PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام گلكسي 2 كوك شده بيس KI3_2.3.5 بنام AKIRA v1



C0D3R
08-10-2011, 16:27
سلام به همه دوستان

رام زيباي AKIRA v1 رو بهتون معرفي ميكنم كه برپايه KI3_2.3.5 هست .


ويژگيها :

- از بوت لودر قديمي استفاده ميكنه

- پشتيباني از زبان فارسي

- استفاده از كرنل Ninphetamine

- روت شده هست

- و . . .

Features


Base: KI3 (2.3.5).
- Kernel: nymphetamine 2.1.3
- Old Bootloader.
- Root + Busybox
- Deodexed, Zipaligned.
- Super optimizada (vuela literalmente):
a. Internet speed tweaks.
b. System tweaks.
c. Fujutweaks 2.3.5 (GRJ90).
d. GPS SUPER OPTIMIZADO.
- JKay Mod.
- Tematizada.
- 7 Status Bar Toggles.
- Incluye las APN de todos los operadores españoles y "evita" el roaming en España con operadores como Simyo.
- Fixed laggy browser.
- BLN Support.
- Cam Hack.
- Extended Menu.
- Call Rec + No tono incremental + No landscape.
- Para configurar las opciones del CRT, el bloqueo de pantalla, el extended power menu, etc utilizad el programa "Deluxe Settings".
- Aplicaciones Extras:
a. Batterycalibration
b. Chainfire.cf3d
c. DSPManager
d. JkayDeluxeSettingsV11
e. ScreenAdjuster (Regula los colores, brillo y contraste de la pantalla).
f. Volume+
g. Dentro de la SDCARD se creará una carpeta llamada ROM EXTRAS, en la cual tenéis los PlugIns para el Chainfire 3D y el archivo "setcpu_safemode_toggle.zip" que es un instalable desde CWM que nos permitirá encender el teléfono si hemos hecho algo mal con la configuración del SetpCPU.
- MUCHAS COSAS MÁS QUE SE ME OLVIDAN...



http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=633667&stc=1&d=1318079997http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=633668&stc=1&d=1318079997http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=633669&stc=1&d=1318079997


نحوه نصب رام :

آموزش گام به گام از نحوه نصب رامهاي كوك شده (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2273329&postcount=3)

لينك دانلود :

AKIRA v1_Wipe_320.57MB (http://www.megaupload.com/?d=NMM9WP6R)

nayeb_m
12-10-2011, 23:15
محمد یعنی منوهای این ورژن هم فارسی است ؟

C0D3R
12-10-2011, 23:46
محمد یعنی منوهای این ورژن هم فارسی است ؟

سلام
نه عزیز یعنی قابلین خواندن فارسی رو داره و همچنین با نصب کیبورد قابلیت نوشتن رو میشه اضافه کرد

C0D3R
12-10-2011, 23:46
محمد یعنی منوهای این ورژن هم فارسی است ؟

سلام
نه عزیز یعنی قابلیت خواندن فارسی رو داره و همچنین با نصب کیبورد قابلیت نوشتن رو میشه اضافه کرد