PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {آموزش} ساخت فونت برای سیستم عامل بادا



VIVASAMSUNG
05-03-2012, 19:46
سلام به همه ی دوستان امشب با آموزش ساخت فونت برای بادا 2 در خدمت شما هستم!

از اون جایی تعداد فونت های موجود در سامسونگ اپس خیلی خیلی کمه تصمیم گرفتم این آموزش رو قرار بدم تا شما دوستان بتونید فونت های خودتون رو بسازید و گوشیتون رو بیشتر از پیش شخصی سازی کنید!

و اما آموزش:

شما برای این کار ابتدا به برنامه ی High-Logic FontCreator رو باید دانلود کنید!


http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=172176


این برنامه به شما اجازه ساخت و ویرایش فونت ها رو می ده!

بعد شما باید فونت های استاندارد سامسونگ رو دان کنید!


http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/8AEPeLQNtf/samifont.rar)

خب حالا برنامه ی FontCreator رو باز کنید و یکی از فونت هایی رو که دانلود کردید رو داخلش درگ دراپ کنید. فونت باز می شه:


http://up.vatandownload.com/images/qdc01v9r23ucgm0e25h.png

این فونت شامل 4 قسمته:

1- اعداد
2- نشانه ها و علایم
3- حروف فارسی
4- حروف انگلیسی


http://up.vatandownload.com/images/n9gtdvbyyguuzkbcm975.png

شما می تونید هر کدوم از این قسمت ها رو تغییر بدید!

مثلا من می خوام این جا فونت فارسی B Fantezy_0 رو با فونت Police انگلیسی ادغام کنم! اول باید یکی از فونت های استاندارد رو به عنوان بیس کار دانلود و در برنامه باز کنید. دو فونتی رو هم که می خواید با هم ادغام کنید رو هم در برنامه باز کنید.

برای راحتی نمایش طبق عکس زیر عمل کنید:


http://up.vatandownload.com/images/09dlhk4wlnrw1ikpy16e.png

نتیجه:


http://up.vatandownload.com/images/t2rw5l3xuenuspdee4k5.png


حالا باید حروف فارسی رو از تک تک (برای اطمینان بیشتر) از فونتی که می خواید داشته باشید انتخاب و کلید ترکیبی Ctrl + C را برای کپی شدن فشار دهید و سپس با انتخاب حرف/علامت/... در فونت اصلی (Samifont) کلید ترکیبی Ctrl + V را برای Past کردن فشار بدید.


http://up.vatandownload.com/images/r1xbnq6vytnks8605mtl.png

این کار رو باید برای همه قسمت ها تکرار کنید!

تبریک می گم شما فونت خودتون رو ساختید! حالا وقتشه که فونت رو تست کنید (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2524362&postcount=4) و اشکالاتش رو برطرف کنید.

اگه فونتی که ساختید بالاتر پایین تر از جای خودش قرار می گیره باید به این روش درستش کنید:

1. در Font Creator بروی کاراکتر مورد نظر کلیک کنید (اگه چندتاست که با +Ctrl انتخابشون کنید).

2. از منوی Tools گزینه Glyph Transfoemerرو انتخاب کنید

3. در این پنجره که باز شده از سمت چپ Outlines و بعد Move رو انتخاب کنید و بروی فلش رو به راست کلیک کنید تا Move به قسمت سمت راست اضافه بشه .

توجه : اگه بجز Move چیز دیگه ای در قسمت سمت راست هست انتخاب و با فلش به سمت چپ حذفش کنید (باید فقط Move اونجا باشه)

4.حالا فقط مقدار Vertical رو تغییر بدید و بروی Ok کلیک کنید کاراکتر و یا کاراکترها به سمت بالا جابه جا میشن.انداره جابه جا شدن بستگی داره به مقداری که وارد کردید.اگه دیدید اشتباهی زیاد رفت بالا همین کارو تکرار کنید فقط جلوی مقدار یک منفی بذارید . (با تشکر از M.S.P PRo )

موفق و پیروز باشید!


این مطلب برای اولین بار در ایران و جهان توسط خود بنده با همکاری دو نفر دیگر از دوستان موبایلستانی تهییه شده!

کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است

MAHYAR
05-03-2012, 20:37
سلام .
دوست گرامی فونت رو در برنامه High-LogicFont Creator Professional 5.0 Full
باز کنید و حروفی (کاراکترهایی) که در گوشی پایین تر از حد استاندارد نمایش داده میشن رو انتخاب کنید .
به شکل زیر :


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=721569&stc=1&d=1335595454


وبعد همانند تصویر زیر روی Tools >> Glyph Transformer کلیک کنید .


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=721570&stc=1&d=1335595454


در این پنجره بروی Outline کلیک کنید و بعد بروی Move و از طریق فلش سمت راست ( http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=721573&stc=1&d=1335596093 )این گزینه رو به پنجره سمت راست اضافه کنید .
(**دقت کنید که هیچ گزینه ای جز Move در پنجره سمت راست نباشه !! و اگر وجود داشت انتخاب و از طریق ( http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=721574&stc=1&d=1335596093 ) حذفش کنید )


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=721571&stc=1&d=1335595454


در این پنجره برای اینکه کاراکتر یا کاراکترهای مخصوص به سمت بالا هدایت بشند باید در
قسمت Vertical مقدار مناسب رو وارد کنید . به فرض مثال 200


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=721572&stc=1&d=1335595454






بعد از انجام اینکار فونت خودتون رو ذخیره کنید .
موفق باشید../

Adel
05-03-2012, 21:06
سلام
بی مقدمه میریم سراغ اموزش

1به این ادرس برید و یک فونت دانلود کنید

settings<<display<<font type<<more fonts

more fonts در پایین صفحه قرار داره

2 خب حالا یه همچین چیزی میبینید


http://site.web44.net/photos/8d2d622ed402.jpg

3یکی رو دانلود میکنید داخل حافظه داخلی گوشیتون

4اصلا فونتها رو انتخاب نکنید

5حالا نوبت گوشی رسیده
گوشی رو به حالت کیز به کامپیوتر وصل کنید(در این زمان کیز نباید باز باشه)
6حالا برنامه stune 1.0.6 رو باز کنید
به این مسیر برید


Browser<<OSP<<Applications

الان با توجه به اینکه کدوم فونتو دانلود کرذده باشید باید برید به اون پوشه

برای cool jaz برید اینجا



Browser<<OSP<<Applications<<z1738fgx41<<res<<font

7حالا در پنجره سمت راست این اسمو میبینید



Cool jazz

8حالا میاید فونتی رو که میخواید اضافه کنید به جای این فونت رو به همین نامی که داخل کد نوشتم با حروف بزرگ و کوچک مینویسید(پیشنهاد میشه کپی پیست کنید)

9حالا فونت تغییر نام یافته رو میگیرید میکشید تو پنجره سمت راست و میزارید عملیات کامل بشه

اینم برای Rosemary


Browser<<OSP<<Applications<<pb9jjv0z62<<res<<font




Rosemary
تمام شد حالا اگه دوست دارید گوشیتونو خاموش روشن کنید

اینم تعدادی اسکرین شات از نحوه انجام کار و نتیجه




http://www.up.vatandownload.com/images/ooeoywxwtee1p3ficfd.jpg

http://www.up.vatandownload.com/images/4xzf8uw0lwqz61926ne4.jpg

http://www.up.vatandownload.com/images/asvyorbbyyhqlam28fw8.jpg

http://www.up.vatandownload.com/images/7tnklz68mgf9xbvxt4rk.jpg

http://www.up.vatandownload.com/images/fwav9wqgnu2orvmir57.jpg

http://www.up.vatandownload.com/images/77xy2jdf1ovwcw7k90ow.jpg

لینک دانلود فونت Cool jazبا پشتیبانی از زبان فارسی


http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/7iS6fh3JRT/cool-jazz.rar

لینک دانلود stune 1.0.6


http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/wluKVOwxKu/stune-1.0.6-bada-2.x.rar

کپی برداری از مطلب با ذکر نام سایت(سایت تخصصی موبایل .موبایلستان)و نویسنده (ferrarifj) بلا مانع میباشد

behzad_emp
05-03-2012, 21:56
دوستان من یه فونت ساختم از ترکیب 2 تا فونت دیگه الان آپ میکنم تا بچه ها استفاده کنن :ag:

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/_5skyEwhXS/2-in-1-b-zar-and-timesi-.rar

این هم برنامه ی stune 1.0.6

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/vAZz_fv3uE/stune-1.0.6.rar

فونت رو به مسیر زیر کپی میکنید

AppEx\User\Font\Download

amirnou
05-03-2012, 23:08
دوستان من وقتی میخوام از سامسونگ اپس فونت دانلود کنم مینویسه که no data ینی در واقع فونتی برای دانلود نیس .واسه شما اینجوری نیس ؟ ممکنه مشکل از csc باشه واسه من kor هستش .

VIVASAMSUNG
05-03-2012, 23:18
ممکنه چون دو روز پیش یه بار دیگه بادا گت که برا آلمانه آموزش اضافه کردن فونت رو یه بار دیگه گذاشت!

http://badaget.de/2012/03/04/guide-eigene-schriftarten-in-bada-2-0-einfugen/

behzad_emp
05-03-2012, 23:59
آقا ما این فونت هایی که میسازیم با پسوند ttf با stune همون مراحل رو که میریم یه جاش گیر میکنم
این قسمتی که تو عکس هست تو گوشیه من نیست

VIVASAMSUNG
06-03-2012, 00:30
آقا ما این فونت هایی که میسازیم با پسوند ttf با stune همون مراحل رو که میریم یه جاش گیر میکنم
این قسمتی که تو عکس هست تو گوشیه من نیست

این فولدر بعد از نصب یه فونت ایجاد می شه!
احتمالا توانایی یا عدم توانایی دانلود فونت بر می گرده به منطقه (csc) گوشیتون! برا من که تهرانه thr و دوستمون که کره بود نمی شد دان کنه!

behzad_emp
06-03-2012, 00:35
یعنی من باید اول از سامسونگ اپس فونت دان کنم تا اون فولدر اضافه بشه
آخه من که هیچ فونتی رو نصب نکردم هنوز فقط فونت رو ساختم همین
از یه جایی باید فونت نصب بشه دیگه

VIVASAMSUNG
06-03-2012, 06:18
اون فولدر وقتی ایجاد می ه که یه فونتی رو از سامسونگ اپس اضافه کرده باشی!

reza_khof
06-03-2012, 10:57
دوستان من یه فونت ساختم از ترکیب 2 تا فونت دیگه الان آپ میکنم تا بچه ها استفاده کنن :ag:

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/_5skyewhxs/2-in-1-b-zar-and-timesi-.rar

این هم برنامه ی stune 1.0.6

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/vazz_fv3ue/stune-1.0.6.rar

فونت رو به مسیر زیر کپی میکنید

appex\user\font\download

بعد ازین که فونت رو انتخاب کردید باید یه بار گوشی رو خاموش روشن کنید تا اجرا بشه!
این فونتی که گذاشتید فارسی رو نشون نمیده!

behzad_emp
06-03-2012, 12:42
بعد ازین که فونت رو انتخاب کردید باید یه بار گوشی رو خاموش روشن کنید تا اجرا بشه!
این فونتی که گذاشتید فارسی رو نشون نمیده!

سلام من مشکل نصب فونت دارم و هنوز امتحان نکردم

اتفاقا من تو ساخت اون فونت تلاشم برای ساخت فارسیش بود تا فونت فارسی رو خیلی خوب نشون بده
در تعجبم
این تایپک رو کامل خونده باشی متوجه مشکل من میشی تو نصب فونت
ممنون از اطلاع رسانیت

VIVASAMSUNG
13-03-2012, 17:54
http://www.badapps.ru/4045-v-samsungapps-stala-dostupna-zagruzka-shriftov.html

باید بتونید یه فونت دانلود کنید!
مشکلی نباید داشته باشه!

VIVASAMSUNG
29-03-2012, 17:09
ظاهرا سامسونگ فونت ها رو برای دانلود اضافه کرده!
تصاویر زیر:


http://site.web44.net/photos/8d2d622ed402.jpg

http://site.web44.net/photos/6786bbe51b83.jpg

achaemenian
27-04-2012, 22:11
سلام
من تمام این کارا رو کردم
و گوشی هم فونت رو تشخیص داد
ولی فونت پایین تر از حد استاندارد بود
وقتی با برنامه ای که معرفی کردی میخواستم بالا تر ببرمش اررئر میداد
the operation is undoable!
دقیقا طبق آموزشت هم رفتم!
میشه کمکم کنی!؟

Golden Prince
30-04-2012, 00:00
سلام
می خواستم بدونم فاصله ی بین خط هارو با این برنامه چطور میشه کم کرد ؟
من همه چیو درست کردم فقط فاصله ی بین خط ها مونده
مرسی

Safavy2002
07-05-2012, 11:30
دوستان من یه فونت ساختم از ترکیب 2 تا فونت دیگه الان آپ میکنم تا بچه ها استفاده کنن :ag:

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/_5skyEwhXS/2-in-1-b-zar-and-timesi-.rar

این هم برنامه ی stune 1.0.6

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/vAZz_fv3uE/stune-1.0.6.rar

فونت رو به مسیر زیر کپی میکنید

AppEx\User\Font\Download

با تشکر از بهزاد عزیز
دوستان بنده این فونت رو تست کردم مشکلی نداشت البته بار اول فونت ها پایین بودن تا خودم درستشون کردم اینم اسکرین شات

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=725845&stc=1&d=1336379199



ولی یه مشکل داره این فونت اونم اینه
از ایرانسل برام پیام اومد که رو حالت این فونت بود به عکس زیر دقت کنید


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=725847&stc=1&d=1336379210

ولی وقتیکه به فونت اصلی گوشی برگشتم دیدم که نخیر اینجوریاست به عکس دقت کنید

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=725846&stc=1&d=1336379210

حالا نمیدونم مشکل باید از کجای این فونت باشه
من Vertical مقدار رو به 400 گذاشتم تا درست نشون بده فونتهارو
ایا مشکل از این میتونه باشه

Golden Prince
07-05-2012, 19:02
منم دقیقا همین مشکل رو دارم داداش

badaDROID
29-06-2012, 18:01
سلام میشه واسه اون روشی که تو پست 3 گفتین ، فایل فونت Rosemary رو هم قرار بدین واسه جایگذاری ؟!
(اگه مثل Cool Jazz با قابلیت فارسی باشه که چه بهتر)
با تشکر

VIVASAMSUNG
29-06-2012, 18:15
سلام میشه واسه اون روشی که تو پست 3 گفتین ، فایل فونت rosemary رو هم قرار بدین واسه جایگذاری ؟!
(اگه مثل cool jazz با قابلیت فارسی باشه که چه بهتر)
با تشکر

از فونت های استاندارد سامسونگ می تونید استفاده کنید

Adel
29-06-2012, 18:28
سلام میشه واسه اون روشی که تو پست 3 گفتین ، فایل فونت Rosemary رو هم قرار بدین واسه جایگذاری ؟!
(اگه مثل Cool Jazz با قابلیت فارسی باشه که چه بهتر)
با تشکر

من این دو تا رو پیدا کردم
یه تستی بکنید


http://davvas.com/mr7d9c64rzka

mobilestan.net

badaDROID
29-06-2012, 22:21
از فونت های استاندارد سامسونگ می تونید استفاده کنید

امین جون من همون دو تا فونت رو از تو اپس دان کردم ولی وقتی انتخابشون می کردم ( با منوی انگلیسی) هیچ نوشته ای رو نشون نمیداد
ولی با روشی که تو پست 3 بود تونستم فونت Cool Jazz رو بخوبی اجرا کنم

VIVASAMSUNG
29-06-2012, 22:38
امین جون من همون دو تا فونت رو از تو اپس دان کردم ولی وقتی انتخابشون می کردم ( با منوی انگلیسی) هیچ نوشته ای رو نشون نمیداد
ولی با روشی که تو پست 3 بود تونستم فونت cool jazz رو بخوبی اجرا کنم

منظورم فونت هایی هست که تو پست اول برا دان گذاشتم اون ها رو راحت می تونی ادغام کنی برای اضافه کردن فونت اول باید یه فونت رو دان کنی بعد توی فولدری که ایجاد می شه با همون نام خودش بریزی فقط مساله ای که هست اینه که بعد از ریخت فونت و بعد از انتخاب فونت باید یه بار گوشی رو ریست کنی!

badaDROID
30-06-2012, 17:35
من این دو تا رو پیدا کردم
یه تستی بکنید


http://davvas.com/mr7d9c64rzka

mobilestan.net

مرسی عادل جان خیلی قشنگ بودن

.:Hesam:.
28-07-2012, 20:31
دانلود فونت زیبا ساخت خودم!

http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/BGqFDODhFF/hesam-font.zip)

.:Hesam:.
13-08-2012, 10:07
http://badahub.com/wp-content/uploads/2012/06/20120601123853.jpg
http://badahub.com/wp-content/uploads/2012/06/20120601123857.jpg

http://www.share.az/y4lu8qjtxwg9/Applemint_Hero355.ttf.html (http://www.share.az/y4lu8qjtxwg9/Applemint_Hero355.ttf.html)

.:Hesam:.
13-08-2012, 10:49
فونت قبلی با ساپورت فارسی!

http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/wOQqtCni86/rosemary.zip)

H.A.S.S.A.N
13-08-2012, 11:55
فونت قبلی با ساپورت فارسی!

http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/wOQqtCni86/rosemary.zip)

با سلام

حسام جان ببین اینطوری هستش

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/60423571621447255201.jpg (http://www.pic1.iran-forum.ir/)

.:Hesam:.
13-08-2012, 12:31
با سلام

حسام جان ببین اینطوری هستش

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/60423571621447255201.jpg (http://www.pic1.iran-forum.ir/)

ببین درست میشه!

http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/xsfFDPTM-I/rosemary-2.zip)

اگه درست نشد بگو!

H.A.S.S.A.N
13-08-2012, 13:00
ببین درست میشه!

http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/xsfFDPTM-I/rosemary-2.zip)

اگه درست نشد بگو!


با سلام

نه عزیز نشد ولی ببین من اینو گیر آوردم و جایگزین کردم

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/42280468780519577644.jpg (http://www.pic1.iran-forum.ir/)

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/31636538745743649632.jpg (http://www.pic1.iran-forum.ir/)




http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/RqhNxC20t9/rosemary.rar (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/RqhNxC20t9/rosemary.rar)

seigneur
16-03-2013, 17:41
سلام
فونت فابریک Samsung font رو چجوری میتونم از تو گوشیم بکشم بیرون؟
می خوام تو رام کاستوم ترکیه که به صورت پیش فرض نیست استفاده کنم.

GHAEMYS
16-03-2013, 18:33
سلام
فونت فابریک Samsung font رو چجوری میتونم از تو گوشیم بکشم بیرون؟
می خوام تو رام کاستوم ترکیه که به صورت پیش فرض نیست استفاده کنم.

از یه رام دیگه که فونت samsung به طور پیشفرض درش وجود داره باید (البته یقین ندارم)فایل csc رو بدون هیچ تیکی و به صورت آپدیت فلش کنی!!
قبل از اینکه انجام بدی به مدیرا بگو ببین درست گفتم یا نه فایل دیگه ایه!

seigneur
16-03-2013, 20:48
از یه رام دیگه که فونت samsung به طور پیشفرض درش وجود داره باید (البته یقین ندارم)فایل csc رو بدون هیچ تیکی و به صورت آپدیت فلش کنی!!
قبل از اینکه انجام بدی به مدیرا بگو ببین درست گفتم یا نه فایل دیگه ایه!

یعنی می فرمایین اول مثلا رام کاستوم ترکیه رو نصب کنم،بعد فایل csc موبایلستان رو روش بزنم؟
مدیران راهنمایی کنن!

GHAEMYS
16-03-2013, 21:36
یعنی می فرمایین اول مثلا رام کاستوم ترکیه رو نصب کنم،بعد فایل csc موبایلستان رو روش بزنم؟
مدیران راهنمایی کنن!

یعنی من نگم؟؟؟!!!!!!!!
به هر حال:
بله دقیقا منظورم همینه
فقط موقع فلش هیچ تیکی رو نزنین(به صورت آپدیت فلش بزنین)

seigneur
16-03-2013, 22:42
یعنی من نگم؟؟؟!!!!!!!!
به هر حال:
بله دقیقا منظورم همینه
فقط موقع فلش هیچ تیکی رو نزنین(به صورت آپدیت فلش بزنین)

دوست عزیز سلام
ببخشید یه خورده بد نوشتم:sorry:،خواستم خیر سرم با یه تیر دو نشون بزنم،هم جواب سوالم رو بگیرم هم نظر مدیران رو:bm:

هر کس به من چیزی رو یاد بده ما رو بنده خودش کرده(فکر کنم از سخنان گوهر بار حضرت علی باشه،با یه خورده تغییر ولی فکر کنم منظور رو رسوندم:df:)

آقا ما مخلصیم:ax:
بازم ببخشید.:cv:

GHAEMYS
17-03-2013, 04:11
دوست عزیز سلام
ببخشید یه خورده بد نوشتم:sorry:،خواستم خیر سرم با یه تیر دو نشون بزنم،هم جواب سوالم رو بگیرم هم نظر مدیران رو:bm:

هر کس به من چیزی رو یاد بده ما رو بنده خودش کرده(فکر کنم از سخنان گوهر بار حضرت علی باشه،با یه خورده تغییر ولی فکر کنم منظور رو رسوندم:df:)

آقا ما مخلصیم:ax:
بازم ببخشید.:cv:

خواهش میکنم دوست عزیز!!
بازم مشکلی بود من در حد توان و سوادم در خدمتم!!
:دی:دی:دی