PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد بیسیم های آلمانی سینوس



shahin531
04-08-2005, 02:11
با سلام خدمت دوستان لطفا مشکلات خود را در رابطه با سینوسها اینجا مطرح کنید:wub: :wub:

imported_hesam_m
31-05-2006, 17:57
سلام لطف كنيد و روش قرار دادن بيسيم سينوس 51 در حالت تون را توضيح دهيد . پيشاپيش از شما متشكرم

shahin531
07-06-2006, 23:00
دوست عزیز برای اینکه گوشی خودتون رو در حالت تن قرار بدهید باید اوا دکمه فلش رو بزنید بعد از اون عدد صفر و بعد 036 رو بزنید و در پایان دوباره کمه فلش رو بزنید

imported_hesam_m
13-06-2006, 10:49
سلام . از راهنمايي شما متشكرم . روشي كه گفته بودين انجام دادم درست شد .

elham1
19-04-2007, 11:42
گوشی سینوس 42 من با دستگاه مادر ارتباط برقرار نمی کند
دکمه زیر دستگاه مادر رو می زنم با کد فلش 7 - 1 ولی کد سیستم نمی اید
لطفا کمک کنید

JALIL1990
15-08-2007, 12:14
سلام من هم مشکلی مشابه دوست قبلی دارم یعنی ارتباط گوشی با با مادرش قطع شده چکار باید بکنم ؟؟؟

nokia n 800
26-10-2008, 23:14
با سلام خدمت اساتید محترم سایت
شرمنده من یه تلفن سینوس 42 ab دارم می خواستم ببینم چگونه می شه صفربندش را فعال کرد لطفا از کار انداختنش را هم عنوان کنید اگه هم می توانید به من بگویید چگونه رمزش را از 0000 تغییر بدهم
بازم ممنون

mohsen-af
04-11-2008, 13:13
دوستان رمز مادر twist 455 چنده

FARDAD502
03-06-2009, 20:34
سلام
خسته نباشید . منیک تلفن سینوس 43 دی دارم. نمی تونم صدای بلندگوی اونو زیاد کنم
اگر امکان دارد به من کمک کنید

گاردجاویدان
27-10-2009, 02:01
یکسری کد برای اکثر سینوسها 52 53 42
کد ریست فکتوری که گوشی را به تنظیمات کارخانه بر میکرداند مناسب برای موقعی که زیادی گوشی کد خورده یا میخواهید مثل روز اولش بشه
منظور از پی همان دکمه فلش بدون نقطه است
p+0+250+p

گاردجاویدان
27-10-2009, 02:06
پاک کردن تمام شمار ههای حافظه میشه این
p+0+251+p
حالت پالس میشه این
p+0+033+p
حالت تن هم اینه
p+0+037+p
p+r=قفل صفحه کلید
p+5=ایفون
p+4تقویت گوشی در مکالمه

گاردجاویدان
27-10-2009, 02:14
برای ست کردن مادر وگوشی باید دکمه پی روزد بعدش دکمهای abcdرو امتحان کنید تا با مادر مچ شود
برای زنک گوشی هم دکمه پی رو با 9 میزنیم زنگها عوض میشه

kimia shokri
04-01-2010, 23:51
متاسفانه راه حل شما را برای ست کردن مادر و گوشی امتحان کردم جواب نداد
من گوشی سینوس 53 آ ب دارم ... هر از چند گاهی مادرش و گم میکنه

باید هر بار برم 7000 تومان بدم این مرتیکه یه کد بزنه بده بهم...هر چی هم میگم کد رو بده نمیده
اگه ممکنه کمک کنید

amuzesh2005
17-01-2010, 09:21
باسلام خدمت شما سروران گرامی من یکدستگاه گوشی سینوس 42 دارم الان مشکلی برام پیش اومده که این گوشی دارای یکدستگاه گوشی مادر ویکدستگاه گوشی دستی می باشد گوشی دستی من وقتی روی شارژر میذارم شارژ نمیکند درصورت امکان کاتولیک مدار گوشی دستی سینوس 42 را برام بذارید تا بنده بتونم مشکل خودرا بااستفاده ازراهنمائیهای شما سروران حل کنم ازتون ممنونم

hamidzz
26-05-2010, 09:42
سلام
من گوشی سینوس52 دارم.نمیدانم چرا هنگ کرده؟روی صفحه آن می نویسه hilfe و هیچ دکمه ای کار نمی کنه! فقط اینتر رو می زنم یه شماره ای رو میندازه و میگیره وکار دیگه ای نمیشه کرد.دوباره هر چی دکمه میزنی عبارت بالا را می نویسه.چیکار کنم درست شه؟

PowerVu
08-09-2010, 08:37
سلام

یک تلفن آلمانی تله کام سینوس 52 داریم که گوشی بیسیم ارتباطش با پایه ش قطع شده! و روی صفحه نوشته B ... در تلفن های سینوس، هر پایه میتونه 4 تا گوشی بیسیم رو برای خودش معرفی کنه. یعنی A/B/C/D اما ما با اینکه فقط یک گوشی بیسیمش رو داریم روش نوشته B و باید A باشه ضمن اینکه عرض کردم، گوشی بی سیم ارتباطش با پایه ش رو گم کرده!

نام لاتین تلفن اینه: Telekom Sinus 53

اگر ممکنه کدهایی که لازمه به گوشی وارد کنم تا با پایه ش هماهنگ و ست بشه رو معرفی بفرمایید.

اگر جایی دفترچه ی این تلفن را برای دانلود دارد لطفاً آن را قرار دهید. اگر جایی در تهران هست که چنین دفترچه هایی رو میفروشه، لطفاً نشانی اون یا تلفنش رو ذکر کنید.

با سپاس

moaqfe
03-10-2010, 15:25
سلام

یه سینوس42آ بی دارم چطوری صفحه کالرآی دی اون فعال میشه و نحوه استفاده از کالر آی دی اون چجوریه؟

گاردجاویدان
23-01-2011, 14:26
درود
کدهای دقیق ست کردن سینونس53- 52 و42
ابتدا دکمه + روی پایه را میگیریم سپس دو بار سریع دکمه خانه را میفشاریم
باید چراغ قرمز روشن شود
-----------------------------------
مرحله دوم که همزمان باید انجام شود روی دستی با استفاده از دکمه پی یا همان فلش گوشی را اماده کد خوری مینماییم
به این ترتیب فلش (پی)دکمه صفر کد 901 وسپس دکمه aیاbیاcیاdچون میتوان چهار دستی را به پایه معرفی نمود
وسپس 001وسپس دوباره فلش یا( پی) وبعد از چند لحضه پایه با دستی ست میشود
این کد برای اکثر بیسیم های المانی جواب خواهد داد
P-0-901-A-001-P

برای از ست خارج کردن پایه با دستی هم کد قلش صفر عدد 900 ودوباره فلش

مثل اب خوردن بود؟

po7960
12-07-2011, 10:40
salam khaste nabashid mishe lotfan daftarche rahnemaye farsi sinus 12(tritel mesocco) ro bezarid
mamnoon misham

mehrankharazi
11-08-2011, 23:53
ست کردن گوشی و پایه تلفن سینوس 53
من سینوس 53 دارم رو تلفن نوشته telecom
این روش برای ست کردن گوشی و پایه روش کار میکنه:
1-کلید + رو نگه دارید
2-2 بار کلید ارتباط رو بزنید
3-کلید + رو رها کنید : باید چراغ ارتباط روشن بشه
4-روی گوشی این کدها رو بزنید: p-0-901-1-p
گوشی پایه رو پیدا میکنه و ریست میشه و پایه هم یه بوق می زنه
اگه سوالی دارید من دفترچه فارسی رو دارم

shahkilid
11-09-2011, 12:22
با درود ....
دوستان عزیز می خواستم بدونم کی دفترچه راهنمای تلفن سینوس 44 (Sinus44) رو داره که برای دانلود قرار بده. اگه هم نسخه کاغذیش رو کسی داره لطف کنه و بگه من چه جوری می تونم تلفن رو در حالت تن قرار بدم؟
چند تا از دوستان در صفحه قبل پرسیدن این سوال رو و لی من هر کار کردم نشد.
اگه ممکنه یه راهنمایی کوچیک هم در مورد اجرای کد ها بکنید.
کیبورد تلفن من بالاش سه تا دکمه هست. یکیش P یکیش یه فلش که جلوش نقطه هست. یکی دیگه هم دوتا دایره کنار هم.

راستی اینجا توی این سایت http://www.ttbell.com/44-p-266.html انگار نسخه آلمانی دفترچه برای دانلود هست اما من فارسیشو می خوام.

باز هم ممنونم

akaaka
29-09-2011, 14:05
سلام دوستان طریقه ست کردن گوشی سینوس 54 با پایه را کی بلده؟

ttbell
19-10-2011, 02:31
جناب شاه کليد عزيز
اگر دقت کرده باشيد اين دفترچه بصورت چاپ شده و فارسي ميباشد. با خريد آن ميتوانيد در منزل نسخه چاپي آن را دريافت نماييد.

ttbell
19-10-2011, 02:34
جناب آکاکا
پاسخ شما نيز در همان سايت ميباشد. مراجعه کنيد به www.ttbell.com . مطمئن باشيد پاسخ را دريافت خواهيد کرد.

behdadseir
08-03-2012, 16:45
سلام یک گوشی سینوس 52 دارم خواستم 4 خط تلفن بهش متصل کنم گوشی را فعال کرده ام حال مشکل این است که : چهارسیم از سوکت گوشی خارج میشه درحالی که هر خط تلفن 2 سیم داره واگرقرارباشه 4خط روگوشی وصل بشه باید 8 ورودی تلفن داشته باشه میشه راهنمایی کنید طریقه اتصال سیمهای مخابرات به گوشی 52 راشرح بدید ؟ مرسی

behdadseir
08-03-2012, 16:47
یکسری کد برای اکثر سینوسها 52 53 42
کد ریست فکتوری که گوشی را به تنظیمات کارخانه بر میکرداند مناسب برای موقعی که زیادی گوشی کد خورده یا میخواهید مثل روز اولش بشه
منظور از پی همان دکمه فلش بدون نقطه است
p+0+250+p


با سلام خدمت دوستان لطفا مشکلات خود را در رابطه با سینوسها اینجا مطرح کنید:wub: :wub:


سلام دوستان طریقه ست کردن گوشی سینوس 54 با پایه را کی بلده؟

دوست من شنبه 20 اسفند کل دفترچه های تخصصی فارسی سینوس ها را اسکن و به مدیریت محتر سایت ارسال میکنم

meysamoon
01-05-2012, 19:16
دوست من شنبه 20 اسفند کل دفترچه های تخصصی فارسی سینوس ها را اسکن و به مدیریت محتر سایت ارسال میکنم

دوست عزیز خیلی ممنون از محبت شما.
میشه بفرمایید کار اسکن و اشتراک گذاری دفترچه به کجا رسید؟

darvish darabi
14-05-2012, 17:51
باسلام به دوستان
دوستان روش ست کردن گوشی سینوس 51 با پایه اش را خواهش میکنم بفرماید؟

mohanammoslmi1
20-06-2012, 14:47
--------------------------------------------------------------------------------

با سلام و تشکر .گوشی سینوس 42 من با دستگاه مادر ارتباط برقرار نمی کند . لطف کرده و من را راهنمایی کنید

mohanammoslmi1
20-06-2012, 14:54
:db:با عرش سلام و ادب .گوشی سینوس 42 من با دستگاه مادر ارتباط برقرار نمی کند . ممنون از راهنمایی شما

mm_nno
04-08-2012, 17:47
ست کردن گوشی و پایه تلفن سینوس 53
من سینوس 53 دارم رو تلفن نوشته telecom
این روش برای ست کردن گوشی و پایه روش کار میکنه:
1-کلید + رو نگه دارید
2-2 بار کلید ارتباط رو بزنید
3-کلید + رو رها کنید : باید چراغ ارتباط روشن بشه
4-روی گوشی این کدها رو بزنید: p-0-901-1-p
گوشی پایه رو پیدا میکنه و ریست میشه و پایه هم یه بوق می زنه
اگه سوالی دارید من دفترچه فارسی رو دارم

___________________________
با سلام
میشه در مورد sinus 42 abهم اطلاعات بزارید

amir8159
21-08-2012, 12:09
سلام شرمنده من دفترچه راهنمای کالیوز مدل سی یو 4288 رو گم کردم . حالا نمیتونم بیسیمش و با گوشی ست کنم . یادمه خیلی هم راحت بود اما نمیشه الان خواهشا کمک

iman417
26-10-2012, 18:25
با سلام
بچه ها کسی هست رجیستر کردن گوشی sinus 900 رو بلد باشه؟
تو دفترچه ش نگاه کردم ( البته به زبان آلمانی هست ) نوشته به منوی رجیستر برید و بعد کد 0000 رو وارد کنید بعد register hs رو بزنید
من همین کارو کردم اما حدودا به مدت یک دقیقه جمله please wait میاد رو صفحه بعدشم میاد صفحه اول و دوباره مینویسه please register
لطفا هرکی بلده کمکم کنه
ممنون

mamilio
05-04-2013, 22:54
سلام دوستان عزیز

یک سوال
گوشی سینوس 900 من شماره تماس گیرنده را نشان نمیدهد و unknown number مینویسد ،البته من تازه خریدم ، کاری میشه کرد؟

ممنونم

منبع : http://www.irantk.ir/showthread.php?t=36528#ixzz2PcXLsZoT

kia mini sport
19-04-2013, 15:52
دوستان کمک شدیدا ضروری روش ست کردن گوشی سینوس51 با پایه شدیدا ضروری:sign_help::sign_help::sign_help::sign_h elp::sign_help::sign_help:

meysam gole
16-11-2013, 16:37
سلام ممنون از زحماتتون لطفا نحوه باز کردن صفحه کلید44iab سینوس رو برام توضیح بدید و همینطور فرمت کلی و مچ کردن با هم واعطلاعاتی از این قبیل ممنون و سپاسگزارم

meysam gole
16-11-2013, 16:38
سلام لطفا نحوه باز کردن صفحه کلید سینوس44iab و فرمت کلی و مچ کردن و اطلاعاتی از این قبیل رو بهم بگید ممنون

hselectronic
24-09-2016, 23:35
با عرض سلام و احترام
بنده یک تلفن سینوس 54 دارم که میخوام شماره گیریش رو از حالت پالس به تن تغییر بدم. لصفا راهنمایی بفرمایید. سپاسگذارم

nima.fereidouni
07-03-2019, 02:58
سلام
ممنون از وقتی که برای انتقال دانشتون میگذارید

چطور میشه زمان پیغامگیر رو در گوشیهای سینوس تغییر داد؟
میخوام پیغامگیر زودتر عمل کنه