PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام گلکسی2 کوک شده با بیس Android4 توسط سامسونگ (کوک شده رسمی)



hasan star
14-12-2011, 15:40
دوستان داشتم توی نت می گشتم که دیدم آندرید 4 از طرف شرکت سامسونگ به صورت کاستم واسه اس 2 زده شده گفتم بیام و اینجا برای شما قرار بدم

اینم لینک منبع:


http://www.sammobile.com/2011/12/14/exclsuive-android-4-0-1-by-samsung-for-sgs2-custom/

این رام به دلیل اینکه شرکت سامسونگ اونو پشتیبانی کرده از باگ خیلی کمی برخورداره.
این لینک دانلود:
329.8 MB


http://hotfile.com/dl/137476445/51a9d34/I9100XXKP1_SamMobile.com_Android_4.0.1_CUSTOM.rar. html

پسورد فایل هم:


samfirmware.com

تشکر یادتون نره برید حالشو ببرین. :dn:

اگه کسی هم لینک مستقیم شده اش رو بذاره ممنون میشم.
توی پست بعدی براتون فیلمش رو هم میذارم.
برنامه فیس آنلاک هم روی آندرید 4 پشتیبانی میشه (تشخیص چهره)

hasan star
14-12-2011, 16:20
اینم از فیلم گرفته شده پس از نصب.
همونطور که در فیلم میبینید وای فای، آنتن دهی، و فیس آنلاک کار میکنه.
تشکر ....

arminoptic
14-12-2011, 16:29
آقا دستت بی بلا...فارسیش چی میشه

architect_afshi
14-12-2011, 16:33
سلام شما این رام رو نصب هم کردین و اینکه می شه بعد ار نصب این رام به نسخه 2.3.6 فلش زد ?

*r.E.Z.a*
14-12-2011, 16:34
طریقه نصب ؟؟
این رام 3 فایل یا تک فایل

architect_afshi
14-12-2011, 16:36
طریقه نصب ؟؟
این رام 3 فایل یا تک فایل

3 فایل .

a_rooh2002
14-12-2011, 16:38
سلام..
آقا اگه كاستومه پس
بيس اين رام چيه؟ روي 2.3.5 xxki3 ميشه نصبش كرد يا نه؟
يا بايد بريم 2.3.6 ؟

mamad CJ
14-12-2011, 16:43
این سامسونگ نمیخواد دست از تاچ ویز بکشه؟

ممنون داداش

hasan star
14-12-2011, 16:51
دوستان تا اونجا که من میدونم آندرید 4 خودش فارسی رو کامل ساپورت میکنه. حتی منو هارو هم به صورت فارسی داره.
چون رام رو خود سامسونگ زده میشه رو هر رامی نصب کرد.
من خودم نتونستم دان کنم چون با هات فایل مشکل دارم نمیدونم 3 یا 1 فایله.
اگه زیپ باشه خوب از ریکاوری CWM نصب میشه.
اگه 3 فایله با ادین نصب میشه اگه تک فایل و با پسوند tar یا mdf هست با ادین و بدون تیک ریپارتیشن نصب میشه.
خودمونیم چه زود ترکوند این آندری4.
با سپاس.

hasan star
14-12-2011, 17:01
من خودمم تو کفش هستم اگه کسی لیچ واسه مستقیم کردن لینک داره و بزاره ممنون میشم.


کوزه گر با کوزه شکسته آب میخوره

architect_afshi
14-12-2011, 17:06
چرا این رام کاستوم هست ؟

omid.jesh
14-12-2011, 17:12
چرا این رام کاستوم هست ؟

چون سامسونگ گفته اوایل کریسمس رام ارجینال رو میزنه اینا رو میزنه تا اگه کسی ایراداتی توش دید یا نظریه ای داشت به سایت ارجا بده. و یا برنامه نویسان نسخه های برنامه هایی که بر پایه ی آندرید 4 رو با این تست کنن که مشکلی نداشته باشه.
مثل ویندوز 8 که یه ورژن دولوپر زد(یا همون ارتقا دهنده)

hadijoon_1988
14-12-2011, 17:19
کسی نصب نکرده؟یکی لینک مستقیم بذاره دیگه:cv:

Dunham
14-12-2011, 17:37
لینک مستقیم :

I9100XXKP1_SamMobile.com_Android_4.0.1_CUSTOM.rar - 329.8 MB (http://www.uploadbaz.com/x3i3ckiibchj)

رام 3 فایله هستش و بدون تیک Re Partition فلش زده بشه .
به گفته ی sammobile بعد از نصب ممکنه خود به خود سیستم ری استارت بشه . بعضی از برنامه ها Force Close بدن .

rbm2020
14-12-2011, 17:43
link (http://meybod.s104.rapidbaz.com/premium/2616e15fd65e1d4092cc092609a68da2/4ee8b4e4/s104.eu./25930385?I9100XXKP1_SamMobile.com_Android_4.0.1_CU STOM%21.rar)

چک کنید ببینید میتونید دانلود کنید یا فقط برای آی پی خودم مستقیم شده

architect_afshi
14-12-2011, 17:44
کسی نصب نکرده؟یکی لینک مستقیم بذاره دیگه:cv:
چرا دوست عزیز نصب کردم .

hasan star
14-12-2011, 17:46
link (http://meybod.s104.rapidbaz.com/premium/2616e15fd65e1d4092cc092609a68da2/4ee8b4e4/s104.eu./25930385?I9100XXKP1_SamMobile.com_Android_4.0.1_CU STOM%21.rar)

چک کنید ببینید میتونید دانلود کنید یا فقط برای آی پی خودم مستقیم شده

تشکر کار میکنه.

*r.E.Z.a*
14-12-2011, 17:49
چرا دوست عزیز نصب کردم .

اقا چطوره سرعتش خوبه داغ نمیکنه با خیال راحت میشه نصب کرد

hadijoon_1988
14-12-2011, 17:58
چرا دوست عزیز نصب کردم .

face unlock کار میکنه؟چه جوریاست؟:dy:

milad2002
14-12-2011, 18:03
رام روت شدست ؟ دوستانی که نصب کردن نمی خوان اطلاعات بیشتری بدن ؟؟؟
فارسی داره ؟

architect_afshi
14-12-2011, 18:04
1.فارسی رو کامل ساپورت می کنه .
2.ویبره بسیار نرمی داره .
3.یجورایی حرفه ای .
4.بنظرم گوشی داغ می کنه .
5. زمان ریستارت تک ویبره و خامش دو ویبره .
6.موقع انتخاب کردن یه کادر قرمز می ندازه .
7.آیکن هاش شبیه رام 2.3.6 شده .
8.اضافه شدن data usage در ستینگ .
رام خوبیه بنظرم .

architect_afshi
14-12-2011, 18:09
face unlock کار میکنه؟چه جوریاست؟:dy:
آره ولی نمی دونم چرا کیفیت دوربین عقب و جلو یجوراییه .

milad2002
14-12-2011, 18:10
1.فارسی رو کامل ساپورت می کنه .
2.ویبره بسیار نرمی داره .
3.یجورایی حرفه ای .
4.بنظرم گوشی داغ می کنه .
5. زمان ریستارت تک ویبره و خامش دو ویبره .
6.موقع انتخاب کردن یه کادر قرمز می ندازه .
7.آیکن هاش شبیه رام 2.3.6 شده .
8.اضافه شدن data usage در ستینگ .
رام خوبیه بنظرم .

دوست من می دونم زوده اما می خواستم بدونم مصرف باتریش چطوره
و اینکه روت شده هست یا نه ...

ممنون میشم یک مقدار اطلاعات بیشتری از این رام به من بدید

hadijoon_1988
14-12-2011, 18:10
6.موقع انتخاب کردن یه کادر قرمز می ندازه
رام خوبیه بنظرم .

اون کادر قرمز رو تو ویدیو دیدم خیلی ضایست که نمیشه حذفش کرد؟

milad2002
14-12-2011, 18:11
آره ولی نمی دونم چرا کیفیت دوربین عقب و جلو یجوراییه .

مطمئنی ؟

architect_afshi
14-12-2011, 18:11
رام روت شدست ؟ دوستانی که نصب کردن نمی خوان اطلاعات بیشتری بدن ؟؟؟
فارسی داره ؟
والا یه قسمت دولوپر داره ولی نمی دونم .

hadijoon_1988
14-12-2011, 18:12
آره ولی نمی دونم چرا کیفیت دوربین عقب و جلو یجوراییه .

حتما بخاطر اینکه هنوز کامل نیست و یه سری مشکلات داره

NOKIA TITAN
14-12-2011, 18:14
سلام
دوستانی که نصبیدن یه توضیحی بدن چه چیزی توی این رام کار نمیکنه!!

architect_afshi
14-12-2011, 18:15
مطمئنی ؟
نمی گم بده نصب به ورژن پایین تر فوکوس جالبی بداره و یه مقدار زمان تایپ مسیج یه کوچولو کنده

architect_afshi
14-12-2011, 18:17
در قسمت ستینگ بخشی داره به نام دولوپر واقعا بی نظیره .

hadijoon_1988
14-12-2011, 18:19
در قسمت ستینگ بخشی داره به نام دولوپر واقعا بی نظیره .

چیکار میکنه که بی نظیره؟؟؟

tahir
14-12-2011, 18:20
من خودمم تو کفش هستم اگه کسی لیچ واسه مستقیم کردن لینک داره و بزاره ممنون میشم.


کوزه گر با کوزه شکسته آب میخوره

www.expressleech.com

architect_afshi
14-12-2011, 18:22
نمی دونم چرا ژیروسکوپ در منو اصلی کار نمی کنه ؟!

architect_afshi
14-12-2011, 18:27
چیکار میکنه که بی نظیره؟؟؟

باید دید و باهاش کار کرد مثلا HDCP Cheching - pointer location - show touches - show cpu usage - force gpu rendering- windows animated scale یجورایی مثل کنترل پنل .

C0D3R
14-12-2011, 18:28
تشکر از استارتر عزیز بخاطر معرفی رام,
عنوان تاپیک ویرایش شد

*r.E.Z.a*
14-12-2011, 18:28
به نظر میاد این رام ایراد داره من اینو نصب نمی کنم تا ببینیم رام کاملترش کی میاد

delster
14-12-2011, 18:32
اینم یه لینک مستقیم مشتی

http://vistaupload.com/fneb4x2eci0s

mehrzad1363
14-12-2011, 19:01
فایلهای ویدوئویی فول اچ دی رو درست پخش میکنه؟

دوربینش فول اچ دی رو به درستی فیلمبرداری میکنه؟

در اتصال به کامپیوتر یو اس بی (مس اتورج) مشکل خاصی نداره

در اتصال به کامپیوتر کیز به درستی گوشی رو میشناسه؟

وباقی مشکلاتی که روی آندروید 4 پورت شده شاهدش بودیم به درستی کار می کنن؟؟؟؟؟؟

architect_afshi
14-12-2011, 19:24
فایلهای ویدوئویی فول اچ دی رو درست پخش میکنه؟

دوربینش فول اچ دی رو به درستی فیلمبرداری میکنه؟

در اتصال به کامپیوتر یو اس بی (مس اتورج) مشکل خاصی نداره

در اتصال به کامپیوتر کیز به درستی گوشی رو میشناسه؟

وباقی مشکلاتی که روی آندروید 4 پورت شده شاهدش بودیم به درستی کار می کنن؟؟؟؟؟؟

1.والا اینو تست نزدم چون fhd الان ندارم .
2.همونطوری که گفتم کیفیت دوربینش آچنان جالب نیست نسبت به 2.3.6 مثلا نمی شه فوکوس کرد .
3.مشکلی بدیدم فقط نمی دونم چرا زمانی که داره با کامپیوتر شباژ می شه آیکن باطریه ثابت هست .
4.والا همه چی خوب کار می کنه ولی وایرلس رو نمی شه خاموش کرد .
و از همه مهمتر سرعت فیس دیتکشن بالایی داره .

m2n69
14-12-2011, 20:02
اصلا رام خوبی نیست خیلی باگ داره
من نصب کردم
به هیچ کس هم پیشنهاد نمیکنم
ویبره مشکل داره
خیلی هم با تاخیر زنگ میخوره ( حدود 5 ثانیه تا 10 ثانیه )

architect_afshi
14-12-2011, 20:36
اصلا رام خوبی نیست خیلی باگ داره
من نصب کردم
به هیچ کس هم پیشنهاد نمیکنم
ویبره مشکل داره
خیلی هم با تاخیر زنگ میخوره ( حدود 5 ثانیه تا 10 ثانیه )

من مشکلی با زنگ خوردن ندارم فقط زمان تایپ مسیج طول می کشه

fayag1
14-12-2011, 21:38
برای بار اول تا نیم ساعت گوشی در حال اسکن حافظه است البته بدون هیج نتیفیکیشنی
برای اینپرت شماره ها از کارت حافظه باید اول یه کانتکت الکی بسازید تا منو فعال بشه و بتونید شمارهاتون رو اینپورت کنید !!!!!
گوشی بشدت داغ میکنه و مصرف باطریش هم خیلیییییییییی زیاده
ذوربین قاطی زیاد داره
در کل بعد از نصب رام یه ساعتی نباید با گوشی کار داشته باشید وگرنه کلی پیام خطا می بینید

*r.E.Z.a*
14-12-2011, 21:47
حالا که رام کوک شدش اومده چقدر طول میکشه که آپدیت کنن

mr.8008
14-12-2011, 21:48
یعنی برتری خاصی نداره که زدنش با این مشکلاتی که داره بیارزه ؟

hasan star
14-12-2011, 21:59
من مشکلی با زنگ خوردن ندارم فقط زمان تایپ مسیج طول می کشه

اگه تو تنظیمات دستکاری کنی درست میشه
سرعت تایپ+نوار قرمز حین لمس کردن.
واسه مصرف زیاد باطری خوب نور صفحه رو هم به اتوماتیک تغییر بدید.
بار اولم به خاطر لود کردن و خوندن تمام فایلها ست که گرم میکنه.

hadijoon_1988
14-12-2011, 22:29
تو security چرا faceunlock نداشت واسه من؟تو ویدیو بود که

hasan star
14-12-2011, 22:40
واسه تنظیم کردن بهتره زبان گوشی رو فارسی کنید و به قسمت های خودشون برید.
مثلا واسه تایپ به قسمت زبان و ورودی برید دکمه تنظیمات صفحه کلید(سه تا خط رو همدیگس) اونو بزنید به تنظیمات پیشرفته برید بعد به قسمت تاخیر در رد کردن کلید نمایشی برید و اونو به بدونه تاخیر تبدیل کنید.
اون نوار قرمز هم به گزینه های برنامه نویس برید به جز رفع عیب یو اس بی بقیه تیک هارو بردارید.
واسه مصرف باتری نور صفحه رو به اتومات تغییر بدید
و...
همه رو من بگم؟؟؟ خودتون باید دیگه بلد باشید.......دی

hasan star
14-12-2011, 22:41
تو security چرا faceunlock نداشت واسه من؟تو ویدیو بود که

یه بار گوشی رو ریست کامل بکن ببین میاد؟؟؟؟
من که دارم اسکرین بذارم؟؟؟

NOKIA TITAN
14-12-2011, 23:06
از حالت فشرده که در آوردم 4 فایل داد.
cernel
phon= modem
pda= code
apboot ?
این apboot همون csc هست؟

hamidsadra
14-12-2011, 23:44
از حالت فشرده که در آوردم 4 فایل داد.
cernel
phon= modem
pda= code
apboot ?
این apboot همون csc هست؟

apbootبرای bootloader هست


bootloader: I9100_APBOOT….

pda: I9100_CODE….

phone: MODEM_I9100XXKP1…

بعد از پایان فلس فایل kernel رو دوباره در Pda قرار بدین و فلش بزنین :

pda: I9100_KERNEL…

<A.M.I.R>
14-12-2011, 23:50
یه بار گوشی رو ریست کامل بکن ببین میاد؟؟؟؟
من که دارم اسکرین بذارم؟؟؟

دادا یه اسکرین بذار ببینیم چه جوریه؟؟

bizbilak
15-12-2011, 01:17
ترتیب قرار دادن فایل های این رام توی اودین رو میشه بگید؟

C0D3R
15-12-2011, 01:55
ترتیب قرار دادن فایل های این رام توی اودین رو میشه بگید؟

سلام
دوست عزیز به این لینک (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2273151&postcount=1)مراجعه کنین نحوه نصب رامهای 3 فایله رو یاد میگیرین

pooria2014
15-12-2011, 02:24
سلام دوستان گل .

ایا ورژن رسمی تا اول سال میلادی برای گالسکی2 می اید یا خیر ؟Android4

ایا ممکنه در در رام اصلی که قرار هست بیاید زبان فارسی داشته باشه وکیفیت دوربین وعکس بر داری بهتر بشه .ودر اخر من ورژن 2.3.5 خاورمیانه را ریختم .ایا از این رام استفاده کنم یا صبر کنم رام اصلی اندورید4 بیاید ممنون دوستان توضیح دهید ..

m2n69
15-12-2011, 08:39
apbootبرای bootloader هست


bootloader: I9100_apboot….

Pda: I9100_code….

خطرناکترین کار ممکن استفاده از این فایله
خدایی اگه استفاده اش نکنین هیچ مشکلی پیش نمیاد

hadijoon_1988
15-12-2011, 09:49
دوبار نصب کردم با دو روش متفاوت :dz: یکبار فایل کرنل رو گذاشتم توcsc نصب شد یه بارم کرنل رو اصلا نذاشتم و csc رو خالی گذاشتم ولی بازم نشد.face unlockam نداشت:dy:

m_a0072000
15-12-2011, 11:10
این رام روت شده ؟؟؟

ali55mah
15-12-2011, 11:30
این رام روت شده ؟؟؟
خير دوست عزيز روت نشده!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان من هم با در روش مختلف نصبيدم ولي نوار قرمزه هم نميره!
face unlouk هم نيست!
به اينترنتم كانكت نميشه تمام راهارو تست كردم!
:ak::ak::ak:

hasan star
15-12-2011, 13:31
دادا یه اسکرین بذار ببینیم چه جوریه؟؟

اینم اسکرین البته من رو به دیوار گرفتمش.
باید صورت رو تو اون دایره قرار بدید تا چراغ ها روشن بشه.
شرمنده دیر فرستادم چون روی گوشی کسی دیگه تست کردم خودم اس1 دارم .
وطرف تا حالا در دسترس نبود.

hasan star
15-12-2011, 13:35
خير دوست عزيز روت نشده!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان من هم با در روش مختلف نصبيدم ولي نوار قرمزه هم نميره!
Face unlouk هم نيست!
به اينترنتم كانكت نميشه تمام راهارو تست كردم!
:ak::ak::ak:

نمیدونم شاید از رام پایه (بیس) باشه.
این دوست ما هم نمیدونه کدوم ورژن رو نصب کرده.(فقط میدونه که نسخه اروپایی بوده.)

masoud tablet
15-12-2011, 15:07
سلام بچه ها....
من نمیدونم چرا وقتی رام رو نصب می کنم اینگار روی رامی که الان دارم نصب میشه...
هیچ تغیری نمی‌کنه....فقط کم با زیاد کردن صدا عوض شده با ستینگ...
چی کار کنم که درست نصب شه....
رامم هم i3 هستش...

hadijoon_1988
15-12-2011, 16:32
نمیدونم شاید از رام پایه (بیس) باشه.
این دوست ما هم نمیدونه کدوم ورژن رو نصب کرده.(فقط میدونه که نسخه اروپایی بوده.)

دوست عزیز شما فایلها را چه جوری تو odin قرار دادی؟

elvis_123ak
15-12-2011, 16:48
دوستان بنظر شما با توجه به باگهايي كه داره ارزش نصبيدن رو داره يا منتظر رام اصلي سامسونگ بمونيم بهتره؟

Dunham
15-12-2011, 17:33
روش فلش زدن این رام :
فایل I9100_APBOOT_I9100XXKP1_CL16459_REV02_eng_mid_ship .tar.md5 را به عنوان BootLoader انتخاب کنید .
فایل I9100_CODE_I9100XXKP1_CL16459_REV02_eng_mid_ship.t ar.md5 را به عنوان PDA انتخاب کنید .
فایل MODEM_I9100XXKP1_REV_02_CL1085642.tar.md5 را به عنوان Phone انتخاب کنید .

فایل I9100_KERNEL_I9100XXKP1_CL16459_REV02_eng_mid_ship .tar.md5 را نیاز نداریم چون کرنل هستش و در فایلی که به عنوان PDA انتخاب کردیم وجود داره و نصب میشه .

بعد از بوت شدن گوشی به هیچ چیز دست نزنید ! بعد از 20 دقیقه گوشی را ری استارت کنید .

ادیت : من به همون KL1 برگشتم !

ali55mah
15-12-2011, 19:00
دوستان از نظر گرافيكي خيلي باگ داره!
البته با تشكر از حسن آقا كه اين رامو معرفي كردن!

m2n69
15-12-2011, 20:29
کاری نداره که
code , modem
همین 2 تا فایل
البته فایل پیت هم نیازه

saeednew
15-12-2011, 21:10
دوستان من به علت مشکلات زیاد این رام خواستم برگردم به kj2 ولی متاسفانه بعد از فلش گوشی روی بوت میمونه و هی لوگوی s رو تکرار میکنه! راهنمایی کنین لطفا

mototopol
15-12-2011, 21:33
دوستان من به علت مشکلات زیاد این رام خواستم برگردم به kj2 ولی متاسفانه بعد از فلش گوشی روی بوت میمونه و هی لوگوی s رو تکرار میکنه! راهنمایی کنین لطفا

سلام
بعد از نصب رام هر دوتا وایپا رو انجام بده درست میشه
اگه نشد بعد از وایپ دوباره فلش برن و بعدش وایپ کن

saeednew
16-12-2011, 00:52
سلام
بعد از نصب رام هر دوتا وایپا رو انجام بده درست میشه
اگه نشد بعد از وایپ دوباره فلش برن و بعدش وایپ کن

مرسی داداش. با وایپ درست شد.

TElitex
16-12-2011, 05:11
دوستان من تازه gs2 گرفتم از 4 برگردوندم به kj2 ولی رو لوگو گیرمیکنه توضیح درحد مبتدی بدید چیکارکنم لطفا

2alis
16-12-2011, 09:42
دوستان من تازه gs2 گرفتم از 4 برگردوندم به kj2 ولی رو لوگو گیرمیکنه توضیح درحد مبتدی بدید چیکارکنم لطفا

بعد از نصب رام هر دوتا وایپا رو انجام بده درست میشه

arya1
16-12-2011, 14:39
سلام وای فاش کار میکنه؟؟؟
هر کاری میکنم وای فای رو اسکن نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
را حلشو کسی بلده

hadijoon_1988
16-12-2011, 15:24
سلام وای فاش کار میکنه؟؟؟
هر کاری میکنم وای فای رو اسکن نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
را حلشو کسی بلده

دوست عزیز این رام مشکل داره هنوز کامل نشده

RadeoN
16-12-2011, 16:45
\
اون نوار قرمز هم به گزینه های برنامه نویس برید به جز رفع عیب یو اس بی بقیه تیک هارو بردارید.
\

من اینکارو کردم ولی کادر قرمز نرفت..!!

NOKIA TITAN
16-12-2011, 18:58
سلام
منم نصبیدم که با تاچ ویز چنگی به دل نمی زد انگار روی رام قبلیم نصب شده بود
تقریبا میشه گفت که 95% زبان فارسی رو ساپورت میکنه
موقع زنگ خوری وقتی صفحه روشنه بلافصله میزنگه اما اگه خاموش باشه نه
وای فای تعطیل
نمایش عکس ضعیفه و از عکس کات میده
فیلم برداری فول اچ دی بهتر شده اما انگار توی عکس خبری از اتو فوکوس نیست
قسمت لوگ از دفتر تلفن جدا شده که این یکی خوبه
قسمت تاریخچه هم خیلی بهتر شده و بجای 6 گزینه 10تا من خودم تست زدم که عالیه
کادر قرمزش خیلی تو ذوقه
صدای مخاطب انگار بلندتر شده در حین مکالمه
توی قسمت storage خیلی خوب موارد اشغال حافظه رو جدا کرده عکس-ویدئو-برنامه و...
در کل با تاچ ویز جالب نیست و تغییر غیر قابل تشخیص هست.

arashdn
16-12-2011, 19:08
این چرا face unlock نداره؟؟؟
هر چی گشتم نبود ....

"Jessica"
16-12-2011, 19:19
واسه منم وا فای کار نمیکنه
چند بار نصب کردم اما face unlock اصلا نیستش
بعضی جاها ارور میده
مصرف باتری بد نیست
ویبرش نرمتر شده
وقتی صفحه خاموشه و زنگ میزنن دیر زنگ میخوره بعضی وقتا هم اصلا زنگ نمیخوره بعد میس کالش هست!!
در کل باگ زیاده..

arashdn
16-12-2011, 19:46
اصلی ترین فایده این رام اینه که دو تا چیز داره
1- پی میبریم آندورید 4 به زودی برای گالاکسی 2 میاد
2- به تیم سیانوژن کمک میکنه تا خیلی از باگهاشونو روی ورژن 9 حل کنن ......

hadijoon_1988
16-12-2011, 19:52
قضیه چیه؟چرا واسه بعضی ها face unlock داره. واسه بعضی ها نداره؟منم دوبار نصب کردم نداشت.فقط 2 نفر گفتن داره. به قول دوستمون پی میبریم که به زودی نسخه 4 میاد البته خداکنه سامسونگ دست برداره از این تاچ ویز چون واقعا دیگه تکراری شده:be:

pooyanscrewchi
17-12-2011, 15:13
دوستان ،با این تفاسیر فکر میکنید نسخه ی اصلی کی میاد ؟؟؟

trivium
17-12-2011, 20:54
دوستان ،با این تفاسیر فکر میکنید نسخه ی اصلی کی میاد ؟؟؟

این سامسونگ تا بخواد یه ورژن آپدیت بشه بده آدمو دق میده

amin-se
18-12-2011, 22:48
سامسونگ دومین رام کاستوم اندروید 4.0.1 رو برای اس 2 ریلیز کرد : XXKP2

http://www.sammobile.com/2011/12/18/exclusive-second-android-4-0-1-by-samsung-for-sgs2-custom

و این هم لینک دانلود:

http://hotfile.com/dl/137825514/71f0196/I9100XXKP2_SamMobile.com_Android_4.0.1_CUSTOM.rar. html

گفته شده این رام یک مقدار سریعتر هست ولی هنوز تعدادی اشکال داره

http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2011/12/I9100XXKP2.jpg

hadijoon_1988
19-12-2011, 11:57
سامسونگ دومین رام کاستوم اندروید 4.0.1 رو برای اس 2 ریلیز کرد : XXKP2

http://www.sammobile.com/2011/12/18/exclusive-second-android-4-0-1-by-samsung-for-sgs2-custom

و این هم لینک دانلود:

http://hotfile.com/dl/137825514/71f0196/I9100XXKP2_SamMobile.com_Android_4.0.1_CUSTOM.rar. html

گفته شده این رام یک مقدار سریعتر هست ولی هنوز تعدادی اشکال داره

http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2011/12/I9100XXKP2.jpg
دوستان کسی اینو نصب نکرده؟قبلی که افتضاح بود. لینک مستقیم اگه میشه یکی بذاره ثواب داره:ax:

RadeoN
19-12-2011, 15:39
من xxkp2 رو نصب کردم تا اینجا اندکی افزایش سرعت حس کردم و بهبود تاچ بهتره تا ورژن پایدار صبر کنید..

hadijoon_1988
19-12-2011, 17:49
لینک مستقیم XXKP2 (http://hadijoon1988.s105.rapidbaz.com/premium/b68746a9e69b87966609e0f8efaa4a8b/4eef39f9/s105.us./26094998?I9100XXKP2_SamMobile.com_Android_4.0.1_CU STOM%21.rar)

jani kaj
19-12-2011, 17:53
سلام این رام رو گوشی منم نصب میشه
فقط5530

*r.E.Z.a*
19-12-2011, 17:57
نه این رام فقط برا گوشی های آندرید قابل نصبه

call of wolf
19-12-2011, 17:59
نه این رام فقط برا گوشی های آندرید قابل نصبه

ولی فکر کنم نصب بشه
باید رام گوشی شما حداقل 8 گیگ باشه :ca:

jani kaj
19-12-2011, 18:02
آخرش چی شد نصب میشه یا نه

*r.E.Z.a*
19-12-2011, 18:04
آخرش چی شد نصب میشه یا نه

نه نه
اینو شک ندارم نصب نمیشه بابا جان:bi:

soft_b
19-12-2011, 18:52
آخرش چی شد نصب میشه یا نه

پسر خوب اگه بالای تاپیک رو خونده باشی نوشته بخش تخصصی گوشی های آندروید -گلکسی اس 2 ...
شما باید به بخش گوشی های نوکیا با سیستم عامل سیمبین مراجعه کنی
:by:

choopan
19-12-2011, 18:53
آخرش چی شد نصب میشه یا نه


سیستم عامل گوشی های نوکیا رو نمیشه به اندروید تغییر داد.

.Infernal
19-12-2011, 19:26
این سامسونگ چرا همچین میکنه/خب باید خودشون تست کنن اگه باگ داره نذارن برای دانلود....

hadijoon_1988
19-12-2011, 19:39
این سامسونگ چرا همچین میکنه/خب باید خودشون تست کنن اگه باگ داره نذارن برای دانلود....

حتما واسه دلگرم کردن کاربراش اینکارو میکنه که نشون بده داریم روش کار کنیم :dz:

jani kaj
19-12-2011, 19:55
از همه اساتید معذرت می خوام تایپیک اشتباه بود

hadijoon_1988
19-12-2011, 20:49
چقدر مسخرست اینکه با قبلی هیچ فرقی نکرده :dy: من توی قبلی face unlock نداشتم و wifi هم کار نمیکرد. توی اینم همین مشکلارو دارم

Jamy
24-12-2011, 13:19
من رو 2تا گوشی چک کردم face unlock فقط رو گوشی های سری اول که چینی نیست میاد اما رو این جدید ها نمیاد جالب بود ببینید برا شما هم اینجوری است

hadijoon_1988
24-12-2011, 14:14
من رو 2تا گوشی چک کردم face unlock فقط رو گوشی های سری اول که چینی نیست میاد اما رو این جدید ها نمیاد جالب بود ببینید برا شما هم اینجوری است

یعنی فقط رو کره ای میاد؟ماله من چینه و نمیاد

Jamy
25-12-2011, 23:25
یعنی فقط رو کره ای میاد؟ماله من چینه و نمیاد
درسته من که تست کردم اینجوری بود

yusefy
26-12-2011, 09:11
مال منم کره ای فیس آنلاک اومد ولی چه ربطی به کره ای و چینی بودن داره دوستان؟!! جالبه!:bn:
ولی این رام خیلی کار داره که کارامد شه الان نمیشه بیشتر از یه ساعت تحملش کرد!:au:

pooria2014
27-12-2011, 02:38
سلام دوستان قرار بور نسخه کامل تا قبل از 2012 بیاید ایا ممکنه همین روزها ابدیت بشه دوستان گل ؟

hadijoon_1988
27-12-2011, 09:29
سلام دوستان قرار بور نسخه کامل تا قبل از 2012 بیاید ایا ممکنه همین روزها ابدیت بشه دوستان گل ؟

کارای اینا حساب کتاب نداره در عرضه یه هفته دوتا رام ناقص دادن حالا دیگه معلوم نیست شایدم بدن

loverx5
27-12-2011, 11:15
بعیده تا 2 ماه دیگه رام درست حسابی و بدون باگ بیاد

aggus
27-12-2011, 12:03
اینا مرموز بازیشونه
بخوان همین فردا میدن بیرون

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

SHADOW . PRO
27-12-2011, 13:06
این رام رو نصب کنم یا نه من که کلی تو این تاپیک گیج شدم و اکثرا هم میگن بدرد نمیخوره :dx:

hadijoon_1988
27-12-2011, 13:11
این رام رو نصب کنم یا نه من که کلی تو این تاپیک گیج شدم و اکثرا هم میگن بدرد نمیخوره :dx:

نه داداش نصب نکن

trivium
27-12-2011, 16:49
این رام رو نصب کنم یا نه من که کلی تو این تاپیک گیج شدم و اکثرا هم میگن بدرد نمیخوره :dx:

واسه ی یه تست کوچولو خوبه
من فقط 5تا مشکل باهاش داشتم ، وگرنه همه چیز خوب بود.
ولی حیف که همین 5تا مشکل خیلی اساسی بودن
یکی سرعت بود ، یکی تاچ ، یکی زنگ خوردن ، وای فای و آخریش اینکه من با دوربینش مشکل داشتم

ahmadreza1368
27-12-2011, 20:06
منم مشکل بزرگی که داشتم تو نت گرم میشد در حدی که روش گوشت رو میشد کباب کرد ولی با فیس انلاک خیلی حال کردم