PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : iColor 1.0 | تم جذاب | لمسی ,غیر لمسی



Angry Bird
18-03-2012, 13:11
بــه نــــام خــــدا


درود;

اینبار تم بسیار زیبا و جذاب iColor برای
دوست داران بلک بری قرار داده شده که
از ویژگی ها ی ان میتوان به :
رنگ های متفاوت و ... اشاره کرد.
امیدوارم مورد پسند واقع بشه .





نکته : این تم بر روی تمامی دستگاه هایی که نسخه ی 4.6 و بالاتر رو آن ها نصب است قابل اجرا است.
و به صورت جداگانه برای موبایل های لمسی و غیر لمسی قرار داده شده.

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=704005&stc=1&d=1332064876

برای دانلود روی تصویر زیر کلیک کنید(لمسی):


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=682969&stc=1&d=1233513524 (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/SOQpv5Vv0_/icolor-storm-v-.1.0.zip)

برای دانلود روی تصویر زیر کلیک کنید(غیر لمسی):

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=682969&stc=1&d=1233513524 (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/nGHJDyJRhj/icolor-non-touch-v1.0.zip)

alizamany
30-09-2012, 17:16
واسه من هر کاری می کنم نمی شه تا حالا 10 تا تم نصب کردم اما تو تنظیماتش تو قسمت تم چیزی نبود کار خاصی برای نصب کردن تم باید انجام داد

m48171
30-09-2012, 18:58
واسه من هر کاری می کنم نمی شه تا حالا 10 تا تم نصب کردم اما تو تنظیماتش تو قسمت تم چیزی نبود کار خاصی برای نصب کردن تم باید انجام داد

با چی نصب میکنین؟
بهترین روش نصب OTA هستش که میتونین تو گوگل با مرورگر خود گوشی جست جو کنین و ...
یا از دنیای نرم افزار بلک بری (http://appworld.blackberry.com)به صورت مستقیم با کامپیوتر نصب کنین
چرا؟ چون خیلی از تم یا برنامه هایی که با دسکتاپ منیجر نصب میکنین ممکنه مال خود گوشی نباشه یا به گوشی نخوره(از نظر رزولوشن یا ...) اما دسکتاپ منیجر به هر حال نصب میکنه و ممکنه ایکون برنامه بیاد ولی خوب اجرا نشه یا کلا اجرا نشه یا درمورد تم ها ممکنه نصب شه ولی نیاد

اگه هم مشکلتون این نیست برای راهنمایی بهتر مدل گوشیتون رو ذکر کنین

alizamany
30-09-2012, 22:56
یکیش را تونستم نصب کنم از طریق خود گوشی برای وصل شدن به مارکتش چجوری باید وصل بشم چون وقتی وصل می شم یه ارور می ده

m48171
02-10-2012, 15:03
یکیش را تونستم نصب کنم از طریق خود گوشی برای وصل شدن به مارکتش چجوری باید وصل بشم چون وقتی وصل می شم یه ارور می ده

از گوشی که تو ایران نمیشه! برای دانلود از دنیای نرم افزارش باید از کامپیوتر استفاده کنین.
برای دانلود تم از گوشی یا همون روش OTA از این سایت (http://www.mobilethemesworld.com) استفاده کنین.


:mobilestan: