PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانگرید کردن و برگشت از رام های 4 به رام های 2.3



REVEYSI
08-02-2012, 22:47
-------------------------------------------
---------------------------------
https://lh5.googleusercontent.com/-d6dEmgkLyss/TyF69csOS8I/AAAAAAAAAeU/i__bvOxxfIQ/w1083-h431-k/Aba%2Bsaleh%2B2.png

بانام ویاد خدا و باسلام به تمامی خوبان !

همانگونه که دوستان اطلاع دارند برای نصب رامهای جدید ICS میبایست اول فریمورمخصوص به این رام ها را نصب نمود

شاید برخی ازدوستان تمایل یابند ، بعد از نصب رام های ICS مجددا از رام های 2.3 برروی گوشی خود استفاده کنند واین امر بدون تغییر وبرگرداندن فریمور میسر نمیشود

درهمین خصوص یکی ازدوستان مطلبی را درسایت آندروید.ای آر مطرح کردند که به راحتی میتوان رام های 2.3 را مجددا نصب نمود

بنده بنا به ضرورت ونیاز ، ضمن نقل از مطالب ایشان ، عرض مینمایم که این موضوع توسط دیگران ومن جمله خودحقیرتست شده و مشکلی مشاهده نگردیده است

روش کاربسیارساده و مانند نصب فریمور و یا ریکاوری میباشد .

_ فایل PG58IMG-1.17 را دانلود (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/54XGYs0BT4/pg58img-1.17.zip) کنید

_ اسم فایل را به PG58IMG.zip تغییر دهید

_ آنرا درریشه SD Card ذخیره نمایید

_ گوشی را خاموش کرده وبا گرفتن کلید ولوم بالا وزدن دکمه پاوربه محیط Bootloader بروید

_ بادیدن پیغام Do you want to start update کلید vol up رو فشار دهید تا ريكاوري نصب شود

_ با دیدن پیام update completed دکمه power رو فشار بدین تا گوشی reboot شود

پس از نصب ، حتما فایل PG58IMG را از روي مموري كارت تان پاک کنید

---------------------------

نکات مهم:

1- رام ICS شما بعد نصب این فایل بالا نخواهد آمد.

2. این فایل شامل رادیو نمیشود. و بعد از نصب رام ، رادیو مناسب رام 2.3 را نصب کنید.


درخاتمه امدوارم که ارائه این مطلب برنامه دوستان مفید واقع شود




-------------------------------------------
http://forum.mobilestan.net/image.php?u=151093&type=sigpic&dateline=1313142207
----------------------------------------------------------

andijan
18-02-2012, 19:26
دوست عزیز دستت دردنکنه من توی نصب رام گیرکردم وراه پس وپیش برام نمونده بود اما با این توضیح شما تونستم دوباره به رام قبلیم برگردم
بازم ممنون

asefakila
21-02-2012, 13:15
خدا عمرت بده.نجاتم دادی

BSADEGHI
29-02-2012, 13:31
مهندس منم گوشیم برگشت به همون ورژنی که میخوام. البته احساس میکنم مشکلی تو انجام نداشتم فقط همون ورژن ریکاوری مود که گفته بودین بعد از دانلود تغییر نام بدیم کارو درست کرد
به هر حال
مهندس میدونین که خوشحال کردن ادما یه جور خریدن یه جای ولو کوچیک تو بهشته. پس من از صمیم قلب برای شما ارزوی موفقیت میکنم و به داشتن دوستای خوب و باهوش و پرتلاشی مثل شما افتخار میکنم
یکلام قربونتون

Ali Wilson
09-03-2012, 10:14
سلام دوستان
می خواستم بدونم اگه ازرام 2.3 بکاپ داشته باشم و بعد آندروید 4 بریزم می تونم اگه پشیمون شدم همون بکاپ رو ریستور کنم یا باید از روش این تاپیک استفاده کنم؟

REVEYSI
09-03-2012, 10:58
سلام دوستان
می خواستم بدونم اگه ازرام 2.3 بکاپ داشته باشم و بعد آندروید 4 بریزم می تونم اگه پشیمون شدم همون بکاپ رو ریستور کنم یا باید از روش این تاپیک استفاده کنم؟
--------------
اگراز ورژنهایی ار4 میخواید استفاده کنید که تغییر فریمور رو دارن ، حتما باید بعدش این روش رو اجرا کنین تا فریمور شما برگرده وخیلی راحت وبدون دردسر برگردین ، ودرغیر اینصورت نمیتونید برگردونید حتی با بک آپ !

REVEYSI
15-03-2012, 11:13
------------------------
---------------------------------

با شرمندگی ازتمامی دوستان ، لینک فایل PG58IMG-1.17 حذف شده که مجددا برای استفاده دوستان قرارداده میشه !





http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/OoktvZ6pK6/pg58img-1.17.zip

mr.iman
15-03-2012, 15:24
داداش الان من رام آندورید 4 رسمی رو نصب کردم همون که واسه اروپا بود
میتونم با این روش برگردم به 2.3

REVEYSI
18-03-2012, 09:48
داداش الان من رام آندورید 4 رسمی رو نصب کردم همون که واسه اروپا بود
میتونم با این روش برگردم به 2.3

توضیح داده شده و بله به راحتی میتونید برگردونید

MHMASOUD
06-04-2012, 11:54
سلام
گوشی باید soff و روت باشه؟؟؟؟

pooyab
06-04-2012, 12:24
سلام
گوشی باید soff و روت باشه؟؟؟؟

بعله...
متاسفانه عده ی زیادی (درتمام دینا!) از جمله خود من اشتباها در حالت s-on به شیوه ی Ota به ics ارتقا دادند و در نتیجه در حالت s-on روی hboot 1.27 گیرافتادند!
من از زمانی که خودم دچار این مشکل شدم داِئما سعی می کنم به دیگران اطلاع بدم که اشتباه منو تکرار نکنن. حتی pm می دم. ولی کو گوش شنوا!
در چنین شرایطی فقط باید منتظر بود که تیم Juopunutbear بتونه کاری بکنه...

اما firmware downgrade در حالت s-off داستانش جداست و به راحتی امکان پذیره. (یه روش ساده ش همینه که دوستمون در این تاپیک توضیح دادند)

BSADEGHI
07-04-2012, 18:39
سلام. قربان من یه خرابکاری کردم. رام ruu نصب کردم رو صفحه اصلی گیر کرد. به اچ بوت رفتم این فریمور رو نصب کردم . اما بعد از نصب دیگه وارد ریکاوری تاچ نمیشه انگار ریکاوری خراب شده. در ضمن قبلش رم رو هم با رمریدر فرمت کرده بودم. حالا دیگه گوشیم وقتی میرم تو ریکاوری یه عکس موبایل میاد و یه مثلث قرمز هشدار. میگین چیکار کنم؟رام ruu v4.یعنی چه بلایی سر گوشی اورده؟ چطوری بکاپیو که با ریکاوری تاچ گرفته بودمو ریستور کنم؟
روی این مثلث قرمز دکمه های پایین بالای ولوم و پاورو همزمان فشار میدم میاد:
android system recovery <3e>
reboot sytem now
apply update from external storage
wipe data/factory reset
wipe cache partition
apply update from cache

و با رنگ زرد:
e:can't open /cache/recovery/command
اصلا انگار ریکاوری تاچ و از بین برده و اس دی کارد ندارم. تا بکاپمو ری استور کنم
خواهش میکنم کمک کنین

j110
09-04-2012, 21:18
منم مبتدیم ولی شاید یک فریمور بریزی توی مموری و بعد گوشی رو روشن کنی (بری تو ریکاوری)و اپدیت رو تایید کنی درست بشه. بعدم یک رام متناسب با فریمورت نصب کن .بازم گفتم ناواردم.اساتید نظر بدهند.ممنون

pooyab
09-04-2012, 22:20
سلام. قربان من یه خرابکاری کردم. رام ruu نصب کردم رو صفحه اصلی گیر کرد. به اچ بوت رفتم این فریمور رو نصب کردم . اما بعد از نصب دیگه وارد ریکاوری تاچ نمیشه انگار ریکاوری خراب شده. در ضمن قبلش رم رو هم با رمریدر فرمت کرده بودم. حالا دیگه گوشیم وقتی میرم تو ریکاوری یه عکس موبایل میاد و یه مثلث قرمز هشدار. میگین چیکار کنم؟رام ruu v4.یعنی چه بلایی سر گوشی اورده؟ چطوری بکاپیو که با ریکاوری تاچ گرفته بودمو ریستور کنم؟
روی این مثلث قرمز دکمه های پایین بالای ولوم و پاورو همزمان فشار میدم میاد:
android system recovery <3e>
reboot sytem now
apply update from external storage
wipe data/factory reset
wipe cache partition
apply update from cache

و با رنگ زرد:
e:can't open /cache/recovery/command
اصلا انگار ریکاوری تاچ و از بین برده و اس دی کارد ندارم. تا بکاپمو ری استور کنم
خواهش میکنم کمک کنین


شما اول ببین گوشیتون s-off هست یا نه
اگر هست اول طبق همین آموزش فیرمویر رو داونگرید کن (که ظاهرا کردی)
بعدش مموری رو با ram reader یا یه گوشی دیگه... به کامپیوتر وصل و فایل PG58IMG.zip از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2199071&postcount=1) رو (که حاوی ریکاوری هست) دانلود و بریز رو مموری
دو باره گوشی رو در حالت hboot روشن کن تا این ریکاوری نصب شه
ایشالله بعدش می بینی این ریکاوری بالا میاد

اگه موقیت آمیز بود بعدش برو یه رام 2.3.4 revolution HD نصب کن که خودش فیرمور و ریکاوری تاچ رو هم برات نصب می کنه. از دردسر خلاص شو...

پی.اس: اگه این روش جواب نداد می تونی با adb fast boot ریکاوری تاچ رو نصب کنی
اول از اینجا (http://www.4ext.net/ddl/pyramid/recovery.zip)دانلودش می کنی. فایل recovery.img رو از درونش اکسترکت می کنی تو همون فولدری که adb هست و از طریق command prompt ویندوز می ری تو پوشه ی مربوطه و در حالی که گوشی در حالت fastboot usb متصله این دستورات رو اجرا می کنی:
adb
بعد کلید enter
و بعد
fastboot flash recovery recovey.img
تمام
متاسفانه فرصت ندارم در مورد adb fastboot بیشتر توضیح بدم. این روزا سرم شلوغه خیلی. ولی خودت تو نت سرچ کنی آموزشش هست. راحته...

ehsan0641
13-04-2012, 18:04
من update کردم با فایل شما حالا باید یه رام 2.3 نصب کنم؟

saeed0345
14-04-2012, 09:04
سلام
گوشی باید soff و روت باشه؟؟؟؟

100%

moh2733
14-04-2012, 11:51
دوستان من رام revolution HD 4.0.3 حالا مي خواهم طبق روش دوستمون عمل كنم و به 2.3 برگردم

ولي اين فايلي كه گذاشته اند هر دو لينك براي من دانلود نمي شه ميشه يه لطفي كنيد و يه جاي ديگه اپ كنيد.

REVEYSI
14-04-2012, 13:21
من update کردم با فایل شما حالا باید یه رام 2.3 نصب کنم؟
بله دوست عزیز این کارروبکنیدقاعدتا نباید مشکلی داشته باشید

اما قبلش برای اینکه بتونید وارد محیط ریکاوری بشید فایل PG58IMG.zip رو حتما از کارت گوشی باید حذف کنید

REVEYSI
14-04-2012, 13:27
دوستان من رام revolution HD 4.0.3 حالا مي خواهم طبق روش دوستمون عمل كنم و به 2.3 برگردم

ولي اين فايلي كه گذاشته اند هر دو لينك براي من دانلود نمي شه ميشه يه لطفي كنيد و يه جاي ديگه اپ كنيد.

دوست عزیز بله درست میگید منتهی توی پست 7 مجددا قرار داده شده


http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/OoktvZ6pK6/pg58img-1.17.zip

m_saghi
05-05-2012, 12:10
سلام
من فایل ota_...... را دانلود کردم اون رو به PG58IMG.zip تغیر نام میدم میریزم تو ریشه بعد موقع بالا اومدن ولم رو هم میگیریم ولی پیام اینکه میخواهید اپدیت نصب کنید نمیاد گوشیمم sensation هست
خیلی ممنون

ehsan0641
06-05-2012, 09:00
میشه لینک رادیو رو هم بزارید اندروید 2.3.4؟

REVEYSI
06-05-2012, 12:40
میشه لینک رادیو رو هم بزارید اندروید 2.3.4؟


شما میتونید از این تاپیک لیست رادیو هارو ملاحظه کنید پست 2 متعلق به این رام هاست اگه لینک مشکل داشت ودرپست های بعد هم نبود همین ورزن رو ازسایت همسایه بگیرید

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=156407

ehsan0641
06-05-2012, 21:55
لینک رادیو های آندروید 2.3.4 خراب بود از کجا میتونم پیدا کنم ورژن رادیوم بالاست
1.45.415.5 این ورژن گوشیمه

mohsendesign
26-05-2012, 12:16
با عرض خسته نباشید
ورژن h boot من
127.00 یه همچین چیزی هست
باز هم میتوانم به ورژن قبلی آندرویدم برگردم ؟

REVEYSI
26-05-2012, 12:36
با عرض خسته نباشید
ورژن h boot من
127.00 یه همچین چیزی هست
باز هم میتوانم به ورژن قبلی آندرویدم برگردم ؟

این فایل برای دانگرید ورزن های معمولی بوت لودرتهیه شده و روی ورزن جدید ازجمله ورزن هایی که با آپدیت جدید تغییر میکند ومال شما که ازاین جمله است ، تست نشده است

این کاربرای شما یک ریسک با ضریب بالاست واصلا این کاررو نکنید

persia1
27-07-2012, 08:18
این فایل برای دانگرید ورزن های معمولی بوت لودرتهیه شده و روی ورزن جدید ازجمله ورزن هایی که با آپدیت جدید تغییر میکند ومال شما که ازاین جمله است ، تست نشده است

این کاربرای شما یک ریسک با ضریب بالاست واصلا این کاررو نکنید

ورژن hboot من 1.29 بود که با فیرمور شما به 1.17 دانگرید شد. ولی یه مشکلی دارم اینجا.

http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3102993&postcount=12
اگه میتونین کمک کنین

persia1
27-07-2012, 08:43
ورژن hboot من 1.29 بود که با فیرمور شما به 1.17 دانگرید شد. ولی یه مشکلی دارم اینجا.

http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3102993&postcount=12
اگه میتونین کمک کنین

آقا حل شد. تو همون تاپیک مینویسم

BSADEGHI
09-03-2013, 07:46
سلام
نوشتین رادیوی مناسب. رادبو مناسب رام 2.3.4 چیه و از کار دانلودش کنم و چطوری نصبش کنم
الان روی گوشیم hp 1.29 هست . امکان دانگرید به hp 1.18 یعنی هست؟

REVEYSI
09-03-2013, 08:24
سلام
نوشتین رادیوی مناسب. رادبو مناسب رام 2.3.4 چیه و از کار دانلودش کنم و چطوری نصبش کنم
الان روی گوشیم hp 1.29 هست . امکان دانگرید به hp 1.18 یعنی هست؟

سلام
به نظر نمی رسه که این دو ورزن قابلیت دانگرید با این فایل رو داشته باشن و یا لااقل تا حالا کسی گزارشی نداده

L-Z
14-07-2013, 13:06
سلام . من Sensation \ XE *STOCK* ROMs ll 3.33.401.x ll 4.0.3 ll Sense 3.6 ll رو روی گوشی دارم با hb 1.27 . از رام اصلی خودش که 2.3.4 بود فکر کنم بک آپ دارم میتونم به 1.18 برگردم و 2.3.4 رو دوباره بریزم ؟ خواهشا کاملا راهنمایی کنید . پیشاپیش ازتون ممنونم :)

andr0id
14-07-2013, 13:41
سلام . من Sensation \ XE *STOCK* ROMs ll 3.33.401.x ll 4.0.3 ll Sense 3.6 ll رو روی گوشی دارم با hb 1.27 . از رام اصلی خودش که 2.3.4 بود فکر کنم بک آپ دارم میتونم به 1.18 برگردم و 2.3.4 رو دوباره بریزم ؟ خواهشا کاملا راهنمایی کنید . پیشاپیش ازتون ممنونم :)

اگه s-off باشی میشه.sensation معمولی داری یا xe ؟

L-Z
14-07-2013, 19:36
اگه s-off باشی میشه.sensation معمولی داری یا xe ؟

همون اول که میخواستم کاستوم بریزم s-off کردم اولین کاستومی که ریختم revelation hd بود 4.0.3 فکر کنم . بعد اومدم Sensation \ XE *STOCK* ROMs ll 3.33.401.x ll 4.0.3 ll Sense 3.6 ll .آها یادم رفت بگم گوشیم سنسیشن معمولیه

andr0id
15-07-2013, 02:03
همون اول که میخواستم کاستوم بریزم s-off کردم اولین کاستومی که ریختم revelation hd بود 4.0.3 فکر کنم . بعد اومدم Sensation \ XE *STOCK* ROMs ll 3.33.401.x ll 4.0.3 ll Sense 3.6 ll .آها یادم رفت بگم گوشیم سنسیشن معمولیه


اینم از فریمور اندروید 2.3.4 برای sensation معمولی:

http://www.4shared.com/get/3UhiNmts/PG58IMG_-frimware_andrid_234.html

md5:70053A867CD84FEA061E17277D4C5683



مراحل کار:
-----------------------------------------------------------

_ گوشی رو Super CID کنید.

_ فایل بالا را دانلود کنید

_ اسم فایل را به PG58IMG.zip تغییر دهید

_ آنرا درریشه SD Card ذخیره نمایید

_ گوشی را خاموش کرده ، باطری را خارج کنید و دوباره سر جای خود قرار دهید.

_ با گرفتن کلید ولوم بالا +نگه داشتن دکمه پاوربه محیط Bootloader بروید.

_ بادیدن پیغام Do you want to start update کلید vol up رو فشار دهید تا ريكاوري نصب شود

_ با دیدن پیام update completed دکمه power رو فشار بدین تا گوشی reboot شود

_ پس از نصب ، حتما فایل PG58IMG را از روي مموري كارت تان پاک کنید.

_ به محیط ریکاوری بروید . ( در صورتی که بخاطر وجود فایل PG58IMG در مموری کارت موفق به اینکار نشدید،مموری کارت را موقتا خارج کنید.)

_ گوشی رو fullwipe کنید.(فرمت کردن sd card ضروری نیست.ولی بعدا فایلهای android_secure و Android را از روی آن حذف کنید.)

_ back up که از رام 2.3.4 دارید را restore کنید.

L-Z
15-07-2013, 09:24
اینم از فریمور اندروید 2.3.4 برای sensation معمولی:

http://www.4shared.com/get/3UhiNmts/PG58IMG_-frimware_andrid_234.html

md5:70053A867CD84FEA061E17277D4C5683



مراحل کار:
-----------------------------------------------------------

_ گوشی رو Super CID کنید.

_ فایل بالا را دانلود کنید

_ اسم فایل را به PG58IMG.zip تغییر دهید

_ آنرا درریشه SD Card ذخیره نمایید

_ گوشی را خاموش کرده ، باطری را خارج کنید و دوباره سر جای خود قرار دهید.

_ با گرفتن کلید ولوم بالا +نگه داشتن دکمه پاوربه محیط Bootloader بروید.

_ بادیدن پیغام Do you want to start update کلید vol up رو فشار دهید تا ريكاوري نصب شود

_ با دیدن پیام update completed دکمه power رو فشار بدین تا گوشی reboot شود

_ پس از نصب ، حتما فایل PG58IMG را از روي مموري كارت تان پاک کنید.

_ به محیط ریکاوری بروید . ( در صورتی که بخاطر وجود فایل PG58IMG در مموری کارت موفق به اینکار نشدید،مموری کارت را موقتا خارج کنید.)

_ گوشی رو fullwipe کنید.(فرمت کردن sd card ضروری نیست.ولی بعدا فایلهای android_secure و Android را از روی آن حذف کنید.)

_ back up که از رام 2.3.4 دارید را restore کنید.

خیلی ممنون بابت راهنماییت . فقط یه سوال دارم وقتی که 2.3.4 بودم و میخواستم اولین کاستوم رو بریزم s.cid کردم و شد 11111111 . یعنی میتونم دوباره s.cid کنم ؟ و برای full wipe فایل خاصی احتیاج ندارم ؟

andr0id
15-07-2013, 11:20
خیلی ممنون بابت راهنماییت . فقط یه سوال دارم وقتی که 2.3.4 بودم و میخواستم اولین کاستوم رو بریزم s.cid کردم و شد 11111111 . یعنی میتونم دوباره s.cid کنم ؟ و برای full wipe فایل خاصی احتیاج ندارم ؟

اگه قبلا S.CID کردی که دیگه نمیخواد دوباره اینکار رو انجام بدی.
اگه از ریکاوری 4ext استفاده میکنی:
از قسمت wipe فرمان format all partitions رو انتخاب کنی کفایت میکنه.
یا اینکه میتونی از super wipe script استفاده کنی :(روش استفاده : همانند نصب رام کاستوم)

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/DoHjE5GL4p/super-wipe-sensation.zip
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این هم فایل فریمور که تو موبایلستان آپلود کردم:
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/oS4sCtnqR4/pg58img-frimware-andrid-2.3-.4-.zip

L-Z
15-07-2013, 12:21
اگه قبلا S.CID کردی که دیگه نمیخواد دوباره اینکار رو انجام بدی.
اگه از ریکاوری 4ext استفاده میکنی:
از قسمت wipe فرمان format all partitions رو انتخاب کنی کفایت میکنه.
یا اینکه میتونی از super wipe script استفاده کنی :(روش استفاده : همانند نصب رام کاستوم)

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/DoHjE5GL4p/super-wipe-sensation.zip
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این هم فایل فریمور که تو موبایلستان آپلود کردم:
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/oS4sCtnqR4/pg58img-frimware-andrid-2.3-.4-.zip

دستت درد نکنه . درست شد :دی :loveit:

miillaaad
15-07-2013, 16:25
باید واقعا قدر آقا مهدی رو بدونیم که این قدر خوب و با دقت جواب بچه ها رو میدن

آقا مهدی منم سوالی داشتم خدمتتون تا از تجربیات شما استفاده کنم

تا اونجا که میدونم فریمورهای ورژن 3 همگی برای ICS هستن و میخواستم بدونم برای GB چه ورژن فریوری استفاده میشه و این فریوری که شما معرفی کردید چه ورژنی هست و رادیو و hboot به چه ورژن هایی دانگرید میشن ؟

و دیگه اینکه منم به سرم زده برای تنوع یک بار دانگرید کنم. حالا آقا مهدی RUU رسمی GB و یا یه کاستوم رام درست درمون که مشابه رسمی باشه معرفی میکنی بهم ؟ آخه بکاپی چیزی ندارم از GB

اگه کاستوم رام باشه بهتره چون خودت میدونی RUU داستان داره

بازم ممنونم و تشکر میکنم از شما آقا مهدی :cv:

L-Z
15-07-2013, 16:51
باید واقعا قدر آقا مهدی رو بدونیم که این قدر خوب و با دقت جواب بچه ها رو میدن

آقا مهدی منم سوالی داشتم خدمتتون تا از تجربیات شما استفاده کنم

تا اونجا که میدونم فریمورهای ورژن 3 همگی برای ICS هستن و میخواستم بدونم برای GB چه ورژن فریوری استفاده میشه و این فریوری که شما معرفی کردید چه ورژنی هست ؟

و دیگه اینکه منم به سرم زده برای تنوع یک بار دانگرید کنم. حالا آقا مهدی RUU رسمی GB و یا یه کاستوم رام درست درمون که مشابه رسمی باشه معرفی میکنی بهم ؟ آخه بکاپی چیزی ندارم از GB

اگه کاستوم رام باشه بهتره چون خودت میدونی RUU داستان داره

بازم ممنونم و تشکر میکنم از شما آقا مهدی :cv:

الان ورژن bboot من شده 1.17 . Sensation \ XE *STOCK* ROMs ll 3.33.401.x ll 4.0.3 ll Sense 3.6 ll هم که تقریبا همون رام اصلیه . دیگه خودت استادی . در کل رام خوبی بود اما واسه من دوربین کار نمیکرد نمیدونم چرا !! چون گفته شده بود که هیچ باگی نداره شایدم فقط من اون مشکل رو داشتم . البته من ورژن sensation معمولی رو ریختم . شاید ورژن xe اون مشکل رو نداشته باشه .

miillaaad
15-07-2013, 17:02
الان ورژن bboot من شده 1.17 . Sensation \ XE *STOCK* ROMs ll 3.33.401.x ll 4.0.3 ll Sense 3.6 ll هم که تقریبا همون رام اصلیه . دیگه خودت استادی . در کل رام خوبی بود اما واسه من دوربین کار نمیکرد نمیدونم چرا !! چون گفته شده بود که هیچ باگی نداره شایدم فقط من اون مشکل رو داشتم . البته من ورژن sensation معمولی رو ریختم . شاید ورژن xe اون مشکل رو نداشته باشه .


سلام

این رامی که فرمودین رام رسمی هست که توسط mike به صورت zip ارائه شده و من خیلی وقت پیش یه مدت داشتمش و مشکلی نداشت. اتفاقا منم ورژن Sensation معمولی رو گرفته بودم چون هندزفری beats نداشتم. دوربین هم مشکلی نداشت.

اون رام ICS هست. من مد نظرم رام GB بود!! چون اطلاعاتی راجب رام های GB ندارم گفتم از تجربیات دوست خوبم آقا مهدی استفاده کنم و ایشون یا یه RUU یا یه رام رسمی GB بهم معرفی کنن و منم دیگه درگیر Search کردنو این داستانا نشم.

andr0id
15-07-2013, 20:01
باید واقعا قدر آقا مهدی رو بدونیم که این قدر خوب و با دقت جواب بچه ها رو میدن

آقا مهدی منم سوالی داشتم خدمتتون تا از تجربیات شما استفاده کنم

تا اونجا که میدونم فریمورهای ورژن 3 همگی برای ICS هستن و میخواستم بدونم برای GB چه ورژن فریوری استفاده میشه و این فریوری که شما معرفی کردید چه ورژنی هست و رادیو و hboot به چه ورژن هایی دانگرید میشن ؟

و دیگه اینکه منم به سرم زده برای تنوع یک بار دانگرید کنم. حالا آقا مهدی RUU رسمی GB و یا یه کاستوم رام درست درمون که مشابه رسمی باشه معرفی میکنی بهم ؟ آخه بکاپی چیزی ندارم از GB

اگه کاستوم رام باشه بهتره چون خودت میدونی RUU داستان داره

بازم ممنونم و تشکر میکنم از شما آقا مهدی :cv:

این فریمور رو از این رام جدا کردم :(که آخرین رام رسمی خاورمیانه GB ارائه شده برای sensation معمولی هستش)

RUU_Pyramid_HTC_ARA_1.45.415.5_Radio_10.56.9035.00 U_10.14.9035.01_M_release_220005_signed.exe

ورژن frimware و radio رو آبی کردم.

اینم لینک دانلودش:

http://bugsylawson.com/files/file/1807-ruu-pyramid-htc-ara-1454155-radio-1056903500u-1014903501-m-release-220005-signedexe/

بهترین رام های کاستوم مال همون( mike (ARHD بود واسش من این ورژنشو دارم : شاید بگردی بالا ترشم پیدا کنی:

http://fs1.d-h.st/download/00006/BOR/Android_Revolution_HD-Sensation_3.6.13.zip

فقط رام های کاستوم GB مشکل ساپورت فارسی دارن. ولی شاید این پچ فارسی ساز روش جواب بده. (من تست نکردم.)

http://xda.androidrevolution.nl/db_mirror/Custom%20modifications/HTC%20Sensation/3.0.x/Android_Revolution_HD_Arabic_Support_FULL_3.0.x_v. 0.1.zip

من خودم رام رسمی خاورمیانه رو نصب کرده بودم بعد تمام چیزهایی رو که mike به رامش اضافه کرده بود رو بهش اضافه کردم.خیلی سرعتش خوب شده بود ومشکل فارسی هم نداشت.