PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فیرم ور پورت شده ی c6 v42.0.004 برای x6 ورژن 40 کوک شده



ZeNer
04-04-2012, 00:59
به نام خدا

پورت ویرایش شده ی [C6 v42.0.004] برای X6


با سلام خدمت همه دوستان گل موبایلستان


همونطور که مشخص هست این فیرمور مربوط به آخرین ورژن گوشی C6 میشه که البته پورت اصلی توسط Binh24 انجام شده
با توجه به سلیقه ای بودن و اینکه خواستم این ویراش مبنای کار کوکرهای عزیز واقع بشه ، صرفا فقط مجموعه ای ازمد های کاربردی رو که در کوک این سری عمومیت داره اعمال کردم و فیرمور عاری از هر گونه مد گرافیکی هست.

هرچند استفاده از فیرمور در این حالت هم خالی از لطف نیست ولی به هر حال

هر کدوم از شما عزیزان در صورت تمایل میتونید مدهای مد نظر خودتون رو به این فیرمور اضافه و به عنوان فیرمور کوک شده ی جدید در انجمن قرار بدید و از این بابت هیچ مشکلی وجود نداره.


تغییرات اصلی به نقل از Binh24 :





Update to the native browser to version 7.3.133 with bottom navigation bar

Improvements and correction of the bug of "camera in use" when you delete a photo

Improvements in the stability of the device,Improve your performance and brings you the latest news

Improvements in WiFi

Removed quick office,adobe reader,Fully hacked




برخی موارد دیگه:


موزیک پلیر ورژن 15.2 با قابلیت نمایش lyric وجود داره

تقریبا باگ چراغ ها برطرف شده به همین خاطر مدی رو در این ضمینه اعمال نکردم

ضاهرا سرعت و مصرف بهینه شده که باز هم تغییری در این خصوص انجام نگرفته

بنده هیچ مشکلی با ساختن اکانت ایمیل با برنامه ای که وجود داره مشاهده نکردم

کش FOTA توسط Binh24 حذف شده

.
.
.

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=707153&d=1332846641




لیست تغییراتی که بنده اعمال کردم :



تغییر مقادیر پیشفرض

ِDelivery report , Theme effect , show call diuration , summery after call روشن ;
Rouch vibration , Auto-rotate screen خاموش ;
تغییر تم اصلی ;
تغییر Splash screen و Sysap
تغییر چینش ویجت ها در صفحه اصلی و برنامه ها در منو



ذخییره ی پیام تا 900 عدد
افزایش صدای پیشفرض تماس و موزیک پلیر

برنامه های نصب شده

KillMe
BtSwitch
Accelswitch
PhoneTorch
ScreenSnap
Vivaz Conversations (آیکون در منوی Message هم قرار داده شده)


برنامه هایی که با Auto installer نصب خواهند شد ;

X-plore 1.56 Cracked
Rom Patcher 3.1

تغییرات Home screen و Menu

ویجت ساعت به سبک S^3
Full transport بودن تمام ویجت ها
اضافه شدن چند مورد جدید به منوی Option در هوم اسکرین با قابلیت تعیین برنامه ی دلخواه برای کلید سمت راست
Landscape در منو به سبک S^3
منو در حالت های 5*4 و 2*6

سایر تغییرات

زبان پارسی و لاتین در همه جا
تقویم 1391 در Calendar
قرار گیری خودکار چند مورد پچ کاریردی در درایو c
بازگشت رم استفاده شده ی دوربین بعد از خروج
دو برابر شدن مقدار Heap Memory
نگه داری log تا 1 سال
باگشت تمام برنامه ها و آیکون های مخفی شده بخصوص برنامه ی Chat
اصلاح و کوتاه شدن پبام های مربوط به باتری و شارژ در هر دو زبان
تغییر وضعیت Bluetooth با نگه داشتن 0
باز شدن برنامه ی PhoneTorch با نگه داشتن *



حذف صدای دوربین در هر پروفایلی که Warning tone خاموش باشه
ذخیره ی زمان-تاریخ تماس ، پیام و ... از روی زمان-تاریخ خود گوشی بجای پیشفرض اپراتور
تغییر نام پیشفرض برخی پوشه ها در File manager بشکل زیر + حفظ نام لاتین بعد از تغییر زبان به فارسی

Sound clips >>>> Sounds
Video clips >>>> Videos
Intallation files >>>> Installed




قابلبیت ادامه ی دانلود (Resume) بعد از خاموش و روشن شدن گوشی و یا خروج ار بروزر
اضافه شدن تنضیمات Tapping control به منوی Sensor setting
حذف درخواست امنیتی برنامه های جاوا
حذف محدودیت زمانی ضبط برای Recorder + قابلیت ضبط با فرمت MP4
لود آهنگ فقط از مسیر E:\Sounds + به روز آوری خودکار لیست آهنگ ها
افزایش سرعت گالری و عدم جستجوی مسیر های غیر مرتبط و سیستمی(گالری تقریبا فقط پوشه های Images و Videos رو جست و جو میکنه)
آپدیت OVI Map به ورژن (637) 3.06
اضافه شدن دیکشنری فارسی
رفع مشکل "بیرون پریدن ار منو و برنامه ها با زدن دکمه ی Power"
اضافه شدن Operator logo به منو برای برداشتن لوگوی اوپراتور (بصورت دیفالت لوگو مخفی)
امکان تغییر نام پروفایل General
نبود محدودیت برای ارسال فایل در فایل منیجر
اضافه شدن گزینه ی Restart به منوی Power در هر دو زبان و با آیکن
تغییر Swip to Unlock و ...
اضافه شدن TTpod و Music timer به قسمت Music
تمامی صدا ها از Belle
کاهش زمان نصب برنامه ها



جایگزینی Share online با Accelswitch در مدیا بار (آیکن در Mediabar تغییری نکرده)




اضافه شدن صدا و تصویر هنگام خاموش شدن گوشی



قرار گیری موقعیت تمام شهر های کشور در قسمت Landmarks + موقعیت خانه خدا (کعبه)




ویرایش جزئی صفحه کلید + سیمبول های بیشتر در اون
رفع مشکل بیرون پریدن از موزیک پلیر
باقی موندن 22 مگابایت فضای آزاد در فایل PPM برای تغییرات بیشتر
شناخته شدن در کامپیوتر با اسم خود گوشی
/\/\
تبصره : از اونجایی که گوشی از لحاظ نرم افزاری با ورژن اصلی x6 کمی فرق داره اجازه دادم تا درNokia suite با نام C6 RM-612 شناسایی بشه تا در نصب آپدیت برنامه ها و همچنین عمل کردن و نصب Service controler ها مشکلی نداشته باشید.

نکته 1 :
احتمالا در مواقعی که باتری ضعیف هست و با پیام Low battrery مواجه میشید ، چراغ ها به مقدارجزئی باگ پیدا میکنند که البته مسئله ساز نیست.
نکته 2 :
بعد از فلش تا لود کامل ویجت ها ، نصب برنامه ها و مشاهده ی پیام Restart کاری با گوشی نداشته باشید.
نکته 3 :
فایل UDA خالی شده رو هم قرار دادم تا اگه احیانا عملیات Factory reset حین فلش انجام نشد ، گوشی روشن بشه.(توصیه میکنم حتما از این فایل استفاده کنید).
نکته 4 :
حتما از فایل CORE ورژن 40 که در تاپیک زیر هم موجودهست ، استفاده کنید




http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=181150



نکته 5 :
ترجیحا از JAF یا SFI برای فلش استفاده کنید و فایل ها رو هم بشکل زیر به برنامه معرفی کنید.





MCU : RM-559_40.0.002_prd.core.C00
PPM : RM-559_32.0.002_prd.rofs2.V22
CNT : None
UDA (Ape Variant) : RM-559_32.0.002_001_000_U001.uda.fpsx




نکته 6 :
توصیه میکنم با مموری کارت فلش کنید ; دقت کنید که در این صورت پیام ها از روی مموری کارت هم حذف خواهند شد ; پس در صورت نیاز از اونا بک آپ تهیه کنید.



نکته پایانی :


اگر احیانا ناهماهنگی در عملکرد گوشی مشاهده کردید ، از کد #7370#* برای فرمت استفاده کنید ; هر مشکلی هم داشتید همینجا مطرح کنید.



.
.
.



دانلود از آپلود سنتر سایت :



http://dl.mobilestan.net/index.php/folder/view/U_BmYGG0







Thanks to
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=707156&d=1332847131

microcosm
05-05-2012, 21:42
سلام دوستان
من دقیقا متوجه نشدم که کدوم فایلها را دانلود کنم و بعدش فلش بزنم.
محتویات فایل ضمیمه شده چی هست ؟ و باید فایل Core را از تاپیک ذکر شده دانلود کنم و کنار فایل ضمیمه بذارم و فلش بزنم...؟!؟!
ببخشید سوالم مبتدی هستش
ممنون میشم پاسخ بدید!!:sorry:

ZeNer
06-05-2012, 21:44
سلام دوستان
من دقیقا متوجه نشدم که کدوم فایلها را دانلود کنم و بعدش فلش بزنم.
محتویات فایل ضمیمه شده چی هست ؟ و باید فایل Core را از تاپیک ذکر شده دانلود کنم و کنار فایل ضمیمه بذارم و فلش بزنم...؟!؟!
ببخشید سوالم مبتدی هستش
ممنون میشم پاسخ بدید!!:sorry:

سلام

محتویات ضمیمه یکی از فایل های فلش هست که تغییرات درش اعمال شده و باید در کنار فایل Core باهاش گوشی رو فلش کنید

teo
22-08-2012, 09:25
مرسی از زحماتتون.
ttpod در موزیک پلیر چطور کار میکنه؟چون من ttpod رو نصب کردم باز هم از موزیک پلیر اجرا نشد
نوکیا مپز هیچ ورژن دیگری نمیشه نصب کرد (کمک کنید)
و کاش در منوی پاور از ایکون برای ریستارت و شات داون استفاده نمیکردین چون با تغییر فونت ایکون ها قاطی میکنن
درضمن منو 4*4 و 4*5 هستش.

teo
23-08-2012, 09:39
مرسی از زحماتتون.
ttpod در موزیک پلیر چطور کار میکنه؟چون من ttpod رو نصب کردم باز هم از موزیک پلیر اجرا نشد
نوکیا مپز هیچ ورژن دیگری نمیشه نصب کرد (کمک کنید)
و کاش در منوی پاور از ایکون برای ریستارت و شات داون استفاده نمیکردین چون با تغییر فونت ایکون ها قاطی میکنن
درضمن منو 4*4 و 4*5 هستش.

یکی به من کمک کنه چطوری نوکیا مپز ورژن دیگه ای نصب کنم؟؟؟ نصب نمیییییییییییییییشه:dy::dy::dy:

ZeNer
23-08-2012, 17:41
مرسی از زحماتتون.
Ttpod در موزیک پلیر چطور کار میکنه؟چون من ttpod رو نصب کردم باز هم از موزیک پلیر اجرا نشد
نوکیا مپز هیچ ورژن دیگری نمیشه نصب کرد (کمک کنید)
و کاش در منوی پاور از ایکون برای ریستارت و شات داون استفاده نمیکردین چون با تغییر فونت ایکون ها قاطی میکنن
درضمن منو 4*4 و 4*5 هستش.


سلام

خواهش میکنم

با توجه به تفاوت uid در ورژن های مختلف برنامه و اینکه من uid ورژن 4.2 (اگه اشتباه نکنم :/) رو قرار دادم ، شما فقط از این ورژن میتونید استفاده کنید.

ورژن (637) 3.06 آخرین ورژن مپ موجود برای گوشی های سری 5 هست

برای رفع مشکل آیکن ها شما یا باید فونت مد نظرتون رو ویرایش و آیکن ها رو درش جا بدید و یا آیکن هارو از اون قسمت حذف کنید ؛
اگر آزار دهنده هست بگید تا راه حل دوم رو براتون توضیح بدم ؛
اما برای فونت باید از دوستان بخش فونت کمک بگیرید :)

هر چند x6 برای تست نداشتم ولی تقریبا مطمئن هستم که منو رو بصورت 5*4 و 2*6 اعمال کردم ؛ شما یک باز از #7370#* برای فرمت استفاده کنید که اگر اشتباه از من نباشه ، این مورد درست میشه ، اگر هم درست مشد که دیگه باید به بزرگیتون ببخشید.

teo
24-08-2012, 20:11
سلام

خواهش میکنم

با توجه به تفاوت uid در ورژن های مختلف برنامه و اینکه من uid ورژن 4.2 (اگه اشتباه نکنم :/) رو قرار دادم ، شما فقط از این ورژن میتونید استفاده کنید.

ورژن (637) 3.06 آخرین ورژن مپ موجود برای گوشی های سری 5 هست

برای رفع مشکل آیکن ها شما یا باید فونت مد نظرتون رو ویرایش و آیکن ها رو درش جا بدید و یا آیکن هارو از اون قسمت حذف کنید ؛
اگر آزار دهنده هست بگید تا راه حل دوم رو براتون توضیح بدم ؛
اما برای فونت باید از دوستان بخش فونت کمک بگیرید :)

هر چند x6 برای تست نداشتم ولی تقریبا مطمئن هستم که منو رو بصورت 5*4 و 2*6 اعمال کردم ؛ شما یک باز از #7370#* برای فرمت استفاده کنید که اگر اشتباه از من نباشه ، این مورد درست میشه ، اگر هم درست مشد که دیگه باید به بزرگیتون ببخشید.


ممنون.
برای منو سه بار فلش کردم درست نشد اخرش خودم کوک کردم، منو رو درست کردم. ایکون ریستارت و شات داون رو برداشتم.
من میخوام نوکیا مپز 3.01 رو نصب کنم ولی این خطا رو میده
''unable to install compenent is built-in''
ttpod ورژن 4.2 و 4.4 و 4.1 و 4.0 رو تست کردم نبود (کمککککککککککککک)
:sorry::sorry::sorry:

aassww
24-08-2012, 21:25
ممنون.
برای منو سه بار فلش کردم درست نشد اخرش خودم کوک کردم، منو رو درست کردم. ایکون ریستارت و شات داون رو برداشتم.
من میخوام نوکیا مپز 3.01 رو نصب کنم ولی این خطا رو میده
''unable to install compenent is built-in''
ttpod ورژن 4.2 و 4.4 و 4.1 و 4.0 رو تست کردم نبود (کمککککککککککککک)
:sorry::sorry::sorry:
سلام دوست عزيز
در مورد نوكيا مپ چون ورژن جديد داخل كوك قرار داده شده به شما ارور ميدهدو ورژن ديگري نصب نميشود بايد نوكيا مپ را از داخل كوك پاك كنيد
يا اينكه شايد بتونيد برنامه نوكيا مپ را اكسترا كنيد پوشه هاي بدست امده را در درايوcگوشي كپي كنيد
درمورد موزيك پلير هم فريد عزيز (كوكر فريمور) بايد راهنماييتان كنه

ZeNer
24-08-2012, 21:32
ممنون.
برای منو سه بار فلش کردم درست نشد اخرش خودم کوک کردم، منو رو درست کردم. ایکون ریستارت و شات داون رو برداشتم.
من میخوام نوکیا مپز 3.01 رو نصب کنم ولی این خطا رو میده
''unable to install compenent is built-in''
ttpod ورژن 4.2 و 4.4 و 4.1 و 4.0 رو تست کردم نبود (کمککککککککککککک)
:sorry::sorry::sorry:

پس ایراد از من بود ، متاسفانه گوشی برای تست نداشتم و این مشکل پیش اومد ؛ همینجا از دوستان عذر میخوام /

خوبه که خودتون تونستید درست کنید ،


برای مپ باید بگم که این ورژن ورژت نهایی هست ، هم عملکرد بهتری داره و هم نقشه های اون خیلی بروزتر هست ، نقشه های موجود برای ورژن 3.01 مدت زیادی هست که آپدیت نشدند و نخواهند شد.

نمیدونم چرا شما میخوایید این ورژن رو نصب کنید !!!؟؟

به هر حال همونطوری که آقا عنایت گفتند چون برنامه بطور دستی به فیرمور اضافه شده ، نمیشه دوباره اون رو در درایو دیگه ای نصب کرد ، برای این کار باید اول ورژن 3.06 رو از فیرمور حذف کنید.

اگه هنوز هم اصرار دارید که 3.01 رو نصب کنید ، بگید تا روال کار رو بهتون بگم ولی هنوز هم میگم که این کار رو نکنید بهتره.


من A3026666 رو به عنوان UID تعین کردم که فکر می کنم مربوط به ورژن 4.4 باشه ،

به هر حال اگه با ورژن 4.4 هم مشکل دارید :

فایل music_matrix_items.xml موجود در مسیر private\101F4CD2\import\suites\musicsuite در فیرمور رو با wordpad باز کنید و هر UID ی که مد نظرتون هست رو جایگزین مقدار A3026666 کنید.

شاید لازم نباشه بگم .. ولی برای فهمیدن UID برنامه ها میتونید از siscontent استفاده کنید.

teo
25-08-2012, 20:26
پس ایراد از من بود ، متاسفانه گوشی برای تست نداشتم و این مشکل پیش اومد ؛ همینجا از دوستان عذر میخوام /

خوبه که خودتون تونستید درست کنید ،


برای مپ باید بگم که این ورژن ورژت نهایی هست ، هم عملکرد بهتری داره و هم نقشه های اون خیلی بروزتر هست ، نقشه های موجود برای ورژن 3.01 مدت زیادی هست که آپدیت نشدند و نخواهند شد.

نمیدونم چرا شما میخوایید این ورژن رو نصب کنید !!!؟؟

به هر حال همونطوری که آقا عنایت گفتند چون برنامه بطور دستی به فیرمور اضافه شده ، نمیشه دوباره اون رو در درایو دیگه ای نصب کرد ، برای این کار باید اول ورژن 3.06 رو از فیرمور حذف کنید.

اگه هنوز هم اصرار دارید که 3.01 رو نصب کنید ، بگید تا روال کار رو بهتون بگم ولی هنوز هم میگم که این کار رو نکنید بهتره.


من A3026666 رو به عنوان UID تعین کردم که فکر می کنم مربوط به ورژن 4.4 باشه ،

به هر حال اگه با ورژن 4.4 هم مشکل دارید :

فایل music_matrix_items.xml موجود در مسیر private\101F4CD2\import\suites\musicsuite در فیرمور رو با wordpad باز کنید و هر UID ی که مد نظرتون هست رو جایگزین مقدار A3026666 کنید.

شاید لازم نباشه بگم .. ولی برای فهمیدن UID برنامه ها میتونید از siscontent استفاده کنید.

چون من نقشه های 3.01 رو داشتم میخواستم از اون استفاده کنم. نقشه های ورژنه 3.06 رو دانلود کردم تا از اونها استفاده کنم( به قول شما بروز هستند).
ttpod رو هم با این راهنمایی که کردین هل میکنم.
خیلی خیلی ممنون از کمکتون.
:ay::ay::ay:
:merci::merci::merci::merci::merci:

teo
25-08-2012, 22:42
جسارتا یه سوال دیگه بپرسم...
چطور تو بخش مشخصات فریمور که با *#0000# میاد اسمم رو بنویسم؟
بازم تشکر.

ZeNer
26-08-2012, 09:48
جسارتا یه سوال دیگه بپرسم...
چطور تو بخش مشخصات فریمور که با *#0000# میاد اسمم رو بنویسم؟
بازم تشکر.


این موارد در چندفایل txt و در مسیر resource\versions قرار دارند /

NIHILmS
02-10-2012, 12:19
سلام :ab:
من فایلی که آپلود کردید رو دانلود کردم و این دو فایل داخلش بود:
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/54787065286985080632.jpg
و فرمودید که حتما از اون فایل core هم که لینکشو دادید هنگام فلش استفاده کنید..
حالا با توجه به اینکه:
ورژن فیرم ویر فعلی گوشیم 40.0.002 هست
من قصد دارم با استفاده از فونیکس گوشی رو فلش کنم..

تو اون فایل Core که لینکشو دادید، این فایلها قرار داره:
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/37145330592035879243.jpg

که فرمودید فقط از فایل Core موجود در پوشه ظاهرا باید استفاده کنیم اما مسئله اینه که فایل core موجود در فیرم ویر اورجینال 115 مگ هست اما این 40 مگه..مشکلی نداره؟! :bw: یا اینکه از همون Core اورجینال استفاده کنم؟

سوال دوم: با توجه به اینکه ورژن فایل پورت شده ای که زحمتشو کشیدید نوشته 32..آیا ورژن 40 هم برای این فایل پورت شده وجود داره یا همین آخرین نسخه هست؟ در کل روی گوشی من که ورژنش 40 هست موردی نداره استفاده کنیم؟

سوال سوم: در نهایت برایی فلش با فونیکس، غیر از دو فایلی که برای این فیرو ویر پورت شده موجوده + فایل Core..بقیه فایلها رو از پوشیه فیرم ویر اورجینال اضافه کنم یا همون فایلهای پوشه ای که لینکشو دادید؟

با تشکر

ZeNer
02-10-2012, 21:10
سلام :ab:
من فایلی که آپلود کردید رو دانلود کردم و این دو فایل داخلش بود:
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/54787065286985080632.jpg
و فرمودید که حتما از اون فایل core هم که لینکشو دادید هنگام فلش استفاده کنید..
حالا با توجه به اینکه:
ورژن فیرم ویر فعلی گوشیم 40.0.002 هست
من قصد دارم با استفاده از فونیکس گوشی رو فلش کنم..

تو اون فایل Core که لینکشو دادید، این فایلها قرار داره:
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/37145330592035879243.jpg

که فرمودید فقط از فایل Core موجود در پوشه ظاهرا باید استفاده کنیم اما مسئله اینه که فایل core موجود در فیرم ویر اورجینال 115 مگ هست اما این 40 مگه..مشکلی نداره؟! :bw: یا اینکه از همون Core اورجینال استفاده کنم؟

سوال دوم: با توجه به اینکه ورژن فایل پورت شده ای که زحمتشو کشیدید نوشته 32..آیا ورژن 40 هم برای این فایل پورت شده وجود داره یا همین آخرین نسخه هست؟ در کل روی گوشی من که ورژنش 40 هست موردی نداره استفاده کنیم؟

سوال سوم: در نهایت برایی فلش با فونیکس، غیر از دو فایلی که برای این فیرو ویر پورت شده موجوده + فایل Core..بقیه فایلها رو از پوشیه فیرم ویر اورجینال اضافه کنم یا همون فایلهای پوشه ای که لینکشو دادید؟

با تشکر

سلام

سوال اول : نه مشکلی نیست ، فایل های Core فیرمورهای پورت شده به همین شکل هست

دوم : نه اون 32 فقط در اسم ذکر شده اما فیرم ور از آخرین ورژن C6 پورت شده هست

سوم : نباید از فایل های فیرمور اورجینال استفاده کنید ؛ با همون سه فایل فلش کنید

NIHILmS
03-10-2012, 08:10
خوب.. من همین سه فایل رو ریختم داخل یه پوشه به اسم RM-599 و منتقل کردم به پوشه پروداکت Phoenix

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/38253845687511806386.jpg

خوب همونطور که حدس میزدم، فونیکس با این سه فایل فلش نمیکنه و ارور میده (احتمالا برای فلش با فونیکس به فایلهای دیگه ای هم نیازه)

اینم ارورش:

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/63763613676925813566.jpg

حالا نمیدونم اسم این فایلها مشکلی داره و باید تغییر بدم؟ یا اینکه یکسری فایلهای دیگه رو هم باید از فیرم ویر اصلی اضافه کنم؟

ZeNer
03-10-2012, 12:44
خوب.. من همین سه فایل رو ریختم داخل یه پوشه به اسم RM-599 و منتقل کردم به پوشه پروداکت Phoenix

خوب همونطور که حدس میزدم، فونیکس با این سه فایل فلش نمیکنه و ارور میده (احتمالا برای فلش با فونیکس به فایلهای دیگه ای هم نیازه)

اینم ارورش:

حالا نمیدونم اسم این فایلها مشکلی داره و باید تغییر بدم؟ یا اینکه یکسری فایلهای دیگه رو هم باید از فیرم ویر اصلی اضافه کنم؟

ببخشید من یادم رفت تاکید کنم که باید اون 3 فایل کم حجمی که بهمراه فایل Core دانلود شده رو هم به اون پوشه اضافه کنید :/ (یک باز فینیکس رو هم ببندید و مجدد باز کنید)

باز هم اگر مشکل داشتید اینبار از آموزش تاپیک زیر استفاده کنید که البته کاملا متفاوت هست :

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=208638

NIHILmS
03-10-2012, 13:33
ببخشید من یادم رفت تاکید کنم که باید اون 3 فایل کم حجمی که بهمراه فایل Core دانلود شده رو هم به اون پوشه اضافه کنید :/ (یک باز فینیکس رو هم ببندید و مجدد باز کنید)

باز هم اگر مشکل داشتید اینبار از آموزش تاپیک زیر استفاده کنید که البته کاملا متفاوت هست :

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=208638

با تشکر از شما بابت معرفی این تاپیک آموزشی، طبق آموزش از همون فایلهای اصلی فیرم ویر استفاده کردم فقط فایل پورت شده و اون فایل Core که فرمودید حتما از اون استفاده کنید رو تو فینیکس جایگزین اصلی ها کردم و ...الان دارم از فیرم ویر پورت شده شما استفاده میکنم:ay:
با تشکر فراوان میریم برای تست :loveit:

NIHILmS
03-10-2012, 16:19
خوب اولین مشکلی که دیدم در مورد هوم اسکرین های اضافی هست...وقتی می خوام یه شورتکات اضافه کنم ارور میده و اجازه نمیده...ارورش هم اینه:
Home Screen is already Full. Remove some content
این در حالیه که هوم اسکرین کاملا خالیه و هیچ آیکون یا ویجتی توش نیست!

دومین مشکل: هیچکدوم از ورژن های QuickOffice روش نصب نمیشه! ارور Component is Built-in میده اما این برنامه روی این فیرم ویر نصب نیست و فایلهای ورد باز نمیشه..خوب برای من این یه ایراد بزرگ محسوب میشه :be:

ZeNer
03-10-2012, 23:34
خوب اولین مشکلی که دیدم در مورد هوم اسکرین های اضافی هست...وقتی می خوام یه شورتکات اضافه کنم ارور میده و اجازه نمیده...ارورش هم اینه:
Home screen is already full. Remove some content
این در حالیه که هوم اسکرین کاملا خالیه و هیچ آیکون یا ویجتی توش نیست!

دومین مشکل: هیچکدوم از ورژن های quickoffice روش نصب نمیشه! ارور component is built-in میده اما این برنامه روی این فیرم ویر نصب نیست و فایلهای ورد باز نمیشه..خوب برای من این یه ایراد بزرگ محسوب میشه :be:

تا جایی که یادمه این مشکلات وجود نداشت و جالبه تو این 6 ماه هم کسی چیزی نگفت /

یک بار فایل های سیستمی رو از مموری کارت حذف و گوشی رو با 7370 فرمت کنید ببینید مشکل حل میشه /

NIHILmS
04-10-2012, 12:21
تا جایی که یادمه این مشکلات وجود نداشت و جالبه تو این 6 ماه هم کسی چیزی نگفت /

یک بار فایل های سیستمی رو از مموری کارت حذف و گوشی رو با 7370 فرمت کنید ببینید مشکل حل میشه /

من چون گوشیم X6 8GB هست مموری نداره، Mass Memory داره که دوبار فلش کردم و طبق آموزشهایی که دیدم قبل از فلش، کل این فضا رو فرمت کردم و هرچی پوشه توش بود پاک کردم :bw: بازم همونه
در مورد Quick Office هم چون خود شما فرمودین تو این فیرم ویر، Quick Office رو حذف کردید گفتم شاید بخاطر اینه که ارور میده

البته اینم بگم یه کوک دیگه هم زدم روش اونم دقیقا همین بود..حالا شاید این گوشی اینطوریه..این فیرم ویر اینقدری جذابیت و و سرعت و نکات مثبت داره که میشه از اینا گذشت

ZeNer
05-10-2012, 00:35
من چون گوشیم X6 8GB هست مموری نداره، Mass Memory داره که دوبار فلش کردم و طبق آموزشهایی که دیدم قبل از فلش، کل این فضا رو فرمت کردم و هرچی پوشه توش بود پاک کردم :bw: بازم همونه
در مورد Quick Office هم چون خود شما فرمودین تو این فیرم ویر، Quick Office رو حذف کردید گفتم شاید بخاطر اینه که ارور میده

البته اینم بگم یه کوک دیگه هم زدم روش اونم دقیقا همین بود..حالا شاید این گوشی اینطوریه..این فیرم ویر اینقدری جذابیت و و سرعت و نکات مثبت داره که میشه از اینا گذشت

Quick Office توسط Binh24 کسی که فیرمور رو پورت کرده حدف شده و اگه مشکلی باشه از جانب اون هست :)

من این کوک رو عینا برای 5800 و 5530 هم قرار دادم و فکر میکنم فقط در X6 این مشکل وجود داره !

به هر حال شما با استفاده از برنامه ی زیر اقدام به حذف Quick Office بکنید ، ببینید مشکل نصب و اون ارور حل میشه یا نه !!

forum.mobilestan.net/showthread.php?p=3264886

arashmidos200x
11-02-2013, 19:14
دوستان یه کمکی به من میکنید لطفا من فایل های پست اول رو دانلود کردم کاملا نرم افزار SFI رو هم دارم قبلا فرم ور اصلی باهاش فلش کردم پس برنامه مشکلی نداره الان فولدر rm-559 v رو جایگزین اونی که توی فونیکس بود کردم و اون فایل با پسوند v22 رو هم اضافه کردم بهش اولین مشکلم اینه که احساس میکنم کانک نمیشه درست در حالت dead usb بعد اینکه از طریق ini فایلها رو میشناسه ppm رو با فایل پسوند v22 میشناسونم . cnt هم یه فایل بیشتر نیست اونجا که معرفی بشه بعش فلش رو که میزنم گوشیرو found میکنه سریع پیغام میده Flash files are corupted or missing...
FLASHING TERMINATED WITH ERROR.
راهنمائی لطفا

ZeNer
13-02-2013, 19:55
دوستان یه کمکی به من میکنید لطفا من فایل های پست اول رو دانلود کردم کاملا نرم افزار sfi رو هم دارم قبلا فرم ور اصلی باهاش فلش کردم پس برنامه مشکلی نداره الان فولدر rm-559 v رو جایگزین اونی که توی فونیکس بود کردم و اون فایل با پسوند v22 رو هم اضافه کردم بهش اولین مشکلم اینه که احساس میکنم کانک نمیشه درست در حالت dead usb بعد اینکه از طریق ini فایلها رو میشناسه ppm رو با فایل پسوند v22 میشناسونم . Cnt هم یه فایل بیشتر نیست اونجا که معرفی بشه بعش فلش رو که میزنم گوشیرو found میکنه سریع پیغام میده flash files are corupted or missing...
Flashing terminated with error.
راهنمائی لطفا


سلام

در حالت خاموشی و بصورت دستی فلش کنید ؛

برای شناسایی فایل های فلش هم نکات شماره 4 و 5 از پست اول رو مد نظر بگیرید/

javadm33
23-03-2013, 22:25
با سلام خدمت دوستان
گوشی من C6 v42.0.004 هستش
۱ - آیا این فریمور روش نصب میشه یا نه ؟
۲ - چرا باید فایل cor رو کالیبره کنیم .چرا خودتون همون اول زحمت این کار رو نمیکشید ؟
۳ - اگه میشد محیط بلله رو داشته باشه خیلی جذابتر میشد .
ممنون

ZeNer
23-03-2013, 22:39
با سلام خدمت دوستان
گوشی من C6 v42.0.004 هستش
۱ - آیا این فریمور روش نصب میشه یا نه ؟
۲ - چرا باید فایل cor رو کالیبره کنیم .چرا خودتون همون اول زحمت این کار رو نمیکشید ؟
۳ - اگه میشد محیط بلله رو داشته باشه خیلی جذابتر میشد .
ممنون

سلام

خیر ؛ به هیچ وجه ؛ لازمه عملیات کوک مستقیما بر روی فیرمور C6 انجام بشه ؛

تمام فایل های Core ی که من معرفی کردم کالیبره شده هستند ؛ فایل های 6 تاپیک مهم شده ی این بخش هم چنین شرایطی دارند ؛

حق با شماست :) اما اون موقع که من این فیرمور رو می ساختم صنعت پورت تا به این حد پیشرفت نکرده بود !! اما الان شدنی هست :|