PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [galaxy note] رام آمستریس نوت اودکس فارسی ساپورت



mehrzad1363
09-05-2012, 08:09
درود خدمت همگی

ویژگیها:


0- اودکس بودن پوشه فریموورک در رام (برای اولین بار در بین تمامی رامهای گالگسی نوت)
1- رام فارسی ساپورت
2- نشانگر درصدی باطری
3- افکت خاموشی و روشن تلویزیون (جی کی)
4- منوی پاور گسترده (جی کی)
5- استفاده از فونت فارسی اندروید 4
6- استاتوس بار شیشه ای و گسترده با قابلیت میانبر به منو سیتینگ مربوطه (به رنگ آبی تغییر داده شده) (جی کی)
7- آیکونهای میویی
8- ظاهری شبیه اندروید 4
9- زیپالاین
10- بیزی باکس
11- سوپر یوزر
12- ویژگیهای رام مرجع که رامهای دارکی 3.4 به بالا پیشنهاد میشه (در دارکی 3.4 لاک اسکرینهای موجود در این رام غیر فعال خواهند شد)
13- فیکسر جی پی اس و مکمل جی پی اس شامل افزایش سرعت کلی جی پی اس و تعدد بیشتر ماهواره های دریافتی
18- تاچ وایز با تم آندروید 4
19- بهینه سازی فریموورک
20- ضبط مکالمه به صورت استوک در دیالر
21- تغییر بک گراند (بهینه و شارپ شده برای نوت)
22- اکولایزر دی اس پی
23- آخرین ورژن پکیج جی کی و ویژگیهای منحصر به فرد این افزونه
24- افزایش تعداد پیش فرض تبدیل اتوماتیک مسیج به ام ام اس
25- افزایش کیفیت دوربین فیلمبرداری :
الف- فول اچ دی بین 20 تا 24 مگابایت
ب- اچ دی بین 15 تا 20 مگابایت
ج- حذف محدودیت دیکودینگ تصاویر (با افزایش حجم تصاویر این ویژگی محدود به نهایت 20 مگابایت تعریف شده که به 24 افزایش داده شده)
26- افزایش کیفیت صدای فیلمبرداری از 128 به 192 در فیلمبرداری اچ دی و فول اچ دی
27- حذف محدودیت باطری در فیلمبرداری تا 0 %
28- کاهش مقادیر استپ های نوردهی (جی کی)
29- و از همه مهمتر کیبورد la1 سامسونگ و سوئیپی فارسی

بقیه تغییرات رو حضور ذهن ندارم چون به مدت یک ماه برروی پایه ریزی اولیه و چهارچوب رام تا تهیه این ورژن زمان برده.

نرم افزار جی کی (deluxe settings) :
قسمت لاک اسکرین:
لاک اسکرین غیر فعال
لاک اسکرین حالت استوک
لاک اسکرین 6 تب با قابلیت افزایش به 8 تب

لاک اسکرین اکشن:
ادیت کلید میانبر لاک اسکرینه 8تبه

استاتوس بار و گزینه ها:
انتخاب گزینه های استاتوس بار
انتخاب منو بار میانبر در استاتوس بار
زمان تاخیر در خاموشی اسکرین

تنظیمات گوشی :
حذف مانیتورینگ عملیات گوشی
حذف پرسش تایید در هنگام خاموشی
انتخاب کلید پاور گسترده

تنظیمات ابزاری رام
تعیین 5 مقدار پیش فرض نوردهی اتوماتیک (پیشنهاد برای مصرف کمتر 10و44و90و146و255 انتخاب شود)
زماندهی تاخیر نوردهی اتوماتیک
ابزار گسترده :(خاموشی یا رو شنی تلویزیونی و . . .)

روش نصب :
1- شما کافیست یکی از کاستوم رام ها بر پایه رام دیئودکس lc1 رو برروی گوشیتون بدون مشکل نصب داشته باشید. (رام پیشنهادی در پست 8 همین تاپیک قرار گرفت)
2- اگر در رام قبلی فورس کلوز داشتید وایپها رو انجام بدید و بعدا اقدام به نصب رام آمستریس کنید.
3- رام آمستریس در 4 قسمت پکیج شده (برای آپلود با مشکل کنسل شدن آپلود مواجه بودم) بعد از دانلود فایل پارت اول رو اجرا و کل رام رو به صورت تک فایل زیپ برروی کامپیوتر در اختیار شما قرار میگیره.
4- رام آمستریس را به مموری داخلی انتقال دهید.
5- به ریکاوری رفته و رام رو نصب کنید. و تا انتهای نصب رام(مدت زمان زیادی طول خواهد کشید) صبر کنید.

لینک دانلود رام :
پارت اول : http://www.4shared.com/file/KdZjW-mx/amestris_Galaxy_Note_UNIVERSAL.html
پارت دوم : http://www.4shared.com/rar/lPeXL6wu/amestris_Galaxy_Note_UNIVERSAL.html
پارت سوم : http://www.4shared.com/rar/NJXoUEUw/amestris_Galaxy_Note_UNIVERSAL.html
پارت چهارم : http://www.4shared.com/rar/9Jxt2PVi/amestris_Galaxy_Note_UNIVERSAL.htmll


با سپاس از:
جواد ( M_J_Nazari ) هم تیمی
جی کی مد jkay

تشکر بابت دونت رام آمستریس نوت :
شاهرخ عزیز

mehrzad1363
09-05-2012, 08:18
در این رام از جدیدترین متد برای کوک استفاده شده که قابلیت نصب رو برروی ورژنهای مختلف رامهای کوک شده فراهم خواهد کرد و قابلیت گسترش برای تمام مدل گوشی ها رو خواهد داشت (این قابلیت برای کوکرهای عزیز قابل استفاده هست) و ضمن اینکه اولین رام کوک شده اودکس هست.

نکته:

1-کرنل و مودم در این رام پیش فرض رام بیس شما خواهد بود.
2- کرنل پیشنهادی اسپید مد ورژن 12-2 هست.
3 برای دستیابی به رام 100 درصد اودکس به این تاپیک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=217621) مراجعه کنید.

اسکرین شات:

Hadi-hh
09-05-2012, 12:14
سلام مهرزاد جان
من رام رو ریختم ولی استاتوس بار ندارم مشکل از چیه؟

mehrzad1363
09-05-2012, 13:25
سلام مهرزاد جان
من رام رو ریختم ولی استاتوس بار ندارم مشکل از چیه؟

هادی جان سلام

روی چه رامی نصب کردین(چون تقریبا همه کاستوم رامها از استاتوس بار جی کی استفاده کردن)

به هر حال شما این فایلی رو که میذارم از ریکاوری برروی رام نصب کنید باید مشکلتون بر طرف بشه.

لینک دانلود:
http://www.4shared.com/zip/LxjCxTWa/amestris_pach_1.html

Hadi-hh
09-05-2012, 14:00
مهرزاد جان رامی که اینو روش نصب کردم ورژن قبلی همین رام بود که اونم روی راکت رام ورژن 20 نصب کرده بودم
با نصب این پچ جدید هم استاتوس بار اضافه نشد و کماکان استاتوس بار ندارم برگردم به ورژن قبلی؟

mehrzad1363
09-05-2012, 14:21
مهرزاد جان رامی که اینو روش نصب کردم ورژن قبلی همین رام بود که اونم روی راکت رام ورژن 20 نصب کرده بودم
با نصب این پچ جدید هم استاتوس بار اضافه نشد و کماکان استاتوس بار ندارم برگردم به ورژن قبلی؟

1- شما کافیست یکی از کاستوم رام ها بر پایه رام دیئودکس lc1 رو برروی گوشیتون بدون مشکل نصب داشته باشید.

جمله بندی یه مقدار مشکل داشت درستش کردم.

پیشنهاد میکنم اگر میتونید رام دارکی 3.4 به بالا رو دانلود و نصب کنید(چون من فقط همین رام رو در اختیار داشتم و بدون مشکل استفاده کردم) حتما بیس رام باید ال سی 1 باشه

رامهی قبلی که قرار دادم بر اساس ورژنهای قدیمی بود . پس احتمالا مشکل براتون پیش میاد (این یه نمونشه).

از اطلاعات رام یه بکاپ بگیرید یه فول وایپ کنید ببینید مشکل بر طرف نمیشه. و گرنه تنها راه همون مراحل نصب که توضیح دادم هست.

mohsen2dare
09-05-2012, 20:15
دوستان یه رام بر پایه دیئودکس lc1 رو میشه لینکشو بزارید؟
در ضمن باید اول رام اصلی lc1 رو نصب کرد بعد اون رام بر پایه دیئودکس lc1 و بعد هم این رام کاستوم اقا مهرزاد؟
باتشکر

mehrzad1363
09-05-2012, 22:37
دوستان یه رام بر پایه دیئودکس lc1 رو میشه لینکشو بزارید؟
در ضمن باید اول رام اصلی lc1 رو نصب کرد بعد اون رام بر پایه دیئودکس lc1 و بعد هم این رام کاستوم اقا مهرزاد؟
باتشکر

این رام توسط تیم دارکی تهیه شده و نیازی به نصب lc1 رسمی نداره که بعد از دانلود فایل زیپ رو روی کامپیوتر اکسترکت کنید و با اودین برروی گوشی نصب کنید.

ضمنا این رام اگر با پیت که همراهش هست نصب بشه فول وایپ می کنه (کل اصلاعات به حالت کارخونه بر میگرده و ریست فکتوری میشه) پس از اطلاعات مورد نیازتون قبل از نصب با پیت بکاپ تهیه کنید.

لینک دانلود:
http://www.uploadbaz.com/vzzbfh5ofnwm
لینک مرجع این رام:
http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/n7000-odin-darkyrom_note-v3-4-resurrection-edition.7668/

نکته ای که باید مد نظر داشته باشید معمولا برای رامهای موجود با یک سریال نیازی به نصب رام اصلی وجود نداره(مثلا همه 2.3.6 دارای مشخصات واحدی هستند) به جز مواقعی که خود کوکر پیشنیاز رام رسمی رو تاکید بکنه.

M.O.H.A.M.M.A.D
12-05-2012, 10:32
part 3 filtre

mehrzad1363
15-05-2012, 08:20
part 3 filtre

در این پست درخواست دادم پیگیری لینک مستقیم با شما:
http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2906946&postcount=205

mehrzad1363
15-05-2012, 15:26
لینک مستقیم فایلها:

http://hassan1354.dl.rapidbaz.com/krtIb/amestris+Galaxy+Note+UNIVERSAL.part1.exe
http://hassan1354.dl.rapidbaz.com/krtIa/amestris+Galaxy+Note+UNIVERSAL.part2.rar
http://hassan1354.dl.rapidbaz.com/krtIu/amestris+Galaxy+Note+UNIVERSAL.part3.rar
http://hassan1354.dl.rapidbaz.com/krtIv/amestris+Galaxy+Note+UNIVERSAL.part4.rar

با تشکر فراوان از سید حسن (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=344905) عزیز

tardidd
17-05-2012, 20:51
مهرزاد جون من رام قبلی شما با بیس jpkk2 رو گوشیم بود امودم دارکی 3.4 رو ریختم رو گوشیم قبل و بعد نصب رام فول وایپ کردم بعد این رام جدید شما رو ریختم دوباره قبل و بعدش فول وایپ کردم و یه بار دیگه رامتون رو نصب کردم اما نه منو پاور گسترده رو دارم نه لوک اسکرین ها لگ صدای شاتر رو از دارکی 3.4 یدک میکشه هنوز
ولی منو ها خیلی قشنگ شده یاد گلکسی اس افتادم با امستریس

mehrzad1363
17-05-2012, 23:48
مهرزاد جون من رام قبلی شما با بیس jpkk2 رو گوشیم بود امودم دارکی 3.4 رو ریختم رو گوشیم قبل و بعد نصب رام فول وایپ کردم بعد این رام جدید شما رو ریختم دوباره قبل و بعدش فول وایپ کردم و یه بار دیگه رامتون رو نصب کردم اما نه منو پاور گسترده رو دارم نه لوک اسکرین ها لگ صدای شاتر رو از دارکی 3.4 یدک میکشه هنوز
ولی منو ها خیلی قشنگ شده یاد گلکسی اس افتادم با امستریس

درمورد منو گسترده کلید پاور با نرم افزار جی کی میتونید هر گزینه ای رو که مد نظر دارید فعال کنید(تنظیمات این نرم افزار در پست اول شرح دادم)

صدای لاک اسکرین رو هم میتونید به سیتینگ رفته و از قسمت صداها صدای لاک اسکرین رو غیر فعال کنید.

tardidd
18-05-2012, 00:00
ﻣﻬﺮﺯﺍﺩ ﺟﻮن ﺍوﮐﯽ ﺷﺪ ﺍﺻﻼ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﻮ ﻣﻨﻮ ﭼﻨﯿن ﺗﻨﻈﯿﻤﺎﺗﯽ ﻫﺴﺖ. ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻤﻨﻮﻥ.