PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Medscape v1.05 برنامه پزشکی – دارویی بسیار جامع



aitak
02-02-2012, 17:07
سلام به همه دوستان

با توجه به استقبال خوب دوستان از برنامه Epocrates Rx و دانلود بیش از 1700 بار این برنامه اونم فقط از آپلود سنتر موبایلستان، بران شدم که باز هم با یک برنامه پزشکی – دارویی فوق العاده دیگه در خدمت همه دوستان بخصوص تمام عزیزان کادر درمان باشم. البته من قبلا این برنامه رو در وبلاگ شخصیم معرفی کرده بودم ولی حیف ام اومد موبایلستانی های عزیز از این برنامه بی نصیب بمونن :dh:

امروز می خوام برنامه رایگان و بسیار کارآمد Medscape (http://www.medscape.com/) رو خدمت دوستان و همکاران عزیزم معرفی کنم، شرکت WebMD LLC این برنامه رو با یک دیتا بیس فوق العاده بصورت رایگان در اختیار کاربران گوشی های اندرویدی قرار داده است. این برنامه بنا به ادعای شرکت سازنده بیش از یک میلیون یوزر در دنیا داره که با توجه به دیتا بیس فوق العاده، رایگان بودن نرم افزار و ساپورت عالی زیاد دور از ذهن نیست.


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=683323&stc=1&d=1328193954

ویژگی های بارز این برنامه:

 داروها: مونوگراف بیش از 8000 دارو (ژنریک، برند، OTC، گیاهی، مکمل ها)/ بخش بررسی تداخلات دارویی (با قابلیت بررسی 30 دارو بصورت همزمان)/ قابلیت ذخیره سازی سرچ های روزانه و معمول برای دسترسی آسان بعدی و ...

 بیماری ها: شامل بیش از 4000 مقاله پزشکی با ساپورت ویدیویی- تصویری به صورت آنلاین/ بیش از 100 جدول و پروتکل/ شامل بخش های پاتوفیزیولوژی، اپیدمیولوژی، تشخیص افتراقی و ...

 اخبار پزشکی: با قابلیت ذخیره سازی و مطالعه آفلاین

 وبسیاری امکانات جالب دیگر...



http://up.p30day.com/images/98016153555669531724.jpg (http://up.p30day.com/)

نحوه استفاده:

بعد دانلود برنامه و نصب اون رو گوشی لازمه در اولین استفاده یک اکاونت رایگان بسازین که بعد اون گوشی شروع به دانلود دیتا بیس میکنه که ممکنه چند ساعت طول بکشه!!(بخاطر حجم بالای دیتابیس) ولی بعد اون مداسکیپ برای همیشه در اختیار شماست و بصورت رایگان و آفلاین می تونید از این برنامه جامع استفاده کنید.

نکات قابل توجه:

بخاطر حجم بالای دیتابیس عزیزانی که از GPRS همراه اول یا اینترنت با سرعت کم استفاده می کنند پیشنهاد من استفاده از برنامه Epocrates Rx (http://draidinalizade.blogfa.com/post/3) بجای این برنامه هست. :ah:
جالبه بدونین بر خلاف بسیاری از برنامه های پزشکی دیگه این شرکت برای پلت فرم ویندوز برنامه ای نداره! :ag:

لینک مارکت برنامه (https://market.android.com/details?id=com.medscape.android&feature=search_result)
لینک وبلاگ من (http://draidinalizade.blogfa.com/)



Description
Medscape’s FREE app now available for Android!
Medscape from WebMD (medscape.com) is the leading medical resource most used by physicians, medical students, nurses and other healthcare professionals for clinical information
Our mobile app is used by over 1 million healthcare professionals
Medscape App for Android is available free
APP FEATURES:
MEDICAL NEWS FROM MEDSCAPE NEWS
- Medical news and critical alerts available in 34 specialty areas (updated daily).
- Choose the specialties you want to follow.
- Ability to save articles and read offline. No Internet connection required.
CLINICAL REFERENCE FROM MEDSCAPE REFERENCE
Drugs:
- Prescribing & safety information for 8,000+ brand & generic drugs, OTC drugs, and herbals & supplements
- Drug interaction checker (input up to 30 drugs, herbals and/or supplements at once)
- Save commonly searched drugs to a personalized ‘saved’ list for easy access
- Special features include adult & pediatric dosing, pregnancy & lactation guidelines, and more
Diseases, Conditions & Procedures:
- 4,000+ evidence-based articles authored by leading physician experts (supported with images and videos)
- 600+ step-by-step procedure videos
- 100+ tables & protocols
- Sections include pathophysiology, epidemiology, differential diagnoses, workup, treatment, medication options, and more
Clinical reference database and drug interaction checker can be accessed from anywhere without an Internet connection.*
CONTINUING MEDICAL EDUCATION FROM MEDSCAPE EDUCATION
- Vast selection of CME/CE activities in 32 specialty areas
- Ability to save activities, track credits earned, and more
PLUS MUCH MORE...
SUPPORTED DEVICE AND OS INFORMATION:
-Supported Devices: Motorola Droid, Motorola Droid X, Motorola Droid 2, HTC Incredible, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Tab
-Supported OS: 2.0, 2.1, 2.2, 2.3
NOTE: Users with 'rooted' devices and ad-blocker software installed may experience connectivity errors while using Medscape.
Please disable ad-blocker software before attempting to download Medscape's offline Clinical Reference.
*Requires full installation of clinical reference database on device. There is no additional cost to use our app in offline mode.


دوستان می تونن برنامه رو از اینجا دانلود کنند :dh: :
دانلود (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/XuZkBJlJ32/medscape-1.05.apk)

milad3d
02-02-2012, 18:37
میشه بگین حجم تقریبی دیتاش چقدر هست؟

aitak
02-02-2012, 18:56
میشه بگین حجم تقریبی دیتاش چقدر هست؟

دوست عزیز فکر کنم بالای 300 مگ باشه ولی اگه از کاربران حرفه ای هستید واقعا ارزش دانلود داره :dh:

hadi_2darebaz
03-02-2012, 03:41
آقا من وقتی sign up رو میزنم یه صفحه سفید میاد که بالاش اسم برنامه است ولی بعد هیچ اتفاقی نمیفته!!رفتم از طریق سایت برنامه با pc عضو شدم الان هرچی sign in رو میزنم "Internet Connectivity Interrupted "میاد!!در صورتیکه اینترنت گوشیم مشکلی نداره!
دوستان کسی به این مشکل برخورد کرده؟

aitak
03-02-2012, 09:38
آقا من وقتی sign up رو میزنم یه صفحه سفید میاد که بالاش اسم برنامه است ولی بعد هیچ اتفاقی نمیفته!!رفتم از طریق سایت برنامه با pc عضو شدم الان هرچی sign in رو میزنم "Internet Connectivity Interrupted "میاد!!در صورتیکه اینترنت گوشیم مشکلی نداره!
دوستان کسی به این مشکل برخورد کرده؟

سلام دوست عزیز
شما اگه ممکنه یک بارم از فی*لترشکن استفاده کنید و دوباره امتحان کنید
برای چندین نفرم این مشکل پیش اومده بود که با این راه حل برطرف شد.
پیروز باشید :dh:

حميد h.a.m.i.d
26-02-2012, 19:22
رو گوشیم نصب میشه ولی اجرا نمیشه.

infoenekas
26-02-2012, 22:21
من نصبیدم. اما وقتی وارد میشم و میخوام دانلود کنم میگه اینترنت ندارم!ممکنه آیدین جان قند شکن بخواد؟

EA GAMES
29-02-2012, 20:18
امكانش نست ديتا رو جدا بزاريد

aitak
01-03-2012, 12:36
من نصبیدم. اما وقتی وارد میشم و میخوام دانلود کنم میگه اینترنت ندارم!ممکنه آیدین جان قند شکن بخواد؟

:ag:
دقیقا قندشکن میخواد!!
خودمم موندم تو کارش! فقط با فی**لتر شکن میشه دیتا رو دانلود کرد!!:ai:
دلیلشو واقعا نمیدونم:ah::bk:
موفق باشید

aitak
01-03-2012, 12:39
امكانش نست ديتا رو جدا بزاريد

دوست خوب دیتاش بیشتر از 300 مگ هست نمیشه آپلود کرد
در ضمن فکر کنم فقط باید از داخل خود نرم افزار دانلود بشه

ولی باید بگم واقعا برنامه جامع و کاملیه و در حد اسکای اسکیپ کارآمد هست:dk:

aitak
01-03-2012, 12:44
رو گوشیم نصب میشه ولی اجرا نمیشه.

شما باید از داخل خود برنامه منو رو بزنید بعد Update Reference رو بزنید.
البته برای دانلود دیتا باید فی**لتر شکن داشته باشید یا از برنامه Orbot استفاده کنید!!:bk:

EA GAMES
01-03-2012, 15:02
دوست خوب دیتاش بیشتر از 300 مگ هست نمیشه آپلود کرد
در ضمن فکر کنم فقط باید از داخل خود نرم افزار دانلود بشه

ولی باید بگم واقعا برنامه جامع و کاملیه و در حد اسکای اسکیپ کارآمد هست:dk:

300مگ كه چيزي نيست تو بخش gps دوستان 500 مگ رو هم آپ كردن ( شوخي ميكنم )
اگه يه نفر كه اينترنتش خوبه بزاره يه ايران دعاش ميكنن آخرتش تضمينه

amirsh77
01-03-2012, 20:29
سلام دوستان،
من که بدون قند شکن و چیز شکن و این چیزها دانلود کردم، ضمنا ورژن 2 ریدرش هم اومده :)

aitak
01-03-2012, 21:44
ورژن جدید ریدر Medscape ریلیز شد. (با تشکر از amirsh77)
در این ورژن بخش های اخبار، مرجع ها و آموزش از هم تفکیک شده اند.

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=696647&stc=1&d=1330627290

دانلود ورژن جدید:
...





مدیریت : حذف لینک دانلود
دوست عزیز، لطفاً برای معرفی نسخه جدید تاپیک جدید (با رعایت قوانین) ایجاد کنید
با تشکر

iandroid
02-03-2012, 11:12
جدیدترین نسخه این برنامه رو می تونید به همراه فایل دیتای کامل با لینک مستقیم از اینجا دانلود کنید:

جامع ترین نرم افزاری پزشکی دارویی آندروید به همراه دیتابیس کامل 378 مگابایتی Medscape 2.0 (...)

واقعا سایت توپپیه و نرم افزار هاش حرف نداره





مدیریت : حذف لینک
دوست عزیز، قرار دادن لینک برنامه، از سایت های فارسی زبان ممنوع می باشد
لطفاً برای معرفی نسخه جدید تاپیک جدید (با رعایت قوانین) ایجاد کنید
با تشکر

aali86
08-04-2012, 22:39
فارسی هم داره:bw:

aitak
09-04-2012, 18:56
فارسی هم داره:bw:

نه دوست عزیز فارسی که نیست. تنها برنامه دارویی فارسی که داریم برنامه اطلاعات دارویی هست که در همین تاپیک معرفی شده. البته برای گوشی های سامسونگ هست:ax:

aitak
07-05-2012, 22:56
دوستان سلام من يه مشكلي دارم من كانت medscape رو از قبل داشتم با اومدن اين برنامه سريع رفتم به وبلاگ آقاي aitak و ديتابيس برنامه رو از سايتي كه معرفي كرده بودن دانلود كردم بعد از نصب برنامه وقتي وارد برنامه ميشم و اكانتم رو وارد ميكنم اين پيغام رو ميده
update required - a network connection is required to perform necessary updates
در صورتي كه من به اينترنت متصل هستم هرچي هم دكمه retry رو ميزنم فايده اي نداره
كسي ميدونه مشكل چيه ؟

دوست عزیز ..... شکن لازمه

EA GAMES
23-05-2012, 10:01
دوستان نمیشه آپدیت اتوماتیک این برنامه رو قطع کرد همش میخواد آپ
دیت کنه منم چیز شکن ندارم وارد برنامه هم نمیتونم بشم چون همش پیغام آپدیتش رو صفحه ست

zanyar.sew
08-07-2012, 17:04
دوستان نمیشه آپدیت اتوماتیک این برنامه رو قطع کرد همش میخواد آپ
دیت کنه منم چیز شکن ندارم وارد برنامه هم نمیتونم بشم چون همش پیغام آپدیتش رو صفحه ست

دوست عزیز من .... شکن هم میزنم تو 22 صد بار دانلود کردم رد نمیشه که نمیشه( 24 مرحله یا رفرنس داره).
یه مدتی بود که اصلا شروع نمیکرد تا تموم بشه. با آی پی سویس هم هیچی.... تموم نمیشه به خیال این لعنتی شو.

aitak
12-07-2012, 16:45
دوست عزیز من .... شکن هم میزنم تو 22 صد بار دانلود کردم رد نمیشه که نمیشه( 24 مرحله یا رفرنس داره).
یه مدتی بود که اصلا شروع نمیکرد تا تموم بشه. با آی پی سویس هم هیچی.... تموم نمیشه به خیال این لعنتی شو.

zanyar جان من همین دیروز دیتا بیسو آپ تو دیت کردم
البته از ..... شکن orbot تو خود گوشی استفاده میکنم
:ax:

moeiin
19-07-2012, 01:03
سلام
سايت apk تاپس كه ايراني هستش (ir)تو قسمت نرم افزارهاي پزشكي دانلود فايل ديتا رو گذاشته و با انتقال اون به گوشي ميشه ازش استفاده كرد(نميخواد با گوشي دان كنيد!) و اموزش نصب رو هم در قسمت نظرات گذاشته
خودم هم جواب گرفتم
لينك ديتا هم مستقيمه ولي بايد گوشيتون روت باشه تا بتونين اجراش كنين
از مديريت محترم خواهش ميكنم كه براي كمك به دوستان ادرس سايت رو حذف نكنن

dr_nima007
24-07-2012, 13:30
سلام
سايت apk تاپس كه ايراني هستش (ir)تو قسمت نرم افزارهاي پزشكي دانلود فايل ديتا رو گذاشته و با انتقال اون به گوشي ميشه ازش استفاده كرد(نميخواد با گوشي دان كنيد!) و اموزش نصب رو هم در قسمت نظرات گذاشته
خودم هم جواب گرفتم
لينك ديتا هم مستقيمه ولي بايد گوشيتون روت باشه تا بتونين اجراش كنين
از مديريت محترم خواهش ميكنم كه براي كمك به دوستان ادرس سايت رو حذف نكنن
منم از اونجا گرفتم
دیتایه برنامه لکسی رو هم کامل از اونجا گرفتم که عکسا و بعضی فایل های صوتی رو داره..

zanyar.sew
02-08-2012, 00:58
دوست عزیز من .... شکن هم میزنم تو 22 صد بار دانلود کردم رد نمیشه که نمیشه( 24 مرحله یا رفرنس داره).
یه مدتی بود که اصلا شروع نمیکرد تا تموم بشه. با آی پی سویس هم هیچی.... تموم نمیشه به خیال این لعنتی شو.

من آخرش موفق شدم. البته فکر کنم مشکل سورو و سایت خودشون بوده که حل شده. چندتا رامم عوض کردم بازم راحت تا آخر رفت( هر بار رام عوض میکنم میبینم تیتانیوم ازش بکاپ نگرفته!!!) دوستان حجم دانلودش زیر 100 مگابایته. فکر کنم 70 تا. یعنی خوبیش اینه که برنامه مقاله ها رو بصورت پک میگیره و آنپکش که میکنه میشه 327 مگا بایت.
بدی این برنامه اینه که در هر صورت اگه برنامه دوباره نصب بشه( غیر از بکاپ) اصلا فایلهای قبلی رو نمیشناسه.
نظر منم اینه که برنامه چندان خوبی نیست و اغلب اوقات جوابگوی سوالات و مشکلات نیست.
قسمت دراگش به نظرخوب میاد ولی....... برنامه خوب واسه دارو خیلییییی زیاده!

aitak
06-08-2012, 11:50
من آخرش موفق شدم. البته فکر کنم مشکل سورو و سایت خودشون بوده که حل شده. چندتا رامم عوض کردم بازم راحت تا آخر رفت( هر بار رام عوض میکنم میبینم تیتانیوم ازش بکاپ نگرفته!!!) دوستان حجم دانلودش زیر 100 مگابایته. فکر کنم 70 تا. یعنی خوبیش اینه که برنامه مقاله ها رو بصورت پک میگیره و آنپکش که میکنه میشه 327 مگا بایت.
بدی این برنامه اینه که در هر صورت اگه برنامه دوباره نصب بشه( غیر از بکاپ) اصلا فایلهای قبلی رو نمیشناسه.
نظر منم اینه که برنامه چندان خوبی نیست و اغلب اوقات جوابگوی سوالات و مشکلات نیست.
قسمت دراگش به نظرخوب میاد ولی....... برنامه خوب واسه دارو خیلییییی زیاده!

تبریک میگم zanyar جان
تمامی توصیه هات متین و کامل هستن ولی من هر بار و با ... شکن بدون مشکل آپدیت میکنم، درسته خیلی جامع نیست ولی بزرگترین حسنش رایگان بودنشه. وگرنه قطعا اسکای اسکیپ خیلی بهتره ولی نصبش واسه همه آسون نیست.
موفق باشین:cv:

makarony
16-08-2012, 14:38
سلام موقع ساخت اکانت میگه یکی از شاخه های پزشکی رو انتخاب کن اگه همه رو بخوام باید چی کار کنم؟
یا این که میگه کجا درس خوندی؟

aitak
16-08-2012, 18:25
سلام موقع ساخت اکانت میگه یکی از شاخه های پزشکی رو انتخاب کن اگه همه رو بخوام باید چی کار کنم؟
یا این که میگه کجا درس خوندی؟
شما با توجه به رشته و تخصصتون یکی رو انتخاب میکنید. البته چیز زیاد مهمی نیست و مربوط میشه به اخبار یا مقالات جدید در مورد رشته تون. برنامه بصورت کامل و فول قابل استفاده ست

parvizb
16-08-2012, 23:24
با سلام ..دوستان من برنامه پزشکی میخوام
1- perdiatric drug

2- harriet

3-nelson

sunflower_2012
26-08-2012, 13:55
salam midunam jash inja nist ama man vase taghviat zaban vase reshte pezeshki donbale ye narmafzar ya ketab migardam akhe lazeme estefade az in narm afzarai k moarefi mikonid zaban ghavie!aghaye aidin pishnahadi nadarid???
mamnun misham rahnamaim konid

zanyar.sew
06-09-2012, 16:48
تبریک میگم zanyar جان
تمامی توصیه هات متین و کامل هستن ولی من هر بار و با ... شکن بدون مشکل آپدیت میکنم، درسته خیلی جامع نیست ولی بزرگترین حسنش رایگان بودنشه. وگرنه قطعا اسکای اسکیپ خیلی بهتره ولی نصبش واسه همه آسون نیست.
موفق باشین:cv:

درسته منم بدون چیز شکن گرفتم. ولی قبلا سرورش مشکل داشت مطمئنم! چون با اس و اس دو دوتاش نمیتونستم بگیرم. الان اینطوری نیست. به نظرم این برنامه برای یادگیری خیلی خوبه ولی برای کار اورژانسی و سرچ بخوای کارت را بیوفته.... نه. ساختار و هدف برنامه هم غیر این نیست.

sunflower_2012
10-09-2012, 17:42
سلام دوستان
چرا من وقتی میخوام عضو med scapeبشم و profession را medical studentوارد میکنم. تو قسمتAnticipated Year of Graduationهرعددی وارد میکنم نمیپذیره؟

x_man9989
18-09-2012, 23:10
سلام
یه نفر نمیتونه زحمت آپ کردن دیتا بیس را در جای دیگر بکنه ؟
تا بتونیم براحتی دانلود کنیم ؟

osakarim
21-10-2012, 19:34
سلام اگه گوشیم روت نباشه چطوری از دیتابیسش بک آپ بگیرم که بعد از عوض کردن رام دوباره نخواد دیتابیس رو دانلود کنی چون دیتابیس قبلی رو نمیشناسه بعد از عوض کردن رام لطفآ راهنمایی کنید

combat
02-11-2012, 09:10
سلام
یه نفر نمیتونه زحمت آپ کردن دیتا بیس را در جای دیگر بکنه ؟
تا بتونیم براحتی دانلود کنیم ؟

من کلا فولدری که برنامه بر روی گوشی میسازد و بعد از آپدیت برنامه و گرفتن دیتا حدود 308 mb شده را به صورت rar در آورده و آپلود کردم و حجم فایل زیپ شده نزدیک به 90 mb شد

البته به خاطر اینکه تعداد فایل ها زیاد بود و طول میکشید که کپی بشه نتوانستم تست کنم که آیا بعداز تعویض رام و نصب برنامه و کپی این فایل ها دیگر نیازی به اینترنت هست یا نه

این هم فولدر برنامه که من به صورت rar در آوردم و آپلود کردم کافی است که از حالت rar خارج کرده و در روت گوشی کپی کنید ( یا جایی که برنامه اصلی فولدرش را میسازداین فولدر را جایگزین آن کنید )

http://www.mediafire.com/?4r0519ttczqn3sr

vahidsabab
02-11-2012, 12:39
من این برنامه رو قبلا استفاده میکردم خیلی هم عالی بود قسمت داروهاش ولی الان دو سه ماهی هست که وقتی بازش میکنم اررور میده به اینترنت وصل شو میخوام اپدیت کنم و وقتی به اینترنت ( با وای فای ) نصب میشم بازم همین ارور رو میده ، در ضمن من نصبش هم نکردم بلکه بک اپ برگردوندم هر چند نصب هم کردم فایده نداشت

اگه یکی از دوستان کمک کنه بگه چی کار کنم ته درست بشه و این ارور رو نده ممنون مشیم من فایل دیتا این برنامه رو دارم .

سپاس

POWER
29-11-2012, 17:53
به نام خدا
سلام..

من این برنامه رو روی اس3 نصب کردم عالیه گوشی نه روت بود نه به قندشکن نیاز داشت..
اول همون دیتا رو از همون سایت apk ایرانی دان کردم بعد خودش برای آپدیت اکتبر 2012 یه مقداری دانلود کرد(حجمشو دقیق نمیدونم شاید حدود 10 15 مگ)
ورژن خود برنامه هم 2 هست


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=796804&stc=1&d=1354157610

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=796805&stc=1&d=1354157610

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=796806&stc=1&d=1354157610

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=796807&stc=1&d=1354157610

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=796808&stc=1&d=1354157610

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=796809&stc=1&d=1354157610

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=796810&stc=1&d=1354157610

aitak
30-11-2012, 03:04
من این برنامه رو قبلا استفاده میکردم خیلی هم عالی بود قسمت داروهاش ولی الان دو سه ماهی هست که وقتی بازش میکنم اررور میده به اینترنت وصل شو میخوام اپدیت کنم و وقتی به اینترنت ( با وای فای ) نصب میشم بازم همین ارور رو میده ، در ضمن من نصبش هم نکردم بلکه بک اپ برگردوندم هر چند نصب هم کردم فایده نداشت

اگه یکی از دوستان کمک کنه بگه چی کار کنم ته درست بشه و این ارور رو نده ممنون مشیم من فایل دیتا این برنامه رو دارم .

سپاس

وحید حان از قیلترشکن استفاده کن و اپدیت کن. مشکلت حل میشه:ax:

smhsadati
08-12-2012, 14:26
سلام دوستان
من هم دیتا بیس این برنامه رو که دو سه روز پیش(15/9/91) آپدیت کردم میگذارم.حجمش حدود 68 مگ هست که بعد از باز کردن میشه حدود 325 مگ.

smhsadati
09-12-2012, 06:16
ببخشید یادم رفت لینکشو بگذارم!!
http://www.mediafire.com/?409kugsf5spe3p6

neo799
09-12-2012, 13:00
سلام
اولش که این برنامه روی اس3 نصب کردم و دیتابیسشم دانلود شد همه چی خوب بود ولی نمیدونم به تازگی چی شده همینکه وارد برنامه میشم صفحه گوشی چشمک میزنه و بعد کلی معطلی وارد برنامه نمیشه برنامه رو حذف و دوباره نصب کردم ولی فایده نداشت.
ممنون میشم راهنماییم کنین

peymanabde
12-01-2013, 10:47
دستون درد نکنه

Passenger20
24-01-2013, 18:50
سلام به دوستان: یه چند تا نکته عرض کنم:
اول: تشکر از دوستی که این تاپیک را ایجاد کردند.
دوما: حجم دیتا بیس از حدود 380مگ در آخرین آپدیت کمتره؛ چون خود برنامه اول دیتا بیس ها را به صورت فشرده دانلود میکنه و بعد آن زیپ میکنه. این جور بگم که بیش از نصف زمان لازم برای گرفتن دیتا بیس مشغول آن زیپ کردن هست.
سوما: ............. شکن نمی خواد؛ ابتدای برنامه هم خودش توضیح میده؛ به برنامه ای به نام Adaway نیاز دارین.
اول یه account از سایت medscape بسازید، که البته رایگانه. خود medscape را نصب کنید. و با نصب adaway مراحل زیر را دنبال کنید.
مراحل استفاده از برنامه به این صورته:
از آپشن گزینه your lists را انتخاب کنید؛ بعد سربرگ white را انتخاب کنید؛ سپس با زدن + یا همون add طبق عکس ضمیمه تایپ کنید؛ سپس به صفحه اول برگردید و گزینه download files and apply ad blocking را بزنید.
حالا به راحتی از همه امکانات medscape می تونید استفاده کنید.
متاسفانه نتونستم adaway را آپلود کنم. اون را از "بازار" (Bazaar) دانلود کنید. اگر بازار را هم ندارید از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=250149)بگیرید. بعد از گزینه سرچ بازار (با یه ذره بین نشون داده شده) Adawy را دانلود کرده و طبق توضیحات عمل کنید.

saalehh
08-04-2013, 21:01
دوستان این برنامه رو که نصب کنیم باید ماهیانه آپدیتش کنیم یا آپدیتش اجباری نیست؟

saalehh
12-04-2013, 00:34
دوستان این برنامه رو که نصب کنیم باید ماهیانه آپدیتش کنیم یا آپدیتش اجباری نیست؟

دوستان اسپم نشه اما جواب من رو نمیدین؟

hfrailway
07-05-2013, 22:32
سلام به دوستان: یه چند تا نکته عرض کنم:
اول: تشکر از دوستی که این تاپیک را ایجاد کردند.
دوما: حجم دیتا بیس از حدود 380مگ در آخرین آپدیت کمتره؛ چون خود برنامه اول دیتا بیس ها را به صورت فشرده دانلود میکنه و بعد آن زیپ میکنه. این جور بگم که بیش از نصف زمان لازم برای گرفتن دیتا بیس مشغول آن زیپ کردن هست.
سوما: ............. شکن نمی خواد؛ ابتدای برنامه هم خودش توضیح میده؛ به برنامه ای به نام Adaway نیاز دارین.
اول یه account از سایت medscape بسازید، که البته رایگانه. خود medscape را نصب کنید. و با نصب adaway مراحل زیر را دنبال کنید.
مراحل استفاده از برنامه به این صورته:
از آپشن گزینه your lists را انتخاب کنید؛ بعد سربرگ white را انتخاب کنید؛ سپس با زدن + یا همون add طبق عکس ضمیمه تایپ کنید؛ سپس به صفحه اول برگردید و گزینه download files and apply ad blocking را بزنید.
حالا به راحتی از همه امکانات medscape می تونید استفاده کنید.
متاسفانه نتونستم adaway را آپلود کنم. اون را از "بازار" (Bazaar) دانلود کنید. اگر بازار را هم ندارید از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=250149)بگیرید. بعد از گزینه سرچ بازار (با یه ذره بین نشون داده شده) Adawy را دانلود کرده و طبق توضیحات عمل کنید.

سلام دوست عزیز این نرم افزار adaway هم که باید گوشی ات روت شده باشه ؟ دوستان میشه این برنامه رو با دیتا بیس آفلاین و بدون روت کردن گوشی نصب کرد یا نه اگه کسی از دوستان راهنمایی کنه کمک بزرگی کرده؟

mandegar93
22-07-2014, 02:06
کاش یکی دیتای ۲۰۱۴ این برنامه رو میزاشت واقعا نایس هست در نوع خودش :bu: