PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام گلکسی2 با بیس XWLP3_4.0.3 نسخه های Deodexed و Odexed



Shahrokh K!NG
27-03-2012, 14:29
XWLP3 4.0.3 Odexed & Deodexed Stock

رام گلکسی اس 2 - XWLP3 اندروید 4.0.3 نسخه های Deodexed و Odexed توسط WanamLite

از مدیر محترم بخش تقاضا دارم عنوان تاپیک رو عوض نکنند.

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=703484&stc=1&d=1331930062

مشخصات:

بیس: I9100XWLP3
مودم: I9100XXLPR
روت شده
Zipaligned
BusyBox
کرنل روت LP7
CWM نسخه 5
حل مشکل مموری کارت
حذف نماد O2



Firmware info:

Base Firmware: I9100XWLP3 (4.0.3)
Build Date: 23th March 2012
Modem: I9100XXLPR
CSC: I9100O2ULP4
Change List: 287862


Features:

Zipaligned
Rooted (SuperSU v0.83)
BusyBox
ClockworkMod Recovery 5
CF-Root LP7 Kernel
Fixed Sdcard issue
Removed O2 bloatware

نحوه نصب رام های کوک شده (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2273329&postcount=3)

دریافت رام:

نسخه Odexed:



http://goo.gl/8332D


نسخه Deodexed:



http://goo.gl/NIweF


وب سایت سازنده:

http://wanamlite.com/2012/03/27/romcwmxwlp3-android-4-0-3-odexed-deodexed-stock

Abuzar.Sh
27-03-2012, 15:16
عزیزی شاهرخ
در حال دانلودم....

Shahrokh K!NG
27-03-2012, 17:06
نسخه Odexed:



http://ul.to/wsjrqu8b/GT-I9100_WanamLite.XWLP3.Odexed.Stock.NO-WIPE.zip

http://rapidgator.net/file/1487765/GT-I9100_WanamLite.XWLP3.Odexed.Stock.NO-WIPE.zip.html

http://download.hellshare.com/gt-i9100-wanamlite-xwlp3-odexed-stock-no-wipe-zip/6354758/


نسخه Deodexed:



http://ul.to/w9tne0sr/GT-I9100_WanamLite.XWLP3.Deodexed.Stock.NO-WIPE.zip

http://rapidgator.net/file/1487753/GT-I9100_WanamLite.XWLP3.Deodexed.Stock.NO-WIPE.zip.html

http://download.hellshare.com/gt-i9100-wanamlite-xwlp3-deodexed-stock-no-wipe-zip/6354729/

C0D3R
27-03-2012, 17:09
سلام

شاهرخ جان عنوان تاپیکها برای هماهنگ بودن باید فرمت نوشتاریشون مثل هم باشه به همین دلیل عنوان این تاپیک رو هم برای هماهنگ بودن با عناوین قبلی مجبور شدم ویرایش کنم

Abuzar.Sh
27-03-2012, 18:27
اقا عجب رامیه
مشکل smsکه ۲تا ارسال میشد تو این رام بطور کلی رفع شده
نصب نکنی از زندگی عقبی!

سرعت فوق العاده
بوت اسکرین تغییر کرده،آرم اس رنگش عوض شده موقعی گوشی رو روشن میکنی


تاچ خیلی روووون شده

اقا فقط نصب کنین یه کلام

نترس از عاشق شدن بیا اون با من !

لیلی !مجنون با من!

Abuzar.Sh
27-03-2012, 20:19
به نظرتون عنوانی که من نوشته بودم صحیح تره یا اینی که شما نوشتی؟ از اول با یه فرمت نه چندان درست نوشته شدن همون اشتباه هم هنوز داره تکرار میشه، بعد گلکسی 2 کدوم گوشیه؟!! :دی ، اس داشت یه زمانی!!

تایید میشهhttp://www.pic4ever.com/images/2296.gif

گلکسی2 خیلی تو ذوق میزنهhttp://www.pic4ever.com/images/s134.gif

amirhosein p
27-03-2012, 20:38
اقا عجب رامیه
مشکل smsکه ۲تا ارسال میشد تو این رام بطور کلی رفع شده
نصب نکنی از زندگی عقبی!

سرعت فوق العاده
بوت اسکرین تغییر کرده،آرم اس رنگش عوض شده موقعی گوشی رو روشن میکنی


تاچ خیلی روووون شده

اقا فقط نصب کنین یه کلام

نترس از عاشق شدن بیا اون با من !

لیلی !مجنون با من!

چاکر داداش. اوکیه دیگه؟ دارم دان میکنم. اخراشه. مثل lpq نیستش که؟ پشیمونمون نکنه؟
البته من دارم نسخه رسمی و استوک رو دان میکنما.

Abuzar.Sh
27-03-2012, 20:44
چاکر داداش. اوکیه دیگه؟ دارم دان میکنم. اخراشه. مثل lpq نیستش که؟ پشیمونمون نکنه؟
البته من دارم نسخه رسمی و استوک رو دان میکنما.

من تک تک رامها رو تست کردم ولی این خداسسسhttp://www.pic4ever.com/images/s050.gif
من که راضیم بطور 140%

amirhosein p
27-03-2012, 20:53
من تک تک رامها رو تست کردم ولی این خداسسسhttp://www.pic4ever.com/images/s050.gif
من که راضیم بطور 140%

مرسیییی ایول الان میرم رو دانلودینگگگ.شمام رام officialesho نصب کردی؟ یا deodex رو؟

saeed_zer0
27-03-2012, 21:02
من تک تک رامها رو تست کردم ولی این خداسسسhttp://www.pic4ever.com/images/s050.gif
من که راضیم بطور 140%

معذرت ولی یعنی چی خداست ؟ http://www.freesmile.ir/smiles/507013_1zg4yo9.gif
مثلا چه مزیتی نسبت به lpq داره ؟
بازی ها رو تست گرفتی باهاش ؟ F.C نمیده ؟ البته فک کنم این مشکل ها بیشتر از نرم افزار ها باشه تا رام ! http://www.freesmile.ir/smiles/693419_t3bfuu9hqas0xb6z.gif

Abuzar.Sh
27-03-2012, 21:16
مرسیییی ایول الان میرم رو دانلودینگگگ.شمام رام officialesho نصب کردی؟ یا deodex رو؟
من deodex نصبیدم

معذرت ولی یعنی چی خداست ؟ http://www.freesmile.ir/smiles/507013_1zg4yo9.gif
مثلا چه مزیتی نسبت به lpq داره ؟
بازی ها رو تست گرفتی باهاش ؟ F.C نمیده ؟ البته فک کنم این مشکل ها بیشتر از نرم افزار ها باشه تا رام ! http://www.freesmile.ir/smiles/693419_t3bfuu9hqas0xb6z.gif

تا اونجایی که مخم کشید تو صفحه قبلی مزیتاش وگفتم
باور میگنی من اصلا اهل بازی نیستم ولی تا حالا فورس کلوز ندیدم
بقول خودت مشکل از رام نیس از نرم افزاس:ce:

mahdi2126
28-03-2012, 12:36
اقا من الان lp7 نصب دارم به نظرتون این رام نصب کنم همون مال خودم خوبه والا من بعد از چند مدتی گوشی با این رام lp7 سرعتش کم میشه باید وایپ کنم به نظرتون این خوبه دیگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahdi2126
28-03-2012, 12:46
سلام اقایون عزیز اینم لینک مستقیم نسخه اودکس
http://2281585999.s111.rapidbaz.com/premium/3e5f1b73471caa6f426773204eb1f9ce/4f72dca8/s111.eu./29127887?GT-I9100_WanamLite.XWLP3.Odexed.Stock.NO-WIPE.zip

اینم لینک مستقیم نسخه deodex
http://2281585999.s109.rapidbaz.com/premium/f664218bce6cff23553ca58d4e04eb50/4f72dbfb/s109.eu./29125595?GT-I9100_WanamLite.XWLP3.Deodexed.Stock.NO-WIPE.zip
برید حالشو ببرید رام واقعا خوبه....

zzyzx.rd
28-03-2012, 12:52
من میتونم این رام را مستقیم روی lpq نصب کنم؟

C0D3R
28-03-2012, 12:54
من میتونم این رام را مستقیم روی lpq نصب کنم؟

سلام
بله مشكلي نيست فقط قبلش وايپ كش و وايپ دالويك انجام بدين

mahdi2126
28-03-2012, 13:26
من میتونم این رام را مستقیم روی lpq نصب کنم؟

من نصب کردم مشکلی نداشت البته روی odex lpq از ریکاوری فلش زدم.
اقای cod3r عزیز من همین کاری که شما میگین رو،یعنی وایپ کش و دالویک انجام دادم رام نیومد بالا مجبور شدم دوباره رام lpq فلش زدم بعد از ریکاوری بدون وایپ این رام فلش زدم درست شد و به راحتی اومد بالا.
بازم از شما مدیر cod3r عزیز معذرت می خوام فقط تجربه خودمو گفتم.ممنون...

ramingsm
28-03-2012, 13:37
لینک مستقیم هر 2 نسخه
GT-I9100_WanamLite.XWLP3.Deodexed.Stock.NO-WIPE.zip - 307.5 MB (http://www.uploadbaz.com/kol723fa23aq)
GT-I9100_WanamLite.XWLP3.Odexed.Stock.NO-WIPE.zip - 309.2 MB (http://www.uploadbaz.com/o1zcqiqo9ii2)

hhzzn
28-03-2012, 14:40
ببخشید میشه یه رام کاستوم روی رام دئودکس نصب کرد یا حتما باید روی اودکس نصب کنیم؟

C0D3R
28-03-2012, 17:54
ببخشید میشه یه رام کاستوم روی رام دئودکس نصب کرد یا حتما باید روی اودکس نصب کنیم؟

سلام
حامد جان مهم نیست Odex باشه یا Deodexed , بهتر هست بیسشون یکی باشه یعنی مثلا اگر رام قبلی 4.0.3 هست الان راحت میتونین روش هر رام کاستومی نصب کنین (حالا این رام فعلی Odex هست یا Deodexed اهمیتی نداره)

hhzzn
28-03-2012, 18:15
سلام
حامد جان مهم نیست Odex باشه یا Deodexed , بهتر هست بیسشون یکی باشه یعنی مثلا اگر رام قبلی 4.0.3 هست الان راحت میتونین روش هر رام کاستومی نصب کنین (حالا این رام فعلی Odex هست یا Deodexed اهمیتی نداره)

محمد جان مرسی از پاسخگوییات دادا.من کلن فکر کردم این رام ها (چه اودکس چه دئودکس) رام رسمی هستن و سه فایل.اما دئودکس را دانلود کردم دیدم که پکیجه!الان دارم همون lp3 رسمی رو می نصبم که خودت معرفی کرده بودی.بعدم این دئودکس رو می نصبم روش.فلن.بازم مرسی:loveit:

hhzzn
28-03-2012, 22:18
من چجوری این xwlp3 رو روتش کنم که بتونم کاستوم نصب کنم؟!!!cf-root رو پیدا نکردم!پس چجوری باید اینو بنصبم؟؟!!

Abuzar.Sh
28-03-2012, 22:50
من چجوری این xwlp3 رو روتش کنم که بتونم کاستوم نصب کنم؟!!!cf-root رو پیدا نکردم!پس چجوری باید اینو بنصبم؟؟!!

با کرنل siya بتا7 با اودین بریز روش
نسخه اودین (http://gokhanmoral.desean.net/siyahkernel/v3.0/Siyah-v3.0b7.tar)

saalehh
29-03-2012, 09:33
دوستان من رام رسمی نسخه 2.3.5 رو دارم الان میخوام رام این تایپیک نسخه دئودکسش رو نصب کنم.پیش نیاز چی میخواد؟یا یه راست رو همون نصب کنم مشکلی نداره؟

*r.E.Z.a*
29-03-2012, 09:42
سلام
اگه رو رام رسمی ایس نصب کنی بهتر ولی اگه میخوای رو 2.3.5 بنصبی قبلش فول وایپ کن

hnjmk,l.
29-03-2012, 11:43
دوستان من بعد از نصب نسخه رسمی این رام دیگه نمی تونم اکانت گوگل اضافه کنم. قبلا تو تاپیک های مختلف دیده بودم بچه ها بعد از تغییر رام به این مشکل بر خورده بودن. راه حل چیه؟

poya63
30-03-2012, 20:45
سلام دوستان کسی لطف کنه یه لینک مستقیم از نسخه رسمی این رام معرفی کنه چون لینک مستقیم تو تاپیک معرفی رامهای رسمی کار نمی کنه ممنون میشم مرسی

Shahrokh K!NG
30-03-2012, 21:39
سلام دوستان کسی لطف کنه یه لینک مستقیم از نسخه رسمی این رام معرفی کنه چون لینک مستقیم تو تاپیک معرفی رامهای رسمی کار نمی کنه ممنون میشم مرسی

3 لینک از رام LP3 (بدون لوگو های اپراتور O2):

لینک اول (http://skywanker.net/roms/intratech/Firmwares/Frankenstein/GT-I9100_XEO_I9100XWLP3_I9100OXALPQ_I9100XXLPR.7z)

لینک دوم (http://narod.ru/disk/44486163001.cf35daebda6b9a70a6be0bf4a4bdf80f/GT-I9100_XEO_I9100XWLP3_I9100OXALPQ_I9100XXLPR.7z.htm l)

لینک سوم (تورنت) (http://dl.xda-developers.com/attachdl/6ebc6bf33be1fa08bffdce5061f960ec/4f75fe9f/9/6/8/5/8/0/GT-I9100_XEO_I9100XWLP3_I9100OXALPQ_I9100XXLPR.7z.tor rent)

poya63
30-03-2012, 21:58
3 لینک از رام LP3 (بدون لوگو های اپراتور O2):

لینک اول (http://skywanker.net/roms/intratech/Firmwares/Frankenstein/GT-I9100_XEO_I9100XWLP3_I9100OXALPQ_I9100XXLPR.7z)

لینک دوم (http://narod.ru/disk/44486163001.cf35daebda6b9a70a6be0bf4a4bdf80f/GT-I9100_XEO_I9100XWLP3_I9100OXALPQ_I9100XXLPR.7z.htm l)

لینک سوم (تورنت) (http://dl.xda-developers.com/attachdl/6ebc6bf33be1fa08bffdce5061f960ec/4f75fe9f/9/6/8/5/8/0/GT-I9100_XEO_I9100XWLP3_I9100OXALPQ_I9100XXLPR.7z.tor rent)

ممنون دوست عزیز بابت لینک ولی هیچکدوم کار نمی کنه در ضمن دومی هم شیلتر هستش اگه لینک سالم لطف کنید ممنون می شم:hello:

sepehr_sn
30-03-2012, 22:42
3 لینک از رام LP3 (بدون لوگو های اپراتور O2):

لینک اول (http://skywanker.net/roms/intratech/Firmwares/Frankenstein/GT-I9100_XEO_I9100XWLP3_I9100OXALPQ_I9100XXLPR.7z)

لینک دوم (http://narod.ru/disk/44486163001.cf35daebda6b9a70a6be0bf4a4bdf80f/GT-I9100_XEO_I9100XWLP3_I9100OXALPQ_I9100XXLPR.7z.htm l)

لینک سوم (تورنت) (http://dl.xda-developers.com/attachdl/6ebc6bf33be1fa08bffdce5061f960ec/4f75fe9f/9/6/8/5/8/0/GT-I9100_XEO_I9100XWLP3_I9100OXALPQ_I9100XXLPR.7z.tor rent)

با سلام
دوستان براتون تا 1 هفته لينك رو مستقيم كردم . اميدوارم به دردتون بخوره ....

http://www.filegir.com/files/matrix/I9100XWLP3_I9100O2ULP4_O2U.zip

a_rooh2002
30-03-2012, 22:51
سلام
میتونم روی رام اصلی xxlpq_4.0.3 نصبش کنم؟

sepehr_sn
30-03-2012, 22:54
بله دوست عزيز
اين جديدترين رام رسمي هستش

parvizb
30-03-2012, 22:55
با سلام
دوستان کدومیک از این ورژن رام ضبط مکالمه تو قسمت دیالرش هست ؟ و اینکه از نظر مصرف باطری خوبه نسبت به کاستومها و اینکه مشکل 3 صفحه اس ام اس به ام ام اس نداره ؟ و تو لاگ گوشی پاکت اس ام اس نمیاد ؟ ببخشید اینقدر سوال کردم لطفا دقیقا راهنماییم کنید
با سپاس

C0D3R
30-03-2012, 22:56
سلام
میتونم روی رام اصلی xxlpq_4.0.3 نصبش کنم؟

سلام
بله دوست عزیز میتونین و مشکلی نیست فقط قبلش وایپ کش و وایپ دالویک کنین

parvizb
31-03-2012, 06:53
کسی از دوستان جواب مرا نمیده و در کل این رام بهتره یا رام جدید lite rom

parvizb
31-03-2012, 06:58
کسی از دوستان جواب مرا نمیده و در کل این رام بهتره یا رام جدید lite rom

parvizb
31-03-2012, 07:05
کسی از دوستان جواب مرا نمیده و در کل این رام بهتره یا رام جدید lite rom

C0D3R
31-03-2012, 11:16
کسی از دوستان جواب مرا نمیده و در کل این رام بهتره یا رام جدید lite rom


کسی از دوستان جواب مرا نمیده و در کل این رام بهتره یا رام جدید lite rom


کسی از دوستان جواب مرا نمیده و در کل این رام بهتره یا رام جدید lite rom



سلام
بهنام جان یک پست هم کافی بود عزیزم,
در مورد رام باید گفت این رام فقط Deodexet هست و هیچ بهینه سازی یا تغییر خاصی درش بوجود نیومده اما Lite کلی تغییرات داره و یک رام کاستومایز شده هست , ولی در مورد مصرفشون باید خودتون تست بگیرین تا بتونین مصرف هر کدوم رو تجربه و مقایسه کنین

parvizb
31-03-2012, 16:17
شرمنده محمد جان من با گوشیم نوشتم و سایت هم کمی کند شده بود بازم معذرت میخوام فدات شم . فقط تو رامهای 4 خیلی خیلی مصرف باطری بالا هست و اینکه شارژ گوشیم رو نود هست خاموش و روشنش که میکنم میشه 9 درصد تیرادش چیه از رامه یا باطری گوشی هست .باطری هم اصل ژاپن هست و فابریک خود گوشی هست

Abuzar.Sh
31-03-2012, 17:38
شرمنده محمد جان من با گوشیم نوشتم و سایت هم کمی کند شده بود بازم معذرت میخوام فدات شم . فقط تو رامهای 4 خیلی خیلی مصرف باطری بالا هست و اینکه شارژ گوشیم رو نود هست خاموش و روشنش که میکنم میشه 9 درصد تیرادش چیه از رامه یا باطری گوشی هست .باطری هم اصل ژاپن هست و فابریک خود گوشی هست

آدِی سلام
شاید یکم پرمصرف یاشن اما نه دیگه با یه خاموش روشن کردن این همه شارژ کم کنه!!!!

C0D3R
31-03-2012, 18:43
شرمنده محمد جان من با گوشیم نوشتم و سایت هم کمی کند شده بود بازم معذرت میخوام فدات شم . فقط تو رامهای 4 خیلی خیلی مصرف باطری بالا هست و اینکه شارژ گوشیم رو نود هست خاموش و روشنش که میکنم میشه 9 درصد تیرادش چیه از رامه یا باطری گوشی هست .باطری هم اصل ژاپن هست و فابریک خود گوشی هست

خواهش میکنم عزیزم دشمنت شرمنده باشه,
بهنام جان اگر فقط رویه رامهای4 اینجوریه که کرنل عوض کن و تست بگیر , کرنل Siyah رو روش نصب کن

hnjmk,l.
31-03-2012, 23:24
دوستان من بعد از نصب نسخه رسمی این رام دیگه نمی تونم اکانت گوگل اضافه کنم. قبلا تو تاپیک های مختلف دیده بودم بچه ها بعد از تغییر رام به این مشکل بر خورده بودن. راه حل چیه؟

کسی میتونه جواب بده؟
ضمنا گوگل مپ هم وصل نمیشه و مشکل هنگ کردن وای فای هنگام روشن کردن رو هم بعضی اوقات دارم.
تنها دلیلی که فلش نمی زنم به رام های قدیمی اینه که دیگه از مهاجرت بین رام های مشکل دار خسته شدم. هرکدوم یه مشکلی دارن بخدا

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

parvizb
01-04-2012, 11:11
دوستان پچ ضبط مکالمه رو نمیشه تو نسخه odexed نصب کرد ؟؟؟؟

C0D3R
01-04-2012, 11:18
دوستان پچ ضبط مکالمه رو نمیشه تو نسخه odexed نصب کرد ؟؟؟؟

سلام بهنام جان,
نه عزیز نمیشه , برای Odex باید از برنامه های ضبط مکالمه استفاده کنین که تویه بخش نرم افزار فکر میکنم باشه

silentflight
01-04-2012, 12:10
دوستان عزیز cf-roots این رام هم منتشر شد... پیشنهاد می کنم این کرنل رو بریزید مصرف بشدت پایین ما آید نسبت به کرنل lp7 :

CF-Root-SGS2_XW_O2U_LP3-v5.4-CWM5

http://download.chainfire.eu/156/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XW_O2U_LP3-v5.4-CWM5.zip

shabebitolu
01-04-2012, 12:27
دوستان عزیز cf-roots این رام هم منتشر شد... پیشنهاد می کنم این کرنل رو بریزید مصرف بشدت پایین ما آید نصبت به کرنل lp7 :

CF-Root-SGS2_XW_O2U_LP3-v5.4-CWM5

http://download.chainfire.eu/156/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XW_O2U_LP3-v5.4-CWM5.zip
دوست عزیز روی رام وانالایت هم مواثر خواهد بود ? کرنل دیفالتش سیاه ورژن 3 است
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

silentflight
01-04-2012, 12:42
دوست عزیز روی رام وانالایت هم مواثر خواهد بود ? کرنل دیفالتش سیاه ورژن 3 است
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

بله دوست من . روی اون رام هم میتونید نصب کنید چون کرنل اصلی هستو کاملا سازگار با هر نوع رامی که بیسش LP3 باشه... من خودم کرنل سیاه رو تست کردم اما خود cf roots کلا یه چیزه دیه است...

parvizb
01-04-2012, 16:17
کسی از دوستان اگر ورژن دیوکسش رو نصب کرده بگه چه مشکلاتی داره و کلا معایب و خصوصیاتش رو بگه

pgghamkhar
01-04-2012, 16:27
سلام.دوستان فرق این 2 تا رام در چیه؟فرق Odexed با Deodexed

silentflight
01-04-2012, 16:31
کسی از دوستان اگر ورژن دیوکسش رو نصب کرده بگه چه مشکلاتی داره و کلا معایب و خصوصیاتش رو بگه

دوست عزیز من نصب کردم واقعا عالیه .. بدون کوچکترین باگی... توی همه رام های جدید ics من این رام بهترینش می بینم.حتی از LP7 هم بهتره...:
تاچ عالیه
باگی ندارد
99% نرم افزار ها اجرا شده است.
از نظر مصرف عالیه ( با cf roots خود lp3 )
داغ شدن باطری و .. ندارد.
بازی GTA , commcat3 براحتی بدون کوچکترین لگی اجرا شد.
یکی از دوستان گفت وای فای هنگ مینه!! که من اصلا نه توی این رام بلکه توی هیچکدوم از رامهای LPQ LP3 LP7 نداشتم.

مهمترین نکته توی نصب این رام :: بهترین کار برای جلوگیری از هزگونه fc و هنگ و ... فول وایپ کردن است و بعد از نصب رام اصلی LP3 ریست فتوری با کد #3855*2767* و بعد نصب رام دئودکش شده و بعد هم ریختن کرنل جدید LP3.

hosseinD720
01-04-2012, 18:40
سلام.دوستان فرق این 2 تا رام در چیه؟فرق Odexed با Deodexed

اینجا (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2341294&postcount=1)توضیح داده شده .

parvizb
01-04-2012, 20:36
من رام ورژن (Deodexed) رو نصب کردم و خیلی خیلی روونه فقط 3 تا مشکل دارم باهاش که اگر کسی بتونه رفعش کنه ممنونش میشم

1- تو اس ام اس از 3 صفحه که میگذره تبدیل به mms میشه
2-تو قسمت لاگ گوشی پاکت اس ام اس وجود داره
3- فیکسر ضبط مکالمه هم اگر هست بزارید تا نصبش کنم بتونم ضبط مکالمات رو داشته باشم
4- پچ فیکسر ضبط مکالمه در انجمن روی این رام نصب میشه ؟؟
با سپاس فراوان

parvizb
02-04-2012, 22:36
من رام ورژن (deodexed) رو نصب کردم و خیلی خیلی روونه فقط 3 تا مشکل دارم باهاش که اگر کسی بتونه رفعش کنه ممنونش میشم

1- تو اس ام اس از 3 صفحه که میگذره تبدیل به mms میشه
2-تو قسمت لاگ گوشی پاکت اس ام اس وجود داره
3- فیکسر ضبط مکالمه هم اگر هست بزارید تا نصبش کنم بتونم ضبط مکالمات رو داشته باشم
4- پچ فیکسر ضبط مکالمه در انجمن روی این رام نصب میشه ؟؟
با سپاس فراوان

کسی از دوستان جواب مرا نمیده و اینکه نسخه دیوکس تم نداره ؟؟؟

silentflight
03-04-2012, 00:02
کسی از دوستان جواب مرا نمیده و اینکه نسخه دیوکس تم نداره ؟؟؟

سلام دوست عزیز در مورد سوال اول خیر این رام دئودکس شده است و دستکاری در اصل رام انجام نشه فقط فایلهای سیستمی استخراج شده که شما بتوانید پچ ها و فیکسر ها رو روی اون اعمال کنید. اون 2 نکته اول پس مربوط به خود رام هست و پچی براش نیامده و در مورد ضبط مکالمات هم می تونید از توی قسمت نرم افزار ها برنامه مربوط به ضبط مخصوص گالکسی اس 2 رو که 2-3 روز پیش تازه اومده بود رو دانلود کنی و نصب کنی.

در مورد تم برای این رام لینک زیر بهترین تم ics هست برای این رامها که واقعا عالیه من که خودم این رو نصب دارم اما حتما قبلش توجه کن که هیچ تمی نصب نکرده باشی و همچنین jkey mode و این برنامه ها. دانلود کن وایپ کش و وایپ دلویک کن و بعد نصب کن از ریکاوری. واقعا عالیه بدون کوچکترین باگی.

ICS Domination v4.1
http://depositfiles.com/folders/6L98N6M19

http://www.mediafire.com/?474955m2s0plh

wahedi_mohammad
03-04-2012, 17:44
رو این رام اومدم smart keyboard pro نصبیدم sms فارسی رومیتونم بنویسم و میاد فارسی مینویسه ولی وقتی واسه کسی sms فارسی مینویسم به جای حرفها علامت سوال میذاره؟؟؟

C0D3R
03-04-2012, 17:59
رو این رام اومدم smart keyboard pro نصبیدم sms فارسی رومیتونم بنویسم و میاد فارسی مینویسه ولی وقتی واسه کسی sms فارسی مینویسم به جای حرفها علامت سوال میذاره؟؟؟

سلام
از قسمت تنظیمات اس ام اس Input Mod رو رویه Automatic بزارین درست میشه

wahedi_mohammad
03-04-2012, 23:24
من یه مشکلی که با این رام دارم اینه که بعضی موقع lcd بیش از حد گرم میشه یعنی بستگی به این نداره چقد با گوشی کار کنم مثلا با دوربین 2تا عکس بگیرم خیلی گرم شده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وگرنه همه چیزش نایسه

C0D3R
03-04-2012, 23:31
من یه مشکلی که با این رام دارم اینه که بعضی موقع lcd بیش از حد گرم میشه یعنی بستگی به این نداره چقد با گوشی کار کنم مثلا با دوربین 2تا عکس بگیرم خیلی گرم شده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وگرنه همه چیزش نایسه

سلام
یکبار وایپ کش و وایپ دالویک کنین بهتر میشه اما در کل کرنلهای ics ریلیز که بشن این مشکل برطرف میشه

wahedi_mohammad
01-05-2012, 06:23
من یه مشکل دیگه ای که با این رام دارم بعضی صفحه نمایش خودبه خود روشن میشه و بعد از 2 ثانیه خاموش چه جوری میتونم حلش کنم این مشکلو؟

C0D3R
01-05-2012, 08:46
من یه مشکل دیگه ای که با این رام دارم بعضی صفحه نمایش خودبه خود روشن میشه و بعد از 2 ثانیه خاموش چه جوری میتونم حلش کنم این مشکلو؟

از ريكاوري فيكس پرميژن كنين و تست بگيرين اگر درست نشد كرنلتون رو عوض كنين

NERK Corleone
01-05-2012, 08:47
من یه مشکل دیگه ای که با این رام دارم بعضی صفحه نمایش خودبه خود روشن میشه و بعد از 2 ثانیه خاموش چه جوری میتونم حلش کنم این مشکلو؟



روش محمد اگه نشد این کارو کن
اگه برنامه جدید و ناشناسی نصب کردی پاک کن نمیزاره که گوشیت به DeepSleep بره
درست میشه