PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش ساختن SubFolder و ويرايش كردن نام برنامه ها در Menu



sheytoon_4545
08-07-2007, 21:46
ARSALAN

تو اين مقاله ميخوام روش ساختن Sub Folder و همچنين ويرايش نام Shortcut برنامه هاي نصب شده در Menu رو آموزش بدم٬ همونطور كه ميدونيد در حالت عادي اين كارها در گوشيهاي سري 60 عملي نيستند٬‌يعني شما قادر به ساختن زير فولدر و ويرايش نام برنامه ها نيستيد.

كاربرد اين روش طبقه بندي بهتر برنامه ها و فولدرهاي موجود در منو و همچنين مخفي كردن فولدرهاي كم استفاده موجود در ROM مثل Media,Connect ,... ميباشد.

من روش كار رو فقط براي ساختن زير فولدر يا در حقيقت انتقال يك فولدر به داخل يك فولدر ديگه توضيح ميدم چون براي ويرايش نام برنامه هاي نصب شده تقريبا مراحل كار مشابه هست.

1- وارد منو شده و از طريق Options يك New Folder بسازيد ( يا از فولدرهاي موجود استفاده كنيد) سپس توسط گزينه Move كه در Options وجود دارد فولدر را به بالاترين محل در منو منتقل كنيد. (در شكل پايين براي مثال فولدر Connect را منتقل كردم) :yipi: [تمام شكلها در پايين صفحه حتما . ببينيد:yipi: ]


2- شما بايد از طريق يكي از روشهاي زير سبب Refresh شدن فولدرها و Shortcut هاي منو بشيد:

- نصب يك برنامه يا بازي بر روي گوشي(تفاوتي نميكنه چي باشه)
- Remove كردن يكي از برنامه هاي نصب شده
- خارج كردن مموري كارت در گوشيهاي HotSwap كه ميشه در حالت روشن مموري رو خارج كرد.(اين روش اصلا توصيه نميشه)
- توسط يك فايل منيجر (FileMan,System Explorer,Fexplorer,...) به مسير E:\System\Apps رفته و يكي از فولدرهاي موجود كه مربوط به برنامه هاي نصب شده است را Rename كنيد.(فولدر CallRecorder رو Rename كنيد به CallRecorder. ) دقت كنيد كه يك نقطه قبل از نام اضافه شده است.

* روش چهارم مناسب ترين روش است چون نياز به نصب برنامه اضافي ندارد.

3- پس از انجام يكي از روشهاي مرحله قبل شما لازمه كمي سرعت عمل داشته باشيد و به سرعت وارد Menu شده و بر روي يكي از Shortcut هاي برنامه هاي موجود Options رو بزنيد(مثلا روي Log يا Contacts) :

:rules: [تمام شكلها در پايين صفحه حتما ببينيد]:rules:


مشاهده ميكنيد كه گزينه Move To وجود دارد٬‌حالا بايد چند ثانيه صبر كنيد تا منو Refresh بشه و فولدر Connect كه قبلا به بالاترين محل منتقل كرده بوديد HighLight بشه٬ تو شكل زير ميبنيد كه HighLight شده (تفاوتش با شكل قبلي مشخصه)

:evil: [تمام شكلها در پايين صفحه حتما ببينيد]:evil:


4- حالا با انتخاب گزينه Move To فولدر رو به به يك فولدر ديگه منتقل كنيد(مثلا به Media )


:lol: [تمام شكلها در پايين صفحه حتما . ببينيد]:lol:



وارد فولدر Media كه بشين مشاهده خواهيد كرد كه فولدر Connect به اينجا منتقل شده:


:111: [تمام شكلها در پايين صفحه حتما . ببينيد]:111:

5- حالا ميتوانيد فولدر اون برنامه رو كه در مرحله 2 Rename كرده بوديد رو مجددا به حالت قبل برگردونيد (نقطه قبلش رو حذف كنيد) تا ShortCut برنامه مجددا به منو اضافه بشه.

براي برگشتن به حالت قبل همين مراحل رو بايد مجددا از داخل Folder انجام بديد و اينبار فولدر داخلي رو به Menu منتقل كنيد.


* براي ويرايش نام Shortcut برنامه هاي نصب شده هم مشابه مراحل فوق رو بايد انجام بديد٬ البته اينبارShortCut برنامه مورد نظر رو به بالاترين سطح منو منتقل كنيد و پس از انجام مرحله 2
به سرعت به Menu و بر روي يكي از فولدر ها رفته و Options رو بزنيد و صبر كنيد تا منو Refresh بشه و بعد با استفاده از گزينه Rename نام Shortcut رو تغيير بديد.


* شما همچنين با روش فوق قادر به ساختن چندين فولدر تو در تو هستيد.
* نوع نمايش منو بايد بر روي Grid View قرار داشته باشه در صورتيكه روي List View باشه كار نميكنه.
* ميتوانيد از فايل C:\System\Data\Application.dat كپي بگيريد تا ترتيب فولدرهاي تو در تو در منو رو بتونيد ذخيره كنيد.(همچنين براي اطمينان قبل از انجام مراحل فوق از اين فايل يك كپي تهيه كنيد.)

ديگه نكته اي به نظرم نميرسه اضافه كنم ٬ اميدوارم اين مقاله مورد استفاده شما قرار بگيره
لينك دانلود WWW. SISCENTER .COM

Amin_Eman
09-07-2007, 00:45
ممنون دوست عزیز!

تاپیک به بخش مقالات آموزشی منتقل شد!

kami0047
12-07-2007, 20:21
اقا من که روی n72 هر کاری کردم عملی نشد.

شهرام11
13-07-2007, 02:04
كمي سخت است ولي عملي شده

naser6600
30-07-2007, 16:47
روي 6600 كار كرد ممنون

ولي تعويض اسم عملي نشد!!

dezbluestar
05-08-2007, 02:11
عجب تکنیک جالبی بود
دمت گرم

منتظر بقیه مطالب جالب و دیدنیت هستم

mohammadn73
13-06-2008, 14:03
روی ان70 کار میکنه ؟

لطفا جواب بدید .
بهش خیلی نیاز دارم

ممنون

Rubina
13-06-2008, 14:14
فرقی نداره گوشی چی باشه.
امتحانشم هیچ ضرری برای شما نداره.

mohammadn73
13-06-2008, 18:35
ممونو
رو ان70 به نحو احسنت کار کرد (sub folder )

دست درد نکنه sheytoon_4545

mohammadn73
13-06-2008, 18:39
با تشکر .
ترفند Sub Folder روی گوشی ان70 جواب داد .

با تشکر مجدد از شما sheytoon_4545