PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل مشگل گم شدن رم در Xperia X2



parsa_6706
17-04-2012, 23:30
سلام...با تشکر از fazi_ta عزیز جهت معرفی برنامه...این برنامه تو سایت بود ولی پیدا کردنش زیاد آسون نبود...از طرفی هم گم شدن رم واقعا مسئله دردناکی...این بود که گفتم یه تاپیک بزنم و ...
من الان یه مدت دارم ازش استفاده میکنم...تا حالا که رمم گم نشده(یعد از نصب!)
فایل زیر رو دانلود و تو حافظه گوشی نصب کنید

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=539615&d=1302083061

LEO K
13-08-2012, 12:18
با سلام خدمت همه ی حرفه ای ها

میخواستم x2 بخرم گفتم چند تا سوال از اونایی که خیلی وقته با این گوشی کار میکنن بپرسم.

1.میشه با کابل وصل کرد به تلویزیون و 4 ساعت فیلم دید بدون اینکه هنگ کنه؟

2.میشه بدون وقفه 20 دقیقه مکالمه کرد بی آنکه ارتباط قطع شه؟

3.آنتن دهی در سطح سایر گوشی ها هست؟

4.نصبت به روز اول چه قدر کند میشه وبدنش شل میشه کلا بی کیفیت میشه (بعد از گذشت 2 سال)؟ دوربینش خوب کار میکنه؟

5.با سیم های همراه اول و ایرانسل به خوبی کار میکنه.(با نصب برنامه)

6.میشه x2 را برای 3-4 ساعت روی دانلود گذاشت بدون هنگ کردن؟

7.بازیهای 3d مثل need for speed : Shift روش خیلی رون اجرا میشه؟

8.بازی های ps1 روش روون اجرا میشه؟

9.نوی x2 ارزش خرید به قیمت 190 داره؟

10.نوی امروز این دستگاه بدون آپدیت هنگ نمیکه؟

11.استفاده از (تاچ پدش) توی منوها وبازی ها کاربردی داره؟

12.ودر آخر اگه (تاچ اسکرینش) بسوزه میشه با کیبورد به همه ی امکانات دسترسی پیدا کرد؟

لطف میکنید اگه جواب بدین. :sign_help:

دوست من چندجا سوالتون رو میپرسید

پستتون پاک شد

موفق باشید

Abdi22
29-08-2012, 06:56
سلام دوست عزیز.
من برنامه را نصب کردم اما کار نکرد.لطفا راهنمایی کنید.

up_sign_for
29-08-2012, 09:00
سلام دوست عزیز.
من برنامه را نصب کردم اما کار نکرد.لطفا راهنمایی کنید.

یه بار گوشیو ریست کنید (از پشت و زیر بازری و با قلم دکمه ریست را فشار دهید)

tarkhuon
12-09-2012, 08:36
منم نصب کردم گم که میکنه هیچ دیگه پیدام نمیکنه به هیچ وجه

tarkhuon
12-09-2012, 08:38
چیکار کنیم
برنامه دیگه ای نیس؟

miladsolat
13-09-2012, 10:36
سلام اگر که کارنکرد میتونید اینکارو بکنید 100%جواب میدهsetting>system>encryption
تیک مورد نظر رو انتخاب کنید دیگه هیچ موقع رمتون گم نمیشه.:mobilestan:

parsfutsal
20-09-2012, 20:17
سلام...با تشکر از fazi_ta عزیز جهت معرفی برنامه...این برنامه تو سایت بود ولی پیدا کردنش زیاد آسون نبود...از طرفی هم گم شدن رم واقعا مسئله دردناکی...این بود که گفتم یه تاپیک بزنم و ...
من الان یه مدت دارم ازش استفاده میکنم...تا حالا که رمم گم نشده(یعد از نصب!)
فایل زیر رو دانلود و تو حافظه گوشی نصب کنید

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=539615&d=1302083061

دوست عزیز منم این برنامه رو نصب کردم ولی مموری من نه در گوشی و نه در کامپیوتر بالا نمیاد چیکار باید بکنم:aq::aq:

LEO K
20-09-2012, 20:39
دوست عزیز منم این برنامه رو نصب کردم ولی مموری من نه در گوشی و نه در کامپیوتر بالا نمیاد چیکار باید بکنم:aq::aq:

با اس دی فرمتر فرمتش کردید ؟

parsfutsal
08-10-2012, 03:40
با اس دی هم فورمت نمیشه دوست عزیز ، مموری نه تو گوشی بالا میاد و نه تو سیستم

up_sign_for
08-10-2012, 08:42
با اس دی هم فورمت نمیشه دوست عزیز ، مموری نه تو گوشی بالا میاد و نه تو سیستم

با سلام به شما
مموریت چطوری تو کامپیوتر بالا نمیاد؟ با کابل همین گوشی به کامپیوتر وصل کردی دیدی نشناخت یا با رم ریدر وصل کردی نشناخت؟
بعد از نصب این برنامه یه بار گوشیو ریست کردی؟
تو این قسمت برو ببین تیکش فعال نشده باشه:
start > settings > system > Encryption

mohseny211
31-10-2012, 13:03
من ی رم 2GB خریدم .نمیدونم این گوشی من XPERIA X2 چیکارش کرده که رمه تبدیل شده به 512.
یا اصلا رمو نیمخونه .یا رم گم میشه .یا رم اصلا فرمت نمیشه.حالا هم که دیگه نه تو گوشی نه ت. PC شناسایی نمیشه.
تا حالا 3 تا رم از من اینجوری شده با این گوشی مزخرف:cg::dx::dx:

up_sign_for
31-10-2012, 16:40
من ی رم 2GB خریدم .نمیدونم این گوشی من XPERIA X2 چیکارش کرده که رمه تبدیل شده به 512.
یا اصلا رمو نیمخونه .یا رم گم میشه .یا رم اصلا فرمت نمیشه.حالا هم که دیگه نه تو گوشی نه ت. PC شناسایی نمیشه.
تا حالا 3 تا رم از من اینجوری شده با این گوشی مزخرف:cg::dx::dx:

سلام به شما
برای مشکل گم شدن رم فایلی که تو پست اول ایت تاپیک هست رو نصب کردین و یه بار سافت ریست کنین؟ باز این مشکلو داشتین؟
تیک قسمت زیر رو بردارین:
start > settings > system > Encryption

smszeus
31-10-2012, 22:06
سلام به دوستان گرامی
آقا من این گوشی رو تازه خریدم روز اول رم رو میاورد اما بعد رم رو نشناخت توی گوشی با کابل هم گوشی رو وصل میکردم به کامپیوتر باز نمیشناخت توی کامپیوتر
ولی رم خودم رو با رم ریدر زدم رم رو میاره بالا
رمهای دیگه هم امتحان کردم توی گوشی نشناخت مجبور شدم گوشی رو فلش کنم حالا یه سری از رم ها رو میشناسه ولی رم خودم و یه سری دیگه همون مشکل قبلی رو داره الان دقیقا باید چیکار کنم؟
ترجیح میدم رم جدید نخرم :ci:
خواهشا جواب بدید ممنون:cv:

smszeus
01-11-2012, 12:53
سلام به دوستان گرامی
آقا من این گوشی رو تازه خریدم روز اول رم رو میاورد اما بعد رم رو نشناخت توی گوشی با کابل هم گوشی رو وصل میکردم به کامپیوتر باز نمیشناخت توی کامپیوتر
ولی رم خودم رو با رم ریدر زدم رم رو میاره بالا
رمهای دیگه هم امتحان کردم توی گوشی نشناخت مجبور شدم گوشی رو فلش کنم حالا یه سری از رم ها رو میشناسه ولی رم خودم و یه سری دیگه همون مشکل قبلی رو داره الان دقیقا باید چیکار کنم؟
ترجیح میدم رم جدید نخرم :ci:
خواهشا جواب بدید ممنون:cv:

کسی نیست جواب مارو بده؟

up_sign_for
02-11-2012, 00:21
سلام به دوستان گرامی
آقا من این گوشی رو تازه خریدم روز اول رم رو میاورد اما بعد رم رو نشناخت توی گوشی با کابل هم گوشی رو وصل میکردم به کامپیوتر باز نمیشناخت توی کامپیوتر
ولی رم خودم رو با رم ریدر زدم رم رو میاره بالا
رمهای دیگه هم امتحان کردم توی گوشی نشناخت مجبور شدم گوشی رو فلش کنم حالا یه سری از رم ها رو میشناسه ولی رم خودم و یه سری دیگه همون مشکل قبلی رو داره الان دقیقا باید چیکار کنم؟
ترجیح میدم رم جدید نخرم :ci:
خواهشا جواب بدید ممنون:cv:

سلام به شما
برای مشکل گم شدن رم فایلی که تو پست اول ایت تاپیک هست رو نصب کردین و یه بار سافت ریست کنین؟ باز این مشکلو داشتین؟
تیک قسمت زیر رو بردارین:
start > settings > system > Encryption

smszeus
02-11-2012, 21:07
سلام به شما
برای مشکل گم شدن رم فایلی که تو پست اول ایت تاپیک هست رو نصب کردین و یه بار سافت ریست کنین؟ باز این مشکلو داشتین؟
تیک قسمت زیر رو بردارین:
Start > settings > system > encryption

دوست عزیز من این کارا رو انجام دادم ولی مشکل پا برجاست یه بار میشناسه یه بارنمیشناسه
ولی خودم فک کنم دوتا از برنامه های نصبی مشکل داره که باعث این مشکل میشه

یکی فایل تقویت کننده صداست
یکی هم اون فول کیبورد فارسی

میشه شما هم یه تست بکنید؟
که اگه اینطوره پیشنهاد کنیم دوستان اینا رو نصب نکنن

up_sign_for
02-11-2012, 21:19
دوست عزیز من این کارا رو انجام دادم ولی مشکل پا برجاست یه بار میشناسه یه بارنمیشناسه
ولی خودم فک کنم دوتا از برنامه های نصبی مشکل داره که باعث این مشکل میشه

یکی فایل تقویت کننده صداست
یکی هم اون فول کیبورد فارسی

میشه شما هم یه تست بکنید؟
که اگه اینطوره پیشنهاد کنیم دوستان اینا رو نصب نکنن

این برنامه ها تأثیری ندارن
فقط درمورد اون تقویت صدا بگم که روی ماکزیمم مقدارش نذارین تا به اسپیکرها فشار نیاد

kharshans
04-11-2012, 09:44
من این مشکل رو به این صورت رفع کردم
1- گوشی رو هارد ریست کردم (از طریق کیبورد بعد از روشن شدن گوشی)
2- کنسل کردن نصب اتومات برنامه ها
3- نصب دستی برنامه ها
4- نصب پچ رفع تمامی ایرادات بعد از آپدیت (که برنامه فیکس رم رو هم داره)
بعد از این کارها دیگه خداروشکر مشکلی با رمم نداشتم و مثل فشنگ کار میکنه :de:

skyfire
14-12-2012, 18:52
من این مشکل رو به این صورت رفع کردم
1- گوشی رو هارد ریست کردم (از طریق کیبورد بعد از روشن شدن گوشی)
2- کنسل کردن نصب اتومات برنامه ها
3- نصب دستی برنامه ها
4- نصب پچ رفع تمامی ایرادات بعد از آپدیت (که برنامه فیکس رم رو هم داره)
بعد از این کارها دیگه خداروشکر مشکلی با رمم نداشتم و مثل فشنگ کار میکنه :de:

آقا شرمنده خیلی تخصصی گفتی یه جوری بگو بی سواد ها هم مثل من بفهمن :please:

kharshans
15-12-2012, 08:57
آقا شرمنده خیلی تخصصی گفتی یه جوری بگو بی سواد ها هم مثل من بفهمن :please:

سلام
توی پروفایلت توضیح دقیق دادم
به پروفایلت یه سری بزن :ea:

v_lion
26-12-2012, 19:53
لطفا اگه میشه اینجا هم توضیح بدین بدجوری معطل این مموری هستم:please::sign_help:

alizadeh_physic
08-01-2013, 11:14
سلام دوستان
من هم همین مشکل را با رم گوشیم دارم
ممنون میشم ساده تر توضیح بدید!

kharshans
14-01-2013, 15:14
1- گوشی رو خاموش کن
2- بعد از اینکه روشن کردی و صفحه سفید شد دکمه Win (بالا سمت چپ) + O رو نگه دار
3- دکمه W رو بزن
4- Enter کن
5- بعد از روشن شدن مجدد و تنظیم تاچ صفحه گوشی میره که یه سری یرنامه نصب کنه
6- سریع گوشی رو ریست کنین
7- گوشی که روشن شد یه پیغام خطا میده Ok کن
8- میره توی ویندوز ولی هیچی روش نصب نیست از سایت زیر Pack برنامه هاشو بگیر و روی رم گوشیت نصب کن
https://rapidshare.com/#!download|878tl|391013187|SONY_US_R3AA035_CABS.ra r|44741
9- بعد از اینکه همه رو نصب کردی این فایل رو هم روی گوشیت نصب کن
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=539615&d=1302083061
.
.
.
انشالله مشکلت حل میشه
:dp:

kharshans
14-01-2013, 15:18
برای حذف اون پیغام خطا هم یه سری یه لینک زیر بزنین
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=133277
(توی تیتر موضوعش نوشته : یه راه توپ)
البته شما هارد ریست رو همون طور که گفتم انجام دادین پس فقط بعد از هارد ریست ادامه بدین
:ea: