PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فریمور پورت شده C6 ورژن 41.0.10 برای 5530ورژن40.0.3 (RM-504) توسط Binh24



aassww
04-11-2011, 12:34
فریمور پورت شده C6 ورژن 41.0.10 بر روی 5530 (RM-504) توسط Binh24




http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=637219&stc=1&d=1318997334. http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=637220&stc=1&d=1318997357
.http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=637225&stc=1&d=1318999727.http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=637228&stc=1&d=1318999969


تغییرات جدید فریم ور
1. به روز رسانی به مرورگر به نسخه 7.3.131
2.برطرف شدن مشکلات را از دوربین
3. بهبود در ثبات دستگاه
4. بهبود در WiFi
نقشه های Ovi قدیمی ، حذف افيس ، نرم افزار Adobe Reader ،
به طور کامل هک ،
پورت تميز وبدون باگ




Some changeLogs:




1. Update to the native browser to version 7.3.131 with bottom navigation bar


2. Improvements and correction of the bug of "camera in use" when you delete a photo


3. Improvements in the stability of the device
4. Improvements in WiFi
5.Old Ovi Map
Removed quick office,adobe reader.
Fully hacked.


Clean port and no bug !



مدهاي ورژن40بروي اين فريمور جواب ميدهد
فايلppmدر14پارت ضميمه شد

aassww
06-11-2011, 14:04
اين هم فايلmcuوبقيه فايلهاي5530ورژن40.0.3
در ضمن دوستان توجه كنند اين mcuپورت شده ورژن40.0.3ميباشد
فلش با اين فريمور گوشي شما به ورژن 40ابديت ميشود وديگر نميتوانيد با فريمور ورژن 32 استفاده كنيد وگوشي را دانگريد كنيد
اگر خواستيد گوشي را ابديت نكنيد از فايلmcuپورت شده ورژن 32وفايل ppm ضميمه شده پست اول استفاده كنيد

yaghob68
08-11-2011, 13:45
دوست عزیز من گیج شدم شما یه جا فایل ورژن 32 گذاشتی یه جا فایل ورژن 40 . یه فایل به من معرفی کنید که پورت شده c6 باشه ورِژن 40 5530

aassww
08-11-2011, 15:52
دوست عزیز من گیج شدم شما یه جا فایل ورژن 32 گذاشتی یه جا فایل ورژن 40 . یه فایل به من معرفی کنید که پورت شده c6 باشه ورِژن 40 5530
فايلppmورژن40براي 5530پورت نشده بنابراين از فايلppmورژن32 استفاده كنيد
اگر ورژن گوشيت 40.0.3هست فايلهاي ضميمه شده پست اول ودوم را دانلود كنيد
وفلش بزنيد در ضمن فريمور فارسي نيست فايل فارسي را ازاين لينك دانلود كن وبه فريمور اضافه كن

http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2426780&postcount=24

emadegol
09-11-2011, 22:34
دوست عزیز اگه بجای فایل اولی از فایلی که از آنا برا 5530 ورژن 31 کوک شده استفاده کنیم و فایل دومی رو همینی که توی پست دوم گذاشتید بذاریم میشه فلش زد؟
ضمنا اگه از روشی که گفتم انجام بدم بازم باید فارسی اضافه کنم؟
من 5530 ورژن 40.0.3 دارم :ay:
ممنون

aassww
11-11-2011, 21:01
دوست عزیز اگه بجای فایل اولی از فایلی که از آنا برا 5530 ورژن 31 کوک شده استفاده کنیم و فایل دومی رو همینی که توی پست دوم گذاشتید بذاریم میشه فلش زد؟
ضمنا اگه از روشی که گفتم انجام بدم بازم باید فارسی اضافه کنم؟
من 5530 ورژن 40.0.3 دارم :ay:
ممنون
سلام
اگرفایلppmپورت شده ازbinh24باشه احتمال داره فلش بشود اما دقت کنید که باورژن پایین فلش نکنید اگر ورژن گوشیتان 40.0.3هست فایلmcuحتما از پست دوم استفاده کنید
اگر فریموری میخواهید استفاده کنید قبلا به فایلppmفارسی اضافه شده باشه دیگه نیازی به اضافه کردن فارسینیست گوشیتان بعد از فلش فارسی میشود

hadi00009
10-12-2011, 16:36
سلام..خسته نباشيد
ببخشيد فايل فارسي رو چطوز به فريمور اضافه كنم؟؟
ممنون

ZeNer
14-12-2011, 20:23
سلام..خسته نباشيد
ببخشيد فايل فارسي رو چطوز به فريمور اضافه كنم؟؟
ممنون

بفرمائید دوست عزیز:

http://forum.mobilestan.net/images/burak/misc/navbits_finallink_rtl.gif (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=123381)زبان فارسی برای فیرم ور های پورت شده(آپدیت 04/11/2011) (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=123381)

sensoor
27-12-2011, 09:27
آقا ما رو 5530 زدیم خاموش شد گوشی !!! با فونیکس

Safavy2002
27-12-2011, 09:53
آقا ما رو 5530 زدیم خاموش شد گوشی !!! با فونیکس

سلام
کار خوبی کردی اصلا گوشی چیه مهم انسانیته رفیق
اقا شما لطف کن با فریمورهای اورجینال گوشیتو فلش بزن تا زنده شه
در ضمن کوکر محترم گفتن که با جف بزنید شما با فینیکس زدید شاید احتمالش همین باشه
موفق باشید

rmm3002
10-01-2012, 13:08
سلام من این رو روی گوشی فلش زدم میشه برگردم به همون فریمور اورجینال؟

ZeNer
10-01-2012, 13:13
سلام من این رو روی گوشی فلش زدم میشه برگردم به همون فریمور اورجینال؟

با سلام ;

بله دوست عزیز مشکلی نیست

فقط دقت کنید که باید به ورژن 40.0.003 اورجینال فلش کنید
لینک:

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=176582

mnr1459
23-01-2012, 08:27
آقا تو این روش نمیشه از فونیکس استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این جف خیلی بد قلقه !!!!!!!!:an:

gholamrezaarjan
23-01-2012, 08:40
آقا تو این روش نمیشه از فونیکس استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این جف خیلی بد قلقه !!!!!!!!:an:

چرا عزیزم میشه با فونیکس هم زد ولی کوکر همین تایپیک تاکید کرده که با جف بزنید.شما هم با جف بزنید که مشکلی پیش نیاد.

mnr1459
23-01-2012, 08:58
چرا عزیزم میشه با فونیکس هم زد ولی کوکر همین تایپیک تاکید کرده که با جف بزنید.شما هم با جف بزنید که مشکلی پیش نیاد.

اگه با فونیکس فلش کنم و مشکلی پیش بیاد میشه درستش کرد؟

gholamrezaarjan
23-01-2012, 09:05
اگه با فونیکس فلش کنم و مشکلی پیش بیاد میشه درستش کرد؟

بله میشه با فریمور اورجینال دوباره فلش زد.البته نه ورژن پایینتر.

aassww
23-01-2012, 14:25
ﺍﮔﻪ ﺑﺎ ﻓﻮﻧﯿﮑﺲ ﻓﻠﺶ ﮐﻨﻢ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﺎﺩ ﻣﯿﺸﻪ ﺩﺭﺳﺘﺶ ﮐﺮﺩ؟

ﺳﻼﻡ ﻓﺮﻳﻤﻮﺭﻫﺎﻱ ﺑﻮﺭﺕ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﻣﻦ ﻗﺒﻼ ﺑﺎﻓﻮﻧﻴﻜﺲ ﺗﺴﺖ ﻛﺮﺩﻡ ﮔﻮﺷﻲ ﺑﺎﻻ ﻧﻴﻮﻣﺪ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﺑﺎ ﻓﺮﻳﻤﻮﺭﻫﺎﻱ ﺑﻮﺭﺕ ﺷﺪﻩ ﺟﺪﻳﺪ ﺑﺎ ﻓﻮﻧﻴﻜﺲ ﺑﺎﻻ ﻣﻴﺎﻳﻨﺪ ﻛﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺗﺴﺖ ﻛﻨﻴﺪ

*r.E.Z.a*
09-02-2012, 22:55
سلام من تا به آلان 5530 آپدیت نکردم یکی به من توضیح بده که چه کار کنم بعد چه طوری این کارو انجام بدم که برا گوشیم مشکلی پیش نیاد
البته من رام s2 عوض کردم اما به این سختی نبوده

ZeNer
10-02-2012, 00:13
سلام من تا به آلان 5530 آپدیت نکردم یکی به من توضیح بده که چه کار کنم بعد چه طوری این کارو انجام بدم که برا گوشیم مشکلی پیش نیاد
البته من رام s2 عوض کردم اما به این سختی نبوده

سلام ;

دوست عزیز برای آپدیت گوشی به 2 چیز اساسی نیاز دارید

1-فایل های فلش

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=176582

2-نرم افزار برای فلش (به همراه آموزش)

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=56431


نگران نباشید ; شما آموزش تاپیک فوق رو بخونید و هر مشکلی هم بود همونجا بپرسید ، انشا... که مشکلی پیش نمیاد

موفق باشید

poorymessi
18-02-2012, 22:57
من تمام فایلهای توی پست اول و دوم دانلود کردم ولی موقع فلش با جف ppm و cnt رو نمیشناسه
چیکار کنم؟
وقتی هم ورژن قبلی ppm آپدیت 32 رو دستی انتخاب می کنم موقع فلش این ارور میده :
Flash files are corupted or missing...

یکی کامل توضیح بده
ممنون

aassww
19-02-2012, 06:49
ﻣﻦ ﺗﻤﺎﻡ ﻓﺎﯾﻠﻬﺎﯼ ﺗﻮﯼ ~ﺳﺖ ﺍﻭﻝ ﻭ ﺩﻭﻡ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﮐﺮﺩﻡ ﻭﻟﯽ ﻣﻮﻗﻊ ﻓﻠﺶ ﺑﺎ ﺟﻒ ppm ﻭ cnt ﺭﻭ ﻧﻤﯿﺸﻨﺎﺳﻪ
ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﻨﻢ؟
ﻭﻗﺘﯽ ﻫﻢ ﻭﺭﮊﻥ ﻗﺒﻠﯽ ppm ﺁ~ﺩﯾﺖ 32 ﺭﻭ ﺩﺳﺘﯽ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﻣﻮﻗﻊ ﻓﻠﺶ ﺍﯾﻦ ﺍﺭﻭﺭ ﻣﯿﺪﻩ :
Flash files are corupted or missing...

ﯾﮑﯽ ﮐﺎﻣﻞ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﻩ
ﻣﻤﻨﻮﻥ

ﺳﻼﻡ
ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﯾﮑﯽ ﺍﺯﻓﺎﯾﻠﻬﺎ ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ
ﺑﺤﺮﺣﺎﻝ ﻓﯿﻠﻢ ﻃﺮﯾﻘﻪ ﻓﻠﺶ ﺑﺎ ﻓﺮﻣﯿﻮﺭ ﺑﻮﺭﺕ ﺷﺪﻩ ﺩﺭﺍﻣﻀﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﺴﺖ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ
ﻭﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﻭﯾﻨﺪﻭﺯ7ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﺑﺴﻮﻧﺪﻓﺎﯾﻞmcuﺭﺍ ﮐﻪ cooﻫﺴﺖ ﺑﻪc0r ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺑﺪﻫﯿﺪ ﺗﺎﺟﺎﻑ ﻓﺎﯾﻠﻬﺎ ﺭﺍ ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ ﮐﻨﻪ

worldmohammad
20-11-2012, 14:12
گوشیم 5530 هست به اخرین ورژن اصلی فریمورش قبلا ارتقا دادم که نسخه 40 زده میتونم ازاین نسخه استفاده بکنم؟
مشکلی که نداره؟
باکدوم نرم افزار فلش بزنم؟
تواین فریمر چه نرم افزارهایی هست؟

ZeNer
21-11-2012, 20:40
گوشیم 5530 هست به اخرین ورژن اصلی فریمورش قبلا ارتقا دادم که نسخه 40 زده میتونم ازاین نسخه استفاده بکنم؟
مشکلی که نداره؟
باکدوم نرم افزار فلش بزنم؟
تواین فریمر چه نرم افزارهایی هست؟

این مورد صرفا" فیرمور پورت شده ی خالص هست ؛ یعنی هیچ مدی درش اعمال نشده و کاملا شبیه ورژن اصلی فیرمور C6 هست /

در همین بخش فیرمور های پورت شده ای که مجدد کوک شدند هم قرار دارند که در صورت تمایل میتونید از اونها استفاده کنید //

حین فلش فیرمور پورت شده و بدون توجه به سازنده ی اون ، همیشه از فایل MCU تاپیک زیر استفاده کنید تا مشکلی پیش نیاد :

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=178345

-<Sal3H>-
30-05-2013, 12:33
سلام.آقا من این فریمور رو با دانگل بست میتونم فلش بزنم.

ALIREZA
30-05-2013, 19:17
سلام.آقا من این فریمور رو با دانگل بست میتونم فلش بزنم.

بله‏ ‏میتونید‏ ‏با‏ ‏فونیکس‏ ‏هم‏ ‏میتونید.

ehsas1
01-06-2013, 18:03
بله‏ ‏میتونید‏ ‏با‏ ‏فونیکس‏ ‏هم‏ ‏میتونید.

راسکال من اکتیو شده.با راسکال بزنم بهتره یا دانگل؟گوشیم 5530

King-Wanted
01-06-2013, 20:25
راسکال من اکتیو شده.با راسکال بزنم بهتره یا دانگل؟گوشیم 5530

فرقی نميكنه...

توی تاپيک سازنده گفته با جف بزنيد، شما ميتونيد با راسكال هم بزنيد موردی نداره ./

با توجه به اين توضيحات:


" فلشر راسكال از آقای راسکال (سازنده باکس جف) برای گوشیهای نوکیا ارائه شده، این فلشر رو میتونید نسخه تکمیل شده باکس جف تلقی کنید."

imanarab
03-06-2013, 20:56
سلام دوستان من اولین بارمه میخام این رامو فلش کنم میشه توضیح بدین یا لینک اموزش جف رو بدین؟

gholamrezaarjan
03-06-2013, 21:47
سلام دوستان من اولین بارمه میخام این رامو فلش کنم میشه توضیح بدین یا لینک اموزش جف رو بدین؟

بفرما عزیزم.این هم آموزش کار با برنامه جف
(http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=60798)آموزش جامع و کاربردی باکس قدرتمند Jaf (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=60798)