PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام کوک شده i9100g با بیس DZKJ2_2.3.6 بنام Juffo (با قابلیت تايپ فارسی) (آپديت2 آذر)



C0D3R
10-11-2011, 09:37
سلام به همه دوستان

اين رام با بيس DZKJ2_2.3.6 به ورژن 2.1 ريليز شد

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=648571&d=1320966949




تغييرات نسبت به ورژن قبل :

- پشتيباني منوها از زبانهاي مختلف

- پشتيباني كيبورد از زبانهاي مختلف


Changelog

2.1:
support menus multi languages
support keyboard multi languages

نحوه نصب :

قبل از نصب رام Wipe Cache و Wipe Dalvic کنین

آموزش گام به گام از نحوه نصب رامهاي كوك شده (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2273329&postcount=3)


لينك دانلود :

Juffo.I9100G.v2.1 (http://www.uploadking.com/684FGGZVRZ)


لينك دانلود تم ICS :

juffo.v2.1.IC (http://www.uploadking.com/HJPDI2PTRC)



ويرايش توسط مديريت بخش

C0D3R
10-11-2011, 12:10
سلام به همه دوستان

این رام توسط Juffo کوک شده که برپایه DZKI1 هست و قابلیت خواندن و نوشتن فارسی رو هم داره

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=648005&stc=1&d=1320877078http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=648006&stc=1&d=1320877078http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=648007&stc=1&d=1320877078


ویژگیها :

- رام Deodexed شده

- روت شده

- امکان تایپ فارسی با برنامه Smart Keyboard Pro

- و . . .


نحوه نصب رام :

1 - برنامه Odin رو از اینجا (http://hotfile.com/dl/132174465/841127a/odin1.85.rar.html)دانلود کنین

2 - فایل Pit مربوط به این گوشی رو هم از اینجا (http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=648008&stc=1&d=1320877126)دانلود کنین

3 - رام رسمی DXKI1 رو هم از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2416694&postcount=2)دانلود کنین

4 - مانند عکس زیر رام رو اکسترکت و در PDA قرار بدین و فایل pit رو هم در قسمت PIT


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=648011&stc=1&d=1320877582


5 - بر روی استارت کلیک کنین تا رام نصب بشه و گوشی ریبوت بشه و وقتی کامل اومد بالا این کرنل (http://hotfile.com/dl/131212780/c4c6bf4/Kernel_I9100GDZKI1.exe.html) رو دانلود و اکسترکت کرده و توسط Odin نصب کنین ( پسورد کرنل : intratech@XDA )


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=648013&stc=1&d=1320878004


6 - وقتی گوشی ریبوت شد و بالا اومد دوباره توسط Odin این کرنل MyGKernelV1.1.1 (http://www.mediafire.com/?vudqw1fd711uov8) رو دانلود و نصب کنین

7 - در آخر نیز بعد از بالا اومدن گوشی طبق آموزش این تاپیک (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2273329&postcount=3) رام زیر رو دانلود و روی گوشی نصب کنین و تمام.

لینک دانلود رام مورد نظر (http://www.uploadking.com/4PT1SC7PZF)



استفاده از مطالب فوق بدون ذكر منبع مجاز نميباشد

ali3635
11-11-2011, 08:56
سلام
قبل از نصب رام برای بکاپ گیری از اطلاعات از ریکاوری مد این کارو انجام بدیم?بهترین راه همینه?یا راه بهتری رو پیشنهاد میکنید?

C0D3R
11-11-2011, 11:23
سلام
قبل از نصب رام برای بکاپ گیری از اطلاعات از ریکاوری مد این کارو انجام بدیم?بهترین راه همینه?یا راه بهتری رو پیشنهاد میکنید?

سلام
علی جان همیشه من به همه توصیه کردم که قبل از نصب هر رامی چه رامی که وایپ باشه چه نباشه از اطلاعات بک آپ گرفته بشه , همین رو هم به شما میگم که حتما بک آپ بگیرین , طبق آموزش اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=166289) هم از فولدر EFS بک آپ بگیرین که خدایی نکرده اگر IMEI پرید بتونین برگردونین ,
برای بک آپ شما هم میتونی از کل رام بک آپ بگیری (با استفاده از ریکاوری مود) یا از برنامه ها و کانتکتها و . . . (توسط برنامه تیتانیوم بک آپ و . . .) بک آپ بگیری

ali3635
11-11-2011, 15:42
مرسی از این نکته کلیدی همین الان رفتم بکاپ گرفتم
اقا یعنی اگه از همه رام تو ریکاوری مد بکاپ بگیرم بعد از نصب رام همه تنطیمات و برنامه ها و کانتکت ها به وضعیت قبل برمیگرده ? راستی اقا ما اگه این بکابپ رو ری استور کنیم ممکنه با رام جدید مغایرت پیدا کنه?

C0D3R
11-11-2011, 18:27
مرسی از این نکته کلیدی همین الان رفتم بکاپ گرفتم
اقا یعنی اگه از همه رام تو ریکاوری مد بکاپ بگیرم بعد از نصب رام همه تنطیمات و برنامه ها و کانتکت ها به وضعیت قبل برمیگرده ? راستی اقا ما اگه این بکابپ رو ری استور کنیم ممکنه با رام جدید مغایرت پیدا کنه?

بله همه به وضعیت قبل برمیگرده , بهتره قبل از ریستور کردنش یکبار فول وایپ کنین و بعد ریستورش کنین که مشکلی نباشه

ali3635
12-11-2011, 15:37
سلام
آقا من این ورژن 1 Juffo.I9100G رو ریختم کامل هم نصب شد اما هم قبلش هم بعدشم wipe کردم حالا گوشی بالا میاد بعد یه صفحه اولش که میگه touch the android ti began. میاد اما هرچی کلیک میکنیم وارد نمیشه

C0D3R
12-11-2011, 22:07
سلام
آقا من این ورژن 1 juffo.i9100g رو ریختم کامل هم نصب شد اما هم قبلش هم بعدشم wipe کردم حالا گوشی بالا میاد بعد یه صفحه اولش که میگه touch the android ti began. میاد اما هرچی کلیک میکنیم وارد نمیشه

سلام
رویه شکل آندروید باید تاپ کنین, اگر انجام میدین و نمیره رام رو دوباره نصب کنین یا کرنلی که تویه بخش هست رو نصب کنین

ali3635
12-11-2011, 23:42
سلام
دوباره نصبش کردم باز همپنجور بود الیته دیدم یه اروری هم میداد اما سریع میرفت نمیشد خوندش
من با همین کرنلی که شما معرفی کردی امتحان کردم البته وقتی رام نصب شد دیکه کرنلی نریختم
این سایته خیلی سرعته دانلودش پایینه نتونستم ورجن ۲ رو تست کنم اگه شد فردا تست میکنم نتیجشو اینجا میکم
از کمکت ام ممنونم اقا

ali3635
13-11-2011, 15:57
سلام
من امروز ورژن 2 ام امتحان کردم این یکی اون مرحله رو رد میکنه اما بعد یه چند تا ارور میده و تو صفحه هوم اسکرین هیچی نشون نمیده و صفحه کاملا سیاهه
احتمالا این رام ها یه مشکلی داره

asdcxzasdcxz
14-11-2011, 08:31
سلام
من امروز ورژن 2 ام امتحان کردم این یکی اون مرحله رو رد میکنه اما بعد یه چند تا ارور میده و تو صفحه هوم اسکرین هیچی نشون نمیده و صفحه کاملا سیاهه
احتمالا این رام ها یه مشکلی داره

:bl:فکر کنم شما بعد از نصب رام اجازه نمیدی رام بالا بیاد (بوت بشه) و یه راست همونظوری که داخل CWM هستی میری برای Dalvic
بغد از نصب ابتدا ریست کن تا رام بالا بیاد بعد خاموش کن و برو CWM و Dalvic کن ببین تغییری میبینی !

asdcxzasdcxz
14-11-2011, 08:33
من بعد از نصب رام Juffo کوک شده برپایه DZKI1 فقط یه مشکل دارم
اندروید مارکت فورس کلوز میشه
فایلی برای نصب مجددش دارید ؟ چون خودش همراه رام نصب شده

ali3635
14-11-2011, 18:01
سلام
اره مشکل از همین بود
راستی official ROM for i9100G...Android 2.3.6 - i9100GDZKJ2
هم اگه خواستین می تونین از اینجا دانلود کنین
http://www.multiupload.com/76EOEV1MD5

alireza1807
15-11-2011, 09:31
سلام
اره مشکل از همین بود
راستی official ROM for i9100G...Android 2.3.6 - i9100GDZKJ2
هم اگه خواستین می تونین از اینجا دانلود کنین
http://www.multiupload.com/76EOEV1MD5

فارسی هم داره؟؟

mardin-ahora
20-11-2011, 22:27
من رام official ROM for i9100G...Android 2.3.6 - i9100GDZKJ2دارم رو گوشي اگه بخوام فارسي تايپ كنم و سايت هاي فارسي رو ساپورت كنه بايد juffo v2رو نصب كنم

mardin-ahora
26-11-2011, 14:22
اساتيد محترم اين رام ها در برنامه kies samsung كار نميكنه يعني ساپورت نميكنه

behjaf
26-11-2011, 19:00
من یه سوال فنی داشتم
برای این گوشی رام 2.3.5 اومده که کیبورد فارسی سامسونگ رو داشته باشه
همین بالایی هست ؟؟؟
با تشکر

alireza1807
26-11-2011, 20:27
این رام منوی فارسی و کیبرد فارسی سامسونگ رو داره ولی حروف (ک) و (ژ) رو نداره و موقع اس ام اس دادن هم به جای حرف ز برای طرف مقابل حرف ژ ارسال میکنه در حالی که خودش این حرف رو نداره.
راهی برای اصلاحش هست؟؟

C0D3R
26-11-2011, 22:02
اساتيد محترم اين رام ها در برنامه kies samsung كار نميكنه يعني ساپورت نميكنه

گوشی رو از حالت usb debugging در بیارین بعد کیز رو ران کنین و به pc وصل کنین


من یه سوال فنی داشتم
برای این گوشی رام 2.3.5 اومده که کیبورد فارسی سامسونگ رو داشته باشه
همین بالایی هست ؟؟؟
با تشکر

بله همین رام هست


این رام منوی فارسی و کیبرد فارسی سامسونگ رو داره ولی حروف (ک) و (ژ) رو نداره و موقع اس ام اس دادن هم به جای حرف ز برای طرف مقابل حرف ژ ارسال میکنه در حالی که خودش این حرف رو نداره.
راهی برای اصلاحش هست؟؟

شما از برنامه smart keyboard pro هم میتونی استفاده کنی

ali3635
27-11-2011, 02:31
ظاهرا ورژن جدید این رام ۲ تا مشکل داره یکی با وایرلس یکی هم با دوربین
راستی برا نصب ورژن ۲.۱ اول باید ورژن ۲ رو نصب کنید

tom clancy
27-11-2011, 17:46
بچه ها یه نفر یه لینک درست و حسابی از این نداره؟
official ROM for i9100G...Android 2.3.6 - i9100GDZKJ2

mardin-ahora
28-11-2011, 08:45
[QUOTE=C0D3R;2476935]گوشی رو از حالت usb debugging در بیارین بعد کیز رو ران کنین و به pc وصل کنین
ميشه ساده تر توضيح بديد دقيقا متوجه نشدن usb debuging در كجاست

alireza1807
28-11-2011, 12:07
setting/applications/development/USB debugging

تیک بذارین تا فعال بشه.

mardin-ahora
29-11-2011, 11:35
منو رو فارسي ميكنه
اين ورژن كيبورد فارسي ندارد؟

C0D3R
11-12-2011, 10:18
ورژن جديد به پست اول منتقل شد

nima420
15-05-2012, 09:57
سلام دوستان
من ورژن dzkh5رو گوشيمه
ميتونم اينو نصب كنم؟؟
رروت كردم و اين كاستوم فارسي ساپورت ميكنه؟
ممنون

arkan.
15-05-2012, 10:00
سلام دوستان
من ورژن dzkh5رو گوشيمه
ميتونم اينو نصب كنم؟؟
رروت كردم و اين كاستوم فارسي ساپورت ميكنه؟
ممنون

خیر دوست عزیز بالای پست گفته شده بیسش dzkj2

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

hosein_dig
02-06-2012, 14:41
لینک ایراد داره