PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : v5/^3 اینترفیس متفاوت و کاربر پسند (SPB mobile shell 3.8.0 build 944 (Release 26/12/2011



new.man06
29-12-2011, 19:11
سلام
جدیدیترین ورژن برنامه پرطرفدار SPB mobile shell ( ورژن 3.8.0.944 ) با پشتیبانی از سیمبین ^3 ، آنا و belle تقدیم به همه دوستان موبایلستانی :

ویژگی های جدید این ورژن نرم افزار :
- پشتیبانی از سیمبین belle
- پشتیبانی از حالت 3D در سیمبین ^3 ، سیمبین آنا و سیمبین belle
- برطرف شدن مشکل آپدیت شدن خودکار وضع هوا
- برطرف شدن مشکل جستجوی مخاطبین در دستگاههای با صفحه کلید qwerty
- برطرف شدن برخی اشکالات دیگر و بهبودهای دیگر ...


Version 3.8 (December 26, 2011):

Symbian Belle support
3D carousel support on Symbian^3, Symbian Anna and Symbian Belle devices
Fixed weather autoupdate
Fixed contacts search on qwerty devices
Other fixes and improvements


http://www.spb.com/uploads/images/mobileshell/Screenshots/Symbian/3.5/205.png
http://www.spb.com/uploads/images/mobileshell/Screenshots/Symbian/3.5/501.png

لینک دانلود از سرور اصلی سایت SPB (نسخه تریال و ساین شده (6.24MB)) :
http://www.spb.com/dl/54e96f6879017d2de78798fa6201f8cf/4efc8252/products_files/Spb_Mobile_Shell/SPBMobileShell_S60_5_0_v_3_8_944.sis

لینک دانلود کدهای رجیستر (409byte) :
http://www.4shared.com/zip/c2u55X1o/SPB_Mobile_Shell_Register_Code.html

لینک دانلود نسخه کرک شده ( خودم تست نکردم ) (6.22MB) :
http://www.4shared.com/rar/TLyyMInA/SPB_Mobile_Shell_v38944_S60v5_.html

چون ورژن قدیمی تر رو گوشی خودم نصب بود نتونستم چک کنم ببینم کدها درسته یا نه و یا این که نسخه کرک شده درست کار میکنه یا نه لطفا اگه کسی امتحان کرد بگه ...! :bz: THANK YOU:cv:
.
فایل ها تو آپلود سنتز موبایلستان هم آپلود شد :

لینک دانلود برنامه نسخه تریال و ساین شده ( دانلود شده از سرور سایت SPB )
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/OmKhhif83g/spbmobileshell-s60-5-0-v-3-8-944.sis

لینک دانلود کدهای رجیستر
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/hpqBsKwUBh/spb-mobile-shell-register-codes.zip

لینک دانلود نسخه کرک شده
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/fTLl76gOqv/spb-mobile-shell-v3.8.944-s60v5-s3-anna-belle-unsgined-crcked-by-cgipda.rar

yonker
29-12-2011, 19:43
سلام نسخه ی کرک شده روی گوشی من کار میکنه
Nokia N8 belle

yonker
29-12-2011, 19:49
دوستان لطف کنند و اگه پوسته ای برای این ورژن دیدن قرار بدن
ممنون

EmmaWLove
29-12-2011, 20:08
با شماره سریال های ورژن قبلی به راحتی رجیستر میشه:ct:

y a s
30-12-2011, 19:26
چه فرقی باورژن قبلی کرده؟

mohammadaliarmi
30-12-2011, 19:39
از نظر زیبایی هیچ تغییری نکرده؟؟؟؟

new.man06
30-12-2011, 22:33
چه فرقی باورژن قبلی کرده؟

فرقاش هموناییه که به عنوان ویژگی های جدید این ورژن توضیح دادم

از نظر زیبایی هیچ تغییری نکرده؟؟؟؟

فکر کنم بیشتر توسعه دهندگان برنامه انرژیشون رو برای حل مشکلات برنامه روی سیمبین ^3 و آنا و belle گذاشتن ... در کل من که فرق خاصی ندیدم ( البته این مسئله شایدم به خاطر این باشه که ورژن قبلیش رو گوشیم نصب بود )

behnam_banell
31-12-2011, 08:18
سلام،
تو ورژن قبلیش وقتی برنامه run بود و ovi map رو اجرا میکردم ، ovi ارور میداد، میگفت حافظه کم است ، خیلی حالگیری بود.
یعنی تو این ورژن مشکلش رفع شده؟
ارور نمیده؟
کسی تست کرده؟

A.I.G.Z
31-12-2011, 14:35
دوستان پوسته های ورژن های قبلی روی این ورژن هم کار میدن ؟

goldesi
01-01-2012, 18:44
سلام :

دوستان من روي n8 آنا نصب كردم هيچ فرقي با ورژن قبلي از نظر ظاهري ندارد . ولي ايرادي كه داره تعداد تماسهاي بي‌پاسخ و اس.ام.اس‌هاي دريافتي را نشان نمي‌ده . من اين ورژن حذف كردم و به ورژن قبلي برگشتم.

iranboy
03-01-2012, 22:46
من ورژن قبلی رو نداشتم و اینو الان نصب کردم
خداییش اینرفیس گوشی رو خیلی باحال و جذاب کرده
خداییش من پسندیدم و با هیچ کدوم از برنامه های دیگه هم مشکلی نداشت
مرسی بخاطر برنامه قشنگت داداش :loveit:

new.man06
04-01-2012, 00:35
سلام :

دوستان من روي n8 آنا نصب كردم هيچ فرقي با ورژن قبلي از نظر ظاهري ندارد . ولي ايرادي كه داره تعداد تماسهاي بي‌پاسخ و اس.ام.اس‌هاي دريافتي را نشان نمي‌ده . من اين ورژن حذف كردم و به ورژن قبلي برگشتم.
عجب ...! من که مشکلی با این ورژن ندارم ... هیچکدوم از دوستان هم اشاره ای به مشکل شما نداشتن ... :bq::dp::do:


من ورژن قبلی رو نداشتم و اینو الان نصب کردم
خداییش اینرفیس گوشی رو خیلی باحال و جذاب کرده
خداییش من پسندیدم و با هیچ کدوم از برنامه های دیگه هم مشکلی نداشت
مرسی بخاطر برنامه قشنگت داداش :loveit:
نوکرتم داداش ... قابلتو رو نداشت !:cv::ax:

amir7741
04-01-2012, 19:17
ممنون از برنامتون روی ویواز به خوبی نصب واجرا شد:du:

afshar60
04-01-2012, 22:10
ممنون از برنامه خوبتون. فقط یه سوال چه جوری میشه برنامه رو موقتا از روی گوشی بست؟
یعنی هر وقت دوس داشتیم فعالش کنیم. میشه؟

new.man06
05-01-2012, 00:35
ممنون از برنامه خوبتون. فقط یه سوال چه جوری میشه برنامه رو موقتا از روی گوشی بست؟
یعنی هر وقت دوس داشتیم فعالش کنیم. میشه؟

خواهش ... بله ، البته که میشه ... ! اول باید تو صفحه اول برنامه ( صفحه اصلی ) launcher رو بزنید .حالا وارد منوی برنامه شدید که سه تا آیکون بالای صفحه وجود داره اون بالا دکمه وسطی setting هست که با زدن اون وارد صفحه تنظیمات مربوط به برنامه و گوشی میشین ( به طور کلی تمام تنظیمات از اینجا قابل انجام هست ) بعد تو این صفحه، در پایین سمت راست صفحه یه دکمه تقریبا مربع هست وقتی این دکمه رو بزنید یه منوی کوچولو باز میشه که یکی از گزینه هاش exit shell است ... با انتخاب این گزینه از برنامه خارج میشید ...! دو تا هم عکس ضمیمه کردم تا اگه توضیحاتم شفاف نبود شاید بتونه کمک کنه :dt: :az:
672335 672336

goldesi
05-01-2012, 17:43
سلام دوست عزيز new.man06 من قبلاً از شما تشكر كردم . اين كه برنامه‌ي خيلي عاليه هيچ شكي نيست ولي من نظر خودم را گفتم چون من روي گوشيم كه N8 آنا نصب كردم اين مشكل را داشت . دوباره مي‌رم نصب مي‌كنم انشاءالله اين دفعه جواب بده . يك بار ديگه از شما و همينطور از دست‌اندركاران اين سايت عالي كمال تشكر و قدرداني را دارم . Goldesi

new.man06
05-01-2012, 22:03
سلام دوست عزيز new.man06 من قبلاً از شما تشكر كردم . اين كه برنامه‌ي خيلي عاليه هيچ شكي نيست ولي من نظر خودم را گفتم چون من روي گوشيم كه N8 آنا نصب كردم اين مشكل را داشت . دوباره مي‌رم نصب مي‌كنم انشاءالله اين دفعه جواب بده . يك بار ديگه از شما و همينطور از دست‌اندركاران اين سايت عالي كمال تشكر و قدرداني را دارم . Goldesi

سلام رفیق ... منظور من این نبود که شما میخواید پست یا برنامه رو زیر سوال ببرین یا اصلا امتحان نکردین و این حرف رو می زنین ... قطعا اینجوری نیست ...!
من قبل از این که برنامه رو اینجا بذارم رو گوشی خودم و بعد از اون ، رو چند تا از گوشیهای دوستام که دم دست تر بودن امتحان کردم هیچکدوم مشکلی نداشتن حتی عزیزان دیگه که این برنامه رو استفاده کردن هم اشاره ای به این مشکل نداشتن البته هر گوشی شرایط خودش رو داره ...! تا حالا چند بار برام پیش اومده که یه برنامه رو یه گوشی نصب شده و بدون مشکل کار کرده ولی وقتی بردم رو یه گوشی دیگه مشکل داشته ...!
بهرحال قصد توهین یا بی ادبی به شما رو نداشتم ... شاید اگه اون شکلکهای آخر نظر رو نمیذاشتم سوء برداشت هم نمیشد ... .
امیدوارم موفق و پیروز باشین !!!:ax::bs:

goldesi
05-01-2012, 23:21
خواهش مي‌كنم دوست عزيز قطعاً همينطوره . اميدوارم در تمام مراحل زندگي موفق و پيروز باشيد و هميشه و بيشتر از قبل براي همه مفيد واقع شويد . ضمناً چون ورژن قبلي را پاك نكرده بودم شايد به اين خاطر بوده باشه كه اين مشكل برايم ايجاد شده بود . ولي الآن اونو پاك كردم ورژن جديد را نصب كردم درست شد . يه دنيا ممنونم . goldesi

babi_rich
08-01-2012, 08:55
اسکین های این ورژن رو از کجا باید دانلود کنیم

behnam_banell
08-01-2012, 12:30
اسکین های این ورژن رو از کجا باید دانلود کنیم

سوال منم همینه.

saied217
08-01-2012, 13:53
اسکین های ورژن قبلی واسه من جواب داد.شماهم یه امتحانی بکنید

siamak18
11-01-2012, 14:29
نسخه‌ی قبلی بهتره، من همون موقع که اومد این ورژن رو نصب کردم که دیدم باگ داره دوباره قبلی رو نصب کردم، الان متاسفانه باگ هاش یادم نیست.

MAMAD*50 CENT
11-01-2012, 18:02
سلام.
دوستان روی 5800 نصب میشه کسی تست کرده؟

AFASHO
11-01-2012, 21:28
اره رییس میشه

amir_dj69
13-01-2012, 18:38
سلام.
دادا رو c7 مثل هلووووو جواب داد گوشی شده اتم
نصب کنید حالشو ببرید :ce:

MAMAD*50 CENT
13-01-2012, 18:39
سلام.
بابا دمت گرم روی 5800 نصب میشه حرف نداره گوشی شده کپ htc واقعا توپه.

MAMAD*50 CENT
13-01-2012, 18:42
سلام.
دادا رو c7 مثل هلووووو جواب داد گوشی شده اتم
نصب کنید حالشو ببرید :ce:

سلام.
داداش مراقب باش منفجر نشه.
موفق باشید.

behrang12
16-01-2012, 11:03
سلام گوشی من nokia c5-03 از spd shell 3.8 استفاده میکنم. می خواستم بدونم راهی هست که بشه منو رو از حالتی که همه اپ ها توو یه صفحه هستن خارج کرد؟ مثلا بعضیا رو بزاری توو یه صفحه دیگه و بصورت اسلاید استفاده کنی؟ این جوری زیاد جال نسیت کل اپ های گوشه رو توو یه صفحه گذاشته فقط هم بالا پایین میشه کرد...

new.man06
16-01-2012, 13:42
سلام گوشی من nokia c5-03 از spd shell 3.8 استفاده میکنم. می خواستم بدونم راهی هست که بشه منو رو از حالتی که همه اپ ها توو یه صفحه هستن خارج کرد؟ مثلا بعضیا رو بزاری توو یه صفحه دیگه و بصورت اسلاید استفاده کنی؟ این جوری زیاد جال نسیت کل اپ های گوشه رو توو یه صفحه گذاشته فقط هم بالا پایین میشه کرد...

سلام ... نه رفیق ... تا جایی که من میدونم و با برنامه ور رفتم همچین امکانی وجود نداره ! دقیقا یکی از نقطه ضعف های این نرم افزار شاید همین باشه که همه چی رو میبره یه جا و باهم قاطی میکنه !!! :sorry::ak:

saied217
16-01-2012, 17:33
سلام دوست عزیز منظورتون از اپ چی هست:ag::ag:

mazi_d
16-01-2012, 19:54
سلام
من رو c7 نصب کردم خوب جواب داد
اما این که کیبورد معمولی داره
چی کار کنمممممممممممممم:sign_help:

new.man06
17-01-2012, 00:14
سلام دوست عزیز منظورتون از اپ چی هست:ag::ag:

سلام ... اپ همون app یا همون application رو میگه دیگه ...!!! :bv::bm:


سلام
من رو c7 نصب کردم خوب جواب داد
اما این که کیبورد معمولی داره
چی کار کنمممممممممممممم:sign_help:

سلام دوست من ، یعنی چی که کیبورد معمولی داره ؟؟؟ منظورت رو نفهمیدم بیشتر توضیح بده !!!

mazi_d
17-01-2012, 05:58
سلام ... اپ همون app یا همون application رو میگه دیگه ...!!! :bv::bm:



سلام دوست من ، یعنی چی که کیبورد معمولی داره ؟؟؟ منظورت رو نفهمیدم بیشتر توضیح بده !!!

شاید من بد متوجه شدم ولی مگه در سرچ کنتاکتش نباید صفحه کلید qwerty داشته باشه

saied217
17-01-2012, 09:28
دوست عزیز میتونی application هاتو به وسیله شرکات به هرصفحه ای که خواستی اضافه کنی. دقیقا مثل ویندوز

new.man06
17-01-2012, 11:42
شاید من بد متوجه شدم ولی مگه در سرچ کنتاکتش نباید صفحه کلید qwerty داشته باشه

نه ، شما می تونی با همون صفحه کلیدی که پایین سمت راست هست اسمی که میخوای رو سرچ کنی ... به نظر من این مدلی که الان هست کارامد تره چون مثلا اگه بخوای ali رو سرچ کنی کافیه فقط عددای 2و5و4 رو بزنی ... خود برنامه کنتاکت هایی که جزیی از اسمشون ali داره رو میاره ! اگه تا حالا این روش رو امتحان نکردی امتحانش کن به نظرم هوشمندتر و باحال تره !!! البته هرکس نظری داره ها ...!!!:dk::bu:

mazi_d
17-01-2012, 12:00
نه ، شما می تونی با همون صفحه کلیدی که پایین سمت راست هست اسمی که میخوای رو سرچ کنی ... به نظر من این مدلی که الان هست کارامد تره چون مثلا اگه بخوای ali رو سرچ کنی کافیه فقط عددای 2و5و4 رو بزنی ... خود برنامه کنتاکت هایی که جزیی از اسمشون ali داره رو میاره ! اگه تا حالا این روش رو امتحان نکردی امتحانش کن به نظرم هوشمندتر و باحال تره !!! البته هرکس نظری داره ها ...!!!:dk::bu:

:bm:
اینو میدونم چون مثل سرچ خود گوشی هسش
اما دوس داشتم بدونم .......:ah:

seraj-90
17-01-2012, 12:40
سلام گوشی من nokia c5-03 از spd shell 3.8 استفاده میکنم. می خواستم بدونم راهی هست که بشه منو رو از حالتی که همه اپ ها توو یه صفحه هستن خارج کرد؟ مثلا بعضیا رو بزاری توو یه صفحه دیگه و بصورت اسلاید استفاده کنی؟ این جوری زیاد جال نسیت کل اپ های گوشه رو توو یه صفحه گذاشته فقط هم بالا پایین میشه کرد...

سلام،آره ميشه...توي صفحه اول برنامه مسير زير رو دنبال كن

launcher-settings-number of pages in home screen view

مي توني يك يا سه يا پنج صفحه رو انتخاب كني.

behrang12
17-01-2012, 13:10
سلام،آره ميشه...توي صفحه اول برنامه مسير زير رو دنبال كن

launcher-settings-number of pages in home screen view

مي توني يك يا سه يا پنج صفحه رو انتخاب كني.

میرم توو settings بعد Homescreen رو میزنم رو میزنم چیزی که شما گفتین نیست. Pages cound in lifestyle چند تا دیگه ، چیکار کنم؟

new.man06
17-01-2012, 13:14
سلام،آره ميشه...توي صفحه اول برنامه مسير زير رو دنبال كن

launcher-settings-number of pages in home screen view

مي توني يك يا سه يا پنج صفحه رو انتخاب كني.

سلام دوست من ... ممنون از این که دوستمون رو راهنمایی کردی ولی اون چیزی که من از نظر اون دوستمون متوجه شدم این بود که قسمت application که برنامه ها توش جمع شده رو به چند صفحه تبدیل کنی و تو هر صفحه برنامه هایی که دوست داری رو قرار بدی که مثلا بازیها با برنامه های نصبی خودت و ... قاطی نشه ! این چیزی که گفتی مربوط میشه به اضافه کردن تعداد صفحه های home screen برنامه که در حالت دیفالت روی 3 قرار گرفته ...!:bl:
البته خوب میشه با اضافه کردن تعداد صفحه های home screen برنامه ، برای برنامه های منتخب اونجا shortcut درست کرد...!

به هر حال ممنون از نظرت !:dk:

new.man06
17-01-2012, 13:18
میرم توو settings بعد Homescreen رو میزنم رو میزنم چیزی که شما گفتین نیست. Pages cound in lifestyle چند تا دیگه ، چیکار کنم؟

همینه ... 3 رو عوض کن و روی 5 بذار ! فقط دقت کن که اولی (enable layout) روی lifestyle باشه

behrang12
17-01-2012, 13:33
همینه ... 3 رو عوض کن و روی 5 بذار ! فقط دقت کن که اولی (enable layout) روی lifestyle باشه

ممنون ولی فکر کنم منظورمو درست نرسوندم. منظورِ من اینه وقتی وارد منو میشم بعد وارد Programs یه لیست بلند بالا از کل اپ هایی که تو گوشی هستن رو نشون میده که فقط میتونم scroll down/up کنم می خوام بدونم امکانش هست که کاری کرد که بشه بتونیم اونارو توو سه تا صفحه دسته بندی کرد که با کشیدن به سمت چپ و راست به لیست بعدی دست پیدا کرد

mazi_d
17-01-2012, 15:31
بچه ها من اسکرین رو روی ۳ تنظیم کردم فقط یه مشکلی که من دارم اینه که وقتی میخام از اسکرین ۳ به ۱ برم باید برم ۲ و بعد برم ۱:ah:
راهی هس که مث اسکرین خود گوشی حالت چرخشی داشته باشه:ar:

r3374
17-01-2012, 16:09
نسخه كرك شده اش رو نصبيدم رو c7 انا
حرف نداشت
فعلا كه مشكلي نداره
استفاده ميكنم اگه مشكلي داشت ميام و ميگم

new.man06
17-01-2012, 17:31
ممنون ولی فکر کنم منظورمو درست نرسوندم. منظورِ من اینه وقتی وارد منو میشم بعد وارد programs یه لیست بلند بالا از کل اپ هایی که تو گوشی هستن رو نشون میده که فقط میتونم scroll down/up کنم می خوام بدونم امکانش هست که کاری کرد که بشه بتونیم اونارو توو سه تا صفحه دسته بندی کرد که با کشیدن به سمت چپ و راست به لیست بعدی دست پیدا کرد

من منظورتون رو متوجه شدم و تو نظر شماره 29 جواب دادم ولی با توجه به نظر اون دوستمون و سوالی که شما پرسیدین گفتم شاید من اشتباه کردم ... به هرحال متاسفانه نمیشه کاری که گفتین رو انجام داد...!


بچه ها من اسکرین رو روی ۳ تنظیم کردم فقط یه مشکلی که من دارم اینه که وقتی میخام از اسکرین ۳ به ۱ برم باید برم ۲ و بعد برم ۱:ah:
راهی هس که مث اسکرین خود گوشی حالت چرخشی داشته باشه:ar:

حالت چرخشی رو باید انتخاب کنی (دکمه سمت چپ پایین تو صفحه اصلی) که البته صفحه هایی که بیشتر استفاده کردی رو میاره و میتونی صفحه مورد نظرتو انتخاب کنی


نسخه كرك شده اش رو نصبيدم رو c7 انا
حرف نداشت
فعلا كه مشكلي نداره
استفاده ميكنم اگه مشكلي داشت ميام و ميگم

کاری از دستمون بربیاد درخدمتتون هستیم !!!

saied217
17-01-2012, 17:31
ممنون ولی فکر کنم منظورمو درست نرسوندم. منظورِ من اینه وقتی وارد منو میشم بعد وارد Programs یه لیست بلند بالا از کل اپ هایی که تو گوشی هستن رو نشون میده که فقط میتونم scroll down/up کنم می خوام بدونم امکانش هست که کاری کرد که بشه بتونیم اونارو توو سه تا صفحه دسته بندی کرد که با کشیدن به سمت چپ و راست به لیست بعدی دست پیدا کرد
نمیشه. فقط می تونی هرکدومو که خواستی به شکل شرتکات به صفحه های اول برنامه اضافه کنی. اون صفحات اول هم واسه همینه دیگه. مثل سیمبین3. آنا. اندرویدو...
مسیر settings >add widget >shortcut و از هر قسمت که خواستین می تونی اضافه کنین

saied217
17-01-2012, 17:52
بچه ها من اسکرین رو روی ۳ تنظیم کردم فقط یه مشکلی که من دارم اینه که وقتی میخام از اسکرین ۳ به ۱ برم باید برم ۲ و بعد برم ۱:ah:
راهی هس که مث اسکرین خود گوشی حالت چرخشی داشته باشه:ar:

نه دوست عزیز. این کار مثل خودگوشی شدنی نیست مگر با حالت 3 بعدی برنامه اونم همه صفحه ها نه.
مسیر settings >contacts
میتونی توی همین مسیر با انتخاب settings حالت مرور صفحه ها رو از دایره ای به صفحه ای عوض کنین.
تنها چیزی بود که به نظرم رسید

saied217
17-01-2012, 18:06
مگه در سرچ کنتاکتش نباید صفحه کلید qwerty داشته باشه

دوست عزیز داره ولی کیبرد برنامه ساده است و زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنه. شما می تونین دفترچه تلفن گو شی رو به یکی از صفحه ها به وسیله شرتکات اضافه کنین. ولی دفترچه خود برنامه چیز دیگست. به هرحال هرکس یه نظری داره

MAMAD*50 CENT
17-01-2012, 18:08
سلام.
دوستان یه سوال چرای توی c7 میشه حالت 3 بعدی از بالا به پایین جوری که از پشت معلومه نگاه کرد ولی توی 5800 نمیشه.

saied217
17-01-2012, 18:22
سلام.
دوستان یه سوال چرای توی c7 میشه حالت 3 بعدی از بالا به پایین جوری که از پشت معلومه نگاه کرد ولی توی 5800 نمیشه.

نبود پردازنده گرافیکی قوی. مثل کارت گرافیک های قدیمی که نمی تونن حالت aero ویندوزهای ویستا و 7 رو اجرا کنن (نظر شخصی)

MAMAD*50 CENT
17-01-2012, 18:46
نبود پردازنده گرافیکی قوی. مثل کارت گرافیک های قدیمی که نمی تونن حالت aero ویندوزهای ویستا و 7 رو اجرا کنن (نظر شخصی)

هه دمت گرم بابا مشتی باید کارت گرافیک گوشی عوض کنم
ممنون از نظرت.

saied217
17-01-2012, 19:21
هه دمت گرم بابا مشتی باید کارت گرافیک گوشی عوض کنم
ممنون از نظرت.

منظور من قدرت c7 بود. اون نظر هم یه مثال بود.(مزاح: خودم رو گوشیم GT590 گذاشتم الانم کرایسیس بازی میکنم). ولی اگه راهی برای عوض کردن گیر آوردی به ما هم بگو

seraj-90
18-01-2012, 10:58
سلام.
دوستان یه سوال چرای توی c7 میشه حالت 3 بعدی از بالا به پایین جوری که از پشت معلومه نگاه کرد ولی توی 5800 نمیشه.
فكر كنم چون c7 سنسور سه بعدي داره ولي گوشيهايي مثل 5530 و 5800 سنسورشون دوبعدي هستش.

M.E.G.O
18-01-2012, 14:37
فكر كنم چون c7 سنسور سه بعدي داره ولي گوشيهايي مثل 5530 و 5800 سنسورشون دوبعدي هستش.

سنسور دو بعدی و سه بعدی.ادم.چه چیزایی میشنوه!!!!:ai:

saied217
18-01-2012, 15:44
فكر كنم چون c7 سنسور سه بعدي داره ولي گوشيهايي مثل 5530 و 5800 سنسورشون دوبعدي هستش.

دوست عزیز پس چرا نوکیا این سنسور رو جزو مشخصات گوشی هاش اعلام نمیکنه؟
فکر کنم منظورتون سنسور 2 بعدی و 3 بعدی سازی تلویزیون ها (صفحه نمایش) و دوربین ها باشه (فناوریه تبدیل 2 بعدی به 3 بعدی الجی).
صفحه نمایش بعضی از گوشیا هم 3 بعدی هست ولی نه اینکه اجسام توی تصویر رو به 3 بعدی تبدیل کنه. اونا فقط چیزی رو که 3 بعدی هست 3 بعدی نشون میدن. باید خودتون چیزی 3 بعدی به اون بدین تابه شما نشون بده. شما اگه تلویزیون 3 بعدی بگیرین فروشنده معمولا یه فیلم 3 بعدی به شما میده. یکی شو که بگیرین متوجه حرف من میشین
واسه همینه که اگه دیده باشین فیلم یا انیمیشنی که میاد بعداز چند ماه ورژن 3 بعدیش میاد. که تعدادی استدیو 3 بعدی سازی این فیلم ها رو به 3 بعدی تبدیل می کنن.
شرمنده اگه طولانی شد. این تازه خییییلی خلاصه است.

MAMAD*50 CENT
18-01-2012, 18:26
حالا سعید جان دوستمون یه چیزی گفت شما زیاد جدی نگیر.
تا چند وقت دیگه گوشی عوض میکنم خیالی نیست.:ap:

King-Wanted
18-01-2012, 21:34
يه موضوع كه گفتن نداره و جاش هم اينجا نيست رو ميخوام بنويسم...
(پس همون بهتر كه پاك بشه!!)

نفوذ به گوشی قفل شده با Lock Code ، بدون وارد كردن رمز

مقدمه:
چند وقت پيش كه ورژن سري قبل اين برنامه روي گوشيم بود و از برنامه ای كه با سنسور مجاورت ، گوشی رو قفل و باز ميكنه (DZLock) استفاده ميكردم به «اين مورد» برخوردم ، كه ميشه گفت ضعف امنيتی به حساب مياد و به نظرم تداخل نرم افزاری (conflict) بايد باشه.

مراحل :
برنامه خوشگل Spb mobile Shell باز باشه.
برنامه كاربردي DZLock هم نصب روي گوشي و فعال باشه.
گوشي قفل باشه جوری كه برای ورود بايد رمزشو وارد كنی (Lock Phone)
*دكمه منو رو بزنيد.
*حالا همونجوری كه با سنسورمجاورت،گوشی رو قفل و باز ميشه ، گوشی رو باز كنيد.

دكی ...!!! باز شد كه!

رمز و كد واينا كشكه؟
نـــع.
ميشه وارد گوشی شد و از اون استفاده كرد ولی اگه از Spb mobile Shell خارج بشی يا بخوای Home Screen اصلی گوشی رو ببينی تابلوئه كه گوشی واقعاً قفله.
به هر حال اين مورد كه حالا براتون نوشتم توی ورژن قبلی Spb Shell با سيستم عامل S^3 ورژن 14.002 بود.

(سوخته بود ، فقط نوشتمش . به همين زوديا پاك ميشه.)

Torabidj
29-04-2012, 19:17
دوستان من اززمانی که گوشیموبه بلله اپدیت کردم با spbshellمشکل پیداکردم
مشکلم اینه توی برنامه هستم وقتی میخوام به منو اصلی گوشی برم روی ویجت منو کلیک میکنم تکون نمی خوره ولی قبلا درست کار میکرد لطفا کمکم کنید
گوشیم n8belle
هک شده