PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {افزونه} فایل pit گوشیهای گالاکسی اس2 برای نسخه های 16گیگ و 32 گیگ



S.H.A.H.R.O.K.H
21-10-2011, 00:20
سلام به همه دوستان....
همونطور که میدونید مدتی هستش که گالاکسی اس2 32 گیگ وارد ایران شده ولی متاسفانه با Pit فایلهای موجود اگه فلش بخوره تبدیل به 16گیگ میشه....البته جای نگرانی نیست چون با Pitفایل نسخه 32 گیگ این مشکل رفع میشه و می تونید گوشی رو دوباره پارتیشن و به حالت اول برگردونید....
pit فایل قسمتی از فایل فلش گوشی هستش که کار پارتیشن بندی دوباره گوشی رو بر عهده داره .....
دوستان زیادی این مشکل رو داشتن که امیدوارم مشکلشون حل بشه....
به هیچ عنوان از پیت فایل جا به جا برای گوشیتون حتی برای تست و آزمایش هم که شده استفاده نکنید چون 100 درصد گوشیتون بریک میشه....فکر نمیکنم با کابل jig هم برگرده...:ak:

با تشکر از همه دوستان....

C0D3R
21-10-2011, 00:26
شاهرخ جان ممنون از اطلاع رسانیت ,

تاپیک بصورت موقت مهم میشه تا دوستانیکه نسخه 32گیگ رو دارن بتونن از فایل pit استفاده کنن ,



http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=644168&stc=1&d=1320215604

S.H.A.H.R.O.K.H
26-10-2011, 12:36
دوستان خواهشا کسانی که تست کردند همینجا پاسخ بدهند....و نتیجه رو بگند...من خودم به شخصه تست کردم و جواب داد.....بنابراین کسانی هم که تست میکنن حتما نتیجه رو اعلام کنند چون برخی از دوستان هنوز هم گوشیشون رو فلش نکردند و منتظر جواب نهایی هستند....

vahid.ker
26-10-2011, 16:39
من گوشیم نسخه ی 32 گیگ هست الان فلش زدم با فایل pit بدون مشکل انجام شد.

exzoN
29-10-2011, 14:36
3 تا تیک رو باید بزنیم ؟

mehrzad1363
29-10-2011, 14:50
3 تا تیک رو باید بزنیم ؟

شما با گذاشتن فایل pit در اودین به صورت اتوماتیک تیک ریپارتیشن زده میشه و. پس با برنامه اودن با پیت سه گزینه بالا تیک میخوره و گزینه های پایین رو کاری نداشته باشید. و بعد کلید استارت رو برا نصب رام جدید بزنید.

exzoN
29-10-2011, 14:53
بله اگر از فايله پيت استفاده ميكنين هر 3 بايد تيك خوره شه

ببخشید بازم اینجا سوال میپرسم ، توی Options سه تا تیک خورده و فایل pit رو نصب کردم گوشیمم 32gb بود ولی الآن که نصب شده گوشی نمیاد بالا و همون اولش گیر میکنه و فقط روی دانلودیگ مد میره چه کارش کنم؟

C0D3R
29-10-2011, 15:00
ببخشید بازم اینجا سوال میپرسم ، توی options سه تا تیک خورده و فایل pit رو نصب کردم گوشیمم 32gb بود ولی الآن که نصب شده گوشی نمیاد بالا و همون اولش گیر میکنه و فقط روی دانلودیگ مد میره چه کارش کنم؟

يكبار ديگه رام رو نصب كنين ( البته رامتون بايد 3فايله باشه ترجيحا)

+Salman
11-11-2011, 18:38
سلام گوشی من 16گیگ هستش منم میتونم از این پیت استفاده کنم؟

C0D3R
11-11-2011, 18:42
سلام گوشی من 16گیگ هستش منم میتونم از این پیت استفاده کنم؟
سلام
شما دانلود و اکسترکت کنین فایل pit مربوط به 16گیگ هم داخلش هست

iliya900
05-12-2011, 00:14
منم 16 گیگ دارم ولی میخوام بدونم این کارو کنم چی میشه ممنون میشم واقعا جواب بدید

C0D3R
05-12-2011, 00:40
منم 16 گیگ دارم ولی میخوام بدونم این کارو کنم چی میشه ممنون میشم واقعا جواب بدید

سلام

فایل PIT برای پارتیشن سازی مجدد حافظه دستگاه هست. در صورتی که از این فایل استفاده کنید، اطلاعات شما همگی پاک خواهد شد و به عبارت دیگر، حافظه گوشیتان فرمت خواهد شد.
در کل توصیه میشه از فایل pit استفاده نشه مگر در مواقع خاص چون ریسک بریک شدن گوشی رو بیشتر میکنه

iliya900
05-12-2011, 00:40
منم 16 گیگ دارم ولی میخوام بدونم این کارو کنم چی میشه ممنون میشم واقعا جواب بدید



کسی نیستش جواب بده

iliya900
05-12-2011, 00:54
ممنون از جوابتون دوست عزیز من الان 2.3.5 رسمی رو دارم و روت هست و چیزای دیگه میتونم با اودین فلش بزنم
و الان میخوام اینو بریزم
رام گلكسي 2 كوك شده با بيس XWKK5_2.3.6 توسط Turkbey
الان باز کمک میکنید
در ضمن سوال من این بود که وقتی که این کارو میکنم 16 گیگم چی میشه همین و اگه بریک بشه چی میشه و میتونم قبلش بکاب بگیرم یا نه توضیح بیشتر و من قانع تر ممنون باز از شما

C0D3R
05-12-2011, 00:59
ممنون از جوابتون دوست عزیز من الان 2.3.5 رسمی رو دارم و روت هست و چیزای دیگه میتونم با اودین فلش بزنم
و الان میخوام اینو بریزم
رام گلكسي 2 كوك شده با بيس xwkk5_2.3.6 توسط turkbey
الان باز کمک میکنید
در ضمن سوال من این بود که وقتی که این کارو میکنم 16 گیگم چی میشه همین و اگه بریک بشه چی میشه و میتونم قبلش بکاب بگیرم یا نه توضیح بیشتر و من قانع تر ممنون باز از شما

سوالتون رو لطفا برای حفظ نظم تاپیک در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنین اونجا پاسخ داده میشه
ممنون

iliya900
05-12-2011, 01:10
خوب دوست عزیز من فقط همین سوال رو دارم ممنون میشم واین سوالم مربوط به این تاپیک هست پس باز ممنون میشم

iliya900
05-12-2011, 01:42
من انجام دادم هیچ اتفاقی نیوفتادش گوشیم هم 16 گیگ هستش

amir3638
29-02-2012, 12:14
با سلام من گوشی galaxy s2 32g فارسی زدم الان 16 g شده کاری میشه کرد ؟

kamanikati
29-02-2012, 18:42
با سلام من گوشی galaxy s2 32g فارسی زدم الان 16 g شده کاری میشه کرد ؟
پست اول رو نگاه کن

sewo_nim
18-03-2012, 19:03
سلام به همه دوستان....
همونطور که میدونید مدتی هستش که گالاکسی اس2 32 گیگ وارد ایران شده ولی متاسفانه با Pit فایلهای موجود اگه فلش بخوره تبدیل به 16گیگ میشه....البته جای نگرانی نیست چون با Pitفایل نسخه 32 گیگ این مشکل رفع میشه و می تونید گوشی رو دوباره پارتیشن و به حالت اول برگردونید....
pit فایل قسمتی از فایل فلش گوشی هستش که کار پارتیشن بندی دوباره گوشی رو بر عهده داره .....
دوستان زیادی این مشکل رو داشتن که امیدوارم مشکلشون حل بشه....
به هیچ عنوان از پیت فایل جا به جا برای گوشیتون حتی برای تست و آزمایش هم که شده استفاده نکنید چون 100 درصد گوشیتون بریک میشه....فکر نمیکنم با کابل jig هم برگرده...:ak:

با تشکر از همه دوستان....

از کجا بدونم گالکسیم چند گیگه؟
مال من نوشته total space 11.50gb
تا 16گیگ 5گیگ مونده
یا اگه 32 گیگ باشه که دیگه هیچی برام نذاشته

C0D3R
18-03-2012, 19:09
از کجا بدونم گالکسیم چند گیگه؟
مال من نوشته total space 11.50gb
تا 16گیگ 5گیگ مونده
یا اگه 32 گیگ باشه که دیگه هیچی برام نذاشته

سلام
پشت جعبه گوشیتون نوشته که چندگیگ هست

sewo_nim
18-03-2012, 19:17
سلام
پشت جعبه گوشیتون نوشته که چندگیگ هست

از اروپا اومده جعبه باهاش نیست
مغازه دار گفت 16 گیگه
ولی فکر نکنم از این چیزا سر در بیاره
یعنی راهی نیست بدونم چند گیگه؟

sewo_nim
22-03-2012, 22:13
از اروپا اومده جعبه باهاش نیست
مغازه دار گفت 16 گیگه
ولی فکر نکنم از این چیزا سر در بیاره
یعنی راهی نیست بدونم چند گیگه؟

کسی نبود کمکم کنه؟

C0D3R
22-03-2012, 22:55
از اروپا اومده جعبه باهاش نیست
مغازه دار گفت 16 گیگه
ولی فکر نکنم از این چیزا سر در بیاره
یعنی راهی نیست بدونم چند گیگه؟


کسی نبود کمکم کنه؟

سلام
عزیز 16گیگ عمومیت داره و قطعا گوشیتون 16 هست شما فضای storage رو ببینین چقدر هست

sewo_nim
19-04-2012, 07:25
سلام
عزیز 16گیگ عمومیت داره و قطعا گوشیتون 16 هست شما فضای storage رو ببینین چقدر هست

سلام
دوست من
خیلی منتظر موندم اما دیر جواب دادین منم کار برام پیش اومد
فضاش 11.5 نشون میده
الان با فایل 16 گیگ رام رو نصب کردم
اما همون 11.5 مونده
اگه 32 رو بزنم مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(( فکر نکنم )) هههههههه

Nitro X2
19-04-2012, 07:49
شما باید از فایل pit مخصوص گوشی های 16 گیگ استفاده کنی در صورتی که از 32gb استفاده کنید گوشیتون بریک خواهد شد!!!

sewo_nim
19-04-2012, 11:19
شما باید از فایل pit مخصوص گوشی های 16 گیگ استفاده کنی در صورتی که از 32gb استفاده کنید گوشیتون بریک خواهد شد!!!

منم از اون فایل استفاده کردم
ولی همون 11 گیگ رو نشون میده

hichkas_67
19-04-2012, 12:01
دوست عزیز 2 گیگ و واسه نصب نرم افزار هست یه مقدار هم واسه سیستم عامل که 11.5 گیگ می مونه در اختیار کاربر.

Salarsat5
17-05-2012, 01:53
من گوشیم 32 گیگه ولی بعد از عوض کردن رام 16 گیگ شده. با این پیت 32 هم عوض نشد هنوز 16 گیگ مونده

C0D3R
17-05-2012, 09:49
من گوشیم 32 گیگه ولی بعد از عوض کردن رام 16 گیگ شده. با این پیت 32 هم عوض نشد هنوز 16 گیگ مونده

سلام
شما گوشی رو به دانلودینگ ببرین و رام KK5 Multi CSC رو به همراه فایل pit 32 نصب کنین
قطعا درست میشه

selen
15-08-2012, 15:56
س دوستان من اشتباهی گوشیم رووقتی بایک رام ورژن4.0.4 باodinفلش زدم حواسم نبودفایل pitروهم فلش کردم که pitمربوط به گوشیهای 8gigبود اماگوشی من 16gigاست ولی خالا فقط 4gigنشون میده بافایل pitکه توی این تایپیک هست ومربوط به گوشی 16gigاست دوباره فلش کردم ولی درست نشد حالاچیکارکنم

selen
16-08-2012, 07:50
دوستان اگه کسی سردرمیاره راهنمایی کنه چه جوری پارتیشن گوشیم رودرست کنم درپست 31توضیح دادم مشکلم چیه

jaka10™
16-08-2012, 13:34
داداش اگه مال 32 رو برای 16 بزنیم گوشیمون 32 گیگ میشه ؟

selen
17-08-2012, 00:41
داداش اگه مال 32 رو برای 16 بزنیم گوشیمون 32 گیگ میشه ؟

نه دوست عزیز اگه 32 رو16 بزنی مموری 32 گیگ همون 32 گیگه منتها چون که فقط 16 گیگش پارتیشن بندی شده همون 16 گیگ رونشون میده وبقیش رو ما نمیبینیم نه که نباشه ولی این که بگین 16 گیگ بشه 32 گیگ غیرممکنه چون که نمیشه پارتیشن روبیش ازمیزان فضای اصلی تعریف کرد اگه بزنید یاگوشی بالا نمیاد یا اصلا عمل نمیکنه

selen
17-08-2012, 00:44
راستی اونایی که پارتیشن اشتباهی زدند روی گوشیشون مثل خودم وفضای مموریشون کم شده اگه بکاپ ازرام های قبلی دارند برگردونند وبعدش هاردریست کنند درست میشه

Bineshanam
08-03-2013, 12:24
سلام دوستان
من رام اندروید 4.1.2 نسخه i9100xxls8 رو نصب کردم بعد از نصب از16 گیگ به 4 تغییر یافت. ریست فکتوری کردم،دوباره فلش زدم،رام دیگه نصب کردم،فایل pit مخصوص 16 گیگ را چندبار بااودین نصب کردم درست نشد لطفاًراهنمایی کنید چکارکنم.
باتشکرhttp://forum.mobilestan.net/images/smilies/Animated/bc.gif

C0D3R
09-03-2013, 22:42
سلام دوستان
من رام اندروید 4.1.2 نسخه i9100xxls8 رو نصب کردم بعد از نصب از16 گیگ به 4 تغییر یافت. ریست فکتوری کردم،دوباره فلش زدم،رام دیگه نصب کردم،فایل pit مخصوص 16 گیگ را چندبار بااودین نصب کردم درست نشد لطفاًراهنمایی کنید چکارکنم.
باتشکرhttp://forum.mobilestan.net/images/smilies/Animated/bc.gif

سلام
عزیزم شما یک رام رسمی Ginger رو به همراه فایل پیت 16گیگ انتخاب و نصب کنین درست میشه

Bineshanam
11-03-2013, 11:43
سلام
عزیزم شما یک رام رسمی ginger رو به همراه فایل پیت 16گیگ انتخاب و نصب کنین درست میشه

باتشکر ازشما
لطفاً یه لینک بدین رام مربوطه را پیدا نکردم.

Bineshanam
12-03-2013, 10:54
سلام
لطفاً یه لینک بدین رام مربوطه را پیدا نکردم.

godgoblin sii
20-08-2013, 19:09
دوست عزیز این فایل که آپلود کردید اصلا نمیشه واردش بشم جریان چیه
راستی من گوشیم بریک شده اما اجازه ورود به صفحه دانلودینگ رو دارم درضمن با اودین هم صفحه خندان زرد رو میبینم اما وقتی رام مخصوص گوشیم که i9100 شانزده گیگی هستش رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته وقتی به دانلودینگ میرم ریست فکتوری هم میکنم بعد ریست بوت میکنم و گوشی ریست میشه فقط آرم گالکسی اس 2 رو میبینم گوشی بالا نمیاد میشه بهم کمک کنید که حداقل قایل بک آپی که با گوبکآپ گرفتم رو از مسیر اس دی رم حافظه در بیارم و به لبتابم بریزم خیلی برام مهمه که اطلاعات بک آپ رو حد اقل حفظ کنم
کمکم کنید
شماره 09384833202 شمارو به جدتون قسم اگه بلدید چطور آنبریک باید کرد لطف کنید بهم زنگ بزنید نجاتم بدید من اسمم اکبر حسین زاده هستش از همه ممنونم
درضمن جای این آدمک ها دقیقا روی کلید ارسال و لغو هستش از مدیر انجمن تقاضا دارم این مورد رو پیگیری کنه

این هم اون فایل ضمیمه در اول صفحه که برای ورود بهش به مشکل برمیخورم لطفا یک مرور بشه که جریان چیه
فايل ضميمه فايل ضميمه
نوع فايل: zip GT-I9100_EXT4 by shahrokh.zip (944 بايت, 1794 نمايش)

mohsen.hex
08-11-2013, 13:37
سلام مال من 32 هست و فصدم فقط این هست بعد از دوسال مموری گوشی رو صفر کنم تا ار اشغالها دوساله رو بریزم بیرون!
حالا مشکل اینجاست هرچی فلش میزنم بی فایده هست
اینو ببینید
http://vip.eca.ir/sharing/uploads/13839068741.jpg

ضاهرا فرمت شده و پیت جایگزین شده ولی گوشی ک میاد بالا هنوز همون خرت پرتا فبلی هستن!!
چکارش کنم

S.H.A.H.R.O.K.H
08-11-2013, 16:40
سلام مال من 32 هست و فصدم فقط این هست بعد از دوسال مموری گوشی رو صفر کنم تا ار اشغالها دوساله رو بریزم بیرون!
حالا مشکل اینجاست هرچی فلش میزنم بی فایده هست
اینو ببینید
http://vip.eca.ir/sharing/uploads/13839068741.jpg

ضاهرا فرمت شده و پیت جایگزین شده ولی گوشی ک میاد بالا هنوز همون خرت پرتا فبلی هستن!!
چکارش کنم

فکر کنم باید از رام سه فایله استفاده کنید تا جواب بده...از ریکاوری هم میتونید افزونه super wipe رو نصب کنید...تو بخش آموزش هستش...

godgoblin sii
23-12-2013, 10:03
ممنون که هیشکی جواب نداد بازم دم بچه های اندرویدخونه توی گوگل پلاس گرم
در مورد دوست بالا که با ادوین فلاش زده بایست بگم که با فلاش زدن از شر پوشه ها و فایل های مزاحم نمیشه خلاص شد مگر اینکه از داخل خود گوشی به بخش حافظه بری و فرمت USB رو انتخاب کنی چون این نوع فلاش زدن مثل فلاش بوسیله باکس نیست که کل حافظه رو فرمت کنه با اودین شما فقط فایل نصبی رام استوک رو یجورایی دوباره نویسی میکنید یعنی رنیستال میکنید
هرکی سوالی داشت میتونم در انجمن اندروید خونه کمک کنم هرچند که این انجمن هم تقریبا کامله اما چون جواب ها دیر به دیر رسیدگی میشه ترجیح میدم که اونجا جوابگو باشم
از مدیر محترم این انجمن هم تشکر میکنم اما انتظار دارم که وقتی انجمن خودش رو راه اندازی کرده حداقل یطورایی کمک برسونه

F A R I B O R Z
08-01-2014, 21:54
من رام رو بدون فایل pit نصب کردم حافظه گوشیم از 32 به 11.5 گیگ تغییر پیدا کرده
از این فایل پیت استفاده کنم مشکل حل میشه ؟
راهنمایی کنید

S.H.A.H.R.O.K.H
09-01-2014, 13:24
من رام رو بدون فایل pit نصب کردم حافظه گوشیم از 32 به 11.5 گیگ تغییر پیدا کرده
از این فایل پیت استفاده کنم مشکل حل میشه ؟
راهنمایی کنید

بله...تو بخش پیت فایل 32 گیگ هستش...فلش بزنید درست میشه...

speedzoom
28-10-2014, 17:50
سلام دوستان
یک سوالی داشتم گلکسی اس 2 16 گیگ دارم رام تک فایله روش فلش کردم ولی محتویات حافظش از قبیل تصاویر پاک نشد و من ناچار شدم به صورت دستی یعنی از طریق مای کامپیوتر روی آیکون درایو حافظه گوشی راست کلیک کردم و اونو فرمت کردم از اون به بعد نه میتونم کپی کنم و نه می تونم برنامه تو گوشی بندازم در واقع سیستم حافظه 2 گیگ رو نشون میده و اخطار عدم فضای کافی در درایو حافظه تلفن رو میده و برنامه رو تو حافظه اصلی که 11 گیگ هست رو نشون نمی ده
لطفا راهنمایی بفرمایید که باید چکار کنم
با تشکر

ehsan2004
28-10-2014, 20:45
سلام دوستان
یک سوالی داشتم گلکسی اس 2 16 گیگ دارم رام تک فایله روش فلش کردم ولی محتویات حافظش از قبیل تصاویر پاک نشد و من ناچار شدم به صورت دستی یعنی از طریق مای کامپیوتر روی آیکون درایو حافظه گوشی راست کلیک کردم و اونو فرمت کردم از اون به بعد نه میتونم کپی کنم و نه می تونم برنامه تو گوشی بندازم در واقع سیستم حافظه 2 گیگ رو نشون میده و اخطار عدم فضای کافی در درایو حافظه تلفن رو میده و برنامه رو تو حافظه اصلی که 11 گیگ هست رو نشون نمی ده
لطفا راهنمایی بفرمایید که باید چکار کنم
با تشکر

با خود گوشی یا بار حافظه داخلی را فرمت کنید مشکل حل میشه
اگه نشد در حالت استوریج وصل کنید و فرمتش کنید
احتمالا با مورد اول مشکلتون حل میشه

speedzoom
28-10-2014, 22:56
با خود گوشی یا بار حافظه داخلی را فرمت کنید مشکل حل میشه
اگه نشد در حالت استوریج وصل کنید و فرمتش کنید
احتمالا با مورد اول مشکلتون حل میشه



مورد اول رو انجام دادم ولی نشد....
منظورتون از در حالت استوریج چیه؟؟؟؟؟؟
در ضمن با رام تک فایل هم فلش کردم اما باز همونه

ettehadi
30-10-2014, 15:56
مورد اول رو انجام دادم ولی نشد....
منظورتون از در حالت استوریج چیه؟؟؟؟؟؟
در ضمن با رام تک فایل هم فلش کردم اما باز همونه

با سلام منظورشون اینه که گوشی رو وقتی به سیستم وصل کردین یه پیغام روی گوشی میاد که چند حالت انتخاب داره شما گزینه استوریج یا حافظه ذخیره سازی رو انتخاب کنید البته به نظر شخصی بنده گوشی رو مستر ریست کنید تا درست بشه از منوی تنظیمات داخل گوشی قابل دسترسیه یا حافظه رو کامل فرمت کنید که بازم از طریق منوی تنظیمات خود گوشی و یا منوی بوت ریکاوری قابل دسترسی هستش

ehsan2004
30-10-2014, 16:50
مورد اول رو انجام دادم ولی نشد....
منظورتون از در حالت استوریج چیه؟؟؟؟؟؟
در ضمن با رام تک فایل هم فلش کردم اما باز همونه

اگه کلا حافظه داخلی فرمت نمیشه گوشی مشکل بهم زده و احتمالا از هارد هست
البته روشهای خیلی زیادی هست که تا قبل عوض کردن هارد ممکنه جواب بده اما خیلیهاش با باکس هست

amin_fatmi
15-09-2015, 23:44
سلام به همه دوستان....
همونطور که میدونید مدتی هستش که گالاکسی اس2 32 گیگ وارد ایران شده ولی متاسفانه با Pit فایلهای موجود اگه فلش بخوره تبدیل به 16گیگ میشه....البته جای نگرانی نیست چون با Pitفایل نسخه 32 گیگ این مشکل رفع میشه و می تونید گوشی رو دوباره پارتیشن و به حالت اول برگردونید....
pit فایل قسمتی از فایل فلش گوشی هستش که کار پارتیشن بندی دوباره گوشی رو بر عهده داره .....
دوستان زیادی این مشکل رو داشتن که امیدوارم مشکلشون حل بشه....
به هیچ عنوان از پیت فایل جا به جا برای گوشیتون حتی برای تست و آزمایش هم که شده استفاده نکنید چون 100 درصد گوشیتون بریک میشه....فکر نمیکنم با کابل jig هم برگرده...:ak:

با تشکر از همه دوستان....


لینک دانلود کجاست ببخشید من نمیتونم بیداش کنم

C0D3R
20-09-2015, 12:18
لینک دانلود کجاست ببخشید من نمیتونم بیداش کنم

http://up.pda-planet.com/do.php?filename=emmc-EXT4-32GB-PDA-Planet-com-pit.zip
http://up.pda-planet.com/do.php?filename=emmc-EXT4-16GB-PDA-Planet-com-pit.zip