PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام گلکسی Gio رسمی با بیس 2.3.3 Xxkpa فارسی



BABAK NURI
05-11-2011, 17:47
سلام
اینم از ورژن 2.3.3 کاملا فارسی ...نسخه ادین ...4 فایله همراه با APBOOT

یه راست میرم سر اموزش...هرچند که همه دوستان حرفه ای هستن

1-ابتدا دانلودر رو از ضمیمه دانلود کنید
2-سپس فایل OPS رو هم از ضمیمه دانلود کنید

فریمور رو از اینجا (http://hotfile.com/dl/134283788/82eb74c/S5660JPKPA_2.3.3.rar.html)دانلود کنید......


گوشی رو هم با نگه داشتن کلید V0L- HOME POWER به دانلود مد ببرید

طبق زیر فایل ها رو قرار داده و سپس استارت کنید
APBOOT:APBOOT_S5660JPKPA_CL562834_REV03_user_low_t rue.tar.md5
PHONE:MODEM_S5660XXKPA_CL313389_REV03.tar.md5
pda:CODE_S5660JPKPA_CL562834_REV03_user_low_true.t ar.md5
csc:GT-S5660-MULTI-CSC-OJPKPA.tar.md5

از رام جینجربرد گوشی خود لذت ببرید....
رام رو هم خودم براتون اپلود کردم...دوستانی که لینک مستقیم با رزیوم می خوان برن به این ادرس (http://www.megahotserved.com/hfindex.php)
سپس لینک هات فایل رو قرار بدن تا یه لینک مستقیم بگیرن و رام رو با رزیوم دانلود کنن

BABAK NURI
05-11-2011, 18:19
سلام مجدد
البته ورژن jpkp7 هم هست که به محض اینکه بتونم براتون پیداش میکنم...
این ورژن هم 2.3.3 رسمی هست

emperor280
05-11-2011, 20:43
با سلام ...
میخواستم بدونم این رام روی گوشی من با مشخصات زیر نصب میشه ؟

http://up6.iranblog.com/images/wur8gryewwk5wtovfjtp.png

hasan_engineer
05-11-2011, 20:46
با سلام ...
میخواستم بدونم این رام روی گوشی من با مشخصات زیر نصب میشه ؟

http://up6.iranblog.com/images/wur8gryewwk5wtovfjtp.png

آره دوست عزیز نصب میشه

aminjpo
05-11-2011, 21:00
سلام مجدد
البته ورژن jpkp7 هم هست که به محض اینکه بتونم براتون پیداش میکنم...
این ورژن هم 2.3.3 رسمی هست

کارت درسته

BABAK NURI
05-11-2011, 21:06
با سلام ...
میخواستم بدونم این رام روی گوشی من با مشخصات زیر نصب میشه ؟



بله براحتی میتونید...طبق اموزش عمل کنید


کارت درسته
ممنون....زدن کلید تشکر کافی هست

pnn
05-11-2011, 22:20
با سلام من وقتی تو ادین گزینه استارت رو می زنم تو قسمت مسیج میزنهcannot open the usb serial port.code:5
کسی میدونه مشکل چیه
اینم بگم که اون قسمتcom port mappingزرد شده

Monsieur
05-11-2011, 22:34
باید گوشی را برای این کار روت کنیم؟

BABAK NURI
05-11-2011, 22:36
با سلام من وقتی تو ادین گزینه استارت رو می زنم تو قسمت مسیج میزنهcannot open the usb serial port.code:5
کسی میدونه مشکل چیه
اینم بگم که اون قسمتcom port mappingزرد شده

سلام
اول با یه پورت دیگه تست کن
اگر نشد به دیوایس منیجر برو و از قسمت مودم روی گزینه سامسونگ مودم دوبار کلیک کن...از پنجره باز شده به قسمت ادونس برو و از اونجا عدد کامپورت رو زیر 20 بزار و همه پنجره ها رو اوکی کن....باطری گوشی رو دربیار و دوباره به دانلودینگ برو و تست کن...

BABAK NURI
05-11-2011, 22:39
باید گوشی را برای این کار روت کنیم؟

سلام
خیر...این رام رسمی هست و نیازی به روت برای نصب ندارد

ساناز
06-11-2011, 00:33
با تشکر از بابک عزیز موضوع مهم شد.

aminjpo
07-11-2011, 00:49
سلام یه مشکلی این رام داره اینه که مثل 2.2 اورجینال هنگام تایپ حروف فارسی رو جدا می زنه البته وقتی کلمه رو کامل کنی به هم می چسبه
دوستان شما هم همین مشکل رو دارید؟

mohamad_beauty
07-11-2011, 12:16
سلام یه مشکلی این رام داره اینه که مثل 2.2 اورجینال هنگام تایپ حروف فارسی رو جدا می زنه البته وقتی کلمه رو کامل کنی به هم می چسبه
دوستان شما هم همین مشکل رو دارید؟
نه همشهری طبیعیه مال منم همینطوره

aminjpo
07-11-2011, 19:32
ما نفهمیدیم چرا؟
روی جیو
adobe air
flash
google earth
نصب نمی شه؟
البته انتزار داشتم توی 2.3 نصب بشه اما باز هم نشد

sia_scazy
07-11-2011, 21:51
ما نفهمیدیم چرا؟
روی جیو
adobe air
flash
google earth
نصب نمی شه؟
البته انتزار داشتم توی 2.3 نصب بشه اما باز هم نشد

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=177382
شما برو اینجا این رام رو بریز ADOBE هم داره
فارسی هم میشه

aminjpo
07-11-2011, 22:33
خیلی این رام باگ داره

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk

aminjpo
07-11-2011, 22:41
کیبرد گوشی گیر میکنه
برناما ها فورس کلوز می ده
خیلی باگ داره
من که می رم دوباره اورجینال 2.2 نصب می کنم
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk

aminjpo
08-11-2011, 20:01
دوستان تایید می کنید این باگ ها رو؟

pnn
08-11-2011, 21:23
دوستان تایید می کنید این باگ ها رو؟

تا حد زیادی بله.نسبت به2.2 خیلی باگ داره

SoheilExtreme
08-11-2011, 22:12
ما نفهمیدیم چرا؟
روی جیو
adobe air
flash
google earth
نصب نمی شه؟
البته انتزار داشتم توی 2.3 نصب بشه اما باز هم نشد

مشکل شما از جای دیگست من رو همین رام 2.3.3 هم
adobe air
هم
flash
هم
google earth
نصب کردم

aminjpo
08-11-2011, 22:26
مشکل شما از جای دیگست من رو همین رام 2.3.3 هم
adobe air
هم
flash
هم
google earth
نصب کردم

خواهش می کنم توضیح بده
چطور؟

aminjpo
08-11-2011, 22:28
چرا این رام روی samfrimware نیمده؟
2.به نظرم این رام رو نماینده ایران ساخته که وحشتناک باگ داره
3.برنامه لوکاس که عشق من توی جی پی اس بود رو این رام فورس کلوز می ده

pnn
09-11-2011, 21:13
چرا این رام روی samfrimware نیمده؟
2.به نظرم این رام رو نماینده ایران ساخته که وحشتناک باگ داره
3.برنامه لوکاس که عشق من توی جی پی اس بود رو این رام فورس کلوز می ده

به نظر من هم این رام رو نماینده ایران ساخته
چون نه تنها اون باگ هایی را که شما میگید رو داره
سرعت گوشی هم به شدت پایین اومده بر خلاف همه رامرهای2.3.3 که سریع تر و سبک تر از2.2هستن
ایا همه این مشکلها رو دارین
به نظر من سرعت واقعا اومده پایین؟!؟!؟

aminjpo
09-11-2011, 21:34
دوستان کسی امتحان نکرده

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk

mohamad_beauty
09-11-2011, 22:17
من که با کیز آپدیت کردم مشکلی ندارم و خیلی هم سرعتش بالاست

mohamad_beauty
10-11-2011, 01:28
یه چیز دیگه که برام جالبه اینکه علاوه بر اینکه نرم افزار های فلش پلیر و گوگل و ... روش نصب میشه، اپرا مینی پیش فرض گوشی هم از هیتلر رد میشه

pnn
10-11-2011, 07:04
یه چیز دیگه که برام جالبه اینکه علاوه بر اینکه نرم افزار های فلش پلیر و گوگل و ... روش نصب میشه، اپرا مینی پیش فرض گوشی هم از هیتلر رد میشه

دوست عزیز فلش پلیر نصب میشه ولی کار نمیکنه
یعنی فقط واسه دلخوشیه.....
اون اپرا مینی رو هم که شما می فرمایید تو2.2 هم کار میکرد و مشکلی نداشت

aminjpo
10-11-2011, 19:59
به نظرم فقط کیبرد مشکل وحشتناک داره
خیلی موقه ها کیبرد گیر میکنه
این رام اورجینال نیست فقط نمایندگی اومده گرفته به طرز وحشتناکی
چرا برنامه لوکاس کار نمی کنه روش

morteza.safa
10-11-2011, 20:05
سلام
اینم از ورژن 2.3.3 کاملا فارسی ...نسخه ادین ...4 فایله همراه با apboot

یه راست میرم سر اموزش...هرچند که همه دوستان حرفه ای هستن

1-ابتدا دانلودر رو از ضمیمه دانلود کنید
2-سپس فایل ops رو هم از ضمیمه دانلود کنید

فریمور رو از اینجا (http://hotfile.com/dl/134283788/82eb74c/s5660jpkpa_2.3.3.rar.html)دانلود کنید......


گوشی رو هم با نگه داشتن کلید v0l- home power به دانلود مد ببرید

طبق زیر فایل ها رو قرار داده و سپس استارت کنید
apboot:apboot_s5660jpkpa_cl562834_rev03_user_low_t rue.tar.md5
phone:modem_s5660xxkpa_cl313389_rev03.tar.md5
pda:code_s5660jpkpa_cl562834_rev03_user_low_true.t ar.md5
csc:gt-s5660-multi-csc-ojpkpa.tar.md5

از رام جینجربرد گوشی خود لذت ببرید....
رام رو هم خودم براتون اپلود کردم...دوستانی که لینک مستقیم با رزیوم می خوان برن به این ادرس (http://www.megahotserved.com/hfindex.php)
سپس لینک هات فایل رو قرار بدن تا یه لینک مستقیم بگیرن و رام رو با رزیوم دانلود کنن



دوستان كم لطفي ميكنيد.......

واقعا باحاليد.

من همين رام رو تو پست زير با كلي مشكل و زودتر از همه پيدا كردم و قرار دادم اما هر كسي يه چيزي گفت و .......

فایل فلش فارسی s5560 لینک مستقیم اندرويد 2.3.3 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=178310)


من تو تايت اشتباه داشتم اما نتونستم بعدش ويرايش كنم.

aminjpo
10-11-2011, 22:05
دوستان بگ ها مخصوصا توی کیبرد چطور حل می شه

mhdhasani
10-11-2011, 22:32
من هنوز رامو نصب نکردم اما فکر نمیکنم انقدر باگ داشته باشه
به نظرم. شما رامو دوباره نصب کن.

BABAK NURI
10-11-2011, 22:48
سلام
لازم دونستم 2تا نکته رو یاد اوری کنم
اول اینکه قزار نیست همیشه همه رام ها تو سام فریمور معرفی بشه..درسته که درحال حاظر بهترین مرجع هست ...مثلا فریمور فارسی i9100g هم تو این سایت معرفی نشده اما تو نت هست....

دوم اینکه ترجیحا بعد از فلش هم فول ریست کنید و هم از ریکاوری هر دو وایپ رو انجام بدید....(بک اپ یادتون نره)
من همون روزی که رام رو معرفی کردم قبلش رو گوشی یکی از همکارانم نصب کردم و براش بازی و برنامه هم ریختم....تا الان که ایشون هیچ مشکلی نداشته و خیلی هم داره باهاش حال میکنه...

لطفا تست کنید و نتیجه رو بفرمایید

...

aminjpo
10-11-2011, 23:34
من تنها مشکلم با برنامه محبوب من locus pro هست که هر کاری کردم فورس کلوز می ده
من به خاطر این برنامه رام عوض کردم و رفتم روی 2.2.1
ممنون کمک کنید

BABAK NURI
11-11-2011, 00:38
من تنها مشکلم با برنامه محبوب من locus pro هست که هر کاری کردم فورس کلوز می ده
من به خاطر این برنامه رام عوض کردم و رفتم روی 2.2.1
ممنون کمک کنید

من با این برنامه کار نکردم
اولا زحمت اپلودش رو بکش تا ببینم چکار میتونم بکنم
ثانیا خیلی از نرم افزار ها برای ورژن خاصیساخته شدن و برای استفاده از اونا در فریمورهای جدیدتر باید برنامه رو اپدیت کنید....ایا نسخه جدیدتری از این برنامه منتشر نشده؟

iliya_366
13-12-2011, 19:44
من رامم 2.2.1 هستش با برنامه Kies هم آپدیت کنیم به ورژن جدید آپ میشه؟!

iliya_366
13-12-2011, 20:51
آقا من با Kies آپ کردم خیلی راحت و بی دردسر آپ شد به 2.3.3
ممنون از سایت خوبتون

snowman66_1
14-12-2011, 17:49
آقا یعنی با kies میشه رام رسمی 2.3.3 رو رو گوشی نصب کرد؟:bp:

iliya_366
15-12-2011, 13:01
آقا یعنی با kies میشه رام رسمی 2.3.3 رو رو گوشی نصب کرد؟:bp:

آره داداشم من نصب کردم
سرعت خیلی میره بالاتر
فقط یه باگ کوچولو داره اونم آیکون حالت سکوته که بر عکس عمل میکنه! لبته شاید تو بر من اینجوری نصب شده باشه!

sia_scazy
15-12-2011, 13:22
آره داداشم من نصب کردم
سرعت خیلی میره بالاتر
فقط یه باگ کوچولو داره اونم آیکون حالت سکوته که بر عکس عمل میکنه! لبته شاید تو بر من اینجوری نصب شده باشه!

تو گلکسی 2 هم اونجوریه
نمیدونم چرا سامسونگ رام جدیدا رو اونجوی میکنه آیکون silent mode رو

حامدصادقپور
08-01-2012, 14:36
[QUOTE=iliya_366;2518139]آقا من با Kies آپ کردم خیلی راحت و بی دردسر آپ شد به 2.3.3
ممنون از سایت خوبتون[/QUOT


میشه کامل توضیح بدین.من برنامه kies دارم اما نمیدونم چه جوری update کنم اندروید به2.3.3

mehran6120
26-01-2012, 09:55
با سلام

لینک دانلود رام 2.3.3 مشکل داره . لطفاً فایل رو مجدد آپلود فرمائید

با تشکر :ak:

ALI
27-01-2012, 09:41
http://hotfile.com/dl/127180871/a924b45/S5660XXKPM_S5660XXKPA_S5660OXXKPA.rar.html
(pass: samfirmware.com)

لیست دانلود کلیه رامها رسمی از سایت xda


http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16979769&postcount=547

S.H.A.H.R.O.K.H
29-01-2012, 16:54
انگلیسی هستش علی جان...

armanherkool
30-01-2012, 01:39
انگلیسی هستش علی جان...

بفرما دوست عزيز رام 2.3.3 فارسي

دانلود (http://www.uploadbaz.com/l7f4e9j2ia2b)

*DRAGON*
30-01-2012, 12:53
http://hotfile.com/dl/127180871/a924b45/S5660XXKPM_S5660XXKPA_S5660OXXKPA.rar.html
(pass: samfirmware.com)

لیست دانلود کلیه رامها رسمی از سایت xda


http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16979769&postcount=547

سلام
این لینک اولی که دانلود کردم تک فایل هست
باید تو چه قسمتی از odin وارد کنم؟

ALI
30-01-2012, 14:47
سلام
این لینک اولی که دانلود کردم تک فایل هست
باید تو چه قسمتی از odin وارد کنم؟
بعد از اینکه Gio_v1.0.ops رو وارد کردی او تیک گزينه one package رو فعال کنید و قتی فعال کردی اون گزینه آخری select integrate package فعال میشه از قسمت one package فایلی که دانلود کردی رو وارد کن گوشی تو حالت downloading قرار بده و دکمه استارت رو بزن


انگلیسی هستش علی جان...
شرمنده خودم این رام رو واسه دوستم زدم ولی چک نکردم فارسی داره یا نه

majidyeganeh16
06-02-2012, 10:22
دوستان کسی میتونه کیبورد فارسی این رام رو برداره واسه دانلود بزاره ؟
خوب خیلی ها با کیبورد سامسونگ عادت کردند که توو رام های دیگه این کیبورد فارسی نیست

alizamany
06-02-2012, 11:38
کیبرد فارسی 2.3.3 برای رام های دیگر
فایلو دانلود کنید و اکسترکت کنید توش یه فایل به اسم axt9ime.apk هست اینو به شاخه ی system/app بریزید جایگزین کنید پرمیژن رو هم مطابق عکس تعیین کنید. بعد هم فایلهای لیب رو به شاخه ی system/lib جایگزین کنید پرمیژن هم مانند عکس بعد ریستارتو تمام..
من روی 2.3.6 دئودکس شده نصب کردم جواب داد رو دئودکس نشده فکر نکنم جواب بده بخاطر فایلهای اودکس
در هر صورت بکاپ یا حداقل کپی فایلها قبل از جایگزینی یادتون نره.

روی سیانوژن هم جواب نمیده.

لینک دانلود:2.3.3 فارسی (2.3.3 فارسی)
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=684829&stc=1&d=1328515713
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=684830&stc=1&d=1328515713

majidyeganeh16
06-02-2012, 18:36
نصب کردم ،جواب نداد gio pro v1.4 این کیبوردو رو
کیبورد به خوبی کار میکنه ولی فارسی نداره

sami_villa
08-02-2012, 14:22
اقا رام رو نصب کردم ولی همش ریبوت میشه.و گوشی بالا نمیاد چه کنم؟؟؟

alizamany
08-02-2012, 15:00
یه فول وایپ کنید درست می شه

sami_villa
08-02-2012, 16:27
اقا من هم reset factori هم wipe cash زدم.رام هم از اول نصب کردم خیلی هم راحت نصب شد ولی باز ریبوت که شد رو لوگو گیر کرده حالا هم باز ریبوت میشه میاد تا لوگو دوباره ریبوت میشه.نمیدونم دیگه چه کنم راهنماییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی

alizamany
08-02-2012, 17:25
شاید مشل از رم باشه رم را در بیارید ببینید درست می شه یا نه:dq:

armanherkool
08-02-2012, 17:33
اقا من هم reset factori هم wipe cash زدم.رام هم از اول نصب کردم خیلی هم راحت نصب شد ولی باز ریبوت که شد رو لوگو گیر کرده حالا هم باز ریبوت میشه میاد تا لوگو دوباره ریبوت میشه.نمیدونم دیگه چه کنم راهنماییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی

دوست عزيز اين كارهايي كه ميگم رو انجام بده

1:اين cwm (http://www.mediafire.com/?zmdmbx8kn2ujcy8) رو از ريكاوري نصب كن بعد باطريرو در بيار دوباره جا بزن دوباره دكمه وسطو بگير گوشيرو
روشن كن تا وارد cwm بشي بعد وايپهارو انجام بده
wipe data factory reset
wipe cache
advansed/wipe dalvik cache
2:گوشيرو خاموش كن يه بار باتريرو در بيار دوباره جا بزن به دانلودينگ ببر و رامو نصب كن
بعد از اتمام نصب گوشي روشن شده خاموش كن.به ريكاوري برو وايپهارو انجام بده و ريبوت

اينم بگم بعد از فلش ريكاوري به ريكاوري اصلي بر ميگرده كه ميتوني دوباره cwm رو بنصبي
از قسمت apply update from SDcard

sami_villa
08-02-2012, 19:19
دوست عزيز اين كارهايي كه ميگم رو انجام بده

1:اين cwm (http://www.mediafire.com/?zmdmbx8kn2ujcy8) رو از ريكاوري نصب كن بعد باطريرو در بيار دوباره جا بزن دوباره دكمه وسطو بگير گوشيرو
روشن كن تا وارد cwm بشي بعد وايپهارو انجام بده
wipe data factory reset
wipe cache
advansed/wipe dalvik cache
2:گوشيرو خاموش كن يه بار باتريرو در بيار دوباره جا بزن به دانلودينگ ببر و رامو نصب كن
بعد از اتمام نصب گوشي روشن شده خاموش كن.به ريكاوري برو وايپهارو انجام بده و ريبوت

اينم بگم بعد از فلش ريكاوري به ريكاوري اصلي بر ميگرده كه ميتوني دوباره cwm رو بنصبي
از قسمت apply update from SDcard

یکم پیچیده شد:ax: کسی توضیح بیشتر نداره در این باره؟

cwm رو ورژن 2 هست. مشکل نداره؟ (این رو رمم هست. )

در قسمت ریکاوری که میخوام وایپ هارو انجام بدم دقیقا مثل cwm هست گزینه هاش؟؟؟( اگه میشه بگین کدوما هست):mobilestan::hello::hello:

sami_villa
08-02-2012, 19:43
اقا نوکرتم نمیدونی چقدر خوشحال شدم. همش دارم شکرت میکنم. حالا چطوری فارسی ساز نصب کنم؟؟؟؟؟

اگه ریکاوری کنم عیبی که به وجود نمیاد؟؟
چون رام قبلی وایرلسشو پرونده بودم اگه ریکاوری کنم با cwm باز وایرلس میپره؟؟؟
فارسی سازم میخوام برای اندروید2.3.3 ولی تو کرنل زده 2.3.7

---------------------------------
یه چیز دیگه. 1- میخوام با وایرلس لپتاپ ای دی اس ال رو بدم به گوشی. با نرم افزارای rooter virtual - connflye اینا کار کردم نشد.
کسی اینجا هست تونسته باشه این کارو کرده باشه؟؟؟؟
2- با یو اس بی نمیشه با گوشی از اینترنت کامپیوتر یا لپتاپ استفاده کرد؟؟؟
3- با kies اگه بخوام گوشی رو اپدیت کنم چطوری هست؟؟؟راهنمایی لطفا

ممنون

armanherkool
09-02-2012, 00:24
اقا نوکرتم نمیدونی چقدر خوشحال شدم. همش دارم شکرت میکنم. حالا چطوری فارسی ساز نصب کنم؟؟؟؟؟

اگه ریکاوری کنم عیبی که به وجود نمیاد؟؟
چون رام قبلی وایرلسشو پرونده بودم اگه ریکاوری کنم با cwm باز وایرلس میپره؟؟؟
فارسی سازم میخوام برای اندروید2.3.3 ولی تو کرنل زده 2.3.7

---------------------------------
یه چیز دیگه. 1- میخوام با وایرلس لپتاپ ای دی اس ال رو بدم به گوشی. با نرم افزارای rooter virtual - connflye اینا کار کردم نشد.
کسی اینجا هست تونسته باشه این کارو کرده باشه؟؟؟؟
2- با یو اس بی نمیشه با گوشی از اینترنت کامپیوتر یا لپتاپ استفاده کرد؟؟؟
3- با kies اگه بخوام گوشی رو اپدیت کنم چطوری هست؟؟؟راهنمایی لطفا

ممنون

دوست عزيز اگه رام فارسي 2.3.3 رو دانلود كرده باشي احتياجي به فارسي ساز نيست

http://www.uploadbaz.com/l7f4e9j2ia2b

به نظر من برنامه هاتو دوباره از اول نصب كن تا خيالت راحت باشه

درمورد نرم افزار در قسمت مربوطه جستجو كن

احتياجي به آپديت با kies نداري در همين بخش آخرين رامها وجود داره ميتوني راحت دانلود كني
و فلش بزني

آخرين رام تمام فارسي براي اين گوشي هم 2.3.3 هست كه لينكشو بالا گذاشتم
و رام 2.3.6 كه فارسي نداره ولي فارسي ساز داره

اينم آدرس تاپيك 2.3.6 آموزش نصب و بقيه چيزهاشم پست 34

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=187727

سؤالي داشتي در خدمتم

sami_villa
09-02-2012, 10:39
ممنون از این توضیحات ولی اگه بجای این همه اسپم ک من دادم و شما اگه ی فارسی ساز 2.3.3 میذاشتین بهتر نبود؟؟؟؟

اون قدرم noob نیستم ک نفهمم رامم اروپایی هستو فارسی نداره

mohammad 86
09-03-2012, 10:01
[QUلیست دانلود کلیه رامها رسمی از سایت xda


http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16979769&postcount=547[/QUOTE]

ببخشید این سایتی که معرفی کردید معتبر است یا نه ؟

M_Erjenany
10-03-2012, 02:09
[QUلیست دانلود کلیه رامها رسمی از سایت xda


http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16979769&postcount=547

ببخشید این سایتی که معرفی کردید معتبر است یا نه ؟[/QUOTE]


بله دوست عزیز !
این سایت معتبر ترین سایت حال حاضر هست !
به قول دوستان ما هر چی داریم از این سایت هست :4: جدا از خلاقیاتهای ایرانی ... :mobilestan:

hadahd
27-03-2012, 12:28
با سلام. لینک رام رسمی 2.3.3 جیو رو دوباره بزار لطفا......:cs:
http://hotfile.com/dl/134283788/82eb74c/S5660JPKPA_2.3.3.rar.html

hadahd
30-03-2012, 16:11
با سلام . من این رام 2.3.3 رسمی و فارسی (S5660JPKPA) رو در 4روز تلاش شبانه روزی گیر اوردم......http://.........ir/Forum/images/smilies/yahoo/4.gif با حجم 119 مگ
این لینک مدیا: http://www.mediafire.com/?xizpx1s2hapgxd6 که فیل شده میشه از از این هم استفاده کنید:
http://205.196.121.236/3p6hnptx3o2g/xizpx1s2hapgxd6/s5660JPKPA.rar

منبع:http://www.ce4arab.com/vb7/showthread.php?t=394110

mhdhasani
30-03-2012, 19:07
تلاش نکنید همین دو ساعت پیش 2.3.6 فارسی اومد


Sent from my GT-S5660 using Tapatalk

مجید دهنون
03-04-2012, 12:50
سلام مجدد
البته ورژن jpkp7 هم هست که به محض اینکه بتونم براتون پیداش میکنم...
این ورژن هم 2.3.3 رسمی هست

سلام
آقا اینکه لینکش خرابه

Man3ouR
07-04-2012, 18:53
تلاش نکنید همین دو ساعت پیش 2.3.6 فارسی اومد


Sent from my GT-S5660 using Tapatalk

سلام

اگه ممکنه اموزش فلش با ورژن جدید را بگذارید چون با برنامه Odin_Multi_Downloader_v4.42 فلش نمیشه

ممنون

C0D3R
24-04-2012, 21:11
عنوان تاپیک ویرایش شد

Ebrahim23175
01-05-2012, 13:18
بابا هزار تا ادم هستید یکی تون نمی تونید اینxxkpaفارسیو برا ی ما اپلود کنین؟

Ebrahim23175
01-05-2012, 13:23
تو رو جون جدتون این رامو برامون اپلود کنین

club donya
29-05-2012, 19:04
فایل روت این رام رو اگه امکانش هست بزارین
من با فایل روت 2.2.1 و 2.3.4 زدم روت نشد ممنون
:ad:

esfhamed
12-07-2012, 12:45
با سلام . من این رام 2.3.3 رسمی و فارسی (s5660jpkpa) رو در 4روز تلاش شبانه روزی گیر اوردم......http://.........ir/forum/images/smilies/yahoo/4.gif با حجم 119 مگ
این لینک مدیا: http://www.mediafire.com/?xizpx1s2hapgxd6 که فیل شده میشه از از این هم استفاده کنید:
http://205.196.121.236/3p6hnptx3o2g/xizpx1s2hapgxd6/s5660jpkpa.rar

منبع:http://www.ce4arab.com/vb7/showthread.php?t=394110

دمت گرم بعد عمری یه رام راحت گرفتیم

mbahiraei
15-08-2012, 18:10
دوست عزيز اين كارهايي كه ميگم رو انجام بده

1:اين cwm (http://www.mediafire.com/?zmdmbx8kn2ujcy8) رو از ريكاوري نصب كن بعد باطريرو در بيار دوباره جا بزن دوباره دكمه وسطو بگير گوشيرو
روشن كن تا وارد cwm بشي بعد وايپهارو انجام بده
wipe data factory reset
wipe cache
advansed/wipe dalvik cache
2:گوشيرو خاموش كن يه بار باتريرو در بيار دوباره جا بزن به دانلودينگ ببر و رامو نصب كن
بعد از اتمام نصب گوشي روشن شده خاموش كن.به ريكاوري برو وايپهارو انجام بده و ريبوت

اينم بگم بعد از فلش ريكاوري به ريكاوري اصلي بر ميگرده كه ميتوني دوباره cwm رو بنصبي
از قسمت apply update from SDcard

ببخشید میشه یکم آسونتر بگید من الان این مشکل موندن تو لودینگ رو دارم ولی از اینایی که توضیح دادین چیزی سر در نیاوردم :bw: خواهشا یکی توضیح بده خیلی مختصر نویسی داشت

vampiar
25-01-2013, 14:51
سلام این ورژن بازی های hd رو نصب می کنه چون که الان من ورژن 2.3.6 رو رو گوشی دارم بعضی بازی ها رو که قبلا تو ورژن 2.2 راحت میومد بالا الان فورص کلوز میده

™ليلاشGSM
20-07-2013, 04:34
لینک سالم

s5660JPKPA 2.3.3 (http://www.mediafire.com/download/m616c448k3tuhwr/s5660JPKPA+2.3.3.rar)