PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام گلكسي 2 غير رسمي و اصلاح شده jpki1_2.3.4 خاورميانه



C0D3R
19-09-2011, 13:00
سلام به همه دوستان

همگي از وجود باگ ( مشك عدم كاركرد سنسورها ، نداشتن رايت زبان عربي و فارسي )در ورژن جديد رام خاورميانه JPKI1 آگاه بوده و هستين ، امروز اين رام توسط دولوپرها معرفي شد كه توسط فيكسري كه همراه با اين رام ارائه دادن مشكلات رو فعلا حل كرده ،

دوستانيكه تمايل به نصب اين نسخه را داشته باشند ميتونين از اين رام استفاده كنين .


تغييرات :


- اين رام Deodexed شده

- امكان رايت زبان فارسي و عربي وجود دارد

- برطرف شدن مشكل سنسور


نحوه نصب رام:

1 - ابتدا نسخه اصلي رام JPKI1 رو دانلود كنيد :

I9100JPKI1 (http://hotfile.com/dl/129877418/ad4da1e/I9100JPKI1.rar.html)

2 - دانلود فايل pit از ضميمه ( در صورتيكه بيس رام فعليتون 2.3.4 هست نيازي به استفاده اين فايل نيست )

3 - گوشي رو به دانلودينگ برده و برنامه Odin رو اجرا و فايلها رو انتخاب كنين و استارت كنين


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=625312&stc=1&d=1316428515

4 - دانلود كرنل CF-Root_KH4 (http://attachments.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=717565&d=1315838163)و نصب آن از طريق برنامه Odin

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=625316&stc=1&d=1316428950

5 - بعد از نصب كرنل نوبت به نصب فيكسر مربوط به برطرف كردن مشكل سنسور و رايت ميرسه ، كه بايد اين پچ رو از طريق ريكاوري مود نصب كنين . ( آموزش نصب از ريكاوري مود (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2273329&postcount=3) )

لينك دانلود فيكسر :

I9100JPKI1 Patch SensorsFix C0D3R_186.2MB (http://www.mediafire.com/?wclztvi3myzc44j)

منبع :

ce4arab (http://www.ce4arab.com/vb7/showthread.php?t=358406)

soheiloooooo
19-09-2011, 17:26
اگه ممکنه دوستانی که نصب کردن نظرشونو اعلام کنن.در ضمن در صورت امکان لینک مستقیم قرار بدید.

mammal1
19-09-2011, 19:19
من نصب کردم خیلی خوبه اما باتریش نصبت به kh3 ضعیفتره در کل واستین تا خود سامسونگ اصلاح شده شو میده

hadi_chaloos
19-09-2011, 19:45
منم نصب کردم البته چند روزه که با همون مشکل سنسور دارم کار میکنم چون به نظرم باتریش خیلی عالی بود کلا با رامش حال کرده بودم الان هم این پچ رو ریختم مشکل سنسور حل شده خیلی بهتر شده حال کردم مرسی.

soheiloooooo
19-09-2011, 21:16
منم نصب کردم البته چند روزه که با همون مشکل سنسور دارم کار میکنم چون به نظرم باتریش خیلی عالی بود کلا با رامش حال کرده بودم الان هم این پچ رو ریختم مشکل سنسور حل شده خیلی بهتر شده حال کردم مرسی.

یعنی شما فقط پچ رو روی همون رام قبلی ریختید و همه چی روبه راه شد یا اینکه این رام جدیده رو دانلود کردید و باز پچش کردید.آخه گفته شده که این رام دئودکس شده.

hadi_chaloos
20-09-2011, 00:04
والا من که همون رامی که قبلا معرفی شد و مشکل داشت رو ریختم بعد کرنل بعد هم پچ الانم هیچ مشکلی ندارم و عالی کار میکنه.

C0D3R
20-09-2011, 07:30
یعنی شما فقط پچ رو روی همون رام قبلی ریختید و همه چی روبه راه شد یا اینکه این رام جدیده رو دانلود کردید و باز پچش کردید.آخه گفته شده که این رام دئودکس شده.

سلام
دوست عزيز با نصب كرنل معرفي شده گوشي روت ميشه و بعد از اون هست كه ميشه اين پچ رو سالم نصب كرد، اين دوستمون هم اول كرنل رو نصب كردن و بعد پچ رو نصب كردن . شما هم اگر نصب داري اين رام رو نيازي به نصب مجدد نيست فقط كافيه كرنل رو نصب كني و بعد از پچ استفاده كني
موفق باشي

aliziba20
20-09-2011, 10:36
با سلام و عرض تشکر از محمد اقای عزیز که زحمت این رامو کشیدن
این رام فقط یه مشکل داره اونم لک صورتی هنگام استفاده از دوربین در مرکز تصویره
حالا اساتید عزیز اقا محمد یا اقا احسان یا اساتید دیگه بگن راه حلی برای این مشکل هست یا نه؟
در ضمن توی رامهای دیگه این مشکل وجود نداره ممنون

soft_b
20-09-2011, 10:43
با سلام عرض تشکر از محمد اقای عزیز که زحمت این رامو کشیدن
این رام فقط یه مشکل اساسی داره اونم لک صورتی هنگام استفاده از دوربینه
حالا اساتید عزیز اقا محمد یا اقا احسان یا اساتید دیگه بگن راه حلی برای این مشکل هست یا نه؟
در ضمن توی رامهای دیگه این مشکل وجود نداره ممنون

یه آپدیت واسه این مشکل تو samsung apps هست که به طور کامل رفع میکنه این مشکلو

aliziba20
20-09-2011, 10:48
یه آپدیت واسه این مشکل تو samsung apps هست که به طور کامل رفع میکنه این مشکلو

دوست عزیز از پاسختون ممنونم اگه لطف کنید اپدیت رو اینجا ضمیمه کنی ممنون میشکم اگرم نمیتونید اسم اپدیت رو بزارید تا سرچ کنم ممنون

soft_b
20-09-2011, 10:56
دوست عزیز از پاسختون ممنونم اگه لطف کنید اپدیت رو اینجا ضمیمه کنی ممنون میشکم اگرم نمیتونید اسم اپدیت رو بزارید تا سرچ کنم ممنون

وقتی بری تو samsung apps کاملا مشخصه
فکر کنم نوشته update for camera
عکس یه دوربینم هست آیکونش

soft_b
20-09-2011, 10:57
کسی تا حالا رو این رام , رامه کاستوم ریخته یا نه؟
مثلا litening

ehsan2004
20-09-2011, 11:43
کسی تا حالا رو این رام , رامه کاستوم ریخته یا نه؟
مثلا litening

واسه رام های کوک شده باید بیسشون یکی باشه اگه میخواید رام کوک شده نصب کنین باید بیسه رام اصلیشون یکی باشه

aliziba20
20-09-2011, 12:04
[QUOTE=soft_b;2326223]یه آپدیت واسه این مشکل تو samsung apps هست که به طور کامل رفع میکنه این مشکلو[/Q
UOTE

بااین اپدیت هم مشکل لک صورتی دوربین درست نشد دوستان راهنمایی کنن

amookochoolo
20-09-2011, 12:27
یعنی شما فقط پچ رو روی همون رام قبلی ریختید و همه چی روبه راه شد یا اینکه این رام جدیده رو دانلود کردید و باز پچش کردید.آخه گفته شده که این رام دئودکس شده.


دوستان مگه این رام اصلی 2.3.4 که تو سایت سامسونگ خودش فارسی نداره؟

soheiloooooo
20-09-2011, 12:30
دوستان مگه این رام اصلی 2.3.4 که تو سایت سامسونگ خودش فارسی نداره؟

این 2.3.4 که تازه معرفی کردن چرا فارسی داره.اما کیبورد فارسی نداره.در ضمن مشکل عدم کارکرد سنسورهای گوشی هم داره که با این پچ مشکلش برطرف خواهد شد

amookochoolo
20-09-2011, 12:57
برای از بین بردن مثلث زرد رنگ كرنل استوك مربوط به ورژن رام رو از کجا دانلود کنم
اصلا هست

C0D3R
20-09-2011, 13:37
برای از بین بردن مثلث زرد رنگ كرنل استوك مربوط به ورژن رام رو از کجا دانلود کنم
اصلا هست

سلام
دوست عزيز از اينجا (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2316094&postcount=51)ميتوني بگيري

hadi_chaloos
20-09-2011, 14:02
این 2.3.4 که تازه معرفی کردن چرا فارسی داره.اما کیبورد فارسی نداره.در ضمن مشکل عدم کارکرد سنسورهای گوشی هم داره که با این پچ مشکلش برطرف خواهد شد

اتفاقا کیبورد فارسی هم داره رو خودش نیاز به نصب کیبرد مجزا نداره فقط منوی فارسی نداره.

amookochoolo
20-09-2011, 14:26
اتفاقا کیبورد فارسی هم داره رو خودش نیاز به نصب کیبرد مجزا نداره فقط منوی فارسی نداره.

کیبورد فارسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجا؟

aliziba20
20-09-2011, 15:10
از اساتید عزیز خواهشا نظرتونو برای حل مشکل لک صورتی وسط دوربین بگید ممنون میشم

soft_b
20-09-2011, 16:40
آقا این که خودش کیبرد فارسی داره که
بعد هی میگفتن نداره:bp:

soft_b
20-09-2011, 18:44
فقط یه چیزی
فونت فارسیش خیلی ضایس
نمیشه عوضش کرد؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

smaiel
20-09-2011, 18:48
منم امروز نصبش کردم البته با پچ
ببینیم چی از آب در میاد ممنون از دوستان
البته من موندم سامی از این باطری سبز و آنت ساده کی می خواد دست برداره

C0D3R
20-09-2011, 21:00
فقط یه چیزی
فونت فارسیش خیلی ضایس
نمیشه عوضش کرد؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

دوست عزیز از اینجا (http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=622018&d=1315804900) فونت رو دانلود و جایگزین کن

soft_b
20-09-2011, 21:20
این فایل چی هست و کاربردش چیه؟
داخل زیپ بود

APBOOT_I9100JPKI1_CL566704_REV02_user_low_ship.tar .md5

soft_b
20-09-2011, 21:33
دوست عزیز از اینجا (http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=622018&d=1315804900) فونت رو دانلود و جایگزین کن

فونت جایگزین شد و ریستارت کردم
ولی تغییری نکرد

C0D3R
20-09-2011, 21:52
فونت جایگزین شد و ریستارت کردم
ولی تغییری نکرد

این بهترین فونت موجود بود که روی رامهای Criskelo هم هست , اما اگه فونت دیگه ای پیدا کردم براتون لینک میدم

C0D3R
20-09-2011, 22:00
این فایل چی هست و کاربردش چیه؟
داخل زیپ بود

APBOOT_I9100JPKI1_CL566704_REV02_user_low_ship.tar .md5

این فایل مربوط به اطلاعات bootloader گوشی هست

soft_b
20-09-2011, 22:09
این فایل مربوط به اطلاعات bootloader گوشی هست

باید اینم فلش زد همراه فایل ها؟
مثل pit میمونه؟
کدوم بخش odin باید باشه؟

C0D3R
21-09-2011, 10:48
باید اینم فلش زد همراه فایل ها؟
مثل pit میمونه؟
کدوم بخش odin باید باشه؟

اين فايل رو از منوي bootloader ميتوني انتخاب كني

soft_b
21-09-2011, 11:02
اين فايل رو از منوي bootloader ميتوني انتخاب كني

آخر دقیق کاراییشو نگفتی
نیاز هست که انتخاب بشه موقع فلش؟

C0D3R
21-09-2011, 11:35
آخر دقیق کاراییشو نگفتی
نیاز هست که انتخاب بشه موقع فلش؟

دوست عزيز كلا نياز و اجباري به انتخاب و نصب اين فايل نيست ، اما اگر توضيح كامل و جامع راجب Bootloader ميخواين :

Bootloader در آندروید به حالت خاصی گفته میشود که با کمک از آن و آنلاک کردن میتوانید مراحل بوت شدن دیوایس خود را تغییر دهید و برای نصب نرم افزار ها و برنامه های خاصی برای داشتن حالت های خاص در دیوایس خود در آن استفاده کنید .

hadi_chaloos
21-09-2011, 14:00
کیبورد فارسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجا؟


خوب برو تو تنظیمات and keyboard languge و از قسمت samsung keyboard تو بخش language فارسی رو تیک بزن همین.

amookochoolo
21-09-2011, 14:20
خوب برو تو تنظیمات and keyboard languge و از قسمت samsung keyboard تو بخش language فارسی رو تیک بزن همین.

راستش من بچ رو نصب نکرده بودم گفتم شاید کیبردش فارسی میشه اما دیدم نه و حتما باید بچ نصب باشه

mammal1
22-09-2011, 17:30
لینک خراب شده

C0D3R
22-09-2011, 21:12
لینک خراب شده

سلام
محمد جان اگر منظور شما لینهای پست اول هست, لینکها تست شد مشکلی ندارند عزیز

موفق باشی

mammal1
23-09-2011, 08:17
منظورم این فایله
I9100JPKI1 Patch SensorsFix C0D3R_186.2MB

mammal1
23-09-2011, 08:36
لینک سالمه مشکل از مرورگر بود
من واسه سنسور این رام یه فایل کم حجم دارم که سنسوراشو فعال میکنه چرا این فایل که گذاشتین حجمش سنگینه ایا ایراده دیگه ای داره یا حاوی فایل های دیگه ای هستش
منظورم پچ 186 مگ هستش
اونی که من گرفتم 2 مگ

soheiloooooo
23-09-2011, 18:35
لینک سالمه مشکل از مرورگر بود
من واسه سنسور این رام یه فایل کم حجم دارم که سنسوراشو فعال میکنه چرا این فایل که گذاشتین حجمش سنگینه ایا ایراده دیگه ای داره یا حاوی فایل های دیگه ای هستش
منظورم پچ 186 مگ هستش
اونی که من گرفتم 2 مگ

آره با دوستمون موافقم.توی همین فروم های ایرانی یه فایل فیکسر مشکل سنسور و سایر ایرادای این رام گذاشته با حجم بسیار کمی در حد 2-3مگ.میشه در مورد تفاوت این دو اطلاع رسانی کنید.

ehsan2004
24-09-2011, 11:40
آره با دوستمون موافقم.توی همین فروم های ایرانی یه فایل فیکسر مشکل سنسور و سایر ایرادای این رام گذاشته با حجم بسیار کمی در حد 2-3مگ.میشه در مورد تفاوت این دو اطلاع رسانی کنید.

احتمالا این خوده رام با فیکسرش هست که این حجم را داره
البته من تست نکردم ولی فیکسره سنسور یه فایل بیشتر نیست

C0D3R
24-09-2011, 17:10
سلام به همگی

Voice این رام هم فیکس شد و فیکسر Voice رو میتونین از ضمیمه دانلود و از طریق ریکاوری مود نصب کنین .

behjaf
26-09-2011, 00:35
سلام
من همه مراحل رو انجام دادم ولی تو مرحله آخر که نصب فیکس چر از طریق ریکاوری مود هست وقتی نصب میکنم
گوشی دیگه بالا نمیاد و هی ریست میشه.چیکار کنم ؟؟؟؟

گوشی داخل نمیشه تا مجدد رام از اول نصب کنم
چرا ؟

فیکس چر دیگه ای وجود نداره ؟؟؟؟

اگه این فیکس چر رو نصب نکنم طوری میشه ؟؟؟
فیکس چر دیگه ای نیست جای این نصب کنم ؟؟

1-من فیکس چرشم نصب کردم ولی باز سنسور تو بازی fast 5 hd عمل نمیکنه.چرا ؟؟؟؟
2-Voice این رام کارش چیه که باید نصب کرد ؟؟؟

ehsan2004
29-09-2011, 19:57
سلام
من همه مراحل رو انجام دادم ولی تو مرحله آخر که نصب فیکس چر از طریق ریکاوری مود هست وقتی نصب میکنم
گوشی دیگه بالا نمیاد و هی ریست میشه.چیکار کنم ؟؟؟؟

گوشی داخل نمیشه تا مجدد رام از اول نصب کنم
چرا ؟

فیکس چر دیگه ای وجود نداره ؟؟؟؟

اگه این فیکس چر رو نصب نکنم طوری میشه ؟؟؟
فیکس چر دیگه ای نیست جای این نصب کنم ؟؟

1-من فیکس چرشم نصب کردم ولی باز سنسور تو بازی fast 5 hd عمل نمیکنه.چرا ؟؟؟؟
2-voice این رام کارش چیه که باید نصب کرد ؟؟؟

لطفا پست پشت سر هم نزنید


بعد از نصب فیکسر باید وایپ کنین
بعد از وایپ هم باید مدتی صبر کنین تا بیات بالا

majid207
01-10-2011, 13:07
دوستان این رام منوی فارسی داره یا نه ممنون از راهنماییتون

C0D3R
01-10-2011, 13:58
دوستان این رام منوی فارسی داره یا نه ممنون از راهنماییتون

سلام
رامهاي خاورميانه منو فارسي دارند

soft_b
01-10-2011, 19:33
سلام به همگی

Voice این رام هم فیکس شد و فیکسر Voice رو میتونین از ضمیمه دانلود و از طریق ریکاوری مود نصب کنین .

voice این رام مگه چه مشکلی داشت؟
دقیقا این فیکسر چیکار میکنه؟

soft_b
01-10-2011, 19:36
نمیشه آیکون باتری و آنتن رو تو این رام عوض کرد؟

behjaf
01-10-2011, 19:44
voice این رام مگه چه مشکلی داشت؟
دقیقا این فیکسر چیکار میکنه؟

منم همین سوال رو پرسیدم
کسی جوابی نداد:hello:

C0D3R
01-10-2011, 20:30
voice این رام مگه چه مشکلی داشت؟
دقیقا این فیکسر چیکار میکنه؟


منم همین سوال رو پرسیدم
کسی جوابی نداد:hello:

سلام

این فیکسر برای بخش فرامین صوتی این گوشی هست

soft_b
01-10-2011, 21:07
نمیشه آیکون باتری و آنتن رو تو این رام عوض کرد؟

????????????

C0D3R
01-10-2011, 21:35
????????????

با برنامه Jkay mod میتونین تغییرات بدین فقط باید به قسمت تم در XDA مراجعه کنین

mori_kntu
02-10-2011, 01:06
من نتونستم پچ رو نصب کنم وقتی نصب میکنم باید بذارم گوشی ریست شه بعد دوباره برم تو Recovery Mode و اون دو Wipe رو انجام بدم؟
یا نه بعد از پیغام Successful قبل ریست خاموش کنم و وایپهارو انجام بدم؟
3 بار تا الان انجام دادم نشده :-(
بعد میتونید بگید چطوری میتونم برگردم به رام تک فایل 2.3.3 خاور میانه؟
مرسی

آپدیت: در نهایت موفق شدم...

goldtoy55
08-10-2011, 14:54
لینک خرابه

C0D3R
08-10-2011, 15:20
لینک خرابه

لينكها تست شد ، مشكلي نيست

goldtoy55
10-10-2011, 15:27
ایا برای نصب فیکسر باید اسمش هم تعغیر بدهیم یعنی باید بشود update.zip?

goldtoy55
10-10-2011, 15:32
ایا من الان رام xxki1 را نصب کردم ورژن اندریودم 2.3.4 شده روت هم کردم ایا می توانم از هر رام کاستوم شده استفاده کنم؟

C0D3R
10-10-2011, 15:39
ایا برای نصب فیکسر باید اسمش هم تعغیر بدهیم یعنی باید بشود update.zip?


ایا من الان رام xxki1 را نصب کردم ورژن اندریودم 2.3.4 شده روت هم کردم ایا می توانم از هر رام کاستوم شده استفاده کنم؟

نه دوست عزيز نيازي به تغيير اسم نيست ،

بله ميتونين نصب كنين و مشكلي نيست