PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش روت موتورولا raZar



m-530
06-12-2011, 22:55
اموزش روت موتورولا raZar

کسی اموزش روت اینو نداره ؟؟:please:

RAZR
07-12-2011, 00:55
سلام
چون من این گوشی رو ندارم نمیتونم تست کنم. ولی برای شما میذارم. ریسکش با خودتونه
برگرفته از سایت XDA
توجه: قبل از شروع کار از اطلاعاتتون پشتیبان ( Backup ) تهیه کنید

روت کردن:

1. آخرین نسخه درایور های موتورولا رو از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=87010) دانلود کرده و در کامپیوتر نصب کنید
2. فایل ضمیمه اول رو دانلود کنید و در کامپیوتر از حالت فشرده خارج کنید
3. از مسیر Settings -> Applications -> Development تیک USB Debugging رو فعال کنید
4. از مسیر Settings -> Applications تیک Unknown Sources رو فعال کنید
5. گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و بذارید کامل توسط سیستم شناسایی بشه
6. از اکسترکت ضمیمه اول 2تا پوشه به دست میاد. وارد پوشه Rooting Scripts بشید و runme.bat رو اجرا کنید
7. یه صفحه کامند باز میشه. یکی از کلیدهای صفحه کلید رو بزنید تا پروسه ادامه پیدا کنه. یکم طول میکشه. پس صبور باشید
8. در آخر گوشی ریبوت میشه. اگه تو لیست نرم افزارای گوشیتون برنامه Super User رو میبینید یعنی گوشیتون با موفقیت روت شده


نصب کاستوم ریکاوری:

1. فایل ضمیمه دوم رو دانلود کنید
2. از مسیر Settings -> Applications تیک Unknown Sources رو فعال کنید
3. برنامه دانلود شده رو در گوشی نصب کنید
4. برنامه رو اجرا کنید و بر روی گزینه Bootstrap Recovery کلیک کنید و بذارید پروسه ادامه پیدا کنه
5. بعد از پایان کار بر روی گزینه Recovery کلیک کنید تا وارد محیط ClockWorkMod بشید. اگه وارد این محیط شدید یعنی کار با موفقیت انجام شده

zeidof
08-12-2011, 01:26
آقا اگه روت کردید رام کاستوم فعلا نصب نکنید، چون ساپورت فارسی رو از دست میدید
اگه گوشیتون ورژن امارات هست و فارسی رو ساپورت میکنه بعد از روت کردن به من اطلاع بدید تا چند تا فایل ازتون درخواست کنم و یه فارسی ساز برای خودمون تهیه کنم
ممنون

Sent from my XT910 using Tapatalk

BeH ZaD
14-12-2011, 00:09
دوستان برای روت کردن از برنامه super one click استفاده کنید به راحتی جواب میده خودم تست کردم...:dn:
اینم لینک...
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=184542
موفق باشید...

hajiii
05-02-2012, 02:20
آقایون سلام من این گوشیرو از چین خریدم و هر کاری کردم با راهنمایی شما روت نشد در ضمن ورژن اندروییدش 2.3.6 هستش با super one click هم امتحان کردم نشد میخوام کمکم کنید حتی فارسی رو هم جدا مینویسه اعصاب خورد کن شده واسم

matin_vv
05-02-2012, 08:31
آقایون سلام من این گوشیرو از چین خریدم و هر کاری کردم با راهنمایی شما روت نشد در ضمن ورژن اندروییدش 2.3.6 هستش با super one click هم امتحان کردم نشد میخوام کمکم کنید حتی فارسی رو هم جدا مینویسه اعصاب خورد کن شده واسم

از روش DoomLord استفاده کنید. منبع XDA هست و نقل قول از کاربر Zeidof


در صورتیکه الان آندروید 2.3.5 هستید, به هیچ عنوان به 2.3.6 آپدیت نکنید, چون امکان روت رو از دست میدید
************************************************** ******************************



ابتدا لازمه که درایورهای موتورولا رو روی پی سی نصب کنید:


درایور (http://www.motorola.com/staticfiles/Support/Experiences/Global_Drivers/MotoHelper_2.0.53_Driver_5.2.0.exe)

سپس پکیج مربوط به روت کردن رو از لینک زیر دریافت و آنزیپ کنید:

روت پکیج
(http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=778113&d=1320911452)
در گوشی:

به مسیر زیر برید و usb Debugging رو فعال کنید:

Settings -> Application -> Development -> Tick USB Debugging


خوب الان گوشی رو با کابل به پی سی وصل کنید, در نظر داشته باشید که یو اس بی رو روی گوشی به حالت charge only قرار بدید


در پی سی:

به جایی برید که فایل روت رو آنزیپ کردید و روی فایل Runme.bat دبل کلیک کنید و منتظر بمونید,

در انتها گوشی ریبوت میشه و کار تمام است,




برای آنروت کردن هم همین مراحل رو باید اینبار با پکیج آنروت انجام بدید که اینم لینک دانلودش:


آنروت پکیج
(http://www.4shared.com/file/Z-fTDfGi/DooMLoRD_v1_UNROOTING.html)موفق باشید

M E H D I
05-02-2012, 19:17
سلام

گوشی من 2.3.5 روشه با بیسبند u_03.1c.85p

با کدوم روش روت کنم؟

پ.ن: با سوپر وان کلیلک شروع به کار کردم تو این مرحله مونده و ادامه نمی ده

http://www.myup.ir/images/97929773241820501699.jpg

چه کنم؟ کابلو بکنم موردی نداره؟

M E H D I
05-02-2012, 21:27
آقا این بالایی رو کنسل کردم

ولی به روش پست 2 هم روت نشد .. مراحل به درستی پیش رفت ری استارت هم شد ولی سوپر یوزر نصب نشد

از این پوشه استفاده کنم مشکلی داره؟

ROOTING Scripts v3.0 (zergRush-busybox-su)

zeidof
05-02-2012, 22:24
آقا این بالایی رو کنسل کردم

ولی به روش پست 2 هم روت نشد .. مراحل به درستی پیش رفت ری استارت هم شد ولی سوپر یوزر نصب نشد

از این پوشه استفاده کنم مشکلی داره؟

ROOTING Scripts v3.0 (zergRush-busybox-su)

وقتی کابل رو وصل میکنید باید رو حالت charge only قرار بدید
برنامه rsdlite هم نباید باز باشه
این گوشی فقط به روشی که در پست ۲ گفته شده روت میشه

sliced by my Razr on Tapatalk

hajiii
06-02-2012, 01:42
سلام اقای zeidofیه جا یادم هست شما گفته بوذیذ هرکی خواست بگه روت کرذن 2.3.6 رو براش بزارم من هر کاری میکنم این لا مصب روت نمیشه در ضمن گوشیه من ورژن چینه و از همون اول روش 2.3.6 بوده من اپش نکردم هر روشی هم که گفته بودید امتحان کردم نشد اگه ممکنه کمک کنید...

zeidof
06-02-2012, 02:56
سلام اقای zeidofیه جا یادم هست شما گفته بوذیذ هرکی خواست بگه روت کرذن 2.3.6 رو براش بزارم من هر کاری میکنم این لا مصب روت نمیشه در ضمن گوشیه من ورژن چینه و از همون اول روش 2.3.6 بوده من اپش نکردم هر روشی هم که گفته بودید امتحان کردم نشد اگه ممکنه کمک کنید...

خوب راستش این ۲.۳.۶ رو نمیشه روت کرد، باید برگردید به ۲.۳.۵
بعد با ota root keeper از روت بکآپ بگیرید، بعد دوباره آپدیت کنید به ۲.۳.۶
متاسفانه زیاد وقت ندارم که آموزش رو بذارم اینجا، ولی اینجا یه آموزش مفصل گذاشتم که بتونید داونگرید کنید و حتی رو گوشیتون رام اصلی با ساپورت زبان فارسی بریزید:

http://..........ir/Forum/showthread.php?p=327895

sliced by my Razr on Tapatalk

hajiii
06-02-2012, 03:15
سلام اقایون من ازتون سول داشتم یه چنتایی با عرض معذرت اگه زحمتتون میدم
اول مشخصات گوشیو مینویسم تا روشنتر بشه سوالاتم

android version :2.3.6
baseband v : u_03.1c.46P
webtop v : wt_2.0_121_china_1.1.1
kernal version : 2.6.35.7-gd5bf3d0 hudsoncm@il93lnxdroid53
ap flex version: gas_asia_apcngen_p022
gas_asia_apcngen_a035
build number : 6.5.1_gc-136-spdu-1

1-ایا من میتونم این حالتو روت کنم ؟ چجوری؟
2- ایا میتونم فارسی داشته باشم چجوری؟
3- ایا مشه کلا اینو از چینی در بیارم برم تو ورژن امارات یا اروپا یا نه اگه اره چجوری ؟
4- اگه بخوام داون گرید کنم بعد روت کنم چجوریه؟
5 - تو قسمت social network هم فیسبوکو بقیه سایتایه مهمو نداره فقط چنتا سایته چینی چرتو پرته اینو چیکار کنم؟
6 - اگر هم نمیشه تغییرش داد فارسیرو چیکار میتونم بکنم ؟
7-کاستوم رام میشه رو این نصب کرذ یا نه ؟ چجوری ؟

پیشاپیش از کسانیکه جواب سوالاتمو میذن هم ممنونم هم معزرت میخوام که به زحمتشون انداختم:ch:

hajiii
06-02-2012, 03:24
اقای zeidof بجای نقطه چین تو لینک چی بزارم ... ماشالا شمام شب زنده داری ها

M E H D I
06-02-2012, 06:48
وقتی کابل رو وصل میکنید باید رو حالت charge only قرار بدید
برنامه rsdlite هم نباید باز باشه
این گوشی فقط به روشی که در پست ۲ گفته شده روت میشه

sliced by my Razr on Tapatalk
ممنون ولی گفتم که همه مراحل درست هستن آخر کار هم پیغام all done نمایش داده میشه ولی روت نمیشه

اقای zeidof بجای نقطه چین تو لینک چی بزارم ... ماشالا شمام شب زنده داری ها

اند-روید

zeidof
06-02-2012, 12:46
اقای zeidof بجای نقطه چین تو لینک چی بزارم ... ماشالا شمام شب زنده داری ها

به انگلیش بنویس اند-روید
عزیزم من ایران نیستم آخه، اونجا الان ظهره، ولی اینجا الان ۲۰:۴۵ هستش ;)

sliced by my Razr on Tapatalk

zeidof
06-02-2012, 12:47
نمیدونم چرا با tapatalk نمیشه اینجا لینک داد



sliced by my Razr on Tapatalk

reza_malihi
06-02-2012, 22:21
خوب راستش این ۲.۳.۶ رو نمیشه روت کرد، باید برگردید به ۲.۳.۵
بعد با ota root keeper از روت بکآپ بگیرید، بعد دوباره آپدیت کنید به ۲.۳.۶
متاسفانه زیاد وقت ندارم که آموزش رو بذارم اینجا، ولی اینجا یه آموزش مفصل گذاشتم که بتونید داونگرید کنید و حتی رو گوشیتون رام اصلی با ساپورت زبان فارسی بریزید:

http://..........ir/forum/showthread.php?p=327895

sliced by my razr on tapatalk

داداش من آقای zeidof اونجا اکثر لینکهای دانلود که گذاشتین یا فیل تره یا کلا پریده مخصوصا حیاتی ترینشون که لینک مربوط به firmware 2.3.5 که تو سایت upload king هستش . خواهشا کمک کنید تا بتونیم حلش کنیم. ممنون

zeidof
07-02-2012, 17:46
داداش من آقای zeidof اونجا اکثر لینکهای دانلود که گذاشتین یا فیل تره یا کلا پریده مخصوصا حیاتی ترینشون که لینک مربوط به firmware 2.3.5 که تو سایت upload king هستش . خواهشا کمک کنید تا بتونیم حلش کنیم. ممنون

فکر کنم به دلیل مشکلاتیه که واسه مگاآپلود ایجاد شد، الان دیره و باید بخوابم، صبح لینک ها رو عوض میکنم

sliced by my Razr on Tapatalk

zeidof
07-02-2012, 22:22
ببخشید فرصت نمیکنم الان اون لینک ها رو اصلاح کنم

توضیحات و لینک های اصلی رو از اینجا (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1457622) میتونید بگیرید

فقط برای دریافت ota root keeper به آدرس قبلی که داده بودم مراجعه کنید

zeidof
07-02-2012, 22:24
ببخشید فرصت نمیکنم الان اون لینک ها رو اصلاح کنم

توضیحات و لینک های اصلی رو از اینجا (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1457622) میتونید بگیرید

فقط برای دریافت ota root keeper به آدرس قبلی که داده بودم مراجعه کنید

hajiii
14-02-2012, 01:41
ببخشید فرصت نمیکنم الان اون لینک ها رو اصلاح کنم

توضیحات و لینک های اصلی رو از اینجا (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1457622) میتونید بگیرید

فقط برای دریافت ota root keeper به آدرس قبلی که داده بودم مراجعه کنید

سلام اقا ببخشید من این همه تو زحمت انداختمتون ولی خودمو با گوشیم جر دادم اخرشم نشد
همش failed میشه نتونستم دانگریدش کنم تماما هم همون راحی رو رفتم که شما گفتید ببینم اصلا میشه من گوشیمو که از چین خریدم ورژن چینیه برش گردونم به اروپایی یا اماراتی یا باید رام 2.3.5 چینی بزنم بهش؟:dy::dy::dy:

zeidof
14-02-2012, 02:41
سلام اقا ببخشید من این همه تو زحمت انداختمتون ولی خودمو با گوشیم جر دادم اخرشم نشد
همش failed میشه نتونستم دانگریدش کنم تماما هم همون راحی رو رفتم که شما گفتید ببینم اصلا میشه من گوشیمو که از چین خریدم ورژن چینیه برش گردونم به اروپایی یا اماراتی یا باید رام 2.3.5 چینی بزنم بهش؟:dy::dy::dy:

نه میتونید رام اروپا یا خاور میانه رو بریزید
یه روش جدید روت اومده که ۲.۳.۶ رو روت میکنه
میتونید در.xda و فروم مربوط به razr پیداش کنید
همونجا من یه تاپیک دارم که از طریق اون میتونید رام خاور میانه رو نصب کنید

Sliced by my Razr on Tapatalk

hajiii
14-02-2012, 03:21
نه میتونید رام اروپا یا خاور میانه رو بریزید
یه روش جدید روت اومده که ۲.۳.۶ رو روت میکنه
میتونید در.xda و فروم مربوط به razr پیداش کنید
همونجا من یه تاپیک دارم که از طریق اون میتونید رام خاور میانه رو نصب کنید

sliced by my razr on tapatalk

اقا میشه یک لینک به من بدید نمیتونم پیداش کنم

zeidof
14-02-2012, 12:05
اقا میشه یک لینک به من بدید نمیتونم پیداش کنم

forum.xda-developers.com/showthread.php?p=36

Sliced by my Razr on Tapatalk

hajiii
15-02-2012, 01:15
forum.xda-developers.com/showthread.php?p=36

Sliced by my Razr on Tapatalk

اقا دستتون درد نکنه بالاخره روت شد داشتم خفه میشدم حالا یه زحمت دیگه رام کاستوم خوب یا ics رو چجوری نصب کنم میشه کمک کنید رام خوب سراغ دارید:bo:

zeidof
15-02-2012, 10:44
اقا دستتون درد نکنه بالاخره روت شد داشتم خفه میشدم حالا یه زحمت دیگه رام کاستوم خوب یا ics رو چجوری نصب کنم میشه کمک کنید رام خوب سراغ دارید:bo:

فعلا همه رام های کاستوم این مشکل رو دارن که موتوکست رو از دست میدید،
باید کمی صبر کنید

Sliced by my Razr on Tapatalk

GoLPeSaR
17-02-2012, 14:53
من طبق گفته پست 2 پیش رفتم ولی روت نشد

بعد نصب برنامه razr boot

وقتی دکمه booststrap recovery را فشار میدم یه پیغام خطا میاد

GoLPeSaR
17-02-2012, 19:21
http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2683955&postcount=324