PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {آموزش} تغییر فرکانس cpu در بادا 2



MISAGH
09-12-2011, 13:04
آموزش تغییر فرکانس cpu در بادا 2




http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=663111&stc=1&d=1323424250


1 - شماره گیر خود را باز کنید و این شماره رو وارد کنید ستاره مربع 197328640 مربع

سپس شماره 8 را وارد کنید



http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=663112&stc=1&d=1323424250


دوباره شماره 8 را بزنید


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=663113&stc=1&d=1323424250


حالا به شما نشان می دهد که cpu شما در حالت Dynamic Level هست


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=663114&stc=1&d=1323424250

حالا شماره 1 رو بزنید


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=663115&stc=1&d=1323424250

دوباره شماره 1 را بزنید
سپس # را برای برگشت کلیک کنید


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=663118&stc=1&d=1323424250

حالا برای اینکه مطمعن شوید که cpu شما روی 1 گیگاهرتز تنظیم شده این کار را بکنید

شماره گیر خود را باز کنید و این شماره رو وارد کنید ستاره مربع 197328640 مربع


شماره 4 را کلیک کنید


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=663119&stc=1&d=1323424250


شماره 8 را کلیک کنید


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=663120&stc=1&d=1323424250


حالا شماره 1 را بزنید می بینید که cpu شما روی 1 گیگاهرتز تنظیم شده هست


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=663121&stc=1&d=1323424250

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=663124&stc=1&d=1323424250




برای مصرف کمتر باتری cpu رو برای روی حالت Dynamic Level بزارید

الیته خودم این کار رو در بادا 1 و 1.2 کردم جواب داد . /

Davood_titan
15-12-2011, 14:27
مشکلی براش پیش نمیاد ؟؟

jetdroid
15-12-2011, 14:38
مشکلی براش پیش نمیاد ؟؟
روی Dynamic بزارید تا خیالتون راحت باشه.

behzad_648
23-12-2011, 17:53
این عمل صددر صد تو مصرف باتری تاثیر داره(کاهش میده)
آیا روی بادا 1.2 هم کارسازه؟ و اینکه این عمل ماندگاره یعنی با روشن و خاموش کردن ثابت میمونه؟

VIVASAMSUNG
23-12-2011, 18:05
برای بادا 1.2 نیازی نیست!
چون که cpu خودش روی همین ست شده! توی ورژن های قبلی بادا 2 هم 1 گیگ بود توی آخرین ورژنش کم شده که احتمالا توی ورژن رسمی درست می شه! من تست کردم خیلی توی باطری تاثیر چشمگیری نداشت!

behzad_648
05-01-2012, 22:06
من اون کد رو ، رو ورژن s8530_xeh_s8530xxkl6_s8530oxdkl2 زدم ولی یه چیز دیگه آور!!!