PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] استفاده از اینترنت سیم کارت بدون نیاز به نرم افزار اضافی



SHADOW . PRO
06-11-2011, 12:41
سلام :bp:
امروز میخوام یک قسمتی از تنظیمات خود گوشی رو معرفی کنم که گوشی شما رو بدون نیاز به سخت افزار و نرم افزار اضافی به پایگاه وای‌فای تبدیل می کند .شما می توانید با Portable Wi-Fi hotspot جی پی ار اس گوشی رو به شبکه کامپیوتر متصل و از اینترنت گوشی استفاده کنید


شروع آموزش :
مرحله 1 :آموزش بسیار ساده است ،ابتدا شما به این مسیر میروید و gprs گوشیتون رو روشن کنید(تصویر 1)
Home screen -> Menu --> Settings --> Wireless & networks -->Mobile networks-->Use packet data


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=646282&d=1320572179

مرحله 2 :نحوه ا تصال به Portable Wi-Fi hotspot باید به مسیر : (تصویر 2)
Home screen -> Menu --> Settings --> Wireless & networks --> Kies Via Wi-Fi -> click"Portable Wi-Fi hotspot" -->turn on"Portable Wi-Fi hotspot"


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=646283&d=1320572179

مرحله 3 :بعد به Configure Wi-Fi hotspot بروید(تصویر 3)


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=646284&d=1320572179

مرحله 4 :شما دیگه در این مسیر انتخابی Security رو می توانید روی open قرار دهید که سوال پسورد از شما نپرسد(تصویر 4)


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=646285&d=1320572179

مرحله 5 :حالا شما در قسمت کانکشن ویندوز (ویندوز 7) در پایین سمت راست می روید و مشاهده می کنید که AndroidAP اضافه شده خب حلا شما روی آن connect می زنید و از سرعت پایین gprs سیم کارت هامون لذت می بریم:cd: (تصویر 5)


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=646286&d=1320572179

سوالات متداول :

نداشتن اینترنت گوشی هنگام اتصال؟
1:مرحله اول طی نشده
2: مشکل ای پی دهی وجود داره
3:دراور وایرلس شما بروز نیست

- چگونه wifi را چک کنم بدون اینکه به Access Point وجود داشته باشد؟
شما باید ابتدا از کانکشن وارد شوید و به کانکشن جدید اندرویدیتون بروید ip ست کنید. و از آدرس Wifi setting->Menu->advanced->Check "Use static IP ای پی استاتیک گوشیتون با خبر شید.

- چند دستگاه رو می تونیم به پایگاه وای فای گوشی متصل کنیم؟
8 دوایس

- از چه پروتکل وای فای پشتیبانی می کند؟
802.11 b/g

با تشکر از آقا محمد (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=29214)بابت راهنمائي و هماهنگی جهت استارت تاپيك:dh:




هر گونه کپی با ذکر منبع بلامانع است:ay:

DANIZO
17-12-2011, 15:25
اقا من تو مرحله ی دوم وقتی روی Kies Via Wi-Fi با این مشکل( یه اسکرین شات ازش گذاشتم ) رو به رو میشم ! لطفا کمک کنید !

SHADOW . PRO
24-12-2011, 16:52
اقا من تو مرحله ی دوم وقتی روی Kies Via Wi-Fi با این مشکل( یه اسکرین شات ازش گذاشتم ) رو به رو میشم ! لطفا کمک کنید !

دوست عزیز این مشکلی که شما دارید رو من بهش قبلا برخوردم و با بروز رسانی نرم افزار Kies سامسونگ رفع شد:bi: