PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود فیرم ور جدید c1-01 ورژن (06.15)(rm-607)_*فارسی*_(دانلود از میدیا فایر)



mb2000
16-02-2012, 23:48
[دانلود فیرم ور C1-01 ورژن (06.15)_*فارسی*_(دانلود از سرور میدیا فایر)

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=493839&stc=1&d=1295629344

دانلود (http://www.mediafire.com/?dsd2ddqcdp4disq)

UFA
25-02-2012, 10:36
سلام با تشكر از دوستمون

من اين فايلها را گرفتم ناقص بودند برا فلش

تو نت گشتم فايل exe پك كامل و فارسي پيدا كردم

متاسفانه دقيق نميدونم توسط كدوم سايت اپلود شده كه منبع ذكر كنم

اما ظاهرا توسط اين سايت اپ شده

منبع
Uploaded by: parsiland.com

از اينجا دانلود كنيد (http://www.uploadbaz.com/di4vy0t8k1rq)

mb2000
25-02-2012, 21:16
سلام:

من هم با همین فایلها بیشتر از 15 عدد c1-01فارسی زدم وهمگی به درستی دارن کار میکنند!!!!!!!!!!!!


فایلها هیچ مشکلی ندارند

naser2590
12-03-2012, 00:13
سلام با تشكر از دوستمون

من اين فايلها را گرفتم ناقص بودند برا فلش

تو نت گشتم فايل exe پك كامل و فارسي پيدا كردم

متاسفانه دقيق نميدونم توسط كدوم سايت اپلود شده كه منبع ذكر كنم

اما ظاهرا توسط اين سايت اپ شده

منبع
uploaded by: Parsiland.com

از اينجا دانلود كنيد (http://www.uploadbaz.com/di4vy0t8k1rq)


ممنون دوست عزیز واسه فایل ها
فقط خودت فلش کردی که مطمئن بشی فارسی داره ؟؟؟
ممنون

Safavy2002
12-03-2012, 00:18
ممنون دوست عزیز واسه فایل ها
فقط خودت فلش کردی که مطمئن بشی فارسی داره ؟؟؟
ممنون

سلام دوست عزیز
فایل فلشهایی که تو سایت قرار میگیرن همشون فارسی هستن
اینم بدون که فایلهایی که فارسی نباشن تو سایت قرار داده نمیشه
موفق باشید
پس با خیال راحت فلش بزنید

gholamrezaarjan
12-03-2012, 08:00
دوست عزیز یه لینک پدر مادر دار بدید لطفا

اون لینکی که در پست دوم هست رو تست کردم هیچ مشکلی نداره عزیزم.
لینک که باز شد free download رو بزن و بعد کد امنیتی رو وارد کن و دانلود رو بزن.

Safavy2002
12-03-2012, 19:59
سلام لینکش فیلتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتررررررررررررررررررر ررررررررررر شده:dx::dx::dx::dx::dy:

سلام یه سر به اینجا بزن اگه یکم دقت کرده باشی تو پست ها کاربر UFA اینو نوشته بودن



من اين فايلها را گرفتم ناقص بودند برا فلش

تو نت گشتم فايل exe پك كامل و فارسي پيدا كردم

متاسفانه دقيق نميدونم توسط كدوم سايت اپلود شده كه منبع ذكر كنم

اما ظاهرا توسط اين سايت اپ شده

منبع
Uploaded by: parsiland.com

اینم لینک

http://www.uploadbaz.com/di4vy0t8k1rq

*DRAGON*
13-03-2012, 12:43
سلام یه سر به اینجا بزن اگه یکم دقت کرده باشی تو پست ها کاربر UFA اینو نوشته بودن




اینم لینک

http://www.uploadbaz.com/di4vy0t8k1rq

سلام باکس atf دارم اما فایل هایی که دانلود کردم رو چجوری فلش بزنم هیچ کدوم از فایل های ppm mcu cnt uda رو داخل فایل های دانلود ندیدم ممنون می شم راهنمایی کنید:122::bu:

Safavy2002
13-03-2012, 13:12
سلام باکس atf دارم اما فایل هایی که دانلود کردم رو چجوری فلش بزنم هیچ کدوم از فایل های ppm mcu cnt uda رو داخل فایل های دانلود ندیدم ممنون می شم راهنمایی کنید:122::bu:

دوست عزیزم
ببین وقتیکه فایل exe رو اجرا میکنی بعد اکستراکت میشه
خب قاعدتا به یه مسیری میره موقع اکستراکت توجه کن متوجه میشمی به چه مسیری میره
الان دقیق حضور ذهن ندارم بعدا پیداش کردم بهت میگم
موفق باشید

*DRAGON*
13-03-2012, 15:58
دوست عزیزم
ببین وقتیکه فایل exe رو اجرا میکنی بعد اکستراکت میشه
خب قاعدتا به یه مسیری میره موقع اکستراکت توجه کن متوجه میشمی به چه مسیری میره
الان دقیق حضور ذهن ندارم بعدا پیداش کردم بهت میگم
موفق باشید

دوست عزیز اینقدر که دیگه میدونم:4:
بعد از اکسترکت کردن تعداد زیادی فایل میاد که همش حجمش کمه!!!
چجوری باید اون فایل ها رو با باکس فلش بزنم؟:39:
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم:cv::ab:

*DRAGON*
13-03-2012, 19:07
دوست عزیز اینقدر که دیگه میدونم:4:
بعد از اکسترکت کردن تعداد زیادی فایل میاد که همش حجمش کمه!!!
چجوری باید اون فایل ها رو با باکس فلش بزنم؟:39:
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم:cv::ab:

فایل exe نصب کردم ولی بازم فایلهای :dl: ppm mcu cnt uda رو داخل فایل های دانلود ندیدم ممنون می شم راهنمایی کنید

mohammadhazer
14-03-2012, 22:21
[QUOTE=dragon2010;2743323]s
سلام ppmفرسیش کدومه:sign_help:


فایل exe نصب کردم ولی بازم فایلهای :dl: ppm mcu cnt uda رو داخل فایل های دانلود ندیدم ممنون می شم راهنمایی کنید


دوست عزیز اینقدر که دیگه میدونم:4:
بعد از اکسترکت کردن تعداد زیادی فایل میاد که همش حجمش کمه!!!
چجوری باید اون فایل ها رو با باکس فلش بزنم؟:39:
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم:cv::ab:

سلام دوست گلم...

فایل rm607_CareDP_25.00_NDT_06.15.exeرو از پست دو (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2702774&postcount=2)دانلود کنید و بعد ان رو نصب کنید که

مسیر پیش فرض یا همون مسیر اصلی که فایل نصب می شود و فایلها در انجا قرار می گیرد مسیر زیر هست .

C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage

بعد هم در فینیکس پروداکت کد 059B 108 رو انتخاب کنید مربوط به زبان فارسی و پروداکت کد ایران هست .

اگر هم با باکس خواستید فلش کنید فایلهای همین پروداکت کد رو انتخاب کنید .به این ترتیب:

MCU : rm607__06.15.mcusw

PPM : rm607__06.15.ppm_m_c

CNT : rm607__06.15.image_m_c_059B108

mohammadhazer
11-07-2012, 01:47
سلام به همه دوستان گلم...


فایلها در قالب 5 پارت داخل سایت اپلود شده .


http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/B6DQR8_gwo/rm-607.part01.rar)

http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/oU5hpwPAsn/rm-607.part02.rar)

http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/zG61P4ifXF/rm-607.part03.rar)

http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/hlJZKv64q2/rm-607.part04.rar)

http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/z36jSRRpVt/rm-607.part05.rar)

Safavy2002
16-07-2012, 21:46
سلام به همه دوستان گلم...


فایلها در قالب 5 پارت داخل سایت اپلود شده .


http://forum.mobilestan.net/download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/b6dqr8_gwo/rm-607.part01.rar)

http://forum.mobilestan.net/download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/ou5hpwpasn/rm-607.part02.rar)

http://forum.mobilestan.net/download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/zg61p4ifxf/rm-607.part03.rar)

http://forum.mobilestan.net/download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/hljzkv64q2/rm-607.part04.rar)

http://forum.mobilestan.net/download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/z36jsrrpvt/rm-607.part05.rar)


باتشکر از محمد عزیز
تست شد و بخوبی فلش شد و فارسی شد
دوستان حتما از فینیکس استفاده کنید
موفق باشید

xAghilx
13-08-2012, 08:55
فایل های پست 1 تست شد و به خوبی جواب داد
واسه کسانی هم که نمیخوان حجم زیادی رو دانلود کنن حتما از پست 1 استفاده کنن
تشکر

GHN007
16-02-2013, 23:26
من با فونیکس این فریمور رو میخوام فلش بزنم خطا میده؟؟؟؟؟
http://mihanbit.com/dl/1361046867.45/gdrgtdtrdtgrd.bmp

مشکل از چیه ؟

gholamrezaarjan
17-02-2013, 10:23
من با فونیکس این فریمور رو میخوام فلش بزنم خطا میده؟؟؟؟؟
http://mihanbit.com/dl/1361046867.45/gdrgtdtrdtgrd.bmp

مشکل از چیه ؟

سلام
مثل اینکه خوب مراحل رو پیش نرفتید.لطفا از مسیر و خود فایلها با مشخصات کاملشون یه اسکرین شات قرار بدید تا ببینیم مشکل چیه.

saeid-m
23-02-2013, 14:41
با عرض سلام وخسته نباشید به اساتید محترم. گوشی من rm-601 هستش و فایل های مربوطه را به شکل زیر در مسیر C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products قرار دادم:
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=821540&stc=1&d=1361619573

همه مراحل بخوبی انجام می شود ولی هنگامی که گزینه firmware update را انتخاب می کنم برنامه جدید نمایش داده نمی شود و وقتی دکمه ... را هم می زنم پیغام زیر میدهد:
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=821538&stc=1&d=1361619270

لطفاً راهنمایی بفرمایید.

gholamrezaarjan
23-02-2013, 16:58
با عرض سلام وخسته نباشید به اساتید محترم. گوشی من rm-601 هستش و فایل های مربوطه را به شکل زیر در مسیر C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products قرار دادم:
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=821540&stc=1&d=1361619573

همه مراحل بخوبی انجام می شود ولی هنگامی که گزینه firmware update را انتخاب می کنم برنامه جدید نمایش داده نمی شود و وقتی دکمه ... را هم می زنم پیغام زیر میدهد:
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=821538&stc=1&d=1361619270

لطفاً راهنمایی بفرمایید.

دوست گلم شما باید در شاخه products یه پوشه بسازید به اسم RM-601 و بعد فایلهای فریمور رو داخل اون بریزید.در ضمن دو فایل اول و فایل آخرتون رو (طبق عکسی که گذاشته بودید)پاک کنید.

saeid-m
23-02-2013, 20:45
با تشکر از توجه gholamrezaarjan عزيز
من طبق دستور شما عمل کردم
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=821607&stc=1&d=1361641452

ولی باز هم تغییری حاصل نشد و در قسمت firmware update همان مشکل قبلی وجود دارد. نمیدونم مشکل چیه! آخه قبلاً چند بار گوشیم رو آپدیت کردم و این مشکل رو نداشتم.

gholamrezaarjan
23-02-2013, 21:02
با تشکر از توجه gholamrezaarjan عزيز
من طبق دستور شما عمل کردم
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=821607&stc=1&d=1361641452

ولی باز هم تغییری حاصل نشد و در قسمت firmware update همان مشکل قبلی وجود دارد. نمیدونم مشکل چیه! آخه قبلاً چند بار گوشیم رو آپدیت کردم و این مشکل رو نداشتم.

خوب عزیز مسیر فایل رو درست کردید حالا می مونه خود فایلها که لطفا از حجمشون هم اسکرین شات بزار چون این پیغام مربوط به فایلها و یا مسیرشون هست.

saeid-m
23-02-2013, 21:42
ببخشید، فکر نمی کردم اینقدر زود جواب بدید! ممنون! این هم عکس از جزئیات فایلها
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=821615&stc=1&d=1361644894

باز هم ممنون

!!!!!!!!
من واقعاً معذرت میخوام!
الان رفتم صفحه اول فایلها رو با هم مقایسه کنم دیدم چه اشتباهی کردم!!
نمیدونم از اول چطوری اومدم توی این قسمت. من گوشیم c6-01 هستش و میخواستم سئوالم رو تو قسمت (( دانلود فیرم ور جدید C6-01 ورژن (111.40.1511)( RM-718)(Belle Refresh) )) بنویسم. از اساتید خواهش میکنم اگه ممکنه به اون بخش منتقل بشه.

gholamrezaarjan
24-02-2013, 08:48
ببخشید، فکر نمی کردم اینقدر زود جواب بدید! ممنون! این هم عکس از جزئیات فایلها
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=821615&stc=1&d=1361644894

باز هم ممنون

!!!!!!!!
من واقعاً معذرت میخوام!
الان رفتم صفحه اول فایلها رو با هم مقایسه کنم دیدم چه اشتباهی کردم!!
نمیدونم از اول چطوری اومدم توی این قسمت. من گوشیم c6-01 هستش و میخواستم سئوالم رو تو قسمت (( دانلود فیرم ور جدید C6-01 ورژن (111.40.1511)( RM-718)(Belle Refresh) )) بنویسم. از اساتید خواهش میکنم اگه ممکنه به اون بخش منتقل بشه.

خواهش می کنم عزیزم
rm گوشی شما با rm این تایپیک فرق داره عزیزم.
شما فایلهای همون تایپیک رو دانلود و همون مراحل رو انجام بدید.
اگه سوال دیگه ای داشتید در همون تایپیک بپرسید.

mg.2369
30-12-2013, 14:12
سلام دوستان
من فایل پست یک رو دانلود کردم
منتها موقع فلش ارور میده
930372
930373
البته من یکبار این گوشی رو فلش کردم منتها فریمورش انگلیس بود و راحت فلش شد اینم یه اسکرین شات از فریمور انگلیسی:
930374

King-Wanted
30-12-2013, 17:30
سلام دوستان
من فایل پست یک رو دانلود کردم
منتها موقع فلش ارور میده
930372
930373
البته من یکبار این گوشی رو فلش کردم منتها فریمورش انگلیس بود و راحت فلش شد اینم یه اسکرین شات از فریمور انگلیسی:
930374


ظاهرن تعداد فايلهای اين فيرم‌ور ناقصه% يا كم داره يا جای ديگه كپی ميشه%

صفحه اول و دوم تاپيك هم نگاه كنيد چن تا لينك ديگه هم هست اونا رو تست كنيد...


طبق إروری كه داده فايلهای :

0596700p_simlock.sim
P8257701dpi600.pcx
P8257701dpi600_label_layot.xml
RM607_0596700_06.15_055.spr
ccc_0596700.bin
hwc_0596700.bin

نميتونن باز بشن%!

يا بد دانلود شده ، يا فايل vpl مشكل داره.

يا دوباره دانلود كنيد ، يا از يه لينك ديگه استفاده كنيد.



موفق...

871161115
21-03-2015, 13:43
سلم ببخشید نمیدونستم سوالم رو کجا مطرح کنم مدل گوشیم C1-01 است گوشیم پیام دریافت نمیکنه حتی بازگشت به تنظیمات کارخانه و حتی فلش به جدید ترین ورزن هم زده ام باز هم مشکل حل نشده خطم رو روی گوشیه دیگه امتحان کردم پیام میاد مطمین هستم که مشکل از گوشیه اما مشکلش رو نمیدونم اگه میشه دوستان راهنمایی کنید مشکلش چیه

ALIREZA
22-03-2015, 11:05
سلم ببخشید نمیدونستم سوالم رو کجا مطرح کنم مدل گوشیم C1-01 است گوشیم پیام دریافت نمیکنه حتی بازگشت به تنظیمات کارخانه و حتی فلش به جدید ترین ورزن هم زده ام باز هم مشکل حل نشده خطم رو روی گوشیه دیگه امتحان کردم پیام میاد مطمین هستم که مشکل از گوشیه اما مشکلش رو نمیدونم اگه میشه دوستان راهنمایی کنید مشکلش چیه

سلام
سال نو مبارک
من دیروز کلی گشتم برای شما ولی چیزی پیدا نکردم .
فکر میکنم آنتن گوشی مورد پیدا کرده باشه ، شما لطف کن گوشی رو ببر پیش یه تعمیرکار مجرب تا براتون چک کنند و مشکل رو برطرف نمایند .