PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش]اورکلاک کردن GPU گوشی Galaxy SII



M0RT3Z4
21-01-2012, 14:21
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان

با این آموزش خیلی خیلی ساده میتونید GPU گوشی هایی که برپایه چیپ های Hummingbird و Exynos هست رو Overclock کنید

البته تمام عواقب این کار به عهده ی خودتون هست و بنده هیچ مسئولیتی رو به عهده نمیگیرم!

منم خودم چند روز میشه که gpu گوشیم رو اور کردم و هرچی بنچ مارک و بازی سنگین که داشتم روش تست کردم تا اگه مشکلی پیش اومد اول سر گوشی خودم بیاد

بریم سر اصل مطلب:4:

چیز هایی که برای این کار لازم دارید:

یک فروند کرنل با قابلیت اور کلاک،تنها کرنل هایی که دیدم این قابلیت رو دارن N.E.A.K. و Siyah هستن

یک عدد اس2 (دوستانی که 9100g دارن مواظب باشن اور نکنن ممکنه به گوشیشون آسیب برسه)

برنامه Voltage control
لینک آپلودسنتر انجمن با تشکر از حسین (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=689267) عزیز:
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/05IfxO-Qxm/voltage.control.apk

اگه کرنلتون اورکلاک ساپورت کنه توی برنامه قسمت GPU&Charging نمایش داده میشه و میتونید کلاک و ولتاژ gpu رو دستکاری کنید(عکس زیر)


http://www.up98.org/upload/server1/01/z/ipiws9sg1svrquayd03.png

یک نکته رو بگم،کلاک و ولتاژ پیش فرض برای حالت Low Power،160 مگاهرتز و 950 میلی ولت و برای حالت High Performance 267 مگاهرتر و 1000 میلی ولت هست

برای اورکلاک باید کلاک High performance رو 400 و ولتاژ رو 1200 بذارید و تغییرات رو Save کنید

البته این برنامه کار های مفید دیگه ای هم انجام میده که خودتون موقع استفاده متوجه میشید!

من 2 تا از بنچمارک هایی که بعد از اور گرفتم رو میذارم تا دوستان متوجه تفاوت بشن:

(بدون اور حدود 46 فریم)Nena Mark 2

http://www.up98.org/upload/server1/01/z/ksc4cgowwboif8pxvg9i.png

Glbenchmark offscreen(بدون اور 67 فریم)


http://www.up98.org/upload/server1/01/z/feo76kqfip2ez6uq20q.png

در آخر بازم تاکید میکنم فقط گوشی هایی مثه نوت،I9100 ،گالکسی اس میتونن از این برنامه استفاده کنن و کسانی که I9100g یا sl دارن نمیتون از این برنامه استفاده کنن

Vahid KianfaR
21-01-2012, 17:40
مرسی ار داش مرتضی عزیز که کلی گوشیشون رو در معرض خطرات میذارن :4:
این برنامش عالیه حتی میتونین آندر ولت و کلاک هم بکنین واسه شارژ کمتر
که خیلی اثر داره کاری که مثلا کرنل Phenomenal انجام میده

یا میتونین Charging Current رو تغییر بدین ولی از 800 یا 900 بیشتر نکنین
اینجوری گوشیتون زودتر شارژ میشه بدون مشکل فقط خیلی بالا نبرینش

بازم تشکر از داداش گلم که کلی زحمت میکشه و این تاپیک خوب رو راه انداخت
ایشالا بقیه دوستان هم استفاده کنن که خیلی مفیده

M.FIREDRAGON
21-01-2012, 18:19
واقعا مفید و خوب بود از زحماتتون ممنونم

MoHaMaD
21-01-2012, 20:52
این برنامش عالیه حتی میتونین آندر ولت و کلاک هم بکنین واسه شارژ کمتر
دوست گلم آندر کلاک کردن رو که به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم . چون واقعا باعث افت پرفورمنس میشه !
آندرولت کردن هم نیازمند تست های زیادی هست . چون اگه ولتاژ رو بیش از حد پایین بیارین گوشی مدام ریست میشه ...

M0RT3Z4
21-01-2012, 21:20
دوست گلم آندر کلاک کردن رو که به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم . چون واقعا باعث افت پرفورمنس میشه !
آندرولت کردن هم نیازمند تست های زیادی هست . چون اگه ولتاژ رو بیش از حد پایین بیارین گوشی مدام ریست میشه ...

شما درست میگی محمد جان که آندرکلاک باعث افت پرفورمنس میشه ولی حداقل تو اس۲ این مورد فقط تو بنچمارک ها مشخص میشه،من gpu اس۲ رو به ۲۰۰ مگاهرتز آندرکلاک کردم ولی توی کارهام و بازی ها هیچ تفاوتی ندیدم
آندر کلاک به نظر من بیشتر روی مصرف مشخص میشه تا پرفورمنس،البته اگه زیر ۲۰۰ مگاهرتز آندر میتونه باعث افت کارایی بشه
در مرود دستکاری ولتاژ هم خودم تست کردم وقتی با کلاک ۴۰۰ گوشی رو،روی ۱۰۰۰ می ولت تنظیم میکردم کاملا ناپایدار میشد،شما درست میگید

نکته ای که برام خیلی جالب هست اینه که اس۲ چه با کلاک ۲۰۰ چه ۲۶۷ و چه با۴۰۰ توی کارهای سنگین به یک اندازه گرما تولید میکنه،در واقع تغییر کلاک روی مصرف تاثیر داره تا گرما

mor5360
21-01-2012, 22:37
خیلی خوب بود.
ولی من میترسم این کارو بکنم چون میترسم یه وقت زبونم لال gpu گوشیم بترکه:ck:

Vahid KianfaR
22-01-2012, 07:58
دوست گلم آندر کلاک کردن رو که به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم . چون واقعا باعث افت پرفورمنس میشه !
آندرولت کردن هم نیازمند تست های زیادی هست . چون اگه ولتاژ رو بیش از حد پایین بیارین گوشی مدام ریست میشه ...

درسته داداش چه آندرکلاک چه اورکلاک و چه آندرولت همشون باعث ناپایداری میشه
ولی اگه همینارو با سعی و خطا انجام بدیم میتونیم به یه بالانسی برسیم (روی هر گوشی فرق میکنه)
که هم پرفورمنس حفظ بشه و هم مصرف عالی بشه من خودم دیگه انواع و اقسامش رو تست کردم
gpu رو آندرکلاک میکنم،CPU رو هم آندرولت کردم واسه خودم
Threshold ها و Powersave bias رو هم تغییر دادم و scheduling رو هم deadline میزارم
و واسه خودم به یه نتیجه ی عالی رسیدم
فقط کمی حوصله میخواد تا بالانس بشه

R.A.D.I.K.A.L
24-01-2012, 14:33
ممنون از پست خوبتیون . اما خوب داداش لینک دانلود این بنچ مارک هم میزاشتی / شاید من تازه وارد این پست شدم و حالا درگیر بنچ کارک شدم....
لطفا لینک دانلود بنچ مارک هم بزارید
با سپاس

I-HaBiB
25-01-2012, 02:53
ممنون بابت آموزش خیلی حال داد گوشی کم مونده پرواز کنه :ai:

M0RT3Z4
29-01-2012, 11:40
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯ ~ﺳﺖ ﺧﻮﺑﺘﯿﻮﻥ . ﺍﻣﺎ ﺧﻮﺏ ﺩﺍﺩﺍﺵ ﻟﯿﻨﮏ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺍﯾﻦ ﺑﻨﭻ ﻣﺎﺭﮎ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﺍﺷﺘﯽ / ﺷﺎﯾﺪ ﻣﻦ ﺗﺎﺯﻩ ﻭﺍﺭﺩ ﺍﯾﻦ ~ﺳﺖ ﺷﺪﻡ ﻭ ﺣﺎﻻ ﺩﺭﮔﯿﺮ ﺑﻨﭻ ﮐﺎﺭﮎ ﺷﺪﻡ....
ﻟﻄﻔﺎ ﻟﯿﻨﮏ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺑﻨﭻ ﻣﺎﺭﮎ ﻫﻢ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ
ﺑﺎ ﺱ~ﺍﺱ

ﺩﺍﺩﺍﺵ ﻓﻌﻼ ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ،ﺍﻭﻥ ﯾﮑﯽ ﺭﻭ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﻟﯿﻨﮏ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺍﺯﺵ ﮔﯿﺮ ﺑﯿﺎﺭﻡ ﺍﮔﻪ ﺑﺘﻮﻧﻢ upload ﻣﯿﮑﻨﻢ

http://nena.se/files/NenaMark2-v2.2.apk

morteza_goli
08-02-2012, 18:48
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان

با این آموزش خیلی خیلی ساده میتونید gpu گوشی هایی که برپایه چیپ های hummingbird و exynos هست رو overclock کنید

در آخر بازم تاکید میکنم فقط گوشی هایی مثه نوت،i9100 ،گالکسی اس میتونن از این برنامه استفاده کنن و کسانی که i9100g یا sl دارن نمیتون از این برنامه استفاده کنن

سلام آقا مرتضی
اگه این کارو بکنم دیگه تو بازی آسفالت مشکلی وجود نداره؟
راستی خطری نباشه یه وقت!

M0RT3Z4
08-02-2012, 21:44
شما اگه بجای اورکلاک آندرکلاک هم بکنی کم نمیاره

الان بازیی نیست که بتونه از تمام توان gpu اس۲استفاده کنه،احتمالا این ورژنی که از آسفالت دارید مخصوص اس۲ نیست که روون نمیاره!
من گوشیم رو حدود ۳هفته اور گردم مشکلی براش پیش نیومد،فقط از دیروز که رفتم سمت ics دیگه gpu گوشیم اورنیست چون کرنل هایی که الان برا ics هست امکان اورکلاک رو ندارن چه برای cpu چه برای gpu
درهر صورت مسئولیتش پای خودتون هست:4:
ولی الان نیازی به اور نیست،شاید تا یک سال دیگه هم که بازی های سنگین تر بیان نیازی نباشه

MoyA+
25-02-2012, 23:32
درسته داداش چه آندرکلاک چه اورکلاک و چه آندرولت همشون باعث ناپایداری میشه
ولی اگه همینارو با سعی و خطا انجام بدیم میتونیم به یه بالانسی برسیم (روی هر گوشی فرق میکنه)
که هم پرفورمنس حفظ بشه و هم مصرف عالی بشه من خودم دیگه انواع و اقسامش رو تست کردم
gpu رو آندرکلاک میکنم،CPU رو هم آندرولت کردم واسه خودم
Threshold ها و Powersave bias رو هم تغییر دادم و scheduling رو هم deadline میزارم
و واسه خودم به یه نتیجه ی عالی رسیدم
فقط کمی حوصله میخواد تا بالانس بشه


آقا من حداقل فرکانس cpu رو به 100mhz و حداکثرو به 1G تغییر دادم...واسه شارژ هم 650ma رو به 750ma تغییر دادم ..به نظر شما مشکلی پیش نمیاد؟ اگه میشه راهنمایی کنید

M0RT3Z4
25-02-2012, 23:46
آقا من حداقل فرکانس cpu رو به 100mhz و حداکثرو به 1G تغییر دادم...واسه شارژ هم 650ma رو به 750ma تغییر دادم ..به نظر شما مشکلی پیش نمیاد؟ اگه میشه راهنمایی کنید

برا من که مشکلی پیش نیومد
بعضی کرنل ها خودشون به صورت پیش فرض،میلی آمپر رو زیاد میکنن
همین ک گذاشتید خوبه
فکر کنم از کرنل siyah یا redpill استفاده میکنید
البته هر کاری ک میکنید به مسئولیت خودتونه

MoyA+
25-02-2012, 23:51
برا من که مشکلی پیش نیومد
بعضی کرنل ها خودشون به صورت پیش فرض،میلی آمپر رو زیاد میکنن
همین ک گذاشتید خوبه
فکر کنم از کرنل siyah یا redpill استفاده میکنید
البته هر کاری ک میکنید به مسئولیت خودتونه

بله از siyah استفاده میکنم...منظورم اینه که کم کردن فرکانس cpu تاثیر بد نداره؟..چون ماله خودش روی 200 بود
یه چیز دیگه اینکه واسه شارژ کردنش با اینکه روی 750 گذاشتم ولی همش 10دقیقه کمتر زمان برد...میگم تا چه حد میشه آمپر رو بالا برد که تاثیر زودتر شارژ شدن بیشتر بشه با توجه به اینکه واسه باتری و گوشی ضرر نداشته باشه؟

M0RT3Z4
26-02-2012, 00:21
بله از siyah استفاده میکنم...منظورم اینه که کم کردن فرکانس cpu تاثیر بد نداره؟..چون ماله خودش روی 200 بود
یه چیز دیگه اینکه واسه شارژ کردنش با اینکه روی 750 گذاشتم ولی همش 10دقیقه کمتر زمان برد...میگم تا چه حد میشه آمپر رو بالا برد که تاثیر زودتر شارژ شدن بیشتر بشه با توجه به اینکه واسه باتری و گوشی ضرر نداشته باشه؟

من تاحالا ندیدم کسی از 800 بالاتر ببره،شما هم این کار رو نکن،همین 750 خوبه
اونم حداقل کلاک هم تاثیر بدی نداره،ینی کسی چه تو اینجا چه تو فروم های دیگه باهاش مشکلی نداشته
البته خود سامی حداقل کلاک رو ۲۰۰مگاهرتز توصیه میکنه و تو کرنل های استوکش هم حداقل کلاکی ک میشه قرار داد۲۰۰هست،پس اگه خیالتون راحت نیست رو همون ۲۰۰ بذارید
قسمت scaling یا همون cpu governor. رو هم روی lulzactive بذارید،البته یکم لگ زیاد میشه ولی مصرف کم تر میشه
اگه هم از لگ خوشتون نمیاد روی ondemand بذارید
من خودم انواع و اقسام بلاها رو سر cpu و gpu گوشیم آوردم ولی تاحالا مشکلی پیش نیومده!ولی به کسی این کار ها رو به مسئولیت خودم توصیه نمیکنم:ax:

MoyA+
26-02-2012, 00:27
من تاحالا ندیدم کسی از 800 بالاتر ببره،شما هم این کار رو نکن،همین 750 خوبه
اونم حداقل کلاک هم تاثیر بدی نداره،ینی کسی چه تو اینجا چه تو فروم های دیگه باهاش مشکلی نداشته
البته خود سامی حداقل کلاک رو ۲۰۰مگاهرتز توصیه میکنه و تو کرنل های استوکش هم حداقل کلاکی ک میشه قرار داد۲۰۰هست،پس اگه خیالتون راحت نیست رو همون ۲۰۰ بذارید
قسمت scaling یا همون cpu governor. رو هم روی lulzactive بذارید،البته یکم لگ زیاد میشه ولی مصرف کم تر میشه
اگه هم از لگ خوشتون نمیاد روی ondemand بذارید
من خودم انواع و اقسام بلاها رو سر cpu و gpu گوشیم آوردم ولی تاحالا مشکلی پیش نیومده!ولی به کسی این کار ها رو به مسئولیت خودم توصیه نمیکنم:ax:

توی قسمت cpu governor گزینه دیگه ای هم هست که مصرف رو پایین بیاره ولی لگ نزنه؟

M0RT3Z4
26-02-2012, 00:41
توی قسمت cpu governor گزینه دیگه ای هم هست که مصرف رو پایین بیاره ولی لگ نزنه؟

نه عزیز هرچیزی بهایی داره،بهای پرفورمنس مصرف بالاتر هستش و برعکس

البته یه مدت صبر کنید تا آندروید۴ برا اس۲ بیاد اون موقع حتی باکلاک ۸۰۰هم لگ نداره چون از gpu rendering استفاده میکنه
اینو خودم روی رام های آندروید۴ تست کردم
موفق باشید:ax:

abbasalifix
01-04-2012, 12:57
من این نرم افزار رو رو glaxy fit سوار کردم همه چی نمیاد فقط بخش مربوط به سی پی یو میاد

M0RT3Z4
03-04-2012, 23:34
من این نرم افزار رو رو glaxy fit سوار کردم همه چی نمیاد فقط بخش مربوط به سی پی یو میاد

سلام عزیز
گفتم ک این آموزش روی اس۲ و نوت جواب میده
البته اگه یه کرنل برای وشیتون گیربیارین ک اورکلاک gpu رو ساپورت کنه احتمالش هست ک بتونید از این برنامه استفاده کنید
موفق باشید

Abuzar.Sh
04-04-2012, 18:40
هر دفعه ک اورکلاک میکنم با ری استارت گوشی همه چی برمیگرده جای اولش!!!!!!

M0RT3Z4
05-04-2012, 13:03
هر دفعه ک اورکلاک میکنم با ری استارت گوشی همه چی برمیگرده جای اولش!!!!!!

سلام عزیزم
شما باید توی برنامه ی voltage control کلید منو رو بزنی بعد گزینه ی save as boot settings رو بزنی
اگه ورژن برنامت قدیمی باشه بدون هیچ سوالی اعمال میشه اگه از ورژن های جدید تر استفاده میکنی دوتا گزینه نشونت میده:
init.d script
(Recommended) startup service
من خودم اولی رو میزنم چون قبل از بوت کامل تنظیمات اعمال میشه ولی خودش وصیه میکنه دومی رو انتخاب کنی

Abuzar.Sh
06-04-2012, 15:47
سلام عزیزم
شما باید توی برنامه ی voltage control کلید منو رو بزنی بعد گزینه ی save as boot settings رو بزنی
اگه ورژن برنامت قدیمی باشه بدون هیچ سوالی اعمال میشه اگه از ورژن های جدید تر استفاده میکنی دوتا گزینه نشونت میده:
init.d script
(Recommended) startup service
من خودم اولی رو میزنم چون قبل از بوت کامل تنظیمات اعمال میشه ولی خودش وصیه میکنه دومی رو انتخاب کنی
اقا مرسی،
من cpuرو اورکلاک کردم رو 1400 ولی خیلی داغ میکنه مخصوصا تو اینترنت!
مشکلی نیست،یا اگه اینجوری ادامه بدم باید سی پی یو سوخته تحویل بگیرم:4:

shinooda
12-05-2012, 13:35
دروود دوست گرامی.
من دوستم گالاکسی نوت داره میخواستم بدونم این اورکلاک کردن gpu روی گالاکس نوت هم جواب میده . در هر صورت چیپ هاشون که یکیه فقط کرنل رو از کجا گیر بیاره واسه نوت.
ممنون میشم راهنمایی بکنین.

falah20
15-05-2012, 01:40
من چیکار کنم که لگ نداشته باشم؟ ..هر کاری میکنم بازم لگ دارم مخصوصا تو فروت نینجا

M0RT3Z4
15-05-2012, 11:41
من چیکار کنم که لگ نداشته باشم؟ ..هر کاری میکنم بازم لگ دارم مخصوصا تو فروت نینجا

سلام عزیزم
شما رام و کرنلت چیه؟

falah20
15-05-2012, 12:26
سلام عزیزم
شما رام و کرنلت چیه؟

هر رام و کرنلی که نصب میکنم لگ رو دارم.
ولی در حال حاظر رامم zetarom با بیس xwlp9 کرنل هم siyah 3.2.2

M0RT3Z4
15-05-2012, 13:40
هر رام و کرنلی که نصب میکنم لگ رو دارم.
ولی در حال حاظر رامم zetarom با بیس xwlp9 کرنل هم siyah 3.2.2

خب شما فقط توی بازی فرویت نینجا لگ دارین به نظرم مشکل از بازی هست
توی بازی های HD هم لگ میزنه گوشیتون؟
من از این جملتون :


من چیکار کنم که لگ نداشته باشم؟ ..هر کاری میکنم بازم لگ دارم مخصوصا تو فروت نینجا

اینطوری برداشت کردم ک توی ui هم لگ دارین،درسته؟

falah20
15-05-2012, 13:46
خب شما فقط توی بازی فرویت نینجا لگ دارین به نظرم مشکل از بازی هست
توی بازی های HD هم لگ میزنه گوشیتون؟
من از این جملتون :



اینطوری برداشت کردم ک توی ui هم لگ دارین،درسته؟
توی بالا و پایین کردن صفحه هم لگ داره...از بازی هم نیست چون فروت نینجا توی کرنل dorimax هیچ لگی نداشت
ui چی هست ؟ نمیدونم

M0RT3Z4
15-05-2012, 14:22
توی بالا و پایین کردن صفحه هم لگ داره...از بازی هم نیست چون فروت نینجا توی کرنل dorimax هیچ لگی نداشت
ui چی هست ؟ نمیدونم

همون بالا و پایین کردن صفحات pinch to zoom تاچ ویز و... رو میگم
منظور از ui همون User Interface یا رابط کاریریه

اونم ربطی به gpu نداره لگش
مال گندیه ک سامی توی رام های اس2 زده
رام های جینجر رون تر از آیس هستن
شما اگه گوشی سریع و رون میخواهید باید از رام های AOSP مثل CM9 یا AOKP استفاده کنید
البته یه سری تنظیمات رو هم میتونید تغییر بدید تا رونی یکم بهتر بشه ولی مصرف باتری میره بالا
اگه زبانتون خوب باشه این تاپیک به دردتون میخوره(البته برا دیدنش هیتلر شکن نیاز دارید)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1369817

falah20
15-05-2012, 21:28
همون بالا و پایین کردن صفحات pinch to zoom تاچ ویز و... رو میگم
منظور از ui همون User Interface یا رابط کاریریه

اونم ربطی به gpu نداره لگش
مال گندیه ک سامی توی رام های اس2 زده
رام های جینجر رون تر از آیس هستن
شما اگه گوشی سریع و رون میخواهید باید از رام های AOSP مثل CM9 یا AOKP استفاده کنید
البته یه سری تنظیمات رو هم میتونید تغییر بدید تا رونی یکم بهتر بشه ولی مصرف باتری میره بالا
اگه زبانتون خوب باشه این تاپیک به دردتون میخوره(البته برا دیدنش هیتلر شکن نیاز دارید)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1369817

یعنی راه حلی نداره که این گند رو جمعش کرد؟..چون بعضی وقتا واقعا چشم ادم درد میگیره مخصوصا وقتی توی فایل منیجر پوشه download میرم موقع بالا پایین کردن خیلی لگ داره
البته الان گورنور رو روی smartassv2 گذاشتم و high performance state رو روی 400mhz و 1200mv گداشتم که یه مقدار لگ کمتر شده ولی بازم هست
بابات معرفی تاپیک هم ممنون

M0RT3Z4
16-05-2012, 21:57
یعنی راه حلی نداره که این گند رو جمعش کرد؟..چون بعضی وقتا واقعا چشم ادم درد میگیره مخصوصا وقتی توی فایل منیجر پوشه download میرم موقع بالا پایین کردن خیلی لگ داره
البته الان گورنور رو روی smartassv2 گذاشتم و high performance state رو روی 400mhz و 1200mv گداشتم که یه مقدار لگ کمتر شده ولی بازم هست
بابات معرفی تاپیک هم ممنون

خواهش میکنم

والا گندی ک سامی زده رو هیچ کوکری توی کاستوم رام ها نتوسته جمع کنه!
ینی کار من و شما هم نیست
سامسونگ الان فقط روی نرم افزار اس۳ کار میکنه اینو احت ممیشه با دیدن دوتا کلیپ از اس۳ فهمید
فکر کنم همه ی برنامه نویس های آندریدش رو جمع کرده تا روی اس۳ کار کنن و برای بقیه گوشی هاش هم به بچه داده براشون رام کوک کنه :4:

بعید میدونم حداقل تا یه ماه از اومدن اس۳ برای اس۲ و نوت رام ics خوبی بیاد
یا باید برگردین به gb یا اگه میخواید کم ترین لگ رو داشته باشین از رام های با بیس غیر سامسونگ استفاده کنید مثل cyanogen mod 9 یا aokp
اولش یه سری محدودیت ها و اذیت ها رو دارن ولی اگه بتونید بهشون عادت کنید خیلی سخت با رام رسمی کنار میاید

behzad_estakhri
16-06-2012, 13:55
سلام و خسته نباشید
آقا برای i9100g هیچ روشی برای اورکلاک کردن وجود نداره؟آگه میشه لطفا آموزش بدید.
ممنونم

behzad_estakhri
17-06-2012, 23:12
سلام و خسته نباشید
آقا برای i9100g هیچ روشی برای اورکلاک کردن وجود نداره؟آگه میشه لطفا آموزش بدید.
ممنونم

هیچ کسی نیست جواب من رو هم بده؟
ممنون میشم کسی جوابمو بده

M0RT3Z4
18-06-2012, 16:03
هیچ کسی نیست جواب من رو هم بده؟
ممنون میشم کسی جوابمو بده

سلام داداش
شرمنده
من امتحاناتم شروع شده کم تر میام
ببین اگه کرنلت ساپورت بکنه میشه با همین ولتاژ کنترل هم این کارو بکنی
اگه هم ولتاژ کنترل رو گوشیت جواب نده میتونی از antutu cup master استفاده کنی
موفق باشی :ax:

behzad_estakhri
27-06-2012, 14:27
سلام داداش
شرمنده
من امتحاناتم شروع شده کم تر میام
ببین اگه کرنلت ساپورت بکنه میشه با همین ولتاژ کنترل هم این کارو بکنی
اگه هم ولتاژ کنترل رو گوشیت جواب نده میتونی از antutu cup master استفاده کنی
موفق باشی :ax:

رامم 2.3.6 ومدلشم jplc1 هست.حالامیشه یا نه؟

M0RT3Z4
29-06-2012, 13:30
رامم 2.3.6 ومدلشم jplc1 هست.حالامیشه یا نه؟

باید تست کنید
من ک اس۲ جی ندارم
ولی اگه روت باشه گوشی و کرنلی هم ک دارید اورکلاک gpu ساپورت کنه قطعا میشه با voltage control یا antutu cpu master اورکلاکش کرد
اینکه خود کرنل ساپورت بکنه خیلی مهمه
ضمن اینکه معلوم نیست اورکلاک استیبل باشه
واسه اس۲ حدود ۶ ماه طول کشید ک دولوپرها بتونن به اورکلاک استیبل gpu برسن!

alex_1369
19-01-2014, 12:56
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان

با این آموزش خیلی خیلی ساده میتونید GPU گوشی هایی که برپایه چیپ های Hummingbird و Exynos هست رو Overclock کنید

البته تمام عواقب این کار به عهده ی خودتون هست و بنده هیچ مسئولیتی رو به عهده نمیگیرم!

منم خودم چند روز میشه که gpu گوشیم رو اور کردم و هرچی بنچ مارک و بازی سنگین که داشتم روش تست کردم تا اگه مشکلی پیش اومد اول سر گوشی خودم بیاد

بریم سر اصل مطلب:4:

چیز هایی که برای این کار لازم دارید:

یک فروند کرنل با قابلیت اور کلاک،تنها کرنل هایی که دیدم این قابلیت رو دارن N.E.A.K. و Siyah هستن

یک عدد اس2 (دوستانی که 9100g دارن مواظب باشن اور نکنن ممکنه به گوشیشون آسیب برسه)

برنامه Voltage control
لینک آپلودسنتر انجمن با تشکر از حسین (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=689267) عزیز:
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/05IfxO-Qxm/voltage.control.apk

اگه کرنلتون اورکلاک ساپورت کنه توی برنامه قسمت GPU&Charging نمایش داده میشه و میتونید کلاک و ولتاژ gpu رو دستکاری کنید(عکس زیر)


http://www.up98.org/upload/server1/01/z/ipiws9sg1svrquayd03.png

یک نکته رو بگم،کلاک و ولتاژ پیش فرض برای حالت Low Power،160 مگاهرتز و 950 میلی ولت و برای حالت High Performance 267 مگاهرتر و 1000 میلی ولت هست

برای اورکلاک باید کلاک High performance رو 400 و ولتاژ رو 1200 بذارید و تغییرات رو Save کنید

البته این برنامه کار های مفید دیگه ای هم انجام میده که خودتون موقع استفاده متوجه میشید!

من 2 تا از بنچمارک هایی که بعد از اور گرفتم رو میذارم تا دوستان متوجه تفاوت بشن:

(بدون اور حدود 46 فریم)Nena Mark 2

http://www.up98.org/upload/server1/01/z/ksc4cgowwboif8pxvg9i.png

Glbenchmark offscreen(بدون اور 67 فریم)


http://www.up98.org/upload/server1/01/z/feo76kqfip2ez6uq20q.png

در آخر بازم تاکید میکنم فقط گوشی هایی مثه نوت،I9100 ،گالکسی اس میتونن از این برنامه استفاده کنن و کسانی که I9100g یا sl دارن نمیتون از این برنامه استفاده کنن

سلام
آقا من برنامه ولتاژ کنترل رو نصب کردم. اول که برنامه رو باز میکنم یک allow و deny داره.
بعد یه صفحه باز میشه که توی تب جنرال I/O داره و CPU Gonvernor
خب این دو تا رو روی کدوم حالت باید تنظیم کنم تا ذخیره باتری داشته باشم و در عین حال از سرعت گوشیمم زیاد کم نشه؟
ممنون

S.H.A.H.R.O.K.H
19-01-2014, 14:17
سلام
آقا من برنامه ولتاژ کنترل رو نصب کردم. اول که برنامه رو باز میکنم یک allow و deny داره.
بعد یه صفحه باز میشه که توی تب جنرال I/O داره و CPU Gonvernor
خب این دو تا رو روی کدوم حالت باید تنظیم کنم تا ذخیره باتری داشته باشم و در عین حال از سرعت گوشیمم زیاد کم نشه؟
ممنون

نیازی به نقل قول کردن همه پست نیست..

گزینه allow رو بزنید که به super user اجازه دسترسی بده..
cpu gonnernor هم برای استفاده شما مناسبتر هستش چون خودش فرکانس رو بسته به فعالیت بالا و پایین میکنه...

aminnasr
19-01-2014, 15:37
دوستان این روش روی اس4 جواب میده؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

M0RT3Z4
21-01-2014, 00:40
دوستان این روش روی اس4 جواب میده؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

سلام

نخیر ، البته اس۴ هم کرنل هایی داره ک اورکلاک cpu و gpu رو ساپورت میکنن .

فکر میکنم کرنل پرسیوس این قابلیت رو داره

##################

Sent from my Galaxy S II

Current Rom : stock 4.1.2

Kernel : Linux 3.13-RC6 (dorimanx kernel)