PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : lpsmagic V1.1 | اطلاعات اضافی بر روی صفحه اصلی N9&N950



Mic Mic
29-01-2012, 10:49
با سلام


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=681222&stc=1&d=1327823156

با این نرم افزار میتوانید اطلاعات همچون :
-- جریان تاریخ
-- آپ تایم از دستگاه
-- مقدار RAM
-- بار سیستم (1 ، 5 ، 15 دقیقه)
-- شارژ باتری
-- میزان فضای استفاده شده بر روی پارتیشن داده های کاربر

http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/srmkROSDsX/ls-magic-1.1-armel.deb)



Little hack that basically shows information on low power mode screen instead of the operator logo.




On your standby screen, which was kind of empty until now, the following things will be shown below the clock:



current date




uptime of the device



amount of used RAM




system load (1, 5, 15 minutes)




battery state



amount of used space on user data partition



of course everything comes with a corresponding icon. The battery icon will change depending on charging state (not connected, usb connection, wall charger connection) and loading percentage.


Reboot the device for the hack to start working.

soli7654
09-02-2012, 14:53
سلام. به هیچ وجه روی گوشیم نصب نمی شه! لطفا راهنمایی کنید. گوشیم N9 16g black

KRH
11-02-2012, 01:54
سلام. به هیچ وجه روی گوشیم نصب نمی شه! لطفا راهنمایی کنید. گوشیم N9 16g black

سلام
مشکل کجاست ؟!
ارور چی میده ؟!
شاید برای نصب نیاز به فعال کردن developer mode داره ؟!

MirMEHDi
12-02-2012, 15:02
سلام
مشکل کجاست ؟!
ارور چی میده ؟!
شاید برای نصب نیاز به فعال کردن developer mode داره ؟!

سلام

بله کورش جان درست می فرمایند. این برنامه برای نصب و اجرا نیاز به فعال بودن دولوپر مود داره. اصلا اینجور برنامه ها در فرومهای خارجی، با واژه هک (Hack) معرفی میشن، یعنی این نرم افزارها در حالت عادی برای کاربر معمولی قابل نصب و استفاده نیستند.

AMIRLEO
12-02-2012, 16:45
اضافی درسته . لطفا عنوان رو تصحیح کنید !

soli7654
13-02-2012, 12:20
سلام
مشکل کجاست ؟!
ارور چی میده ؟!
شاید برای نصب نیاز به فعال کردن developer mode داره ؟!
مرسی از راهنماییتون. فقط من نمیتونم developer mode رو فعال کنم. بهم ارور can't install
installation pakage not found
بازم اگه می شه راهنمایی کنید. مرسی

سعید فلش
15-02-2012, 16:33
باید برای فعال سازی developer mode حتما از ....... استفاده کنید.