PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Nokia Lumia 610 CLUB | کلوپ گوشی ویندوز فون نوکیا Lumia 610



tighoor
27-02-2012, 11:47
Nokia Lumia 610 CLUB | کلوپ گوشی ویندوز فون نوکیا Lumia 610
اسم دیگر: Sebre



درود...
از این به بعد تمامی پرسش و پاسخ و نظرها درباره ی گوشی Nokia Lumia 610 در این تاپیک مطرح خواهد شد.



http://st.gsmarena.com/vv/newsimg/12/02/mwc-nokia-lumia/gsmarena_001.jpg







CPU ؛ 800MHz single-core Snapdragon S1 processor



GPU ؛ andreo 200




RAM؛ 256 MB




ROM ؛ 512 MB



حافظه داخلی: 8 گیگ



صفحه نمایش ؛ 3.7 اینچ | کیفیت LCD؛ 480 800



نوع و تعداد رنگ صفحه نمایش: TFT | 16Million Colour



دوربین ؛ 5 مگاپیکسل + LED Flash



دوربین دوم: ندارد




کیفیت فیلم برداری: 720p HD



سیستم عامل: Windows Phone 7.5 Tango




وزن: 130 گرم



باتری: 1300 میلی آمپر



رادیو FM




b/g/n :Wireless




GPS , A-GPS , Office , ....... ,



:Data

GPRS Class 33
HSCSD Yes
EDGE Class 33
HSDPA 14.4 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps
Bluetooth Yes, v2.1 with A2DP
Infrared ندارد
USB Yes, microUSB version 2.0



Audio:

- 3.5 mm audio jack



Sensors





G-Sensor
Digital compass
Proximity sensor
Ambient light sensor





- MicroSIM card support only
-







این گوشی اومده که جزو گوشی های ارزان قیمت باشه... و مردم راحت تر بتونن طمع ویندوز فون رو بچشن...

maxomid
27-02-2012, 12:34
سلام.
همچین هم تغیری نکرده..
رزولیشن wvga هست فکر میکردم رزولیشن رو پایینتر باشه در تانگو..
فقط سی پی یو و رم کمتر شده.. که البته هامنطور که در دیدیم این خودش باعث میشه یک سری از برنامه ها و بازی هارو نتونید روی این گوشی بازی کنید.

$.J@V@D.$
27-02-2012, 12:54
حالا این گوشی کی به بازار میاد؟

tighoor
17-03-2012, 00:24
نوکیا گفت این گوشی هم internet sharingش فعال خواهد بود.


------

فقط من موندم این گوشی با cpu 800MHz چجوری میخواد فیلم برداری Hd 720 p کنه!

tighoor
25-03-2012, 22:22
cpu این گوشی در مواقع لازم به 1 GHz
overclock میشه...

arash_2751
25-03-2012, 22:34
cpu این گوشی در مواقع لازم به 1 ghz
overclock میشه...

سلام. خیلی جالبه که اورکلاک میشه!! یعنی این یه سیستم سخت افزاریه که اورکلاکش میکنه یا سیستم عامل یا نرم افزاری؟ میشه از اون طبعیت کردم واسه اورکلاک گوشیهای دیگه؟
یا علی

maxomid
25-03-2012, 22:36
cpu این گوشی در مواقع لازم به 1 ghz
overclock میشه...
.سلام
داداش ایبتین میشه یکم توضیح بدی؟
الان خیلی جالب شد برام..

tighoor
25-03-2012, 22:39
سلام. خیلی جالبه که اورکلاک میشه!! یعنی این یه سیستم سخت افزاریه که اورکلاکش میکنه یا سیستم عامل یا نرم افزاری؟ میشه از اون طبعیت کردم واسه اورکلاک گوشیهای دیگه؟
یا علی

خب :دی کلا overclock یعنی نرم افزاری از سخت افزار زیادتر کار کشیدن دیگه///
قبلا هم میشد... windows mobile هم میشد... مثلا hd2 با ویندوز موبایل 6.5 تا 1.63 میشه
توی ویندوز فون هم فعلا فقط تست هاش روی hd2 هست که تاحالا زیاد موفقیت آمیز نبوده و هی هنگ میکرده
شاید با پچ نرم افزاری این گوشی بشه کارایی کرد

arash_2751
25-03-2012, 23:43
خب :دی کلا overclock یعنی نرم افزاری از سخت افزار زیادتر کار کشیدن دیگه///
قبلا هم میشد... Windows mobile هم میشد... مثلا hd2 با ویندوز موبایل 6.5 تا 1.63 میشه
توی ویندوز فون هم فعلا فقط تست هاش روی hd2 هست که تاحالا زیاد موفقیت آمیز نبوده و هی هنگ میکرده
شاید با پچ نرم افزاری این گوشی بشه کارایی کرد

منم واسه همین گفتم سخت افزاری آخه شنیده بودم وینفون واسه اورکلاک راه نمیاد و اذیت میکنه ایشالا که بشه از این راه وینفونهای گوشیهای دیگه هم اورکلاک بشه به امید اون روز :4:
یا علی

tighoor
25-03-2012, 23:44
آخه فکر کنم اگه سخت افزاری باشه اسمش نشه overclock اسمش بشه boost :دی

maxomid
26-03-2012, 00:26
آخه فکر کنم اگه سخت افزاری باشه اسمش نشه overclock اسمش بشه boost :دی

البته داداش ابتین یکچی دیگه هم هست..
بعضی وقتا داخل یک گوشی خود تولید کننده میاد سی پی یو رو اندرکلاک میکنه..
به عنوان مثال:
Desire Z کلاک سی پی یو 800MHZ هست ولی اگه به مدل چیپست و سی پی یو توجه کنیم میبنیم کلاک واقعاش 1GHZ هست که توسط HTC به 800 اندرکلاک شده بود به راحتی به حالت اول با کاستوم کرنل بر میگشت:ag:

یا مثلا برعکسش مثل ARC S و ARC
اگه بازم به مشخصات سخت افزاری این دو گوشی توجه کنیم میبنیم این دو گوشی سخت افزار یکسانی دارند و چیپست و سی پی یو هر دو گوشی در اصل حداکثر کلاکشون 1GHZ هست ولی در ARC S چون پردازنده این قدرت رو داره توسط سونی اریکسون کلاک افزایش داده یا به عبارتی اورکلاک کرده.

در کل مطمئن خود برنده میدونه چه سی پی یو و چه کلاکی مناسب هست.

tighoor
26-03-2012, 00:31
اون Desire Z که میگی ... اون در واقع تا 1000 جا داره و boost میشه به راحتی... boost یعنی از حداکثر ظرفیت استفاده بشه ولی overclock یعنی از ظرفیت بیشتر....

tighoor
11-04-2012, 10:23
نوکیا در این گوشی چیپ nfc گذاشته... در صورتی که ویندوز فون تانگو هنوز از NFC پشتیبانی نمیکنه.
اگه این آینده نگری برای apollo باشه
یعنی که ویندوز فون 8 از رم 256 و cpu 800 پشتیبانی خواهد کرد!!!
(البته یه چیز دیگه ممکنه... این که ماکروسافت اختصصای برای نوکیا nfc رو از نظر نرم افزاری روی تانگو ok کرده)

tighoor
20-04-2012, 12:30
یکی یه تحقیق بکنه ببینه GPU این گوشی دقیقا چیه؟ andreo 200 یا 205 ؟

gba
20-04-2012, 12:53
یکی یه تحقیق بکنه ببینه GPU این گوشی دقیقا چیه؟ andreo 200 یا 205 ؟

طبق خود سایت نوکیا (http://www.nokia.com/my-en/products/phone/lumia610/specifications/) SOC مورد استفاده Qualcomm MSM7227A هست که طبق PDAdb (http://pdadb.net/index.php?m=cpu&id=a7227a&c=qualcomm_msm7227a) از گرافیک andreo 200 استفاده می کنه

arash_2751
20-04-2012, 12:53
یکی یه تحقیق بکنه ببینه GPU این گوشی دقیقا چیه؟ andreo 200 یا 205 ؟

سلام آبتین
والا اطلاع دقیقی نیست اما دوتا لینک میزارم بحث شده احتمالا adreno 200 هستش خودتم یه نگاه بنداز چون سرسری نگاه کردم:
http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nokia-with-Windows-Phone/GPU-in-Nokia-lumia-610/td-p/1335649
http://www.developer.nokia.com/Devices/Device_specifications/Lumia_610/
یا علی

ممصادق
20-04-2012, 12:55
یکی یه تحقیق بکنه ببینه GPU این گوشی دقیقا چیه؟ andreo 200 یا 205 ؟
سلام خسته نباشید
GPU این گوشی Adreno 200 هست اگه اشتباه نکنم .
اینم منبع (در کنار هم باید ببینید) :
http://www.developer.nokia.com/Devices/Device_specifications/Lumia_610/
http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_%28system_on_chip%29

تا بیام بنویسم بچه ها گفتن .

saeid_14
20-09-2012, 12:12
سلام ، من میخوام این گوشی رو بخرم ولی اصلا تو بازار پیدا نمیشه کل اینترنت رو هم زیرو رو کردم فایده ای نداشت ، دوستان کسی جایی رو میشناسه که این گوشی رو بفروشه و از قیمتش اطلاعی داشته باشه ؟

tighoor
20-09-2012, 12:15
سلام ، من میخوام این گوشی رو بخرم ولی اصلا تو بازار پیدا نمیشه کل اینترنت رو هم زیرو رو کردم فایده ای نداشت ، دوستان کسی جایی رو میشناسه که این گوشی رو بفروشه و از قیمتش اطلاعی داشته باشه ؟

دوست عزیز خرید این گوشی اصلا توصیه نمیشه.
این گوشی نسبت به امکاناتش تو ایران خیلی گرون فروخته میشه.
به دلیل داشتن رم 256 یسری امکاناتش محدود هست...
ضمنا اینا به ویندوز فون 8 آپدیت نمشن....
من نظرم اینه که صبر کنید با همین پول میتونین 2 ماه دیگه
HTC Windows Phone 8S بخرین....

saeid_14
20-09-2012, 12:20
دوست عزیز خرید این گوشی اصلا توصیه نمیشه.
این گوشی نسبت به امکاناتش تو ایران خیلی گرون فروخته میشه.
به دلیل داشتن رم 256 یسری امکاناتش محدود هست...
ضمنا اینا به ویندوز فون 8 آپدیت نمشن....
من نظرم اینه که صبر کنید با همین پول میتونین 2 ماه دیگه
HTC Windows Phone 8S بخرین....

قیمتش مگه چنده ؟
حقیقتش یه ویدئو از این گوشی دیدم بیشتر از ظاهرش خوشم میاد تا امکاناتش! :ag:
حالا جایی رو نمیشناسین این گوشی رو بفروشه؟

tighoor
20-09-2012, 12:33
قیمتش مگه چنده ؟
حقیقتش یه ویدئو از این گوشی دیدم بیشتر از ظاهرش خوشم میاد تا امکاناتش! :ag:
حالا جایی رو نمیشناسین این گوشی رو بفروشه؟


به دلیل این که کم وارد شده.... زیر 650 فکر نکنم باشه....
پاساژ علائدین داره....
با حدودای همین پول یکم کمتر میشه این گوشی رو خرید 2 ماه دیگه :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?goto=newpost&t=244998

khafanpardaz
10-10-2012, 01:07
من 1 ماهه دامش و از نروژ برام خریدن
گوشی فوقالعاده ای هست با زون فیلم 1080p رو توی گوشی پخش کردم خلی نرم و روون کار میکنه
عاشقشم

VALiIiANT
11-12-2012, 20:04
با سلام خدمت همه دوستان.من یه 610 واسم از canada اوردن.متاسفانه قفل سیم کارتداره.چه کنم که رایگاه قفلش باز شه.

ahmad2m
09-01-2013, 23:16
با سلام خدمت دوستان
ما یک غلتی کردیم این گوشی رو خریدیم. حالا نمیدونم چه جوری میشه روش برنامه ریخت یا باهاش فایل بلوتوث کرد هر جا هم گشتم نتونستم روش انلاک کردنش رو پیدا کنم تورو خدا به دادم برسین 650 هزار تومن پول دادم اخرش هیچی

tighoor
09-01-2013, 23:46
با سلام خدمت دوستان
ما یک غلتی کردیم این گوشی رو خریدیم. حالا نمیدونم چه جوری میشه روش برنامه ریخت یا باهاش فایل بلوتوث کرد هر جا هم گشتم نتونستم روش انلاک کردنش رو پیدا کنم تورو خدا به دادم برسین 650 هزار تومن پول دادم اخرش هیچی


650 تومن که تو این دنیای امروز و شرایط ایران چیزی نیست واسه گوشی :دی
اگرم برای شما مهم هست باید قبلش تحقیق میکردین
برای این گوشی نه جیلبریک هست نه روش hspl که بشه رام کوک شده ریخت
فقط میتونین از برنامه های رسمی استفاده کنید...

mehdimghi
10-01-2013, 11:12
با سلام خدمت دوستان
ما یک غلتی کردیم این گوشی رو خریدیم. حالا نمیدونم چه جوری میشه روش برنامه ریخت یا باهاش فایل بلوتوث کرد هر جا هم گشتم نتونستم روش انلاک کردنش رو پیدا کنم تورو خدا به دادم برسین 650 هزار تومن پول دادم اخرش هیچی


این سیستم محدودیت زیاد داره . اگه تازه گرفتی سریع بفروش برو یه sola بخر یا یکم بزار روی پولت ace 2 بخر

mohsen871
03-02-2013, 15:35
سلام !
میخواستم بدونم برای انتقال فایل از کامپیوتر به این گوشی چیکار باید کرد !؟

وقتی با کابل وصل میکنم فقط گوشی شارژ میشه !!! ( مثل بقیه گوشیها نمیپرسه کدوم حالت باشه) مموری خور هم نیست که با رم ریدر بشه این کارو کرد ....

یه سوال دیگه که ... پی ان یا ..روکسی میشه نصب کرد یا نه !؟؟

Artanik
03-02-2013, 15:59
سلام !
میخواستم بدونم برای انتقال فایل از کامپیوتر به این گوشی چیکار باید کرد !؟

وقتی با کابل وصل میکنم فقط گوشی شارژ میشه !!! ( مثل بقیه گوشیها نمیپرسه کدوم حالت باشه) مموری خور هم نیست که با رم ریدر بشه این کارو کرد ....

یه سوال دیگه که ... پی ان یا ..روکسی میشه نصب کرد یا نه !؟؟

ارتباط گوشی های ویندوز فون با نرم افزار Zune صورت میگیره.
به این بخش مراجعه کنین:


http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=1624

mohsen871
04-02-2013, 09:25
میشه روی این گوشی وی+پی+ان نصب کرد !؟؟

سوال بعدی اینکه به ویندوز فون 8 یا 7.8 میشه آپدیت کرد !؟؟

پیشاپیش ممنون از راهنمایتون

N.A.J.I
04-02-2013, 10:03
میشه روی این گوشی وی+پی+ان نصب کرد !؟؟

سوال بعدی اینکه به ویندوز فون 8 یا 7.8 میشه آپدیت کرد !؟؟

پیشاپیش ممنون از راهنمایتون

سلام به صورت مستقیم خیر اما یه راهی هست که میتونید آموزشش رو از amir---2 (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=370570) عزیز بگیری چون این آموزش ها رو نمیشه تو سایت گذاشت...

به 7.8 میشه آپدیت کرد

mohsen871
04-02-2013, 10:22
سلام به صورت مستقیم خیر اما یه راهی هست که میتونید آموزشش رو از amir---2 (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=370570) عزیز بگیری چون این آموزش ها رو نمیشه تو سایت گذاشت...

به 7.8 میشه آپدیت کرد


ممنون دوست عزیز ! دنبال یه Browser بودم که فارسی ساپورت کنه ! اینم چند تایی پیدا کردم ولی روی lumia 610 نصب نمیشد !! یه جا خوندم که WP7.8 فارسی ساپورت میکنه !!!

چه جوری میشه آپدیت کرد !؟ با zune یا از طریق خود گوشی ؟//؟؟؟ نتونست چیزی پیدا کنم آخه واسه آپدیت خود ویندوزفون

Artanik
04-02-2013, 10:28
ممنون دوست عزیز ! دنبال یه browser بودم که فارسی ساپورت کنه ! اینم چند تایی پیدا کردم ولی روی lumia 610 نصب نمیشد !! یه جا خوندم که wp7.8 فارسی ساپورت میکنه !!!

بله تو 7.8 هم تو اینترنت اکسپلورر و هم تو ایمیل ها فارسی درست نشون داده میشه.
ولی اس ام اس ها مثل قبله.

mohsen871
07-02-2013, 09:07
بله تو 7.8 هم تو اینترنت اکسپلورر و هم تو ایمیل ها فارسی درست نشون داده میشه.
ولی اس ام اس ها مثل قبله.



چه جوری میشه آپدیت کرد به 7.8 !؟

توی تنظیمان خود گوشی که آپدیت فعال هست ورژن جدیدی پیدا نمیکنه !!!

توی نرم افزار Zune هم قسمتی پیدا نکردم !

™SoRooSH
07-02-2013, 09:30
چه جوری میشه آپدیت کرد به 7.8 !؟

توی تنظیمان خود گوشی که آپدیت فعال هست ورژن جدیدی پیدا نمیکنه !!!

توی نرم افزار Zune هم قسمتی پیدا نکردم !

شما گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید بعد نرم افراز زون رو اجرا کنید. بذازید تا گوشی کاملا با نرم افزار سینک شه.
بعد توی زون بالا سمت راست Setting رو بزنید. تب Phone رو انتخاب کنید و بعد Update رو بزنید. صبر کنید تا فرآیند کامل شه.
یادتون باشه هنگام آپدیت کردن کاری به گوشیتون نداشته باشید و از کامپیوتر جداش نکنید
موفق باشید :bo:

mohsen871
10-02-2013, 13:29
من به امیر بابت آن اموزشه پیام دادم !!! جوابم نداده هنوز !! کس دیپه بلد نیست کمکم کنه !؟؟

amir---2
10-02-2013, 15:36
من به امیر بابت آن اموزشه پیام دادم !!! جوابم نداده هنوز !! کس دیپه بلد نیست کمکم کنه !؟؟
شما به من پیام دادید؟؟؟؟در مورد کدوم آموزش
امکان نداره وگرنه من جوابتون رو میدادم

mohsen871
12-02-2013, 11:43
شما به من پیام دادید؟؟؟؟در مورد کدوم آموزش
امکان نداره وگرنه من جوابتون رو میدادم


توی پیغامهاتون ببینید !!! هنوز هم هست ! حدود 8 روز پیش !

احتمالا سرتون شلوغ بوده ندیدین !! یا من باید پیغام خصوصی میدادم و ....

حالا ممنون میشم اگه بتونی کمکم کنی دوست عزیز :ci:

NovaX5
12-02-2013, 12:09
چه جوری میشه آپدیت کرد به 7.8 !؟

توی تنظیمان خود گوشی که آپدیت فعال هست ورژن جدیدی پیدا نمیکنه !!!

توی نرم افزار Zune هم قسمتی پیدا نکردم !

ببینید شما زمانیکه گوشی رو به زون وصل می کنی، تو قسمت Setting زون سر برگ Phone‌ گزینه ششمی هست نوشته آپدیت. اونو بزنید براتون چک می کنه که برای سیستم عاملتون آپدیت اومده یا نه. اومده باشه بهتون اطلاع می ده شما همونجا می تونی آپدیت رو دریافت کنی.

یه راه دیگم هست. من یه لینکی از یه نرم افزار رو تو امضام گذاشتم. اون رو هم می تونید با مسئولیت خودتون امتحان کنید

mohsen871
21-02-2013, 10:06
دوستان من این گوشی را الان میتونم 400 ( 4 تا قسط 100 تومانی توی 4 ماه ) بخرم !!!


گوشیش تمیزه و مشکلی نداره ( کار کردن باهاش یه خورده سخته واسه همین طرف میخواد بفروشه)

حالا به نظر شما بخرم یا نه !؟

انتظاراتم را تا یه حدی برآورده میکنه ( با گوشی برم توی نت و یه سری هم بازی کنم )

ممنون میشم کمکم کنید:bo:

ahmad2m
23-02-2013, 23:11
دوستان من این گوشی را الان میتونم 400 ( 4 تا قسط 100 تومانی توی 4 ماه ) بخرم !!!


گوشیش تمیزه و مشکلی نداره ( کار کردن باهاش یه خورده سخته واسه همین طرف میخواد بفروشه)

حالا به نظر شما بخرم یا نه !؟

انتظاراتم را تا یه حدی برآورده میکنه ( با گوشی برم توی نت و یه سری هم بازی کنم )

ممنون میشم کمکم کنید:bo:

اشتباه نکن من گرفتم و خیلی ناراضی هستم به دلیل سرعت کم- امکانات کم- ارتباط سخت - کارایی دشوار - فضای کم در دسترس- عکسهای بد کیفیت در نور کم خلاصه پول هدر دادنه در ضمن هیچ کسی نمی خردش مثل مروارید صاحب اول و آخرش خودتی

AHMADHAFEZY
25-02-2013, 15:10
سلام. اپدیت 7.8 امده!!!!
من هرچی اپدیت رو زدم چیزی نمیاد که

AHMADHAFEZY
28-02-2013, 16:04
چی شد؟؟؟؟ ۷.۸ اومده؟؟؟

EsyMankan
28-02-2013, 16:57
سلام. اپدیت 7.8 امده!!!!
من هرچی اپدیت رو زدم چیزی نمیاد که


چی شد؟؟؟؟ ۷.۸ اومده؟؟؟

داداش اینقدر عجله برای گرفتن جواب نکن مطمئن باش هر کسی ببینه جواب میده 7.8 اومده اما برای همه سری ها نیومده یه سری ها اومده به صورت منطقه ای آپدیت میاد

alrayes
02-03-2013, 08:02
سلام

یه مبایل نوکیا 610 لومیا برام اوردن نه فارسی و نه عربی داره .میخوام بدونم این گوشی فایل فلش فارسی اصلا داره یا نه ؟
بعدش اگه داره با چی فلش میشه ؟

EsyMankan
02-03-2013, 11:21
سلام

یه مبایل نوکیا 610 لومیا برام اوردن نه فارسی و نه عربی داره .میخوام بدونم این گوشی فایل فلش فارسی اصلا داره یا نه ؟
بعدش اگه داره با چی فلش میشه ؟



فارسی نداره آپدیت 7.8 رو بزنی روش تا حدودی مشکل فارسی حل میشه تو ie کاملا ساپرت میکنه برای نوشتن اس ام اس فارسی هم می تونی از persian keyboard , persian type , PWPD Keyboard که همه اینا تو مارکت هست

alrayes
03-03-2013, 08:44
فارسی نداره آپدیت 7.8 رو بزنی روش تا حدودی مشکل فارسی حل میشه تو ie کاملا ساپرت میکنه برای نوشتن اس ام اس فارسی هم می تونی از persian keyboard , persian type , PWPD Keyboard که همه اینا تو مارکت هست

ممنونم برادر ورژن ویندوز مبایل دوستم اینجور نوشته softwer:
windows phone 7.5 . میخواستم بدونم که این یعنی ورژن ویندوز 7.5 هست دیگه یا من اشتباه میکنم ؟
این در باره ورژن فریمور . راجع به تایپ فارسی و عربی هم میخواستم بدونم بعد از نصب برنامه persion type باید چکار کنم که برام فارسی تایپ کنه ( مثلا تو مسجینگ . یا واتساب یا نیمباز و یا هر برنامه دیگه ) من این برنامه پرشن تایب نصب کردم ولی هر جا نمیشه فارسی تایپ کرد یعنی اصلا تو لنگویچ تایپ ، زبان فارسی اضافه نمیشه

EsyMankan
03-03-2013, 10:01
ممنونم برادر ورژن ویندوز مبایل دوستم اینجور نوشته softwer:
windows phone 7.5 . میخواستم بدونم که این یعنی ورژن ویندوز 7.5 هست دیگه یا من اشتباه میکنم ؟
این در باره ورژن فریمور . راجع به تایپ فارسی و عربی هم میخواستم بدونم بعد از نصب برنامه persion type باید چکار کنم که برام فارسی تایپ کنه ( مثلا تو مسجینگ . یا واتساب یا نیمباز و یا هر برنامه دیگه ) من این برنامه پرشن تایب نصب کردم ولی هر جا نمیشه فارسی تایپ کرد یعنی اصلا تو لنگویچ تایپ ، زبان فارسی اضافه نمیشه

آره ورژن ویندوزش 7.5 هست تو لیست نرم افزارهاش هستش بیشتر برای اس ام اس و ایمیل کاربرد داره از تو برنامه مینویسی بعد میزنی خودش میره تو sms کیبردی که شما در نظر داری Native Keyboard هست که برای رام های فول آنلاک هست که گوشی شما بوتلودرش بسته هست و نمیشه کاریش کرد موفق باشی

alrayes
03-03-2013, 10:20
آره ورژن ویندوزش 7.5 هست تو لیست نرم افزارهاش هستش بیشتر برای اس ام اس و ایمیل کاربرد داره از تو برنامه مینویسی بعد میزنی خودش میره تو sms کیبردی که شما در نظر داری native keyboard هست که برای رام های فول آنلاک هست که گوشی شما بوتلودرش بسته هست و نمیشه کاریش کرد موفق باشی

ممنونم از جواب سریعتون

خب اگه برا مبایل مشکلی پیش نمیاد میخوام انلاکش کنم . تو این سایت اموزش انلاک این گوشی هست ؟
اگه هست بیزحمت برام بزارید

EsyMankan
03-03-2013, 13:00
ممنونم از جواب سریعتون

خب اگه برا مبایل مشکلی پیش نمیاد میخوام انلاکش کنم . تو این سایت اموزش انلاک این گوشی هست ؟
اگه هست بیزحمت برام بزارید

لومیا 610 آنلاک نمیشه اگه می تونید گوشیتون رو بفروشید یه htc با سیستم عامل وین فون 7 بگیرید که بشه آنلاکش کرد. پیشنهاد: تیتان2 و HD7
البته گوشی های وین فون 8 هم اومده اما هنوز آنلاک نشده

AHMADHAFEZY
12-03-2013, 14:11
من 7.8 رو نصب کردم. بلوتوث فعال شده .

mohsen871
25-03-2013, 14:17
چجوری میشه اینترنت ایرانسل را فعال کرد واسه این گوشی !؟

کد *130*3*6# که میزنم میگه تنظیمات گوشی شما موجود نمی باشد !

AHMADHAFEZY
29-03-2013, 11:11
چجوری میشه اینترنت ایرانسل را فعال کرد واسه این گوشی !؟

کد *130*3*6# که میزنم میگه تنظیمات گوشی شما موجود نمی باشد !

گوشیمو نیست دقیق بگم.
برو تو تنظیمات اون پایین نوشته cerier فکر کنم
بعد پایینش نوشته edite خط اول بنویسmtnirancell سیو کن و تو همون صفحه یه دکمه کشویی هست بزن روشن میشه.

A.I.G.Z
24-05-2013, 11:24
سلام دوستان
بهترین روش برای فعال سازی بلوتوث چیه ؟ نصب کاستوم رام ؟

EsyMankan
24-05-2013, 13:12
سلام دوستان
بهترین روش برای فعال سازی بلوتوث چیه ؟ نصب کاستوم رام ؟

جدیدا چون خود نوکیا برنامه بلوتوث داده اگه دوست نداری رام کاستوم نصب کنی میتونی از تو مارکت bluetooth share رو نصب کنی و بلوتوث بفرستی و دریافت کنی

mohsen871
25-05-2013, 08:23
جدیدا چون خود نوکیا برنامه بلوتوث داده اگه دوست نداری رام کاستوم نصب کنی میتونی از تو مارکت bluetooth share رو نصب کنی و بلوتوث بفرستی و دریافت کنی


واسه این مدل گوشی هنوز نیومده متاسفانه :an:

EsyMankan
25-05-2013, 15:52
واسه این مدل گوشی هنوز نیومده متاسفانه :an:

ممکنه مخفی باشه یکی از برنامه های نوکیا رو انتخاب کنید بعد بزنید more from nokia corporation رو انتخاب کن تا بیاد

AHMADHAFEZY
29-05-2013, 09:43
ویندوز فون ۷.۸ رو نصب کنین روش فعاله خودشه .نیاز نیست بلوتوث رو با برنامه بیاری

mohsen871
19-12-2013, 09:18
سلام
یه جستجو توی انجمن زدم راه حلی واسه مشکلم پیدا کردم.
این بود که اینجا مطرح کردم.
با گوشی که میخوام از مارکت دانلود یا آپدیت کنم
این پیغام را میده :


. There is a problem completing your request
Try again later.

Error code :80004003

تقریبا تا چند هفته پیش مشکلی نداشتم و راحت دانلود میکردم. اکانت live هم فعاله و مشکلی نداره.
به ..... ها ربط داره ؟؟

alireza2af
19-12-2013, 12:21
سلام
یه جستجو توی انجمن زدم راه حلی واسه مشکلم پیدا کردم.
این بود که اینجا مطرح کردم.
با گوشی که میخوام از مارکت دانلود یا آپدیت کنم
این پیغام را میده :


. There is a problem completing your request
Try again later.

Error code :80004003

تقریبا تا چند هفته پیش مشکلی نداشتم و راحت دانلود میکردم. اکانت live هم فعاله و مشکلی نداره.
به ..... ها ربط داره ؟؟

نه مشکل از بعضی شرکت های ارائه دهنده اینترنت هست شما میتونید با استفاده از تغییر آی پی مشکلتون رو حل کنید.
216.228.1.50
3128
-------------
54.215.196.190
80