PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخيرا نام خيابانها روي گوشي موبايل مينويسه جريان چيه؟؟؟



miladsector
24-08-2007, 11:59
:hello: :hello: :hello:
چند روزي است كه توي هر خيابان ميرم نام اون خيابان رو روي صفحه اصلي موبايل مينويسه.
حتي وقتي توي پاساژ هم ميرم اسم اون پاساژ رو هم مينويسه!!!البته همه جاي شهر نيست اكثر نقاط هست كه روز به روز هم محدودش بيشتر ميشه.(البته گوشي دوستم نمينوشت ولي وقتي گزينه sim service رو on كردم براي اون هم مي نويسه)

به نظرتون جريان چي است!!! و ايا هزينه اي داره؟ ربط به gps داره؟
من در شيراز زندگي ميكنم.

turnado
24-08-2007, 12:54
نه اين سرويس اطلاعات سلولي كه شما در آن هستيد رو نشان ميده و ربطي به Gps نداره و مجانيه
در مشهد و تهران هم هست

shirazsat
24-08-2007, 13:04
برای منم همینجوره البته روی گوشی سامسونگhttp://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=353060&posted=1#post353060
جالب اینه اول ایرانسل گفته بود میخواد این کارو بکنه
حالا مثل اینکه این سرویس ایرانسل در شهرهای دیگه کار میکنه ولی در شیراز در حال حاضر همراه اول داره این کارو میکنه.

AaminN
24-08-2007, 13:35
لطفا بگيد تنظيمات مربوطه چي هست (براي p990) اگه بگيد كه عاليه

براي p990
به Control panel برويد .بعد به قسمت messaging برويد . بعد وارد Area information شويد .
بعد گزينه ي cell information را تيك بزنيد بعد هم Done را بزنيد

jahanifar
24-08-2007, 14:07
:hello: :hello: :hello:
چند روزي است كه توي هر خيابان ميرم نام اون خيابان رو روي صفحه اصلي موبايل مينويسه.
حتي وقتي توي پاساژ هم ميرم اسم اون پاساژ رو هم مينويسه!!!البته همه جاي شهر نيست اكثر نقاط هست كه روز به روز هم محدودش بيشتر ميشه.(البته گوشي دوستم نمينوشت ولي وقتي گزينه sim service رو on كردم براي اون هم مي نويسه)

به نظرتون جريان چي است!!! و ايا هزينه اي داره؟ ربط به gps داره؟
من در شيراز زندگي ميكنم.
ربطي به gps نداره
ساده بگم برات... دكلهاي موبايلي كه ميبيني 3 جهت رو پوشش ميده كه هر جهت رو كه يك شش ضلعي هست بهش سلول ميگن و براي هر سلول يك كدي رو طراحان اختصاص ميدن و براي هر يك از آن كدها يك اسمي در مركز ارتباط سيار در نظر ميگيرن
تقريبا مثل همين كدهاي بين شهري مثلا تهران 021 هست گرگان 0171 و ...
حالا اينا اومدن كاري كردند كه وقتي از يك سلول وارد يك سلول ديگه ميشن نام اون سلول روي صفحه موبايل نمايش داده ميشه

jahanifar
25-08-2007, 22:14
اگه می شه بگید چطوری می شه روی ن73 فعالش کرد ممنون می شم
1-settings
2-network settings
3-cell info display=on
در ضمن خدمت دوستان عزيز بايد عرض كنم كه اين خدمات رو بايد ارتباطات سيار محدوده زندگي تان فعال كرده باشه تا بتونيد ازش استفاده كنيد

miladsector
29-08-2007, 09:06
تهران و اصفهان و چند تا شهر دیگه کار نمیکنه! اصلا فکر نمیکنم این قابلیت روی همراه اول جایی جواب بده
فقط برای ایرانسل هست
ببخشيد پس من اول تاپيك جفنگ نوشتم؟؟؟
ديشب تو هر خيابان شيراز كه ميرفتم بجاي نام خيابان مينوشت هفته دولت گرامي.درضمن فكر كنم علاوه بر cell info بايد گزينه رو هم on كنيد.confirm sim services

Ashimoto
29-08-2007, 22:09
ببخشيد پس من اول تاپيك جفنگ نوشتم؟؟؟
ديشب تو هر خيابان شيراز كه ميرفتم بجاي نام خيابان مينوشت هفته دولت گرامي.درضمن فكر كنم علاوه بر cell info بايد گزينه رو هم on كنيد.confirm sim services
اوه نه دوست عزیز اصلا منظورم این نبود...
پست اول تاپیک اسمی ازهمراه اول نبرده بودید بعد از پست دوستان دیگه فکر کردم شما هم ایرانسلی هستید,اینو هم میشد از پستم برداشت کنی.
-----------
ظاهرا همراه اول هم مثل ایرانسل شروع کرده آنتن هاش رو نامگذاری کردن,جاهایی که این کار انجام شده در صورت فعال بودن قابلیت روی گوشی نام آنتن نمایش داده میشه
علامت gprs هم که برای بعضی ها توی مناطق خاصی میاد گفتن برای اینه که دارن gprs رو تست میکنن ولی الان قابل استفاده نیست

Ashimoto
29-08-2007, 23:21
ددم جان اگه ممکنه واسه p990 هم تنظیماتشو بگین.

من با اینکه همراه اولیم ولی نمی دونم که به چه امیدی زندم!آخر فقر و کمبود امکانات.(خجالت هم خوب چیزیه)
برو توی main menu از اونجا Tools و وارد کنترل پنل میشی از اونجا هم Messaging رو انتخاب کن,اولین گزینه Area information هست واردش بشو و Cell information رو تیک بزن اگه شبکه ساپورت کنه نام آنتن رو بالای صفحه اصلی نشون میده

CONS†AN†INE
29-08-2007, 23:22
منظورم اپراتور اول بود یعنی Ir-tci نه It_mci
دوست عزیز هر دو مال اپراتور اول است


در ضمن من که مشهد بودم کاملا سرویس کار میکرد بصورت دقیق

توی هر بلوار که بودی اسم بلوار رو مینوشت

خیلی عالی بود ادم گم نمیشد:loveit:

Kaykha
29-08-2007, 23:39
دوستان من یه سری چیز در این مورد دستگیرم شده میگم امید وارم مفید باشه
این اسامی که روی گوشی ها ظاهر میشه اسامی آنتن های بی تی اس مخابراته که در شهر در جاهای مختلف نصب شده و شما تحت پوشش هر کدومشون که باشید اسمش رو گوشیتون نمایش داده میشه(ربطی به بلوار و خیابون نداره و همه جا نشون داده نمیشه) و البته باید این سرویس فعال باشه من همین چند وقت پیش که کشور رو دور زدم اون طور که متوجه شدم فقط مشهد این سرویس رو داشت والبته شهر خودم (زاهدان) هم فعاله اصفهان و شیراز و تهران وقم و.. فعال نبود.
برای فعال کردن یه قسمتی توی تنظیمات هست نوشته user group اون رو باید default کنید البته من فکر می کنم راهش اینه امید وارم اشتباه نباشه...

hosein_naderi
30-08-2007, 01:44
صحبت های Kaykha تایید می شود.
من که تو مشهد بودم اسم انتن ها رو می زد اما دوستم که ایرانسل داشت
نام خیابون هارو میزد. بعدشم مثلا تو صحنهای حرم که نشتسه بودیم دائم
تغییر می کرد(اگر نام خیابون بود که نباید تغییر می کرد).

shirazsat
30-08-2007, 01:57
تو شيراز فقط با گوشي سامسونگ و همراه اول ميشه،ايرانسل هنوز اين امكانو نداره

hamidtest
06-09-2007, 11:22
با سلام.

طريقه فعال كردن اين سيستم تو گوشي پاكت پي سي ( qtek s200 ) را توضيح بديد.
mer30

Emperator
06-09-2007, 14:34
لطفا بفرمائید برای چه گوشیهایی کار میکنه

مثلا سونی اریکسون کسی جواب گرفته
لطفا راهنمایی کنید

imported_ALI_JJ
06-09-2007, 14:42
بله من روی سونی اریکسون فعال کردم
اولا باید سیم کارتت ایرانسل باشه
دومن شنیدم فقط توی تهرانه
سومن در قسمت مسیجها وارد تنظیمات میشوید سپس وارد اطلاعات محلی یا area info میشوید و آخرین گزینه یعنی اطلاعات سلول یا cell information را فعال میکنید
به همین سادگی

boy_in_the_box
06-09-2007, 14:43
لطفا بفرمائید برای چه گوشیهایی کار میکنه

مثلا سونی اریکسون کسی جواب گرفته
لطفا راهنمایی کنید

بله رو سوني اريكسون هم جواب ميده.من روي k750 ديدم.روي همه گوشيها كار ميكنه

imported_ALI_JJ
06-09-2007, 14:43
اگه کسی در شهرهای دیگه یا روی گوشی های دیگه فعال کرده خبر بده

http://www.shahretheme.blogfa.com

boy_in_the_box
06-09-2007, 14:48
بله من روی سونی اریکسون فعال کردم
اولا باید سیم کارتت ایرانسل باشه
دومن شنیدم فقط توی تهرانه
سومن در قسمت مسیجها وارد تنظیمات میشوید سپس وارد اطلاعات محلی یا area info میشوید و آخرین گزینه یعنی اطلاعات سلول یا cell information را فعال میکنید
به همین سادگی

درسته فعلا روي ايرانسله فقط.
ولي فقط در تهران نيست.تا اونجايي كه من ميدونم تو مشهد و شيراز هم راه افتاده

ALI_MEDIA
06-09-2007, 14:53
من تو چالوس هم دیدم که این طوری شده .

hamidtest
06-09-2007, 18:19
يكي هم به ما جواب بده ؟

mer29+1

m-n-a
06-09-2007, 18:33
تو پنتک چطور؟

fanoosedaryaee
06-09-2007, 20:10
1-settings
2-network settings
3-cell info display=on
در ضمن خدمت دوستان عزيز بايد عرض كنم كه اين خدمات رو بايد ارتباطات سيار محدوده زندگي تان فعال كرده باشه تا بتونيد ازش استفاده كنيد


با دورود متاسفانه من نتونستم فعالش كنم و همين كارو كردم اگه ميشه راهنمايي كنيد. گوشي من 7610 و البته رو گوشي سرويس من ir-mci زده .
ممنون

kopol_lo
06-09-2007, 20:33
ببين فقط روي tci ها فعلا فعاله و ايرانسل اين فايل رو دانلود كن روش فعال سازي رو تو بيشتر گوشي ها توضيح داده است
password : p30sis


http://www.4shared.com/file/23679047/c14ebfb5/Gps_In_IR-TCI_p30sis.html?dirPwdVerified=35b64b13
:didas:

Ashimoto
06-09-2007, 20:52
ببين فقط روي tci ها فعلا فعاله و ايرانسل اين فايل رو دانلود كن روش فعال سازي رو تو بيشتر گوشي ها توضيح داده است
password : p30sis

http://www.4shared.com/file/23679047/c14ebfb5/Gps_In_IR-TCI_p30sis.html?dirPwdVerified=35b64b13
:didas:
دوست عزیز tci و mci هر دو نام های قدیم و جدید همراه اول هستند و از آنتن های یکسان استفاده میکنند.ایرانسل برای آنتن هاش اسم گذاشته و شما روی گوشیت اسم اون آنتن رو میبینی ولی همراه اول نه! یا حداقل همه جا این کار رو نکرده هنوز, برای همین بجز مناطق خاصی که همراه اول آنتن هاش رو نامگذاری کرده جای دیگه ای نمیشه از این قابلیت با سیم کارت های همراه اول استفاده کرد.

fanoosedaryaee
06-09-2007, 23:01
دوست عزیز tci و mci هر دو نام های قدیم و جدید همراه اول هستند و از آنتن های یکسان استفاده میکنند.ایرانسل برای آنتن هاش اسم گذاشته و شما روی گوشیت اسم اون آنتن رو میبینی ولی همراه اول نه! یا حداقل همه جا این کار رو نکرده هنوز, برای همین بجز مناطق خاصی که همراه اول آنتن هاش رو نامگذاری کرده جای دیگه ای نمیشه از این قابلیت با سیم کارت های همراه اول استفاده کرد.

پس ببخشيد بالاخره براي خط من كه mci هست راهي هست يا نه . مرسي

Ashimoto
07-09-2007, 09:23
پس ببخشيد بالاخره براي خط من كه mci هست راهي هست يا نه . مرسي
نه دوست عزیز,اگه خط شما مثل مال من tci هم بود تا همراه اول آنتن های اطراف جایی که هستی رو نامگذاری نکنه این امکان قابل استفاده نیست.

hamidtest
08-09-2007, 10:58
يكي هم به ما جواب بده .

لطفا طريقه فعال سازي روي گوشي پاكت پي سي (qtek s200 ) رو هم توضيح بديد...

hamidtest
10-09-2007, 14:45
بابا يكي هم جواب ما رو بده .....؟

K I N G
11-09-2007, 10:41
لطفا بفرمائید برای چه گوشیهایی کار میکنه

مثلا سونی اریکسون کسی جواب گرفته
لطفا راهنمایی کنید
من هم w800i دارم و کد 1 ولی کار نمیکنه
در ضمن در تمامی شهرک راه اهن مینویسه گلها که اسم خیابونیه که انتن مخابرات اونجاست

hamidtest
11-09-2007, 17:03
مثل اينكه كسي اينجا پاكت باز نيست!!!!!!!!!!!!!

dani_kalafe
11-09-2007, 19:59
من ديروز از مشهد اومدم فعال بود. سيم كارت من هم دولتي است و mci اسم اپراتورمه.

روي گوش هاي نوكيا علاوه بر area info و cell informationدر قسمت messages بايد به تنظيمات شبكه رفت و در آنجا يدونه cell info ديگه رو هم فعال كرد(من دقيقا اسم و جاي اين گزينه رو نميدونم ولي از 7610 رو فعال كردم آخه گوشي من سوني اريكسونه ولي وارد قسمت تنظيمات نوكيا بشيد و كليد راست رو چند بار بزنيد حتما بهش مي رسيد)


در مشهد وشيراز من اين امكان رو براي mci ديدم .
قابل توجه fanoosedaryaee عزيز!

keivan_k_869
11-09-2007, 20:05
توی شیراز که هم برای tci & mci هر دوتاشون مینویسه فقط گوشی من (motorola k1) بعد از رست کردن دیگه نمینویسه اگه کسی میدونه چجوری باید دوباره فعالش کنم لطفا بگه

keivan_k_869
12-09-2007, 14:14
لطفا اگه کسی میدونه چجوری باید مکان یاب موتورولا (k1 ) رو فعال کرد بگه تا همه استفاده کنن
با تشکر

hamidtest
13-09-2007, 11:19
با سلام..

اگه امكان داره /...!!!!!!!!! يكي هم به سوال ما جواب بده ... ( فعال كردن پاكت پي سي ؟)

kgpa80
14-09-2007, 00:00
من فعال کردم ولی هرجای شهر میرم فقط میزنه (mahe Nozule Ghoran)
شیراز

keivan_k_869
14-09-2007, 20:03
اصلش mahe nozule ghoran gerami bad بعد فقط جاهای خاصی چیز دیگه ای مینویسه مثل زند یا میدون دانشجو ولی هر روز داره گسترده تر میشه
خوش باشی

kgpa80
14-09-2007, 21:59
آره درسته . ولی برای من گرامی باد رو نمیزنه دیگه . شاید شما رو میشناسن پارتی بازی میکنن.
در کل ممنون. داخل سینما سعدی و همون حوالی میزنه !

hamidtest
15-09-2007, 09:38
با سلام..

اگه امكان داره /...!!!!!!!!! يكي هم به سوال ما جواب بده ... ( فعال كردن پاكت پي سي ؟)


??????????????????????????????????????????????????

keivan_k_869
21-09-2007, 10:20
آره درسته . ولی برای من گرامی باد رو نمیزنه دیگه . شاید شما رو میشناسن پارتی بازی میکنن.
در کل ممنون. داخل سینما سعدی و همون حوالی میزنه !

گوشیتون باید نوکیا باشه درسته؟؟؟؟؟؟

keivan_k_869
21-09-2007, 10:36
با سلام..

اگه امكان داره /...!!!!!!!!! يكي هم به سوال ما جواب بده ... ( فعال كردن پاكت پي سي ؟)

شما یه سری بزن به قسمت gis-gps و سوالتو مطرح کن و یه سری هم بزن به قسمت پرسش و پاسخ پاکت پی سی معمولا اونجا مطرح کنی زودتر جواب میگیری
به بخش مطالب کاربردی پاکت پی سی هم برو ببین ننوشته فعال کردن مکان یاب پاکت پی سی برای ایرانسل؟؟؟؟؟؟؟؟

EHSAN
30-09-2007, 19:27
این یکسیستم مخابراتی هست بنام bts

EHSAN
30-09-2007, 19:28
گوشیتون باید نوکیا باشه درسته؟؟؟؟؟؟
سیم کارتت باید tciباشه

ShahabSAMSUNG
30-09-2007, 21:45
با سلام..

اگه امكان داره /...!!!!!!!!! يكي هم به سوال ما جواب بده ... ( فعال كردن پاكت پي سي ؟)
دوست عزیز،
یکی از دوستای ما اوپراتور ایرانسله.
دستورات پاکت پی سی رو بصورت یه فایل PDF بهشون دادن، اونم هر چی می گیره یه راست واسه ما می فرسته.
اگه خواستی، اینجاست:
http://www.mobilesara.net/showthread.php?p=403678#post403678

HADI_MEDIA
30-09-2007, 22:52
من تا جایی که شنیدم این اسامی مربوطه به آتنها...یعنی چه طورر..؟؟

یعنی اینکه هر آنتن اسمی داره که گوشی اونرو به اون اسم میشناسه ..مثلا من خودم تو مشهد که بودم هر یه متر که تکون میخوردم یه اسمی رو نشون میداد...!!

حالا این اسما بعضی جاها اسم اون خیابون یا محل رو گذاشتن واسه آنتن اینه که ما فکر میکنیم اسم اون خیابون رو داره مینویسه..!!

EHSAN
04-10-2007, 15:18
به گزارش گروه خبریGSM، به نقل از موبنا معاون طرح و مهندسی شرکت ارتباطات سیار گفت: برنامه ریزی در مورد محل نصب آنتن های BTS شبکه ارتباطات سیار توسط یک سیستم هوشمند انجام می شود. "سید حسن رضوی" اظهار داشت:با توجه به پیچیدگی و گستردگی شبکه ارتباطات سیار، امکان طراحی دستی برای نصب آنتن های BTS در شبکه وجود ندارد. این نرم افزار برای ایجاد سایت BTS سه عامل مجزا یعنی تراکم جمعیتی، بررسی موقعیت جغرافیایی و فرکانس موجود در منطقه را مورد ارزیابی قرار می دهد. وی با اشاره به مساحت های متفاوت آنتن دهی سایت های مخابراتی گفت: برای نصب آنتنBTS در یک منطقه به عوامل گوناگونی نظیر پستی و بلندی های منطقه، نحوه قرار گرفتن برج و ساختمان های بلند، وجود رودخانه و دریا توجه می شود. میزان تراکم جمعیتی نیز در نحوه قرار گرفتن سایت تاثیر گذار است به گونه ای که با توجه به تراکم جمعیتی میزان ایجاد ظرفیت کانالی در شبکه ارتباطات سیار متفاوت است. به دلیل تشخیص سیستم هوشمند در برخی مناطق آنتن های BTS با فاصله های بیش از چند کیلومتر نسبت به یکدیگر نصب می شوند و در برخی دیگر فاصله نصبBTS ها کمتر از 200 متر است. رضوی گفت: ظرفیت پوشش دهی سایت ها با توجه به میزان مشترک متفاوت است و بالاترین ظرفیت پوشش دهی آنتن های BTS ، 2000 مشترک می باشد. به گفته این مقام، شبکه ارتباطات سیار از ابتدای سال 86 موفق به نصب و بهره برداری 2741 سایت با ظرفیت های متفاوت شده است.

EHSAN
04-10-2007, 15:19
به گزارش گروه خبریGSM، به نقل از روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار، به منظور ارتقای کیفیت ارتباطات سیم کارت های همراه اول، از ساعت 22 دوشنبه شب "بهینه سازی طرح فرکانسی سایت های BTS تهران بزرگ" را اجرا می کند. بهینه سازی طرح فرکانسی سایت های BTS تهران بزرگ از ساعت 22 دوشنبه نهم مهرماه 86 آغاز و تا ساعت 22 سه شنبه دهم مهر ماه ادامه خواهد داشت. روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار در گزارش خود، از احتمال بروز اختلال در ارتباطات سیم کارت های همراه اول، در بازی 24 ساعته ی مذکور خبر داده و پیشاپیش بابت اختلال احتمالی، از مشترکین ارجمند سیم کارت های همراه اول پوزش خواسته است.

hamed_n73
10-12-2007, 23:50
0912 من جواب نميده

™ليلاشGSM
16-12-2007, 03:42
دوستان يه چيزه جالب من چند روز پيش يه جائي بودم كه تو موبايلم اسمه چند تا خيابون رو هي مينوشت...