PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] نصب نسخه ی بک ترک 5 لینوکس (backtrack5) بر روی galaxy SII



chopin
21-12-2011, 09:15
بعد از مدتها تحقیق و دانلودهای سرسام آور :dg: بالاخره تونستم این نسخه زیبا و کارآمد سیستم عامل لینوکس یعنی بک ترک 5 رو بر روی گوشیم نصب کنم. گفتم شاید شما هم دنبال این باشید که این نسخه کاربردی رو رو گوشیتون نصب کنید و بدون استفاده از لپ تاپ به اسکن شبکه ها و کاربردهای دیگه اش بپردازید.
و اما نحوه نصب:
مواد لازم:
1- یک عدد گوشی روت شده Galaxy SII
2- برنامه ترمینال امولاتور برای اندروید (http://files.arashdn.net/android/app/system/Terminal_emulator.apk)
3- برنامه وی ان سی ویوور (http://files.arashdn.net/android/app/net/vnc_viewer.apk)
4- برنامه 7zip (http://s2.farashare.com/users/531/soft/compress/7-Zip_4.65_Final_retail-%5Bp30download.com%5D.zip) جهت استخراج فایل فشرده (پسوورد : www.p30download.com )
5- فایل ایمیج و اسکریپتهای مورد نیاز از سرور مدیا فایر (http://www.mediafire.com/?f9gk3p3t9wip5)

خب حالا اگه مواد لازم رو مهیا کردید بریم سراغ آموزش
اول از همه فایل های دانلود شده در قسمت 5 رو با برنامه 7zip استخراج کنید و همه رو داخل یه پوشه به نام bt بریزید. و این فولدر رو مستقیما به داخل sdcard منتقل کنید.
داخل پوشه باید فایلهایی با این نام ها داشته باشید.

/sdcard/bt/bt
/sdcard/bt/bt.img
/sdcard/bt/installbt.sh
/sdcard/bt/startbt
/sdcard/bt/stopbt

خب حالا برنامه ترمینا امولاتور رو باز کنید و کدهای زیر رو وارد کنید.


su
cd /sdcard/bt
sh installbt.sh
startbt
bt

بعد از هر خط اینتر رو بزنید.
خب حالا وارد شل بک ترک شدید. حالا کد زیر را وارد کنید و اینتر رو بزنید.


ui

http://doomlord.sylvester20007.com/bt5android/screens/uilaunch.jpeg

حالا بدون انینکه ترمینال رو ببندید دکمه هوم رو بزنید و برنامه وی ان سی ویوور رو اجرا کنید.
آدرس رو 127.0.0.1 بزنید. پورت رو 5901 انتخاب کنید. تو این برنامه که قرار دادم به این شکل وارد کنید 127.0.0.1:5901 و پسوورد رو هم 12345678 بزنید. و کانکت رو بزنید و تمام :)

برای خروج هم باید اول وی ان سی رو دیسکانکت کنید، بعد هم بنویسید :


killui
exit
stopbt
exit
exit


امیدوارم لذت برده باشید. در آخر هم براتون اسکرین شات گذاشتم.

soft_b
21-12-2011, 11:19
دوست عزیز تست کن ببین کارت وایرلس اس ۲ قابلیت پکت انجکشن داره یا نه
اگه داشته باشه میشه براحتی شبکه های wep و wpa رو کرک کرد
با تشکر

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

chopin
21-12-2011, 11:24
تست کردم. متاسفانه دستورات aircrack کار نمیکنه، دنبال راهی هستم تا بتونم از اسکریپتهای aircrack تو گوشی استفاده کنم ولی تا حالا موفق نشدم. اگه شد حتما به اطلاع دوستان می رسونم :)

soft_b
21-12-2011, 13:00
تا اونجایی که من با بک ترک کار کردم حتما باید این قابلیت به صورت سخت افزاری توی آداپتور باشه
فکر نکنم با اسکریپت بشه کاری کرد

chopin
21-12-2011, 13:04
روی گلکسی اس این مسئله تست شده و جواب داده، حالا دارم دنبال راهی میگردم که ببینم این امکان روی اس 2 هم وجود داره یا نه. به نظر شما آداپتور های این دو تا گوشی یکی هستن؟

soft_b
21-12-2011, 17:11
اگر روی اس تست شده پس به احتمال 70% این قابلیت رو داره
چون از خانواده همن
بازم باید نتیجه تست رو دید

chopin
22-12-2011, 09:14
منم همین احتمال رو میدم. ولی یه چیزی که هست پکیج اسکریپت aircrack اصلا تو این بک ترکی که نصب کردم وجود نداره! به خاطر همین نمیتونم تستش کنم!

Mr.K2
01-01-2012, 14:15
آقایون ممنون من نصبش کردم بدون مشکل . حالا هم دارم روی aircrack کار میکنم ُ حتما نتیجه رو اعلام میکنم ..

-------- ویرایش -----


چیبست وایرلس اس ۲ از نوع bcm4329 هست که اینجکشن رو سابورت میکنه .. من aircrack رو هم نصب کردم اما هنوز مشکلاتی داره که دارم برطرفشون میکنم .. به محض اینکه بتونم کرک کنم حتما اخبارشو میزارم‌:دی
اینم اسکرین شات از ایرکرک ..

amin.gholizad
02-01-2012, 10:18
من مراحل رو رفتم ولی وقتی دستور ui رو میزنم اون عکس که گذاشتین میومد بعد گوشی ریستارت میشد.
دو سه بار دوباره امتحان کردم هی ریستارت شد.
و الان ارور میده localhost:1.log : input/output error
و میگه fontpath رو توی vnc server script درست کن

چیکار کنم؟

chopin
02-01-2012, 10:47
من مراحل رو رفتم ولی وقتی دستور ui رو میزنم اون عکس که گذاشتین میومد بعد گوشی ریستارت میشد.
دو سه بار دوباره امتحان کردم هی ریستارت شد.
و الان ارور میده localhost:1.log : input/output error
و میگه fontpath رو توی vnc server script درست کن

چیکار کنم؟

این به رامتون مربوط می شه، رو رامهایی با بیس MIUI یا کرنل siyah و speedmode این مشکل به وجود میاد. من خودم برای استفاده از بک ترک رام فکتوریم رو ری استور می کنم. چون خودم از رام MIUI استفاده می کنم و به این مشکل که شما می گید من هم بر می خورم.
از رامتون یک بک آپ بگیرید و یک رام رسمی نصب کنید. مطمئنا مشکلتون حل می شه.

chopin
02-01-2012, 15:46
آقایون ممنون من نصبش کردم بدون مشکل . حالا هم دارم روی aircrack کار میکنم ُ حتما نتیجه رو اعلام میکنم ..

-------- ویرایش -----


چیبست وایرلس اس ۲ از نوع bcm4329 هست که اینجکشن رو سابورت میکنه .. من aircrack رو هم نصب کردم اما هنوز مشکلاتی داره که دارم برطرفشون میکنم .. به محض اینکه بتونم کرک کنم حتما اخبارشو میزارم‌:دی
اینم اسکرین شات از ایرکرک ..

آقا بی صبرانه منتظر هستم تا آموزش رو بزاری :)

parmismobile
02-01-2012, 20:54
دوست عزیز اگه امکانش هست توضیح بدید که چطور فایل های مورد نیاز رو جمع آوری کنیم
چون شاید خیلیها توی خونه بک ترک داشته باشن و نیاز نباشه که 500 مگ دانلود کنن
مرسی....

chopin
03-01-2012, 07:24
پيش فرض
دوست عزیز اگه امکانش هست توضیح بدید که چطور فایل های مورد نیاز رو جمع آوری کنیم
چون شاید خیلیها توی خونه بک ترک داشته باشن و نیاز نباشه که 500 مگ دانلود کنن
مرسی....

دوست عزیز برای نصب بک ترک یا هر ورژن دیگه ای از سیستم عامل لینوکس باید فایل ایمیج مخصوص گوشیتون رو داشته باشید. اون بک ترکی که شما دارید مخصوص کامپیوترهای دسکتاپ می باشد. تاکید می کنم این فایل ایمیج که در پست اول ضمیمه کردم فقط و فقط مخصوص گوشی گلکسی اس 2 هست و ورژن های دیگه ی ایمیج ها روی گوشی کار نمی کنن.

hosseinD720
08-01-2012, 12:43
متشکرم دوست عزیز . خیلی مفید بود.
بدون مشکل نصب شد.
فقط یه سوال : چطوری میشه به حافظه گوشی یا حداقل USBDisk دسترسی داشت ؟
USB رو وصل کردم اما چیزی به mnt اضافه نشد.

chopin
08-01-2012, 14:26
متشکرم دوست عزیز . خیلی مفید بود.
بدون مشکل نصب شد.
فقط یه سوال : چطوری میشه به حافظه گوشی یا حداقل USBDisk دسترسی داشت ؟
USB رو وصل کردم اما چیزی به mnt اضافه نشد.
چون الان رام رو عوض کردم و متاسفانه بک ترک رو نصب ندارم باید از حفظ بگم بهتون، امیدوارم درست باشه :)
places>computer>file system> src > 1> mnt
اون قسمت src رو شک دارم ولی تو فایل سیستم دنبال یه پوشه بگر که توش فقط پوشه هایی با اسم عدد باشه :)

yusefy
08-01-2012, 14:35
دوستان گلم من تو زمینه لینوکس خیلی تازه کارم
میخواستم ببینم مبانی شبکه با شبکه های مایکروسافتی یکیه؟
این سیستم عامل رو که نصب کنیم از اوون به بعد گوشی رو لینوکس بوت میشه؟
یا مثل یه برنامه بهش اضافه میشه؟
اگر برای آشنایی با اصطلاحاتی که به کار میبرید منبع معرفی کنید بس نهویت ممنون میشم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

chopin
08-01-2012, 14:56
دوستان گلم من تو زمینه لینوکس خیلی تازه کارم
میخواستم ببینم مبانی شبکه با شبکه های مایکروسافتی یکیه؟
این سیستم عامل رو که نصب کنیم از اوون به بعد گوشی رو لینوکس بوت میشه؟
یا مثل یه برنامه بهش اضافه میشه؟
اگر برای آشنایی با اصطلاحاتی که به کار میبرید منبع معرفی کنید بس نهویت ممنون میشم

دوست عزیز مبانی شبکه های مبتنی بر سیستم عامل ویندوز MCITP یا MCSE هستند که اگه آشنایی داشته باشید با همون سیستم عامل های ویندوزسرور کار می کنند. ولی شبکه مبتنی بر لینوکس رو CCNA می نامند که بلکل چیزی متفاوت با سیستم عامل ویندوز است. تمام دستورات به صورت کدنویسی در لینوکس انجام می شه در صورتی که در ویندوز شما با محیط گرافیکی سر و کار دارید. برای هر کدوم از این دو نوع آموزش شبکه کلاسهای آموزشی بیرون ارائه می شه. آموزشگاههایی مثل مجتمع فنی، سایبرتک یا کهکشان هستند که می تونید از کلاساشون استفاده کنید.البته اگه از بیس شبکه مدنظرتون باشه که همون مفاهیم شبکه مثل لایه های IEEE هست در هر دو مورد مشترک و به نام network+ می شناسن.

در مورد سوال دومتون باید بگم که شما در واقع با استفاده از برنامه VNC بر روی گوشی خودتون ریموت می شید و اینطور نیست که گوشیتون با بک ترک بالا بیاد. مثل یکی از بازیهاتون در نظر بگیرید که برای دقایقی اجراش می کنید و بعد می بندید. :)

hosseinD720
08-01-2012, 16:05
چون الان رام رو عوض کردم و متاسفانه بک ترک رو نصب ندارم باید از حفظ بگم بهتون، امیدوارم درست باشه :)
places>computer>file system> src > 1> mnt
اون قسمت src رو شک دارم ولی تو فایل سیستم دنبال یه پوشه بگر که توش فقط پوشه هایی با اسم عدد باشه :)

خیلی ممنون .
پیدا شد . اینم آدرسش :

/file system/proc/1/cwd/mnt/...

yusefy
08-01-2012, 16:36
دوست عزیز مبانی شبکه های مبتنی بر سیستم عامل ویندوز MCITP یا MCSE هستند که اگه آشنایی داشته باشید با همون سیستم عامل های ویندوزسرور کار می کنند. ولی شبکه مبتنی بر لینوکس رو CCNA می نامند که بلکل چیزی متفاوت با سیستم عامل ویندوز است. تمام دستورات به صورت کدنویسی در لینوکس انجام می شه در صورتی که در ویندوز شما با محیط گرافیکی سر و کار دارید. برای هر کدوم از این دو نوع آموزش شبکه کلاسهای آموزشی بیرون ارائه می شه. آموزشگاههایی مثل مجتمع فنی، سایبرتک یا کهکشان هستند که می تونید از کلاساشون استفاده کنید.البته اگه از بیس شبکه مدنظرتون باشه که همون مفاهیم شبکه مثل لایه های IEEE هست در هر دو مورد مشترک و به نام network+ می شناسن.

در مورد سوال دومتون باید بگم که شما در واقع با استفاده از برنامه VNC بر روی گوشی خودتون ریموت می شید و اینطور نیست که گوشیتون با بک ترک بالا بیاد. مثل یکی از بازیهاتون در نظر بگیرید که برای دقایقی اجراش می کنید و بعد می بندید. :)

عزیز من الن در حال گذروندن دوره. mcitp هستم و الان. Infra structure رو میگذرونم
البته ویندوز سرور هم تو نسخه core بدون user interface و به صورت کامند لاین هست
میخواستم ببینم این کامندها کلا متفاوتند؟
اگه یه لینک واسه آشنایی بهم بدی خیلی سپاسگزار میشم
واسه این آموزش عالیت هم ممنون

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

chopin
08-01-2012, 17:20
خیلی ممنون .
پیدا شد . اینم آدرسش :
كد:

/file system/proc/1/cwd/mnt/...


شرمنده دیگه حافظه ام همین قدر یاری می کرد :))

chopin
08-01-2012, 17:30
عزیز من الن در حال گذروندن دوره. mcitp هستم و الان. Infra structure رو میگذرونم
البته ویندوز سرور هم تو نسخه core بدون user interface و به صورت کامند لاین هست
میخواستم ببینم این کامندها کلا متفاوتند؟
اگه یه لینک واسه آشنایی بهم بدی خیلی سپاسگزار میشم
واسه این آموزش عالیت هم ممنون

راستشو بخوای باید بهت بگم که بله، تقریبا هیچ ربطی بهم دیگه ندارند و کاملا متفاوتن. CCNA cisco certificate network administration بیشتر هم و غمش روترهای سیسکو هستند. و بیشتر برای کنترل از راه دور این روترها به کار می رن.بنا به تحقیقاتی که من کردم شما به همین روشی که دارید پیش میرید ادامه بدید. یعنی اول MCITP رو بگذرونید.البته دوره اش خیلی طولانیه ولی مدرک خیلی خوبیه. بعد میتونید برید دنبال CCNA. یادگیریش خیلی آسونتر میشه. شاید الان برید دنبال سیسکو یکم براتون سنگین به نظر بیاد. یکی از مشکلات این دوره ها این هست که نمی شه یه جزوه خوب براشون پیدا کرد و حتما باید کلاسهاشو گذروند.راستی شما کجا الان مشغول یادگیری هستید؟

yusefy
08-01-2012, 21:06
راستشو بخوای باید بهت بگم که بله، تقریبا هیچ ربطی بهم دیگه ندارند و کاملا متفاوتن. CCNA cisco certificate network administration بیشتر هم و غمش روترهای سیسکو هستند. و بیشتر برای کنترل از راه دور این روترها به کار می رن.بنا به تحقیقاتی که من کردم شما به همین روشی که دارید پیش میرید ادامه بدید. یعنی اول MCITP رو بگذرونید.البته دوره اش خیلی طولانیه ولی مدرک خیلی خوبیه. بعد میتونید برید دنبال CCNA. یادگیریش خیلی آسونتر میشه. شاید الان برید دنبال سیسکو یکم براتون سنگین به نظر بیاد. یکی از مشکلات این دوره ها این هست که نمی شه یه جزوه خوب براشون پیدا کرد و حتما باید کلاسهاشو گذروند.راستی شما کجا الان مشغول یادگیری هستید؟
ممنون داداش
من الان مجتمع فنی دارم دوره رو میگذرونم عزیز اول فکرشم نمیکردم اینقدر گسترده باشه اما هرچی میخونم میفهمم چه قدر نمیدونم :D



Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

amin.gholizad
11-01-2012, 14:34
آقایون ممنون من نصبش کردم بدون مشکل . حالا هم دارم روی aircrack کار میکنم ُ حتما نتیجه رو اعلام میکنم ..

-------- ویرایش -----


چیبست وایرلس اس ۲ از نوع bcm4329 هست که اینجکشن رو سابورت میکنه .. من aircrack رو هم نصب کردم اما هنوز مشکلاتی داره که دارم برطرفشون میکنم .. به محض اینکه بتونم کرک کنم حتما اخبارشو میزارم‌:دی
اینم اسکرین شات از ایرکرک ..



داداش این برنامه رو من سایت خودش دانلود کردم ولی make نمیشه، چیکار کنم؟

chopin
12-01-2012, 10:31
داداش این برنامه رو من سایت خودش دانلود کردم ولی make نمیشه، چیکار کنم؟
منم این مشکل رو دارم، لامصب حتی رو اوبونتو هم میک نمیشه، نمیدونم چجوری باید نصبش کرد

POSITIVEBOY2
07-02-2012, 09:22
سلام
روی گلکسی اس 2 g هم جواب میده؟
بعدم رام من jpkk1 هستش و شنیدم رام های رسمی نیاز به روت ندارند درسته این حرف یا نه؟

behzad00
07-02-2012, 21:17
سلام
روی گلکسی اس 2 g هم جواب میده؟
بعدم رام من jpkk1 هستش و شنیدم رام های رسمی نیاز به روت ندارند درسته این حرف یا نه؟

اتفاقا رامهای رسمی نیاز به روت دارند چون اکثر رامهای غیر رسمی و کوک شده خودشان روت شده اند.

*r.E.Z.a*
07-02-2012, 22:35
سلام ببخشید ایراد کار من کجاست
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=685624&stc=1&d=1328644558

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=685625&stc=1&d=1328644558

کسی میدونه

R.A.D.I.K.A.L
07-02-2012, 22:55
دوستان این aircrack چی شد !؟؟؟

*r.E.Z.a*
07-02-2012, 23:27
گوشیمو فول وایپ کردم حالا این ارور میده
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=685629&stc=1&d=1328646459

R.A.D.I.K.A.L
08-02-2012, 00:40
آقایون ممنون من نصبش کردم بدون مشکل . حالا هم دارم روی aircrack کار میکنم ُ حتما نتیجه رو اعلام میکنم ..

-------- ویرایش -----


چیبست وایرلس اس ۲ از نوع bcm4329 هست که اینجکشن رو سابورت میکنه .. من aircrack رو هم نصب کردم اما هنوز مشکلاتی داره که دارم برطرفشون میکنم .. به محض اینکه بتونم کرک کنم حتما اخبارشو میزارم‌:دی
اینم اسکرین شات از ایرکرک ..

داداش چطوری میتونم اینو نصب کنم ؟

*r.E.Z.a*
08-02-2012, 12:23
سلام
دستتون درد نکنه بابت راهنمای خودم نصب کردم چیز جالبی نبود به خاطر اینکه نمیشه زیاد با این کار کرد

amin.gholizad
09-02-2012, 09:57
سلام ببخشید ایراد کار من کجاست

کسی میدونه

سلام
شما مشکلی ندارین که درسته دیگه
vnc رو اجرا کنین با توجه به توضیحاتی که اول داده شده و استفاده کنین

chopin
13-02-2012, 11:18
گوشیمو فول وایپ کردم حالا این ارور میده
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=685629&stc=1&d=1328646459

سلام شما مشکلتون اینجاست که بین دو دستور فاصله میندازید یعنی به جای اینکه بنویسید:
sh installbt.sh
مینویسید : sh installbt . sh

q_dexa
21-02-2012, 18:25
سلام دوستان این سیستم عامل برای ایفونم امده ؟

(شرمنده اینجا می پرسم )

arashdn
02-03-2012, 08:47
سلام دوستان این سیستم عامل برای ایفونم امده ؟

(شرمنده اینجا می پرسم )
نیومده و نخواهد اومد
چون آیفون سیستم عاملش خیلی بسته است و به دولوپر ها اجازه چنین کاری رو نمیده

bandeghiri
25-03-2012, 22:00
سلام من back trac5روی گوشی دیزایر اس نصب کردم راحت بالا اومد
ولی مشکل من اینه که وقتی گوشی ریسیت می کنم دیگه back track بالا نمیاد
باید برای حل این مشکل چیکار کنم :ai:

C0D3R
25-03-2012, 23:19
سلام من back trac5روی گوشی دیزایر اس نصب کردم راحت بالا اومد
ولی مشکل من اینه که وقتی گوشی ریسیت می کنم دیگه back track بالا نمیاد
باید برای حل این مشکل چیکار کنم :ai:

سلام
دوست عزیز شما زمانیکه BackTrack رو نصب میکنین در محیط شبیه سازی شده اجراش میکنین و اینطوری نیست که بصورت OS مستقل رویه گوشی نصب بشه و بعد از ریبوت هم خودش بالا بیاد

bandeghiri
26-03-2012, 17:04
file:///C:/Users/HASSAN/Desktop/screen_20120326_1826_2.png رام گوشیمو که عوض کردم دیگه نتونستم نصب کنم اینم اسکرین شات

bandeghiri
26-03-2012, 17:20
سلام مشکل من اینه که چند روز پیش نصب کردم ولی امروز رام گوشیمو که عوض کردم هر کاری می کنم که نصب بشه نمی تونم نصبش کنم گوشی من دیزایر اس

saeed.sabury
26-03-2012, 21:36
آقا این به درده کار روزانه میخوره؟

bandeghiri
27-03-2012, 10:57
کسی نیست جواب مشکل منو بدونه

chopin
02-04-2012, 16:42
سلام مشکل من اینه که چند روز پیش نصب کردم ولی امروز رام گوشیمو که عوض کردم هر کاری می کنم که نصب بشه نمی تونم نصبش کنم گوشی من دیزایر اس
رامی که نصب کردید چیه؟ بعضی از رامها با ورژن های پایین قابلیت اجرای این سیستم عامل رو ندارن. مثل miui یا بعضی از کرنل ها. شما کرنل گوشیتون رو عوض کنید شاید مشکلتون حل بشه


آقا این به درده کار روزانه میخوره؟
دوست عزیز این یه سیستم عامله که خیلی از قابلیت هاش برای اینکه روی گوشی قابل استفاده باشه حذف شده. شما با این میتونید اینترنت برید یا اگر با هک و کرک آشنایی دارید به این کارها بپردازید. قابلیت دیگه ای نداره. البته اینم بگم شما این سیستم عامل رو روی اندروید نصب می کنید و به عنوان یه برنامه جداگانه میتونید بهش نگاه کنید و ربطی به کارهای روزانتون نداره

qeshmi_tanha
13-04-2012, 13:48
سلام من با چه بدبختي اين بك ترك و دانلود كردم كل راها رو هم درست رفتم ولي موقع كه vnc اجرا ميكنم صفحه بك ترك نصفه هستش
به نظر شما مشكل از كجاست ???؟؟؟

biftor
21-06-2012, 22:56
سلام دوستان من میخوام این سیستم عامل رو روی گوشی نصب کنم چنتا سوال دارم!دوستان خواهشا جواب بدن!
1.اخرین ورژنش همین هست که داخل تاپیک قرار دادین؟ورژن جدیدتری نداره؟(آپدیت جدیدتر و...)
2.روی رام های ایسکریم ساندویچ جواب میده؟
3.اون 500 مگ رو از چطوری از مدیافایر دل کنم هرکاری کردم نشد!لینک دیگه ای نیست؟

برنامه وی ان سی ویوور را از پست اول نمیشه دل کرد!

ممنون موفق باشید!

biftor
24-06-2012, 10:01
سلام دوستان من میخوام این سیستم عامل رو روی گوشی نصب کنم چنتا سوال دارم!دوستان خواهشا جواب بدن!
1.اخرین ورژنش همین هست که داخل تاپیک قرار دادین؟ورژن جدیدتری نداره؟(آپدیت جدیدتر و...)
2.روی رام های ایسکریم ساندویچ جواب میده؟
3.اون 500 مگ رو از چطوری از مدیافایر دل کنم هرکاری کردم نشد!لینک دیگه ای نیست؟

برنامه وی ان سی ویوور را از پست اول نمیشه دل کرد!

ممنون موفق باشید!

چرا کسی جواب نمیده؟؟؟اصلا کسی اینجا میاد؟؟الان چند روز هست از پست من گذشته...
خواهشا یکی جواب بده.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

zeinab7343
25-06-2012, 08:24
من هرچی این کدها رو میزنم نمیشه همشمیگه نات فوند وارد اون شلی که شما گفتید نمیشه
منظورتون از این (su
cd /sdcard/bt
sh installbt.sh
startbt
bt

بعد از هر خط اینتر رو بزنید.)چیه من که هرچی اینتر میزنم میگه نات فوند

mehdyy
22-07-2012, 20:03
سلام کسی aircrack رو تونسته اجرا کنه لطفا کمک کنید

skaystar
23-10-2012, 21:30
چرا هرچی دستور مینویسم میزنم not found برای مثال : cd/sdcard/bt

khademhosain
27-07-2013, 13:06
سلام
ممنون از شما
این سیستم عامل روی گوشی nokia n9 هم نصب میشه؟

akbarnet
09-08-2013, 13:51
دستورات aircrack کار نمیکنه ک ؟؟؟؟؟ راهی پیدا نکردید ؟؟

akbarnet
20-09-2013, 16:27
ممنون از توجهتون !

mgtb
18-11-2013, 11:36
سلام. اقا من خیلی وقته بک ترکو رو تبلتم راه انداختم
الان مشکلم aircarcke
کسی نمیدونه ؟؟ راه نیفتاد هنوز؟؟؟

sahelsadaf
06-09-2014, 00:51
سلاااام دوستان
من وقتی تو ترمینال دستورا رو وارد میکنم ارور
on such file or directory
گوشیم (Note3) ورژن 4.4.2 روت هم هست
دوستان لطفا کمک کنید

paprika 1
06-09-2014, 11:53
سلاااام دوستان
من وقتی تو ترمینال دستورا رو وارد میکنم ارور
on such file or directory
گوشیم (Note3) ورژن 4.4.2 روت هم هست
دوستان لطفا کمک کنید
دوست عزیز به عنوان تاپیک توجه کنید
این آموزش برای اس2 هستش نه نوت3!!!

sahelsadaf
15-09-2014, 17:46
دوست عزیز به عنوان تاپیک توجه کنید
این آموزش برای اس2 هستش نه نوت3!!!
مگه طریقه نصبشون با هم فرق میکنه
میشه لطف کنید بگید باید کجا مشکلمو مطرح کنم

paprika 1
15-09-2014, 19:58
مگه طریقه نصبشون با هم فرق میکنه
میشه لطف کنید بگید باید کجا مشکلمو مطرح کنم
اینجا مطرح کنید
[تاپیک جامع] پرسش و پاسخ مشکلات گوشی Galaxy Note 3 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=304112)

hadibakrani
09-11-2015, 18:37
سلام من فایلها را دانلود کردم ولی وقتی استخراج میکنم یک فایل به نام bt با فرمت img بیشتر نیست باید چه کنم
تشکر

فرستاده شده از SM-G7102ِ من با Tapatalk

shahabdjdj
28-01-2016, 11:28
سلام من فایلها را دانلود کردم ولی وقتی استخراج میکنم یک فایل به نام bt با فرمت img بیشتر نیست باید چه کنم
تشکر

فرستاده شده از SM-G7102ِ من با Tapatalk

سلام.خسته نباشید.آقای مدیر یه درخواست داشتم خدمتتت.استاد میشه فایل دانلودی یا همون فایل ایمیج رو که زیپ هستش به صورت یه پارت درش بیارید و تو سایت آپلود بوی یا یه جای دیگه بزاریدش.تا ما بتونیم دانلودش کنیم .استاد باور کن حدودا 7 بار دانلودش کردم و هر بار ارور میده که فایل های دانلودیت ناقصه.رفتم تو گوگل راجع به این مشکل خوندن جواب داد که به خاطر پارت پارت بودن فایل هاست.استاد اگه میشه تو سایت اپلود بوی اپلودش کنید و درضمن به صورت یه فایل باشه واقعا ممنونتون میشم دست گلتون درد نکنه بابت این که به مشکلات ما رسیدگی میکنید