PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هک گوشی های نوکیا سیمبین بل با آبدیت fp1 (فیوچر پک1) بدون نیاز به ساین



z-amir
08-05-2012, 22:56
دوستان با توجه به اینکه هک گوشی های سیمبین بل با آبدیت فیوچر پک1 با سایر گوشی های این سیستم عامل تا حدودی فرق میکنه، در اینجا آموزش هک این سیستم عامل آبدیت شده رو قرار میدهم تا باعث سردرگمی کاربران نشود.

لازم به ذکر هست که این آموزش برگرفته شده از پست 150 آقا امید عزیز یعنی punisher_2008 هست که در تاپیک هک گوشی های سیمبین بل آوردند.

اما یکی از نکات مهم در هک این آبدیت اینه که روی این گوشی ها نرم افزار X-plore نصب نمیشه و برای حذف و جابجایی نرم افزارهای سیستمی باید از نرم افزار ضمیمه شده در پکیج زیر بنام Y-Browser استفاده کنید.

در ابتدا دوستان کلیه نرم افزارهای مورد نیاز برای هک این سیستم عامل رو از لینک زیر دریافت کنید.

و اما آموزش:

1- نرم افزار NortonSymbianHack.sisx رو روی گوشی نصب و اجرا کنید و سپس وارد بخش options>antivirus>quarantine list بشید و فایل موجود در قرنطینه رو ریستور کنید.
تذکر: امکان داره در این مرحله بعد از ریستور پیغام Restore failed: File already exists بیاد که مشکلی نیست و باید وارد مرحله بعدی بشید.

2- نرم افزار Y-Browser رو که در پکیج زیر هست رو روی گوشی نصب کنید.

3- توسط Y-Browser وارد مسیر c:/shared بشید و پوشه موجود در اونجا رو حذف کنید.

4- در این مرحله فایل rompatcher+ رو روی گوشی نصب کنید

از اینجا به بعد مراحل هک با آموزش های هک گوشی های سیمبین بل فرق میکنه.

5- فایل Rompatcher+ رو اجرا کنید که در اینجا با دو گزینه مواجه میشید یکی گزینه installserver RP+.rmp که در این مرحله بهیچ عنوان نباید اونو فعال کنید
و یکی گزینه open4all که باید روی اون کلیک کنید تا از رنگ آبی به رنگ سبز دربیاد.

6- حالا توسط Y-Browser فایل installserver.exe رو که در پکیج دانلود شده زیر هست رو به مسیر C:\sys\bin کپی کنید.

7-در این مرحله باید فایل Install Server RP+ v1.7.rmp رو که بازم در پکیج دانلودی هست رو در مسیر C:\patches کپی کنید و بجای اون باید فایل installserver RP+.rmp رو از این مکان حذف کنید!

8- حالا از تمام پوشه ها خارج بشید و دومرتبه نرم افزار Rompatcher+ رو اجرا کنید و ایندفعه روی هر دو گزینه یعنی Open4All RP+ و همچنین Install server RP+ V1.7 کلیک کنید تا هر دو گزینه به رنگ سبز در بیاد.

9- در این مرحله گوشی شما هک شده و شما میتونید براحتی تمامی نرم افزار های این مدل رو چه ساین شده و چه ساین نشده رو روی گوشی نصب کنید و لذتش رو ببرید.

با تشکر امیر:bt:

دانلود پک کامل نرم افزار های مورد نیاز از لینک زیر:


آپدیت لینک دانلود در تاریخ 09/07/2012
"نکته: نسخه جدید X-plore جایگزین برنامه Y-Browser شد"
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/U6g3VhKAWl/norton-symbian-hack-for-nokia-belle-fp1.zip
با تشکر از EmmaWLove (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=240889) عزیز

atila720
20-05-2012, 14:34
یعنی باید بگم آفریـــــــــــــن بر شما .....
واقعن داشتم دیگه دیوونه میشدم از بس که هیرون سیرون توی تاپیکها گشتم و موفق نشدم!!
کاش عزیزان و مدیران محترم حداقل توجه کنن و این تاپیک رو مهم کنن تا در صدر قرار بگیره که اینطوری اون پایین یتیم نباشه!!
امیر آقا با اینکه تازه وارد و کم فعالیت هستی ولی کار با ارزشی کردی. دست مریزاد. از یک سردرگمی و کلافگی نجاتمون دادی

Ali_00815
23-05-2012, 17:00
دمت گرم روی 603 عالی جواب داد.

NIHILmS
30-05-2012, 20:33
عالی بود دوست من
منم Nokia 701 داشتم که به FP1 آپدیت کردم و با روش های نرم افزاری قبل که دوستان خوبم تو تاپیک های دیگه گذاشتن نمیشد..با این روش به راحتی جواب داد :loveit:

Kamy-R
02-06-2012, 02:18
عزیز فکر کنم من این روش رو آموزش دادم
اینم مدرکش
http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2814517&postcount=369

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=183768&page=37

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=183768&page=38

خواستی بگو از آپلود سنترم اسکرین شات بگیرم بزارم تا باور کنی...

afshar60
03-06-2012, 16:15
من گوشیمو از طریق نوکیا سوییت به fp1 آپدیت کردم.حالا میخام گوشیمو هک کنم برنامه نورتون رو که میخام نصب کنم پیغام online certificate check failed میده و نصب نمیشه. چیکار کنم؟ نوکیا 603

HF273
03-06-2012, 18:02
من گوشیمو از طریق نوکیا سوییت به fp1 آپدیت کردم.حالا میخام گوشیمو هک کنم برنامه نورتون رو که میخام نصب کنم پیغام online certificate check failed میده و نصب نمیشه. چیکار کنم؟ نوکیا 603

سلام به این آدرس در گوشی برید و گزینه رو off کنید :
setting - installations - installation setting - online certificate check

از همین روش هم براحتی هک میشه

bsh689
07-06-2012, 09:01
من موقعی که نورتون را نصب میکنم این پیغام را میده و نمیزاره من ریستور کنم this norton security product has expired please renew your license !

atila720
07-06-2012, 17:18
عزیز فکر کنم من این روش رو آموزش دادم
اینم مدرکش
http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2814517&postcount=369
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=183768&page=37
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=183768&page=38
خواستی بگو از آپلود سنترم اسکرین شات بگیرم بزارم تا باور کنی...

متاسفانه انگار ما ترجمه و تفسیر درستی از کلمه آموزش در اینجور سایتها و فروم ها نداریم!
این آموزش رو شاید تا الآن هزاران نفر در ده ها زبان بر روی هزاران سایت و فروم، در کل دنیا انجام دادند!
افراد زیادی هم مثل شما بصورت پراکنده و اینور اونور مطالب راهنمایی کننده ای نوشته باشند!

بهتر بود شما هم مثل ما، از این دوستمون که زحمت کشیده و حاصل زحمت و تلاش خودش رو سرجمع کرده و با زدن یک تاپیک مجزا، همه ما رو از سردگمی نجات داده تشکر میکردید و قدرشناس این محبتشون می بودید...
با تشکـــــــــــر

gipsyman411
10-06-2012, 19:22
سلام.

گوشیم نوکیا 701.

هنگام نصب برنامه rompatcher plus ارور سرتیفیکیت میده . این :

setting - installations - installation setting - online certificate check

رو هم خاموش کردم ولی باز هم ارور میده.

ZeNer
10-06-2012, 22:40
سلام.

گوشیم نوکیا 701.

هنگام نصب برنامه rompatcher plus ارور سرتیفیکیت میده . این :

Setting - installations - installation setting - online certificate check

رو هم خاموش کردم ولی باز هم ارور میده.

تاریخ گوشیتون رو اگه تنظیم نیست ، تنظیم کنید و مجدد تست کنید ;

gipsyman411
11-06-2012, 19:26
[QUOTE=DeNiro;2982501]تاریخ گوشیتون رو اگه تنظیم نیست ، تنظیم کنید و مجدد تست کنید ;[/QUO


سوال: دوست عزیز ممنون از توجهتون.ولی تاریخ هم به میلادی تنظیم شده

gholamrezaarjan
12-06-2012, 09:12
[QUOTE=DeNiro;2982501]تاریخ گوشیتون رو اگه تنظیم نیست ، تنظیم کنید و مجدد تست کنید ;[/QUO


سوال: دوست عزیز ممنون از توجهتون.ولی تاریخ هم به میلادی تنظیم شده

دوست عزیز دقت کن پچ INSTALL SERVER و OPEN4ALL و فعال کرده باشی.
اگه باز هم نشده دوباره اقدام به هک کن.

gipsyman411
13-06-2012, 18:50
دوباره سلام. این موردهایی که فرمودید کجا هستن؟

gipsyman411
13-06-2012, 19:03
دوست خوب، من در مرحله نصب rompatcher روی گوشی گیر کردم، و هنوز به مراحل بغدی نرسیدم

purshad
18-06-2012, 00:08
ا نورتون امتحان کردم دیگه نمیذاره کار کنم
این ارور رو میده : the norton security product has expired.please renew your license

کسی میدونه چه جوری باید دورش بزنم ؟؟؟؟
تورو خدا اگه میدونین بگین دارم دیوونه میشم

purshad
18-06-2012, 09:25
فکر کنم انقدر نورتون رو امتحان کردم دیگه نمیذاره کار کنم
این ارور رو میده : the norton security product has expired.please renew your license

کسی میدونه چه جوری باید دورش بزنم ؟؟؟؟
تورو خدا اگه میدونین بگین دارم دیوونه میشم

yalchi
19-06-2012, 17:57
آقا چرا این rompatcher هی داره سرتیفیکیت ارور میده؟

gholamrezaarjan
19-06-2012, 18:03
آقا چرا این rompatcher هی داره سرتیفیکیت ارور میده؟

اين پيغام يعني اينكه هنوز گوشيتون هك نشده.
مراحل هك رو دوباره از سر بگيريد.

yalchi
19-06-2012, 18:08
اين پيغام يعني اينكه هنوز گوشيتون هك نشده.
مراحل هك رو دوباره از سر بگيريد.

دوست عزیز من که میدونم گوشیم هک نشده. چون برای هک کردنش نیاز به نصب رام پچر دارم که نصب نمیشه و ارور سرتیفیکیت میده.بیشتر از 50 بار ریست کردمو دوباره نصبیدم.

Kamy-R
19-06-2012, 18:12
دوست عزیز من که میدونم گوشیم هک نشده. چون برای هک کردنش نیاز به نصب رام پچر دارم که نصب نمیشه و ارور سرتیفیکیت میده.بیشتر از 50 بار ریست کردمو دوباره نصبیدم.

سلام
منظور بهزاد جان این بود که فایل توی آنتی ویروس درست ریستور نشده
لطفا یکبار دیگه مراحل رو انجام بدید تا به نتیجه برسید
قبل از نصب رام پچر پوشه shared در درایو c و نورتون رو حتما پاک کنید

آیدین89
23-06-2012, 19:55
سلام این روشی که شما معرفی کردی درست که گزینه های داخل رم پچر را سبز میکنه ولی وقتی بخوای ویجیت جدید نصب کنی ارور میده این برنامه جزء داخلی تلفن است نصب ممکن نیست.راهنمائی کنید.

Kamy-R
23-06-2012, 19:59
سلام این روشی که شما معرفی کردی درست که گزینه های داخل رم پچر را سبز میکنه ولی وقتی بخوای ویجیت جدید نصب کنی ارور میده این برنامه جزء داخلی تلفن است نصب ممکن نیست.راهنمائی کنید.

نصب ویجت های belle روی fp1 ممکن نیست!

آیدین89
23-06-2012, 23:01
نصب ویجت های belle روی fp1 ممکن نیست!

سلام پس تکلیف چیه؟یعنی ما نباید یک ویجیت ساعت زیبا یا ویجیتهای دیگه را روی گوشی داشته باشیم.

ghom
25-06-2012, 18:45
سلام. من فکر کنم نوکیا با این fp1 گند زده به سیستم عاملش. اونهایی که اپدیت نکردن توصیه میکنم این کارو نکنن. من که به شدت پشیمون شدم از این کار!
ببخشید اگه کمی بی ربط بود. :cm:

AMIN8282
01-07-2012, 01:20
دوستان لینک دانلود مشکل داره.
بیزحمت دوباره اپلودش کنین.
راستی این روش روی 808 جواب میده??

siamercedes
03-07-2012, 19:39
لینک دانلود خرابه قربان ممنون میشم عنایت کنید لینک سالم رو بزارین

hossein_derakhs
09-07-2012, 12:55
دوستان لینک دانلود مشکل داره.
بیزحمت دوباره اپلودش کنین.

hossein_derakhs
09-07-2012, 18:40
دوستان من وقتی میخوام این فایل تو قرنطینه رو ریستور کن این ارور رو میده چیکار باید بکنم؟
restor feiled: file already exists

EmmaWLove
09-07-2012, 18:40
هک گوشی های نوکیا سیمبین بل با آبدیت fp1 (فیوچر پک1) بدون نیاز به ساین
ظاهراً لینک دانلود فایل ضمیمه پست اول مشکل داره و نمیشه دانلود کرد. دوباره در آپلود سنتر سایت آپلود کردم.

"نکته: نسخه جدید X-plore جایگزین برنامه Y-Browser شد"

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/U6g3VhKAWl/norton-symbian-hack-for-nokia-belle-fp1.zip

hossein_derakhs
09-07-2012, 19:08
دوست عزیز من که میدونم گوشیم هک نشده. چون برای هک کردنش نیاز به نصب رام پچر دارم که نصب نمیشه و ارور سرتیفیکیت میده.بیشتر از 50 بار ریست کردمو دوباره نصبیدم.


سلام
منظور بهزاد جان این بود که فایل توی آنتی ویروس درست ریستور نشده
لطفا یکبار دیگه مراحل رو انجام بدید تا به نتیجه برسید
قبل از نصب رام پچر پوشه shared در درایو c و نورتون رو حتما پاک کنید

منم مشکل این دوستمونو دارم
میشه بگین باید چیکار کرد؟

بهتر نیست بجای استاده از نورتون از dr web استفاده کرد؟؟؟؟

EmmaWLove
09-07-2012, 21:23
منم مشکل این دوستمونو دارم
میشه بگین باید چیکار کرد؟

بهتر نیست بجای استاده از نورتون از dr web استفاده کرد؟؟؟؟

از نسخه Lite برنامه RomPatcher استفاده کنین:
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/eJDkWeej9u/rompatcherplus-3.1-liteversion-by-emmawlove.sisx

MaKenZi
09-07-2012, 21:31
با تشکر از رضا عزیز EmmaWLove (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=240889) ، لینک پست اول تاپیک آپدیت شد .

65puya
15-07-2012, 22:00
آقا دمت گرم.من 701 آپدیت FP1 رو با آموزش شما هک کردم و جواب داد.خدایی دیگه داشتم نا امید میشدم از هک گوشیم:bp:

urum
16-07-2012, 10:57
میشه راهنمایی کنین؟من نورتون رو نصب میکنم فایل گارانتین رو هم ریستور میکنم مشکلی نیست. بعداز نصب رام پچر میام که رام پچر رو اجرا کنم ارور میده که فایل پچر داخل فولدر c:sys/bin وجود نداره و پچ open for all فعال نمیشه

Kamy-R
16-07-2012, 11:25
میشه راهنمایی کنین؟من نورتون رو نصب میکنم فایل گارانتین رو هم ریستور میکنم مشکلی نیست. بعداز نصب رام پچر میام که رام پچر رو اجرا کنم ارور میده که فایل پچر داخل فولدر c:sys/bin وجود نداره و پچ open for all فعال نمیشه

آیا از نسخه رام پچر داخل پک استفاده کردی؟
از نسخه لایت استفاده نکن چون پچ هاش فعال نمیشن و ارور فقدان چندتا فایل رو میدن
اولا که مطئمن شو نورتون رو پاک کردی و shared هم از درایو c پاک کردی. بعد دوباره اقدام به نصب رام پچر در درایو c کن. در درایو های دیگه جواب نمیده

habib_paeidarei
16-07-2012, 11:32
در رابطه با ارورthe norton security product has expired.please renew your license یعنی لایسنس (مجور)نرم افزار قدیمی شده وباید آپدیت بشه
در قدم اول حتما باید سیمکارت توگوشی باشه(گوشی آفلاین نباشه)
باید به اینترنت متصل باشید(gprsیاwifi) با وایرلس کانکت بشید خیلی سریعتره
وارد نورتون میشید پیغام مبنی بر آپدیت کردن میاد تایید رو میزنید تا تیک دوگزینه اول سبز رنگ بشه بعد وارد قرنتینه میشید وهرسه تا پچ رو باهم ری استور میکنید
رو808خودم تست کردم جواب داد
موفق باشید

madan
31-07-2012, 00:01
:bi:سلام
بااین روش نوکیا 808 هم با موفقیت وآسانی هک شد .
باتشکر فراوان از آقا z-amir گل .
جهت اطلاع 808 دارها .

urum
31-07-2012, 15:17
آیا از نسخه رام پچر داخل پک استفاده کردی؟
از نسخه لایت استفاده نکن چون پچ هاش فعال نمیشن و ارور فقدان چندتا فایل رو میدن
اولا که مطئمن شو نورتون رو پاک کردی و shared هم از درایو c پاک کردی. بعد دوباره اقدام به نصب رام پچر در درایو c کن. در درایو های دیگه جواب نمیده

فقط نسخه لایت نصب میشه. اون یکی رام پچر توی نصب ارور سرتیفیکیت میده نصب نمیشه.:sign_help:

موحمد
02-08-2012, 18:23
:sign_help:
دوستان یه فکری به حال این رام پچر بکنید ، الان شدیدن نیاز به هک گوشی دارم ، رام پچر هم همش ارور سرتیفیکت میده :please:
(مدل گوشی 701)

ZeNer
02-08-2012, 18:42
:sign_help:
دوستان یه فکری به حال این رام پچر بکنید ، الان شدیدن نیاز به هک گوشی دارم ، رام پچر هم همش ارور سرتیفیکت میده :please:
(مدل گوشی 701)

تاریخ گوشیتون بروز هست ؟؟

مورد پست 32 رو امتحان کردید ؟؟

موحمد
02-08-2012, 18:54
تاریخ گوشیتون بروز هست ؟؟

مورد پست 32 رو امتحان کردید ؟؟

تاریخ گوشی به روزه
نسخه لایت نصب میشه ولی گوشی هک نمیشه ( وقتی تمام مراحل رو انجا میدم و بعد دوباره اجراش میکنم ضربدر قرمز میزنه که یعنی فایلی موجود نیست !)

ZeNer
02-08-2012, 22:41
تاریخ گوشی به روزه
نسخه لایت نصب میشه ولی گوشی هک نمیشه ( وقتی تمام مراحل رو انجا میدم و بعد دوباره اجراش میکنم ضربدر قرمز میزنه که یعنی فایلی موجود نیست !)


مجدد فایل ها و برنامه های مورد نیاز رو آپلود کردم.
اینبار با استفاده از اون ها اقدام به هک کنید.
حتما قبلش گوشی رو با کد #7370#* فرمت کنید.


Belle FP1 Hack tools.rar (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/nF_A2n3zYm/belle-fp1-hack-tools.rar)

موحمد
02-08-2012, 23:10
مجدد فایل ها و برنامه های مورد نیاز رو آپلود کردم.
اینبار با استفاده از اون ها اقدام به هک کنید.
حتما قبلش گوشی رو با کد #7370#* فرمت کنید.


belle fp1 hack tools.rar (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/nf_a2n3zym/belle-fp1-hack-tools.rar)

بازم فایده نداشت !
دوستان دیگه ای که 701 دارن این مشکلو نداشتن ؟

mkh-n71
03-08-2012, 20:07
بازم فایده نداشت !
دوستان دیگه ای که 701 دارن این مشکلو نداشتن ؟

سلام
حاجی منم با 603 دقیقا همین مشکل رو دارم رم پچر+ نصب نمیشه نسخه لایت هم Open4All RP رو سبز نمیکنه.(قرمز میشه)
ریستور کردم فرمت کردم باز فلش زدم اما فایده نداشت!حتی نسخه رو ساین هم میکنم باز نصب نمیشه اروور میده unable to install constrained by the certificate
دوستان راه دیگه ای نیست؟

amirkalak
18-08-2012, 18:27
بعد از دانلود به طور کامل اکسترکت نمیشه . همه رو میاره به جز رام پچر .
اگه میشه لینک رو اصلاح کنید

ParSa
18-08-2012, 21:58
بعد از دانلود به طور کامل اکسترکت نمیشه . همه رو میاره به جز رام پچر .
اگه میشه لینک رو اصلاح کنید
احتمالا کامل دانلود نشده.
اینبار از پست #43 دانلود کنید.

flatset
30-08-2012, 09:46
سلام
حاجی منم با 603 دقیقا همین مشکل رو دارم رم پچر+ نصب نمیشه نسخه لایت هم open4all rp رو سبز نمیکنه.(قرمز میشه)
ریستور کردم فرمت کردم باز فلش زدم اما فایده نداشت!حتی نسخه رو ساین هم میکنم باز نصب نمیشه اروور میده unable to install constrained by the certificate
دوستان راه دیگه ای نیست؟

سلام
یه بار گوشیتونو فول ریست کنید بعد این کارو انجام بدید

مرتضی64
30-08-2012, 17:56
با سلام:welcomeswing: خدمت دوستان عزیز یه سوال از خدمتتون داشتم من گوشیم 701 هست با روش شما به راحتی هک میشه ولی موقت نه دایمی یعنی بعد هر خاموشو روشن شدن گوشی باید دوباره تیکهای رام پچر رو بزنم تا نرم افزارها نصب شن:ea:

HF273
30-08-2012, 18:39
با سلام:welcomeswing: خدمت دوستان عزیز یه سوال از خدمتتون داشتم من گوشیم 701 هست با روش شما به راحتی هک میشه ولی موقت نه دایمی یعنی بعد هر خاموشو روشن شدن گوشی باید دوباره تیکهای رام پچر رو بزنم تا نرم افزارها نصب شن:ea:
سلام
رام پچر رو باز کن روی هر پچی که مورد نیازت هست انتخابش کن و آپشن رو بزن و گزینه اول add to auto رو بزن
با اینکا ربعد ریستارت پچ بصورت اتوماتیک فعال باقی میمونه (البته قبلش حتما پچ رو فعال کن(سبز رنگ باشه))

مرتضی64
30-08-2012, 21:11
سلام
رام پچر رو باز کن روی هر پچی که مورد نیازت هست انتخابش کن و آپشن رو بزن و گزینه اول add to auto رو بزن
با اینکا ربعد ریستارت پچ بصورت اتوماتیک فعال باقی میمونه (البته قبلش حتما پچ رو فعال کن(سبز رنگ باشه))
ممنونم دوست عزیز تمام این کار هارو کردم ولی بازم غیر فعال میشه البته جای شکرش باقیه میتونم به صورت دستی راه بندازم تا برای نصب نرم افزار به مشکل نخورم:dn:

Yaoragiminbandi
01-09-2012, 18:41
سلام
من یه ضد حال به خودم زدم و پچای رام پچرو پاک کردم حالا باید چیکار کنم

HF273
01-09-2012, 22:07
ممنونم دوست عزیز تمام این کار هارو کردم ولی بازم غیر فعال میشه البته جای شکرش باقیه میتونم به صورت دستی راه بندازم تا برای نصب نرم افزار به مشکل نخورم:dn:

من دیگه اطلاعایت ندارم


سلام
من یه ضد حال به خودم زدم و پچای رام پچرو پاک کردم حالا باید چیکار کنم

سلام
من مشکل ارور اخیر رو داشتم
گوشی رو فلش کردم با فریمور اورجینال
قبل از فلش هارد و مموری رو فرمت و با 7370 قبل و بعد بالا اومدن گوشی ریست کردم
و همچنین فرم تمجدد هارد و ....
مشکلم برطرف شد و دیگه ارور نصب رو نداد
فلش در حالت خاموش

Yaoragiminbandi
02-09-2012, 08:59
من دیگه اطلاعایت ندارم



سلام
من مشکل ارور اخیر رو داشتم
گوشی رو فلش کردم با فریمور اورجینال
قبل از فلش هارد و مموری رو فرمت و با 7370 قبل و بعد بالا اومدن گوشی ریست کردم
و همچنین فرم تمجدد هارد و ....
مشکلم برطرف شد و دیگه ارور نصب رو نداد
فلش در حالت خاموش

سلام
وات ارور
فایل Open4All RP با nstall Server رام پچر حذف شده این دوتا فایلو میخوام
اگه کسی لطف کنه ممنون میشم:df:

HF273
02-09-2012, 09:10
سلام
وات ارور
فایل Open4All RP با nstall Server رام پچر حذف شده این دوتا فایلو میخوام
اگه کسی لطف کنه ممنون میشم:df:

سلام
این مشکل رو میگفتم :
کلیک (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3123763&postcount=45)
اشتباه از من بود پچ های رام پچر رو فکر کردم خود رام پچر رو پاک کردید و همین ارور بالا رو میده :ca: ببخشید
بفرما اینم پچ ها :

http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/4gZL_2uVPf/patches.zip)
فقط Install Server RP+ v1.7.rmp رو فعال کن و فایل Install Server RP+.rmp رو میتونی پاک کنی من دیگه پاکش نکردم !

Yaoragiminbandi
02-09-2012, 09:19
سلام
این مشکل رو میگفتم :
کلیک (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3123763&postcount=45)
اشتباه از من بود پچ های رام پچر رو فکر کردم خود رام پچر رو پاک کردید و همین ارور بالا رو میده :ca: ببخشید
بفرما اینم پچ ها :

http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/4gZL_2uVPf/patches.zip)
فقط Install Server RP+ v1.7.rmp رو فعال کن و فایل Install Server RP+.rmp رو میتونی پاک کنی من دیگه پاکش نکردم !

واقعا ممنون :cv:

mehdimergani
06-09-2012, 18:56
فقط میتونم بگم ممنون
رو e7 اجرا کردم به راحتی جواب داد

abbassba
08-09-2012, 15:00
خیلی ممنون بخاطرآموزش مدتیه توش موندم هک نمیشد

hashemihesam
15-10-2012, 01:35
اقا کلی تلاش کردم - گوشیم c7 هست ...
فایل Rompatcher در پوشه زیپ خرابه - وقتی میخوام از زیپ خارج کنم - چه در کامپیوتر چه در گوشی ارور میده
از اون نسخه لایت هم که استفاده میکنم - همونطور که دوستان گفتن وقتی رو open4all کلیک میکنم به جا اینکه سبز شه قرمز میشه
یه خواهش دارم از دوستای خوبم - اگر ممکنه فقط همین RomPatcherPlus v3.1.sisx رو جدا زیپ کنند و بزارند برا دانلود
به خدا ممنون میشم
-------------------------------------------------------------------
اقا من که مشکلمو با دانلود فایل از یه سایت دیگه حل کردم :as:
ولی برای بقیه کاربر ها بزراید گناه دارند بنده خدا ها:bc: