PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : DEB Fastsms فارسی : با قابلیت استفاده به عنوان کیبرد مجازی



pedsarjon
06-01-2012, 23:04
برای آشنایی با این برنامه این تاپیکو ببینید کار سجاد جان هست :

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=126185

دوستان بالاخره این مورد توسط دوست خوبم damagedspline در انجمن مایمو پس از مکالمه با

ایشون مبنی بر ساخت layout فارسی(البته عربی + پژگچ اضافه شده=فارسی)(حالت qwerty)

محقق شد .

البته ایشون روی عربی و اردو داشت کار میکرد که با چند پیغام توانستم نظرشون رو جلب کنم

تا بچه های موبایلستان راحت استفاده کنند .

http://talk.maemo.org/showthread.php?t=56220&page=41

لینک دانلودم فیلتره براتون ضمیمه کردم (واسه دانلود بیچارم کرد).

پس از نصب برنامه کسانی که میخواهند بجای کیبرد مجازی استفاده کنند از مخازن برنامه

fastsms evo رو دانلود کنند .

دانلود از لینک مرجع

fastsmsEVO (http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/f/fastsmsevo/fastsmsevo_0.1-7_armel.deb)

دوستانی که میخان کنتکت هاشون توی برنامه (بدون fastsmsevo) نشون داده بشه

از برنامه فوق العاده زیر با قابلیت جستجو اسان استفاده کنند :

horizontal-call (http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/h/horizontal-call/horizontal-call_0.8-3_armel.deb)

http://1.vset.comuv.com/images/337d999d9ad1.png
http://1.vset.comuv.com/images/1b6397888c09.png
http://1.vset.comuv.com/images/7c4b1fdd1ef8.png

لینک دانلود :

fastsms-0-5-9-arabic-fix-armel.deb (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/tW_jXQ3qPf/fastsms-0-5-9-arabic-fix-armel.deb)

behrooz.shie
08-01-2012, 16:59
گ ژ پ چرا توی عدد های ؟
یک کمی هم سرعتش پاینه
تعداد کارکتری که میزنه هم مشکل داره

mohammad_karaj
09-01-2012, 03:44
گ ژ پ چرا توی عدد های ؟
یک کمی هم سرعتش پاینه
تعداد کارکتری که میزنه هم مشکل داره

داداشی 3تا عکس واست گذاشتم دقت کنی میبینی 3صفحه کاراکتر داره.گ چ پ ژ هم رفته قاطی اعداد چون 1جا خونده بودم اول واسه زبان عربی طراحی شده بود بعد گ چ پ ژ جدا بهش اضافه شد دیگه فک کنم تمام حروف تو 1صفحه جا نشدن.

milad-x
02-03-2012, 08:33
من از مخازن نصبش کردم اما تو لیست زبانهاش اسمی از عربی یا العربیه نمیبینم!
مثل اینکه تو آپدیت جدیدش عربی رو حذف کرده!
حالا اینی که برای دانلود قرار دادین رو نصب میکنم ببینم مشکل برطرف میشه یا خیر؟
درست شد اما در حالت portraite و تنظیم Alfa numeric زبان فارسی و حروف فارسی نداره !

milad-x
06-03-2012, 23:37
چرا بعد از نصب این هر نرم افزاری Install یا Remove میکنیم اینو هم Remove میکنه؟!!
مجبور میشم مجدداً نصبش کنم!
یعنی با همه نرم افزار ها تداخل داره؟
حتی همراه با Remove کردن هر نرم افزاری این هم Remove میشه!

pedsarjon
07-03-2012, 12:10
چرا بعد از نصب این هر نرم افزاری install یا remove میکنیم اینو هم remove میکنه؟!!
مجبور میشم مجدداً نصبش کنم!
یعنی با همه نرم افزار ها تداخل داره؟
حتی همراه با remove کردن هر نرم افزاری این هم remove میشه!

این ورژن ادیت شدشه واسه فارسی زبانان یکی هکش کرده هنوز خود سازنده تصمیم به گذاشتنه فارسی نکرده

اسم نرم افزار هایی که به این چسبیدن بگید بهترمیشه راهنمایی کرد واسه من که راحت نصب و راحت پاک میشه !

milad-x
07-03-2012, 23:18
این ورژن ادیت شدشه واسه فارسی زبانان یکی هکش کرده هنوز خود سازنده تصمیم به گذاشتنه فارسی نکرده

اسم نرم افزار هایی که به این چسبیدن بگید بهترمیشه راهنمایی کرد واسه من که راحت نصب و راحت پاک میشه !


کلیه نرم افزار ها باهاش مشکل دارن!
چه زمان نصب و چه زمان حذف!
در هر دو حالا remove اش میکنن!
یعنی اینطور نیست که بگم با نرم افزار خاصی این مشکل رو داره
کلاً با هر نرم افزاری که نصب و حذف کردم اینجور بوده

pedsarjon
08-03-2012, 10:57
کلیه نرم افزار ها باهاش مشکل دارن!
چه زمان نصب و چه زمان حذف!
در هر دو حالا remove اش میکنن!
یعنی اینطور نیست که بگم با نرم افزار خاصی این مشکل رو داره
کلاً با هر نرم افزاری که نصب و حذف کردم اینجور بوده

یک اسکرین شات از لحظه اررور برای ریمو برنامه ها بدید بفهمم مشکل چیه
ممنون

milad-x
08-03-2012, 12:04
یک اسکرین شات از لحظه اررور برای ریمو برنامه ها بدید بفهمم مشکل چیه
ممنون

من نوشتم remove میکنه نگفتم ارور میده! بدون هیچگونه اروری براحتی آب خوردن همراه نصب یا حذف پکیج ها این روهم حذف میکنه!

pedsarjon
08-03-2012, 12:31
من نوشتم remove میکنه نگفتم ارور میده! بدون هیچگونه اروری براحتی آب خوردن همراه نصب یا حذف پکیج ها این روهم حذف میکنه!

شما یبار نسخه اصلی رو نصب کن بعد ریبوت کن بعد این نسخه هک شده رو نصب ( آپدیت ) کن

دوباره ریبوت کن ببین حل میشه یا نه .