PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جدیدترین نسخه مپ سویت نوکیا (شامل نوکيا مپ 3.09 بتا) - Nokia Maps Suite v3.00(95) S^Belle - Updated 03-03-2012



RASOOL
09-03-2012, 00:54
Nokia Maps Suite v3.00(95) S^Belle - Updated 03-03-2012
Include Ovi Maps 3.09 Beta



نقل از shahriar4000 عزیز:

توضيحات تکميلی :
Nokia Maps 3.09 Beta


اين نسخه جديد Map Suite که شامل Nokia Maps 3.09 Beta نيز ميباشد
نسبت به نسخه های قبلی تغيرات زيادی داشته از جمله باز گرداندن گزينه روتينگ به برنامه
همچنين قابليت اضافه کردن عکس های تگ دار به برنامه (ميتونيد محل گرفته شدن عکس های تگ دار رو در نقشه ببينيد)
و نمايش 3 بعدی برخی از شهرها از جمله اين تغييرات ميباشد

فايل اينساتلر (که بسيار کم حجم هست) را از پست بالا دانلود کنيد و بعد از نصب در گوشی
برای تکميل فرايند نصب لازم هست تا با استفاده از Wi-Fi محتويات برنامه را دانلود کرده
تا فرايند نصب کامل گردد
همچنين قابل ذکر است که اين نسخه نيز با نقشه های ورژن 2 سازگار ميباشد
(يعنی نقشه های مشابه با نوکيا مپ های نسخه 3.06،3.07 و 3.08)

این نسخه با گوشی Nokia 500 سازگاری ندارد و بر روی این گوشی قابل نصب نیست.
.
.در این ورژن علاوه بر این که قابلیت روت کردن که میشه باهاش بصورت افلاین یا انلاین طول یک خیابان یا فاصله 2 نقطه رو متر یا اندازه کرد و یا مسیر های انتخابی رو ذخیره کرد یا به برنامه گفت که شما رو به ترتیب به چند نقطه انتخابی برسونه که در ورزن های اخیر 3.08 این قابلیت حذف شده بود که در این ورژن اضافه شده یه برنامه فوق العاده جالب اضافه شده به اسم guides که داخل این برنامه 3 برنامه وجود داره
1-lonely planet که اطلاعات سفر رو به شما میده و به موضوعات کلی یک شهر میپردازه
2-map reporter -که شما میتونید اشکالات موجود در نقشه رو جهت اصلاح در ورژن اینده انلاین گزارش کنید
3- 360 cities که این برنامه جدید و فوق العاده نسبت به موقعیت شما که در جی پی اس مشخص میشه به ترتیب فاصله نسبت به موقعیت شما میتونه شما رو به اطلاعات جدیدی از طریق عکس های با کیفیت عالی مطلع کنه و به خوبی هم کار میکنه مثلا تو تهران جای که من هستم به ترتیب فاصله فروشگاه ها یا موزه ها یا پارک ها یا خیابان ها و خلاصه خیلی از اطلاعات رو از طریق عکس پانوراما 180 درجه نشون میده و حتی شما میتونید مثلا درون یک شرکت هواپیمایی یا یه مارکت رو بطور واضح و دقیق ملاحضه کنید که خیلی در نوع خودش جالبه
بیخود نیست که هیچ برنامه ای تا به حال به پای نوکیا مپ نرسیده
حتما این نسخه از برنامه که فقط بر روی بل نصب میشه رو امتحان کنید
لازم به ذکر است استفاده از برنامه هواشناسی و این برنامه راهنمایی از طرف اکثر شرکت های خدمات دهنده اینترنتی مسدود میباشد و تنها معدودی از شرکت ها اجازه استفاده از بسیاری از امکانات نوکیا رو فراهم نمودند

مطلب دیگر و بسیار با اهمیت این است که بعد از اپدیت بل و ورژن 3.08 که بطور پیشفرض در بل میباشد شما اگر در فضای باز باشید مشکلی در سرعت زمان اتصال به ماهواره نخواهید داشت ولی اگر در اپارتمانی باشید که سیستم برای اتصال از طریق اینترنت یا خدمات شبکه حدود تقریبی شما رو محاسبه کنه در ورژن 3.08 یا محاسبه نمیکرد یا بسیار بسیار طولانی بود که با نصب این ورژن این مشکل حل شده

در قسمت اپلیکیشن اب و هوا نیز تغیرات جالبی صورت گرفته بدین صورت که در ورژن های گذشته فقط شرایط اب و هوای شهری که درش وجود داشتید رو تا 5 روز اینده میشد مشاهده کرد ولی در این ورژن علاوه بر این که شما میتونید از شرایط اب و هوایی هر جایی از دنیا مطلع باشید و در برنامه ذخیره نمایید میتونید در شهر های بزرگ مثل تهران از چگونگی وضعیت اب و هوا در مناطق مختلف که میتونه در غرب یا شرق یا شمال و جنوب باشه نیز دقیقا مطلع شوید
بعد از نصب برنامه اپلیکیشنی بنام پابلیک ترانسفر اضافه خواهد شد
این برنامه جالب که توانایی اطلاعات مفیدی نظیر تمامی ایستگاه های اتوبوس تاکسی مترو قطار کشتی را بطور دقیق در بسیاری از شهر های دنیا که البته ایران جزوشون نیست رو به طور کامل در اختیار قرار میدهد رو اگر لازم ندارید میشه براحتی از اپلیکیشن گوشی حذف کنید تا حدود 5 مگ به ظرفیت درایو c شما اضافه گردد
توجه توجه توجه
بعد از نصب برنامه شما احتمالا قادر نخواهید بود در قسمت مپ لودر نقشه کشوری رو از طریق خود گوشی با وای فای دریافت کنید و مدام اررور خواهید داشت
برای رفع مشکل به این ترتیب عمل نمایید
ابتدا گوشی رو از طریق مس استوریج به کامپیوتر متصل نمایید
بعد در رم گوشی یا درایو e وارد پوشه e:\cities\MapLoader شوید و در این قسمت این 2 فایل رو حذف نمایید
-00.02.45.109.xml
cityindex-00.02.45.109.xml
و سپس براحتی با وایرلس نقشه ها رو دانلود نمایید
در ضمن در این ورژن سرچ صوتی هم اضافه شده ولی تنها برای کشور انگلستان در حال حاضر فعال میباشد.

برای حذف این ورژن هم کافیست در قسمت اپلیکیشن اینستالر گوشی این فایل ها رو حذف کنید ضمن اینکه اگر گوشی رو فلش یا ریست هم کنید این نسخه حذف خواهد شد
Drive
Guides
Headless Map and Navigation
Map and Navigation
Map Apps
Maps Settings Plugin
Nokia Maps
Nokia Maps Engine
Nokia Maps ODML
Nokia Maps Suite
Nokia Public Transport
Places Widget
Qt AdConnector
SyncShareV2Quick
Weather



http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=700016&stc=1&d=1331243331

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=700017&stc=1&d=1331243331


Illuminate your Every Day

This suite combines Nokia Maps and Nokia Drive as well as the new Nokia Public Transport, and enhances them with key application shortcuts developed specifically for Symbian. Now you can instantly access useful information such as weather, guides, and your current location. Existing capabilities, such as deep traffic integration and full offline maps, are combined with new, rich enhancements such as tighter application integration, improved ease of use, and greater personalization options.
What’s new in this release?

You already know Nokia Maps for delivering best-in-class mapping, navigation, and photorealistic 3D views. This latest release raises the bar even further with a new way to show and tell where you’ve been with photos on a map, new voice search capability, and direct home-screen access to your favorite places. Finding your way has never been easier.


لینک دانلود (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/nB2ZvRvUHK/nokia-maps-suite-3.00-12wk9-b05-beta.sis)

amir_itc
09-03-2012, 09:38
دوستان پیشنهاد می کنم حتما نصب کنید سرعت برنامه در اجرا و ... بسیار بهتر شده و آب و هوا قابلیت انتخاب شهر بهش اضافه شده و بدون مشکل کار می کنه

afshar60
09-03-2012, 15:03
دوستان یه زحمتی بکشن مثل نسخه قبل فایل های نصبیشو استخراج کنن تا کسانی که وای فای ندارن هم بتونن نصب کنن

با تشکر

shahriar4000
09-03-2012, 18:39
دوستان بعد از نصب برنامه پست شماره 1 میتونید برنامه اصلی رو توسط جی پی ار اس هم دانلود و نصب نمایید

nani9000
09-03-2012, 20:18
سلام.ایا‏ ‏فرقی‏ ‏نسبت‏ ‏به‏ ‏ورژنی‏ ‏که‏ ‏چند‏ ‏وقت‏ ‏اومده‏ ‏بود‏ ‏کرده؟اونم‏ ‏بتا‏ ‏بود‏ ‏اینم‏ ‏بتاست‏ ‏مرسی

Reza 7
09-03-2012, 20:35
سلام.ایا‏ ‏فرقی‏ ‏نسبت‏ ‏به‏ ‏ورژنی‏ ‏که‏ ‏چند‏ ‏وقت‏ ‏اومده‏ ‏بود‏ ‏کرده؟اونم‏ ‏بتا‏ ‏بود‏ ‏اینم‏ ‏بتاست‏ ‏مرسی


سلام
معمولاً رسم بر اين هست که به ترتيب نسخه های بتا جديد تر مياد و اشکالات نسخه قبلی گرفته ميشه
اين نسخه هم به همين ترتيب بايد باشه تا در نهايت با رفع تمامی اشکالات
نسخه اصلی و نهايی بياد

tohid68
09-03-2012, 22:20
فایل صوتی شو از کجا گیر بیارم و چطور راه بندازم؟

x-elementz2
09-03-2012, 22:26
عزیر دستت درد نکنه

خیلی زودتر از ورژن قبلیه وصل میشه

موقعیت ها رو هم دقیقا درست نشون میده

Reza 7
10-03-2012, 09:50
فایل صوتی شو از کجا گیر بیارم و چطور راه بندازم؟


سلام
میتونید از تاپیک نقشه ها دانلود و کپی کنید
یا به طور مستتقیم با نوکیا سویت بگیرید

afshar60
10-03-2012, 10:53
رضا جان ورژن برنامه قبلی رو چک کردم اونم (5)3.09 میزنه. این نسخه هم همین ورژنه. تفاوتش فقط سریعتر وصل شدن به ماهواره ست؟

Reza 7
10-03-2012, 10:59
رضا جان ورژن برنامه قبلی رو چک کردم اونم (5)3.09 میزنه. این نسخه هم همین ورژنه. تفاوتش فقط سریعتر وصل شدن به ماهواره ست؟


سلام
نمیدونم والا! من هنوز از این استفاده نکردم!

shahriar4000
10-03-2012, 11:59
رضا جان ورژن برنامه قبلی رو چک کردم اونم (5)3.09 میزنه. این نسخه هم همین ورژنه. تفاوتش فقط سریعتر وصل شدن به ماهواره ست؟
دوست عزیز ورژن گذشته 12wk7 b01 بود
در حالیکه این ورژن شده 12wk9 b05
در ظاهر نسبت به ورژن گذشته تغیری نکرده ولی مسلما در بهبود کیفیت کلی تاثیر داشته ضمن اینکه میشه گفت داخل اپارتمان تقریبا هر وقت برنامه اوی مپ رو باز میکنم ظرف 2-3 ثانیه متصل میشم

LORD-Sh
10-03-2012, 19:05
این همه امکانات چجوری استفاده میشه؟من آپدیت کردم ولی فقط یه آیکون public trans...اضافه شده.داخل برنامه همونطوریه

tazehkar
11-03-2012, 10:29
سلام
از دوستانی که دانلود کردند خواهش می کنم تمام محتویات پوشه در این آدرس را (c.private.2003fd45.import) برای دوستان دیگه آپلود کنند تا امکان نصب برنامه به صورت آفلاین هم باشه.
ممنونم

amir_itc
11-03-2012, 10:51
سلام
از دوستانی که دانلود کردند خواهش می کنم تمام محتویات پوشه در این آدرس را (c.private.2003fd45.import) برای دوستان دیگه آپلود کنند تا امکان نصب برنامه به صورت آفلاین هم باشه.
ممنونم

دوست عزیز آخه به سرعت پاکش می کنه باید سرعت عمل زیادی داشت و تا دانلود تموم شده و قبل از نصب گوشی رو خاموش کرد تا بشه ورشون داشت

tazehkar
11-03-2012, 12:30
دوست عزیز آخه به سرعت پاکش می کنه باید سرعت عمل زیادی داشت و تا دانلود تموم شده و قبل از نصب گوشی رو خاموش کرد تا بشه ورشون داشت

درست میفرمائید.لطفا یکی از دوستانی که وای فای داره پیش قدم بشه و به خاطر کمک به بقیه این کارا بکنه.

salar222
14-03-2012, 00:04
سلام داداش من اینو نصبیدم عالیه فقط به نظرم وقتی از رو نقشه حرکت میکنم نسبت به 3.8 بیشتر طول میده تا نقشه لود شه درسته؟دست همتون درد نکنه ترو خدا شماها که استادین این برنامه نوکیا رو برای ایفون هم درست کنید همه چی داره غیره نقشه نوکیا

Reza 7
14-03-2012, 08:23
دست همتون درد نکنه ترو خدا شماها که استادین این برنامه نوکیا رو برای ایفون هم درست کنید همه چی داره غیره نقشه نوکیا


سلام
حاجی شب عيدی از اون حرفا بودا!
اين برنامه کاملاً انحصاريه و امتيازش متعلق به نوکياست و هيچ گونه امکان دخل و تصرفی توش نيست!

afshar60
14-03-2012, 10:32
از دوستان کسی نتونست فایل های نصبی رو استخراج کنه؟
ما منتظر هستیما.

tazehkar
14-03-2012, 23:10
سلام

لینکهای دانلود برنامه به صورت آفلاین برای دوستان:

https://rapidshare.com/#!download|64tl5|2224435879|Maps_Suite_3.0_Beta.ra r|17957|R~7A1D974ABB7E91D9E94E3F790B14C1F2|0|0


https://www.dropbox.com/sh/nedbzk7xzuj26ul/q7BXC_l2nG

http://depositfiles.com/files/v8c37wbgn

P.E.Y.M.A.N
15-03-2012, 13:08
نصب کردنش خیلی حال گیره!

afshar60
15-03-2012, 14:58
سلام

لینکهای دانلود برنامه به صورت آفلاین برای دوستان:

https://rapidshare.com/#!download|64tl5|2224435879|Maps_Suite_3.0_Beta.ra r|17957|R~7A1D974ABB7E91D9E94E3F790B14C1F2|0|0


https://www.dropbox.com/sh/nedbzk7xzuj26ul/q7BXC_l2nG

http://depositfiles.com/files/v8c37wbgn

من فایل هارو نصب کردم یکی دوتاش موقع نصب ارور corrupt
میزد. بعد از اینکه بقیه رو نصب کردم حالا برنامه نقشه اصلا باز نمیشه. چیکار کنم؟:an:

shahriar4000
15-03-2012, 16:32
من فایل هارو نصب کردم یکی دوتاش موقع نصب ارور corrupt
میزد. بعد از اینکه بقیه رو نصب کردم حالا برنامه نقشه اصلا باز نمیشه. چیکار کنم؟:an:
به نظر من اگر از طریق فایل هایی که دوستمون تهیه کردند به نتیجه نرسیدید همه رو پاک کنید و 1000 تومن هزینه کنید و اینترنت نا محدود 1 روزه تهیه کنید و با جی پی ار اس دانلود و نصب کنید

tazehkar
15-03-2012, 18:39
من فایل هارو نصب کردم یکی دوتاش موقع نصب ارور corrupt
میزد. بعد از اینکه بقیه رو نصب کردم حالا برنامه نقشه اصلا باز نمیشه. چیکار کنم؟:an:

سلام

اون فایلهایی که موقع نصب ارور میده نیازمند نصب فایلهای دیگه این نقشه هست .شما تمام برنامه هارا نصب کن و اگه یه فایلی ارور داد برو سراغ بعدی موقعی که تمام برنامه ها را نصب کردی برگرد و دو باره اون فایلهایی که ارور داده را نصب کن مشکل حل میشه.فکر کنم 3 تا از فایلها اینطوری نصب میشن.

amir14551
15-03-2012, 20:58
سلام دوستان
دستم به دامنتان گیرافتادم راه پس و پیش هم ندارم
من گوشی نوکیا 500 گرفتم از دوستم تا توسفر بتونم از gps استفاده کنم این گوشی هم نو بود و هیچ نرم افزاری نداره
من الان تو ترکیه هستم و هرجا میرم هم کسی نمیتونه کمکی برام بکنه تا بتونم gps این لعنتی رو راه بندازم
این الان داره در واقع از gprs استفاده میکنه و بابام رو اورده جلو چشام (هزینه)

(((فايل اينساتلر (که بسيار کم حجم هست) را از پست بالا دانلود کنيد))))
من این فایل رو دانلود کردم ولی اصلا کار نمیکنه و ارور میده که بعدا سعی کن

shahriar4000
15-03-2012, 21:14
سلام دوستان
دستم به دامنتان گیرافتادم راه پس و پیش هم ندارم
من گوشی نوکیا 500 گرفتم از دوستم تا توسفر بتونم از gps استفاده کنم این گوشی هم نو بود و هیچ نرم افزاری نداره
من الان تو ترکیه هستم و هرجا میرم هم کسی نمیتونه کمکی برام بکنه تا بتونم gps این لعنتی رو راه بندازم
این الان داره در واقع از gprs استفاده میکنه و بابام رو اورده جلو چشام (هزینه)

(((فايل اينساتلر (که بسيار کم حجم هست) را از پست بالا دانلود کنيد))))
من این فایل رو تو پست اول نفهمیدم کجاست
دوست عزیز انتها پست اول با رنگ قرمز نوشته لینک دانلو چطور پیدا نمیکنید
بعد از نصب ورژن 3.09 با خود گوشی البته توسط وایرلس نه با چی پی ار اس چون نمیشه از خود برنامه قسمت مپ لودر نقشه ترکیه رو دانلود کنید یا توسط نوکیا سوییت
داخل برنامه هم در قسمت ستینگ و جنرال کانکشن رو افلاین کنید تا هزینه براتون نداشته باشه

amir14551
15-03-2012, 21:42
من برنامه رو نصب کردم و آپدیت هم شده و همه ایکونهاشم رو دسکتاب گوشی اومده ولی فقط وضعیت آب و هوا ش کار میکنه
راستی از کحا برم تو این ستینگ که گفتین

shahriar4000
15-03-2012, 22:32
من برنامه رو نصب کردم و آپدیت هم شده و همه ایکونهاشم رو دسکتاب گوشی اومده ولی فقط وضعیت آب و هوا ش کار میکنه
راستی از کحا برم تو این ستینگ که گفتین
ای بابا دوست عزیز نمیدونستم تو ترکیه هم برنامه اب و هوا رو ..... کردند متاسفانه چاره ای ندارید
بعد از ورود به برنامه اوی مپ منو رو زده بعد ستینگ بعد جنرال
دقیقا عین همین مسیر رو در پست گذشته توضیح دادم خدمتتون اگر متوجه نشدید مجدد عرض کنم یا براتون از مراحل عکس بگیرم

amir14551
15-03-2012, 22:37
مشکل اینه که اصلا کار نمیکنه
حتی دیگه با gprs هم لود نمیشه .من مجبور شدم نرم افزار گوشی رو ریست کنم
حالا باید از اول شروع کنم
ممنون میشم باعکس راهنمایم کنید

amir14551
15-03-2012, 22:41
راستی به غیر از برنامه , برنامه دیگه ای نیست که با این کفتی کارکنه؟؟؟
garmin هم خواستم نصب کنم ارور ناهماهنگی داد

shahriar4000
15-03-2012, 22:57
مشکل اینه که اصلا کار نمیکنه
حتی دیگه با gprs هم لود نمیشه .من مجبور شدم نرم افزار گوشی رو ریست کنم
حالا باید از اول شروع کنم
ممنون میشم باعکس راهنمایم کنید


راستی به غیر از برنامه , برنامه دیگه ای نیست که با این کفتی کارکنه؟؟؟
garmin هم خواستم نصب کنم ارور ناهماهنگی داد
دوست عزیز تو برنامه اوی مپ که وارد میشید ان پایین صفحه سمت راست 3 تا خط موازی کوچک است به ان میگند منو بزنید بعد ستینگ بعد جنرال بعد کانکشن بعد افلاین
اینم تاپیک گارمین
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=71525
دوست من شما اگر مثلا برنامه نویتل رو نصب کنید انوقت در ترکیه نقشه هاش رو از کجا میخواهید دانلود کنید یا گارمین
از پست شماره 202 نقشه ن درایو برای ترکیه رو بگیرید از صفحه اول همین تاپیک هم برنامه ن درایو رو نصب کنید
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=178472&page=21

afshar60
16-03-2012, 12:10
سلام

اون فایلهایی که موقع نصب ارور میده نیازمند نصب فایلهای دیگه این نقشه هست .شما تمام برنامه هارا نصب کن و اگه یه فایلی ارور داد برو سراغ بعدی موقعی که تمام برنامه ها را نصب کردی برگرد و دو باره اون فایلهایی که ارور داده را نصب کن مشکل حل میشه.فکر کنم 3 تا از فایلها اینطوری نصب میشن.

دوست عزیز من این کارها رو انجام دادم ولی برنامه نقشه اصلا باز نمیشه. چیکار کنم؟
:ak:

Reza 7
16-03-2012, 12:46
من فایل هارو نصب کردم یکی دوتاش موقع نصب ارور corrupt
میزد. بعد از اینکه بقیه رو نصب کردم حالا برنامه نقشه اصلا باز نمیشه. چیکار کنم؟:an:


دوست عزیز من این کارها رو انجام دادم ولی برنامه نقشه اصلا باز نمیشه. چیکار کنم؟
:ak:


سلام
وقتی ارور ميده ميزنه corrupt يعنی فايل خراب هست! که حتی اگر 1 کيلوبايت فايل هم گرفته نشده باشه فايل خراب خواهد بود يا به هر دليل ديگه ...
حالا سؤال الان اصلاً اوی مپ باز نميشه؟
تمام کارهای گفته شده رو انجام داديد؟ در اين صورت فايل هايی رو که نصب کرديد پاک کنيد
و از يک نسخه ديگه استفاده کنيد

afshar60
16-03-2012, 13:48
من مشکلم حل شد. یکی از فایل ها خراب دانلود شده بود که برطرف شد. سرعت کانکت شدن حداقل در منطقه ما بطور محسوسی در این ورژن افزایش پیدا کرده.

nani9000
16-03-2012, 14:17
من مشکلم حل شد. یکی از فایل ها خراب دانلود شده بود که برطرف شد. سرعت کانکت شدن حداقل در منطقه ما بطور محسوسی در این ورژن افزایش پیدا کرده.

من فایل های آفلاین رو دانلود کردم.الانم ورژن قبلی بتا نصبه.به نظرت نصب کنم؟ایا میشه فقط ovi maps رو نصب کنم و بقیه رو نصب نکنم؟

mohammad140
17-03-2012, 22:47
سلام
موقع نصب فايل 350 كيلوبايتي ارور ميده.ميگه Unable to install
چي كار كنم

Reza 7
18-03-2012, 09:30
من فایل های آفلاین رو دانلود کردم.الانم ورژن قبلی بتا نصبه.به نظرت نصب کنم؟ایا میشه فقط ovi maps رو نصب کنم و بقیه رو نصب نکنم؟


سلام
ترجیها همه رو نصب کنید


سلام
موقع نصب فايل 350 كيلوبايتي ارور ميده.ميگه unable to install
چي كار كنم


سلام
برید برای نصب فایل بعدی!

amir14551
18-03-2012, 22:31
دوست عزیز تو برنامه اوی مپ که وارد میشید ان پایین صفحه سمت راست 3 تا خط موازی کوچک است به ان میگند منو بزنید بعد ستینگ بعد جنرال بعد کانکشن بعد افلاین
اینم تاپیک گارمین
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=71525
دوست من شما اگر مثلا برنامه نویتل رو نصب کنید انوقت در ترکیه نقشه هاش رو از کجا میخواهید دانلود کنید یا گارمین
از پست شماره 202 نقشه ن درایو برای ترکیه رو بگیرید از صفحه اول همین تاپیک هم برنامه ن درایو رو نصب کنید
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=178472&page=21

سلام مجدد
منو ببخشید اگر گیج میزنم
من فردا دارم میرم اسپانیا و هنوز این کفتی درست نشده
کشکل اینه که وقتی نصب میکنم فقط ایکون وضعیت هواش کارمیکنه و حتی ایکن اصلی مپ هم باز نمیشه تا بتونم تو ستینگش برم:sign_help:

Reza 7
19-03-2012, 10:07
سلام مجدد
منو ببخشید اگر گیج میزنم
من فردا دارم میرم اسپانیا و هنوز این کفتی درست نشده
کشکل اینه که وقتی نصب میکنم فقط ایکون وضعیت هواش کارمیکنه و حتی ایکن اصلی مپ هم باز نمیشه تا بتونم تو ستینگش برم:sign_help:


سلام
اگر ميخواهيد به صورت offline نصب کنيد از نسخه موجود در اين تاپيک استفاده کنيد
کاملاً تست شده است و مشکلی نداره

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=203059
اما اگر به صورت online نصب ميکنيد از همين نسخه استفاده کنيد منتهی اين بار طبق توضيحات همه فايل ها رو پاک کنيد
و دوباره نصب کنيد
اگر از هر 2 راه رفتيد و مشکل همچنان پا بر جا بود نياز به يک ريست داريد

shahriar4000
20-03-2012, 02:53
سلام دوستان
دستم به دامنتان گیرافتادم راه پس و پیش هم ندارم
من گوشی نوکیا 500 گرفتم از دوستم تا توسفر بتونم از gps استفاده کنم این گوشی هم نو بود و هیچ نرم افزاری نداره
من الان تو ترکیه هستم و هرجا میرم هم کسی نمیتونه کمکی برام بکنه تا بتونم gps این لعنتی رو راه بندازم
این الان داره در واقع از gprs استفاده میکنه و بابام رو اورده جلو چشام (هزینه)

(((فايل اينساتلر (که بسيار کم حجم هست) را از پست بالا دانلود کنيد))))
من این فایل رو دانلود کردم ولی اصلا کار نمیکنه و ارور میده که بعدا سعی کن
دوست عزیز هیچ ورژنی از 3.09 بر روی گوشی نوکیا 500 متاسفانه نصب نمیشود البته من هم تازه الان متوجه شدم و شما باید ورژن 3.08 /141 رو نصب کنید
رضا جان لطفا این مطلب رو در هر 3 تاپیک ورژن 3.09 قید بفرمایید
با تشکر

siavashsiavash
20-03-2012, 19:21
سلام
دوستان این ورژن هم مثل قبلی قسمت آب وهواش بدون ................کار نمی کند اما خیلی بهتر شده
قسمت guides هم همین طور
برای بقیه دوستان هم همین طور هست
با تشکر

shahriar4000
20-03-2012, 21:51
سلام
دوستان این ورژن هم مثل قبلی قسمت آب وهواش بدون ................کار نمی کند اما خیلی بهتر شده
قسمت guides هم همین طور
برای بقیه دوستان هم همین طور هست
با تشکر
دوست عزیز با جی پی ار اس که مسدوده ولی با وایرلس بعضی از اپراتور ها باز گذاشتند من بدون هیچ ترفندی دارم با وایرلس استفاده میکنم

pouya13
21-03-2012, 19:10
سلام
به صورت آفلاین نصبش کردم اما برای qtplaces این ارور رو میده unable to install . sso, version 1. 06 (149 ) or newer required. حالا باید چیکار کنم.

Reza 7
21-03-2012, 19:50
سلام
به صورت آفلاین نصبش کردم اما برای qtplaces این ارور رو میده unable to install . sso, version 1. 06 (149 ) or newer required. حالا باید چیکار کنم.


سلام
از اين پکيج استفاده نکردم اما در تاپيک قبلی که دوستان زحمت کشيده بودند و offline گذشته بودند
sso ميشد گزينه 24 که ابتدا بايد اون رو نصب کنيد