PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طریقه تعویض فونت در گوشیهای سونی اریکسون uiq2(بسیار جالب)



majidfire2003
23-01-2006, 19:23
سلام

حتما" تا به حال به این موضوع بر خورده اید که دوستانتان برای شما SMS فارسی فرستاده باشند

و شما اون رو به صورت مربع . مربع مشاهده کرده باشید .

یا اصلا" به هر دلیلی از فونتی که به صورت دیفالت روی گوشیتون هست خوشتون نمیاید .

خوب حالا من بهتون یاد میدم تا هر فونتی که دوست دارید جایگزین فونت فعلی نمایید .

اصلا" کار سختی نیست پس مقاله رو دنبال کنید .

شما برای این کار به چند برنامه احتیاج دارید .
================================================== =


1 - FreeType

S-man - 2

3 - یه فایل منیجر که خود Sman هم داره

4 - فونت مورد نظر
================================================== =
برنامه FreeType رو نصب نمایید

خوب حالا فونت مورد نظرتون رو توسط فایل منیجر به آدرس

C:\system\Fonts انتقال بدهید

(من فونت تاهوما رو پیشنهاد میکنم چون هم زیباست و هم قابلیت نمایش SMS های فارسی رو داره )

فقط کافیست پسوند فایل ttf باشد که میتوانید فونتهای ویندوزتون هم تست کنید .

حالا برنامه S-man رو نصب و اجرا کنید و به آدرس زیر در این برنامه بروید ّ

Fn\Utilities\Set system font

در این قسمت فونتی که قبلا" کپی نموده بودید رو مشاهده میکنید .

فقط کافیست آن را انتخاب و OK رو بزنید و یکبار ریاستارت کنید تا تغییرات رو ببینید .

نکته : از فونتهای فارسی استفاده ننمایید



Download S-man (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=2693)

alikiani
27-01-2006, 13:28
اقا مجید برنامه اس من رو از كجا بگيريم؟

majidfire2003
27-01-2006, 15:53
اقا مجید برنامه اس من رو از كجا بگيريم؟


عزیزم تو پست اول هم که لینکشو گذاشته بودم


Download S-man (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=2693)

x.sat
29-01-2006, 02:47
سلام من با فایل منیجر نتونستم این فو نتیکه شما گفتید انتقال بدم

otan
30-01-2006, 23:43
بقول خارجي ها Perfect

hu016865
10-02-2006, 23:18
مجيد جان با اين كارت خيلي حال كردم.فقط اگه امكان داره فونتها ديگه اي هم كه فارسي رو ساپورت كنه رو بهمون معرفي كن.ممنون.

majidfire2003
11-02-2006, 11:57
مجيد جان با اين كارت خيلي حال كردم.فقط اگه امكان داره فونتها ديگه اي هم كه فارسي رو ساپورت كنه رو بهمون معرفي كن.ممنون.


عزیزم شما از کلیه فونتهای ویندوز خودتون میتوانید استفاده کنید که پسوند ttf دارند

ولی قبل از اعمال هر فونت اولا به پنجره کوچکی که شکل فونت رو نشون میده توجه داشته باشید

ثانیا مراحل مرور منوهای sman رو به خاطر بسپارید که اگر فونت نامفهومی رو اعمال کردید بازم

بتونین ذهنی به همان منوی تغییر فونت برید و تغییرش بدید .

hu016865
11-02-2006, 16:56
سلام مجيد جان.
آقا من تو زمينه فونتها وword وكلا نوشتاريها يه مبتدي تمام عيارم.يه چند تا از فونتها كه فكر ميكردم فارسي رو ساپورت ميكنه رو تست كردم ولي تو پنجره زير كه نگاه كردم همش مربع مربع بود.به همين خاطر بود كه گفتم زحمتش رو شما بكشيد واگر نه وقتت رو نميگرفتم.
البته اين فونت تاهوما كه گذاشتي خيلي خوشگله .همه دوستام حال كردن.مخصوصا كه فارسي رو هم بدون مشكل نشون ميده وميشه اس ام اس هاي فارسي رو هم كه واست مياد فوروارد كني.
خداييش اين انجمن رو تركوندي .

kamrankrm
19-03-2006, 10:19
مجيد جان دليل نصب برنامه FreeType براي تغيير فونت چيه ؟
من فقط با نصب S-man و تاهما تونستم فونت رو تغيير بدم و الان روي گوشيم تاهما دارم و مشكلي هم ندارم
فقط براي راهنمايي بگم كه بعد از نصب S-man و ريختن فونت در آدرس C:\system\Fonts بايد يك بار گوشي رو ريستارت كني تا در ليستS-man تاهما رو نشون بده بعد از تغيير فونت هم مسلما بايد دوباره ريستارت كني گوشيتو
موفق باشي

amirp900
26-03-2006, 13:44
salam agha damet garm kheyli hal kardam ba in karet alhagh ke irooni hasti
ba tashakkor amir

END_BOY
27-03-2006, 03:25
مرسي مجيد جان

شريعتي
29-03-2006, 11:31
آقا مجيد من راه حل شما رو امتحان كردم اما يه مشكل دارم اونم اينكه فونت‌هاي فارسي رو از چپ به راست نشون ميده مثلا مجيد رو ديجم نشون مي‌ده بايد چيكار كنم؟

n_mostafa
30-04-2006, 09:12
من برنامه ها رو نصب کردم ولی نمیدونم چجوری باید فونت را درC\system\font بریزم اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم. راستی گوشیم p800

hu016865
30-04-2006, 19:22
شمااز برنامه فايل منيجر استفاده كن.كه به دوصورته:
1.رو كامپيوتر نصب ميشه و گوشي رو رو پايه ميزاري برنامه رو باز ميكني و...
2.رو موبايلت نصب ميشه و...

majidfire2003
30-04-2006, 20:03
آقا مجيد من راه حل شما رو امتحان كردم اما يه مشكل دارم اونم اينكه فونت‌هاي فارسي رو از چپ به راست نشون ميده مثلا مجيد رو ديجم نشون مي‌ده بايد چيكار كنم؟


دوست عزیز شما از همون تاهوما استفاده کردی ؟

n_mostafa
01-05-2006, 10:22
سلام من smanرو نصب كردم و فونت را هم ريختم ولي در قسمت كي بردم علامت enterويا در قسمتهاي مختلف مثل عكسها علامت تيك نميزنه حتي با reset كردن هم درست نشد ممنون ميشم كه راهنماييم كنيد . گوشيم p800

majidfire2003
01-05-2006, 19:45
سلام من smanرو نصب كردم و فونت را هم ريختم ولي در قسمت كي بردم علامت enterويا در قسمتهاي مختلف مثل عكسها علامت تيك نميزنه حتي با reset كردن هم درست نشد ممنون ميشم كه راهنماييم كنيد . گوشيم p800


دوست عزیز فونت رو تعویض کنید

ترجیحا تاهوما رو نصب نمایید

payam18136
04-08-2006, 15:22
روي گوشي من جواب نميده چرا؟

Sed_mammad
04-08-2006, 21:57
روي گوشي من جواب نميده چرا؟

حتما کار میکنه مگه اینکه اشتباهی انجام داده باشی

shelman9090
08-10-2006, 16:35
سلام ميشه بگين چطوري ميشه چجوري ظرفيت پذيرش اس ام اس هاي گوشي دبليو 900 آي رو تغيير داد كه گير بي خودي نده

davoud2002
18-10-2006, 19:34
دوستان این تغییر فونت ممکنه روی پی 990 هم جواب بده؟

n_mostafa
07-11-2006, 09:54
salam man hameye marahelo dorost anjam dadam va fonte tahoma ro ham nasb kardam va li hanooz dar ghesmate keyboard va almate tik moshkel daram lotfan mano rahnamaee konid begid chejoori mitonam behalate aval bargardonam.man hata gooshiro reset ham kardam vali nashod.

farzad1979
07-11-2006, 23:27
من مبتدي هستم چه جوري ميشه فونت را توC:\system\Fonts کپی کرد ؟

farzad1979
08-11-2006, 00:24
با فایل منیجر اصلا نمی تونم تو اون شاخه برم

END_BOY
08-11-2006, 14:31
ممنون مجيد جان
من اين كا رو انجام دادم
فقط يك مقدار سرعت گوشي اومده پايين و فونت هم ريز شده و اينكه فارسي رو كلمه ها رو جدا از هم تايپ ميكنه
مثلا ياد رو مينويسه ي اد

END_BOY
08-11-2006, 14:43
من مبتدي هستم چه جوري ميشه فونت را توC:\system\Fonts کپی کرد ؟

با استفاده از برنامه S Man درایور گوشیت رو انتخاب کن
از قسمت بالای برنامه Fn را انتخاب کن.بعد Modules رو انتخاب کن و بعد هم File Maneger
سپس لیست شاخه ها میاد اول میرید به اون شاخه ای که فایل Tahoma رو سیو کردید
بعد تیک کنار فایل رو میزنید و از قسمت پایین برنامه Sman سمت راست پایین یک شکل قرمز رنگ
روی شکل کلیک کرده و گزینه Copy را انتخاب میکنید.بعد هم میرید در شاخه Sytem / بعدی Font
و در همون قسمتی که کپی گرفتید بالای کپی گزینه past را انتخاب میکند
بعد گوشی را یک بار خاموش میکنید
سپس دوباره توسط S Man از سمت راست بالا :
Fn را انتخاب کرده
بعد Utilites و بعد هم Set System Font
در این قسمت در قسمت Font شما Tahoma را انتخاب میکنید و دوباره گوشی رو خاموش و روشن میکنید
تمام شد :118:

seadyaser
08-11-2006, 14:54
آقا اينو اولش بگيد که مال سوني اريکسونهاي سيمبينه و مال جاوا نيست.

farzad1979
12-11-2006, 22:27
ممنون به خاطر راهنماي End_boy خيلي لطف كردي. من فقط يه مشكل دارم اينكه الان كه فاسي شده برخي حروف و كه بايد چسبيده باشه جدا مي نويسه. مثلا بجاي سنگ مينويسه س ن گ (بدون فاصله) چيكار بايد كرد؟

n_mostafa
14-11-2006, 09:17
salam man hameye marahelo dorost anjam dadam va fonte tahoma ro ham nasb kardam va li hanooz dar ghesmate keyboard va almate tik moshkel daram lotfan mano rahnamaee konid begid chejoori mitonam behalate aval bargardonam.man hata gooshiro reset ham kardam vali nashod.

daneshjoo_d
07-12-2006, 01:41
سلام
آقا اين s man مال uiq2 هست.......رو p990 نصب نميشه.....كسي نسخه اي كه به uiq3 بخوره رو نداره !!؟؟

در ضمن اين برنامه S man همون swiss manager هست كه اسمش خلاصه شده ؟؟؟ :d

merc !!

saeed_2003
08-12-2006, 13:50
سلام
آقا اين s man مال uiq2 هست.......رو p990 نصب نميشه.....كسي نسخه اي كه به uiq3 بخوره رو نداره !!؟؟

در ضمن اين برنامه S man همون swiss manager هست كه اسمش خلاصه شده ؟؟؟ :d

merc !!

دست من s-man مخفف symbian manager است و فکر نکنم برای uiq3 اومده باشه!

ولی معادل اون توی uiq3 همون طور که خودتونم اشاره کردین swiss manager هست که اونم من براتون پیوست می کنم

با تشکر

daneshjoo_d
13-12-2006, 18:01
ممنون
ولي مشكل اينجاست كه swiss manager اون قسمت مربوط به انتخاب فونت رو نداره.....
برنامه مشابه در اين رابطه ميشه معرفي كنيد لطفآ ؟؟؟
ممنون

iranew
05-02-2007, 17:40
سلام .
ممنون خیلی به دردم خورد.
واقعا عالی شد.

mehdip910i
17-02-2007, 18:25
آقا اين كار براي p990 هم جواب ميده ؟

ali ghasempour
25-02-2007, 10:58
agha man taze p910i gereftam
barnameye s-man ke pasvandesh .rar. e
ino chetori nasb konam?
bad chetori beram
C:\system\Fonts ?
DRIVE C GOSHIO AZ KOJA PEIDA KONAM
BEKHODA BALAD NISTAAAAAM
KOMAKAM KONID

yaser65
02-03-2007, 16:56
[QUOTE][سلام من smanرو نصب كردم و فونت را هم ريختم ولي در قسمت كي بردم علامت enterويا در قسمتهاي مختلف مثل عكسها علامت تيك نميزنه حتي با reset كردن هم درست نشد ممنون ميشم كه راهنماييم كنيد . گوشيم p800/QUOTE]
گوشی من همp910 من هم این مشکل رو دارم هر کاری کردم بازم مشکل حل نشد

hamid_m600
13-03-2007, 23:56
با سلام به همه دوستان من این فونتا رو تو همون جایی که گفته بودین ریختم یه 2 روزی گوشی خوب کار میکرد ولی امروز ظهر ریست شد و دیگه بالا نیومد
گوشیم m600 و تا اونجایی که آرم سونی اریکسون هست بالا میاد و دوباره ریست میشه و هی تکرار میشه لطفا کمکم کنین چی کار کنم

fun310i
14-03-2007, 04:41
خیلی عالی بود.

ashke_sard
01-07-2007, 14:43
salam man w810 daram va mesle inke aslan nemishe narmafzar hayi ke moarefio kardimo nasb konam chon pasvandeshon sis nemidoonam lotfan rahnamayim konim mamnonam bye

FARID
01-07-2007, 21:15
salam man w810 daram va mesle inke aslan nemishe narmafzar hayi ke moarefio kardimo nasb konam chon pasvandeshon sis nemidoonam lotfan rahnamayim konim mamnonam bye
شما نمیتونی فایل با پسوند sis نصب کنی باید از برنامه های جاوا با پسوند jar استفاده کنی.

mani_bf_5215
24-09-2007, 01:58
آقا این برنامه free typeنصب نمیشه چی کار کنم اینو رو p900 امتحان کردم نشد در ضمن می خواستم بدون رو p990 هم راهی برای تغییر فونت هست؟

FARID
24-09-2007, 12:39
می خواستم بدون رو p990 هم راهی برای تغییر فونت هست؟
بله هست به بخش فوق تخصصی مراجعه کنید.