PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب کرنل کاستوم به شیوه فوق العاده ساده



mp3mp4
06-10-2011, 10:09
درود بر شما...

از اونجایی که کرنل استوک گوشی x8 یا همون کرنال رسمی!! بسیاری از قابلیتهای مفید رو در خود نداره(البته خوده سونی اریکسون نذاشته!!!) به همین دلیل مثل کاستوم رامها باید کرنل
کاستوم نصب کنید.از مزایایی که کرنل کاستوم داره:

1.firewall

netfilter.2

swap.3

install any module.4

یعنی اینکه :



1. مدیریت اینترنت گوشی که چه برنامه هایی از اینترنت گوشی استفاده بکنه یا نه


2.افزایش مجازی رم گوشی[ swap ]

3. اجرای بهتر ماژول ها

4. و...

از طرفی با نصب کرنل کاستوم عملکرد رام بسیار بهتر خواهد شد شک نکنید!




شیوه نصب چگونه است؟

ابتدا برای نصب به این موارد احتیاج دارین:

1. فلش تولز ورژن 2.9.1 (http://hotfile.com/dl/111397613/72995b1/FlashTool_0.2.9.1.exe.html)

2. شکستن بوت لودر (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=168138)

3. میل خودتون که رام بهتر داشته باشین!!




شروع نصب:

بعد از شکستن بوت لودر این مراحل رو دنبال کنید:

1.دانلود کرنل کاستوم(برای نمونه کرنال معروف linux dx رو لینک گذاشتم)

2. قرار دادن فایل دانلود شده با پسوند ftf داخل پوشه firmware

3. گوشی خاموش کرده

4.برنامه فلش تولز رو اجرا کنید و تب flash رو بزنید.کرنال رو انتخاب کنید و ok رو بزنید

5.حالا گوشی رو که خاموشه با گرفتن دکمه back کابل رو به گوشی وصل کنید.



نکات ضروری:

1.باید درایور یا همون برنامه ای که گوشی شما توسط pc شناخته میشه رو از قبل نصب کنید

2. قبل از نصب بک اپ یادتون نره.

3.بعد از نصب باید رام رو فول وایپ کنید حتما !




چطور دوباره به کرنل سونی اریکسون برگردیم:

مانند نصب کرنل کاستوم[/URL][URL="http://pashkovsky.com/x8/BASEBAND.rar"]این بیسباند (http://hotfile.com/dl/108270086/da47223/X8i_2.1.1.A.0.6_Baseband_015.7z.html) رو دانلود کرده از فشردگی بیرون بیارید و فایل ftf رو داخل پوشه firmware ریخته و گوشی رو فلش بزنید









موفق باشین

yousef-p
06-10-2011, 11:04
سلام خوبید دوست عزیز ممنون از تاپیکتون . ببخشید ولی تو سایت تخصصی اندروید روشی هست که توسط استاد ما tam3xx گذاشته که نیازی به شکستن بوت لودر نداره

در ضمن من آخرین کرنل مخصوص ginger dx رو دانلود کردم ولی دولوپرش گفته که توصیه نمیکنم swap رو روش اعمال کنید
شما کرنل ندارین که swap رو ساپورت کنه. و بدون ایراد باشه

ممنون خدانگه دار

yousef-p
06-10-2011, 23:20
در ضمن لینک کرنال dx اشتباه بیس باند اصلی گوشی گذاشتین

لینک کرنال linux dx v4

October 04 v004.
SD Card compatibility fix.
Notice: after this release I'll be very busy. I will not work on both GDX and LDX for some time.


v004
دانلود ورژن4

http://www.multiupload.com/4LGQTC13K5

http://hotfile.com/dl/131412867/5ae4d06/E15i_v004_LinuxDX.ftf.html

nourbakhsh
07-10-2011, 13:49
راجع به این حالت میشه توضیح بدید؟
چطوری میشه فعالش کرد؟ (کرنل رو عوض کردم ولی فضای خالی باز هم حداکثر 80 مگ هستش و با قبل فرقی نکرده. مموریم هم مموری فابریک گوشی هستش و 500 مگ فضای خالی داره)
swap

yousef-p
07-10-2011, 19:56
باید با این نرم افزار swap فضای رم مجازی اختصاص بدین در ضمن من تا حالا کرنلی رو ندیدم که SWAP رو ساپورت کنه
LINUX DX هم گفته که توصیه نمیکنم این کارو انجام بدین فایل ضمیمه میشه

swapper هم قسمتی از فضای مموری کارت چه خودش چه ex2 ex3 رو به اندازه دلخواه شما البته به کرنل ربط داره به فضای رم گوشی اختصاص میده که سرعت گوشی رو بالا میبره
با تشکر یوسف
استاد MP3MP4 کرنل بی ایراد و با ساپورت کامل SWAP سراغ دارین.

nvd533
07-10-2011, 20:23
در ضمن لینک کرنال dx اشتباه بیس باند اصلی گوشی گذاشتین

لینک کرنال linux dx v4

october 04 v004.
Sd card compatibility fix.
Notice: After this release i'll be very busy. I will not work on both gdx and ldx for some time.


V004
دانلود ورژن4

http://www.multiupload.com/4lgqtc13k5

http://hotfile.com/dl/131412867/5ae4d06/e15i_v004_linuxdx.ftf.html



اقا یوسف میشه تغیرات این ورژن رو نسبت به قبلیش بگی؟

yousef-p
07-10-2011, 22:24
اقا یوسف میشه تغیرات این ورژن رو نسبت به قبلیش بگی؟

سلام نوید جان اگه اشتباه نکرده باشم nvd خوب دولوپرش گفته وای فای تو ورژن قبلی مشکل داشت که تو این ورژن درست شده وگفته هنوز نمیشه swap رو توش اجرا کرد .

mp3mp4
08-10-2011, 10:29
باید با این نرم افزار swap فضای رم مجازی اختصاص بدین در ضمن من تا حالا کرنلی رو ندیدم که SWAP رو ساپورت کنه
LINUX DX هم گفته که توصیه نمیکنم این کارو انجام بدین فایل ضمیمه میشه

swapper هم قسمتی از فضای مموری کارت چه خودش چه ex2 ex3 رو به اندازه دلخواه شما البته به کرنل ربط داره به فضای رم گوشی اختصاص میده که سرعت گوشی رو بالا میبره
با تشکر یوسف
استاد MP3MP4 کرنل بی ایراد و با ساپورت کامل SWAP سراغ دارین.

احتمالا رامهای اینده به همراه کرنال خوده کوکر ارایه خواهد شد.در مورد swap که سازنده کرنال گفتن نه گفتن که استفاده نکنید.من الان در حالت دیفالت گذاشتم و مشکلی هم ندارم.البته به مموری های کلاس 6 به بالا پیشنهاد میشه

nvd533
08-10-2011, 15:37
سلام نوید جان اگه اشتباه نکرده باشم nvd خوب دولوپرش گفته وای فای تو ورژن قبلی مشکل داشت که تو این ورژن درست شده وگفته هنوز نمیشه swap رو توش اجرا کرد .


احتمالا رامهای اینده به همراه کرنال خوده کوکر ارایه خواهد شد.در مورد swap که سازنده کرنال گفتن نه گفتن که استفاده نکنید.من الان در حالت دیفالت گذاشتم و مشکلی هم ندارم.البته به مموری های کلاس 6 به بالا پیشنهاد میشه


ممنون یوسف جان
نوید که خودش بیمارستانه
من شمارو از سایت دیگه ای میشناسم
ینی شما میگید که رام های بعدی که میاد با خودشون کرنل کاستوم دارن؟
دیگه احتیاجی نیست که خودمون نصب کنیم؟؟

mp3mp4
08-10-2011, 17:16
ینی شما میگید که رام های بعدی که میاد با خودشون کرنل کاستوم دارن؟
دیگه احتیاجی نیست که خودمون نصب کنیم؟؟
بله مثل رامهای x10

D E V I L
28-10-2011, 00:01
سلام،خسته نباشید
رو کرنال لینوکس ورژن ۴ میشه اورکلاک انجام داد؟

mp3mp4
28-10-2011, 11:33
سلام،خسته نباشید
رو کرنال لینوکس ورژن ۴ میشه اورکلاک انجام داد؟
بله.ولی فرکانس مناسب رو بدید تا گوشی هنگ نکنه

nourbakhsh
28-10-2011, 13:50
بله.ولی فرکانس مناسب رو بدید تا گوشی هنگ نکنه

من هر کاری میکنم اوور نمیشه کرد
از مدول oc استفاده میکنم
ایراد از چیه؟

D E V I L
29-10-2011, 04:43
منم با کرنل ورژن ۴ نتونستم اوور کنم ولی با کرنل اصلی اوور میشد

as7266
29-10-2011, 10:00
بله.ولی فرکانس مناسب رو بدید تا گوشی هنگ نکنه
ميشه لطفا آموزش اووركلاك با كرنل LinuxDX را قرار دهيد

soheil669
30-10-2011, 16:26
سلام خدمت اساتید من بعد از نصب کرنال کاستوم دیگه نمی تونم وارد منوی ریکاوری بشم اگه میشه کمک کنید

mp3mp4
30-10-2011, 16:51
سلام خدمت اساتید من بعد از نصب کرنال کاستوم دیگه نمی تونم وارد منوی ریکاوری بشم اگه میشه کمک کنید
بعد از نصب کرنال فقط cwm ریکاوری جواب میده

as7266
31-10-2011, 10:37
من هر کاری میکنم اوور نمیشه کرد
از مدول oc استفاده میکنم
ایراد از چیه؟
دوستان مدول اووركلاك فقط رو كرنل اصلي سوني اريكسون جواب ميده رو اين كرنل جواب نميده.

mp3mp4
31-10-2011, 19:08
ميشه لطفا آموزش اووركلاك با كرنل linuxdx را قرار دهيد


منم با کرنل ورژن ۴ نتونستم اوور کنم ولی با کرنل اصلی اوور میشد


دوستان مدول اووركلاك فقط رو كرنل اصلي سوني اريكسون جواب ميده رو اين كرنل جواب نميده.
بله هنوز این امکان در این ورژن قرار داده نشده.احتمالا در ورژن آینده سازنده قرار خواهد داد

profesorjd
04-11-2011, 19:54
با سلام
1- آیا رام را دوباره باید بعد از نصب کرنل ، نصب کرد ؟
2- و اگر این کرنل نصب کردیم برای رام دیگه چکار باید کرد ؟ یعنی رام دیگر کرنل خودشو داره یا از کرنل استوک استفاده میکنه و با این شرایط چکار باید کرد؟

mp3mp4
05-11-2011, 10:05
با سلام
1- آیا رام را دوباره باید بعد از نصب کرنل ، نصب کرد ؟
2- و اگر این کرنل نصب کردیم برای رام دیگه چکار باید کرد ؟ یعنی رام دیگر کرنل خودشو داره یا از کرنل استوک استفاده میکنه و با این شرایط چکار باید کرد؟
1.بعد از نصب کرنال رام رو فول وایپ کنید
2.این کرنال مخصوص gdx هست و روی رامهای دیگه جواب نمیده

profesorjd
05-11-2011, 11:31
با سلام و تشکر جواب سئوال دوم رو کامل بفرمایید

mplove
30-11-2011, 11:04
دوستان لينک ديگه اى از کرنل اصلى ندارين؟از مديا فاير حذف شده.هات فايل هم موقع اکسترکت کردن ارور مى ده.با يه نرم افزار که7z رو پشتيبانى مى کرد هم امتحان کردم.تعمير هم نمى شه

soheil669
30-11-2011, 12:03
بفرمایید دوست عزیز براتون توی سایت آپلود کردم

mplove
30-11-2011, 12:15
بفرمایید دوست عزیز براتون توی سایت آپلود کردم

داداش لطف کردى.ممنون:merci:

termasher
04-12-2011, 16:28
سلام
رام cm 7 نصب کردم گوشیم روی آرم سونی میمونه. دوستان گفتند کرنلشو نصب کنم درست میشه.میخواستم کرنل nAa نصب کنم اما وقتی فلش تولز و اجرا کردم و گوشی رو وصل کردم یه خط درمیون error میداد. آخر هم پیغام داد unknown source رو فعال کنم ولی گوشیم بالا نمیاد که این کارو بکنم.
لطفا کمکم کنید....

mplove
04-12-2011, 16:44
سلام
رام cm 7 نصب کردم گوشیم روی آرم سونی میمونه. دوستان گفتند کرنلشو نصب کنم درست میشه.میخواستم کرنل naa نصب کنم اما وقتی فلش تولز و اجرا کردم و گوشی رو وصل کردم یه خط درمیون error میداد. آخر هم پیغام داد unknown source رو فعال کنم ولی گوشیم بالا نمیاد که این کارو بکنم.
لطفا کمکم کنید....

کرنل رو به شرطى مى شه نصب کرد که بوت لودرت رو شکسته باشى که نشکستى الا بايد رام اصلى رو با فلش تولز فلش کنى يا از اپديت سرويس سونى که اينترنت پر سرعت احتياج داره استفاده کنى

termasher
04-12-2011, 23:24
سلام
من رام cm 7 رو نصب كردم بعدش گوشي بالا نميومد( روي ارم سوني قفل مي كرد)
دوستان گفتند با نصب كرنالش مشكل حل ميشه.
اما توي فلش تولز وقتي گوشي رو وصل ميكنم ميگه usb debugin و unknown source رو فعال كنم. اما گوشيم بالا نمياد( تا جايي كه يادمه هردو گزينه فعال بودند)
لطفا كمكم كنيد.

ballack-13
15-12-2011, 14:23
سلام
آقا من کرنل رو نصب کردم. این پیام رو داد. الان نصب شده یا نه؟؟؟؟؟؟
http://www.free-pic-upload.com/images/5uiDW.jpg

ballack-13
15-12-2011, 14:24
سلام
من کرنل رو نصب کردم و این پیام رو داد. الان نصب شده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.free-pic-upload.com/images/5uiDW.jpg

mostafa.shadab
19-12-2011, 09:58
سلام
من کرنل رو نصب کردم و این پیام رو داد. الان نصب شده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.free-pic-upload.com/images/5uidw.jpg

نه نصب نشده شما باید بوت لودر رو باز کنید آموزشش هم هست

mplove
19-12-2011, 10:42
نه نصب نشده شما باید بوت لودر رو باز کنید آموزشش هم هست

اقا مصطفى نصب شده ها.کرنل رو نصب کرده عکس رو نگاه کن.اگه بوت لودر باز نبود اصلا فلش شروع نمى شد:dn:

soheil669
20-12-2011, 17:49
سلام یه مشکلی برام پیش اومده من قبلا می تونستم کرنال عوض کنم دیروز ویندوزمو عوض کردم دیگه نمی تونم وقتی روی flash کلیک میکنم پیغام میده گوشیرو وصل کنید دکمه بکو میگیرم گوشیو وصل میکنم اما هیچ اتفاقی نمی افته

mp3mp4
21-12-2011, 17:19
سلام یه مشکلی برام پیش اومده من قبلا می تونستم کرنال عوض کنم دیروز ویندوزمو عوض کردم دیگه نمی تونم وقتی روی flash کلیک میکنم پیغام میده گوشیرو وصل کنید دکمه بکو میگیرم گوشیو وصل میکنم اما هیچ اتفاقی نمی افته
تمام نرم افزار هایی که ویندوز گوشی شما رو میشناسه رو نصب کنید

soheil669
25-12-2011, 12:11
تمام نرم افزار هایی که ویندوز گوشی شما رو میشناسه رو نصب کنید

منظورتان چه نرم افزارهایی است من pc componion نصب کردم گوشیمو میشناسه البته یه کم طول میکشه قبلا زودتر میشناخت اما بازم نتونستم کرنالو عوض کنم

mp3mp4
25-12-2011, 17:02
منظورتان چه نرم افزارهایی است من pc componion نصب کردم گوشیمو میشناسه البته یه کم طول میکشه قبلا زودتر میشناخت اما بازم نتونستم کرنالو عوض کنم
فایل کرنل رو و همچنین نرم افزار فلشر رو هم چک کنید.

hamsargol
25-12-2011, 20:16
سلام یه مشکلی برام پیش اومده من قبلا می تونستم کرنال عوض کنم دیروز ویندوزمو عوض کردم دیگه نمی تونم وقتی روی flash کلیک میکنم پیغام میده گوشیرو وصل کنید دکمه بکو میگیرم گوشیو وصل میکنم اما هیچ اتفاقی نمی افته


سلام!من دقیقا میدونم مشکل کجاست و مطمعنم که مشکل همینه!ggsetup-2.2.0.10 رو نصب کن!خیالت راحت که اینو نصب کنی راحت کرنلو فلش میکنی!واسه اینکه خیالت راحت باشه منم ویندوزمو عوض کردم!با نصب این مشکل حل شد!تو پوشه درایور تو فلشتولز هم هست برادر

sepehr.ali
01-03-2012, 10:44
سلام دوستان ، شرمنه من تو X8 مبتدیم ، اگه من در حالت stock تو xRecovery از گوشی BackUp بگیرم بعد رام و کرنل رو عوض کنم ، اگر بعدها BackUp رو Restore کنم همه چیز به قبل برمیگرده ، حتی کرنل ؟ ( گوشی مثل اول میشه ؟)

mp3mp4
01-03-2012, 11:16
سلام دوستان ، شرمنه من تو X8 مبتدیم ، اگه من در حالت stock تو xRecovery از گوشی BackUp بگیرم بعد رام و کرنل رو عوض کنم ، اگر بعدها BackUp رو Restore کنم همه چیز به قبل برمیگرده ، حتی کرنل ؟ ( گوشی مثل اول میشه ؟)
کرنل خیر بقیه موارد بله

sepehr.ali
01-03-2012, 11:33
کرنل خیر بقیه موارد بله

خیلی ممنون از راهنماییتون ، پس اگه درست متوجه شده باشم برای برگشتن به حالت stock باید با flash tools رام رسمی و کرنل stock رو نصب کنم ، درسته ؟

mp3mp4
01-03-2012, 11:51
خیلی ممنون از راهنماییتون ، پس اگه درست متوجه شده باشم برای برگشتن به حالت stock باید با flash tools رام رسمی و کرنل stock رو نصب کنم ، درسته ؟
دوست عزیز توجه کن اگه کرنل سونی استفاده میکنی و رامهایی که از کرنل استفاده می کنن هر وقت بک آپ بگیرین از هر کدوم میتونین ریستور کنین هر کدوم رو که خواستین

sepehr.ali
01-03-2012, 11:57
دوست عزیز توجه کن اگه کرنل سونی استفاده میکنی و رامهایی که از کرنل استفاده می کنن هر وقت بک آپ بگیرین از هر کدوم میتونین ریستور کنین هر کدوم رو که خواستین

نه من الان از رام GDX22 به همراه کرنل LinuxDX استفاده میکنم ، حالا میخوام به حالت کاملا stock برگردم و باید چیکار کنم ؟

شرمنده تو زحمت میندازمتون

mp3mp4
02-03-2012, 19:04
نه من الان از رام gdx22 به همراه کرنل linuxdx استفاده میکنم ، حالا میخوام به حالت کاملا stock برگردم و باید چیکار کنم ؟

شرمنده تو زحمت میندازمتون
خب یه بار آخرین بیسباند رو با فلش تولز فلش بزن کرنل شما همون سونی میشه.بعد رام سونی بریزید

sepehr.ali
04-03-2012, 21:15
خب یه بار آخرین بیسباند رو با فلش تولز فلش بزن کرنل شما همون سونی میشه.بعد رام سونی بریزید

دستت درد نکنه استاد :ab:

mp3mp4
05-03-2012, 10:09
دستت درد نکنه استاد :ab:
خواهش میکنم.من این چیزی که شما میگید نیستم

javiol
05-03-2012, 22:26
Is it Spam ? :spam:

Amir you're a professional.

مدیر حرفه ای بخش
با تشکر از همه زحماتت .

pesarirooni0098
06-03-2012, 21:09
سلام
می خوام به کرنل اصلی و رسمی سونی اریکسون برگردم
فایلشو می خواستم از پست اول پاک شده
دوستان اگه کسی لینک سالمشو داره لطف کنه برام بزاره

LOVE Story
06-03-2012, 21:19
سلام
می خوام به کرنل اصلی و رسمی سونی اریکسون برگردم
فایلشو می خواستم از پست اول پاک شده
دوستان اگه کسی لینک سالمشو داره لطف کنه برام بزاره

بفرمایید
www.mediafire.com/?s9qwpglov14b7bd

این هم پکیج کامل بیس باندها:
http://www.mediafire.com/?d3pobqqc3py66

love_king051
12-05-2012, 10:31
من کرنل کاستوم این پیج (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=211116) رو دان کردم ولی فایل ftf نداره که با فلش تولز نصب کنم اگه میشه راهنمایی کنید...

mp3mp4
12-05-2012, 11:05
من کرنل کاستوم این پیج (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=211116) رو دان کردم ولی فایل ftf نداره که با فلش تولز نصب کنم اگه میشه راهنمایی کنید...

احتمالا زیپ هست.یا از فشردگی درش بیار یا تغییر نام به ftf بده

tanhakas
08-06-2012, 20:57
حيف که نميتونم بوت لودر گوشيو رو بشکنم :((:an:

.:AhMaD:.
08-06-2012, 21:29
حيف که نميتونم بوت لودر گوشيو رو بشکنم :((:an:

یه راهی اومده واسه باز کردن بوت لودر گوشیهای سری +29 ولی ریسکش بالا
داخل بخش رامها هستش یه نگاهی بنداز

tanhakas
08-06-2012, 22:00
یه راهی اومده واسه باز کردن بوت لودر گوشیهای سری +29 ولی ریسکش بالا
داخل بخش رامها هستش یه نگاهی بنداز

ميترسم گوشيم نسوززه:an:

ROOD22
14-06-2012, 19:23
سلام
اقا ما که گوشیمون 11w49است
الان که نمیشه بوتلودر را انلاک کرد/یعنی نمیشه کاستوم رام زد؟
چیکار کنم؟

ROOD22
14-06-2012, 20:10
کسی نیست جواب بده؟

Koroush X8
14-06-2012, 20:36
سلام
اقا ما که گوشیمون 11w49است
الان که نمیشه بوتلودر را انلاک کرد/یعنی نمیشه کاستوم رام زد؟
چیکار کنم؟

نه دیگه . نمیشه کرنل کاستوم استفاده کنی. از کرنل استوک و رام های fde و GingerDX لذت ببر.هیچ کاری هم نمیتونی بکنی تا این که بوت لودر این سری هم هک بشه.

tanhakas
14-06-2012, 21:21
سلام
اقا ما که گوشیمون 11w49است
الان که نمیشه بوتلودر را انلاک کرد/یعنی نمیشه کاستوم رام زد؟
چیکار کنم؟

باید صبر کنی تا دنشمندان یه عکس عملی انجام بدن:ag: :ap:

tanhakas
14-06-2012, 21:24
خوب مال شما 11w49 هست ولی مال من 12w49


جنگ جنگ تا پیروزی

tanhakas
14-06-2012, 21:29
تا کی باید صبر کنیم تا یک بوت لودر بشکنن ای بابا:de:

Koroush X8
15-06-2012, 10:46
تا کی باید صبر کنیم تا یک بوت لودر بشکنن ای بابا:de:

فعلا با کرنل استوک حال کن تا بوت لودر هک بشه. کرنل استوک هم بد نیست ها. خیلی جواب میده مخصوصا واسه باتری. خیلی شارژ رو نگه میداره

tanhakas
15-06-2012, 11:10
فعلا با کرنل استوک حال کن تا بوت لودر هک بشه. کرنل استوک هم بد نیست ها. خیلی جواب میده مخصوصا واسه باتری. خیلی شارژ رو نگه میداره

اره دیگه راهی نیست:ag:

samfisher73
24-08-2012, 21:40
اقا سلام.من کرنل alfs ورژن 8 رو فلش زدم،خیلی راحت اومد و اورکلاک و ... بازه ومیشه انجام داد.!!!!!!!!!!!فقط یک مشکل وجود داره اونم اینه که وقتی کابل رو وصل می کنم می خوام برنامه بریزم،خود گوشی اس دی رو ریموو می کنه.فول وایپم کردم نشد.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لطفا راهنمایی کنید ممنون.....:bc:

arses
24-11-2012, 17:14
سلام
دوستان من رام cm9 رو وصل کردم اما کرنلش رو هر کار می کنم با فلش تولز نمی شه.
راهی نیست از طریق ریکاوری یا adb نصب کنم؟؟
در ضمن الان که رام نصبه اصلا مثل تو عکساش نیست و دقیقا مثل رام استوک هست این مربوط به کرنله؟؟
ممنون

MOSIFA
24-11-2012, 18:22
سلام
دوستان من رام cm9 رو وصل کردم اما کرنلش رو هر کار می کنم با فلش تولز نمی شه.
راهی نیست از طریق ریکاوری یا adb نصب کنم؟؟
در ضمن الان که رام نصبه اصلا مثل تو عکساش نیست و دقیقا مثل رام استوک هست این مربوط به کرنله؟؟
ممنون

شما بگید به من که چجوری بدون نصب کرنل تونستید رام رو نصب کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن فلش کرنل فقط با فلش تولز انجام میشه

arses
24-11-2012, 22:37
سلام نه نصب نشده.
اشتباه کردم.
مشکلم اینجاست که اصلا کرنل رو نمی تونم نصب کنم.

.:AhMaD:.
25-11-2012, 17:04
سلام نه نصب نشده.
اشتباه کردم.
مشکلم اینجاست که اصلا کرنل رو نمی تونم نصب کنم.

خب شما اول باید بوت لودرتونو بشکونید بعد کرنلو با فلش تول فلش کنید بعد رام بنصبید

.:AhMaD:.
10-12-2012, 13:42
کرنل استوک واسه برگشتن به کرنل اصلی خود سونی اریکسون فقط کافیه اونو با فلشتول فلش کنید


stock-kernel (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/V4FIO25pZZ/stock-kernel.rar)

nk1354
12-12-2012, 14:38
سلام دوستان
من از فلش تولز نمیتونم کرنل های کاستوم را نصب کنم با اینکه بوت لودرم هم بازه و به cwm و ریکاوری هم دسترسی دارم .
در ضمن کرنل استوک و رام استوک رو راحت فلش میکنم ..
در هنگام فلش کرنل کاستوم این ارور رو میده:
ERROR-ERR_SEVERITY="MAJOR" ERR_CLASS="SECURITY_CLASS" ERR_DINAMIC="SIN header verification failed"
ERROR-Error flashing Aborted
لطفا راهنمایی کنید. متشکرم

MOSIFA
12-12-2012, 15:40
سلام دوستان
من از فلش تولز نمیتونم کرنل های کاستوم را نصب کنم با اینکه بوت لودرم هم بازه و به cwm و ریکاوری هم دسترسی دارم .
در ضمن کرنل استوک و رام استوک رو راحت فلش میکنم ..
در هنگام فلش کرنل کاستوم این ارور رو میده:
ERROR-ERR_SEVERITY="MAJOR" ERR_CLASS="SECURITY_CLASS" ERR_DINAMIC="SIN header verification failed"
ERROR-Error flashing Aborted
لطفا راهنمایی کنید. متشکرم

به این نکاتی که میگم توجه کنید:
1.اگر آنتی ویروس نصب دارید,غیر فعال کنید.
2.آخرین ورژن فلش تولز رو از تو قسمت برنامه های تخصصی بخش دانلود و نصب کنید.
3.مطمئن شوید که درایور گوشی رو نصب کردید.
4.اینکه شما می تونید توی ریکاوری برید به معنی این نیست که به طور حتم بوت لودرتون بازه,مطمئن شوید که بوت لودر بازه.
5.چک کنید ببینید Usb debugging از توی گوشی فعال باشه.
6.no final verification رو از توی فلش تولز فعال کنید.

موارد بالا رو با دقت چک کنید مشکلتون حل میشه.

M D C E N T E R
12-12-2012, 15:47
سلام دوستان
من از فلش تولز نمیتونم کرنل های کاستوم را نصب کنم با اینکه بوت لودرم هم بازه و به cwm و ریکاوری هم دسترسی دارم .
در ضمن کرنل استوک و رام استوک رو راحت فلش میکنم ..
در هنگام فلش کرنل کاستوم این ارور رو میده:
ERROR-ERR_SEVERITY="MAJOR" ERR_CLASS="SECURITY_CLASS" ERR_DINAMIC="SIN header verification failed"
ERROR-Error flashing Aborted
لطفا راهنمایی کنید. متشکرم

ضمن مواردی که دوستمون گفتند بهتره ویندوز xp باشه و adb ها هم نصب باشه.

.:AhMaD:.
14-12-2012, 20:07
[KERNEL] OXYDO-ICS-05 | FPS-uncap | CWM TOUCH RECOVERY 5.0.2.8 | TWRP!!!

ورژن جدید کرنل OXYDO-ICS-05

Download:[KERNEL] OXYDO-ICS-05 (http://www.sendspace.com/file/yol2cf)

وحیدسلحشور
07-01-2013, 10:57
چرا هرکار میکنم به صورت Fastboot وصل نمیشه؟ همش Flash mode !!!

.:AhMaD:.
07-01-2013, 11:23
چرا هرکار میکنم به صورت Fastboot وصل نمیشه؟ همش Flash mode !!!
خب باید به صورت flashmode فلش کنی

gameinformation
19-02-2013, 20:32
دوستان واسه ریختن کرنل nAa حتما باید بوت لودر شکسته باشه؟
راهی نداره؟
آخه تاریخ گوشیم 11W45 هست

.:AhMaD:.
19-02-2013, 20:56
دوستان واسه ریختن کرنل naa حتما باید بوت لودر شکسته باشه؟
راهی نداره؟
آخه تاریخ گوشیم 11w45 هست

حتما باید بشکونی
خب دیگه نمیتونی استفاده کنی

nimaa13
16-04-2013, 21:41
سلام
من کرنل کاستوم ریختم
وقتی گوشی رو روشن می کنم رو آرم کرنل می مونه و جلوتر نمی ره

nimaa13
17-04-2013, 09:16
سلام
من کرنل کاستوم ریختم
وقتی گوشی رو روشن می کنم رو آرم کرنل می مونه و جلوتر نمی ره

گوشیم درست شد
رفتم به ریکاوری و از اونجا دام 4.1 روش ریختم

askari_moghadam
23-06-2013, 00:00
سلام
گوشیم رام رسمی 2.1 هست
بعد از روت، بکاپ،شکوندن بوت لودر، اول باید کرنل کاستوم نصب بشه یا رام؟؟

Ahmad.HA
23-06-2013, 00:19
سلام
گوشیم رام رسمی 2.1 هست
بعد از روت، بکاپ،شکوندن بوت لودر، اول باید کرنل کاستوم نصب بشه یا رام؟؟

سلام
اول بهتر هست که کرنل متناسب با رام رو با روش همین تاپیک نصب کنید و بعد رام رو از ریکاوری نصب کنید.

sinamaxxx
26-06-2013, 17:50
من یه کرنل با فرمت sin دارم.مال رام cm7 نسخه پایدار هستش که از سایت خود cm گرفتم.چطور باید فلش کنم؟؟؟؟؟

Ahmad.HA
26-06-2013, 18:59
من یه کرنل با فرمت sin دارم.مال رام cm7 نسخه پایدار هستش که از سایت خود cm گرفتم.چطور باید فلش کنم؟؟؟؟؟

شما اول کرنل nAa نسخه 14 رو از تاپیک جامع کرنل ها دانلود کنید.
بعد کرنل رو با WinRAR باز کنید و فایل system.sin رو انتخاب کنید و با زدن دکمه del کیبورد پاکش کنید.
بعد با ctrl+c فایل system.sin خودتون رو کپی کنید و با زدن ctrl+v به درون فایل ftf انتقالش بدید و بعد فلش کنید.

اما در کل این کار رو پیشنهاد نمیکنم، چون رام CM7 رسمی بصورت پایدار واسه این گوشی عرضه نشده و اون رام هم مشکل داره.
شما بهتره که رام MiniCM7-2.2.1 رو با کرنل nAa نسخه 14 نصب کنید، نسخه غیر رسمی هست و مشکل نداره.

nader91
20-09-2013, 10:16
من کرنل بیس باند رو ریختم خواستم از کرنل اصلی باز بیاد بالا گوشی که روی نوشته سونی اریکسون گیر کرده چیکار کنم ؟

.:AhMaD:.
20-09-2013, 13:17
من کرنل بیس باند رو ریختم خواستم از کرنل اصلی باز بیاد بالا گوشی که روی نوشته سونی اریکسون گیر کرده چیکار کنم ؟

داداش من شما فقط رام رسمی رو دانلود کنید و با برنامه فلشتولز اونو فلش کنید بعد گوشیت میادش بالا