PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Easy Rooting Toolkit v3.0 روت و آنروت گوشیهای اندروید به روش ساده



GenomeX
20-11-2011, 20:06
همونطور که میدونید گوشیها با رامهای جینجربرید به کمک Super One Click مشکل داشتند.
این روش رو تو XDA دیدم که طرف تو انجمن Xperia معرفی کرده بود ولی من اونو رو Galaxy mini امتحان کردم و به جرعت میگم که خیلی راحته و قروفر Super one Click رو نداره، بریم سراغ آموزش.

ROOT:
۱- گزینه Usb Debug در گوشی فعال باشه و از نصب بودن درایو گوشیتون مطمئن باشید.
۲- شما باید net.Frameworker 2.0 به بالا رو سیستمتون نصب باشه( اکثر نرم افزارها وبازیهای امروزی همراه خودشون ورژن 3.0 یا 3.5 رو نصب میکنند پس احتمالاً تو اکثر سیستمها نصب هست.)
۳- فایل runme.bat رو از داخل پوشه ای که تهش نوشته روت اجرا کنید.
۴- پنجره cmd باز میشه و میخواد برای ادامه یک دکمه رو فشار دهید. یکی از دکمه های کیبرد رو بزنید و منتظر باشید تا کارش رو بکنه( صبر داشته باشید،حدود یک دقیقه طول میکشه)
۵- گوشی ریبوت میشه. اگه برنامه super user نصب بود یعنی که گوشی روت شده وتمام.

UNROOT:
نکته:آنروت کردن به این روش درصورتی جواب میده که فقط از روش بالا گوشی رو روت کرده باشید. پس خواهشن اگه با روش دیگه ای گوشی رو روت کردید از این روش استفاده نکنید.
تمام مراحل مثل روش روت هست فقط فایل runme_unroot.bat رو از پوشه آنروت اجرا کنید.
در هنگام آنروت کردن Super user سه بار اجازه دسترسی میخواهد که با زدن گزینه Allowed روی صفحه گوشی این اجازه رو بدهید. بعد 30s گوشی ریبوت میشه.


روت کردن گارانتی را باطل میکند ... مسئولیت عواقب این کار بر عهده خودتان هست.


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=679962&d=1327520725


Confirmed to be working on the following devices:



Sony Xperia X10 (GB firmware)
Sony Xperia Arc (.42 firmware)
Sony Xperia Arc S
Sony Xperia Play [R800i/R800x]
Sony Xperia Ray
Sony Xperia Neo
Sony Xperia Mini
Sony Xperia Mini Pro
Sony Xperia Pro
Sony Xperia Active
NTT Docomo Xperia ARCO SO-02C
Samsung Galaxy S2 [GT-i9100/GT-9100P]
Samsung Galaxy S II for T-Mobile (SGH-T989)
Samsung Galaxy S II for AT&T (SGH-I777), Skyrocket (SGH-i727)
Samsung Galaxy S II LTE Rogers Canada (SGH-I727R), Android version 2.3.5, Baseband version I727RUXKJ7
Samsung Galaxy S II Epic 4g Touch
Samsung Galaxy S [i9000B] & [i9000 2.3.3 (PDA I9000BOJV8, Phone I9000XXJVO, CSC I9000GDTMJV7) and german T-Mobile branding]
Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) OS 2.3.3 and 2.3.6 (I9001ZSKP6)
Samsung Galaxy Mini GT-S5570 (GB only)
Samsung Galaxy Mini Pro i5510
Samsung Galaxy W [i8150]
Samsung Galaxy Y
Samsung Galaxy Tab [P1000] (2.3.3 firmware), [P1000N]
Samsung Galaxy Note [N7000]
Samsung Galaxy Player YP-G70 2.3.5 (GINGERBREAD.XXKPF)
Samsung Galaxy Ace (2.3.3, 2.3.4 firmware)
Samsung Nexus S [i9023] (2.3.6)
Samsung Nexus S 4G 2.3.7
Samsung Galaxy Nexus S [i9020] (2.3.6)
Samsung Exhibit (SGH-T759)
Samsung Exhibit 4G (SGH-T759) (2.3.3) Build UVKE8
Samsung Captivate i897 UCKH3
Motorola Milestone 3 [ME863 HK]
Motorola XT860, Bell XT860
Motorola Defy+
Motorola Droid X sys ver 4.5.605 w/ gingerbread
Motorola Droid X2 (2.3.4) Sys ver 1.3.380.MB870.Verizon.en.US Build 4.5.1A-DTN-150-30
Motorola XT883 (China Telecom)
Motorola XT862 (Verizon Droid3)
Motorola DROID RAZR
Nexus One (2.3.6 stock)
LG Revolution
Vizio VTAB1008 Tablet



لینک:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1321582
برای ورژنهای جدید به لینک بالا برید.

F A R I D
20-11-2011, 20:09
با تشکر

SuperOneClick v2.2 روت و آنروت کردن گوشی به وسیله کامپیوتر
(http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=180731)



Whats new v2.2 is up!
zergRush and Superuser 3.0.6 included
now you can easily root gingerbread by zergRush

GenomeX
20-11-2011, 20:34
شما درست میفرمایید البته این روش خیلی ساده است و مثل Superoneclick حی نباید usb debug رو روشن و خاموش کرد. البته یه ایراداتی هم داره اونم اینکه روی HTC جواب نمیده.
اگه نسخه mac و لینکس رو پیدا کردم قرار میدم.

Ahadbala
20-11-2011, 22:05
سلام خیلی عالی بود من خیلی راحت گوشی Xperia mini را راحت روتش کردم
متشکرم:bp:
لطفا یک نفر در قسمت رامهای Xperia mini این برنامه رو معرفی کند با تشکر

shahpoor22000
20-11-2011, 22:13
دست شما درد نکنه روی Arc یکی از دوستان جواب داد

pedro11
21-11-2011, 13:53
دوستان desire HD 2.3.3 رو میشه به این روش روت کرد؟!

GenomeX
21-11-2011, 14:11
خیر فکر نکنم بشه البته با مسئولیت خودتون میتونید امتحان کنید

mohammad_r295
21-11-2011, 14:17
چطور گزینه Usb Debug رو فعال کنم ؟

as7266
21-11-2011, 14:50
چطور گزینه Usb Debug رو فعال کنم ؟

به اين مسير برويد:
settings/aplications/development/usb debuggings

pedram1320
21-11-2011, 14:52
سلام. لطفا کمک کنید!
گوشی منx10 mini با این روش روت کردم. ولی وقتی دوباره روشن شد این ارور می ده:
RoadSync fail to open the intenal dtabase. please restart the device and try again. if the problem persists uninstall and reinstall RoadSync
و دوباره هی restart میشه گوشیم. ومهلت نمیده کاری انجام بدم. حتی یه بار به کامپیوتر وصل کردم و و انروت کردم ولی دوباره همین پیغامو میده و ری استارت میشه! لطفا کمک کنید.

as7266
21-11-2011, 15:02
سلام. لطفا کمک کنید!
گوشی منx10 mini با این روش روت کردم. ولی وقتی دوباره روشن شد این ارور می ده:
RoadSync fail to open the intenal dtabase. please restart the device and try again. if the problem persists uninstall and reinstall RoadSync
و دوباره هی restart میشه گوشیم. ومهلت نمیده کاری انجام بدم. حتی یه بار به کامپیوتر وصل کردم و و انروت کردم ولی دوباره همین پیغامو میده و ری استارت میشه! لطفا کمک کنید.
دوست عزيز احتمالا با گوشي شما سازگار نبوده و بايد فلش بزنيد.به اين تاپيك مراجعه كنيد:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=131125

GenomeX
21-11-2011, 15:37
سلام. لطفا کمک کنید!
گوشی منx10 mini با این روش روت کردم. ولی وقتی دوباره روشن شد این ارور می ده:
RoadSync fail to open the intenal dtabase. please restart the device and try again. if the problem persists uninstall and reinstall RoadSync
و دوباره هی restart میشه گوشیم. ومهلت نمیده کاری انجام بدم. حتی یه بار به کامپیوتر وصل کردم و و انروت کردم ولی دوباره همین پیغامو میده و ری استارت میشه! لطفا کمک کنید.
دوست عزیز اگه به لیست دیوایسهای سازگار توجه میکردید می دیدید که X10mini و X10miniPro رو ساپورت نمیکنه( Xperia mini با Xperia X10mini فرق داره!)
شما یکبار ریست فکتوری کن یا از طریق ریکاوری wipe و Cach رو پاک کن اگه درست نشد با توجه به راهنمایی اون دوستمون باید فلش کنی در ضمن تمام اطلاعات گوشی به جز اطلاعات SDcard پاک میشه.

pedram1320
21-11-2011, 17:23
دوست عزیز اگه به لیست دیوایسهای سازگار توجه میکردید می دیدید که X10mini و X10miniPro رو ساپورت نمیکنه( Xperia mini با Xperia X10mini فرق داره!)
شما یکبار ریست فکتوری کن یا از طریق ریکاوری wipe و Cach رو پاک کن اگه درست نشد با توجه به راهنمایی اون دوستمون باید فلش کنی در ضمن تمام اطلاعات گوشی به جز اطلاعات SDcard پاک میشه.

تو لیست نوشته شده x10 ساپورت میکنه! مگه سیستمش با x10 mini فرق داره؟ مستر ریست کردم. حالا پس با چه روشی برای روت کردن با این گوشی سازگاره؟

as7266
21-11-2011, 17:39
تو لیست نوشته شده x10 ساپورت میکنه! مگه سیستمش با x10 mini فرق داره؟ مستر ریست کردم. حالا پس با چه روشی برای روت کردن با این گوشی سازگاره؟
دوست عزيز داري ميگي x10 برا X10mini به تاپيكهاي زير مراجعه كن
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=126867
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=123874

mp3mp4
21-11-2011, 19:07
روت کردن گارانتی رو از بین نمیبره .اگه بوت لودر باز بشه از گارانتی خارج میشه

GenomeX
21-11-2011, 19:49
روت کردن گارانتی رو از بین نمیبره .اگه بوت لودر باز بشه از گارانتی خارج میشه
برای گوشیهای سامسونگ روت هم گارانتی رو از بین میبره( تا اونجا که میدونم بوت لودر سامسونگ لاک نشده. البته اگه اشتباه میکنم یکی ما رو از اشتباه دربیاره)

cnasoft
01-12-2011, 15:57
کجای دنیا ساده تر از این میشه روت کرد آخه؟ :ad:
دمت گرم (دکمه تشکر در این مواقع کاربرد نداره!)

javidmob2
01-12-2011, 23:14
سلام وقت همگی بخیر
ببخشید من تازه گوشی xperia mini گرفتم، قبلا تو این کارها وارد بود هک و غیره مثلا برای P1i اما الان چیزی نمی دونم سیستم ها عوض شدن
لطفا بفرمایید روت کردن یعنی چی؟و کاربردش؟

GenomeX
02-12-2011, 06:51
روت کردن مثل همون هک کردنه یعنی دسترسی مستقیم به سیستم عامل ولی چند پله بالاتر از سیمبین
تو سیمبین برای بازیهای کرک شده وNgage کاربرد داشت ولی تو اندروید علاوه بر این کارهای پیش پا افتاده میشه به کلی سیستم عامل رو برای خودتون شخصی سازی کنید، اورکلاک کنید، فارسی ساز نصب کنید، با پچهایی قدرت تاچ- عکسبرداری-پخش مولتی مدیا، مدت شارژ شدن و شارژ موندن گوشی و... رو بهبود بدید! ولی گارانتی رو باطل میکنه و اگه اول راه هستید توصیه میکنم کمی صبر کنید تا چم و خم این سیستم دستتون بیاد، بدون روت هم مشکلی برای استفاده از سیستم عامل ندارید.

در ضمن به خانواده روبات سبز دوست داشتنی خوش اومدید...!

javidmob2
02-12-2011, 12:35
روت کردن مثل همون هک کردنه یعنی دسترسی مستقیم به سیستم عامل ولی چند پله بالاتر از سیمبین
تو سیمبین برای بازیهای کرک شده وngage کاربرد داشت ولی تو اندروید علاوه بر این کارهای پیش پا افتاده میشه به کلی سیستم عامل رو برای خودتون شخصی سازی کنید، اورکلاک کنید، فارسی ساز نصب کنید، با پچهایی قدرت تاچ- عکسبرداری-پخش مولتی مدیا، مدت شارژ شدن و شارژ موندن گوشی و... رو بهبود بدید! ولی گارانتی رو باطل میکنه و اگه اول راه هستید توصیه میکنم کمی صبر کنید تا چم و خم این سیستم دستتون بیاد، بدون روت هم مشکلی برای استفاده از سیستم عامل ندارید.

در ضمن به خانواده روبات سبز دوست داشتنی خوش اومدید...!


ممنون دوست عزیز، پس با این حساب هر کاری هم با این روت و آنروت کردن بکنیم حتی گوشی بالا هم نیاد، با فلش کردن گوشی مشکل حل میشه مثل سابق؟

GenomeX
02-12-2011, 15:16
با روت بله، با فلش کردن یک رام رسمی(نه کاستوم!) گوشی آنروت میشه و انگار یه گوشی نو خریدید.
ولی با نرم افزارهایی که پیش نیازشون روت بودنه ممکنه به بوتلودر گوشی آسیب بزنه مثل Boot manager و یا Rom Manager که خطر بریک شدن گوشی رو بالا می بره(soft brick چاره داره ولی hard brick دردسر داره و بعضی موارد نادرعلاج کامل نداره مگر تعویض برد گوشی)
بنابراین حواستون باشه که آموزشها رو که بچه ها تو انجمن میزارن رو با دقت مطالعه کنید و همچنین از آموزشهای مخصوص به انجمن گوشی خودتون استفاده کنید تا ریسک رو به حداقل برسونید.

shahane
31-12-2011, 21:36
با سلام.من xperia x10 دارم ولی وقتی برای روت کردن ان اقدام میکنم انجام نمیشود و پیغام زیر را میدهد.مشکل در کجاست.با تشکر starting ADB server *daemon not running starting it now on port 5

mersad2010
05-01-2012, 18:28
سلام
من Samsung Galaxy Ace دارم با گارانتی و با این روش اونو روت کردم .:ay:
حالا چجوری میتونم بفهمم که گارانتیش باطل شده و دیگه اینکه با روت کردن گوشیم چه مشکلاتی میتونه براش به وجود بیاد؟

wow wave
07-01-2012, 14:36
سلام
پسرخاله من نکسوس اس خریده که آندرویدش 2.3.4 هست
توی پست اول نوشته نکسوس 2.3.6 و 2.3.7 یعنی این روش رو برای نکسوس 2.3.4 نمیشه اجرا کرد

izan
10-01-2012, 09:32
سلام
دوستان روي آرك اس 2.3.4 بيلد 62 جواب ميده؟(4.0.2.a.0.62)

izan
10-01-2012, 09:33
سلام
دوستان روي آرك اس 2.3.4 بيلد 62 جواب ميده؟(4.0.2.a.0.62)

morimt
22-01-2012, 16:14
سلام..
اقا لطفا یکی جواب بده روی رام 2.3.4 بیلد 62 جواب میده xperia arc

alidedihe
26-01-2012, 08:32
ba arze salam,man hame kararo anjam dadam vali rooye WITING For Device mimune hich kari am anjam nemide,momkene nod32 gushi nemizare kari anjam bde?
rasti man x10 2.3.3 daram
ba tashakor





مدیریت : دوست عزیز لطفا قوانین رو رعایت و فارسی تایپ کنید!

neqh4l3
01-02-2012, 22:05
دوست عزیز چه جوری میتونم wildfire s رو روت کنم خداییش کلافه شدم :sign_help:

arsinnn
06-02-2012, 05:08
دوست عزیز چه جوری میتونم wildfire s رو روت کنم خداییش کلافه شدم :sign_help:
کلافه چرا دوست من شما تو قسمت تخصصی گوشی خودت بری کامل توضیح داده شده کلا گوشی های htc چون بوت لودرشان قفل هست ابتدا باید انلاک بشوند سپس روت شوند.روش s-off کردن این گوشی سخت نیست ضمنا اخیرا هم خود htc برای گوشیهای 2011 یک روش برای انلاک کردن بوت لودر ارایه کرده که با اطمینان میتونی اینکارو انجام بدی .:bz:

blackrose2196
07-02-2012, 22:11
سلام دوستان
من هر کاری می کنم که این روش رو به کار بگیریم برای گالکسی مینی خطا میده
یه کم که نگاه کردم به نظرم رسید بیزی باکس نداره گوشیم
اومدم بیزی باکس اینستالر نصب کنم گفت روت نیست

بالاخره اول کدوم رو باید انجام داد بیزی باکس یا روت ، چجوری؟

خطا رو پیوست کردم لطفا ببینید

ajafarzadeh
08-02-2012, 06:03
سلام دوستان
من هر کاری می کنم که این روش رو به کار بگیریم برای گالکسی مینی خطا میده
یه کم که نگاه کردم به نظرم رسید بیزی باکس نداره گوشیم
اومدم بیزی باکس اینستالر نصب کنم گفت روت نیست

بالاخره اول کدوم رو باید انجام داد بیزی باکس یا روت ، چجوری؟

خطا رو پیوست کردم لطفا ببینید

سلام دوست عزیز
شما اول باید گوشیتون رو روت کنید (مراجعه به کلوپ مربوط به گوشی خودتون)
و بعدش BusyBox رو نصب کنید

موفق باشید

blackrose2196
08-02-2012, 10:24
سلام دوست عزیز
شما اول باید گوشیتون رو روت کنید (مراجعه به کلوپ مربوط به گوشی خودتون)
و بعدش busybox رو نصب کنید

موفق باشید

ممنون از پاسخگویی سریعتون
خوب منم اومدم اینجا با این روش گوشی رو روت کنم بقیه روشها جواب نداد
گوشیم گالکسی مینی 5570 هست

ممنون میشم راهنمایی کنید

Leon 2008
10-02-2012, 09:21
سلام رو i9003 2.3.4 به راحتی جواب داد ممنون دم همتون گرم

GenomeX
10-02-2012, 11:51
ممنون از پاسخگویی سریعتون
خوب منم اومدم اینجا با این روش گوشی رو روت کنم بقیه روشها جواب نداد
گوشیم گالکسی مینی 5570 هست

ممنون میشم راهنمایی کنید

اتفاقاً من این آموزش رو که گذاشتم روی گلکسی مینی تست کردم روی 2.3.4 و 2.3.5 رسمی خاورمیانه تست شده روی 2.3.4 اروپاییهم همین طور.
usb debug رو فعال کردید؟
از تسک منیجر ویندوز یکبار adb shell رو ببندید بعد تست کنید ببینید جواب میده.

ammar85
10-02-2012, 14:29
دوستان desire HD 2.3.3 رو میشه به این روش روت کرد؟!

سلام من امتحان کردم جواب داد ... عالی بوددددددددد.:mobilestan:

CHILDREN
17-02-2012, 00:45
1تمام مرحله های تنظیمات گوشی رو انجام بدبد
2فایل http://s1.picofile.com/file/7302823652/Driver_flash_Usb_sony_ericsson.rar.html را دانلود کنید ونصب کنید
3و خیلی راحت روت کنید:bu:

PESAR AJIB
17-02-2012, 13:49
ببخشید روی X8 مدل e15 جواب میده اندروید هم 2.1 است ممنون رفیق:please::sign_help:

omidmomid
18-02-2012, 23:37
سلام اگه گوشیم رو روت کنم اطلاعات پاک میشه؟ برنامه ها و بازی ها

bager_60
19-02-2012, 00:42
اقا من هر کاری میکنم نمیتونم تمامی مراحلم بدون خطا انجام میشه ولی برنامه سوپریوزر نیست
من تازه یه گالاکسی ایس گرفتم اگه میدونستم اندروید این همه دنگوفنگ داره این کارو نمیکردم بخاطر این روت لامذهب پدرم در اومده اخرشم هیچ.
دوستان یه کمکی بکنید به این بینوا:please:

ajafarzadeh
19-02-2012, 08:01
سلام اگه گوشیم رو روت کنم اطلاعات پاک میشه؟ برنامه ها و بازی ها

سلام دوست عزیز
نه، مشکلی برای رام و اطلاعات (از جمله بازی و برنامه ها) پیش نمیاد




اقا من هر کاری میکنم نمیتونم تمامی مراحلم بدون خطا انجام میشه ولی برنامه سوپریوزر نیست
من تازه یه گالاکسی ایس گرفتم اگه میدونستم اندروید این همه دنگوفنگ داره این کارو نمیکردم بخاطر این روت لامذهب پدرم در اومده اخرشم هیچ.
دوستان یه کمکی بکنید به این بینوا:please:

سلام دوست عزیز
این برنامه چون حالت عمومی داره، شاید روی بعضی از گوشی ها جواب نده
برای اینکه سریع تر و راحت تر بتونید گوشیتون رو روت کنید، به کلوپ مخصوص گوشیتون مراجعه کنید
لینک : http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=1177

موفق باشید

bager_60
19-02-2012, 09:36
سلام دوست عزیز
نه، مشکلی برای رام و اطلاعات (از جمله بازی و برنامه ها) پیش نمیاد





سلام دوست عزیز
این برنامه چون حالت عمومی داره، شاید روی بعضی از گوشی ها جواب نده
برای اینکه سریع تر و راحت تر بتونید گوشیتون رو روت کنید، به کلوپ مخصوص گوشیتون مراجعه کنید
لینک : http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=1177

موفق باشید
دوست عزیز به هر دری زدم نشد که نشد هر سایتی رو بگی رفتم نمیشه:dx::dx::dx::14::14::14:
کممممممممممممممممممممممک

omidmomid
19-02-2012, 23:15
سلام رو i9003 2.3.4 به راحتی جواب داد ممنون دم همتون گرم

ببخشید منم گوشی i9003 دارم با رام رسمی 2.3.4 اگه با این برنامه اقدام به روت کنم و اخطار بده و روت نشه مشکلی واسه گوشیم به وجود نمیاد:ab::ab::ab::ab::hello::hello::hello::he llo::hello::ac::ac::ac:

میرزائی
22-03-2012, 18:50
گوشی X10 ورژن 2.3.3 به راحتی با این روش روت شد. با تشکر فراوان :cc:

bahram360
23-03-2012, 12:25
سلام کسی آیا تا حالا روی ‏xperia pro‏ و neo v تست کردہ و روت شدہ است.
لطفا زودی بگید میخوام یکی از این دو را کہ بہ این روش روت میشہ را بخرم.

HD360
25-03-2012, 23:06
دوستان این روش روی lg p920 یا همون اپتیموس 3d جواب میده یا نه با اندروید 2.3.5 یا همون 20e

salman1367
28-03-2012, 11:41
با سلام خدمت همه دوستان گرامی من همه مراحلو انجام دادم خود نرم افزارم پیغام داد که همه کار انجام شده بعدش گوشیم ریبوت شد ولی برنامه superuser بهش اضافه نشد.فکر میکنید چرا؟
اصلا این super user که نشاندهنده روت شدن هستش کجای گوشی میاد؟

GenomeX
01-04-2012, 11:07
با سلام خدمت همه دوستان گرامی من همه مراحلو انجام دادم خود نرم افزارم پیغام داد که همه کار انجام شده بعدش گوشیم ریبوت شد ولی برنامه superuser بهش اضافه نشد.فکر میکنید چرا؟
اصلا این super user که نشاندهنده روت شدن هستش کجای گوشی میاد؟

اگه ایکون در منو وجود نداره یعنی گوشی روت نشده.
شما در کلوپ گوشی خودتون بگردید حتماً راهی مناسب تر پیدا میکنید.

GenomeX
01-04-2012, 11:14
اقا من هر کاری میکنم نمیتونم تمامی مراحلم بدون خطا انجام میشه ولی برنامه سوپریوزر نیست
من تازه یه گالاکسی ایس گرفتم اگه میدونستم اندروید این همه دنگوفنگ داره این کارو نمیکردم بخاطر این روت لامذهب پدرم در اومده اخرشم هیچ.
دوستان یه کمکی بکنید به این بینوا:please:
بهتره به کلوپ گوشی خودتون مراجعه کنید.
در ضمن از این گوشیهای سری جدید گلکسی نیست که مثل:
Galaxy mini GT-S5570i یا Galaxy Ace GT-S5830i
در ضمن روی گوشیهای سامسونگ arm6 با ورژن 2.3.6 جواب نمیده فعلاً. روی بستنی حصیری هم امتحان نکنید.

HD360
07-04-2012, 15:03
دوستان این روش روی lg p920 یا همون اپتیموس 3d جواب میده یا نه با اندروید 2.3.5 یا همون 20e

کسی نبود اینجا جواب مارو بده؟؟؟

amin29
09-04-2012, 15:37
دوستان این روش روی S5830i جواب میده

farshad_t_57
23-07-2012, 12:24
کاش یکی هم به داد من میرسید گوشیم سامسونگ گالکسی وای دوسیم کارته میخوام روتش کنم
ممنونم

ahmadn73
23-07-2012, 13:25
روی xperia arc s امتحان کردم . گوشی ریبوت هم میشه ولی super one click اضافه نمی شه !

رام 2.3.4

62

lonely--boy
23-07-2012, 13:37
روی xperia arc s امتحان کردم . گوشی ریبوت هم میشه ولی super one click اضافه نمی شه !

رام 2.3.4

62


دوست عزيز تا اونجايي كه من ميدونم 62 روت نميشه
بهتره آپديت كني تا بتوني گوشيتو راحت روت كني و الا حالا حالا بايد باهاش ور بري :mobilestan:

KingLord
30-07-2012, 18:23
سلام !
دوستان دو تا سوال داشتم : گوشی من اکسپریا مینی پرو هست با اندروید 4 و نرم افزار برای تست زیاد نصب و پاک میکنم ، اگر گوشی رو آنلاک و بعد روت کنم ، اگر خواستم بعد از یه مدت گوشی رو ریست فکتوری کنم آپدیت گوشی یعنی اندروید 4 به ورژن قبلی بر نمیگرده ؟ آیا با ریست فکتوری روت گوشی نمیپره ؟

KingLord
30-07-2012, 18:24
ببخشید !!!

LiBeRaL
03-08-2012, 11:46
دوستان کسی روی گالکسی جیو - Gio S5660 امتحان کرده؟

روی این گوشی جواب میده یا نه؟

______________________________________________

سایت XDA هم برای ما باز نمیشه ...

jafar_23
08-08-2012, 01:07
دوستان کسی روی لایو واکمن سونی تریکسون امتحان کرده؟!
من هرچی امتحان می کنم متاسفانه گوشی روت نمیشه و جواب نمیگیرم و دو برنامه super user و busy box نصب نمیشن ...
برنامه SuperOneClick v2.3.1 هم امتحان کردم و متاسفانه فایده ای نداشت...

ice_nima
10-08-2012, 00:27
دوستان روی گلکسی تب 2 جواب میده؟

amin akhondi
15-09-2012, 17:25
سلام منم لایو دارم هنوز این کارو نکردم اگر کسی امتحان کرد و جواب داده حتما بگه.
یه سوال دارم اگر با این روش روت کنم و بعد دوباره آنروت کنم گارانتی می پره؟

rezaj00n
09-10-2012, 22:37
خیلی ممنون.روی galaxy ace به راحتی جواب میده!

HesaM
09-10-2012, 23:04
برای روت کردنxperia E10 (اکسپریا مینی ) باید چکار کنم؟ تو این سایت هر کی تونست انجمن و کلوپ تخصصی این گوشی رو برام پیداکنه جایزه داره... !!!!

AloneMan4060
09-10-2012, 23:14
برای روت کردنxperia E10 (اکسپریا مینی ) باید چکار کنم؟ تو این سایت هر کی تونست انجمن و کلوپ تخصصی این گوشی رو برام پیداکنه جایزه داره... !!!!

من این گوشیو تا حالا ندیدم!
اگه منظورتون x10که با این روش یا خود فلاش تولز روت میشه
اگه منظورتون اکسپریا مینیه که بهش میگن st15که تو بخش سونی اریکسون موجوده!
اگه x10مینیه اونم بخش خودشو داره!
تکلیفتونو با مدل گوشیتون معلوم کنید
برید قسمت اندروید-بخش تخصصی-سونی اریکسون
AloneMan

a1371b
12-10-2012, 00:29
سلام....من می خوام گوشیمو روت کنم و تمام مراحلی هم که گفته شده انجام دادم ولی خب به نتیجه ای نرسیدم!!!می خواستم بدونم علت اینکه می نویسه حافظه کافی وجود نــــدارد... با وجود اینکه کل حافظه ی داخلی گوشیو پاک کردم چیه و حتما به همین خاطره که روت نمی شه ..!!؟؟؟

webbaz
06-11-2012, 23:14
برا من کار نکرد گوشیم اکسپریا پرو هستش

AloneMan4060
06-11-2012, 23:19
برا من کار نکرد گوشیم اکسپریا پرو هستش

حتما رامتون باید2.3.4و بیلدش پایینتر از 62باشه!
تیک اشکال زدای usbفعال باشه!
حواست باشه پوشه ای که این فایلا توشه اسمش فارسی نباشه!
اینارو چک کن حتما حله

*AloneMan*

webbaz
07-11-2012, 15:24
حتما رامتون باید2.3.4و بیلدش پایینتر از 62باشه!
تیک اشکال زدای usbفعال باشه!
حواست باشه پوشه ای که این فایلا توشه اسمش فارسی نباشه!
اینارو چک کن حتما حله

*aloneman*
مرسی
نسخه : اندروید 2.3.4
بیس باند :64-
تیک اشکال زدائی فعاله فقط متوجه نشدم که پوشه و کدوم فایلا؟

mrmostafa
20-11-2012, 08:53
روي تبلت هاي سامسونگ هم جواب ميده؟؟؟؟

امیر اصلان
14-12-2012, 19:14
مال من لایو ویت واکمنه
همین کاری که میگید کردم
گوشی هم خاموش روشن شد
ولی اتفاق خاصی نیافتاد:|

امیر اصلان
14-12-2012, 19:21
حتما رامتون باید2.3.4و بیلدش پایینتر از 62باشه!
تیک اشکال زدای usbفعال باشه!
حواست باشه پوشه ای که این فایلا توشه اسمش فارسی نباشه!
اینارو چک کن حتما حله

*AloneMan*

عاغا مال من 2.3.4 بیلد نامبرشم 62 هست
ینی نمیشه ؟:am::bh:

AloneMan4060
14-12-2012, 19:46
عاغا مال من 2.3.4 بیلد نامبرشم 62 هست
ینی نمیشه ؟:am::bh:

نه نمیشه
بیلد 62باید بوت لودرتو انلاک کنی

*AloneMan*

AloneMan4060
14-12-2012, 19:49
مرسی
نسخه : اندروید 2.3.4
بیس باند :64-
تیک اشکال زدائی فعاله فقط متوجه نشدم که پوشه و کدوم فایلا؟

بیس باند منظورم نیست!
بیلد نامبر
فقط رو بیلد نامبر 42و58سونی اریکسون ج میده این روش






روي تبلت هاي سامسونگ هم جواب ميده؟؟؟؟

امتحان کن امکان داره!
اما بهتره از برنامه
Unlockroot
استفاده کنی






مال من لایو ویت واکمنه
همین کاری که میگید کردم
گوشی هم خاموش روشن شد
ولی اتفاق خاصی نیافتاد:|


با بیلد62کار نمیده
*AloneMan*

امیر اصلان
14-12-2012, 22:26
ینی از هر روشی برم
بالاخر بایید بوت لودرش انلاک شه
نرم افزاری هم هست که مثل همین به راحتی بوت لودرش باز بشه

AloneMan4060
14-12-2012, 22:32
ینی از هر روشی برم
بالاخر بایید بوت لودرش انلاک شه
نرم افزاری هم هست که مثل همین به راحتی بوت لودرش باز بشه

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=220999

*AloneMan*

حمیدپرنیان
26-07-2013, 18:12
درود دوستان گل
گوشی من روت نمیشه با easy root
مشکل از کجاست؟
gt i9100
rom 4.1.2

mr.black
18-08-2013, 19:45
سلام.این روش رو xperia neo l هم جواب میده؟تورو خدا سریع بگید....:please::please::sign_help::dy:

fantasticb
24-10-2013, 01:25
سلام
ایا با این روش امکانش هست samsung galaxy tab 3 7.0 sm-t211 رو روت کرد یا نه ؟

fantasticb
06-11-2013, 18:11
واقعا خیلی سخته بگید میشه یا نه ؟ همچین سوال سختیم نیستا !

Moriss
28-11-2013, 11:26
واقعا خیلی سخته بگید میشه یا نه ؟ همچین سوال سختیم نیستا !

اتفاقا سوال سختيه!

طرف تا خودش تست نكرده باشه نميتونه بگه ميشه يا نه

ليست گوشيهايي كه ساپورت ميشه تو صفحه اول هست:dn:

lp.love
30-11-2013, 12:26
سلام
گوشی galaxy mini با اندروید 2.3.6 این روش پست اول رو انجام دادم گوشی ریبوت شد ولی روت نشد!
کا خاصی باید انجام بدم!؟
ممنون

HOSSEIN 7
30-11-2013, 21:58
با توجه به اینکه این برنامه یکم قدیمی شده و از طرفی ظاهرا قادر به روت کردن بعضی گوشی ها نیست
پیشنهاد میکنم از آموزش زیر برای روت کردن دستگاه اندرویدی خودتون استفاده کنید


این روش بر روی اکثر گوشی های اندرویدی جواب داده و دردسر کمی داره:

روت بسیاری از گوشی های اندرویدی با یک کلیک با استفاده از برنامه VRoot (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=300522)

asiap990
08-01-2014, 22:41
با توجه به اینکه این برنامه یکم قدیمی شده و از طرفی ظاهرا قادر به روت کردن بعضی گوشی ها نیست
پیشنهاد میکنم از آموزش زیر برای روت کردن دستگاه اندرویدی خودتون استفاده کنید


این روش بر روی اکثر گوشی های اندرویدی جواب داده و دردسر کمی داره:

روت بسیاری از گوشی های اندرویدی با یک کلیک با استفاده از برنامه VRoot (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=300522)



چرا بعضی گوشی ها را روت نمیکنه؟

Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2