PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ..::آموزش و فایل های فلش Samsung S5610::..



1900
15-02-2012, 21:04
http://up.vbiran.ir/images/57pjm67z0uox2az8k2u3.jpg

فیرمور خاورمیانه
با ساپورت کامل فارسی
......
...
.
S5610KJPKJ2 (http://hotfile.com/dl/143642881/53d78fd/S5610KJPKJ2.rar.html)

لینک مستقیم
http://xaghilx.dl.rapidpars.com/602/2128884/j6rq68z2vwr/S5610KJPKJ2.rar


فیرمور اروپا
(انگلیسی، ایتالیایی، فرانسوی، اسپانیایی و ...)
......
...
.
S5610XXKK1_OXEKK1 (http://hotfile.com/dl/141725513/d829b7e/S5610XXKK1_OXEKK1.rar.html)




Pass:samfirmware.com

1900
21-02-2012, 15:57
آموزش فلش S5610...

مسئولیت این کار با خودتون هست بنده (1900) و سایت موبایلستان هیچ گونه مسئولیتی در قبال این آموزش نمی پذیریم...

دوستان دقت کنید من هیچ کجای اینترنت آموزش فلش این گوشی رو ندیدم و این آموزش رو خودم می نویسم و برای اولین بار توی اینترنت قرار می گیره...یکی از کاربران عزیز این راه رو تست کردن و 100% جواب می ده...

وسایل مورد نیاز:
- گوشی Samsung S5610
- فایل فیرمور که از پست 1 می تونید دانلود کنید (فیرمور خاورمیانه فارسی هست)
- نرم افزار فلشر گوشی ( برای این گوشی از Flash Loader 7.5.3 V0.6 Lite استفاده می کنیم برای دانلود کیلیک کنید... (http://hotfile.com/dl/143647228/efd5b2b/S5610K_Flash20Loader207.5.320V0.620Lite.rar.html))
- کابل USB فابریک گوشی و یا جنس خوب
- نصب بودن درایور های گوشی (درایور گوشی رو اگه ندارید داخل فایل فلشری که برای دانلود گذاشتم هم هست...)
- حداقل 50% شارژ ( بهتره فول باشه)

آموزش:
1- نرم افزار لودر رو اجرا کنید...
2- تیک گزینه Main رو بزنید...
3- گزینه Main Partition Table که در مقابل فیلد Main هست رو بزنید و بعد گزینه Browse رو بزنید و از پوشه ی فیرموری که دانلود کردید، S5610xxxxx.ptt رو از پوشه اصلی انتخاب کنید...
4- تیک گزینه CSC رو بزنید...
5- گزینه CSC Partition Table که در مقابل فیلد CSC هست رو بزنید و بعد گزینه Browse رو بزنید و از پوشه ی فیرموری که دانلود کردید، به پوشه S5610KOxxxx_CSC برید و S5610KOxxxx.ptt را انتخاب کنید (اگه فیرمور شما فارسی نباشه حرف K توی این اسامی حذف می شه)
6- حال گزینه استارت رو بزنید و در حالی که گوشی خاموش هست (بعد از خاموش کردن سیمکارت و مموری رو خارج کنید و همچنین باطری رو یک بار خارج کنید و دوباره جا بزنید) دکمه های 6 و 3 رو همزمان نگه دارید و گوشی رو با کابل یو اس بی به سیستم وصل کنید...
7- حال باید عمل فلش شروع شده باشه پس تا پایان منتظر باشید...
8-در آخر گوشی رو ریست کنید و با کد زیر اون رو فول ریست کنید...

*2767*3855#

تبریک می گم فلش گوشی شما با موفقیت انجام شد...


این آموزش متعلق به کاربر 1900 و سایت موبایلستان هست و کپی با ذکر نام های 1900 و انجمن موبایلستان بلامانع هست...

دوستان سوال یا مشکلی بود توی همین تاپیک مطرح کنید..

موفق باشید...

amirreza1212
21-02-2012, 18:26
ممنون دوست عزیز از راهنمائیتون.حیف یه دکمه تشکر بیشتر نیست:ag:
روش به خوبی جواب داد.
فقط دوستان دقت کنن که اول گزینه start رو بزنین بعد 3و6 رو بگیرین و وصل کنین به usb.
آخر سر هم وقتی نوشت تمام شد ریست نمیشه وقتی done رو نوشت از سیستم جداش کنین یه دور باطری رو درآرین آخر سر روشن کنین و مستر ریست رو بزنین.
باز هم ممنون

nima.puker
14-07-2012, 11:08
لینک مشکل داره به خدااااااااااااااااااااااا ااااا

1900
14-07-2012, 11:16
لینک مشکل داره به خدااااااااااااااااااااااا ااااا

دوست عزیز مشکلی وجود نداره
الان امتحان کردم و تا 2 درصد دانلود کردم با سرعت نسبتا خوب...

nima.puker
15-07-2012, 10:01
ممنون عیب از اینترنت من بود
ممنونم واسه فایل فارسی
هیجا گیرم نیمد

TWIN
20-07-2012, 20:54
واقعا آموزش عالیه و امیدوارم مشکل گوشی من حل بشه،،این کلید 3 و 6 رو چقدر باید نگه داشت

TWIN
21-07-2012, 18:46
من فیرمور خاورمیانه رو نصب کردم ولی مشکل مسیج حل نشد..کاش یه فیرمور دیگه ای بود که فارسی رو ساپورت میکرد.

AmirSAMSUNG
21-07-2012, 22:58
من فیرمور خاورمیانه رو نصب کردم ولی مشکل مسیج حل نشد..کاش یه فیرمور دیگه ای بود که فارسی رو ساپورت میکرد.

دوست عزیز فیرم ور خاورمیانه نباید مشکل فارسی داشته باشه چون با jp شروع شده.

TWIN
22-07-2012, 17:20
دوست عزیز فیرم ور خاورمیانه نباید مشکل فارسی داشته باشه چون با jp شروع شده.

نه منظرم اینه که تو فرستادن مسیج واسه کسی دیگه ای گوشی قفل و ریست میکنه و از لحاظ فارسی مشکلی نداره فقط قسمت مسیج قاط میزنه

rs007
26-07-2012, 23:36
يه سوال خيلي مهم از كسايي كه اي گوشيو دارن ميخوام بپرسم كه اين گوشي دوربين دوم داره ؟ تماس تصويري رو پشتيباني ميكنه؟

TWIN
29-07-2012, 18:10
يه سوال خيلي مهم از كسايي كه اي گوشيو دارن ميخوام بپرسم كه اين گوشي دوربين دوم داره ؟ تماس تصويري رو پشتيباني ميكنه؟

دوربین دوم که داره ولی من تست نکردم

7hami
20-08-2012, 18:46
رو گوشي من جواب نداد خاموش شد

1900
21-08-2012, 15:55
رو گوشي من جواب نداد خاموش شد

دوست عزیز
وقتی روشی روی یک گوشی جواب میده مطمئنا روی بقیه هم جواب میده خصوصا اینکه گوشی ها از یک سری باشن
شما ببینید کجای کار دارید اشتبا می کنید
پیشنهاد می کنم دوباره عمل فلش رو دقیقا طبق پست آموزش انجام بدید
اگه اروری داد یه شات بگیرید اینجا قرار بدید

در ضمن با همون فیرمورایی که قرار دادم فلش بزنید چون کامل هستن

موفق باشید...

yaser4354
29-08-2012, 19:07
سپاس فراوان از دوستان زدم ok شد

delestere
22-11-2012, 09:18
سلام دوستان درایور این گوشی kies است با تشکر علی سلطان

Dariush_Shahyar
03-12-2012, 13:23
با سلام خدمت دوستان گرامی..ببخشید اگه این سوال رو اینجا میپرسم.یه چند وقتیه که میخوام این گوشی رو بخرم.میشه دوستان لطف کنن و مزایا و معایبش رو بگن.....با تشکر
راستش رو بخواین از گوشی لمسی خسته شدم
به دنبال این مدل گوشیهام
چیزایی که من بیشتر دنبالشم

صدای قابل قبول
دوربین خوب در عکسبرداری ( تا به حال حتی یه ثانیه فیلم نگرفتم)
شارژ باطری
خیلی هم عشق بک گرند گذاشتن رو صفحه موبایلم.( منظور اینه صفحه نمایشش خوبه؟)
در ضمن فایلهای فلش رو هم میخونه؟میشه به عنوان بکگراند گذاشت؟

دوباره با تشکر

xAghilx
23-08-2013, 01:16
لینک مستقیم فلشر
http://xaghilx.dl.rapidpars.com/602/2128864/632r416pjxa/S5610K_Flash%20Loader%207.5.3%20V0.6%20Lite.rar

لینک مستقیم فایل قلش
http://xaghilx.dl.rapidpars.com/602/2128884/j6rq68z2vwr/S5610KJPKJ2.rar

1365758595
18-09-2013, 11:52
سلام
چجوری مشیه فهمید ورژن گوشی چنده؟
کد #9999#* رو زدم چیزی نیومد
گوشیم فارسی نداره مغازه گفت آپدیت جدیدشه فارسی نداره ولی میاد
از ورژن بالا به پایین آپدیت بشه میشه فاسی دار شه؟؟ کلا چکنم؟؟؟؟؟؟
ممنون

1365758595
18-09-2013, 16:19
آقا از هر ورژنی میشه آپدیت بشه به فارسی؟؟؟؟
مثلاً از ورژن بالاتر به فارسی؟؟؟؟؟؟

1365758595
18-09-2013, 16:25
آقا از هر ورژنی میشه آپدیت بشه به فارسی؟؟؟؟
مثلاً از ورژن بالاتر به فارسی؟؟؟؟؟؟

jetdroid
18-09-2013, 16:48
سلام
چجوری مشیه فهمید ورژن گوشی چنده؟
کد #9999#* رو زدم چیزی نیومد
گوشیم فارسی نداره مغازه گفت آپدیت جدیدشه فارسی نداره ولی میاد
از ورژن بالا به پایین آپدیت بشه میشه فاسی دار شه؟؟ کلا چکنم؟؟؟؟؟؟
ممنون


آقا از هر ورژنی میشه آپدیت بشه به فارسی؟؟؟؟
مثلاً از ورژن بالاتر به فارسی؟؟؟؟؟؟
سلام.
با کد ستاره مربع 1234 مربع میتونید ببینید فریمور گوشی چیه.
فکر نکنم از ورژن بالاتر به فارسی مشکلی داشته باشه ولی خودم تست نکردم که 100% بهتون جواب بدم.

1365758595
18-09-2013, 17:09
چه جوری مشکل قفل و ریست بخش اسمس فارسی حل میشه؟
ممنون از کمکتون

jetdroid
19-09-2013, 13:25
چه جوری مشکل قفل و ریست بخش اسمس فارسی حل میشه؟
ممنون از کمکتون
اگه سوالتون رو دقیقتر بپرسید بهتر میتونم کمکتون کنم چون اینجوری متوجه نشدم منظورتون چیه؟!

parlaq67
20-09-2013, 18:15
ممنون، بابت این آموزشی که گذاشتید واقعا بی نقص بود.:df:

samirajun
24-12-2013, 13:37
سلام دوستان من این مدل گوشی رو میخام با فلشر بزنم ارور 108میده
کسی میدونه جریان ارورش چیه؟

hp3
08-01-2014, 14:35
سلام
کسی هست لینک جدید برای فرم ور خاورمیانه داشته باشه؟

xAghilx
21-02-2014, 09:01
سلام
کسی هست لینک جدید برای فرم ور خاورمیانه داشته باشه؟
سلام دوست عزیز
آپلود میکنم براتون

smr1349
27-04-2014, 12:28
سلام . دوست عزیز . من متاسفانه هیچکدوم از فایلارو نتونستم دانلود کنم . الانم شدید لازم دارم . لطفا راهنماییم کنید . با سپاس

smr1349
27-04-2014, 13:11
لطفا برای منم بذارید . ضروری میخوامش

سلام دوست عزیز
آپلود میکنم براتون

ariya2154
23-08-2014, 20:44
سلام خدمت همه دوستان
متاسفانه لینک مشکل داره

ALIREZA
23-08-2014, 21:51
سلام خدمت همه دوستان
متاسفانه لینک مشکل داره

سلام و درود خدمت شما

شما باید لطف بفرمایید به استارتر تاپیک مراجعه فرمایید *

٪

m_vista2000
21-09-2014, 10:42
سلام دوستان لینکها مشکل دارن

ALIREZA
21-09-2014, 16:22
سلام دوستان لینکها مشکل دارن

سلام
کسی لینک ها رو به دلیل قدیمی بودن نداره
لطف بفرمایید به استارتر تاپیک مراجعه کنید