PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اونایی که دنبال نقشه ی ایران برای N95 میگردن،من یه چیزایی پیدا کردم



blossom202004
22-08-2007, 15:27
سلام به همه دوستان. خیلی وقت بود چون سیم کارت Irancell نداشتم و از طرفی تو سایت نوکیا نوشته بود که دانلود نقشه برای نرم افزار (Maps(Smart2Go توی N95 ،چون نقشه ها حجمشون زیاده با استفاده از اینترنت موبایل(همون برای ماGPRS) خیلی گرون نیاز به حجم زیادی از داده رو از طریق GPRS که ایرانسل داره گرفته می شه که دنبال نقشه ایران میگشتم برای N95، آخرش از سایت نوکیا ی

خیلی وقت بود دنبال نقشه های نرم افزارMaps بودم، کم کم فهمیدم که نیاز به ایننترنت داره، خوب مام که ایرانسل نداشتیم پس هیچی(تازه اینقدر میگفتن حجمش بالاست حجمش بالاست که فکر کنم چند بار شارژ ایرانسل لازم داره). بعدش باز فهمیدم که نوکیا یه نرم افزاری تهیه کرده که از طریق اون میشه نقشه ها رو از طریق اینترنت کامپیوتر گرفت و ریخت توی گوشی خوب خوشحال شدم، اسم این نرم افزار هم همونطور که همه میدونن Nokia Map Loader هستش. با بد بدختی دانلود کردم(فقط 5.32MB بود) اونوخت موقع نصبش گیر میداد که Microsoft .Net Framework ورژن 3 رو هم میخوام. با یه بد بختی(با این اینترنت زغالی-گازوییلی) اونم رو که حجمش فکر کنم54MB بود گرفتم(چند روز طول کشید:sad: :sad: :sad: :ouch: ). داداش جونا چشمتون روز بد نبینه آخرش دیدم ای داد بی داد نقشه ایرانو که توش نداره، با اینکه تو سایت Smart2Go که نرم افزار maps رو ساخته نوشته بود که نقشه ایران برای maps هستش(از نوع Non-navigable) ولی نبود که نبود. آقا هیچی کلا بی خیالش شدم بعدش امروز نه دیروز یکی از دوستان راهنمایی کرد که اون عزیز قبلا map loader رو ریخته و نصب کرده و نقشه ایران ر وداشته، هر چی ماباخودمون گفتیم نداره اون گفت داره، بعد از گفتمان زیاد فهمیدم ای داد بی داد با داد مداد.ورژن اون دوستمون که همین الان هم ازش تشکر میکنم1.0 بوده و ورژن موجود روی سایت نوکیا و smart2go.com متاسفانه 1.1 بوده، چی بگم به این نوکیا و همکارش smart2go به جای اینکه ورژن جدیدش کاملتر باشه ناقص تره.(یعنی ورژن1.0 حداقل 100 تا نقشه از ورژن 1.1 بیشتر داره(البته حدودا) اون دوست عزیزمون(amir hasan) یه سایت معرفی کرد که من راستشو بخواین رفتم ولی از توش نتونستم دانلود کنم، بنابراین شروع کردم به سرچ دنبال ورژن1.0 بالاخره پیداش کردم، بگین چی شد: نقشه ایرانو داره به اضافه یه عالمه کشور دیگه.حجم نقشه ایران6.4MB بود من دارم میگیرمش. در هر صورت من هم سایت دوستمون که گفت رو میذارم هم سایتی که خودم از توش دانلود کردم( متاسفانه جفت سایتای Nokia وSmart2go ورژن جدیدو دارن و ورژن قدیمی رو برداشتن) بازم خواستین یه سری بزنین، ولی من هر چی تو سایتای نوکیا گشتم ورژن قبلی رو پیدا کنم، ناموفق بودم.
اینم سایتی که امیر حسن همون دوستمون معرفی کرده بود:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=67986&page=64
اینم سایتی که من از توش ورژن قدیمیه رو پیدا کردم که نقشه ایرانم داشت:
http://www.opendrivers.com/driver/237640/nokia-n95-nokia-maploader-1.0.w7.02-windows-xp-free-download.html
وقتی تو سایت بالایی رفتین روی لینک Free Driver Download Nokia N95 Nokia MapLoader 1.0.w7.02 کلیک کنین تا دانلود شروع بشه(راستی همونطور که تو سایت نوشته باید Pop-up-blocker اگه دارین رو خاموش کنید.( راستی برای من وقتی میخواست دانلود شروع بشه خیلی معطل کرد نمی دونم چرا-اولش پشیمون شدم ولی اینقدر باز کردم و بستم تا آخرش شروع کرد به دانلود-یه خورده منتظر بشین میارزه.راستی شاید (فقط شاید) موقع نصب بگه یه برنامه به نام Microsoft .Net Framework ورژن 3.0 رو بریزین که ببخشید اگه مثل من dial up دارین بیچاره کننده است حدود 54 مگابایته که خودش شروع به ریختن و نصبش میکنه که وسطش قطع بشین دوباره ازهمون جایی که وایستاده دانلود این نرم افزار(microsoft .net framework) رو شروع میکنه.
اینم سایتی که ورژن جدید که به درد نمیخوره توی اون هست( اصلا نریزین به درد نمیخوره، یعنی نقشه ایرانو نداره):
http://www.smart2go.com
راستی اگه به دردتون خورد مارو هم دعا کنین و در مصارف خیر ازش استفاده کنین. من حرم برم دعاتون میکنم.:110:
انشالله که کار کنه: :loveit: :merci: :wink2: :loveit:

blossom202004
22-08-2007, 16:53
یکی از دوستان(nima_chapter85 ) این map loader رو تو سایت آپلود کرد. ازش ممنونم.اینم آدرسش:
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=73306&d=1187788737

viva86
22-08-2007, 16:54
اين نقشه فقط شامل راههاي اصلي و فرودگاهاست درسته؟
چون من موبالم رو با وايرلس به اينترنت وصل ميكنم و وقتي رويه نقشه ايران حركت ميكنم خودش اون قسمت از نقش رو آپديت ميكنهمثلا در تهران فقط چندا تا اوتبان هست به اضافه تجريش و شهر ري و فرودگاه امام .
بع غير از اين هم جزييات اضافه تر داره يا نه؟

blossom202004
22-08-2007, 17:47
منم که یه ایرانسل از دوستم گرفتم همین طور بود که شما میگین فکر کنم چون حجم کل ایران فقط 6.4 مگابایته یعنی فقط راههای اصلی رو نشون میده. مثلا نقشه انگلیس با اینکه خیلی کشور کوچیکیه فکر کنم حدود 94 مگابایته یعنی خیلی کامله ولی ایران...6.4

hrj_email
22-08-2007, 18:25
دستت درد نکنه

توش نقشه ایران بود ولی تا 100 درصد دانلود میشه وای میسه!؟

باید دوباره تستش کنم.

farhad_r
23-08-2007, 00:51
::
یکی از دوستان(nima_chapter85 ) این map loader رو تو سایت آپلود کرد. ازش ممنونم.اینم آدرسش:
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=73306&d=1187788737


این فایل برای unzip کردن pass می خواد !!!!!!!!!!!

pass چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:merci: :merci: :merci: :merci: :merci:

blossom202004
23-08-2007, 06:54
شرمنده دوست عزیز، یادم رفت پسوردشود بزارم، اینم پسورد:just n95en
حالا من دقیقا نمیدونم بین justوn95 فاصله هم هست یا نه.هر دوشو امتحان کنین.این پسوردی بود که دوستمون رو سایت گذاشته بود، شاید منظورش justn95en بوده. نمیدونم.

MOHAMMED
23-08-2007, 08:54
دوستان برنامه map loade r رو داونلود كرده بودم قبلا نقشه ايران رو نداره !!!!

blossom202004
23-08-2007, 15:39
دوستان برنامه map loade r رو داونلود كرده بودم قبلا نقشه ايران رو نداره !!!!
سلام محمد عزیز، ببین آقا محمد اگه شما اون 10 تا 15 خطی که من نوشتم رو میخوندی میفهمیدی اونچیزی که ما همه (از جمله خودم) یه مدت زیاد دانلود میکردیم ورژن جدید Map Loader هستش که نقشه ایرانو هم نداره نه ورژن قدیمیش. یعنی تو ورژن1.1 نقشه ی ایران و خیلی از کشورا رو نداره ولی تو ورژن1.0 داره. منم اون همه توضیح دادم میخواستم همین مطلب ساده رو بگم که خیلی طولانی شد ناچارا. حالا لطف میکنی پست قبلیتو پاک کنی:loveit: :he: :merci: (وگرنه خودم پاکش میکنما!!!:rofl: :go: :wink: :lol: :lol: :lol: )

nima_chapter85
23-08-2007, 16:29
شرمنده دوست عزیز، یادم رفت پسوردشود بزارم، اینم پسورد:just n95en
حالا من دقیقا نمیدونم بین justوn95 فاصله هم هست یا نه.هر دوشو امتحان کنین.این پسوردی بود که دوستمون رو سایت گذاشته بود، شاید منظورش justn95en بوده. نمیدونم.
دوست عزيز بين n95 و Just فاصله هست بدين صورت n95 فاصله justو بقيه خلاصه يه n95 بعد فاصله و بعد بقيه جمله موفق باشيد

MOHAMMED
23-08-2007, 20:27
دستتون درد نكنه داونلودش كردم برنامه رو نصب هم شد ، فقط مونده ريختن نقشه .

ACTION_GAMER
23-08-2007, 21:00
محمد جان مطمینا مشکلتون حل میشه دوسته گلم تو یاهو هم بهتون گفتم که مطمین باشید نقشه ی ایرانو داره

viva86
23-08-2007, 21:21
اين فايل رو كه دانلود ميكنه و در رم گوشي ميريزه .آدرس فولدرش چيه؟

amin_radon
24-08-2007, 01:40
کسی 6.4 مگابایتو ریخت تو گوشی؟جزییاتی چیزی داره؟واسه اونیکی شهرا چی داره؟در کل ارزش داونلودو با این سرعت اینترنت داره یا نه؟

viva86
24-08-2007, 10:44
من با اينكه گوشيم رو با وايرلس وصل ميكنم به اينترنت و مشكلي در دانلود نقشه جي پي اس بصورت آن لاين ندارم ولي ديروز براي امتحان اون فايل 6 مگي رو انلود كردم و درست هم كار ميكرد فقط نميدونم در چه آدرسي از اون رو ريخته .در آدرس city كه نبود.! كسي ميدونه؟

KAZEMLU
25-08-2007, 07:24
کسی 6.4 مگابایتو ریخت تو گوشی؟جزییاتی چیزی داره؟واسه اونیکی شهرا چی داره؟در کل ارزش داونلودو با این سرعت اینترنت داره یا نه؟
من ریختم .خیلی کلی است و فقط نقشه راه های اصلی رو داره .چند تا عکس هم میزارم که خیلی کیفت نداره ولی مطلب رو میرسونه.آدرس عکس ها:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=21843&page=59
داخل پست 582 .ببخشید چون آنجا آپلود کرده بودم دیگر اینجا نشد.

KAZEMLU
25-08-2007, 07:32
من با اينكه گوشيم رو با وايرلس وصل ميكنم به اينترنت و مشكلي در دانلود نقشه جي پي اس بصورت آن لاين ندارم ولي ديروز براي امتحان اون فايل 6 مگي رو انلود كردم و درست هم كار ميكرد فقط نميدونم در چه آدرسي از اون رو ريخته .در آدرس city كه نبود.! كسي ميدونه؟
با تشکر از جناب blossom
روی مموری مشخص نمی شود(یا من ندیدم) ولی داخل منو که بشوی و در جایی باشی که gps فعال باشد maps را که انتخاب کنی خودش میرود داخل نقشه و زوم می کند روی ایران جایی که شما در آن قرار دارید .وآنقدر ادامه می دهد تا صفحه سفید شود آنگاه شما باید زوم را با # کم کنید و در صفحه بالا پایین کنید تا شهرها و راه ها دیده شوند.

hrj_email
25-08-2007, 10:12
همانطور که دوستمون گفت این نقشه یک نقشه کلی از اسم شهر ها و فرودگاهها و راههای اصلیه که با ورژن جدید شما اونها رو فقط از طریق اینترنت وایرلس یا GPRS اونم بصورت اتوماتیک می تونید بینید.

خوب تقریبا کار رو راحتتر کرده و دیگه برای راههای اصلی احتیاج به وصل شده به اینترنت نیست.

اما برنامه های دیگه ای هم هست که شما با استفاده از نقشه های موجود و کالیبره کردن اونا از GPS بهتر استفاده کنید.

مثلا نقشه شهر تهران رو بهش میدید و اونو کالیبره می کنید و بجای استفاده از برنامه MAP از برنامه Third استفاده میکنید.


برنامه رو براتون می زارم.

usa121212
25-08-2007, 10:43
دوست من hrj_email عزیز حق با شماست ولی کالیبره کردن نقشه کار خیلی سختیه
ولی اگه کسی هست که بتونه نقشه رو کالیبره کنه میتونه خیلی درآمد داشته باشه من یکی حاضرم 20 چوب برای تهران بدم حالا حساب کنید این همه آدم چقدر میشه ....
راستی نقشه تهران کالیبره شده برای ppc هست اگه یه شیر پاک خورده ای بتونه یه حرکتهای انقلابی روش انجام بده که دیگه حرف نداره.

hrj_email
25-08-2007, 11:22
من نقشه کالیبره شده اصفهان رو دارم
ولی واسه تهران نمی دونم بتونم گیر بیارم یا نه:didas:

x_rxn
31-08-2007, 13:39
سلام.اگه میشه کالیبره شده اصفهان را بزارید. ممنون میشیمhttp://mobilestan.net/images/smilies/hello.gif.

haimani
01-09-2007, 23:34
بابا یکی این برنامه رو راه بندازه

جزیره
04-02-2008, 14:58
سلام با اینکهpopupblockerرا خاموش کردم ولی باز هم موفق به دانلود نشدم لطفا بفرمایید چکار کنم.



اسماعیل

™KIAN
04-02-2008, 15:38
چرا الکی تاپیک می زنید
مدیران به تاپیک رسیدگی کنند

Roozbehy
05-02-2008, 15:05
بنده خدا تاپیک خوبی زده بود ، خرابش کردید....:112:

amirseddigh
05-02-2008, 23:57
از دوستان کسی MapLoader 1.0.w7.02 برای N95 سراغ نداره ما نتونستیم چیزی دانلود کنیم
اگه نقشه کالبیره رشت هم باشه خیلی عالیه

milad-x
06-02-2008, 00:50
من قبلا" نصبش کردم و امتحانشم کردم
نقشه کاملی نیست
یه بدی هم داره
بمحض اینکه با ایرانسل میزنی آپدیت ، مهلت استفاد رایگانشو میزنه 3 روز :(

سعی کنید آپدیتش نکنید

ضمنا" تو مموری گوشی میشه پیداش کرد
اما اگه کسی نقشه کامل ایران برا همین برنامه N95 رو داره آپلودش کنه همه استفاده کنن.

mahzan
06-02-2008, 09:09
دوستان عزيز من اين برنامه رو از اين لينك
http://www.driversdown.com/ViewDownloadUrl.asp?ID=33539&brNum=3&show=0
گرفتم اگه كسي موفق نشده برنامه رو دانلود كنه از اين آدرس اونو بگيره ولي هنوز نصبش نكردم ببينم نقشه ايران رو داره يا نه !!!!!!!

lidajon
06-04-2008, 08:41
لام من هر کار میکنم دانلود نمیکنه اگه دانلود هم میشه پیغام خطا میده
میشه یکی کمکم کنه

demo871
19-04-2008, 15:06
با سلام
من كه هر كاري كردم نتوستم ايران رو دانلود كنم چون اصلا آدرس درست نبود
لطفا اگر داريد كمك كنيد

maykelpury
25-04-2008, 06:20
:113:به به / به به................خيلي ممنون دمت گرم بابا:merci:

Alireza_Aria
26-04-2008, 14:53
:froown: