PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیم سیم کارت تبلت



deldar1
05-03-2012, 20:45
سلام. دوستان من یک تبلیت دارم که سیم کارت خور هست و سیستم عامل ویندوز می خواستم بدونم چطور می تونم سیم کارتم رو رو تبلت تنظیم کنم که بتونم باهاش به اینترنت وصل بشم؟ مرسی

~DrunK
06-03-2012, 15:38
سلام. دوستان من یک تبلیت دارم که سیم کارت خور هست و سیستم عامل ویندوز می خواستم بدونم چطور می تونم سیم کارتم رو رو تبلت تنظیم کنم که بتونم باهاش به اینترنت وصل بشم؟ مرسی

سلام

دوست من لطفا مدل تبلت و سیستم عامل رو ذکر کنید...

ممنون

deldar1
06-03-2012, 19:06
سلام
ممنونم
سیستم عاملش ویندوز هست
مدلش
windpad 110w
mkt name : Windpad 110w-059xir
product sku " ggz0104g32dxx

سپاس

~DrunK
08-03-2012, 00:01
سلام
ممنونم
سیستم عاملش ویندوز هست
مدلش
windpad 110w
mkt name : Windpad 110w-059xir
product sku " ggz0104g32dxx

سپاس

سلام مجدد

برای تبلت شما دو درایور مختص 3G هست... ابتدا درایور را نصب سپس تبلت را خاموش و سیم کارت با پشتیبانی از شبکه 3G را واردکنید...

نسخه 64 بیت
http://download3.msi.com/files/downloads/nb_drivers//3g/3g_em770em770wem730_2.0.6.702_w700.zip
نسخه 32 بیت
http://download3.msi.com/files/downloads/nb_drivers/3g/3g_em770em770wem730_2.0.6.702_w700.zip

deldar1
08-03-2012, 16:51
سلام
ممنون از پاسختون. ببشخید سیم کارت من ایرانسل هست معمولی و جای سیم کارتی که روی تبلت هست نیز سیم کارت معمولی می خوره. فقط در مورد اینکه پشتیبانی از شبکه 3g یعنیچی ؟ البته با این سیم کارت در گوشی موبایل می تونم به نت وصل بشم... حالا در تبلت هم می تونم از این سیم کارت استفاده کنم؟ مرسی

~DrunK
08-03-2012, 19:37
سلام
ممنون از پاسختون. ببشخید سیم کارت من ایرانسل هست معمولی و جای سیم کارتی که روی تبلت هست نیز سیم کارت معمولی می خوره. فقط در مورد اینکه پشتیبانی از شبکه 3g یعنیچی ؟ البته با این سیم کارت در گوشی موبایل می تونم به نت وصل بشم... حالا در تبلت هم می تونم از این سیم کارت استفاده کنم؟ مرسی
اونطور که در دفترچه راهنما و مشخصات تبلت شما ذکر شده بود گویا فقط از شبکه 3g پشتیبانی میکنه...اپراتور هایی مثل رایتل از این شبکه پشتیبانی میکنه... با این حال تست کردن سیمکارت ایرانسل هم ضرری نداره... حتما امتحان کنید...

deldar1
08-03-2012, 21:26
ممنونم از پیگیری و راهنمایی مفیدتون
ببخشید شما این موردم های همراه رو که مثل فلش هست و سیم کارت درش می خوره رو تایید می کنید؟ اگر امکان سیم کارت خور خود تبلت جواب نده از اون مودم ها بخرم چطوره؟ از کجا می تونم تهیه کنم؟ جای مطمئنی رومی شناسید؟ مرسی

~DrunK
08-03-2012, 21:57
ممنونم از پیگیری و راهنمایی مفیدتون
ببخشید شما این موردم های همراه رو که مثل فلش هست و سیم کارت درش می خوره رو تایید می کنید؟ اگر امکان سیم کارت خور خود تبلت جواب نده از اون مودم ها بخرم چطوره؟ از کجا می تونم تهیه کنم؟ جای مطمئنی رومی شناسید؟ مرسی
بله,این دانگل ها روی تمامی دیوایس های ویندوزی جواب میده...(به شرطی که پورت usb داشته باشه...) کافیست درایور دانگل رو نصب کنید و...
اکثر کافی نت ها و خدمات کامپیوتری ها دارند...

deldar1
09-03-2012, 16:50
سلام مرسی از راهنمایی. من درایوری که لینک دادید رو نصب کردم و سیسم کارت هم قرار دادم ولی وقتی برنامه رو اجرا می کنمدر یک پنجره کوچک می نویسد:
Teh SIM/USIM card has not been detected or is invalid.
که یک دکمه ok دارد وقتی می زنم در محیط برنامه یک قسمت هست text که وقتی واردش می شم این پیام نوشته شده:
( با عرض پوزش سرویس درخواست شده فعلا فعال نیست و در صورت فعال شدن سرویس به شما اطلاع داده می شود)
این پیام از طرف ایرانسل هست پس در نتیجه سیم کارت من رو شناخته ولی چرا عمل نمی کند؟
من بسته gprs رو هنوز از ایرانسل نگرفتم یعنی به همین خاطر هست؟ (قبل در گوشی موبایل بدون اینکه بسته gprs بگیرم به با گوشی به نت وصل می شد)
ممنون می شم راهنمایی کنید
مرسی

~DrunK
09-03-2012, 17:25
سلام مرسی از راهنمایی. من درایوری که لینک دادید رو نصب کردم و سیسم کارت هم قرار دادم ولی وقتی برنامه رو اجرا می کنمدر یک پنجره کوچک می نویسد:
Teh SIM/USIM card has not been detected or is invalid.
که یک دکمه ok دارد وقتی می زنم در محیط برنامه یک قسمت هست text که وقتی واردش می شم این پیام نوشته شده:
( با عرض پوزش سرویس درخواست شده فعلا فعال نیست و در صورت فعال شدن سرویس به شما اطلاع داده می شود)
این پیام از طرف ایرانسل هست پس در نتیجه سیم کارت من رو شناخته ولی چرا عمل نمی کند؟
من بسته gprs رو هنوز از ایرانسل نگرفتم یعنی به همین خاطر هست؟ (قبل در گوشی موبایل بدون اینکه بسته gprs بگیرم به با گوشی به نت وصل می شد)
ممنون می شم راهنمایی کنید
مرسی
عزیزم من که به شما گفتم باید سیم کارت با پشتیبانی از شبکه 3G داشته باشید... منتها گفتم ایرانسل هم تست کنید شاید edge هم ساپورت کنه ولی همانطور که پیغام داده ساپورت نمیکنه...

پس یا باید یک سیم کارت رایتل بخرید ( 3G با سرعت 128 :4: )
یا یک دانگل بخرید...
یا ارواح باعث بانی این مشکلات رو مورد عنایت قرار بدید!

deldar1
22-03-2012, 21:23
سلام
خسته نباشید
سال نو مبارک
من یک مودم دی لینک خریدم و وصل کردم به تبلت و برنامه اش را نصب کردم ولی به نت وصل نشد ! تحقیق کردم گفتند باید تنظیماتی انجام بشه داخل برنامه مودم. خودم نتونستم ! دوستان میتونند راهنمایی کنند؟ ممنون میشم. مرسی

.

دوستان خواهشا راهنمایی کنید

~DrunK
22-03-2012, 21:51
سلام
خسته نباشید
سال نو مبارک
من یک مودم دی لینک خریدم و وصل کردم به تبلت و برنامه اش را نصب کردم ولی به نت وصل نشد ! تحقیق کردم گفتند باید تنظیماتی انجام بشه داخل برنامه مودم. خودم نتونستم ! دوستان میتونند راهنمایی کنند؟ ممنون میشم. مرسی

.

دوستان خواهشا راهنمایی کنید


سلام ممنون

خط adsl رو چک کردید؟! چراغش روشنه؟

و اینکه یوزر و پسورد رو درست وارد میکنید؟

deldar1
22-03-2012, 22:30
سلام. ممنون از پاسختون
بنده یک مودم گرفتم که مثل فلش هست و سیم کارت بهش وصل می شه تا بشه باهاش به نت وصل شد
منظورتون رو از چراغ adsl متوجه نمی شم ! چون مثلمودم هایی نیست که با کابل به سیستم وصل بشه و چراغ adsl و internet و ... رو داشته باشه فقط یک چراغ داره که وقتی به usb تبلت می زنم روشن می شه
در مورد یوزر و پسورد هم بندی چیزی در برنامه این مودم وارد نکردم! این یوزر و پسورد را از کجا بدست بیارم!؟

سپاس

~DrunK
22-03-2012, 23:02
سلام. ممنون از پاسختون
بنده یک مودم گرفتم که مثل فلش هست و سیم کارت بهش وصل می شه تا بشه باهاش به نت وصل شد
منظورتون رو از چراغ adsl متوجه نمی شم ! چون مثلمودم هایی نیست که با کابل به سیستم وصل بشه و چراغ adsl و internet و ... رو داشته باشه فقط یک چراغ داره که وقتی به usb تبلت می زنم روشن می شه
در مورد یوزر و پسورد هم بندی چیزی در برنامه این مودم وارد نکردم! این یوزر و پسورد را از کجا بدست بیارم!؟

سپاس

اهان... اخه شما نگفتی مودم معمولیه یا دانگل 3g
نیازی به یوزر پس نداره...
--
1-سیم کارت ایرانسل هست؟
2-شارژ پولی داره؟
3-موقعی که دانگل رو به تبلت متصل میکنید بدون مشکل شناخته میشه؟
4-برنامه ای که نصب کردید صرفا درایور بود یا برنامه ی خاصی برای کانکت شدن هم داره؟

deldar1
22-03-2012, 23:50
سلام و درود
بله 3g هست
1. ایرانسل دائمی هست
2. بله gprs یک ماهه 10 هزار تومانش رو هم گرفتم
3. بله شناخته میشه و برنامش هم اجرا میشه که یک صفحه برای کانکت شدن هست ولی دکمه کانکت اش غیر فعال هست و نمیشه روش کلیک کرد
4. هم درایور و هم برنامه
مدل مودم : D-Link DWM-156
مرسی

deldar1
26-03-2012, 23:29
سلام. دوستان لطفا راهنمایی کنید. مرسی

~DrunK
28-03-2012, 00:20
سلام و درود
بله 3g هست
1. ایرانسل دائمی هست
2. بله gprs یک ماهه 10 هزار تومانش رو هم گرفتم
3. بله شناخته میشه و برنامش هم اجرا میشه که یک صفحه برای کانکت شدن هست ولی دکمه کانکت اش غیر فعال هست و نمیشه روش کلیک کرد
4. هم درایور و هم برنامه
مدل مودم : D-link dwm-156
مرسی


سلام. دوستان لطفا راهنمایی کنید. مرسی
سلام

دوست من بنده خیلی در این مورد تحقیق کردم... اما واقعا به نتیجه نرسیدم...
به یکی از دوستام که ازین دانگل رو تبلت ایسر استفاده میکنه پیغام زدم و منتظر جواب هستم...
شما رو سیستم دیگه تست کردید؟

deldar1
29-03-2012, 12:55
سلام. ممنون از پاسختون
خیر روی سیستم دیگر هم به همین شکل هست
فکر می کنم یک کانفیگ باید در برنامه مودم که در ویندوز نصب می شود ایجاد کنم ولی بلد نیستم چطور و با چه تنظیماتی ایجاد کنم ! مرسی

kingfarza
02-09-2012, 08:26
من تبلت دیمو 700 دارم میخوام از دانگل استفاده کنم لطفا راهنماییم کنید . !!!!!!!!!!!!!!

ممنننون می شم اگه کمکم کنید .:df: