PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Farm Frenzy 3 v1.14



dragon50
29-12-2011, 23:16
جدیدترین ورژن بازی مزرعه داری 3:

Farm Frenzy 3 v1.14


فایل apk:

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/eElJUxZGx6/farm-frenzy-3-v1.14.zip


http://www.up.vatandownload.com/images/qhtp0us1b6pfjzjq43bj.png (http://www.up.vatandownload.com/)


Requirements: Android 2.1
Overview: So you think you've mastered farming sims? Try running five farms in one game


Farm Frenzy 3 challenges you to overhaul struggling farms around the world. Conquer Farm Frenzy 3, and you might find yourself president of the Farmer's Union!
The Frenzy goes global as you tackle 95 fast-paced levels in Africa, Russia, the Wild West, an untamed jungle and more! Feed 30 exotic animals such as walruses, penguins and llamas while protecting your farm from dangerous jaguars, lions and bears!

When you catch a predator, dress it in a silly outfit and sell it for profit! Then return to the business of growing crops, collecting goods, purchasing factories, upgrading your warehouse and transportation, and buying and selling supplies.
Can you beat the highest score on OpenFeint and prove you're the best virtual farmer in the world?

GAME FEATURES:
◇ 95 levels in five countries
◇ 30 animals, including five enemies
◇ 33 products to make
◇ 17 buildings and vehicles
◇ 16 trophies and achievements




لینک مارکت:
Code:
https://market.android.com/details?id=com.alawar.FarmFrenzy3



فایل اس دی
sd adreno:
www.filesonic.com/file/oQdFK3Y/com.alawar.farmfrenzy3.rar
sd PowerVr:
www.filesonic.com/file/cmvJsFR/com.alawar.farmfrenzy3_PowerVR.zip
mali gs2
www.filesonic.com/file/syBFqKx/com.alawar.farmfrenzy3.rar
sd file location : android\data\com.alawar.farmfrenzy3

sabzefosfori
30-12-2011, 09:05
دوستان کسی آدرس ديگه از فايل sd برای mali gs2 داره

MISAGH
30-12-2011, 09:18
لینک مستقیم



mali gs2



http://deurl.me/4NG86

PowerVr



http://deurl.me/4NG8Aadreno


http://deurl.me/4NG8D




محل ریختن فایل SD

android\data\com.alawar.farmfrenzy3

Kourosh1348
30-12-2011, 11:30
فقط حیف که زبونش روسیه.عوض هم نمیشه.من که نتونستم

dragon50
30-12-2011, 11:44
فقط حیف که زبونش روسیه.عوض هم نمیشه.من که نتونستم

مال من انگلیسیه زبانش البته فایل اس دی رو من با گوشی گرفتم اگه میتونی با گوشی بگیر

Kourosh1348
30-12-2011, 12:41
مال من انگلیسیه زبانش البته فایل اس دی رو من با گوشی گرفتم اگه میتونی با گوشی بگیر

تو خود بازی رفتین؟تیتراژهای اولیه انگلیسیند ولی خود بازی منوهاش روسیه.منم با گوشی فایل sd رو گرفتم.تو اینترنت هم یکی دو جا گشتم.فعلاً همه روسیند.اصلاً اسم این ورژن رولت روسیه(Farm Frenzy 3:Russian Roulette).من ورژن pc ش رو هم دانلود کردم.اون انگلیسیه

mamalstiler
30-12-2011, 12:48
منم با گوشی گرفتم،کاملا انگلیسی هستش

Kourosh1348
30-12-2011, 13:36
منم با گوشی گرفتم،کاملا انگلیسی هستش

جالبه.یکبار دیگه با گوشی ریختم بازم روسیه.دوستانی که بازیشون کاملاً انگلیسیه،امکانشو دارید فایل sd تون رو (گلکسی اس) جایی یا تو خود سایت آپ کنید؟
فایل powervr رو هم از اینجا گرفتم و ریختم تو مسیرش ولی باز دانلود کرد و بازم روسیه.

dragon50
30-12-2011, 20:49
ﺗﻮ ﺧﻮﺩ ﺑﺎﺯﯼ ﺭﻓﺘﯿﻦ؟ﺗﯿﺘﺮﺍﮊﻫﺎﯼ ﺍﻭﻟﯿﻪ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯿﻨﺪ ﻭﻟﯽ ﺧﻮﺩ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﻨﻮﻫﺎﺵ ﺭﻭﺳﯿﻪ.ﻣﻨﻢ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﯽ ﻓﺎﯾﻞ sd ﺭﻭ ﮔﺮﻓﺘﻢ.ﺗﻮ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻫﻢ ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﺟﺎ ﮔﺸﺘﻢ.ﻓﻌﻼﹰ ﻫﻤﻪ ﺭﻭﺳﯿﻨﺪ.ﺍﺻﻼﹰ ﺍﺳﻢ ﺍﯾﻦ ﻭﺭﮊﻥ ﺭﻭﻟﺖ ﺭﻭﺳﯿﻪ(farm frenzy 3:russian roulette).ﻣﻦ ﻭﺭﮊﻥ pc ﺵ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﮐﺮﺩﻡ.ﺍﻭﻥ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯿﻪ

ﺍﺭﻩ ﻣﻦ ﭼﻨﺪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻫﻢ ﺑﺎﺯﻱ ﻛﺮﺩﻡ ﻫﻤﻪ ﭼﻲ ﺍﻧﮕﻠﻴﺴﻲ ﻫﺴﺖ ﺗﻮ ﻓﺮﻭﻡ ﻫﺎﻱ ﺧﺎﺭﺟﻲ ﮔﺸﺘﻢ ﻳﻪ ﻧﻔﺮ ﺩﻳﮕﻪ ﻫﻢ ﻫﻤﻴﻦ ﻣﺸﻜﻞ ﺩﺍﺷﺖ ﺧﻴﻠﻲ ﻋﺠﻴﺒﻪ

mamalstiler
30-12-2011, 21:26
من که معتاد بازیش شدم رفت!
سعی میکنم امشب فایل دانلودی خودم رو قرار بدم،محدودیت حجمی دارم مجبورن باید شب قرار بدم

mamalstiler
31-12-2011, 14:21
محتویات دیتا گوشی خودم که تمام انگلیسی میباشد

http://s26.uploadbaz.com/files/8/rv5ogp8oxgipe5/com.alawar.farmfrenzy3[By=MamalStiler].zip

milad2002
31-12-2011, 14:59
من روی یک رامیم این بازی بدون مشکل اجرا میشد اما راممو عوض کردم حالا وارد اول لودینگ بازی میشه بعد میپره بیرون بدون هیچ پیغامی...در حالی که هیچ مشکل دیگه با این رام ندارم و همه بازی ها هم روش بدون مشکل اجرا میشه...
در ضمن گوشیم گلکسی اس 2 هست... میخواستم بدونم به نظرتون مربوط به رام میشه ؟

payampp
31-12-2011, 17:04
منم از اینترنت خود گوشی دانلود کردم کاملا انگلیسی و بدون مشکله.

pro-boy
01-01-2012, 18:08
سلام
نمیخواستم پست اسپم بدم ولی،
بهترین بازی که توی عمرم کردم و واقعا دوسش داشتم! نسخه یک و دو که عالی بودن، حالا اینم یه تست بزنیم ببینیم چطوریه!

Kourosh1348
01-01-2012, 22:53
محتویات دیتا گوشی خودم که تمام انگلیسی میباشد

http://s26.uploadbaz.com/files/8/rv5ogp8oxgipe5/com.alawar.farmfrenzy3.zip

خیلی عجیب و خیلی هم جالبه.دیتای خودم رو پاک کردم و این دیتا رو ریختم ولی بازم روسیه.


[b]ضمیمه:یافتم.درست شد.زبان گوشی من فارسی بود.انگلیسیش کردم درست شد ولی چقدر مسخره که بازی زبانش به رام بستگی داره.

Crash_HooHoo
04-01-2012, 17:10
واييي خيلي فوق العادست من اصلا با گوشي بازي نميكنم ولي معتاد اين شدم.
رو اندرويد ٤ تو گلكسي مشكل نداره.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk