PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام رسمی اروپا xwkk2 بر پایه ی 2.3.6 برای گلکسی اس 2



Vahid KianfaR
30-11-2011, 01:05
با سلام
خب بالاخره رام 2.3.6 اروپا هم برای گلکسی اس 2 ریلیز شد

:atten: این رام به صورت تک فایل هستش
بعد از دانلود و extract یه فایل به این اسم بهتون میده:

GT-I9100_XEN_I9100XWKK2_I9100XENKJ1_I9100XXKI4.tar.md 5

باید پسوند MD5 رو پاک کنید که فایل به این صورت در بیاد:

GT-I9100_XEN_I9100XWKK2_I9100XENKJ1_I9100XXKI4.tar

بعد همین رو وارد PDA برنامه ی ODIN بکنید و فلش کنید

:atten: برای روت کردن و نصب ریکاوری میتونین از کرنل های Siyah یا SpeedMod
ورژن ODIN استفاده کنید

مشخصات:

Firmware info

PDA:XWKK2
PHONE: XXKI4
Android 2.3.6

اسکرین شات از گوشی خودم:

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=657932&stc=1&d=1322606878
-
-



لینک دانلود رام از سرور UploadKing با قابلیت Resume (www.Uploadking.com/SE8LIGK7Q4)

-

لینک کمکی از سرور UploadHERE با قابلیت Resume (http://www.uploadhere.com/5S8PJC3D7J)


کرنل اصلی رو هم ضمیمه کردم برای از بین بردن مثلث زرد

JafarActive
30-11-2011, 05:27
فکر کنم چون این ورژن مخصوص ایران نیست تو قسمت اس ام اس فارسی ها باید مشکل دار باشه ها؟
راستی بعد از آپدیت به این ورژن ایا مشکل افت فریم در فیلمبرداری در رزولیشن های اچ دی رفع شده به نظرتون یا نه فرقی نکرده

m2sh
30-11-2011, 06:41
سلام

چه عجب سامی یه تکونی خورد :4:

بفرمایید لنک مستقیم تا 60 ساعت

GT-I9100_XEN_I9100XWKK2_I9100XENKJ1_I9100XXKI4.7z (http://m2sh2.alimoazzez.ir/files/GT-I9100_XEN_I9100XWKK2_I9100XENKJ1_I9100XXKI4.7z)


ممنونم :ax:

a_rooh2002
30-11-2011, 08:32
سلام
آقا وحيد رام من xxki3 2.3.5 ميتونم مستقيم برم به 2.3.6 با اين لينك؟
اس ام اس فارسي؟ cwm واسش اومده؟
ميشه از فرقاش با بيس قبلي بگي؟

hadijoon_1988
30-11-2011, 09:05
اینا هنوز دارن رو نسخه 3 کار میکنن ؟ کی میخوان رو 4 کار کنن؟:dh:

Vahid KianfaR
30-11-2011, 09:33
سلام
آقا وحيد رام من xxki3 2.3.5 ميتونم مستقيم برم به 2.3.6 با اين لينك؟
اس ام اس فارسي؟ cwm واسش اومده؟
ميشه از فرقاش با بيس قبلي بگي؟

سلام داش احمد آره ميتوني مستقيم بري رام هم
از نوع no wipe هست اطلاعات نميپره
از مزايا بگم والا سرعتش فوق العادست
براي Cwm هم گفتم از کرنل اسپيد مود يا سياه
استفاده کنيد خودم همين کار رو کردم
روي اين نسخه فارسي ساز نمياد
بايد deodex اش بياد که احتمالا
Wanam رام رو deodex ميکنه
ولي اين رام پيش نياز رام هاي کاستوم 2.3.6 هستش
که به زودي مياد کريسکلو هم توي فيس--ب-وک
پست زد ديشب که داره روش کار ميکنه و ورژن بعديش بر پايه ي همين 2.3.6 هستش



اینا هنوز دارن رو نسخه 3 کار میکنن ؟ کی میخوان رو 4 کار کنن؟:dh:

۳ که مال تبلت هاست ۴ رو هم گفتن کوارتر اول 2012 مياد يه ۲ ماه ديگه اين حدودا

Sent From My Mind

Vahid KianfaR
30-11-2011, 09:59
فقط دوستان حواستون باشه ايني که معرفي کردم رام استوک هستش
رام فرانکشتاين (رام دستکاري شده) هم اومده به اسم XWKK5
که همينه فقط اپراتور Telia مال کشور دانمارک رو بهش اضافه کردن
پس نيازي به معرفي و نصب اون نيستش


Sent From My Mind

a_rooh2002
30-11-2011, 10:14
داداش وحيد
ريست فكتوري كنم گوشيرو شروع به نصب كنم با odin آره؟
اگه بخوام اطلاعات روي sd گوشي هم از بين بره چيكاركنم؟

Vahid KianfaR
30-11-2011, 10:21
داداش وحيد
ريست فكتوري كنم گوشيرو شروع به نصب كنم با odin آره؟
اگه بخوام اطلاعات روي sd گوشي هم از بين بره چيكاركنم؟

نه دادا نيازي به ريست فکتوري نيست
اول همينجوري فلش بزن روي رام قبليت
اطلاعاتت پاک نميشه
اگر احيانا به مشکل بر خوردي بعد ريست فکتوري کن
اولويت هميشه با No Wipe باشه
در صورت مشکل wipe رو انجام بديد



Sent From My Mind

ramingsm
30-11-2011, 10:50
لینک مستقیم سرور uploadbaz
GT-I9100_XEN_I9100XWKK2_I9100XENKJ1_I9100XXKI4.7z - 407.3 MB (http://www.uploadbaz.com/matc95pttgq4)

soheiloooooo
30-11-2011, 10:59
سلام

چه عجب سامی یه تکونی خورد :4:

بفرمایید لنک مستقیم تا 60 ساعت

gt-i9100_xen_i9100xwkk2_i9100xenkj1_i9100xxki4.7z (http://m2sh2.alimoazzez.ir/files/gt-i9100_xen_i9100xwkk2_i9100xenkj1_i9100xxki4.7z)


ممنونم :ax:

ای بابا ایقد که سامی به خودش تکون میده اپل هم تکون نمیده بخودش.همین سرعت عمل سامسونگ هست که اپل رو از پا در آورده و نابود کرده

Vahid KianfaR
30-11-2011, 15:12
برای روت کردن و نصب ریکاوری میتونین از تاپیک زیر CF-Root رو بگیرین:

http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2487966&postcount=291

البته میتونین از کرنل های دیگه هم استفاده کنین
این واسه کسایی هستش که میخوان
کرنل اصلی رو داشته باشن+ روت و ریکاوری

JafarActive
30-11-2011, 15:17
این رام اس ام اس فارسی رو ساپورت نمیکنه؟
یعنی مثل رام رسمی که برا فارسی زبانان داده بودن راحت اس ام اس فارسی رو خودکار راحت نشون بده و خرچنگ قورباغه ای نشون نده
حالا منوهاش فارسی نبود عیبی نداره ولی اس ام اس برام مهمه؟

C0D3R
30-11-2011, 15:19
این رام اس ام اس فارسی رو ساپورت نمیکنه؟
یعنی مثل رام رسمی که برا فارسی زبانان داده بودن راحت اس ام اس فارسی رو خودکار راحت نشون بده و خرچنگ قورباغه ای نشون نده
حالا منوهاش فارسی نبود عیبی نداره ولی اس ام اس برام مهمه؟

سلام
اين رام اروپايي هست و فارسي رو پشتيباني نميكنه و نميشه روش نصب كرد چون Odex هست

hadijoon_1988
30-11-2011, 15:25
من حواسم نبود یادم رفت سیم کارت رو دربیارم. چه مشکلی پبش میاد؟

C0D3R
30-11-2011, 15:29
من حواسم نبود یادم رفت سیم کارت رو دربیارم. چه مشکلی پبش میاد؟

مشكلي نيست بيشتر بخاطر نصب CSCها هست كه گفته ميشه بهتره سيم در آورده بشه اما چون Multi استفاده ميشه اكثرا مشكلي بوجود نمياره براي آنتن دهي

Vahid KianfaR
30-11-2011, 15:30
من حواسم نبود یادم رفت سیم کارت رو دربیارم. چه مشکلی پبش میاد؟

مگه سیم کارتم باید در بیاریم موقع نصب؟ :4:
مشکلی پبش نمیاد داداش من نه سیم رو در میارم نه مموری رو
طوری نمیشه

hadijoon_1988
30-11-2011, 15:37
مگه سیم کارتم باید در بیاریم موقع نصب؟ :4:
مشکلی پبش نمیاد داداش من نه سیم رو در میارم نه مموری رو
طوری نمیشه

من همیشه درمیاوردم :ag: دهنه این قاب پشتی سرویس شد بس که بازو بسته کردم:ca: یه زمانی میگفتن سیم رو در نیاری انتن میپره و سریال پاک میشه از این حرفا

mehdisatss
30-11-2011, 17:27
فقط دوستان حواستون باشه ايني که معرفي کردم رام استوک هستش
رام فرانکشتاين (رام دستکاري شده) هم اومده به اسم XWKK5
که همينه فقط اپراتور Telia مال کشور دانمارک رو بهش اضافه کردن
پس نيازي به معرفي و نصب اون نيستش


Sent From My Mind

سلام داداش
شما مطمئنی فرق kk2 با kk5 فقط اضافه شدن اپراتور هستش؟
اگه فقط اپراتورش فرق کنه که کد بیسش عوض نمیشه؟ یا من اشتباه میکنم؟
منظورم اینه که csc فقط کدش تغییر نمیکنه؟ که مربوط به اپراتوره ؟
الان سوال من اینه آیا kk5 نسبت به kk2 جدیدتر نیستش؟!! ممکنه یه کمی بیشتر توضیح بدید؟ کدوم رو من دانلود کنم؟ اگه قرار باشه deodex رام منتشر بشه واسه kk5 احتمال انتشارش هست یا kk2 ؟
اصلا این رام kk5 چرا تو سامی معرفی نشده و kk2 رو هم زده چین اونجا!
این انتشار رفرانسش کجاست!؟
مرسی

Vahid KianfaR
30-11-2011, 18:11
سلام داداش
شما مطمئنی فرق kk2 با kk5 فقط اضافه شدن اپراتور هستش؟
اگه فقط اپراتورش فرق کنه که کد بیسش عوض نمیشه؟ یا من اشتباه میکنم؟
منظورم اینه که csc فقط کدش تغییر نمیکنه؟ که مربوط به اپراتوره ؟
الان سوال من اینه آیا kk5 نسبت به kk2 جدیدتر نیستش؟!! ممکنه یه کمی بیشتر توضیح بدید؟ کدوم رو من دانلود کنم؟ اگه قرار باشه deodex رام منتشر بشه واسه kk5 احتمال انتشارش هست یا kk2 ؟
اصلا این رام kk5 چرا تو سامی معرفی نشده و kk2 رو هم زده چین اونجا!
این انتشار رفرانسش کجاست!؟
مرسی

سلام دادش

رفرنسش اینجاست:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278


شما همین رفرنسی که دادم بخونید
نوشته که KK5 همون KK2 هستش که فقط اپراتور Telia دانمارک رو اضافه کرده (خودشون که اینو گفتن)

کلا شما همیشه جدیدترین رو بگیر
نه بیسشون اینا اصلا فرق نمیکنه
ببینین این آقای IntraTech که توی XDA هستش که رفرنس دادم
میاد رام های اصلی رو توی پست 2 میزاره
بعد بنا به درخواست کاربرا حالا یکی یه CSC خاص میخواد
یا اکثریت میگن مودم Ki3 بهتر از Ki4 هستش
میاد پکیجش رو درست میکنه به اسم
Frankenstein Firmwares
توی پست 3 قرار میده
یعنی فرقی نمیکنن بازم خودتون ببینید دوست دارین کدوم رو بریزین
الان همین KK2 رو توی Frankenstein Firmwares گذاشته با مودم Ki3

reza_243
30-11-2011, 20:14
راستی این رام مودمش چه ورژنیه ؟
هیچ Changelog خاصی در مورد 2.3.6 ارائه نشده ؟

Vahid KianfaR
30-11-2011, 20:17
راستی این رام مودمش چه ورژنیه ؟
هیچ Changelog خاصی در مورد 2.3.6 ارائه نشده ؟

مودمش XXKi4 هستش
والا منکه جایی ندیدم changelog نوشته باشن
ولی سرعتش انصافا خیلی عالیه
امیدوارم CheckRom ورژنش رو بر پایه ی این بیس سریعتر بده بیرون

reza_243
01-12-2011, 10:44
من فول وایپ کردم و کرنل رو نصب کردم و بعد رام رو نصب کردم
سرعت بنظرم خیلی بالا نبود و معمولی بود
شاید چون من از مدتها بود از رام کاستوم استفاده میکردم با Siyah Kernel برای همین سرعت رام اصلی بنظرم کم میاد
فقط برای این آپدیت کردم که بتونم رام کاستوم Wanam 6.1 بر پایه 2.3.6 رو بریزم وگرنه از رام اوریجینال بیزارم

AMIN8282
01-12-2011, 14:43
سلام دوستان.
چرا بعد از اکسترکت کردن این رام حجمش رو میزنه 0 بایت؟؟؟
اصلا موقع اکسترکت کردن هم ارور میده؟؟

C0D3R
01-12-2011, 14:46
سلام دوستان.
چرا بعد از اکسترکت کردن این رام حجمش رو میزنه 0 بایت؟؟؟
اصلا موقع اکسترکت کردن هم ارور میده؟؟

سلام
فایلتون مشکل داره دوباره دانلود کنین

AMIN8282
01-12-2011, 14:47
دو بار از سرورهای مختلف دانلود کردم ولی مشکل همچنان باقیست؟
800 مگ از ترافیکمون هم پرید.:ac:
اگه لینک هات فایل رو بدین ممنون میشم.

C0D3R
01-12-2011, 14:56
دو بار از سرورهای مختلف دانلود کردم ولی مشکل همچنان باقیست؟
800 مگ از ترافیکمون هم پرید.:ac:
اگه لینک هات فایل رو بدین ممنون میشم.

دوست عزیز همون پست اول لینک آپلودکینگ خوبه از اون بگیرین اما قبلش, فایلهای internet temp رو پاک کنین و بعد از منوی Run دستور زیر رو وارد کنین و بعد pc رو ریستارت کنین و دوباره دانلود کنین :


ipconfig /flushdns

I3abyKnight
01-12-2011, 16:16
داداش منم هر کاری می کنم اکسترکت نمی شه

choopan
01-12-2011, 19:02
منم دوبار دانلود کردم اکسترکت نمیکنه.

Vahid KianfaR
01-12-2011, 19:15
داداش منم هر کاری می کنم اکسترکت نمی شه


منم دوبار دانلود کردم اکسترکت نمیکنه.


:atten:

فایلش مشکلی نداره
فرمتش 7z هستش
از برنامه ی winrar یا 7zip برای اکسترکت استفاده کنید

لینک 7zip برای 32 و 64 بیت:

http://www.7-zip.org/download.html

AMIN8282
01-12-2011, 21:17
سلام.
ممنون دوستان بابت راهنمایی.
فقط این رام xwkk5 کدومه؟؟؟
این که xwkk2 هستش.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

Vahid KianfaR
01-12-2011, 22:31
سلام.
ممنون دوستان بابت راهنمایی.
فقط این رام xwkk5 کدومه؟؟؟
این که xwkk2 هستش.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

فرقی نمیکنه داداش جفتشون یکیه
فقط kk5 یه اپراتور خاصی رو هم ساپورت میکنه
شما از همین به عنوان بیس استفاده کنید

mohsen-af
02-12-2011, 10:59
سلام
اقا دانلود کردم 407 مگا بایت

GT-I9100_XEN_I9100XWKK2_I9100XENKJ1_I9100XXKI4.7z

.7z دیگه چه جور پسوندی هست

حارج میکنم حجمش صفره

choopan
02-12-2011, 11:04
سلام
اقا دانلود کردم 407 مگا بایت

GT-I9100_XEN_I9100XWKK2_I9100XENKJ1_I9100XXKI4.7z

.7z دیگه چه جور پسوندی هست

حارج میکنم حجمش صفره

اینجوری ببین درست میشه.



:atten:

فایلش مشکلی نداره
فرمتش 7z هستش
از برنامه ی winrar یا 7zip برای اکسترکت استفاده کنید

لینک 7zip برای 32 و 64 بیت:

http://www.7-zip.org/download.html

mohsen-af
02-12-2011, 11:09
شرمنده هر کاری میکنم نمیشه دانلود کرد ارور میده میشه تو خود سایت اپ کنید

mohsen-af
02-12-2011, 11:52
ممنون خودم پیدا کردم گفتم بگذارم شاید یک بدبخت بیچاره مث من حیرون نشه:ca:

aggus
02-12-2011, 15:42
سلام

من با Cf-root میخوام روتش کنم گوشی بوت لوپ میشه !

ورژن پایین تر Kg1 رو زدم تا بیاد بالا اونم Fail میشه !

نمیدونم چه کنم الان !!

ویرایش :

با یه کرنل دیگه زدم بعدش 2.3.4 KG1 زدم
دوباره KK2 رو نصب و Cf-Root بعدش Turkbey !!

persian_boy92
05-12-2011, 21:02
تغییراتش نسبت به 2.3.5 چیه ؟ :ca: میارزه دانلود کنم یا واستم 4 بیاد؟

Vahid KianfaR
05-12-2011, 21:07
تغییراتش نسبت به 2.3.5 چیه ؟ :ca: میارزه دانلود کنم یا واستم 4 بیاد؟

واسه 4 که حالا حالا ها باید واستی
تغییراتش بیشتر واسه رام های کاستوم هستش
من روونی و مصرف بهترش رو احساس کردم
ولی اگه اهل آپدیت کردن و استفاده از رام های کاستوم هستی
که آپدیت کن و گرنه اگه اهلش نیستین که نیازی نیست

+Salman
06-12-2011, 12:35
با سلام


اسکرین شات از گوشی خودم:

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=657932&stc=1&d=1322606878



کرنل اصلی رو هم ضمیمه کردم برای از بین بردن مثلث زرد

سلام داداش یه محبتی میکنی این فونتی که تو عکس گذاشی ضمیمه کنی ؟

victor203
13-04-2012, 20:32
سلام
دوستان کسی لینکشو نداره
اخه تمام لینکا منقضی شدن و اپلود بازم دوباره قر میاد
ممنون میشم اگه سریعتر لینکشو بهم بدین مهم نیست اگه مستقیم هم نباشه

nimaemami20
15-04-2012, 17:04
سلام
دوستان کسی لینکشو نداره
اخه تمام لینکا منقضی شدن و اپلود بازم دوباره قر میاد
ممنون میشم اگه سریعتر لینکشو بهم بدین مهم نیست اگه مستقیم هم نباشه

سلام
شما میتونید از این پست (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2493767&postcount=28) دانلود کنی ولی اگه رام 2.3.6 میخوای به نظر من از XWLA4 استفاده کن چون عالی ترین رام تا حالا بوده.

موفق باشید!