PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فیرم ور كوك شده X6 rm-559 ورژن 40 توسط romass100 (تاريخ 30/08/90)



romass
21-11-2011, 17:13
این هم فریمور symbian anna 7 هستش که واسه ی X6 کوک کردم.قبل از هرچیز بگم که این فقط زبان نوشتاریش فارسی شده ولی زبان خود گوشی فارسی نشد چون Connectivity را خراب میکرد.پس اگه دوست دارید منوی گوشی فارسی باشه دانلودش نکنید.

این یه فریمور شیک بود که سعی کردم تا جایی که جا داره باگ هاش را برطرف کنم و یه کوک تمیز بزنم.


حذف زبان های زائد
دلیوری ریپورت فعال
سندیات بر روی 999 عدد
کلندر فارسی 90-91
دیکشنری فارسی
AutoInstaler
کانورزیشن
Music Stoper
Accelswitch به جای Shareonline در مدیابار
اخرین نسخه ی نوکیا مپ Nokia Maps 3.06(637
اخرین ورژن مرورگر گوشی NokiaBrowser 7.3.1.31
brightlight یا همون چراغ قوه با نگه داشتن دکمه ی صفر روشن میشه.
حذف رینگتون های زائد ( رینگتون Optimus رینگتون پیشفرض هستش و رینگتون اس ام اس تغییر داده شده)
شکلک های اس ام اس تغییر داده شده
نرم افزار Mlock V1 با ایکون زیبا برای قفل کردن صفحه کلید با یک دکمه
ساعت پیشفرض بر روی 24 ساعت هستش
ساعت از هوم اسکرین حذف نمیشه
با زدن دکمه ی پاور در هر کجا اپشن های پاور نمایش داده میشه و به هوم اسکرین نمیپره
پیغام های ویدجت ها حذف شده
پیغام های جاوا حذف شده
پیغام های موقع شارژ کوتاه شده
مشکل پلایر گوشی با فایل منیجر حل شده
مشکل انتخاب زمان برای قفل کیپد حل شده
مس استورج در موقع زدن کابل پیشفرض هستش
قطع صدای شات دوربین در پروفایل سایلنت
مصرف ایده ال باتری
ویبره زدن در موقع قطع و وصل تماس

,....


http://www.articlecms.in/uploads/posts/2011-10/1317576380_superscreenshot0002.jpg

http://www.articlecms.in/uploads/posts/2011-10/1317576389_superscreenshot0018.jpg

http://www.articlecms.in/uploads/posts/2011-10/1317576475_superscreenshot0019.jpg


ایراد ها :

زبان خود گوشی فارسی نمیشه
اس ام اس ریموت لاک به کل خرابه
نوی بار سیمبین بل روش نیست
از اینسالر جدید استفاده نکردم و ممکنه کیو تی روش نصب نشه !
هر کاری کردم چراغ سبز در موق شارژ روشن نموند


دوستان خوبی این فریمور اینه که هم روی ورژن های 32 جواب میده و هم روی ورژن های 40 و هر دو گروه میدونن ازش استفاده کنن.

kianjiar
22-11-2011, 10:14
فایل mcu رو از یاد بردین بزارین
از کجا باید بگیریم؟

romass
22-11-2011, 12:32
فایل mcu رو از یاد بردین بزارین
از کجا باید بگیریم؟

شما اگه گوشیت ورژن 32 ایکس 6 هستش از این کور استفاده کن.

http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2103064&postcount=2

البته ظاهرا فایل کور ورژن 40 ایکس 6 توی انجمن نبود.


توجه : دوستانی که ورژن گوشیشون ایکس 6 40 هستش نباید از این کور استفاده کنن !

kianjiar
22-11-2011, 13:44
ممنون اگه تونستین برا ورژن 40 هم پیدا کنین ممنون میشم ازتون

romass
22-11-2011, 14:44
ممنون اگه تونستین برا ورژن 40 هم پیدا کنین ممنون میشم ازتون

خدمت شما.

http://www.mediafire.com/?604xgnbmd07pmuw

Jeyran
24-11-2011, 14:44
راهی نیست، جز جف، بشه گوشی رو با این فریمور فلش زد؟!


نوی بار سیمبین بل روش نیست
از اینسالر جدید استفاده نکردم و ممکنه کیو تی روش نصب نشه !
هر کاری کردم چراغ سبز در موق شارژ روشن نمونددرمورد نوی بار بل ،مگر میشه گذاشتش؟!
اون دو مورد دیگه یعنی از کدوم اینستالر استفاده کردین که کیوت رو ممکنه نصب نکنه؟!
و مگر چراغ سبز موقع شارژ باید روشن بشه؟!

من به ورژن 40 اپدیت کردم.فایل های فریمور اصلی 40 رو دارم میشه از همون ها استفاده کرد؟!

romass
24-11-2011, 23:31
راهی نیست، جز جف، بشه گوشی رو با این فریمور فلش زد؟!

درمورد نوی بار بل ،مگر میشه گذاشتش؟!
اون دو مورد دیگه یعنی از کدوم اینستالر استفاده کردین که کیوت رو ممکنه نصب نکنه؟!
و مگر چراغ سبز موقع شارژ باید روشن بشه؟!

من به ورژن 40 اپدیت کردم.فایل های فریمور اصلی 40 رو دارم میشه از همون ها استفاده کرد؟!

اولیو نمیدونم.

اره میشه.یه مد واسش هست که متاسفانه روی این فریمور وقتی خواستم بزارم کانکتیویتیو خراب میکرد.

من از همون اینستالر قدیمی استفاده کردم.اما ظاهرا یه اینستالر جدید اومده که کیو تی بدون هیچ اروری نصب میشه باهاش.هر چند ممکنه روی همینم نصب بشه اما من تست نکردم.

ببین یه مد هستش که چراغ سبز توی مدت شارژ روشن می مونه و وقتی شارژ شد گوشی چراغ سبز خاموش میشه تا بفهمیم شارژ به صورت کامل صورت گرفته.

متاسفانه این مود روی این فریمور کار نداد.

نه اصلا!حتما باید از فایل ام سی یویی استفاده کنی که پورت شده.از لینک مدیا فایر بالا استفاده کن.

rezanezam
25-11-2011, 11:46
من فریمور های کوک شده رو بلد نیستم فلش کنم.
جاف هم بلد نیستم.
فونیکس رو بلدم.
فریمور های ارجینال رو بلدم.
چه طور باید فریمور های کوک شده را با فونیکس فلش بزنم؟
به فریمور اصلی هم نیازی است؟

romass
25-11-2011, 12:17
من فریمور های کوک شده رو بلد نیستم فلش کنم.
جاف هم بلد نیستم.
فونیکس رو بلدم.
فریمور های ارجینال رو بلدم.
چه طور باید فریمور های کوک شده را با فونیکس فلش بزنم؟
به فریمور اصلی هم نیازی است؟

من روی فونیکس تسلط ندارم.

نه به هیچ فایل فریمور اورجینال نیازی نیست.

دوست عزیز شما جف را یاد بگیر تا خیالت راحت بشه.

naderyechesh
30-11-2011, 10:31
سلام من گوشیمو با فریم ور های اصلی ورژن 40 آپدیت کردم الان اگه اینو رو گوشیم نصب کنم که مشکلی براش پیش نمیاد؟
حتما باید mcu که گفتین رو دانلود کنم؟!

romass
30-11-2011, 16:33
سلام من گوشیمو با فریم ور های اصلی ورژن 40 آپدیت کردم الان اگه اینو رو گوشیم نصب کنم که مشکلی براش پیش نمیاد؟
حتما باید mcu که گفتین رو دانلود کنم؟!

چه مشکلی؟

ببین mcu پورت شده کاملا جدا و متفاوت از اورجینال هستش.

پس شما قطعا باید از اونی که گفتم استفاده کنید.یعنی ورژن 40 که گذاشتم.:ca:

s_k_13582000
30-11-2011, 23:00
سلام. من ورژن 40 رو رو گوشیم ریختم . بعدش با این کوک آپدیت کردم . خوبه اما وقتی #0000#* رو میزنم ورژن 32 مینویسه ؟؟؟!!!

rezanezam
01-12-2011, 07:42
این هم فریمور symbian anna 7 هستش که واسه ی X6 کوک کردم.قبل از هرچیز بگم که این فقط زبان نوشتاریش فارسی شده ولی زبان خود گوشی فارسی نشد چون Connectivity را خراب میکرد.پس اگه دوست دارید منوی گوشی فارسی باشه دانلودش نکنید.

این یه فریمور شیک بود که سعی کردم تا جایی که جا داره باگ هاش را برطرف کنم و یه کوک تمیز بزنم.


حذف زبان های زائد
دلیوری ریپورت فعال
سندیات بر روی 999 عدد
کلندر فارسی 90-91
دیکشنری فارسی
AutoInstaler
کانورزیشن
Music Stoper
Accelswitch به جای Shareonline در مدیابار
اخرین نسخه ی نوکیا مپ Nokia Maps 3.06(637
اخرین ورژن مرورگر گوشی NokiaBrowser 7.3.1.31
brightlight یا همون چراغ قوه با نگه داشتن دکمه ی صفر روشن میشه.
حذف رینگتون های زائد ( رینگتون Optimus رینگتون پیشفرض هستش و رینگتون اس ام اس تغییر داده شده)
شکلک های اس ام اس تغییر داده شده
نرم افزار Mlock V1 با ایکون زیبا برای قفل کردن صفحه کلید با یک دکمه
ساعت پیشفرض بر روی 24 ساعت هستش
ساعت از هوم اسکرین حذف نمیشه
با زدن دکمه ی پاور در هر کجا اپشن های پاور نمایش داده میشه و به هوم اسکرین نمیپره
پیغام های ویدجت ها حذف شده
پیغام های جاوا حذف شده
پیغام های موقع شارژ کوتاه شده
مشکل پلایر گوشی با فایل منیجر حل شده
مشکل انتخاب زمان برای قفل کیپد حل شده
مس استورج در موقع زدن کابل پیشفرض هستش
قطع صدای شات دوربین در پروفایل سایلنت
مصرف ایده ال باتری
ویبره زدن در موقع قطع و وصل تماس

,....


http://www.articlecms.in/uploads/posts/2011-10/1317576380_superscreenshot0002.jpg

http://www.articlecms.in/uploads/posts/2011-10/1317576389_superscreenshot0018.jpg

http://www.articlecms.in/uploads/posts/2011-10/1317576475_superscreenshot0019.jpg


ایراد ها :

زبان خود گوشی فارسی نمیشه
اس ام اس ریموت لاک به کل خرابه
نوی بار سیمبین بل روش نیست
از اینسالر جدید استفاده نکردم و ممکنه کیو تی روش نصب نشه !
هر کاری کردم چراغ سبز در موق شارژ روشن نموند


دوستان خوبی این فریمور اینه که هم روی ورژن های 32 جواب میده و هم روی ورژن های 40 و هر دو گروه میدونن ازش استفاده کنن.

ببخشید دوستان کسی میتونه کمک کنه.:hello:
من فلش زدن فریمور های کوک شده رو بلد نیستم(با فونیکس).:please:
آیا برای فلش زدن به فریمور های اصلی هم نیاز است؟

romass
01-12-2011, 15:07
سلام. من ورژن 40 رو رو گوشیم ریختم . بعدش با این کوک آپدیت کردم . خوبه اما وقتی #0000#* رو میزنم ورژن 32 مینویسه ؟؟؟!!!


خب دوست عزیز؟ورژن 40 که نیست !

ورژن 32 هستش.اما مزیتش اینه که بر خلاف فریمور های دیگه که مختص همون کور بودن ، این فریمور علاوه بر ورژن 32 بر روی 40 هم قابل نصبه اما خودش 40 نیست !

اخه اول این اومد ، بعد ورژن 40 پورت شد دوست عزیز.

تازه ورژن 40 ایکس 6 فقط کور داده بیرون ، و پی پی امی با عنوان 40 نیومده !

یعنی کور 40 با پی پی ام 32 هستش تا این لحظه !

ببخشید دوستان کسی میتونه کمک کنه.:hello:
من فلش زدن فریمور های کوک شده رو بلد نیستم(با فونیکس).:please:
آیا برای فلش زدن به فریمور های اصلی هم نیاز است؟

نه هیچ نیازی به اورجینال نیست !

ببین دوست عزیز فونیکسو بی خیال ، شما با جف فلش بزن.جف خیلی راحتو خوبه.

rezanezam
01-12-2011, 16:27
نه هیچ نیازی به اورجینال نیست !

ببین دوست عزیز فونیکسو بی خیال ، شما با جف فلش بزن.جف خیلی راحتو خوبه.

چه جوری؟:please:

romass
01-12-2011, 19:22
چه جوری؟:please:

شما اول سه تا فایل فریمور که لینک گذاشتمو دانلود کن ، بعد هم جف را دانلود و نصب کن.

اموزشش هم توی انجمن هست.اخه یه مرحله دو مرحله نیست که بخوام واست توضیح بدم عزیزم.ریزه کاری زیاد داره.شما طبق اموزش فلش زدن با جف جلو برو ، اگه بهامی بود بیا تا توجیهت کنم.:co:

s_k_13582000
01-12-2011, 20:19
من با فریمور 40 آپدیت کردم و بعد اینو ریختم اما نمایش بعد این 32 هستش!؟

romass
01-12-2011, 20:34
من با فریمور 40 آپدیت کردم و بعد اینو ریختم اما نمایش بعد این 32 هستش!؟

توی قسمت اول پست 14 کامل توضیح دادم !

اصلا هنوز 40 برای ایکس 6 نیومده !

فقط فایل کور 40 واسش اومده !

اما پی پی ام همچنان 32 هستش و پی پی ام 40 واسش نیومده !

s_k_13582000
01-12-2011, 21:42
!!
پس اینجا چی نوشته :
دانلود فیرم ور جدید x6 ورژن (40.0.002)(RM-559)_*فارسی*_ (دانلود از سرور مستقیم)
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=178507

romass
02-12-2011, 00:22
!!
پس اینجا چی نوشته :
دانلود فیرم ور جدید x6 ورژن (40.0.002)(rm-559)_*فارسی*_ (دانلود از سرور مستقیم)
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=178507

قربونت برم؟

این فریمور اورجیناله.

ما بحثمون سره فریمور پورت شدست.

برای ورژن 40 ایکس 6 ، تا این لحظه فقط ورژن 32 از c6 ساخته شده.

هرچند که فایل کور مربوط به ورژن 40 هستش و جدیده ، اما همچنان پی پی ام قدیم توی دست کوکراست و هنوز پی پی امی بر ممبنای 40 ساخته نشده.

اکی دوست من؟

s_k_13582000
02-12-2011, 09:39
ممنون . من متوجه شدم اما سوال من اینه . من وقتی با 40 ( ارجینال ) فلش کردم ، پس چطوری الان بعد از این فلش باز برگشته عقب . مگه میشه ؟

romass
02-12-2011, 17:33
ممنون . من متوجه شدم اما سوال من اینه . من وقتی با 40 ( ارجینال ) فلش کردم ، پس چطوری الان بعد از این فلش باز برگشته عقب . مگه میشه ؟

برنگشته عقب :ca:

اما فایل ورژن گوشی توی پی پی ام هستش و واسه ی همینه که ورژن را با وجود اپدیت با 40 به تو 32 نشون میده.:ao:

Jeyran
04-12-2011, 12:06
کیبورد گوشی قات میزنه با این فریمور

اصلا انگار ردیف اخر سر جاش نیست!در حالت qwerty
کلا هم دکمه ها رو خوب نمیشه در این حالت لمس کرد. این حالتش تو این فریمور اعصاب خرد کنی هست.

گاهی اصلا نمیاد. باید خاموش روشن کنی.

با این که سی پی یو رو 536 هست ولی بازهم وقتی تم افکت رو فعال کنی گوشی کند میشه.
رم کمی در دسترس هست.
دکمه

romass
04-12-2011, 13:42
کیبورد گوشی قات میزنه با این فریمور

اصلا انگار ردیف اخر سر جاش نیست!در حالت qwerty
کلا هم دکمه ها رو خوب نمیشه در این حالت لمس کرد. این حالتش تو این فریمور اعصاب خرد کنی هست.

گاهی اصلا نمیاد. باید خاموش روشن کنی.

با این که سی پی یو رو 536 هست ولی بازهم وقتی تم افکت رو فعال کنی گوشی کند میشه.
رم کمی در دسترس هست.
دکمه

هنوز به این مشکل برنخورم.

من سعی کردم کمترین نرم افزارو نصب کنم تا گوشی کند نشه !

اما کاملا موافقم با نظرت راجع به تم افکت.

نمیدونم چرا اما این تم افکت با وجود جذابیت کمش خیلی سنگینه !

حتی خود من بدون تم افکت دارم استفاده میکنم.

ولی در کل تغییر خاصی روی کیبورد ندادم !

هر مشکلی هست مربوط میشه به پورت.:ag:

Jeyran
29-12-2011, 12:34
سلام این فریمور رو تو فروم xda نوشته بود به 5800 و 5230 و اینا هم میخوره
برا 5230 یا 5233 دوستم میخوام باید جز این فایل چه فایل دیگه ای رو براش دانلود کنم؟

romass
29-12-2011, 19:28
دوست عزیز اگه گفته میخوره منظورش این نبوده که مال من میخوره !

کلا وقتی پورت ارائه شده واسه اکثر گوشی ها ارائه شده.

ولی فایل هاش با هم متفاوت هستن.شما باید هر 3 فایل اصلیو با توجه به مدل گوشی توی اون سایت پیدا کنی و بعد دانلودش کنی.هیچ کدوم این فایل ها جز در ایکس 6 ، واسه ی هیچ گوشیه دیگه ای قابل استفاده نیستن.

tahamtan73
30-01-2012, 13:57
سلام .خسته نباشید.
میشه بهم بگید این فریم ور هارو چجور رو گوشی اجر کنم:ah:

Safavy2002
30-01-2012, 14:41
سلام .خسته نباشید.
میشه بهم بگید این فریم ور هارو چجور رو گوشی اجر کنم:ah:


سلام دوست عزیز
اینجا (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2636290&postcount=687)جوابتون رو دادم
از زدن اسپم خودداری کنید

mahrs
12-02-2012, 19:54
سلام.
من بارهای بار این کارو انجام دادم ولی حالا سر در گم شدم یا سردرگمم کردید!!!:dd:
فریمور من 40 حالا من با کدوم فایل ها بزنم!!!
فایل درون زیپ هم v22 من تا حالا 22 ندیدم بلکه v12 بوده!!!!
اگه میشه راهنمایی کلی واسه همه فایلها انجام بدید که گوشی نخوابه!!!
با تشکر از همگی....:as:

aassww
12-02-2012, 22:53
ﺳﻼﻡ.
ﻣﻦ ﺑﺎﺭﻫﺎﯼ ﺑﺎﺭ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﻭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻡ ﻭﻟﯽ ﺣﺎﻻ ﺳﺮ ﺩﺭ ﮔﻢ ﺷﺪﻡ ﯾﺎ ﺳﺮﺩﺭﮔﻤﻢ ﮐﺮﺩﯾﺪ!!!:dd:
ﻓﺮﯾﻤﻮﺭ ﻣﻦ 40 ﺣﺎﻻ ﻣﻦ ﺑﺎ ﮐﺪﻭﻡ ﻓﺎﯾﻞ ﻫﺎ ﺑﺰﻧﻢ!!!
ﻓﺎﯾﻞ ﺩﺭﻭﻥ ﺯﯼ~ ﻫﻢ v22 ﻣﻦ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ 22 ﻧﺪﯾﺪﻡ ﺑﻠﮑﻪ v12 ﺑﻮﺩﻩ!!!!
ﺍﮔﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﮐﻠﯽ ﻭﺍﺳﻪ ﻫﻤﻪ ﻓﺎﯾﻠﻬﺎ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﮔﻮﺷﯽ ﻧﺨﻮﺍﺑﻪ!!!
ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﺍﺯ ﻫﻤﮕﯽ....:as:

ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ
V22 ﺑﺮﺍﻱ ﻛﺸﻮﺭﻫﺎﻱ ﺍﺭﻭﺑﺎﻳﻲ ﻫﺴﺖ ﻭﺯﺑﺎﻥ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭﺑﺎﻳﺪ ﺯﺑﺎﻥ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻓﺮﻳﻤﻮﺭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺑﺸﻮﺩ ﻛﻪ ﺍﮔﺮ ﺑﺴﺖ ﺍﻭﻝ ﺭﺍ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻛﻨﻴﺪ ﺯﺑﺎﻥ ﻧﻮﺷﺘﺎﺭﻱ. ﻓﺎﺭﺳﻲ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻣﺴﻴﺞ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻧﺪﺍﺭﻳﺪ ﻓﻘﻂ ﻣﻨﻮﻱ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﺭﺍ ﺷﻤﺎ ﻧﺪﺍﺭﻳﺪ ﺍﮔﺮ ﻭﺭﺯﻥ ﮔﻮﺷﻲ 40ﻫﺴﺖ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﺪ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﻓﺮﻳﻤﻮﺭ ﻓﻠﺶ ﻛﻨﻴﺪ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻧﺪﺍﺭﻳﺪ ﻓﻘﻂ ﺑﻌﺪﺍﺯﻓﻠﺶ ﻣﻨﻮ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﺭﺍ ﺷﻤﺎ ﻧﺪﺍﺭﻳﺎﮔﺮ ﻣﻨﻮ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﺑﺮﺍﻳﺘﺎﻥ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﻓﻠﺶ ﺑﺰﻧﻴﺪ

ﺩ2v

mahrs
13-02-2012, 12:45
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ
V22 ﺑﺮﺍﻱ ﻛﺸﻮﺭﻫﺎﻱ ﺍﺭﻭﺑﺎﻳﻲ ﻫﺴﺖ ﻭﺯﺑﺎﻥ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭﺑﺎﻳﺪ ﺯﺑﺎﻥ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻓﺮﻳﻤﻮﺭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺑﺸﻮﺩ ﻛﻪ ﺍﮔﺮ ﺑﺴﺖ ﺍﻭﻝ ﺭﺍ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻛﻨﻴﺪ ﺯﺑﺎﻥ ﻧﻮﺷﺘﺎﺭﻱ. ﻓﺎﺭﺳﻲ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻣﺴﻴﺞ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻧﺪﺍﺭﻳﺪ ﻓﻘﻂ ﻣﻨﻮﻱ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﺭﺍ ﺷﻤﺎ ﻧﺪﺍﺭﻳﺪ ﺍﮔﺮ ﻭﺭﺯﻥ ﮔﻮﺷﻲ 40ﻫﺴﺖ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﺪ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﻓﺮﻳﻤﻮﺭ ﻓﻠﺶ ﻛﻨﻴﺪ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻧﺪﺍﺭﻳﺪ ﻓﻘﻂ ﺑﻌﺪﺍﺯﻓﻠﺶ ﻣﻨﻮ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﺭﺍ ﺷﻤﺎ ﻧﺪﺍﺭﻳﺎﮔﺮ ﻣﻨﻮ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﺑﺮﺍﻳﺘﺎﻥ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﻓﻠﺶ ﺑﺰﻧﻴﺪ

ﺩ2v
------------------------------------
مرسی دوست عزیزم بابت توضیحاتتون.
منوی فارسی که واسه من اصلا کاربردی نداره
فقط یه سوال دیگه.
توی این فایلها coo ، uda ، rofs2 موجوده ولی از rofs3 خبری نیست!!!
بدون این فایل مشکلی که به وجود نمیاد؟؟؟؟
تو پستهای اولم نوشتن که v40 رو با این هسته فلش نزنید و با هسته ای که تو میدیا فایر هست بزنید!!! در حالی که توی میدیا فایر v22 اپلود شده...
این بحث v40 و v32 یه مقدار گیجم کرده اگه می شه یه توضیحی هم راجب این موضوع و نحوه انتخاب فایلهای مناسب واسه v40 بدید ممنون می شم......

aassww
13-02-2012, 13:07
------------------------------------
مرسی دوست عزیزم بابت توضیحاتتون.
منوی فارسی که واسه من اصلا کاربردی نداره
فقط یه سوال دیگه.
توی این فایلها coo ، uda ، rofs2 موجوده ولی از rofs3 خبری نیست!!!
بدون این فایل مشکلی که به وجود نمیاد؟؟؟؟
تو پستهای اولم نوشتن که v40 رو با این هسته فلش نزنید و با هسته ای که تو میدیا فایر هست بزنید!!! در حالی که توی میدیا فایر v22 اپلود شده...
این بحث v40 و v32 یه مقدار گیجم کرده اگه می شه یه توضیحی هم راجب این موضوع و نحوه انتخاب فایلهای مناسب واسه v40 بدید ممنون می شم......
سلام دوست عزيز
فريمور پورت شده فايلRof3ندارد بدون اين فايل بايد فلش بزنيد
اين هم لينك دانلود فايلmcuورژن40كه در پست 5 موجود بود

http://www.mediafire.com/?604xgnbmd07pmuw
فايلRof2....udaهم از پست اول دانلود كنيد و باجاف فلش بزنيد و فيلم نحوه فلش زدن هم در امضاي من هست دقت كنيد فايلها را اشتباه به جاف ندهيد

mahrs
13-02-2012, 13:37
این پیغامو می ده!!!!

ZeNer
13-02-2012, 19:54
این پیغامو می ده!!!!

موردی نیست

بر روی yes کلیک کنید تا عملیات فلش شروع بشه

padidarr
18-03-2012, 17:30
سلام من فایلها رو دانلود کردم وبا جف هم یکم آشنا هستم ولی الان شش تا فایل هست که نمی دونم کدام mcu ,ppm, cnt هست از کجا بدونم jaf هم تشخیص نمیده

aassww
18-03-2012, 22:20
سلام من فایلها رو دانلود کردم وبا جف هم یکم آشنا هستم ولی الان شش تا فایل هست که نمی دونم کدام mcu ,ppm, cnt هست از کجا بدونم jaf هم تشخیص نمیده
سلام دوست عزيز اين فريمور پورت شده است و فريمور پورت شده هم فايلcntندارد بدون فايلcntبايد فلش بزنيد
براي فلش با فريمور پورت شده به 3 فايل نياز هست فايلmcuفايلppmوفايلudaنياز هست بقيه فايلها براي شناسايي اتوماتيك جاف هست كه اگر بصورت دستي فايلها را به جاف بدهيد به بقيه فايلها نياز نداريد
اسم فايلها هم
فايلmcu پسوندشcooياc0rهست
و فايلppmهم معمولا پسوندشv12ياv20هست كه در فريمور هاي پورت شده حجمش حدود 100مگابايت هست
درضمن فيلم طريقه فلش با فريمور پورت شده در امضاي من هست ببينيد ودقت كنيد كه فايلها را اشتباهي به جاف ندهيد
اگر متوجه نشديداسم فايلها را اينجا بگذاريد تا راهنمايي كنم

shasosa
19-03-2012, 00:29
سلام..من همین الان با فونیکس فلش زدم...کوک خوبیه...فقط برا فلش با فونیکس باید فایلهای ارجینال رو در مسیر فونیکس بدین و فایلهای کوک رو تویه مسیر دیگه قرار بدین و بعد به جای فایلها(اورجینال) به فونیکس معرفی کنید.

padidarr
19-03-2012, 10:28
سلام دوست عزيز اين فريمور پورت شده است و فريمور پورت شده هم فايلcntندارد بدون فايلcntبايد فلش بزنيد
براي فلش با فريمور پورت شده به 3 فايل نياز هست فايلmcuفايلppmوفايلudaنياز هست بقيه فايلها براي شناسايي اتوماتيك جاف هست كه اگر بصورت دستي فايلها را به جاف بدهيد به بقيه فايلها نياز نداريد
اسم فايلها هم
فايلmcu پسوندشcooياc0rهست
و فايلppmهم معمولا پسوندشv12ياv20هست كه در فريمور هاي پورت شده حجمش حدود 100مگابايت هست
درضمن فيلم طريقه فلش با فريمور پورت شده در امضاي من هست ببينيد ودقت كنيد كه فايلها را اشتباهي به جاف ندهيد
اگر متوجه نشديداسم فايلها را اينجا بگذاريد تا راهنمايي كنم

سلام تشکر ویژه از عنایت خان که با توجه به توضیحاتشون و فیلمی که گذاشتن تونستم فلش بزنم فقط دو سوال دیگه اول اینکه گوشی من x6 هست آخرین فریموری که برا گوشی من پورت شده یا بهتره کدومه و پیشنهاد میکنید.
دوم اینکه من نتونستن آخر هیچ کدام از کوک ها رو که نیاز دارم به فریمور اضافه کنم
:hello::hello::hello:

kalteh
24-03-2012, 21:05
سلام
جرا واسه من منو هاش مثله قبله
چرا اون تمهایی که تو عکس نشون میده رو توش نمیشه یافت:

:dy:

kalteh
24-03-2012, 21:12
فایل uda رو از یاد بردین
از کجا باید بگیریم؟