PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Firefox (fennec) V10.0.2 | نسخه رسمی مرورگر فایرفاکس



benimclaren
25-02-2012, 17:27
خب پس از معرفی رسمی مرورگر اپرا، بنیاد موزیلا هم دست به کار شد و فایرفاکس رو برای N9 به صورت رسمی قرار داد.
در این نسخه، مرورگر قادر به پشتیبانی از فایل های فلش نیست اما مطابق تویت یکی از مسؤولان به زودی شاهد اضافه
شدن این افزونه پرکاربرد به آن خواهیم بود. همچنین کلیه کیبوردها در این نسخه قابل استفاده هستند. اداونز ها هم یکی
دیگر از قابلیت های سرگرم کننده این مرورگر است که می تواند به کارایی بهتر نرم افزار کمک کند.




http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=694639&stc=1&d=1330178318



Part 1
http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/4EEuYPOh_3/firefox-fennec-v10.0.2by-makenzi.part1.rar)

Part 2
http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/9NP3SW40AH/firefox-fennec-v10.0.2by-makenzi.part2.rar)

Size: 18MB

m_sports2006
25-02-2012, 18:09
سلام.این مثل قبلی است نصب نمیشه.این اخطار را میده
cant install
ولی اپرا نصب شد

MaKenZi
25-02-2012, 18:49
سلام.این مثل قبلی است نصب نمیشه.این اخطار را میده
cant install
ولی اپرا نصب شد
سلام

گوشی رو با دستور devel-su و وارد کردن رمز rootme روت کنید و بعد برنامه رو با دستور dpkg i
نصب کنید .

m.rebel
25-02-2012, 22:19
چجوری نصبش کنم کامل و با جزئیات توضیح دهید لطفن

KRH
25-02-2012, 22:42
چجوری نصبش کنم کامل و با جزئیات توضیح دهید لطفن

سلام
این توضیحاتی که محسن جان دادن رو باید در ترمینال وارد کنید .:aw:


سلام

گوشی رو با دستور devel-su و وارد کردن رمز rootme روت کنید و بعد برنامه رو با دستور dpkg i
نصب کنید .

MEH D
25-02-2012, 23:43
چرا پس تو اسکرین شات ، فلش رو اجرا نمیکنه
تو خبرش نوشته بود که فایرفاکس به همراه فلش ارائه میشه

benimclaren
26-02-2012, 10:56
مهدی جان تو خبر هم نوشتم که در آپدیت جدیدش این قابلیت (اجرای فلش) به اون اضافه خواهد شد. من تعجب می کنم چطور دوست عزیزمون Rebel نتونستن نصب کنند؛ شاید مربوط به فریمور باشه؟ اخه این برنامه هیچ نیازی به دومود نداره و به راحتی نصب میشه.
یکی از راه حل های دیگه هم اینه که شما فایل رو روی کامپیوتر یا از طریق گوشی به کوتاه ترین اسم تغییر بدین. یعنی به فرض اگه نوشته FirefoxV10.0.2.deb شما تغییر بدین به Fire.deb . بعد فایل راحت نصب میشه.

m.rebel
26-02-2012, 13:19
frimware 1.2 harmattan
version:10.2011.34-1_pr_006
تو ترمينال devel-su زدم وقتي خواستم password وارد کنم هر چي تايپ ميکردم اجرا نميکرد ممنون ميشم در مورد ترمينال بيشتر توضيح بدين

Abteen
26-02-2012, 16:09
frimware 1.2 harmattan
version:10.2011.34-1_pr_006
تو ترمينال devel-su زدم وقتي خواستم password وارد کنم هر چي تايپ ميکردم اجرا نميکرد ممنون ميشم در مورد ترمينال بيشتر توضيح بدين

آموزش جامع دستورات ترمینال (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=2705321#post2705321)

winterwoe
26-02-2012, 20:05
frimware 1.2 harmattan
version:10.2011.34-1_pr_006
تو ترمينال devel-su زدم وقتي خواستم password وارد کنم هر چي تايپ ميکردم اجرا نميکرد ممنون ميشم در مورد ترمينال بيشتر توضيح بدين

دوست عزیز وقتی پسوورد رو تایپ می کنید اهزا کارکتری روی صفحه ثبت نمی شه اما پسوورد وارد میشه
شما بعد از تایپ devel-su که اینتر زدی rootme رو بزن و بعدش اینتر