PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نرم افزار و پرسش و پاسخ پیرامون اسمارت فون های webOS



Mostafa United
21-05-2006, 22:22
سوالات و مشکلات خود را در این تاپیک مطرح کنید

Bardiya_z
11-10-2006, 05:46
تا جايي كه مي دونم palm دو مدل treo 700w و treo 700wx رو اخيراَ داده بيرون كه فرق چنداني با هم ندارن. البته مدل 700wx جديد تره و مثل اينكه يه جورايي يه RAM اضافي داره كه باعث ميشه جندتا برنامه باهم اجرا بشه!
يه فروشنده بهم گفت كه مدل 650 به بعد تو ايران كار نميكنه! نمي دونم براي اينكه 650 رو بخرم گفت يا اينكه واقعاَ يه چيزايي هست؟ چون تو site خود palm هم تو قسمت خاورميانه خبري از اين مدل جديد نيست!
كسي در اين مورد اطلاعي داره؟!

armiin
16-10-2006, 01:14
پالم 100% جي اس ام هست و تو ايران اصلا با شبكخ كار نميكنه.چون تيونر نداره.

emad_hellboy
16-10-2006, 01:44
بابا شاید خواسته بازار گرمی کنه که گفته اما شاید واقعا هم کار نکنه

sinatiesto
26-08-2007, 14:59
من يه پالمm515 دارم كه برنامه hotsync اون رو ندارم و نمي تونم روش چيزي بريزم كمكم كنيد:sad: :ouch:

amir2mahdi
17-09-2007, 22:17
گوشی پالم مدل 680 از خارج برایم هدیه اوردند
هر کاری میکنم نمی توانم به شبکه متصل شوم لطفا مرا راه نمایی کنید و اگر لازم است ریجیستری شود چه کار باید بکنم ؟:hello:

MOHAMMED
09-12-2007, 22:56
دوست عزیز با سیمکارت اوپراتور های مختلف تست بکن شاید مشکلت حل بشه /

ImanKhan
09-12-2007, 23:52
با ایرانسل مشکلات حال می شه اما اگه همراه اول باشه مشکله

راستی مگه گوشی از خارج از ایران بیاری کار نمی کنه ؟؟ یعنی تو شبکه نیست ؟؟

mhoseinam
10-12-2007, 00:28
ایمان جان قبول...اما امضات مشکل ساز میشه ها!!!!!!!!!!!!!

Ceramic
16-12-2007, 13:43
من یه مدل پالم به نام Treo 750 رو توی سایت Gsmarena دیدم و خیلی ازش خوشم اومد.

بعد ویدیوهای این مدل رو توی یوتیوب دیدم و حالا میخوام پیداش کنم .

کجا توی تهران میشه گوشی های پالم رو پیدا کرد ؟

وضعیت این گوشی ها توی شبکه ی ایران چطوره ؟

اگه کسی از دوستان میدونه لطفا راهنمایی کنه .

MOHAMMED
07-01-2008, 23:36
دوست عزیز به نظر من این گوشی اصلا ارزش خرید نداره ، توی بحرین زیاد هست وقیمتش حدودا 650-700 هزار تومنه ، در حالی که با این پول میشه اچ تی سی پی 3600 که همه امکانات رو داره رو خرید .

reza_meshki
01-03-2008, 19:33
سلام دوستان
من یک Palm Vx دارم که زبانش آلمانی است
میخواستم بدونم کسی میدونه چجوری میشه زبان آن رو انگلیسی کنم
ممنون میشم
اینم عکسش
http://the-gadgeteer.com/assets/palmv-m505-1.jpg

سپاس

ostovarsaeed
12-03-2008, 09:39
1- فرق پالم V با Vx چیه؟
2- قیمتشون چنده؟
3- توی ایران گیر میاد؟ ( اگر کسی جایی را تو شیراز می شناسه که این گوشی را داشته باشه بگه)

nn7710nn
03-03-2009, 00:26
باید upgrade کنی از سایتش

mnsr
09-03-2009, 21:06
من پالم 500 وی الان دارم از انگلیس برام فرستادنندبه نظرم گوشی جالبی است

xinmix
30-09-2009, 16:04
با سلام. یکی از فامیل ها یک گوشی palm treo 680 به من هدیه داده که مخصوص شرکت cingular تولید شده که روی تلفن هم نوشته شده است. البته این گوشی یک سیم کارت مخصوص cingular هم توش داره. این تلفن به عنوان یک کامپیوتر کار می کنه و تمامی نرم افزارهای اون هم کار می کنن. فقط قسمت تلفنش کار نمی کنه که وقتی سیم کارت ایران داخلش قرار می گیره می گه که سیم کارت شما باید unlock بشه. من چطوری می تونم اون رو برای سیم کارت خودم unlock بکنم؟ البته پیام دقیقه اینه: your simcard can not used with this phone .... به دلیل این که توی سایت اصلی هم این گوشی با همه سیم کارتها به صورت unlock کار می کنه و فروخته می شده، احتمال زیاد می دم بشه اون رو برای استفاده در سیم کارت ایران هم هک کرد.

Ceramic
03-10-2009, 09:31
ظاهرا پولیه !

اما بازم می گردم ببینم جایی میشه مجانی گیرش آورد ؟

ARCHER
07-10-2009, 12:51
با سلام.
من میخوام palm pre بگیرم اما قیمت همه جا زده 100$ یا 99$ یه خورده غیر قابل قبوله با این همه امکانات؟؟
دوستان من درست میبینم یا نه؟؟
بعضی جاها هم زده870$ البته توسط sprint (سومین اپراتور امریکا)!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید

Ceramic
08-10-2009, 08:50
با سلام.
من میخوام palm pre بگیرم اما قیمت همه جا زده 100$ یا 99$ یه خورده غیر قابل قبوله با این همه امکانات؟؟
دوستان من درست میبینم یا نه؟؟
بعضی جاها هم زده870$ البته توسط sprint (سومین اپراتور امریکا)!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید

خودتان بهتر می دانید که در خارج از ایران ( خصوصا آمریکا و اروپا ) به دلیل حضور اپراتورهای قوی و رقابتی که این اپراتورها با هم دارند ، معمولا مردم گوشی خود را از اپراتورها در کنار قرارداد استفاده از سرویس آن ها با قیمت ناچیزی می خرند . این قرارداد ها برای اپراتور سودی دارد که این کاهش قیمت گوشی را توجیه می کند . آن گوشی هایی که شما با قیمت 100 یا 99 دلار می بینید ؛ در حقیقت گوشی های قفل شده توسط اپراتور است که فقط با سیم کارت آن اپراتور کار می کند .

در باره ی Sprint ، باید توجه داشته باشید که این اپراتور سرویس های ویژه ای را به پالم پری می دهد ( از جمله تماشای تلویزیون با فرمت H264 که در حد دی وی دی است !! اما قطعا تنوع قیمت به خاطر نوع سرویس هاست . مثلا در این صفحه (http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2338899,00.asp) که پالم پری Sprint را حدود 100 دلار اعلام کرده . اما اگر شما می خواهید این گوشی را در ایران استفاده کنید ، باید نوع آنلاک شده ی آن را بخرید که مثلا در این صفحه (http://www.negrielectronics.com/palm-carrier-unlocked-black-p-2148.html) قیمت اش حدود 580 دلار است . ( البته بدون حمل و بیمه و سایر داستان ها )

ARCHER
08-10-2009, 18:12
ممنون از راهنمایتون.
یعنی راهی نداره اینجا انلاک بشه!!!!!!

Ceramic
11-10-2009, 10:19
شما مطمئنید که آنلاک شده اش توی بازار نیست ؟

علاء الدین ، پایتخت رو سر زدید ؟

poet666
29-10-2009, 22:28
سلام دوستان
یکی از دوستان من براش یه palm فکر کنم مدل 7500 (یا یه چیز تو این مایه ها!) اومده ولی بلوتوثش مثل ایفون قدیمه که نمی تونه فایل transfer کنه.می خواستم بدونم راهی هست براش؟یا مثلا با فلش درست می شه و ...؟ایا همه palm ها اینجورین؟ممنون

Ceramic
30-12-2009, 14:54
پالم مدل 7500 ندارد

شاید منظور شما مدل 750 باشد که بلوتوث آن هم قدیمی نیست .

بعضی از سیستم عامل ها برای بلوتوث الگوریتم خاصی دارند مثلا باید ابتدا دیوایسی که قرار است با آن ارتباط برقرار کنند ، به دستگاه شناسانده شود .

یکی دو مدل قدیمی پالم هم هست که اصلا بلوتوث ندارد .

لطفا مشخصات دقیق دستگاه را بنویسید

NOKHOST
01-04-2010, 00:47
سلام
من این گوشی (Palm Pre Plus ) رو دیدم و شدیدن پسندیدم.
منتها نمی دونم که باید از کجا گیرش بیارم.
اگه کسی از دوستان اطلاع داره که از کجا می شه گوشی های پالم رو خرید یه راهنمایی بکنه!
خیلی ممنون :merci:

ARCHER
01-04-2010, 09:36
سایت alibaba تو چینه که ایران هم ساپورت می کنه.

قیمتش حدود 220دلار و معمولا عمده می فرسته.

من واسه pre نرم افزار پیدا نکردم. البته سایت های من پیدا کردم اما لینک واسه دانلود یا خرید برنامه ها نبود. مثل palmpreapplication
(فقط توضیح برنامه بود)

NOKHOST
01-04-2010, 13:55
سایت alibaba تو چینه که ایران هم ساپورت می کنه.

قیمتش حدود 220دلار و معمولا عمده می فرسته.

من واسه pre نرم افزار پیدا نکردم. البته سایت های من پیدا کردم اما لینک واسه دانلود یا خرید برنامه ها نبود. مثل palmpreapplication
(فقط توضیح برنامه بود)

دمت گرم داداش.
حالا من اقدام می کنم و اگه چیزی به دستم رسید حتما اطلاع می دم.
ولی اگه دوستان دیگه هم اطلاع خاصی در مورد فروش این گوشی دارن حتما بهم بگن.خواهش می کنم !002::020:

البته در مورد نرم افزار این نکته رو بگم : حق با شماست نرم افزار براش کمه اما من دیگه از نزم افزار بازی و این کار و بارا تا حدی خسته شدم و این گوشی رو بیشتر برای سیستم عامل فوق العادش می خواستم.:001:

NOKHOST
01-04-2010, 14:03
عذر می خوام این وبسایت alibaba باز نمی شه ها ...
alibaba.com که هست ؟

s_neshani
05-04-2010, 19:10
عذر می خوام این وبسایت alibaba باز نمی شه ها ...
alibaba.com که هست ؟

بله

http://www.alibaba.com/

s_neshani
09-04-2010, 23:01
تو ایران جایی هست که بفروشه ؟

ARCHER
13-04-2010, 20:07
تو ایران نیستش.

الان که دقت کردم دیدم شرکت پالم غیر از pre گوشی pre pulse زده که مولتی تاچه!!!:54:
البته تو gsm arena قیمت pre زده 450 دلار . پس قیمت مدل پالس پالم حدوده 490 باید باشه.

اون 220 دلار که گفتم فک کنم اشتباهه

s_neshani
16-04-2010, 22:08
palm pre plus رواگه از آمریکا بیارن اینجا کار میکنه ؟

ARCHER
16-04-2010, 22:58
palm pre plus رواگه از آمریکا بیارن اینجا کار میکنه ؟
هر گوشیی که انلاک با شه جواب می ده (البته تازمتنی که قانون رجیستری نو ایران آزاد باشه)

اما احتمل 90% از قابلیت هاش نتونی استفاده کنی.
منظور از قابلیت ها تماس و sms یا اتصال به نت نیست

s_neshani
17-04-2010, 16:03
منظور چیه ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟ منظورت gps و این چیزاست ؟ یعنی مشکلی با سیم کارت ایران نداره ؟ کار میکنه ؟

ARCHER
19-04-2010, 00:18
gps که فک نکنم کار کنه (اینو نمی دونم شاید باید از برنامه هایی مشابه گارمین استفاده بشه)

اما هر گوشی یه امکاناتی داره که تو کشور خودش کار می کنه مثل blackberry که خیلی از قابلیتاش فقط تو آمریکاس.
یا مثل ایفون که بعضی برنامه هاش اون جوری که شنیدم تو خیلی جاها کار نمی کنه.

حالا این امکانات می تونه یه جور ارتباط با اپراتور برای انجام کار های مختلفی یا ارتباط بین کاربران که همین گوشی را دارند باشه.

منظور من نرم افزار های نصبی نیستش.

maxmen
08-07-2010, 13:53
سلام ببخشید لوازم جانبی گوشی پالم رو از کجا میتونم تهیه کنم؟اون قطعه که جای سیم کارت هست رو با کابلش رو ندارم.:54:

edennvl
12-07-2011, 09:12
سلام دوستان
من یه Palm Pixi Plus Verizon Cell Phone ~ No Contract سفارش دادم از آمازون
الان که این صفحه رو خوندم یکم شک کردم که می تونه خطوط ایران رو ساپورت کنه یا نه ؟
اگه ممکنه کمک کنید
ممنون:ax:

edennvl
21-09-2011, 15:43
سلام دوستان
من یه پالم خریدم ولی متاسفانه به اشتباه CDMA هست و یه Activetion اولش داره
می خواستم ببینم
1.روشی واسه باز کرد و فعال کردن اون نمی شناسید؟
2.جایی نمی شناسید بشه این موبایل رو فروخت یا تعویض کرد؟

allp
21-09-2011, 15:47
از کجا خریدی؟
از هر جا خریده باشی باید پس بگیره

edennvl
21-09-2011, 18:41
از کجا خریدی؟
از هر جا خریده باشی باید پس بگیره

خوب عزیز از امازون خریدم:ac:

s198210
28-09-2011, 14:46
با سلام . من یک گوشی pixi plus از آمریکا آوردم و با IMEI آن را unlock کردم الان خط ایران را میشناسه و میتونم حتی باهاش زنگ بزنم اما زنگ نمی خوره و منوی پان بالا نمی آید یک منوی عجیبی میاید که میگه sign in palm profile و نمی دونم چه بکنم اگه میشه راهنمایی کنید .
ممنون

ar6a8sh
24-11-2011, 00:36
بدترین عیبش اینه که مسیج فارسی نمیخونه حتی!!! کلا سری گوشی های palm

ar6a8sh
24-11-2011, 00:41
سلام دوستان
یکی از دوستان من براش یه palm فکر کنم مدل 7500 (یا یه چیز تو این مایه ها!) اومده ولی بلوتوثش مثل ایفون قدیمه که نمی تونه فایل transfer کنه.می خواستم بدونم راهی هست براش؟یا مثلا با فلش درست می شه و ...؟ایا همه palm ها اینجورین؟ممنون

عزیز گوشی هایی مثل palm یا blackberry سیستم بلوتوثشون یکم فرق می کنه
اینکه میگن نداره نیست سیستم عاملش ویندوز موبایل باشه اونوقت بلوتوث نداشته باشه
بگرد توی تنظیمات Connection و Beam رو پیدا کن ، توی این گوشی ها به جای Bluetooth از اسم Beam استفاده کردن

mgsm
07-01-2012, 12:39
سلام
بنده هم یه pixi دارم برنامه برای Activeting هست؟

mgsm
07-01-2012, 12:57
دوستان یه پالم پیکسی دارم اکتیو میخواد.کسی نرم افزاری سراغ داره؟
ممنون

mrkleich
10-01-2012, 15:13
با سلام خدمت دست اندرکاران انجمن
چطور میتونم گوشی 6020 نوکیا به کامپیوتر وصل کنم و عکسهای داخلشو استخراج کنم.
اینفرورد دارم اما خرابه.
آیا با کابل امکانش هست. ممنون میشم از راهنمائیتون.
منتظرم

mgsm
11-02-2012, 02:21
up

Sochiant
11-02-2012, 14:25
به نام خدا


درود;
دوست عزیزم کار اشتباهی کردید;این نسخه مخصوص شبکه ی ارتباطی
CDMA هست و همانطور که میدانید در داخل ایران این شبکه وجود ندارد;
در واقع بالاترین شبکه ی مخابراتی داخل ایران 3G است که به زودی توسط
رایتل راه اندازی میشود.برای اکتیو کردن باید به اینترنت متصل باشید و چون
گوشی شما CDMA هست استفاده از اینترنت موبایل را فراموش کنید;
شما باید با یک Wi-Fi که ip ایران نداشته باشد گوشی خود را اکتیو کنید
که در اون صورت هم فرقی نمیکنه.وقتی شما نمیتونید از شبکه ی مخابراتی
استفاده کنید اکتیو بودن یا نبودن فرقی به حال شما نمیکنه;

%

mgsm
12-02-2012, 23:59
متاسفانه وا فای هم نداره
هیچ راهی نداره بیاد بالا؟حتی برای استفاده از موزیک..
شنیدم قرار ه اندروید برای این گوشی پورت بشه.در این صورت چی؟

jack_panosyan
19-02-2013, 00:42
دوستان با چه برنامه ای میشه گوشیهای دارای این سیستم عامل رو فلش کرد میشه راهنمایی بکنین؟من یه گوشی hp veer 4g دارم که الان لاکش از بین رفته میخوام یه بار کلا فلش بکنم و بعد یه لاک کد بزنم .

hexnone
20-03-2013, 11:49
سلام من یه پالم پری دارم کسی هست بدونه که چطوری میشه فارسی ریخت توش،کلا اس ام اس فارسی ها رو خالی نشون میده

Errick
20-03-2013, 22:57
برای فارسی خوندن سری گوشی هایی که از سیستم عامل webos استفاده میکنند قثط یک راه هست و اون هم اینه که فایل فیرمور اصلی عربی را روی گوشی بازنویسی کنید و فونت فارسی هم اضافه کنید اگر کسی مشکل داشت بهم پیام بده تا آموزشش را توی سایت بزارم
در مورد اکتیو کردن هم باید یکبار دولوپر مود را فعال کنید و از مرحله اول پرش کنید تا وارد گوشی بشین بعد وای فای را فعال کنید و دوباره تنظیمات اولیه اجرا کنید تا یک اکانت ساخته بشه و بتونید گوشی را اکتیو کنید

اگر همه روی این مسائل مشکل دارند بهم پ خ بدین تا آموزش کامل رو بزارم توی سایت

ali_mohammad65
27-03-2017, 10:31
سلام.
آقا یه سوال فنی.
یه تی وی ال ای دی ال جی دارم که سیستم عاملش webos هست.
میخواستم بدونم با این webos که امروز برا اولین بار دیدم سنخیتی داره یا نه.
و اینکه میشه برنامه براش پیدا کرد و نصب کرد رو تی وی.
مثلا الان بعضی تی وی ها اندرویدی هستن و برنامه هم براشون موجوده.
این چجوریه؟؟؟
ببخشید اگر در مورد گوشی نبود سوالم:ag:

ali_mohammad65
28-03-2017, 17:56
کسی نبوووود

lord of moto
30-03-2017, 22:31
سلام.
آقا یه سوال فنی.
یه تی وی ال ای دی ال جی دارم که سیستم عاملش webos هست.
میخواستم بدونم با این webos که امروز برا اولین بار دیدم سنخیتی داره یا نه.
و اینکه میشه برنامه براش پیدا کرد و نصب کرد رو تی وی.
مثلا الان بعضی تی وی ها اندرویدی هستن و برنامه هم براشون موجوده.
این چجوریه؟؟؟
ببخشید اگر در مورد گوشی نبود سوالم:ag:

درود

WebOS, also known as Open WebOS or LG WebOS, (previously known as HP WebOS and Palm WebOS, stylized as webOS) is a Linux kernel-based multitask operating system for smart devices such as Smart TVs and it has been used as a mobile operating system. Initially developed by Palm (which was acquired by Hewlett-Packard), HP made the platform open source, at which point it became Open WebOS. The operating system was later sold to LG Electronics. HP still held many patents related to WebOS. In January 2014, Qualcomm announced that it had acquired technology patents from HP, which included all the WebOS patents.

همه چیز در لینک زیر به صورت تصویری توضیح داده شده

http://webostv.developer.lge.com/develop/app-test/

اینم برنامه هاشه

http://www.lg.com/de/smart-tv/apps

ali_mohammad65
03-04-2017, 18:38
درود

WebOS, also known as Open WebOS or LG WebOS, (previously known as HP WebOS and Palm WebOS, stylized as webOS) is a Linux kernel-based multitask operating system for smart devices such as Smart TVs and it has been used as a mobile operating system. Initially developed by Palm (which was acquired by Hewlett-Packard), HP made the platform open source, at which point it became Open WebOS. The operating system was later sold to LG Electronics. HP still held many patents related to WebOS. In January 2014, Qualcomm announced that it had acquired technology patents from HP, which included all the WebOS patents.

همه چیز در لینک زیر به صورت تصویری توضیح داده شده

http://webostv.developer.lge.com/develop/app-test/

اینم برنامه هاشه

http://www.lg.com/de/smart-tv/apps

جیگرت رو برم!من که اصلا انگلیسی بلد نیستم:ac::ac: