PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روت کردن خیلی آسان و بدون دردسر



kaivanika1
21-04-2012, 16:03
سلام
به این سایت برید
http://www.unlockroot.com
درایور های گوشیتون رو نصب کنید
تیک USB Debugging رو بزنید
اتصال به اینترنت برقرارا باشه

Root رو بزنید و چند دقیقه صبر کنید
گوشی Reboot خواهد شد و superuser اضافه میشه

با تشکر از mojtabags از تاپیک http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=199964

آندورید 2.3.3 رو به راحتی روت کردم

METAL-MANIA
21-04-2012, 16:14
من چک میکنم و خبرشو بهت میدم
آیا 2.3.4 ورژن 62 رو هم میتونه رووت کنه

METAL-MANIA
21-04-2012, 22:59
خیلی عالی بود

هم 4.0.3 سابق و هم 2.3.4 الان به سرعت روت شدند

kaivanika1
22-04-2012, 14:33
دوستان دیگه هم اگر روت کردن ورژ« گوشی رو اعلام کنن

ahmad4u
24-04-2012, 12:21
من چک میکنم و خبرشو بهت میدم
آیا 2.3.4 ورژن 62 رو هم میتونه رووت کنه

خیر بیلد 62 رو نمیتونه روت کنه :au:

METAL-MANIA
30-04-2012, 11:40
اگر اجازه بدی این تاپیک رو به مدیریت اعلام کنیم تا اون رو مهم کنه

sazeee
01-05-2012, 08:17
سلام
روی اندروید 4 xperia ray جواب داد-نرم افزار ها با برنامه install manager و linka2sd به کارت حافظه انتقال داده نمیشه؟راهنمایی بفرمایید.

LOVE Story
01-05-2012, 08:43
سلام
روی اندروید 4 xperia ray جواب داد-نرم افزار ها با برنامه install manager و linka2sd به کارت حافظه انتقال داده نمیشه؟راهنمایی بفرمایید.


زبان گوشیت رویه انگلیسی باید باشه تا منتقل بشن.

sazeee
01-05-2012, 08:54
زبان گوشیت رویه انگلیسی باید باشه تا منتقل بشن.
انگلیسی هست.

METAL-MANIA
02-05-2012, 10:22
منتقل نمیشن یا حجم برنامه تغییر نمیکنه!؟؟؟
ا
گر حجمش نغییر نمیکنه برو تو خود برنامه(تو تب اپلیکیشن) و میبینی توی usb storage منتقل شده

o.n.l.i.n.e
24-07-2012, 18:11
سلام دوستان یک سوال اگر فقط superuser اضافه بشه یعنی گوشی روت شده؟؟؟؟؟؟؟

farary11
24-07-2012, 18:16
سلام دوستان یک سوال اگر فقط superuser اضافه بشه یعنی گوشی روت شده؟؟؟؟؟؟؟
بله اگه برنامه سوپریوزر اضافه بشه به این معنی که گوشی شما روت شده است.اگه دقیق میخوای بدونی که گوشیت روت شده یه برنامه که نیاز به روت داره نصب کن(مانند تیتانیوم بکاپ) و ببین کار میکنه یا نه

o.n.l.i.n.e
27-07-2012, 23:45
یعنی الان من برنامه superuser رو نصب کنم گوشیم روت میشه چون تو بازار این برنامه رو دیدم

a.heshmati96
28-07-2012, 01:12
یعنی الان من برنامه superuser رو نصب کنم گوشیم روت میشه چون تو بازار این برنامه رو دیدم

نخیر با نصب سوپریوزر به تنهایی کاری انجام نمیشه.سوپر یوزر یکی از نشانه هایی هست که ما بفهمیم گوشیمون به درستی روت شده.وگرنه دیگه مشکلی نداشتیم و لازم نبود برای رام های مختلف روشای مختلف رو انجام بدیم.همشون رو اینطوری روت میکردیم.

sazeee
30-07-2012, 21:04
منتقل نمیشن یا حجم برنامه تغییر نمیکنه!؟؟؟
ا
گر حجمش نغییر نمیکنه برو تو خود برنامه(تو تب اپلیکیشن) و میبینی توی usb storage منتقل شده
منتقل نمیشه.

elias_oof
20-09-2012, 12:11
سلام
من برنامه رو نصب کردم مراحل کامل انجام دادم بعد از چند ثانیه نرم افزار گوشی خوند من رو گزینه کلیک کردم بعد از چند ثانیه کا کردن نرم افزار زیر نوشت ready و در گوشی هم superuser ای ظاهر نشود جریان چی
گوشی xperia ray اندروید 4.0.4 اپدیت از سایت رسمی

LOVE Story
20-09-2012, 19:26
سلام
من برنامه رو نصب کردم مراحل کامل انجام دادم بعد از چند ثانیه نرم افزار گوشی خوند من رو گزینه کلیک کردم بعد از چند ثانیه کا کردن نرم افزار زیر نوشت ready و در گوشی هم superuser ای ظاهر نشود جریان چی
گوشی xperia ray اندروید 4.0.4 اپدیت از سایت رسمی


از اموزش توی امضام استفاده کن.

elias_oof
22-09-2012, 10:40
سلام
دادش بلاخره انجام شود با نرم افزار Unlock Root ولی superuser به apps های گوشی اضافه نشد اما battery saver ایکونش امد و اجرا می شه و وقتی هم اجراش می کنم دو تا گزینه پایین نرم افزار root tool , smart profile که هر کدوم مزنم مگه از نت دانلود کنن اینا واسه چی ایا باید خودم superuserرو جدا نصب کنم و یا اصلا 'گوشی روت شده یا نه

A.H O SS E I N I
22-09-2012, 12:05
سلام
دادش بلاخره انجام شود با نرم افزار Unlock Root ولی superuser به apps های گوشی اضافه نشد اما battery saver ایکونش امد و اجرا می شه و وقتی هم اجراش می کنم دو تا گزینه پایین نرم افزار root tool , smart profile که هر کدوم مزنم مگه از نت دانلود کنن اینا واسه چی ایا باید خودم superuserرو جدا نصب کنم و یا اصلا 'گوشی روت شده یا نه

battery saver نمیدونم! ولی
واسه اینکه بفهمی روت شده یا نه گوشیو به کامپیوتر وصل کن و برنامه فلش تول رو باز کن اگه نوشت روت اکسس یعنی روت شده

™HUMAN
29-11-2012, 16:35
اومدم گوشی رفیقمو (اکسپریا ری ) روت کنم ؛ این پیغام رو داد ! (ضمیمه 1 )
مشکل از کجاست ؟ [بوت لودر باز هست .]

a.heshmati96
29-11-2012, 18:24
اومدم گوشی رفیقمو (اکسپریا ری ) روت کنم ؛ این پیغام رو داد ! (ضمیمه 1 )
مشکل از کجاست ؟ [بوت لودر باز هست .]

اگه بوت لودرت بازه،اینو از ریکاوری نصب کن گوشی بدون هیچ دردسری روت میشه:
http://www.mediafire.com/?x00y755i03eo18f

™HUMAN
07-12-2012, 10:40
اومدم گوشی رفیقمو (اکسپریا ری ) روت کنم ؛ این پیغام رو داد ! (ضمیمه 1 )
مشکل از کجاست ؟ [بوت لودر باز هست .]

اون یکی که بیخیالش شدیم ، این دفعه یه اکسپریا یو اوردم :4: که برا اونم همین پیغامو داد . بوت لودرش هم بسته بود . میخام بدونم این مشکل روت نشدن ، ربطی به سال ساخت گوشی ها نداره ؟ مثلا گوشی من 2011 بود و با این روش خیلی راحت روت شد ولی اکسپریا ری رفیقم و این اکسپریا یو ساخت 2012 بودن ... ممکنه به این ربط داشته باشه ؟ اگه آره برای روت کردن اینچنین گوشی هایی روش بهتری ارائه شده ؟ :39:

LOVE Story
07-12-2012, 10:59
اون یکی که بیخیالش شدیم ، این دفعه یه اکسپریا یو اوردم که برا اونم همین پیغامو داد . بوت لودرش هم بسته بود . میخام بدونم این مشکل روت نشدن ، ربطی به سال ساخت گوشی ها نداره ؟ مثلا گوشی من 2011 بود و با این روش خیلی راحت روت شد ولی اکسپریا ری رفیقم و این اکسپریا یو ساخت 2012 بودن ... ممکنه به این ربط داشته باشه ؟ اگه آره برای روت کردن اینچنین گوشی هایی روش بهتری ارائه شده ؟ :39:

برای اکسپریا یو ک باید بری بخش سونی اونجا در خدمتیم:4:
اکسپریا ری دوستتم جریانش رو نمیدونم چی بوده؟؟

a.heshmati96
07-12-2012, 11:44
اون یکی که بیخیالش شدیم ، این دفعه یه اکسپریا یو اوردم :4: که برا اونم همین پیغامو داد . بوت لودرش هم بسته بود . میخام بدونم این مشکل روت نشدن ، ربطی به سال ساخت گوشی ها نداره ؟ مثلا گوشی من 2011 بود و با این روش خیلی راحت روت شد ولی اکسپریا ری رفیقم و این اکسپریا یو ساخت 2012 بودن ... ممکنه به این ربط داشته باشه ؟ اگه آره برای روت کردن اینچنین گوشی هایی روش بهتری ارائه شده ؟ :39:

ربطی به سال ساخت که نداره چون خودم دوتا ری روت کردم یکی مال 2011 یکی دیگم ماله 2012 بود و مشکلی نداشت.یه ریکاوری براش نصب کن و بعدش همین فایلی رو که لینکش رو داده بودم از ریکاوری نصب کن ببین میشه؟

avril2
14-01-2013, 20:31
sony xperia miro ....root shooddddddddddd.eivalaaaaaaaaaaaaaaa

mmstired
29-01-2013, 22:55
سلام
به این سایت برید
http://www.unlockroot.com
درایور های گوشیتون رو نصب کنید
تیک USB Debugging رو بزنید
اتصال به اینترنت برقرارا باشه

Root رو بزنید و چند دقیقه صبر کنید
گوشی Reboot خواهد شد و superuser اضافه میشه

با تشکر از mojtabags از تاپیک http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=199964

آندورید 2.3.3 رو به راحتی روت کردم

سلام .. من راه شما رو امتحان کردم .. اما نتیجه نداد .. Failed میشه .. چکار باید کرد؟ .. برای گوشی ایکسپریا پرو از کدوم نرم افزارش باید استفاده کرد؟ .. شاید به خاطر اینه که از نسخه رایگان استفاده کرد .. میشه راهنمایی کنید؟ .. من چند روز علاف این روت کردن شدم .. از هر راهی هم که رفتم به نتیجه نرسیدم .. ممنون میشم

vahedmig@yahoo
27-02-2013, 17:54
سلام
به این سایت برید
http://www.unlockroot.com
درایور های گوشیتون رو نصب کنید
تیک USB Debugging رو بزنید
اتصال به اینترنت برقرارا باشه

Root رو بزنید و چند دقیقه صبر کنید
گوشی Reboot خواهد شد و superuser اضافه میشه

با تشکر از mojtabags از تاپیک http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=199964

آندورید 2.3.3 رو به راحتی روت کردم
آقا من برنامه app2sd رو نصب کردم ام نمیتونم برنماه ها رو به کارت حافظه انتقال بدم گزینهmove to sd غیر فعاله

safffat
13-04-2013, 17:26
سلام آقا دقیقا برای من هم همین مشکل پیش اومده که پیغام Try To Get Shell Root رو میده گوشیم هم Xperia Pro است باید چی کار کنم خواهشا کمک کنید حداقل بگید برای این گوشی چه دراوری رو بایدنصب کنم لطفا لینکش رو بدین.

LMH
14-12-2013, 21:06
درایورا دانلودنمیشه دارم انلوک روتودانلودمیکنم.جواب میده؟ واینکه میشه واضح ترتوضیح بدین

LMH
14-12-2013, 21:19
Usb debuggingروازکجاپیداکنم