PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [Kernel]|کرنل DooM|اندروید2.3|مخصوص نئو|پست 1|تاریخ انتشار:04/01



maxomid
30-12-2011, 13:33
سلام..
دوستان کرنل های این گوشی رو در این تاپیک قرار بدین.
فقط توجه کنید چند نکته:
قبل از نصب کرنل باید بوتلودر گوشیتون باز باشه
قبل از نصب از رامتون backup بگیرین

اموزش نصب:
بعد از باز کردن بوتلودر .
1: کرنل رو دانلود کنید و به پوشه fastboot منقل کنید
2: shift رو نگه داشته و راست کلید کنید و گزینه cmd رو انتخاب کنید
3: در cm این دستور رو بزنید fastboot flash boot boot.img
4: صبر کنید تا به اخر برسه و کارش تمون بشه..
5: کابل رو جدا کنید و گوشی رو روشن کنید .

-----------------------------------------------------------
DooMKernel
این کرنل رو خودم تست کردم.
میتونید تا 1.8ghz اورکلاک کنید با پایداری کامل خودم تست کردم. پیشنهاد میکنم بیشتر از 1.4 اورکلاک نکنید مصرف باطری زیاد میشه. به نظر من روی هامون 1 ghz بزارید باشه اگه لازم داشتین با CPU SET افزایش بدین .
http://www.4freeimagehost.com/uploads/PUSH21507281cdf7.jpg
DOWNLOAD (http://doomlord.sylvester20007.com/neo/dk/4.0.1.A.283/v09/boot.img)

javiol
30-12-2011, 22:50
امید جان دولاپر کرنل چه کسی بوده و لطفا منبع رو هم ذکر کنید .

maxomid
31-12-2011, 13:17
سلام.
با تشکر از مدیریت بخش xperia .
در مورد دولاپر چیزی ندیدم و ننوشته بود.. به هر حال چشم.

--------------------------
Inteks Kernel
این کرنل توسط خودم تست شده.
به طور پیشفرض فرکانس روی 1.4GHZ هست که به نرم افزار مثل CPUSET متونید تنظیم کنید حداکثر تا
1.8GHZ اورکلاک کنید با پایداری کامل. اما پیشنهاد میکنم هرگز بیشتر از 1.4 اورکلاک نکنید.

قبل از نصب به نکات پست اول توجه کنید
DOWNLOAD (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=780329&d=1321108938)

منبع: XDA

8030
05-01-2012, 00:59
دست گلتون درد نکنه فقط این کرنل با رامهای مختلف مشکلی ایجاد نمیکنه؟
یه سوال دیگه کرنل هر گوشی مخصوصه یا میشه از کرنلای دیگه هم استفاده کرد الان مثلا کرنل doomورژن زیاد داره ولی اینو گذاشتید برای دانلود.

maxomid
06-01-2012, 14:39
دست گلتون درد نکنه فقط این کرنل با رامهای مختلف مشکلی ایجاد نمیکنه؟
یه سوال دیگه کرنل هر گوشی مخصوصه یا میشه از کرنلای دیگه هم استفاده کرد الان مثلا کرنل doomورژن زیاد داره ولی اینو گذاشتید برای دانلود.

سلام..
چرا داداش مشکل ایجاد میکنه..
بعضی از رام ها کرنل اختصاصی دارند و باید حتما از هامون کرنل استفاده کنید..
ولی این دوتا کاستوم کرنل رو روی رام رسمی تست کردم راحت کار میکنه..

کرنل هر گوشی با گوشی دیگه تفاوت میکنه.
اینی که گذاشتم اخرین ورژن کرنل doom برای neo هست..

موفق باشید:ax::ax:

arashfarza
06-01-2012, 14:51
سلام..
چرا داداش مشکل ایجاد میکنه..
بعضی از رام ها کرنل اختصاصی دارند و باید حتما از هامون کرنل استفاده کنید..
ولی این دوتا کاستوم کرنل رو روی رام رسمی تست کردم راحت کار میکنه..

کرنل هر گوشی با گوشی دیگه تفاوت میکنه.
اینی که گذاشتم اخرین ورژن کرنل doom برای neo هست..

موفق باشید:ax::ax:
آقا این کرنل flash رو برای otg ساپورت میکنه؟

maxomid
06-01-2012, 15:07
آقا این کرنل flash رو برای otg ساپورت میکنه؟

سلام..
داخل XDA دیدم نوشته بود کرنل DOOM این قابلیت رو داره...
تا 2Ghz هم اورکلاک میشه:cn::cn::cn:

arashfarza
06-01-2012, 20:03
سلام..
داخل XDA دیدم نوشته بود کرنل DOOM این قابلیت رو داره...
تا 2Ghz هم اورکلاک میشه:cn::cn::cn:
ممنون اما کرنل doom نسخه های زیادی داره.این نسخه هم همین قابلیت رو داره؟

javiol
06-01-2012, 23:10
بله فعلا فقط کرنل های doom قابلیت مونت فلش مموری رو دارن

Optimus Prime
08-01-2012, 17:21
این کرنل doom v09 هست؟

baziii
05-04-2012, 19:18
این کرنل به گوشی آسیب نمی رسونه؟ مشکلی پیدا نمی کنه

LOVE Story
05-04-2012, 21:23
این کرنل به گوشی آسیب نمی رسونه؟ مشکلی پیدا نمی کنه


بستگی داره از چه رامی استفاده میکنید.
هر رامی کرنل مخصوصه خودشو داره.

reza_webbaz
02-07-2012, 00:48
چجوری از کرنل بکاپ بگیرم؟

mosi.sh
02-07-2012, 11:32
چجوری از کرنل بکاپ بگیرم؟

باید از رامت بکاپ بگیری نه از کرنل .
توی منوی ریکاوری گوشیت گزینه backup داره .

reza_webbaz
02-07-2012, 19:23
منظورت منو advance>recavery تو فلش تولزه؟
این منو واسه من غیر فعاله.

mosi.sh
02-07-2012, 19:52
منظورت منو advance>recavery تو فلش تولزه؟
این منو واسه من غیر فعاله.

ببین دوست عزیز اگه کرنل فعلی شما دارای ریکاوری باشه ، موقع روشن شدن گوشی اگه هی تند تند دکمه ولوم پایین بزنی میره توی منوی ریکاوری .
شما تست کن اگه تونستی واردش شی بکاپ بگیر اگه نه هم کرنلو با فلش تول یا فست بوت نصب کن .

توی ریکاوری از کلید های زیر استفاده کن .
برای بالا رفتن =ولوم بالا
برای پایین رفتن = ولوم پایین
انتخاب = دکمه هوم (وسطی)
بازگشت =دکمه بک (سمت چپی)

راستی زدن http://forum.mobilestan.net/images/burak/buttons/post_thanks.gif فراموش شدا .

reza_webbaz
03-07-2012, 09:47
واقعا" ممنون ولی میخواستم ببینم راهی هست که دوباره کرنل خوده سونی رو نصب کنم. از کرنل سونی بکاپ نگرفته بودم:ac::an:
این کرنل DOOM یه مشکل داره. مشکلش اینه که گه گاه وقتی صفحه رو تاچ میکنم تشخیص نمیده باید سه چهار بار تاچ کنم تا تشخیص بده.

mosi.sh
03-07-2012, 12:10
واقعا" ممنون ولی میخواستم ببینم راهی هست که دوباره کرنل خوده سونی رو نصب کنم. از کرنل سونی بکاپ نگرفته بودم:ac::an:
این کرنل DOOM یه مشکل داره. مشکلش اینه که گه گاه وقتی صفحه رو تاچ میکنم تشخیص نمیده باید سه چهار بار تاچ کنم تا تشخیص بده.

عزیزم گفتم که شما اصلا نمیتوووووووونی بکاپ بگیری از کرنل .
این هم کرنل خوبیه البته واسه ICS یا هموا اندروید 4 هست . (روی GB نمیشه استفاده کرد .)
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=226958
شما کرنل واسه چه رامی میخوای ؟ بگو تا اگه پیدا شد بزارم .

astanboos
25-07-2012, 00:09
آقا این رو نئو وی فلش میشه؟
4.0.4

mosi.sh
25-07-2012, 18:18
آقا این رو نئو وی فلش میشه؟
4.0.4

خیر . فقط روی (gb (2.3.7 کار میکنه