PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمای نصب رام کاستوم بر روی htc evo 3d



#JOMJOMEH#
25-10-2011, 01:18
خوب برای اینکار دوستان باید اول این موارد رو داشته باشید:

۱- گوشی شما روت باشه
۲- گوشی شما s-off شده باشه

و در اخر مراحل نصب رام:

1 . رام مورد نظر را دانلودکنید و در مموری کارتتون بریزید...

2. اخرین ورژن ریکاوری مد را برای گوشی خودتون نصب کنید...

3 . به منوی ریکاوری رفته (ولوم کم + دکمه ی پاور- انتخاب ریکاوری )

4. گزینه install zip from sd card را زده

5. گزینه choose zip from sd card را زده

6. رام مورد نظر را انتخاب میکنیم

7. صبر کنید تا نصب که شد رام با موفقیت نصب شده و قابل استفاده میباش...
موفق باشید

SSH
05-12-2011, 21:09
S-off چیه؟میشه توضیح بدین؟
از کجا بفهمم رامی که میخوام نصب کنم به گوشیم میخوره؟میدونم گوشیم عربی بوده و زبان عربی داشته.گوشیم روی صفحه ی سفید اول که مینویسه HTC گیر میکنه.میشه با نصب رام درستش کرد؟رام خودم 1.24.415.2
میتونم رام خودم رو پیدا کنم و نصب کنم دوباره؟

#JOMJOMEH#
06-12-2011, 10:39
s-off چیه؟میشه توضیح بدین؟
از کجا بفهمم رامی که میخوام نصب کنم به گوشیم میخوره؟میدونم گوشیم عربی بوده و زبان عربی داشته.گوشیم روی صفحه ی سفید اول که مینویسه htc گیر میکنه.میشه با نصب رام درستش کرد؟رام خودم 1.24.415.2
میتونم رام خودم رو پیدا کنم و نصب کنم دوباره؟

یعنی انلاک کردن گوشی...یعنی برداشتن محدودیت ها رو گوشی تا بشه از گوشی کماله استفاده رو کرد...با این کار گارانتی میپره
اگه عربی داشته گارانتی دار بوده در غیره این رو گوشی نصب شده

شما رام اصلی رو نصب کنید ببید درست میشه

رام هایی که برای گوشی باشن گفته میشه توش..هر رامی رو نمیشه رو هر گوشی زد...هر گوشی رامه مخصوصه خودشو داره
اگه سوالی بود تو تاپیک سوالات بپرسید..
موفق باشید

mehras.arak
10-04-2012, 03:39
salam mikhastam bedonam bad az in ke goshiro ba htcdev unlock kardam chetori mitonam rom custom nasb konam ?

ardana
10-04-2012, 11:12
salam mikhastam bedonam bad az in ke goshiro ba htcdev unlock kardam chetori mitonam rom custom nasb konam ?

دوست گرامی لطفا طبق قوانین انجمن فارسی تایپ کنید :av:

جواب سوالتون:
اول ورژن hboot گوشیتون رو چک کنین

اگه ورژن hboot گوشیتون 0011 یا 0012 است:
شما به این تاپیک برین، مرحله اول رو انجام دادین، از مرحله 2 شروع کنین
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=184186

اگه 0007 یا 0008 است:
به این تاپیک برین
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=175976

اگه 0018 باشه هم که هنوز روش جامعی ندیدم
ولی به این تاپیک یه سر بزن:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1316578

باز هم سوالی بود تو همون تاپیک های آموزشی بپرسین

موفق باشید

محمدرضا موسوی
28-04-2012, 18:26
سلام
میخواستم بدونم که رام کاستومی بر پایه ics برای این گوشی اومده ؟!
و این که کدوم کاستوم رام فارسی رو کامل ساپورت میکنه البته سرعت رام هم مهمه

رام : 2.3.4 اصلی
0012 : hboot
s-on

ببخشید
موفق باشید

#JOMJOMEH#
28-04-2012, 18:32
سلام
میخواستم بدونم که رام کاستومی بر پایه ics برای این گوشی اومده ؟!
و این که کدوم کاستوم رام فارسی رو کامل ساپورت میکنه البته سرعت رام هم مهمه

رام : 2.3.4 اصلی
0012 : Hboot
s-on

ببخشید
موفق باشید

سلام دوست عزیز

شما مشخصات رام ها رو بخونید من تو اسماشون توضیحات رو ارائه کردم
بله اومده
ولی تا خوده اچ تی سی اندروید 4 شخصی سازی شده درست رو نده رامه 4 که کامل باشه برای گوشی نمیشه داد
بخصوص 3 بعدی ندارن...

موفق باشید

alitavakol
28-04-2012, 18:50
S-off چیه؟میشه توضیح بدین؟
از کجا بفهمم رامی که میخوام نصب کنم به گوشیم میخوره؟میدونم گوشیم عربی بوده و زبان عربی داشته.گوشیم روی صفحه ی سفید اول که مینویسه HTC گیر میکنه.میشه با نصب رام درستش کرد؟رام خودم 1.24.415.2
میتونم رام خودم رو پیدا کنم و نصب کنم دوباره؟

من هم این مشکل رو داشتم چون s-on هستم.
شما این تاپیک رو بخون امیدوارم مشکلتون حل بشه
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=213558

محمدرضا موسوی
29-04-2012, 14:01
سلام دوست عزیز

شما مشخصات رام ها رو بخونید من تو اسماشون توضیحات رو ارائه کردم
بله اومده
ولی تا خوده اچ تی سی اندروید 4 شخصی سازی شده درست رو نده رامه 4 که کامل باشه برای گوشی نمیشه داد
بخصوص 3 بعدی ندارن...

موفق باشید

ببخشید یعنی اگر یه کاستوم ics بریزم 3D ندارم ؟! این مشکل برای رام های دیگه که نیست یعنی رام هایی که گذاشتید همه 3D دارن ؟! البته فارسی بودنش برام مهم تره چون الان گوشی مثلا عدد 2011 که فارسی باشه رو 1102 مینویسه و از این مشکلات

ممنون

#JOMJOMEH#
29-04-2012, 14:06
ببخشید یعنی اگر یه کاستوم ics بریزم 3d ندارم ؟! این مشکل برای رام های دیگه که نیست یعنی رام هایی که گذاشتید همه 3d دارن ؟! البته فارسی بودنش برام مهم تره چون الان گوشی مثلا عدد 2011 که فارسی باشه رو 1102 مینویسه و از این مشکلات

ممنون

محمد رضا جان باید دقت کنی به مشخصات رام هایی که توضیح دادم..
رام هایی مثله کینگ کبرا و لیدروید این مشکل ها رو ندارن
رام های سنس 3.5 هم خوبن ولی نه همشون
اما سنس 4 و اندروید 4 که دارن بعضی رام هاس 3 بعدی ندارن و باگ های خودشون رو..
رام ها رو مطالعه کنی تو تاپیکشون همه اطلاعات رو دارن

موفق باشی

work station
30-05-2012, 23:26
دوستان من درود بر شما و خسته نباشید.
آقا من یه سوال دارم اگه منو راهنمایی کنین ممنون میشم. من یه گوشی evo 3d دارم که یه بازگشت به تنظیمات کارخونه زدم ولی رو آرم موند. الانم دیگه به همون حالت میمونه و بالا نمیاد. حتی wipe هم کردم درست نشد. من گوشی رو آنلاک کردم و ریکاوری هم نصب کردم فقط soff نیست. میخوام ببینم با این شرایط میتونم این کاستوم رام رو نصب کنم یا نه؟ اگه نیاز به soff دارم باید چطور این کار رو انجام بدم؟ خیلی ضروریه ممنون میشم اگه جواب بدین.

#JOMJOMEH#
30-05-2012, 23:43
دوستان من درود بر شما و خسته نباشید.
آقا من یه سوال دارم اگه منو راهنمایی کنین ممنون میشم. من یه گوشی evo 3d دارم که یه بازگشت به تنظیمات کارخونه زدم ولی رو آرم موند. الانم دیگه به همون حالت میمونه و بالا نمیاد. حتی wipe هم کردم درست نشد. من گوشی رو آنلاک کردم و ریکاوری هم نصب کردم فقط soff نیست. میخوام ببینم با این شرایط میتونم این کاستوم رام رو نصب کنم یا نه؟ اگه نیاز به soff دارم باید چطور این کار رو انجام بدم؟ خیلی ضروریه ممنون میشم اگه جواب بدین.

مشکلی نیست نیازی به اس اف نیست
یه کاستوم رام خوب به سلیقتون انتخاب کنید و فلش کنید:bt:

mahdi_o
01-06-2012, 18:30
سلام بر دوستان گرامی
گوشی من s-on هست و میخوام برای اولین بار کاستوم رام نصب کنم و منتظر نسخه 6 Predator3D هستم که بیاد!
اما چند سوال دارم
این روشی هست که گفته اید
*************************************
1- مثله همیشه رام رو دانلود...
2- بک گیری کنید با تیتانیوم بک اپ
3- در صورت s-on بودن بوت رام رو فلش کنید
4- در صورت نیاز فریمور رو اپدیت کنید اگه رام بالا نیومد
5- فول وایپ کرده و رام رو فلش کنید
6- تو بوت اولیه تا 10 دقیقه ممکن است طول بکشد
**************************************
1- تو مرحله 2 با تیتانیوم من بک آپ کلی ندیدم و دیدم که دونه دونه باید بک آپ گرفت!
مشکل چیه؟
2- بعد از فول وایپ، چون S-on بود گوشی در ابتدا یکبار رام رو فلش کردیم طبق روشی که گفته شده
ولی دوباره گفته که فلش کنیم!!
اینجا باید چه کردش؟

ببخشید، من جای دیگه ای برای پرسیدن این سوال نداشتم
ممنون

#JOMJOMEH#
01-06-2012, 18:35
سلام بر دوستان گرامی
گوشی من s-on هست و میخوام برای اولین بار کاستوم رام نصب کنم و منتظر نسخه 6 Predator3D هستم که بیاد!
اما چند سوال دارم
این روشی هست که گفته اید
*************************************
1- مثله همیشه رام رو دانلود...
2- بک گیری کنید با تیتانیوم بک اپ
3- در صورت s-on بودن بوت رام رو فلش کنید
4- در صورت نیاز فریمور رو اپدیت کنید اگه رام بالا نیومد
5- فول وایپ کرده و رام رو فلش کنید
6- تو بوت اولیه تا 10 دقیقه ممکن است طول بکشد
**************************************
1- تو مرحله 2 با تیتانیوم من بک آپ کلی ندیدم و دیدم که دونه دونه باید بک آپ گرفت!
مشکل چیه؟
2- بعد از فول وایپ، چون S-on بود گوشی در ابتدا یکبار رام رو فلش کردیم طبق روشی که گفته شده
ولی دوباره گفته که فلش کنیم!!
اینجا باید چه کردش؟

ببخشید، من جای دیگه ای برای پرسیدن این سوال نداشتم
ممنون

سلام دوست عزیز
برای تیتانیوم
گزینه schedules رو بزنید یکی از گزینه ها به انتخاب گزینه ادیت رو بزنید
کروشه اول رو باز کنید و بک اپ ال یوزر اپلکیشن رو بزنید

برای سوال دوم
شما فول وایپ که کردید
بوت گوشی رو از این روش :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=213558
رو گوشی فلش کنید
بعد رام رو بزنید
بالا میاد
تمام:bt:

mahdi_o
01-06-2012, 18:41
سلام دوست عزیز
برای تیتانیوم
گزینه schedules رو بزنید یکی از گزینه ها به انتخاب گزینه ادیت رو بزنید
کروشه اول رو باز کنید و بک اپ ال یوزر اپلکیشن رو بزنید

برای سوال دوم
شما فول وایپ که کردید
بوت گوشی رو از این روش :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=213558
رو گوشی فلش کنید
بعد رام رو بزنید
بالا میاد
تمام:bt:

ممنون از شما
فقط یه سوال دیگه
فوق وایپ رو اینجا گفتن، درسته دیگه؟
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=97400
تو این روش فقط مموری داخلی پاک میشه؟ مموری کارت که پاک نمیشه!


راستی ورژن رادیوی گوشی من هم 10 خورده ای هست، بهتر نیست از همون اول آپدیت کنم؟ یا بازم منتظر وایسم تا رام بالا نیومد این کار رو بکنم؟


بازم سپاسگزار
چون اولین بارم هست میخوام محکم کار کنم :mobilestan:

#JOMJOMEH#
01-06-2012, 18:50
ممنون از شما
فقط یه سوال دیگه
فوق وایپ رو اینجا گفتن، درسته دیگه؟
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=97400
تو این روش فقط مموری داخلی پاک میشه؟ مموری کارت که پاک نمیشه!


راستی ورژن رادیوی گوشی من هم 10 خورده ای هست، بهتر نیست از همون اول آپدیت کنم؟ یا بازم منتظر وایسم تا رام بالا نیومد این کار رو بکنم؟


بازم سپاسگزار
چون اولین بارم هست میخوام محکم کار کنم :mobilestan:

وایپ مموری کارت رو کاری نداره
فرمت کنی مموری کارت پاک میشه
بله همونه..2 تا گزینه داره..هر دوتا

اس ان هستید ...بزنید اپدیت شه...نشد گلد کارت بسازید..خوبه اپدیت باشه


موفق باشید:bt:

mahdi_o
01-06-2012, 20:42
وایپ مموری کارت رو کاری نداره
فرمت کنی مموری کارت پاک میشه
بله همونه..2 تا گزینه داره..هر دوتا

اس ان هستید ...بزنید اپدیت شه...نشد گلد کارت بسازید..خوبه اپدیت باشه


موفق باشید:bt:

ممنون
آموزش ساخت گلدن کارت رو هم خوندم
فقط این گلدن کارت چه کارایی داره؟
درضمن اگه به این بخش ربط نداره بگید تا در بخش درست پست بزنم
باسپاس

#JOMJOMEH#
01-06-2012, 21:16
ممنون
آموزش ساخت گلدن کارت رو هم خوندم
فقط این گلدن کارت چه کارایی داره؟
درضمن اگه به این بخش ربط نداره بگید تا در بخش درست پست بزنم
باسپاس

فعلا نیازی نیست..اول اپدیت رو بزنید نشد گلد کارت بسازید
دقیق نمیتونم توضیح بدم والا..اینا ماله بخش عمومی هستن دیگه