PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاستوم فریمور s8530xpkh3 تمام فارسی



MISAGH
16-12-2011, 20:49
بالا خره یکی از دوستان هکر توانست فارسی به گوشی S8530 بیاره هم برای خودن هم برای نوشتن فارسی

زبان های که ساپورت میشه

English
korean
Indonesian
Vietname
Thai
Chinese_S
MALAY
Aarabic
Farsi
Urdu
Hebrew

باگ :

نمی تونید از صفحه عکس بگیرید
تمام باگ های که در فریمور S8530XPKH3 در این فریمور هم هست

:atten: در این نسخه با صفحه ابی بعد از فلش زدن مواجعه می شود که باتری گوشی در اورده و دوباره فلش کنید

لینک دانلود

http://www.multiupload.com/87D60BWETZ

Bootfiles

http://www.multiupload.com/XOD0WASL3S

mehrdad5386
16-12-2011, 21:39
بالا خره یکی از دوستان هکر توانست فارسی به گوشی S8530 بیاره هم برای خودن هم برای نوشتن فارسی

زبان های که ساپورت میشه

English
korean
Indonesian
Vietname
Thai
Chinese_S
MALAY
Aarabic
Farsi
Urdu
Hebrew

باگ :

نمی تونید از صفحه عکس بگیرید
تمام باگ های که در فریمور S8530XPKH3 در این فریمور هم هست

:atten: در این نسخه با صفحه ابی بعد از فلش زدن مواجعه می شود که باتری گوشی در اورده و دوباره فلش کنید

لینک دانلود

http://www.multiupload.com/87D60BWETZ

Bootfiles

http://www.multiupload.com/XOD0WASL3S

سلام بر
M!S@GH
مدیر آزمایشی انجمن
Samsung Bada OS
آیا شما امتحان کردین ؟
آخه این چه سایتیه که گذاشتین دردسر داریم با اون پی ان ا که واقعا سرعت ندارن
اگه بتونین سرعت بالا رو واسه ما بذارین ممنون میشم
بعد تازه 2 بار باید فلش بشه ؟
می سی از شما

MISAGH
16-12-2011, 21:46
سلام بر
M!S@GH
مدیر آزمایشی انجمن
Samsung Bada OS
آیا شما امتحان کردین ؟
آخه این چه سایتیه که گذاشتین دردسر داریم با اون پی ان ا که واقعا سرعت ندارن
اگه بتونین سرعت بالا رو واسه ما بذارین ممنون میشم
بعد تازه 2 بار باید فلش بشه ؟
می سی از شما


بله دوست عزیز امتحان شده
شما که v p n دارید به همون لینک برید و uploadher رو انتخاب کنید این لینک رو هم اینجا بگزارید و. هم مستقیم هست و بدون .....

mehrdad5386
16-12-2011, 21:49
بله دوست عزیز امتحان شده
شما که v p n دارید به همون لینک برید و uploadher رو انتخاب کنید این لینک رو هم اینجا بگزارید و. هم مستقیم هست و بدون .....

دوستان

http://hotfile.com/dl/137593597/3188053/S8530XPKH3_Asia_Xda_byLitebass2.rar.html

http://hotfile.com/dl/137593584/54ff106/BOOTFILES.rar.html

راحت دانلود کنین
نصب کردم به شما هم میگم که خوبه یا نه

password : Bada_Xda

amir_1358
16-12-2011, 22:49
سلام دوست عزيز اين كه پسورد ميخواد لطفا بگين پسوردش چيه

mehrdad5386
16-12-2011, 23:05
سلام دوست عزيز اين كه پسورد ميخواد لطفا بگين پسوردش چيه

دقت کنید نوشتم

mehrdad5386
16-12-2011, 23:13
دوستان نصب کردم فارسی ساپورد میکنه اس ام اس فارسی کامل میتونین بدین سرعت توپه من با رم 16 گیگ که دارم خیلی خوب جواب داده
فقط ورژنش قبلیه که کیبوردش مشکی نیست و ...
فلش که زدین صفحه آبی میشه کابل رو بردارید و باطری رو هم بردارید و دوباره باطری رو بذارید و دوباره رو حالت بوت کابل رو وصل کنید خودش ادامه کار رو انجام میده
موفق باشید تا ورژن اصلیه wave 2

password : Bada_Xda

MISAGH
16-12-2011, 23:31
لینک مستقیم دو تا لینک بالا

http://www.uploadhere.com/EE28728WV2

http://www.uploadhere.com/Q5D16YCSCP

tahir
17-12-2011, 18:06
دوستان برا اینکه این ورژن رو بزنیم چون کاستوم هست نیاز به ورژن خاصی داره یا از همون ورژن 1.2 میشه این کاستوم رام رو زد؟
فلش کردنش مثل رام رسمی هست یا روش خاصی داره؟
ممنون

MISAGH
17-12-2011, 18:15
دوستان برا اینکه این ورژن رو بزنیم چون کاستوم هست نیاز به ورژن خاصی داره یا از همون ورژن 1.2 میشه این کاستوم رام رو زد؟
فلش کردنش مثل رام رسمی هست یا روش خاصی داره؟
ممنون


نه فرقی نمی کنه

saeedmir2
17-12-2011, 19:54
دوستان من زدم الان بازی های سنگین رو گوشی نثب نمشه چیکار کنم
مثل آسفالت 5

ARA
17-12-2011, 19:57
دوستان من زدم الان بازی های سنگین رو گوشی نثب نمشه چیکار کنم
مثل آسفالت 5

چه جوری می خوای نصب کنی

saeedmir2
17-12-2011, 20:01
چه جوری می خوای نصب کنی

با کیز ....؟

ARA
17-12-2011, 20:04
با کیز ....؟

منظورت اینه که با کارت عضو شتاب خریدی اگه اینطوره با بعضی از بازی و برنامه ها مشکل داره حتی آخرین ورژن هم اجرا نمی کنه فکر کنم nfs کار می کنه می تونی بخریش

saeedmir2
17-12-2011, 20:10
آره
با کارت شتاب گرفتم حالا باید چیکار کنم کاریش نمیشه کرد نه؟

behzad_648
18-12-2011, 19:53
بالا خره یکی از دوستان هکر توانست فارسی به گوشی s8530 بیاره هم برای خودن هم برای نوشتن فارسی

زبان های که ساپورت میشه

english
korean
indonesian
vietname
thai
chinese_s
malay
aarabic
farsi
urdu
hebrew

باگ :

نمی تونید از صفحه عکس بگیرید
تمام باگ های که در فریمور s8530xpkh3 در این فریمور هم هست

:atten: در این نسخه با صفحه ابی بعد از فلش زدن مواجعه می شود که باتری گوشی در اورده و دوباره فلش کنید

لینک دانلود

http://www.multiupload.com/87d60bwetz

bootfiles

http://www.multiupload.com/xod0wasl3s

من نصب کردم ولی این که فارسی نداره!!!

MISAGH
18-12-2011, 20:49
من نصب کردم ولی این که فارسی نداره!!!

دوست عزیز کل پست رو نقل قول نکن

چند نفر از دوستان نصب کردن فارسی داره گوشی شون شما حتما اشتباه نصب کردید

behzad_648
18-12-2011, 21:18
طبق دستورالعمل رفتم جلو
در بخش زبان فقط دوتا زبان داره یکی En اویکی فکر کنم روسیه باشه یا همچین چیزی!
فارسی نبود

farshid2345678
18-12-2011, 21:37
طبق دستورالعمل رفتم جلو
در بخش زبان فقط دوتا زبان داره یکی en اویکی فکر کنم روسیه باشه یا همچین چیزی!
فارسی نبود

چرا بابا فارسیه.من الان نصب کردم.مطمئنی همین فریمور رو دان کردی؟؟

behzad_648
18-12-2011, 21:54
آره همینه
نا امیدم کرد برگشتم به jpka1:dy:
به دردسرش نمی ارزه
منتظر فاینال میمونم

farshid2345678
18-12-2011, 21:59
آره همینه
نا امیدم کرد برگشتم به jpka1:dy:
به دردسرش نمی ارزه
منتظر فاینال میمونم

:dy::dp:
باو اشتب میکنیا.من الان دارمش فارسی هم هست.ولی به شخصه خوشم نیومد.یه جوریه :bz:

ebi_sh
18-12-2011, 23:59
سلام
من این فریمور را که فلش میزنم گوشی بالا نمیاد احتمال داره به خاطر این باشه که rc2(mid )در این فریمور استفاده شده

farshid2345678
19-12-2011, 09:12
سلام
من این فریمور را که فلش میزنم گوشی بالا نمیاد احتمال داره به خاطر این باشه که rc2(mid )در این فریمور استفاده شده

سلام دوست عزیز.اگه مطابق روشی که در صفحه اول دوستان قرار دادن فلش بزنی بالا میاد و مشکلی نداره.

optis2005
19-12-2011, 10:40
دوستان وقتی صفحه آبی اومد باطری رو در آوردم دوباره جا زدم ولی این پیامو میده
ERR:DBI Erase
چیکار کنم؟فلش نمیشه:((

behzad_648
19-12-2011, 13:41
دوستان وقتی صفحه آبی اومد باطری رو در آوردم دوباره جا زدم ولی این پیامو میده
err:dbi erase
چیکار کنم؟فلش نمیشه:((

من مالتی لودر رو عوض کردم درست شد
اول کابل رو جدا کن
باتری رو در بیار
باتری رو جا بنداز
ببر حالت دانلود مد
بعد کابلو جابزن

behzad_648
19-12-2011, 13:44
:dy::dp:
باو اشتب میکنیا.من الان دارمش فارسی هم هست.ولی به شخصه خوشم نیومد.یه جوریه :bz:

یعنی اشکال از کجا میتونه باشه؟

چون بشکن ندارم اینارو دانلود کردم

http://hotfile.com/dl/137593597/3188...bass2.rar.html

http://hotfile.com/dl/137593584/54ff...FILES.rar.html

behzad_648
19-12-2011, 13:48
یعنی اشکال از کجا میتونه باشه؟

چون بشکن ندارم اینارو دانلود کردم

http://hotfile.com/dl/137593597/3188...bass2.rar.html

http://hotfile.com/dl/137593584/54ff...FILES.rar.html

اشتب شد
اینارو دانلود کردم

http://www.uploadhere.com/EE28728WV2

http://www.uploadhere.com/Q5D16YCSCP

MISAGH
19-12-2011, 13:48
یعنی اشکال از کجا میتونه باشه؟

چون بشکن ندارم اینارو دانلود کردم

http://hotfile.com/dl/137593597/3188...bass2.rar.html

http://hotfile.com/dl/137593584/54ff...FILES.rar.html

این صفحه اینک مستقیم بدون قلب شکن هست

http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2525296&postcount=8

behzad_648
19-12-2011, 14:31
این صفحه اینک مستقیم بدون قلب شکن هست

http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2525296&postcount=8

بالا اشاره کردم که لینکو اشتباهی گفتم
از همینی که شما فرمودین دانلود کردم

elyasengineer
21-12-2011, 01:50
دوستان نصب کردم فارسی ساپورد میکنه اس ام اس فارسی کامل میتونین بدین سرعت توپه من با رم 16 گیگ که دارم خیلی خوب جواب داده
فقط ورژنش قبلیه که کیبوردش مشکی نیست و ...
فلش که زدین صفحه آبی میشه کابل رو بردارید و باطری رو هم بردارید و دوباره باطری رو بذارید و دوباره رو حالت بوت کابل رو وصل کنید خودش ادامه کار رو انجام میده
موفق باشید تا ورژن اصلیه wave 2

password : Bada_xda

با کدوم مولتی لودر
چون من با5.62 و 5.67 امتحان کردم آخرش صفحه سبز میاد سه بار هم فلش زدم اما نشد
فایلی که دان کردم فایل بوت فریمور توشون نبود

amin 1995
21-12-2011, 07:17
با کدوم مولتی لودر
چون من با5.62 و 5.67 امتحان کردم آخرش صفحه سبز میاد سه بار هم فلش زدم اما نشد
فایلی که دان کردم فایل بوت فریمور توشون نبود


دوست عزیز فایل بوتش جداست لینک دومی فایل بوت این برنامه است

behzad_648
21-12-2011, 22:23
دوباره نصب کردم درست شد
فارسی داره
ولی یه مشکل
وقتی گذاشتم رو شمسی صفحه آبی شد!!! بعد بالا اومدن روشمسی بود و وقتی خواستم تاریخ رو درست کنم باز صفحه آبی شد!!!
یعنی اینم جزو باگ هاست؟؟؟
دیگه چه مشکلاتی داره؟
دوستان هرکی با هر باگی روبرو میشه اطلاع بده

jetdroid
22-12-2011, 14:18
دوباره نصب کردم درست شد
فارسی داره
ولی یه مشکل
وقتی گذاشتم رو شمسی صفحه آبی شد!!! بعد بالا اومدن روشمسی بود و وقتی خواستم تاریخ رو درست کنم باز صفحه آبی شد!!!
یعنی اینم جزو باگ هاست؟؟؟
دیگه چه مشکلاتی داره؟
دوستان هرکی با هر باگی روبرو میشه اطلاع بده
این کد رو بزنید:
ستاره مربع 33284 ستاره مربع
debug level رو روی low قرار بدید.

meffre
23-12-2011, 12:40
من قبلا فیرمویر s8530xpkg6 bada2 رو نصبیدم. ولی الان که می خوام این فیرمویر و در کل هر فیرمویری رو بزنم اصلا گوشیرو با کابل usb نمیشناسه
یه گوشی ویو 2 دیگه رو امتحان کردم که بادا 1.2 داره و میشناسه
حتی مولتی لودر هم با زدن پورت سیرچ شناساییش میکنه ولی اون یکی رو اصلا.
حالا باید چیکار کنم؟ چرا نباید کابل usb این گوشی رو شناسایی کنه؟

psycho_900
07-01-2012, 21:52
آقا قضیه چیه من دو بار دانلود کردم دو تا ازون لینکایی که دوستان گذاشته بودن هیچکدوم فارسی نداشت فقط سه تا زبون بود که فارسی جزوشون نبود

VIVASAMSUNG
07-01-2012, 22:47
من قبلا فیرمویر s8530xpkg6 bada2 رو نصبیدم. ولی الان که می خوام این فیرمویر و در کل هر فیرمویری رو بزنم اصلا گوشیرو با کابل usb نمیشناسه
یه گوشی ویو 2 دیگه رو امتحان کردم که بادا 1.2 داره و میشناسه
حتی مولتی لودر هم با زدن پورت سیرچ شناساییش میکنه ولی اون یکی رو اصلا.
حالا باید چیکار کنم؟ چرا نباید کابل usb این گوشی رو شناسایی کنه؟
درایور رو یه بار دیگه نصب کنید! و یا با کیز درایور رو نصب کنید!


آقا قضیه چیه من دو بار دانلود کردم دو تا ازون لینکایی که دوستان گذاشته بودن هیچکدوم فارسی نداشت فقط سه تا زبون بود که فارسی جزوشون نبود
خود فریمور فارسی نداره! شما باید یه فایله دیگه رو هم موقع فلش انتخاب کنید و بعد با اون فلش بزنید تا فارسی رو هم بخونه!
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=183143&highlight=%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C+%D8%A8%D8 %A7%D8%AF%D8%A7
برای فارسی خوندن از لینک بالا استفاده کنید!