PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام گلکسی 2 بيس DXKL3_2.3.6 اروپا نسخه Deodexed شده



C0D3R
27-12-2011, 14:32
سلام به همه دوستان



رام DXKL3_2.3.6 اروپا توسط Wanam نیز Deodexed شد

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=627957&d=1316955398




یژگیها :



- استفاده از ClockworkMod Recovery 5

- استفاده از CF-Root KK5 Kernel

- از بوت لودر قدیمی استفاده میکنه و قابلیت صفر کردن کانتر پابرجاست

- و . . .

Changelog



Deodexed
Zipaligned
Rooted
Updated SuperUser & su
BusyBox
ClockworkMod Recovery 5
CF-Root KK5 Kernel
Removed Bootloader so you can safely reset the binary counter with a Jig.
Data/app supporthttp://wanamlite.com/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gif
Boot animation support (put your anim on “/data/local” folder)



نحوه نصب رام :

آموزش گام به گام از نحوه نصب رامهاي كوك شده (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2273329&postcount=3)



لینک دانلود :

WanamLite.DXKL3.Deodexed.Stock.NO-WIPE (http://hotfile.com/dl/138600066/1e1327b/GT-I9100_WanamLite.DXKL3.Deodexed.Stock.NO-WIPE.zip.html)


لینک دانلود فارسی ساز :

WanamLite.DXKL3_.RTL-FIX (http://wanamlite.com/wp-content/uploads/2011/12/GT-I9100_WanamLite.DXKL3_.RTL-FIX.zip)


لینک دانلود فارسی ساز به همراه کیبورد فارسی :

WanamLite.DXKL3.RTL-FIX.KB (http://hotfile.com/dl/138602622/af05fff/GT-I9100_WanamLite.DXKL3.RTL-FIX.KB.zip.html)

RadeoN
27-12-2011, 17:43
سلام خسته نباشید
لینک دانلود رام رسمی همین رامو میخواستم

hamidsadra
27-12-2011, 18:01
Firmware info

PDA:DXKL3
PHONE: DXKL1
CSC : OLCKL2
Date: 15/12/2011



GT-I9100_WanamLite.DXKL3.Deodexed.Stock.NO-WIPE.zip (http://www.multiupload.com/V8HLSZF26H) رام استوک دئودکس
GT-I9100_WanamLite.DXKL3.Odexed.Stock.NO-WIPE.zip (http://www.multiupload.com/06I066U6S8) رام استوک اودکس



آخرین رام نیمچه رسمی i9100 که 2.3.6 باشه XWKL1 هست .که باید اینو روی اون بریزیم
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=158237&page=3

farhadhidari
27-12-2011, 18:41
لینکها ف...رن لینک سالم و مستقیم اودکس رو دارید؟

hamidsadra
27-12-2011, 19:32
لینکها ف...رن لینک سالم و مستقیم اودکس رو دارید؟

مستقیم که نه ولی این لینک هست :
http://hotfile.com/dl/138581542/8a7e6e7/GT-I9100_WanamLite.DXKL3.Odexed.Stock.NO-WIPE.zip.html

silentflight
27-12-2011, 20:04
سلام به همه دوستان. من توی سایت sammobile و samfirmware چک کردم چنین فرم ور رسمی ارائه نشده !!!! ممکنه دوستان بگن این رام رسمی هست یا نه و منبع کجاست؟ با تشکر

C0D3R
27-12-2011, 21:34
سلام به همه دوستان. من توی سایت sammobile و samfirmware چک کردم چنین فرم ور رسمی ارائه نشده !!!! ممکنه دوستان بگن این رام رسمی هست یا نه و منبع کجاست؟ با تشکر

سلام
این رام جزو رامهای Official هست و رسمی به حساب میاد که در XDA (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16781156&postcount=2)معرفی شده


سلام خسته نباشید
لینک دانلود رام رسمی همین رامو میخواستم

سلام
رام بیس رو از این پست (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2550246&postcount=31)میتونین دانلود کنین

reza_17173
28-12-2011, 01:26
چرا واسه رام رسمی این رام تاپیک جداگانه ایی ایجاد نشد؟!
می گم کرنل استوک این رام همین CF-Root KK5 هستش؟ یا این CF-Root KK5 کرنل مربوط به نسخه Deodexed شدس؟

mghb
28-12-2011, 12:02
یک رام فوق العاده واقعا تاچش حرف نداره فارسی سازشم توپه اگه jkay براش بیاد من دیگه راممو عوض نمیکنم یه تست بزنین خودتون متوجه میشین مخصوصا سرعت وتاچش

silentflight
28-12-2011, 15:21
سلام من این رام رو نصب کردم. به نظرم جالب نیست چون احساس می کنم کمی lag و کندی داره!! نمی دونم چرا حتی از برنامه set cpu استفاده کردم و تا 1200 اورکلاک کردم اما خوب صفحه ها روون نیست!!! بنچ مارکش بد نیست !! البته با کرنل cf-root kk5 . حالا کرنل dark mod رو می ریزم چون اون عالیه ببینم چجور میشه حتما خبرشو می دم.

mghb
28-12-2011, 18:22
ﺳﻼ ﻡ ﺭﺍﻡ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻧﻈﺮﻡ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﺳﺖ ﻣﻦ ﺗﺎﮔﻞ 14ﺗﺎﯾﯿﺶ ﺭﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻡ.ﺍﮔﻪ ﺧﻮﺍﺳﺘﯿﺪ ﺑﮕﯿﺪ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﺁ~ﮐﻨﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺭﻭ ﺁﯾﮑﻮﻥ ﺑﺎﻃﺮﯾﺶ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻤﺒﺎﻭﺭ ﮐﻨﯿﺪ ﺭﻓﯿﻘﻢ4sﺩﺍﺭﻩ ﺗﻮﺗﺎﭺ ﺍﯾﻦ ﺭﺍﻡ ﮐﻒ ﮐﺮﺩﻩ

silentflight
28-12-2011, 18:27
ﺳﻼ ﻡ ﺭﺍﻡ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻧﻈﺮﻡ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﺳﺖ ﻣﻦ ﺗﺎﮔﻞ 14ﺗﺎﯾﯿﺶ ﺭﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻡ.ﺍﮔﻪ ﺧﻮﺍﺳﺘﯿﺪ ﺑﮕﯿﺪ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﺁ~ﮐﻨﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺭﻭ ﺁﯾﮑﻮﻥ ﺑﺎﻃﺮﯾﺶ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻤﺒﺎﻭﺭ ﮐﻨﯿﺪ ﺭﻓﯿﻘﻢ4sﺩﺍﺭﻩ ﺗﻮﺗﺎﭺ ﺍﯾﻦ ﺭﺍﻡ ﮐﻒ ﮐﺮﺩﻩ

سلام دوست عزیز والا من هم نصب کردم اما احساس کردم یه مقدار کنده در ضمن تاچش چه فرقی با بقیه داره؟؟ من که تغییری حس نکردم!!! ممکنه راهنمایی کنید که تاچش چه فرقی کرده؟؟

mghb
28-12-2011, 19:03
ﺳﻼ ﻡ ﻣﻦ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺭﺍﻡ ﻗﺒﻠﯿﺘﻮﻥ ﭼﯽ ﺑﺒﻮﺩﻩ ﻭﻟﯽ ﻣﻦ ﻗﺒﻼ kk5 ﻭﭼﻨﺪﺭﺍﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺍﻏﺮﺍﻕ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ ﺣﺲ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﺗﺎﭼﻢ ﻧﺮﻣﺘﺮ ﺷﺪﻩ ﻗﺒﻼ ﺑﺎﯾﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻓﺸﺎﺭ ﺑﯿﺸﺘﺮﺁﯾﮑﻨﺎ ﺭﺍ ﻟﻤﺲ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻣﺎ ﺍﻻ ﻥ ﻻ ﮎ ﺍﺳﮑﺮﯾﻦ ﺭﺍﺑﺎﮐﻮﭼﮑﺘﺮﯾﻦ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﺑﺎﺯﻣﯿﮑﻨﻪ ﺍﺯﻟﺤﺎﻅ ﺳﺮﻋﺖ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﺳﺖ ﻣﻦ .ﺍﻟﺒﺘﻬﻨﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺷﻤﺎ ﺍﯾﻦ ﺭﺍﻡ ﺭﺍﭼﺠﻮﺭ ﻧﺼﺐ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﻭﻟﯽ ﻣﻦ ﺑﺎ ﮐﻠﯿﻦ ﮐﺎﻣﻞ ﻧﺼﺒﯿﺪﻡ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻓﻮﻧﺖ ~ﯾﺶ ﻓﺮﺿﺸﻢ ﺧﻮﺏ ﻧﺒﻮﺩ ﺍﺯ ﻓﻮﻧﺖ ﺍﺭﺟﯿﻨﺎﻝ ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﮓ ﺍﺳﺘﻔﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻢ

silentflight
28-12-2011, 19:07
ﺳﻼ ﻡ ﻣﻦ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺭﺍﻡ ﻗﺒﻠﯿﺘﻮﻥ ﭼﯽ ﺑﺒﻮﺩﻩ ﻭﻟﯽ ﻣﻦ ﻗﺒﻼ kk5 ﻭﭼﻨﺪﺭﺍﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺍﻏﺮﺍﻕ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ ﺣﺲ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﺗﺎﭼﻢ ﻧﺮﻣﺘﺮ ﺷﺪﻩ ﻗﺒﻼ ﺑﺎﯾﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻓﺸﺎﺭ ﺑﯿﺸﺘﺮﺁﯾﮑﻨﺎ ﺭﺍ ﻟﻤﺲ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻣﺎ ﺍﻻ ﻥ ﻻ ﮎ ﺍﺳﮑﺮﯾﻦ ﺭﺍﺑﺎﮐﻮﭼﮑﺘﺮﯾﻦ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﺑﺎﺯﻣﯿﮑﻨﻪ ﺍﺯﻟﺤﺎﻅ ﺳﺮﻋﺖ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﺳﺖ ﻣﻦ .ﺍﻟﺒﺘﻬﻨﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺷﻤﺎ ﺍﯾﻦ ﺭﺍﻡ ﺭﺍﭼﺠﻮﺭ ﻧﺼﺐ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﻭﻟﯽ ﻣﻦ ﺑﺎ ﮐﻠﯿﻦ ﮐﺎﻣﻞ ﻧﺼﺒﯿﺪﻡ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻓﻮﻧﺖ ~ﯾﺶ ﻓﺮﺿﺸﻢ ﺧﻮﺏ ﻧﺒﻮﺩ ﺍﺯ ﻓﻮﻧﺖ ﺍﺭﺟﯿﻨﺎﻝ ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﮓ ﺍﺳﺘﻔﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻢ

من رامم KL1 بود. کامل فول وایپ کردم و بعد kl3 رو ریختم ( این رام تک فایل بود درسته دیگه ؟ ) با ادین. بعد هم با خود cf root kl3 روت کردمش بعد دوباره فول وایپ و بعد هم dedox kl3 رو ریختم . تغییر چندانی حس نکردم حال شاید من دقت نکرده بودم به رام قبلی و تاچش. نظر شما در مود اینکه روی اسن رام کرنلdark night رو بریزم چیه؟

mghb
28-12-2011, 19:26
ﻣﻦ ﺑﺎ ﮐﺮﻧﻞ ﺍﺻﻠﯿﺶ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺩﺍﺭﮐﺮﻭ ﺗﺴﺖ ﻧﮑﺮﺩﻡ ﻓﮑﺮﻧﮑﻨﻢ ﺗﺴﺖ ﻫﻢ ﺑﮑﻨﻢ ﭼﻮﻥ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺍﺯ ﺗﺎﭼﺶ ﺭﺍﺿﯿﻢ ﮐﺮﻧﻠﻤﻮ ﻋﻮﺽ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ ﭼﻮﻥ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﮐﺮﻧﻼ ﺑﺎ ﺗﺎﭺ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺩﺍﺭﻥ ﺍﺯﺩﯾﺮﻭﺯ ﺗﺎﺣﺎﻻ ﺍﻭﻧﻘﺪﯼ ﮐﻪ ﺗﻮﺍﯾﻦ ﺷﺸﻤﺎﻫﻪ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯿﻮﺩﺍﺷﺘﻢ ﺣﺎﻝ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ.ﺣﺎﻻ ﺷﺎﯾﺪﻓﮑﺮﮐﻨﯿﺪ~ﯾﺎﺯﺩﺍ ﺸﻮﺯﯾﺎﺩﮐﺮﺩﻣﻮﻟﯽ ﯾﮑﯽ ﺍﺯﺩﻭﺳﺘﺎﻡ ﮐﻪ 4sﺩﺍﺭﻩ ﻭﺑﺎﻫﻢ ﮐﻞ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻪ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺎﻭﺭﺵ ﺷﺪ ﺗﺎﭺ ﮔﻮﺷﯿﻢ ﺑﻬﺘﺮﺍﺯﺍﻭﻧﻪ

reza_17173
28-12-2011, 19:28
نمی دونم چرا اکثر برنامه هایی را که ازشون بک آپ گرفته بودم و حالا ریستور کردم موقع اجرا force close میدن! منم مجبور شدم همه رو پاک کنم و از اول دانلودشون کنم.
اینو بگم که منم قبل از این رام, رام KL1 دئودکسد داشتم و بعدش این رام KL3 دئودکسد رو از طریق ریکاوری نصب کردم روش. آیا باید قبل از این کار رام اصلیشو نصب می کردم؟!(البته عملیات cleas install رو انجام دادم)

silentflight
28-12-2011, 19:35
نمی دونم چرا اکثر برنامه هایی را که ازشون بک آپ گرفته بودم و حالا ریستور کردم موقع اجرا force close میدن! منم مجبور شدم همه رو پاک کنم و از اول دانلودشون کنم.
اینو بگم که منم قبل از این رام, رام KL1 دئودکسد داشتم و بعدش این رام KL3 دئودکسد رو از طریق ریکاوری نصب کردم روش. آیا باید قبل از این کار رام اصلیشو نصب می کردم؟!(البته عملیات cleas install رو انجام دادم)

والا اینجور که اساتید گفتن آره حتما باید رام اصلی kl3 رو می ریختی بعد روت می کردی بعد فول وایپ و بعد هم این رام دئودکس رو بریزی و اونجوری به هیچ ارور عجیب غریب و ... بر نمی خوری

mghb
28-12-2011, 19:38
ﻧﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﻣﻨﻢ ﻗﺒﻼ kl1ﺩﺍﺷﺘﻤﺎﮔﻪ ﺑﺎﺗﯿﺘﺎﻧﯿﻮﻡ ﺑﮑﺎ~ ﺑﺮﻧﺎﻣﻬﺎﺗﻮﺭﯾﺴﺘﻮﺭﻣ ﮑﻨﯽ ﺣﺘﻤﺎﺑﺎﯾﺪ ﺩﯾﺒﺎﮒ ﯾﻮﺍﺳﺒﯿﺖ ﺗﯿﮏ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺑﺎﺷﻪ

reza_17173
28-12-2011, 19:52
والا اینجور که اساتید گفتن آره حتما باید رام اصلی kl3 رو می ریختی بعد روت می کردی بعد فول وایپ و بعد هم این رام دئودکس رو بریزی و اونجوری به هیچ ارور عجیب غریب و ... بر نمی خوری
یعنی علتش اینه؟!


ﻧﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﻣﻨﻢ ﻗﺒﻼ kl1ﺩﺍﺷﺘﻤﺎﮔﻪ ﺑﺎﺗﯿﺘﺎﻧﯿﻮﻡ ﺑﮑﺎ~ ﺑﺮﻧﺎﻣﻬﺎﺗﻮﺭﯾﺴﺘﻮﺭﻣ ﮑﻨﯽ ﺣﺘﻤﺎﺑﺎﯾﺪ ﺩﯾﺒﺎﮒ ﯾﻮﺍﺳﺒﯿﺖ ﺗﯿﮏ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺑﺎﺷﻪ
متوجه نشدم شما می گین موقع ریستور باید تیک USB debugging رو بزنم؟!
شاید واسه برنامه بک آپ گیری منه که این مشکل رو دارم! از my back up pro من استفاده کردم

reza_17173
29-12-2011, 01:37
جالبه این ورژن انگار قدیمی تر از ورژن قبلی یعنی KL1 هستش! چون توی رام KL1 بعضی آیکن ها عوض شده بودن و مثلا" فرم زنگ خوریش مثه آندروید 4 شده بود و ... ولی توی این ورژن یعنی KL3 دوباره همه چی شده عین قدیم!
دوستان میگم کرنل استوک این رام همینه که تو خود فایل zip بود و نصب شد؟! یا این کرنل که نصب شده کرنل استوک این رام نیست؟
یه چیز دیگه اینکه تو توضیح این رام گفته شده بود که از بوت لودر قدیمی استفاده می کنه ولی من بعداز نصب هر کاری کردم با کابل jig نه موفق شدم کانتر رو 0 کنم و نه علامت زرد رو از بین ببرم!

.Infernal
29-12-2011, 22:43
لینک مستقیم؟

reza_17173
01-01-2012, 14:43
دوستان یه سوال دارم. من امروز توی گوشی توی قسمت Baseband version دیدم نوشته DXKL1. مگه این رام DXKL3 نیست؟ منم نصبش کردم! پس چرا توی قسمت Baseband version نوشته DXKL1؟!!
ممنون میشم توضیح بدین

C0D3R
01-01-2012, 15:04
دوستان یه سوال دارم. من امروز توی گوشی توی قسمت baseband version دیدم نوشته dxkl1. مگه این رام dxkl3 نیست؟ منم نصبش کردم! پس چرا توی قسمت baseband version نوشته dxkl1؟!!
ممنون میشم توضیح بدین

سلام
عزيزم منظور از بيس باند مودم هست كه از مودم dxkl1 داره استفاده ميكنه اما رامتون همون dxkl3 هست

reza_17173
01-01-2012, 16:18
سلام
عزيزم منظور از بيس باند مودم هست كه از مودم dxkl1 داره استفاده ميكنه اما رامتون همون dxkl3 هست

ممنون. پس اون Build number که مدل رام رو نوشته؟
می گم شما می دونین چرا این ورژن با اینکه بوت لودر قدیمی داره باز کابل jig روش بی تاثیره؟!

C0D3R
01-01-2012, 16:50
ممنون. پس اون build number که مدل رام رو نوشته؟
می گم شما می دونین چرا این ورژن با اینکه بوت لودر قدیمی داره باز کابل jig روش بی تاثیره؟!

دقيقا درسته،
راستش بايد صفر كنه اما شما يكبار از بوت لودر قديمي استفاده كنين درست ميشه