PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام کاستوم عربی/فارسی شده چاچا فول روت بهمراه app2sd و رادیو رسمی



C0D3R
26-11-2011, 21:00
توضیحات :

رام مخصوص گوشیهای S-Off شده هست , و اینکه کامل روت هست و از رادیو ورژن 7.47.35.17 استفاده میکنه


Features

# Zipaligned
# Deodexed
# Busybox 1.19
# Busybox scripts run-parts enabled
# Zipalign data/app on boot
# Zipalign system/app on boot
# add new bootanimation
# link2sd!!
# ROM_Manager
# dual file manager
and full rooted su#
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=656160&stc=1&d=1322331627http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=656161&stc=1&d=1322331627http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=656162&stc=1&d=1322331627


نحوه نصب :

1 - ابتدا رادیو جدید PH06img (http://www.fars-gsm.net/behtash/HTC/ANDROID/chacha/PH06img.zip)رو از ریکاوری نصب کنین ( این فایل PH06img.zip (http://www.fars-gsm.net/behtash/HTC/ANDROID/chacha/PH06img.zip) رو در گوشی کپی کنین و ریبوت کنین در حالت Hboot و با زدن کلید volume Up و انتخاب flash radio+cwm )

2 - رام رو دانلود و به گوشی منتقل کنین

3 - از اطلاعات بک آپ بگیرین و بعد گوشی رو به ریکاوری مود برده و Full Wipe کنین

4 - در آخر رامی که دانلود و به گوشی انتقال دادین رو از ریکاوری نصب کنین


لینک دانلود رام :

Part01 (http://www.fars-gsm.net/behtash/HTC/ANDROID/chacha/chacha.part1.rar)
Part02 (http://www.fars-gsm.net/behtash/HTC/ANDROID/chacha/chacha.part2.rar)
Part03 (http://www.fars-gsm.net/behtash/HTC/ANDROID/chacha/chacha.part3.rar)

matador5550
18-12-2011, 23:22
سلام دوست گرامی ،میشه بفرمایین چطور به حالت ریکاوری برم؟ آخه من طبق آموزش شما هر کاری کردم نشد آخه فکر کنم Recovery CWM نیست اگر میشه بزارین Merci

arang
20-12-2011, 10:02
میشه یه رام بدونه سنس پیدا کنید لطفا

sadegh21807
12-01-2012, 20:13
سلام.چرا وقتی رام عربی نصب کردم رو گوشی الان که آپدیت اومده وقتی دانلود میکنه نمیتونه نصبش کنه؟

S-ARM
07-02-2012, 15:32
سلام
چه شکلی میشه باهاش فارسی نوشت؟

taoren
08-02-2012, 16:03
خیلی خیلی ممنون عالی بود ^_^
----------
برای فارسی نوشتن چند لحظه دستتون رو روی صفحه ای که توش میخواید تایپ کنید نگه دارید ، بعد Input method رو بزنید و برید روی کیبورد عربی یا از کیبوردهای فارسیه داخل انجمن استفاده کنید

iranianemo
16-02-2012, 07:48
آپدیت نمیشه

Doualpa
22-02-2012, 15:10
دوستان آپدیت رسمی که روی رام کاستوم نصب نمیشه..

sir_ali
26-02-2012, 20:39
خیلی خیلی ممنون عالی بود ^_^
----------
برای فارسی نوشتن چند لحظه دستتون رو روی صفحه ای که توش میخواید تایپ کنید نگه دارید ، بعد input method رو بزنید و برید روی کیبورد عربی یا از کیبوردهای فارسیه داخل انجمن استفاده کنید

اینجوری نمیشه . . .
نه با کیبرد عربی خود گوشی . . .
نه با کیبرد دیگه . . . خیلی حیفه نشه باش فارسی نوشت . . . :(

moshkal
27-02-2012, 13:49
سلام
این رام رو من دانلود کردم و رو گوشیم نصب کردم،الان خیلی اذیت میکنه،هر سری ری استارت میکنم کلی طول میکشه تا بخواد بیاد بالا،در ضمن تصویر خیلی زشتی داره وقتی میخواد بیاد بالا،یه صفحه سیاه رنگ با خط های قرمز که حرکت میکنه،کلا گوشیم الان بد کار میکنه،لطف کنید بگید من چیکار باید بکنم

hmdfkr
29-02-2012, 15:05
ﺳﻼﻡ ﺍﯾﻦ ﺭﺍﻡ ﺭﻭ ﻧﺼﺐ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻻﻥ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺧﺎﻟﯽ ﺩﺍﺧﻠﯿﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻤﮏ ﺷﺪﻩ ! ﺿﻤﻨﺎ ﮔﺰﯾﻨﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻩ ﺩﺭ ﺭﯾﮑﺎﻭﺭﯼ ﮔﻮﺷﯽ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﺍﺻﻼ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺷﺗﻦ! ﺩﺭ ﮐﻞ ﺍﯾﻦ ﺭﺍﻡ ﮐﻠﯽ ﻣﺸﮑﻞ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐﺮﺩ ﺑﺮﺍﻡ.

hamed_bg13
05-04-2012, 17:51
سلام
من این رامو نصب کردم رو گوشی s-off
مشکل کیبورد فارسیم که با آپدیت به 2.3.5 به وجود اومده بود حل شد

link2sdپارتیشن دوم لینک میشه ولی هر چی باهاش ور رفتم درست حسابی کار نکرد و مشکل حافظه داخلی دارم شدید
روت خوب کار میکنه
آنتن دهی خیلی تعریف نداره فکر کنم باید رادیشو عوض کنم
فقط مشکل حافظه داخلی
اگه کسی میتونه کمک کنه

mbig051
11-07-2012, 01:27
لینک دانلود مشکل داره دوستان

sigari_711
09-12-2012, 21:42
برای رفتن به ریکاوری مود که مشکل بعضی دوستان هست باید برید به آدرس زیر:
setting-->power-->fast boot
تیک فست بوت رو بردارید بعد با ولوم پایین و پاور برین ریکاوری
خواهشا تاپیک که میزنید کامل آموزش بدید و به سوال کاربران مبتدی جواب بدید
فدای همتون