PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه افزایش صدای P990 هنگام مکالمه



aarryyoo
22-07-2007, 19:22
دوستان خوبم من از سایتتون خیلی چیزا یاد گرفتم تا حالا و گرچه کم کار بودم ولی از همه که اطلاعات خودشونو چه کاربردی چه غیر کاربردی در اختیار هم میذارن تشکر میکنم!
موضوع صدا منو از گوشی به این خوبی نا امید کرده بود و جواب دوستان هیچ کدوم اثری در ازدیاد صدا نداشت تا این که به طور تصادفی که تو گوشی سرک میکشیدم مشکلشو پیدا کردم.
به این ترتیب عمل کنید که اکثرا با کدی که واسه فرمت حافظه داخلی گوشی هست آشنایی دارید اگر ندارید با فلیپ بسته از روی ( navigation key ) دکمه سمت راست * دکمه سمت چپ دوبار * دوکمه سمت چپ یکبار * را بزنید و وارد service menu میشوید.
به قسمت service test بروید و در آنجا speakers را انتخاب کنید و در منوی speaker test با jog dial که در کنار گوشی هست درصد صدا را روی %100 تنظیم کنید و با دکمه برگشت به عقب از کلیه منوها بیرون بیایید و یک تماس برقرار کنید و در کمال شگفتی صدای واضح و بلندی را تجربه کنید
در ضمن اگر باز به همان speaker test برگردید صدا باز به روی %50 اولیه برگشته ولی نگران نباشید صدای گوشی همچنان زیاد هست :Great: :2:
اگر مدیران صلاح دونستن مطلب را مهم کنند تا همه استفاده کننند.

FARID
24-07-2007, 07:55
با تشکر از دوست عزیز
تاپیک مهم شد.

CONS†AN†INE
24-07-2007, 15:40
برای من کارکرد الان حدود 1 ماه بود که تو عذاب بودم وقتی کسی زنگ میزد 10 بار میگفتم چی دوباره بگو اصلا صدا تو ماشین نمیومد ولی الان لامصب صدایی داره واقعا بعضی وقتا فکر میکنم دورو بریام حرفامو میشنون:mdr:

کارت حرف ندارهaarryyoo جون دوست دارم عزیزم

Dream Evil
26-07-2007, 09:22
این روش واسه Firmware 001 هست... چون مشکل صدا تا حدود زیادی در Firmware های 011 و 007 حل شده.

orman
05-08-2007, 13:18
اقا دمت گرم ، واقعاٌ عالي بود .

mardtanhayeshab
07-08-2007, 13:00
دوستان من تست کردم تغییری حاصل نشد .
کار من اشکال داره یا این موضوع بستگی به فرم ویر داره یا ....
ممنون میشم راهنمائی کنید
راستی من دیروز گوشیم رو update کردم .

محمد ......:hello: :praise:

™SIAMAK
07-08-2007, 14:48
دوستاني كه براي افزايش صداي مكالمه از روش بالا استفاده ميكنن اگه گوشيشونو آپديت كنن ديگه نيازي به استفاده از اون روش ندارن:wink: :Great:

FARID
07-08-2007, 19:07
دوستان من تست کردم تغییری حاصل نشد .
کار من اشکال داره یا این موضوع بستگی به فرم ویر داره یا ....
ممنون میشم راهنمائی کنید
راستی من دیروز گوشیم رو update کردم .

محمد ......:hello: :praise:
شاید قبلا این کار را کرده بودید یا اینکه قبلا در آخرش بود.

LUPIN
07-08-2007, 21:21
واقعا عالی بود با اینکه فریمور گوشی من تقریبا جدید هست ولی میتونم بگم صدای مکالمه دو برابر شد

mardtanhayeshab
08-08-2007, 19:50
:180: :180: :180: :180: :180: :180: :180:
:hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

من آخرین فرم ویر رو دارم

اما بعد از قدیم هم صدای مکالمه ام خوب بوده

این روش هم تغییری ایجاد نکرد .

اما این روش ظاهرا کاملا عملی که همه راضی هستند . . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

موفق باشین محمد :whistle: :whistle: :whistle:

majidimmune
29-08-2007, 08:47
من نتونستم وارد منوی گفته شده بشم. با این روش یا کد ذکر شده هم آشنایی ندارم، اگه میشه دقیقتر توضیخ بدید. ممنون.

FARID
29-08-2007, 11:19
من نتونستم وارد منوی گفته شده بشم. با این روش یا کد ذکر شده هم آشنایی ندارم، اگه میشه دقیقتر توضیخ بدید. ممنون.
برید به این تاپیک :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=30076

UQID
31-08-2007, 17:01
این میتونه رو بلندی صدای اسپیکر گوشی هم تاثیر داشته باشه؟

™SIAMAK
31-08-2007, 19:39
این میتونه رو بلندی صدای اسپیکر گوشی هم تاثیر داشته باشه؟
نه دوست عزيز رو صداي اسپيكر تاثيري نداره و در ضمن اين روش فقط براي كساني جواب ميده كه در حين مكالمه صداي طرف مقابل رو به سختي ميشنون:wink:

metexs
13-09-2007, 06:06
کسی میدونه کد W950 چیه؟
من هم این مشکل را دارم! :he:

™SIAMAK
13-09-2007, 07:06
کسی میدونه کد W950 چیه؟
من هم این مشکل را دارم! :he:
دوست عزيز من زياد با W950 آشنا نيستم ولي فكر كنم مثل 990 باشه
شما برو به قسمت شماره گير مجازي گوشي و بعد اين كد رو بزن ( بالا*پائين پائين*پائين* ) و از منويي كه باز شده برو قسمت Test و بقيه مراحل.....:wink:
در ضمن بالا و پائين رو بايد با JogDial انجام بدي

FARID
13-09-2007, 13:25
کسی میدونه کد W950 چیه؟
من هم این مشکل را دارم! :he:

دوست عزيز من زياد با W950 آشنا نيستم ولي فكر كنم مثل 990 باشه
شما برو به قسمت شماره گير مجازي گوشي و بعد اين كد رو بزن ( بالا*پائين پائين*پائين* ) و از منويي كه باز شده برو قسمت Test و بقيه مراحل.....:wink:
در ضمن بالا و پائين رو بايد با JogDial انجام بدي
بله دقیقا همینطور هست عین P990

metexs
13-09-2007, 18:26
بله عین P990 بود...
صداش خیلی خوب شد از همگی ممنونم :yipi:

alirezag
22-09-2007, 14:14
کد P1 چيه؟

FARID
22-09-2007, 16:19
کد P1 چيه؟
این کد برای همه گوشیهای uiq یکسان هست.

alirezag
23-09-2007, 13:18
این کد برای همه گوشیهای uiq یکسان هست.


توي P1 وقتي ميزنيم اين منو مياد:
network
network subset
service provuder
corporate
sim

توي هر کدومش که ميريم يه منو مياد که انتخاب کنيم
mnc2
mnc3

هرکدوم رو انتخاب کنيم يه کد ميخواد مثل PCK يا CCKn يا... با 5 بار شانس ورود. اينها چيه؟ کسي ميدونه؟ بدرد چي ميخوره؟

bamazeh
12-10-2007, 09:18
دمت گرم شرتت بسوزه خیلی باحال بود
قربانت: بامزه

bamazeh
12-10-2007, 09:23
فرید خان من هم همین اشتباه رو کردم باید نحوه کار رو به دقت بخوانی
سمت راست بعد * سمت چپ دوبار بعد * والی آخر
دیونتونم
عید فطر که فردا هست به همه شما مبارک ونماز وطاعاتتون قبول حق

kevin_1982
17-10-2007, 00:06
aryyyyooooooooooooo mer300000000,vaghean damet garm,khaili aliye,man az daste sedaye kame in gooshi asabam beham rikhte bood,ama alan ok shode,vaghean dastet dard nakone

mostafahoseini
23-10-2007, 14:05
آقا دستتون درد نکنه واقعا ممنون من هنونز تست نکردم ولی حتما جواب میده.من فکر کردم گوشیم خرابه!

mostafahoseini
23-10-2007, 14:13
کاش از اون روزی که این تاپیک رو می دیدم میومدم تو.فکر کردم منظورتون با افزایش صدا با ولوم بغله!

hamilton
08-11-2007, 18:05
من روش اين دوستمون رو روي گوشي خودم كه با آخرين Firmware هم آپديت شده تست كردم و دقيقا جواب داد و صداي مكالمه واقعا افزايش پيدا كرده و عالي شده.
ممنون از توجه اين دوست عزيز و راه حلي كه ارايه دادند.
موفق باشيد.

dr.devil
12-11-2007, 23:57
به قول دوستام راه حل گوسفندي (باحال) بود. واقعا بوس (هم-جن-س) باز نيستم ها!

p910i_20
26-11-2007, 13:23
آقا نیازی به این کارا نبود
شما حین مکالمه اگه همون شاسی کنار گوشی رو به سمت بالا بچرخونی صدا زیاد و به سمت پایین کم میشه.!!!
اون service test از اسمش معلومه که واسه تست هست
و ممکن هست همین کارو بکنه
امتحان کنید !!!!

FARID
26-11-2007, 14:05
آقا نیازی به این کارا نبود
شما حین مکالمه اگه همون شاسی کنار گوشی رو به سمت بالا بچرخونی صدا زیاد و به سمت پایین کم میشه.!!!
اون service test از اسمش معلومه که واسه تست هست
و ممکن هست همین کارو بکنه
امتحان کنید !!!!

تاثیر اینکار رو تا خودتون آپدیت و تست نکردید نمیشه فهمید.

p910i_20
26-11-2007, 14:27
تاثیر اینکار رو تا خودتون آپدیت و تست نکردید نمیشه فهمید.

اتفاقا گوشیم رو 2 روز پیش آپدیت کردم
با اینکه فریمورش قدیمی بود ولی هیچ فرقی با جدیده نکرد

nima_chapter85
26-11-2007, 19:28
کسانی که فیلپ رو باز کردن می تونن با استفاده از برنامه مفید link boy به این منو service test دسترسی داشته باشن این یکی از چندین ویژگی این برنامه مفید است به صورت زیر


http://nimanavidi.persiangig.com/image/link%20boy/Screen001.jpg

در عکس مشخص هست که باید گزینه Servicemenu را انتخاب کنید و وارد تمام تنظیمات گوشی از جمله تست تمام قطعات یعنی وقتی اینجا میرین دقیقا وقتی کدی که در فیلیپ بسته میزنید همون منو رو می بینید


برای توضیح بیشتر و دانلود آخرین ورژن این برنامه بسیار مفید به آدرس زیر مراجعه کنید

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=46330


با تشکر :merci::merci:

Cyber_Tomcat
27-11-2007, 18:11
کسانی که فیلپ رو باز کردن می تونن با استفاده از برنامه مفید link boy به این منو service test دسترسی داشته باشن این یکی از چندین ویژگی این برنامه مفید است به صورت زیر


در حالت بدون فلیپ برای اجرای منوی سرویس حتما نیازی به linkboy نیست و میشه با همون کدی که در حالت فلیپ بسته میاد در حالت فلیپ باز هم دسترسی داشت. فقط موقع وارد کردن کد باید در نرم افزار شماره گیری (Phone) باشین.

mhj2006
09-12-2007, 20:25
دوست عزیز من این کار رو میکنم و به 100 درصد میرسونم ولی وقتی از او برمیگردم و دوباره به همون قسمت میرم باز همون 50 درصد نشون میده.لطفا راهنمایی کنید

FARID
09-12-2007, 21:09
دوست عزیز من این کار رو میکنم و به 100 درصد میرسونم ولی وقتی از او برمیگردم و دوباره به همون قسمت میرم باز همون 50 درصد نشون میده.لطفا راهنمایی کنید
درسته دوباره 50% میشه ولی صدا افزایش پیدا میکنه.

aarryyoo
09-12-2007, 22:40
در ضمن اگر باز به همان speaker test برگردید صدا باز به روی %50 اولیه برگشته ولی نگران نباشید صدای گوشی همچنان زیاد هست
فریدجان ممنون !

™SIAMAK
12-12-2007, 18:14
در ضمن اگر باز به همان speaker test برگردید صدا باز به روی %50 اولیه برگشته ولی نگران نباشید صدای گوشی همچنان زیاد هست
فریدجان ممنون !
دقیقا تائید میشه:112:
من که حسابی این مشکل داشت اعصابم رو خورد میکرد که با وقتی aarryyoo عزیز برای اولین بار به این مطلب اشاره کرد تست کردم و رو گوشی من به خوبی جواب داد و کلی بهم فاز داد
الان اینقدر صداش موقع مکالمه زیاده که ممکنه اطرافیان صدای طرف مقابل رو بشنون:100:

hamilton
13-12-2007, 10:21
دقیقا تائید میشه:112:
من که حسابی این مشکل داشت اعصابم رو خورد میکرد که با وقتی aarryyoo عزیز برای اولین بار به این مطلب اشاره کرد تست کردم و رو گوشی من به خوبی جواب داد و کلی بهم فاز داد
الان اینقدر صداش موقع مکالمه زیاده که ممکنه اطرافیان صدای طرف مقابل رو بشنون:100:

دقيقا بهمين صورت شده. از وقتي اين ترفند را بكار بردم هنگام صحبت كردن صداي طرف مقابل بقدري بلند شده كه دوستانم بيان ميكردن كه صداي طرف مقابل رو ميشنوند.قبل از اين ترفند حتي بخاطر صداي پايين هنگام مكالمه قصد داشتم گوشي را عوض كنم كه خوشبختانه با اين ترفند مشكل حل شد.

Hes_r
13-12-2007, 14:28
من هر کاری میکنم توی این service menu نمیره با فیلیپ بسته . لطفا قشنگ بگید چطوری باید وارد این قسمت بشم ؟؟؟

Hes_r
13-12-2007, 20:58
آقا من مشکلم حل شد

نمیدونم چرا تو انجمنتون نمیتونم پست رو ویرایش کنم

FARID
13-12-2007, 21:10
آقا من مشکلم حل شد

نمیدونم چرا تو انجمنتون نمیتونم پست رو ویرایش کنم

90 دقیقه بعد از هر پست فرصت ویرایش دارید.

hbsflower
20-01-2008, 01:35
salam man azkoja beram shomaregiry majazi vase afzayeshe seda

™SIAMAK
20-01-2008, 10:58
salam man azkoja beram shomaregiry majazi vase afzayeshe seda
دوست عزیز وقتی فلیپ گوشی رو باز کردی دومین آیکون از سمت راست در صفحه اصلی گوشی:info:
لطفا از این به بعد هم فارسی تایپ کن چون فینگیلش نوشتن خلاف مقررات سایت هستش

aarryyoo
21-01-2008, 21:41
salam man azkoja beram shomaregiry majazi vase afzayeshe seda
فکر کنم این دوستمون کد منوی مخفیو میخواد.اگه اینطوریه:
با فلیپ بسته از روی ( navigation key ) دکمه سمت راست * دکمه سمت چپ دوبار * دوکمه سمت چپ یکبار * را بزنید و وارد service menu میشوید.
موفق باشید.

mosihenry
25-01-2008, 23:47
آقا بی نهایت سپاسگزارم
من هروقت کسی بهم زنگ میزد قطع میکردم و میگفتم که به خونه زنگ بزنه اما الآن انقدر صداش بالا رفته که دارم حال میکنم
می خواستم فردا برم گوشی رو بفروشم اما الآن دیگه با هیچ گوشی عوض نمیکنمش
گوشی فقط w95000000000000000000000000000000000 و البته همه ی uiq ها

brash
17-03-2008, 10:20
توي P1 وقتي ميزنيم اين منو مياد:
network
network subset
service provuder
corporate
sim

توي هر کدومش که ميريم يه منو مياد که انتخاب کنيم
mnc2
mnc3

هرکدوم رو انتخاب کنيم يه کد ميخواد مثل PCK يا CCKn يا... با 5 بار شانس ورود. اينها چيه؟ کسي ميدونه؟ بدرد چي ميخوره؟

درسته دوست عزیز مننم تو p990 تست کردم این کد رو همین منویی که شما گفتی میاد مشکل از چیه ؟ من کد رو اشتباه وارد میکنم ؟:169:

golshifteh
24-03-2008, 16:35
چه فرقي ميكنه اگه هنگام مكالمه با چرخوندن جوگ ديل صدا رو كم يا زياد كني.من كه تاحالا واسه صدا مشكلي نداشتم.بعضي وقتا اينقدر صدا زياده كه مجبور ميشم تا ته كمش كنم.والا به خدا.

hamip70
24-09-2008, 10:31
دوستان یه مشکل برای من پیش اومده اون هم این که هنگام مکالمه وقتی گزینه speaker رو میزنم نه تنها صدا از اسپیکر پخش نمیشه بلکه از ایرفون خود گوشی قطع میشه و دفعه بعد که خواستی شماره بگیری اصلا شماره نمیگیره و باید گوشی رو ریست کرد .......
لطفا راهنماییم کنید

sasan hatami
27-09-2008, 15:48
دمت گرم p990 من اولش صداش خوب بود اما بعد از یکم دستکاری صداش کم شده بود،داشتم دیوونه می شدم از کم شدن صداش.واقعا حال دادی :50:

mrezakarimi
28-09-2008, 17:24
فکر کنم این دوستمون کد منوی مخفیو میخواد.اگه اینطوریه:
با فلیپ بسته از روی ( navigation key ) دکمه سمت راست * دکمه سمت چپ دوبار * دوکمه سمت چپ یکبار * را بزنید و وارد service menu میشوید.
موفق باشید.

سلام
میبخشید این فلیپ باز و بسته چیه من w950 دارم اینا navigation key چیه لطفا کمکم کنید صفحه شماره گیر مجازی کجاست یه توضیح کامل اگه میشه من خیلی مبتدیم:17::55:

mrezakarimi
28-09-2008, 22:53
آقا با يه كم كنجكاوي حل شد ممنون خيلي دنبالش بودم ببخشيد اگه پست خلاف زدم

EHSAN_SHARIAT
05-10-2008, 13:12
آقا دستت درد نکنه منم انجام دادم.

eminem_6662002
09-07-2010, 11:39
برای p1 چی
باید چیکار کنیم