PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام گلکسی Gio کوک شده با بیس 2.3.6 با قابلیت Deodex کردن توسط نرم افزار Xrecovery



sbbnm_2005
23-12-2011, 15:26
Flash Firmware DXKT4 (2.3.6) Galaxy Gio GT-S5660 with autodeodexing

رام 2.3.6 با قابلیت دئودکس (با نرم افزار xrecovery فایل مربوط به دئودکس Autodeodexing for DXKT4 رو نصب کنید )


دانلود نرم افزار xrecovery (http://www.4shared.com/file/lYG6b9tj/xrecovery.html)


دانلود رام 2.3.6
http://www.megaupload.com/?d=GZF4I3E8



دانلود Autodeodexing for DXKT4 (http://www.4shared.com/zip/IRQlTCg8/sign_GT-S5660-DXKT4_Auto_Deode.html)

این اسکرین شات واسه خود رام

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=669165&stc=1&d=1324736658http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=669166&stc=1&d=1324736658

این عکسها هم بعد اورکلاک که برای اورکلاک از این کرنل استفاده بشه

لینک کرنل

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=187731http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=669167&stc=1&d=1324736658http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=669168&stc=1&d=1324736658

sbbnm_2005
23-12-2011, 15:33
دوستان ممنون میشم تست کنید و نتایج رو همینجا بگید ..

خودم تست نکردم ...

mori59
24-12-2011, 17:53
سلام
این رام فارسی هم داره یعنی هم در منو هم در تایپ
بعد قابلیت ext4 رو ساپورت میکنه یا نه

alizamany
24-12-2011, 19:19
خیر فارسی نداره

sbbnm_2005
24-12-2011, 19:48
سلام
این رام فارسی هم داره یعنی هم در منو هم در تایپ
بعد قابلیت ext4 رو ساپورت میکنه یا نه


خیر فارسی نداره


بعد از نصب کرنلی که گذاشتم و لینک دادم ext4و 3 رو پشتیبانی میکنه

sbbnm_2005
24-12-2011, 19:53
دوستان فارسی ساز سینا رو تست بکنن نتیجه رو بگن

armanherkool
25-12-2011, 19:41
با سلام رامونصبيدم فارسي سازم روش جواب داد
من رامو خودم دئودكس كردم همه چيزم درسته فارسي ساز هم به خوبي كار ميكنه

ولي اون كرنل روش جواب نميده يعني رام بالا نمياد سعيد جان به نظرت بايد حتما توسط فايلي
كه گذاشتي رامو دئودكس كنم؟

aminjpo
25-12-2011, 21:48
اقا به خدا مگه می خواید چیکار کنید!

بابا 250 پول دادین حی 800 مگاهرتز رو 833 کردین که چی!
خوبی یه اس می خریدن!

چقدر ما ایرانی ها ور می ریم الکی هفته هم یه رام الکی می نصبیم
ب

sia_scazy
25-12-2011, 22:07
اقا به خدا مگه می خواید چیکار کنید!

بابا 250 پول دادین حی 800 مگاهرتز رو 833 کردین که چی!
خوبی یه اس می خریدن!

چقدر ما ایرانی ها ور می ریم الکی هفته هم یه رام الکی می نصبیم
ب

کسی با شما صحبت کرد دوست عزیز؟
یه سریا هستن دوس دارن هی با گوشی نرم افزار بازی کنن یه سری هم مثل شما یه خاموش روشن بلده و اس ام اس و زنگ
این اسپم رو زدم که شما دیگه اسپم نزنی

armanherkool
25-12-2011, 22:45
اقا به خدا مگه می خواید چیکار کنید!

بابا 250 پول دادین حی 800 مگاهرتز رو 833 کردین که چی!
خوبی یه اس می خریدن!

چقدر ما ایرانی ها ور می ریم الکی هفته هم یه رام الکی می نصبیم
ب

دوست عزيز من و امثال من ميايم اينجا تا چيزهاي بيشتري ياد بگيريم و دانسته هامونو
به بقيه منتقل كنيم تا اگه كسي به مشكلي برخورد بتونه حلش كنه
به خاطر يه مشكل كوچيك كه حتي ممكنه بدون ور رفتن باگوشي پيش بياد مجبور نباشه
ببره بده بيرون كلي هم پول خرج كنه

شما هم ميتوني با گوشيت ور نري

خواهشا نظم اين بخش رو به هم نزنيد تازه داره سرو سامون ميگيره

armanherkool
26-12-2011, 04:57
سعيد جان هر كاري كردم كرنلي كه معرفي كردي رو اين رام جواب نداد
همه كارها درست انجام ميشه ولي در آخر بعد از نصب كرنل رام بالا نمياد
حتي از خود فايل دئودكس پست 1 هم استفاده كردم ولي نشد
اون فايل xrecovery هم با فرمت apk هست كه نصب نميشه ولي فايل دئودكس از ريكاوري اصلي گوشي هم
نصب ميشه

در ضمن همراه با را م يه فايل ديگه هم هست با اين نام SS_DL.dll ؟؟
اگه ميشه منبع اين رام رو يه نگاه ديگه بنداز ببين دقيقا همين كرنله يا اينكه كار خاصي بايد انجام داد.

saman-72
27-12-2011, 13:13
Flash Firmware DXKT4 (2.3.6) Galaxy Gio GT-S5660 with autodeodexing

رام 2.3.6 با قابلیت دئودکس (با نرم افزار xrecovery فایل مربوط به دئودکس Autodeodexing for DXKT4 رو نصب کنید )


دانلود نرم افزار xrecovery (http://www.4shared.com/file/lYG6b9tj/xrecovery.html)


دانلود رام 2.3.6
http://www.megaupload.com/?d=GZF4I3E8



دانلود Autodeodexing for DXKT4 (http://www.4shared.com/zip/IRQlTCg8/sign_GT-S5660-DXKT4_Auto_Deode.html)

این اسکرین شات واسه خود رام

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=669165&stc=1&d=1324736658http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=669166&stc=1&d=1324736658

این عکسها هم بعد اورکلاک که برای اورکلاک از این کرنل استفاده بشه

لینک کرنل

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=187731http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=669167&stc=1&d=1324736658http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=669168&stc=1&d=1324736658

باسلام ببخشیدمن این رام2.3.6رونصب کردم کارکردواجراشدولی نرم افزارxrecoveryنصب نشدومجبورشدم برم این رام جدید گلکسی جیو بر پایه ی CM-7.1 RC-3.0 بنام Cy4noobsMod-7.1.3.1رو نصب کنم واین رام نصب شدولی به دلیل اینکه مشکل فیلم برداری داشت اومدم رام های دیگه نصب کنم ولی ازاین به بعدهررامی رونصب میکنم بالانمیادحتی رام های رسمی روهم که نصب میکنم روی آرم سامسونگ میادگیرمیکنه وبه طورمکررریست میشه ولی وقتی اون رام سیانوژن رو دوباره نصب میکنم اجرامیشه،شمانمیدونیدمشکل ازکجاست.

sbbnm_2005
27-12-2011, 13:28
باسلام ببخشیدمن این رام2.3.6رونصب کردم کارکردواجراشدولی نرم افزارxrecoveryنصب نشدومجبورشدم برم این رام جدید گلکسی جیو بر پایه ی cm-7.1 rc-3.0 بنام cy4noobsmod-7.1.3.1 که آقای sbbnm_2005 معرفی کردندنصب کنم واین رام نصب شدولی به دلیل اینکه مشکل فیلم برداری داشت اومدم رام های دیگه نصب کنم ولی ازاین به بعدهررامی رونصب میکنم بالانمیادحتی رام های رسمی روهم که نصب میکنم روی آرم سامسونگ میادگیرمیکنه وبه طورمکررریست میشه ولی وقتی اون رام سیانوژن رو دوباره نصب میکنم اجرامیشه،شمانمیدونیدمشکل ازکجاست.

مراحل رو به دقت انجام بده ..

مشکل فیلمبرداری نداره ..بلکه تنظیمات فیلمبرداری بایدروی qvga باشه تا گوشیت ساپورت کنه ..

شما بگو کدوم رام رو نصب کردی ...انشاا..درست میشه ..

sbbnm_2005
27-12-2011, 13:32
سعيد جان هر كاري كردم كرنلي كه معرفي كردي رو اين رام جواب نداد
همه كارها درست انجام ميشه ولي در آخر بعد از نصب كرنل رام بالا نمياد
حتي از خود فايل دئودكس پست 1 هم استفاده كردم ولي نشد
اون فايل xrecovery هم با فرمت apk هست كه نصب نميشه ولي فايل دئودكس از ريكاوري اصلي گوشي هم
نصب ميشه

در ضمن همراه با را م يه فايل ديگه هم هست با اين نام ss_dl.dll ؟؟
اگه ميشه منبع اين رام رو يه نگاه ديگه بنداز ببين دقيقا همين كرنله يا اينكه كار خاصي بايد انجام داد.

سینا جان یه نسخه دیگه رو سیا معرفی کرده اونو نصب کن ..

اینم لینکش http://www.ziddu.com/download/17937981/dell-kernel-dxkt4.zip.html

خودم سرما خوردم به زور میام ..ببخشید یکی دو روزه انشاا... خدمتتونم ..

خودم تستش نکردم هنوز ..اگه تونستی فارسی ساز نصب کنی ..حتما دئودکس شده ...پس نیازی به xrecovery نیست ..

saman-72
27-12-2011, 13:37
مراحل رو به دقت انجام بده ..

مشکل فیلمبرداری نداره ..بلکه تنظیمات فیلمبرداری بایدروی qvga باشه تا گوشیت ساپورت کنه ..

شما بگو کدوم رام رو نصب کردی ...انشاا..درست میشه ..

الان فقط این رام سیانوژن کارمیکنه به طورمثال اون رام 2.3.6 که درپست اول همین تاپیک معرفی کردین رونصب میکنم ولی روی ارم سامسونگ گیرمیکنه برای اینکه گوشیم بالابیادبایدحتمارام سیانوژن رونصب کنم درغیراینصورت این رام 2.3.6ورام های دیگه به تنهایی کارنمیکنه.

sbbnm_2005
27-12-2011, 13:39
الان فقط این رام سیانوژن کارمیکنه به طورمثال اون رام 2.3.6 که درپست اول همین تاپیک معرفی کردین رونصب میکنم ولی روی ارم سامسونگ گیرمیکنه برای اینکه گوشیم بالابیادبایدحتمارام سیانوژن رونصب کنم درغیراینصورت این رام 2.3.6ورام های دیگه به تنهایی کارنمیکنه.

وقتی از cwm فلش میزنی ..شما وایپ ها رو انجام بده + مانت سیستم و دیتا و کش

و جایی که با odin فلش میزنی چند دقیقه صبر کن ..چون یه کم طول میکشه ...ثانیا بهتره اول یه رام استوک بزنی بهد سایر رام ها رو روش پیاده کنی

حل میشه ..

saman-72
27-12-2011, 13:42
شما وایپ ها رو انجام بده + مانت سیستم و دیتا و کش

حل میشه ..

منظورتون اینه که ایناروانجام بدم ورام تک فایلی روازطریق odinفلش کنم

sbbnm_2005
27-12-2011, 13:46
منظورتون اینه که ایناروانجام بدم ورام تک فایلی روازطریق odinفلش کنم

در هر بار نصب رام بهتر این موارد انجام بشه

saman-72
27-12-2011, 13:51
وقتی از cwm فلش میزنی ..شما وایپ ها رو انجام بده + مانت سیستم و دیتا و کش

و جایی که با odin فلش میزنی چند دقیقه صبر کن ..چون یه کم طول میکشه ...ثانیا بهتره اول یه رام استوک بزنی بهد سایر رام ها رو روش پیاده کنی

حل میشه ..

خیلی خیلی ببخشیدمیتونید یه استوک رام خوب معرفی کنید.

حالامن بایداین کار روبکنم اول ازطریق odinرام پایه رونصب کنم وبعدازطریق cwmباید وایپ ها ومانت روانجام بدم وسپس کاستوم رام رونصب کنم.

saman-72
27-12-2011, 13:53
در هر بار نصب رام بهتر این موارد انجام بشه

رامی روکه ازطریق odinنصب میکنم بایدبالابیادولی بالانمیاد

sbbnm_2005
27-12-2011, 14:14
رامی روکه ازطریق odinنصب میکنم بایدبالابیادولی بالانمیاد

دوست عزیز زیاد لفتش نده ...برو cyanogen 7.2 rc.01 رو تازه معرفی کردم نصبش کن حالشو ببر ...
خودت رو زیاد اذیت نکن ...

مگر اینکه بخوای استوک رام رو نصب کنی که چیزایی که لازم بود رو گفتم ..بقیش رو خود دانی ..

اینم لینک استوک رام http://hotfile.com/dl/134283788/82eb74c/S5660JPKPA_2.3.3.rar.html

saman-72
27-12-2011, 15:07
دوست عزیز زیاد لفتش نده ...برو cyanogen 7.2 rc.01 رو تازه معرفی کردم نصبش کن حالشو ببر ...
خودت رو زیاد اذیت نکن ...

مگر اینکه بخوای استوک رام رو نصب کنی که چیزایی که لازم بود رو گفتم ..بقیش رو خود دانی ..

اینم لینک استوک رام http://hotfile.com/dl/134283788/82eb74c/S5660JPKPA_2.3.3.rar.html

ممنون مشکلم حل شدبعدازنصب رام ازطریق odin رفتم توریکاوری وایپ دیتازدم درست شدببخشیدخستتون کردم.

armanherkool
27-12-2011, 15:55
سینا جان یه نسخه دیگه رو سیا معرفی کرده اونو نصب کن ..

اینم لینکش http://www.ziddu.com/download/17937981/dell-kernel-dxkt4.zip.html

خودم سرما خوردم به زور میام ..ببخشید یکی دو روزه انشاا... خدمتتونم ..

خودم تستش نکردم هنوز ..اگه تونستی فارسی ساز نصب کنی ..حتما دئودکس شده ...پس نیازی به xrecovery نیست ..


سلام

سعيد جان همه موارد به درستي انجام شد كرنل مخصوص اين رام هموني كه سيا گذاشته
خودم امتحان كردم بهتره كرنل منتقل بشه تا دوستان دچار مشكل نشن

در ضمن نيازي به xrecovery نيست وقتي با اودين رامو فلش ميزنيم ريكاوري هم به ريكاوري
اصلي بر ميگرده و فايل دئودكس رو متونيم فلش بزنيم

armanherkool
27-12-2011, 18:21
لينك مستقيم وبدون شيلتره رام
مدت اعتبار 24 ساعت


grandleech.com/mu_fsc/files/grandleech.com_GT-S5660_XSE_1_20111206145534.zip

دوستان اگه اعتبار فايل تموم شد از اين ليچر استفاده كنيد

http://grandleech.com/mu_fsc/

armanherkool
07-01-2012, 02:37
با سلام خدمت دوستان

يه تم تركيب كردم البته قبلا تو تاپيك رام arc sandwich گذاشته بودم ولي چندتا از آيكونهارو تغيير دادم
و همچنين طوري تركيب كردم كه به اين رام بخوره

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=673108&stc=1&d=1325891709http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=673109&stc=1&d=1325891709http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=673110&stc=1&d=1325891709

از cwm نصب كنيد
mount/system هم يادتون نره

http://www.mediafire.com/?1jk05hr0mz4kmg3

mag_5115
09-01-2012, 20:35
با تشکر نصب شد و همه چی بخوبی کار میکنه فقط یک سوال؟ دویل کش رو چجوری منتقل کنم به sd. با a2sdGUI نشد.چندتا برنامه نصبیدم حافظه داخلی پرشده.جالبه که همه رو هم انتقال دادم به sd و 5تا برنامه بیشتر تو حافظه داخلی نیست ولی نمیدونم چرا پر شده.

sbbnm_2005
09-01-2012, 22:44
با تشکر نصب شد و همه چی بخوبی کار میکنه فقط یک سوال؟ دویل کش رو چجوری منتقل کنم به sd. با a2sdGUI نشد.چندتا برنامه نصبیدم حافظه داخلی پرشده.جالبه که همه رو هم انتقال دادم به sd و 5تا برنامه بیشتر تو حافظه داخلی نیست ولی نمیدونم چرا پر شده.

با نرم افزار link 2 sd

اول پارتیشن بندی کنید به ext4 بعد با این نرم افزار منتقل کنید,

mag_5115
09-01-2012, 23:35
با نرم افزار link 2 sd

اول پارتیشن بندی کنید به ext4 بعد با این نرم افزار منتقل کنید,

با تشکر . این کار رو هم کردم.و کش ها و همه چی رو لینک کردم .ولی بعد نصب 40-50 تا برنامه ، حافظه داخلی پر میشه. فکر کنم این برنامه فقط برنامه ها رو به حافظه خارجی منتقل میکنه ومثل برنامه a2sdGUI کلا دویل کش نمی کنه . اگه اسکریپ برای a2sdGUI وجود داره لطف کنید بگید. ممنون.

armanherkool
10-01-2012, 02:16
ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ . ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﻭ ﻫﻢ ﮐﺮﺩﻡ.ﻭ ﮐﺶ ﻫﺎ ﻭ ﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﺭﻭ ﻟﯿﻨﮏ ﮐﺮﺩﻡ .ﻭﻟﯽ ﺑﻌﺪ ﻧﺼﺐ 40-50 ﺗﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ، ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺩﺍﺧﻠﯽ ~ﺭ ﻣﯿﺸﻪ. ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻓﻘﻂ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺧﺎﺭﺟﯽ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭﻣﺜﻞ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ a2sdGUI ﮐﻼ ﺩﻭﯾﻞ ﮐﺶ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻪ . ﺍﮔﻪ ﺍﺳﮑﺮﯼ~ ﺑﺮﺍﯼ a2sdGUI ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﻟﻄﻒ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﮕﯿﺪ. ﻣﻤﻨﻮﻥ.
ﺩﻭﺳﺖ ﺍ ﻋﺰﯾﺰ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ link2sd ﻣﺨﺼﻮﺹ ﻫﻤﯿﻦ ﮐﺎﺭﻩ ﺍﻣﮑﺎﻧﺎﺕ ﺧﻮﺑﯿﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻪ ﻗﺴﻤﺖ more ﺑﺮﯾﺪ ﺑﺮﻭﯼ
Link dalvik-cache fils ﮐﻠﯿﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﺭﯾﺒﻮﺕ ﮐﻨﯿﺪ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﺯ ﻭﺭﮊﻥ 1.9.6 ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ
ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻓﺮﯾﺰ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺷﺪﻩ

armanherkool
10-01-2012, 17:01
قابل توجه دوستان اين رام فايلهاي فلش رو ساپورت ميكنه

armanherkool
13-01-2012, 18:20
آپديت كرنل

اضافه شدن برنامه هاي
CWMManager
DSPManager
SpareParts


لينك دانلود
http://downloads.ziddu.com/downloadfile/17988671/dell-kernel-dxkt4-v1.2-new.zip.html

mhdhasani
28-01-2012, 22:08
من هر کارى کردم نتونستم کرنلو دانلود کنم.
اگه ميشه لطفا کرنلو يه جا ديگه آپلود کنيد.

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk

armanherkool
29-01-2012, 04:21
من هر کارى کردم نتونستم کرنلو دانلود کنم.
اگه ميشه لطفا کرنلو يه جا ديگه آپلود کنيد.

Sent from my gt-s5660 using tapatalk

لينكو چك كردم كاملا سالمه
بروي لينك كلينك كنيد در صفحه باز شده قسمت پايين بروي دانلود كليك ميكنيد
بعد كدي كه نمايش داده ميشه در كادر خالي وارد كرده بروي دانلود كليك ميكنيد

armanherkool
01-02-2012, 23:25
با سلام خدمت دوستان ميخوام مراحل نصب اين رام رو به طور كامل توضيح بدم تا دوستان دچار مشكل نشن

مراحل نصب:

1:نصب رام با odin (قبل از فلش از ريكاوري يا cwm وايپهارو انجام دهيد )

لينك رام 2.3.6

دانلود (http://www.megaupload.com/?d=GZF4I3E8)

دانلود (http://www.mediafire.com/?0rzd2k6fu391yub)

2:نصب فايل Autodeodexing for DXKT4 (http://adf.ly/4MTFM) از ريكاوري اصلي قسمت apply update from SDcard

3:بهتره در اين مرحله رامو روت كنيد براي روت فايلي كه قرار ميدم رو به مموري انتقال داده و از ريكاوري نصب كنيد(apply update from SDcard)

root.zip (http://www.mediafire.com/?iqviu6d2h0jufaw)

4:در اين مرحله cwm رو نصب كنيد از ريكاوري apply update from SDcard

px-cwm.zip (http://www.mediafire.com/?zmdmbx8kn2ujcy8)

5:به محيط cwm وارد شويد به قسمت mount system رفته و بروي system/data كليك كنيد تا تبديل به unmount شوند بكو زده و فارسيساز رو نصب كنيد

لينك: فارسي ساز (http://www.mediafire.com/download.php?b4keoc6i5zwpcn8)

6:بعد ريبوت شدن دو باره وارد cwm شويد مراحل mount رو دوباره انجام داده و كرنل رو نصب كنيد .

لينك كرنل: دانلود (http://www.mediafire.com/?kcrx0tien0d604o)



در آخر هم ريبوت
بهتره كه پست اول ويرايش بشه چون نرمافزار xrecovery كه قرار داده شده كار نميكنه و عملا اضافيه

zenit52
03-02-2012, 19:00
با تشکر از دوستان...

من این رامو نصب کردم و راحت هم جواب داد باید بگم رام روان و خوبی هست
اما یه مشکل دارم اول وای فای براحتی کار میکرد وسایتها رو باز میکردم ولی...

زمانی که خواستم به مارکت برم و آیدی گوگلم رو هم دادم وقتی که خواست آیدی منو چک
کنه نه تنها وصل نشد بلکه خطا داد که وایرلس من وصل نیست و وقتی دوباره وای فای رو چک کردم
دیگه وصل نشد و به هیچ سایتی هم دیگه نمیره و وای فای گوشی هی دیسکانکت میشه ؟؟؟ مشکل از کجاست ؟

ممنون...

zenit52
03-02-2012, 19:08
راستی برای گوشی جیو و با این رام بهترین پلیر تصویری
که فایلهای mkv mp4 flv رو براحتی پخش کنه چه برنامه ای هست ؟

من برنامه های متعددی رو امتحان کردم ولی یا اصلا پخش نمیکنن و یا فریم فریم نشون میدن..

بازم ممنون...

alizamany
03-02-2012, 19:41
بهترین برنامه به نظر من mx player هست

zenit52
03-02-2012, 20:30
بهترین برنامه به نظر من mx player هست

ممنون دوست عزیز... من mx player رو نصب کردم همراه با کدک مخصوص گوشی جیو و فایل mkv رو نشون داد اما mp4 و flv رو تکه تکه نشون میده و با صدا همخونی نداره ....
راه حل چیه ؟ مشکل از پلیره یا رام یا ... ؟

alizamany
03-02-2012, 21:47
ﻣﻦ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺭﺍﻡ ﺳﯿﺎﻧﻮﮊﻥ 7.2 ﻓﯿﻠﻢ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺩﯾﺪﻡ ﻧﻤﯽ ﺩﻭﻧﻢ ﺑﻪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﺸﮑﻞ ﺍﺯ ﺭﺍﻣﻪ

armanherkool
03-02-2012, 23:10
با تشکر از دوستان...

من این رامو نصب کردم و راحت هم جواب داد باید بگم رام روان و خوبی هست
اما یه مشکل دارم اول وای فای براحتی کار میکرد وسایتها رو باز میکردم ولی...

زمانی که خواستم به مارکت برم و آیدی گوگلم رو هم دادم وقتی که خواست آیدی منو چک
کنه نه تنها وصل نشد بلکه خطا داد که وایرلس من وصل نیست و وقتی دوباره وای فای رو چک کردم
دیگه وصل نشد و به هیچ سایتی هم دیگه نمیره و وای فای گوشی هی دیسکانکت میشه ؟؟؟ مشکل از کجاست ؟

ممنون...

مشكلي كه ميگيد رو من ندارم و نديدم كسي اين مشكل رو داشته باشه
يه بار وايپهارو از cwm انجام بديد

در مورد پلير من خودم از MoboPlayer استفاده ميكنم مشكليم نداره

در كل فكر ميكنم اشكالي در نصب رام داشتيد

rezarmz
04-02-2012, 23:52
سلام این رام فارسی ساز نداره کیبرد فارسی نداره

armanherkool
05-02-2012, 00:22
سلام این رام فارسی ساز نداره کیبرد فارسی نداره

مراحل نصب به همراه فارسي ساز و بقيه مخلفات در پست 34

براي تايپ فارسي بايد از يه كيبورده ديگه استفاده كنيد كه در انجمن موجوده

armanherkool
05-02-2012, 16:27
لينك بدون چيلتر فايل deodexing

sign_GT-S5660-DXKT4_Auto_Deodexing (http://www.4shared.com/zip/IRQlTCg8/sign_GT-S5660-DXKT4_Auto_Deode.html)

hmsk
05-02-2012, 18:33
این کیبرد فارسی کجای انجمن هست؟چرا نسیه کار میکنید خو :(

armanherkool
05-02-2012, 19:25
این کیبرد فارسی کجای انجمن هست؟چرا نسیه کار میکنید خو :(

هلو برو تو گلو:ab:

اينجا (http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=656)

hmsk
06-02-2012, 08:25
هلو برو تو گلو:ab:

اينجا (http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=656)
ممنون دوست عزیز خودم میدونم
منظورم این بود وقتی یه رام معرفی میکنید کیبردش رو هم مثل فارسی سازش بزارید ماها که وقتمون کمه الاف نشیم . در ضمن من هنوز کیبرد بدرد بخور این رامو پیدا نکردم

armanherkool
07-02-2012, 01:49
ممنون دوست عزیز خودم میدونم
منظورم این بود وقتی یه رام معرفی میکنید کیبردش رو هم مثل فارسی سازش بزارید ماها که وقتمون کمه الاف نشیم . در ضمن من هنوز کیبرد بدرد بخور این رامو پیدا نکردم

دوست عزيز در بخش رامها فقط رام معرفي ميشه و نهايتا فارسي ساز

براي كيبورد اين (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=199659) تاپيك رو هم ببين

hmsk
07-02-2012, 10:51
دوست عزيز در بخش رامها فقط رام معرفي ميشه و نهايتا فارسي ساز

براي كيبورد اين (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=199659) تاپيك رو هم ببين

دوست خوبم ممنون
من دنبال همین کیبرد اصلی بودم
اما یه سئوال من این کیبرد رو نصبیدم Smart_Keyboard_PRO_v4.6.1
بعد از ریست شدن گوشی کیبرد میره رو کیبرد دیفالت و دوباره باید تنظیم کنی و یکی دوتا برنامه مثل آیکون خاموش کردن صفه نمایش تنظیماتشون میپره مشکل از چیه؟
--------
اگه زود راهنماییم کنی ممنون میشم
چون دارم میرم مسافرت فردا میخوام ردیفش کنم

armanherkool
07-02-2012, 16:52
دوست خوبم ممنون
من دنبال همین کیبرد اصلی بودم
اما یه سئوال من این کیبرد رو نصبیدم Smart_Keyboard_PRO_v4.6.1
بعد از ریست شدن گوشی کیبرد میره رو کیبرد دیفالت و دوباره باید تنظیم کنی و یکی دوتا برنامه مثل آیکون خاموش کردن صفه نمایش تنظیماتشون میپره مشکل از چیه؟
--------
اگه زود راهنماییم کنی ممنون میشم
چون دارم میرم مسافرت فردا میخوام ردیفش کنم

شما هر كيبوردي كه نصب ميكني بايد به قسمت settings/locale and text گوشي بري

و تيكهاي مربوط به كيبوردها رو بزاري تا فعال بشوند و از قسمت select input method

كيبوردتو انتخاب كني

منظورتونو از آيكون خاموش كردن صفحه نمايش متوجه نشدم
اينا فقط كيبوردن به بقيه تنظيمات كاري ندارن

hmsk
07-02-2012, 18:52
شما هر كيبوردي كه نصب ميكني بايد به قسمت settings/locale and text گوشي بري

و تيكهاي مربوط به كيبوردها رو بزاري تا فعال بشوند و از قسمت select input method

كيبوردتو انتخاب كني

منظورتونو از آيكون خاموش كردن صفحه نمايش متوجه نشدم
اينا فقط كيبوردن به بقيه تنظيمات كاري ندارن

ممنون مشکل حل شد
برنامه ها رو رو مموری کارت ریخته بودم وقتی ریست میکردم به حالت دیفالت برمیگشت :دی

C0D3R
24-04-2012, 20:56
عنوان تاپیک ویرایش شد