PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Adobe Flash Player V4.0.0-73 | دسترسی به هر محتوای فلش



MaKenZi
07-03-2012, 00:21
Adobe Flash Player V4.0.0-73



سرانجام پلاگین مربوط به فلش برای سیستم عامل میگُ ارائه شد .
بواسطه‌ی این پلاگین ، امکان دسترسی به هر محتوای فلش ، مانند سایت‌های تحت فلش ،
بازی‌های فلش ، برنامه‌ها و ویدیوها را خواهید داشت .
همچنین ، این پلاگین قابلیت مرور هر محتوای فلش را توسط مرورگر فایرفاکس که در همین بخش
در دسترس شما برای دانلود قرار دارد ، فراهم می‌کند .

برنامه برای نصب نیاز به اینترنت و ارتباط V/P/N دارد .


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=698890&stc=1&d=1331068682



Developer: Nokia

Bring the FULL web to your device with Flash Player- videos, games, apps & more.

Adobe Flash Player enables a complete web browsing experience by enabling access to
your favorite interactive content.

Please note that Flashplayer only works with Firefox browser.



http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/5MyiGptfRz/adobe-flash-player-v4.0.0-73by-makenzi.rar)

Size: 3.8MB

ghasemasgari
07-03-2012, 04:54
نصب نمی شود.
به اینترنت وصل می شه ولی نمی تونه دانلود کنه هنگامه نصب:bc:

MirMEHDi
07-03-2012, 13:29
نصب نمی شود.
به اینترنت وصل می شه ولی نمی تونه دانلود کنه هنگامه نصب:bc:

این برنامه، صرفاً نسخه وب اینستالر از فلش پلیر هست که مثل نسخه دسکتاپ اون، بر اساس سیاست شرکت ادوبی، دانلود فایلهای نصب برنامه، نیاز به اینترنت داره.

قاسم جان به احتمال قریب به یقین، این اینستالر هم مثل نسخه دسکتاپ، با آی پی های ایران مشکل داره.
شما هم که متخصص استفاده از آی پی پرو*ک*سی هستی! :) حالا هم همون کار رو بکن.
منم هنوز نتونستم نصبش کنم.

در ضمن اینجوری که از توضیحات برنامه برمیاد، این فلش پلیر انگار فقط پلاگینی هست برای فایرفاکس.
بنظرم روی بقیه جاهای گوشی برای اجرای فایلهای فلش جواب نده.
مثلا پخش فایهای swf. فلش. اگه این کار رو بکنه خیلی عالیه و گرنه هنوز جا برای کار و پیشرفت داره.

ghasemasgari
08-03-2012, 00:25
ممنون از راهنماییت:ad:

ghasemasgari
08-03-2012, 00:54
با پرو ک س ی نصب شد ممنون...

sds3590
11-03-2012, 20:43
ببخشید شما چطوری با پ ر و ک س ی نصب کردین اگه میشه بیشتر توضیح بدین یا آموزش رو بزارین .تشکر

ghasemasgari
12-03-2012, 02:21
ابتدا باید آیپی و پورت مناسب رو پیدا کنید.
از قسمت تنظیمات گوشی به بخش زیر بروید.
setting\internet conection \edite network\ select your wifi\advanced setting\ p.r.o.x.y configration\ select manual
سپس آیپی و پورت خود را در هر دو قسمت http و https وارد کنید.
از این طریق هم میتوانید گوشی خود را آپدیت کنید هم developer mode را فعال کنید.
لازم به ذکر است برای اپدیت از wifi استفاده کنید....
ایپی و پورت در تصویر کار میکند تست شد..

m_sports2006
12-03-2012, 12:41
سلام. ای پی پورت کار نکرد

Night_nima
14-06-2012, 16:44
سلام میشه یه راهنمایی دیگه در مورد port , ip بدی که از کجا مناسب گوشی پیدا کنیم
ممنون

MaKenZi
14-06-2012, 19:16
سلام میشه یه راهنمایی دیگه در مورد port , ip بدی که از کجا مناسب گوشی پیدا کنیم
ممنون
سلام

این آیپی و پورتی که میفرمائید رو باید از فروشندگان پ-ر-ا-ک-س-ی بگیرید .

DeV!L
23-07-2012, 15:37
اینجایی که میگین آی پی و پورت رو وارد کنیم .
من از هر فروشنده ای میپرسم بدون یوزر و پسورد نداره ؟! میگن حتما باید یوزر و پسورد باشه .
کسی هست اینجا که از اینا بفروشه ؟
یعنی قسمت HTTP و HTTPS باید ای پی و پورت شبیه هم باشه ؟!:ah: